Találatok a következő kifejezésre: Megjott a s akkor nap (2 db)

Megjott a menstruaciom, s akkor nap bevettem az elso gyogyszert 3 nap mar nem folyt s este szeretkeztunk a parommal s belem elvezett, lehetek e terhes igy?

szerintem meg peteeresem nem volt ilyen hamar v megis? segitseg...

Legjobb válasz: Sajnos igen nagy az esélye, hogy teherbe estél! Nem gyõzöm írni, hogy EL KELLENE OLVASNI A BETEGTÁJÉKOZTATÓT! Nem hiába van benne!

Sajnos igen nagy az esélye, hogy teherbe estél! Nem gyõzöm írni, hogy EL KELLENE OLVASNI A BETEGTÁJÉKOZTATÓT! Nem hiába van benne!
Ebbõl kiindulva nem nagyon olvastad el a betegtájékoztatót, hgy egy hét tabi beszedése után ajánlatos a koton nélküli szex? Hát reménykedj....
Persze, bele van írva, hogy az elsõ naptól véd, de azt is kihangsúlyozza, hogy a 7. naptól a legbiztonságosabb! Sõt van amikor a ilyen tabiknál a doki még az egy hónapot tanácsolja! Ha teljesen biztonságos lenne az elsõ naptól, akkor nem tûntették volna fel az egy hetet! Talán csak végig kéne ezt gondolni...
Szia!nem okoskodástként mondom mert tudom h most arra van a legkevésbé szükséged de tényleg nem véletlen van az a betegtájékoztató!!! És igen van esélyed, attól független mert akkor nem volt peteérésed hiszed a sperma több napon keresztül is életben marad!
Nem biztos h terhes ha a menstruáció elsõ napjától szedi (üzenem az elöttem íróknak) én is onnantól szedem és nem lettem az. Az én orvosom azt mondta h ha az elsõ naptól szedem nem kelle várni mert azt a ciklust már teljes egészében védi. Nektek kellene elolvasni a tájékoztatót. Nem?
Nagy butaságot követtetek el. Mostmár csak abban bízz, hogy a fiúd a kisbabákat is szereti annyira mint az óvszer nélküli szexet.
Persze, hogy lehetsz terhes, ha elolvastad volna a tájékoztatót akkor tudnád, hogy az elsõ levelet beszeded utána megjön a mensid, és amásodik levél elsõ szemétõl már véfdett vagy.Sokan még úgy is teherbe esnek, hogy rendesen szedik atabit, nem így, hogy enniyre felelõtlenek, mint ti.Hát reménykedj!
nekem a biosztanárom azt mondta hogy nincs sok esélye annak hogy valaki teherbe essen.. 14% remélem jól jössz ki ebbõl a dologból
A kérdező hozzászólása: hat a menszeszem nagyon jonn, joban jonn a szokasosnal.s darabos nagyon.
Csinálj tesztet szerintem is azért. Rendesen jött meg ahogy szokott?Milyen a vérzésed?
Azt, hogy nem fejlõdött rendesen a baba, és nagyon korán el is ment.
Én a helyedben azért megcsinálnék egy másik tesztet is.
Nem biztos, hogy pozitív volt.Hol vetted a tesztet?Nekem 13-án és 14-én is volt egy egy halvány csíkos tesztem, kihagytam egy napot, és megint teszteltem, szintén ugyanolyan lett, jól látható, de halvány, nem erõsödött.Összesen 5 db!!!! ilyen halvány tesztem lett 7 nap alatt, mire elmentem és vettem egy tök drága megbízható tesztet, na az negatív lett még egy leheletnyi második csík sem volt rajta.Annak hittem, nem az 5 olcsónak, másnap pedig meg is jött, semmi extra nem görcsöltem, nem volt darabos, sima mensi, amilyen szokott lenni.A drogériás tesztek hajlamosak becsapni sajnos.
Milyen volt a menzeszed a szokásoshoz képest? Menj dokihoz! Vagy azért, mert már nincs bébi, vagy azért, mert van, akkor viszont nem jó, hogy vérzel.
korai veteles volt. nekkl szabad ilyen koran tesztelni mert sok esetben csalodas lesz a vege
Én úgy tudom, hogy ha 2 csíkos a teszt akkor az pozitívat jelent még akkor is ha az egyik csík halványabb ... Legalábbis az én tesztem hátulján ezt mutatta az ábra.
A kérdező hozzászólása: nem keset a menszeszem, s ha valakinek meg van s akor is terhes lehet?s ha igen? akr medig lehet meg neki vagyis hany honapos koraig menszeszelhey?s ez normalis!!!!!!
késett a menszeszed??mennyit?? miért nem mentél el amikor vérezni kezdtél orvoshoz??lehet kaphattál volna gyógyszert. de van aki menstruál az eslõ hónapokban és mégis terhes... szóval menj dokihoz.
Valószínûleg nem sikerült a beágyazódás és volt egy nagyon korai vetélésed. Sajnos ez elég gyakran elõfordul, ezt nevezik "kémiai terhességnek", mert a hormonok már megvannak, csak valami miatt - talán mert nem talál jó helyet - nem tud rendesen beágyazódni a pete.
Sajnálom :( Biztos beteg volt a picúr.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!