Találatok a következő kifejezésre: Megkérdeztem az akihez járok (3 db)

Megkérdeztem az orvost akihez járok elvállalja a szülést és azt mondta persze, de én nem kérdeztem meg mennyibe kerül, vagy ezt nem is kell? Miskolcon mi a szokás? És kb mennyit szoktak adni?

Legjobb válasz: Ha a tanácsadások ingyen voltak, akkor !!! Ha tényleg ott lesz a doki akit megkértél, utána illik, de azt mondják 50 000 az már szép összeg , akkor a 30000 pont jó lehet. Nemtudom. De ha nem jön hanem lesz az ügyeletes akkor annak nem kell semmit adni, de még jobb lenne ha rákérdeznél a dokira azért.Mert úgyis megy csapkodni apa vállát, és ott fog tátongani a köpenyzsebe.

Ha a tanácsadások ingyen voltak, akkor !!! Ha tényleg ott lesz a doki akit megkértél, utána illik, de azt mondják 50 000 az már szép összeg , akkor a 30000 pont jó lehet. Nemtudom. De ha nem jön hanem lesz az ügyeletes akkor annak nem kell semmit adni, de még jobb lenne ha rákérdeznél a dokira azért.Mert úgyis megy csapkodni apa vállát, és ott fog tátongani a köpenyzsebe.
Szia én magándokihoz jártam és amikor megkérdeztem, hogy szülhetek-e nála azt mondta igen. Én konkrétan rákérdeztem, hogy mennyibe kerül nála egy szülés. Amire az volt a válasza, hogy ingyen van.(Persze tudom, hogy nem).Én 60000 ft-ot adtam, de csak azért, mert nagyon meg voltam vele elégedve. Meg mert az ultrahangokon sem kért pénz soha. Szerintem kérdezz rá te is. Hogyha szerencséd van nem mond konkrét összeget, hanem max. annyit hogy amennyit gondolsz. Szerintem már a 20000 is elég szép összeg, de majd úgyis elválik szüléskor, hogy milyen volt veled és akkor is ráérsz eldönteni mennyit adsz neki.

Mit csináljak? Van egy fiú aki 8 éve az osztálytársam és 2 éve szeretjük egymást de nem járunk. De ma megkérdezte h nem-e járnék-e vele.

A fiú sportos de nem a legszebb és nem olyan amilyet megálmodtam.Az lánybarátn?im is mondják járjak vele mivel látják rajtunk h egymásba vagyunk esve.Szeretem de néha csinál olyan dolgokat h letagadnám h szeretem és a kinézete se a legjobb.De van ennél nagyobb gond is h az én szüleim nem szólnak bele h kivel járjak csak tanácsot adnak de a fiú szülei nem engedik h velem járjon velem egyéb okok miatt,így titokban kellene járjunk.

Legjobb válasz: szerintem akkor ez csak egy komolyabb barátság, mert szerintem ha valaki szeret valakit, akkor neki õ a legszebb... :)

szerintem akkor ez csak egy komolyabb barátság, mert szerintem ha valaki szeret valakit, akkor neki õ a legszebb... :)
L O L egy modern Romeó és Júlia xD LMAO...
Hát sajnos eléggé :(
1, valószínûleg oka van, hogy nem fogadná vissza a srácot -> gondolom tett is valamit ezért a gyerek.. 2, igen, elég "aljas" dolog összejönni a barátnõd expasijával, kivéve ha megdumálod a csajjal, hogy zavarná-e 3, nem zavar téged, hogy a barátnõddel járt??? o_O (az ilyet sose értettem, engem nagyon zavarna, és nem tudnám elképzelni magam az egyik barátnõm exével/kiszemeltjével sem, csak ezért kérdem)
a szerelemrõl nem tehetsz de ha jóban vagy a csajjal akkor lehet hogy nem kéne megkockáztatni a barátságotokat, már ha fontos neked, de ha fontos akkor eseleg megkérdeni a csajt h neki nem baj-e...
A kérdező hozzászólása: igazából az egész történet úgy van, hogy ismerem és néha ha olyanja van akkor jaj de jóban vagyunk, ha pedig olyan napja van, akkor mindenkit nagyívben leszar. És a pasival nem volt semmi baj , csak õ szégyellte, és nem foglalkozott vele.Ezt a pasi is mondta és ennek én is a szemtanúja voltam.
A kérdező hozzászólása: mármint a csaj szégyellte a pasit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!