Találatok a következő kifejezésre: Megjött havim de (53 db)

Megjött havim pontosan, de nem volt áttöréses vérzésem az baj? Ettől még lehetek terhes? Tesztet nem csináltam

egy hónapja hagytam abba a tabletta szedését voltunk együtt

Legjobb válasz: Van ilyen. Miért kéne mindjárt elsõ nekifutásra terhesnek lenned? A szervezeted nem úgy mûködik, hogy "most nem akarok gyereket, tabit szedek" aztán meg "most gyereket akarok, ide vele azonnal!". Vannak akik hónapokat, éveket várnak, mire megfogannak. Tesztet minek csinálnál, ha megjött pontosan? Remélem jövõ hónapban nagyobb sikerrel jártok.

Van ilyen. Miért kéne mindjárt elsõ nekifutásra terhesnek lenned? A szervezeted nem úgy mûködik, hogy "most nem akarok gyereket, tabit szedek" aztán meg "most gyereket akarok, ide vele azonnal!". Vannak akik hónapokat, éveket várnak, mire megfogannak. Tesztet minek csinálnál, ha megjött pontosan? Remélem jövõ hónapban nagyobb sikerrel jártok.
szerintem most nincs baba.majd legközelebb!szinte alig hagytad abba a tabit.és meg is jött.de csak próbálkozzatok serényen!mindent bele!
AKI MENSTRUÁL AZ NEM TERHES!!!!!!

Pontosan megjött a havim, de az utóbbi időben gyakran volt hányingerem. Igaz szedek tablettát, de lehet terhes?

Szóval id?ben megjött a havim, de nem olyan sok és a színe sem olyan mint amilyen szokott lenni.

Legjobb válasz: Ha a tablettaszedésed is rendszeres, akkor nem hiszem. Az is lehet, hogy épp a gyógyszer váltja ki a hányingert. Lehet, hogy nem megfelelõ, a szervezeted kevésbé fogadja el. Mindenképpen menj el a nõdokidhoz és kérdezd meg.

Ha a tablettaszedésed is rendszeres, akkor nem hiszem. Az is lehet, hogy épp a gyógyszer váltja ki a hányingert. Lehet, hogy nem megfelelõ, a szervezeted kevésbé fogadja el. Mindenképpen menj el a nõdokidhoz és kérdezd meg.
Én is épp ezt akartam írni, amit az elõzõ hozzászóló. Egyik-másik gyógyszer hormonösszetétele ugyanis válthat ki enyhe rosszulléteet, leginkább hányingert, ezért muszáj, hogy válts, ha új gyógyszer és most próbálod ki. Lehet, hogy túl régóta szeded már, vagy nem hagysz évente egy-egy hónapos "kiürítési szünetet"...stb. A mensi állagát, színét nagyon sok minden befolyásolja, erre most nem lenne elég hely kitérni. :-)
Nem hinném hogy terhes vagy. Keressd fel a nõgyógyászod õ majd megmondja mitévõ légy.
Érdemes gumit használni.Ilyenkor nagyobb a fertõzésveszély.
Ez a veszély akkor is fennáll, ha simán óvszer nélkül szexelnek, nem kell ehhez nyitott méhszáj.
Menzeszkor nyitva van a méhszáj, olyankor fel tudnak pumplálódni dolgok. Akármi. És lehet hogy meddõ lesz a nõ. Szóval át kéne gondolni a véres szexet.
Jaj 3-as, nem, nem feltétlenül elõzik meg erõs görcsök -.- Miért kell folyton általánosítani, csak mert ezt hallottad egy barátnõdtõl, vagy én nem tudom.... Amúgy kérdezõ, most képzeld el, a méhszáj nem 1 másodperc alatt fog kitágulni, mert "most jön a vér", tehát amikor már nagyon mensi-idõ van, jó védekezni, mert igen, nagyobb a fertõzésveszély.
érdemes gumit hazsnálni, de akik babát tervezenek azok iylenkor sem szoktak használni.
Van olyan szivacs tampon is, amit direkt arra terveztek, hogy menstruáció alatt is lehessen higiénikusan szexelnie a nõnek.
Nem mindenkinél, nem törvényszerû.
szex közben jött meg? nem is görcsölt, meg semmi? nem hisze h az a havi volt, mert azt erõs görcsök elõzik meg..
Ha mind a ketten megfürödtetek elõtte, semmivel sem nagyobb a veszélye a fertõzésnek, mint alap állapotban.
Nem barátnõtõl hallottam, mivel én is nõ vagyok, és eddig akárhány nõvel beszéltem, mindnek görcsölt a hasa elõtte. Ennyi...... de a kérdezõ is mondta, h voltak görcsei.

4 hetes terhesen elvetéltem, tegnap 29. napra megjött a havim. De csak barnázok. Normális ez?

Normálisan az első nap barnázok,utána 2 napig elég erős, utána napról napra kevesebb. Most pedig ma van a 2. napja és csak kevés barnázás van.

Legjobb válasz: valószinüleg normális, viszont egy uh-ot nem ártana csináltatni hogy kiürült-e rendesen. Hányadik napon teszteletél?

valószinüleg normális, viszont egy uh-ot nem ártana csináltatni hogy kiürült-e rendesen. Hányadik napon teszteletél?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem. Miért kellett volna tesztelni? Nem terhes vagyok sajnos, csak az érdekelne, hogy normális e ez a "csak barnázás" ? Mikor elvetéltem, akkor voltam dokinál és semmit nem látott. Azt mondta akkor, hogy vagy már kiürült, vagy úton van.
Honnan tudod, hogy terhes voltál? 4 hetest írsz, az hivatalosan akkor annyi idõs, amikor meg is kellene jönnie.
A kérdező hozzászólása: Doki mondta. Mivel nagyon megörültem, hogy + lett a tesztem, elmentem dokihoz, mert én már 38 éves vagyok és mivel még nem szültem sose, ez lett volna az elsõ terhességem nem tudtam mit csináljak. Szóval elmentem dokihoz, õ látta is a " korai petezsákot" . 2 hét múlva kellett volna visszamennem, de sajnos elõbb kellett. Most barnázgatok de nem nagyon . Tegnap csináltam egy tesztet, mert az elõzõ hozzászóló beleültette a bogarat a fülembe......és ......+ lett. :)

4 hetes terhes vagyok. Ma nagyon görcsölök, és sajnos megjött a havi, de még csak kicsit van meg. Szerintem ez nem valami jó jel. Várjak amíg elmúlik, vagy már holnap menjek vissza a dokihoz?

2 hét múlva kellene visszamennem a dokihoz vérvétel eredménnyel. És Algopyrint bevehetek a görcsök ellen?

Legjobb válasz: Vérzel és 4 hetes terhes vagy? Hát én tuti kórházba mennék a helyedben, ez nem normális dolog...

Vérzel és 4 hetes terhes vagy? Hát én tuti kórházba mennék a helyedben, ez nem normális dolog...
Ha 4 hetes terhes vagy az azt jelenti, hoyg ma kéne megjönnie is, valszeg még sem vagy terhes csak elindult valami és most elmegy. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: És hol van az ügyelet? A kórházban?
A kérdező hozzászólása: Igen elmentem ma reggel. Sajnos elment a baba. De semmi különös ellátást nem kaptam. Megnézte uh-n. Ha esetleg nagyon görcsölnék, akkor menjek az ügyeletre. Ennyi!!!!
12-es vagyok. Sajnálom ami történt. Amúgy igen a nõgyógyászat épületében a földszinten van. Balra a gyermek ambulancia jobbra a nõgyógyászati ambulancia. Reméljük legközelebb nem lesz szükség erre az infóra.
Nem értem, miért stresszeltétek a kérdezõt! Nem riogatni kell, hanem normálisan megírni, hogy sajnos 4 hetesen gyakran elõfordul, hogy elmegy a baba. Ha nem csinált volna tesztet, nem is tudta volna, hogy terhes. Ez sok nõvel elõfordul. Az esetek nagy többségében semmilyen probléma nem marad, nem kell mûteni, mert a menstruációval kiürül minden. Ha 4. héten valaki görcsöl meg vérzik, hiába rohangál összevissza, nem segít rajta semmi. Kérdezõnek: ha legközelebb van ilyen, gyógyszert csak akkor lehet bevenni, ha már bizonyított, hogy nincs meg a baba. +A 6-7. hét elõtt nem nagyon érdemes dokihoz meg vérvételre menni, mert bármi lehet. (Amúgy nekem a 8. héten ment el, és sajnos azt már mûteni is kellett. Fel a fejjel, ti már azonnal próbálkozhattok, nekem még várni kell. Legközelebb sikerülni fog. :) Legalábbis nagyon remélem...) Könnyebb elviselni, ha arra gondolsz, hogy jobb így, mintha késõbb hal meg, amikor már mindene megvan, vagy ha el kell vetetni, mert beteg, pedig él és mondjuk 12 hetes. Vagy netán betegen születik...
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm a segítséget mindenkinek. Igazad van egyébként, mert szinte csak szidást kaptam, meg letolást, hogy miért nem megyek el az ügyeletre. Persze azt tudtam, hogy még nagyon korai az egész terhesség , ezt a doki is mondta. Azért kellett volna 2 hét múlva visszamennem. Dehát így már nem kell mennem. Legalábbis hétfõn nem mondta a másik doki aki éppen megnézett. Csak azért mentem el ilyen hamar, mert úgy gondoltam ha tényleg az vagyok, akkor a munkahelyemen olyan munkát kell kérnem, ahol nem kell emelgetni meg egész nap állni. Meg azért, hogy megnyugodjak, hogy 38 évesen is lehetek terhes :) . Így már lelkesebben állhatunk neki újra a BABA Project-nek. . Tudjuk, hogy nincs velünk semmi baj!!!! Kár, hogy így alakult, de inkább ez, mint hogy késõbb legyen baj. Tényleg nincs semmi baj. Lelkesedésben nincs hiány!!!
Kinél voltál? Mohos doki fváron nagyon jó, csak ajánlani tudom! ambulancián van õ is fváron, én nála voltam õ is mûtõt mikor tavaszal méhen kívülim volt! Most mi is újra rajta vagyunk 2. próbálkozós hónapunk! :)
A kérdező hozzászólása: Én a Család és Nõvédelmi központba járok, mert ott nem kell fizetni. :) Ott is a Dr. Vas Aleftyinához. Sok sikert a próbálkozáshoz :)
Fehérváron van nõgyógyászati ügyelet, sõt kimondottan terhes ambulancia. Amikor elvetéltem egy vasárnap délután én is odamentem, lehívták az ügyeletes orvost az osztályról és azonnal elláttak.
Na milett az eredmény? végül elmentél ma dokihoz?
Épp elvetélsz, te meg megvárod a reggelt???
Jobb lenne ha mennél ügyeletre ha szeretnél babát! 12 hetes babát vesztettem el :( kis vérzéssel
Akkor ne menj! De ne csodálkozz, akkor hogy nem lesz belõle baba!
A kérdező hozzászólása: Szerintem megvárom a reggelt és a dokimhoz megyek . Itt Fehérváron borzasztó az ügyelet.
Hátha már látott petezsákot akkor irány most az ügyeletre, bár ha rendesen megjött már sokmindent valszeg nem tudnak tenni.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez a 33.napom. Pénteken voltam dokinál, és látta a petezsákot. 2 hét múlva kell visszamennem vérvétel eredménnyel. Ja és 25 napos a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor hova lehet menni? Holnap reggel mindenképp megyek dokihoz.
dokihoz gyorsan
ambulancián se kellett :) és nagyon szuper a hely :)

6hete volt egy abortuszom, 3napja megjött a havim de nem normális, barna vérzésem van. Most mi van?

Legjobb válasz: Semmi nekem is igy volt!Ne ijedj meg!Voltál vissza 6hetes kontrolon??

Semmi nekem is igy volt!Ne ijedj meg!Voltál vissza 6hetes kontrolon??
A kérdező hozzászólása: még nem voltam, mivel én Angliában élek, és ott is volt a mûtét, de most jelen pillanatban itthon vagyok Magyarországon, de amint vissza mentem elmegyek az orvosomhoz, De nincsenek görcseim, semmi mell feszülés, mint pl elõtte, és ezt furcsálom, nah meg persze ezt a barna vérzést 3napja.

Megjött a havim de vér helyett barna kakiszinü anyag jött ki mit tegyek?

elmenjek orvoshoz vagy ez néha normális?

Legjobb válasz: ha barna akkor semmi gáz. elsõ 2 és utolsó 1 napban nekem is barnás. a szag viszont nem normális. irány a doki!!

ha barna akkor semmi gáz. elsõ 2 és utolsó 1 napban nekem is barnás. a szag viszont nem normális. irány a doki!!
A kérdező hozzászólása: nagyon fáj akkor megyek is korházba. köszönöm
Az elsõ 2 válaszoló vagyok. Nagyon sajnálom, hogy kórházba mész! :( Majd írd meg légy szíves, mi a baj! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked! :) Gyógyulj meg minél hamarabb! :)

Sokat késett a havim, de végülis megjött. Normális ez?

Sziasztok. :) A bajom a következ?: kb. fél éve jár a havim, eddig normális volt,22 naponta járt. Most viszont több,mint egy hetet késett, de 33 napra megjött. Gond van velem? A következ?t 22-re vagy a mostani 33-napra számítsam? Köszi el?re is. :)

Legjobb válasz: Szerinted mi tudunk jövõt mondani?

Szerinted mi tudunk jövõt mondani?
A menstruáció a méhnyálkahártya havonta ( átlagosan 28 naponként, de ez az idõperiódus egyénenként, sõt ugyanannál az egyénnél is elég nagy változatosságot mutat, így gyakorlatilag 25-33 naponként) történõ lelökõdését és vérzés kíséretében történõ kiürülését jelenti. A teljesen szabályos ciklussorozat szinte nem is fordul elõ, felnõtt nõknél is megesik, hogy elõbb jön, esetleg akár 2 hét csúszással is. Szóval nyugi nincs semmi gond szerintem. Azért én ajánlom neked, a http://www.ciklus.hu használatát. Ez teljesen ingyenes, csak regisztrálni kell, és online vezetheted a menstruációdat plusz az ezzel járó tüneteket. Talán valamilyen szinten hasznodra válhat, mert ez a több havi rögzített menstruációs adatokból kiszámolja az átlagos értéket és az alapján jelöli, hogy a következõ mikorra várható majd.
Elõször is: az ideális 28 nap lenne. De ha néhány nappal több vagy kevesebb, az nem baj. Az is természetes, hogy az elején rendszertelen. Ha egy év után is rendszertelen, vagy hosszabb, mint 32 nap, esetleg keress fel egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Ha nem tudsz rendesen válaszolni, inkább meg se szólalj. Második és harmadik: köszönöm szépen, ilyen választ vártam! :)
Nah nehogy már te szólogassál be. Tudod emberi szervezet, sokszor nem kiszámítható, így nem lehet tudni mi lesz.
Én írtam azt, hogy "elõször is..." . Nem kioktatásnak szántam. Csak azt szerettem volna tisztázni, hogy a 22 nap sem a legideálisabb.

Ha megjött a havim, de nagyon kevés van, ugy-e akkor nem lehetek terhes?

A Pharmetex hüvelykrémmel védekeztünk,most pedig megjött,de joval kevesebb,mint szokott.mire gondoljak?kell féljek?

Legjobb válasz: Igen, félhetsz. Van olyan, hogy vki terhesség alatt vérzést tapasztal. Ez kevesebb, mint a normál menzesz. Ráadásul a pharmatex egyáltalán nem megbízható. Használtok mellé még vmit? Beléd is élvezett a párod? Használjatok vmi biztonságosabb módszert, ha nem akartok gyereket.

Igen, félhetsz. Van olyan, hogy vki terhesség alatt vérzést tapasztal. Ez kevesebb, mint a normál menzesz. Ráadásul a pharmatex egyáltalán nem megbízható. Használtok mellé még vmit? Beléd is élvezett a párod? Használjatok vmi biztonságosabb módszert, ha nem akartok gyereket.
A kérdező hozzászólása: Nem használtunk mellé semmit, és most próbáltuk ki elõször, rá 2napra meg is jött a havim, ami idõben érkezett, csak kicsit kevesebb , mint máskor, de még mindig tart.De most kezdtem félni.Még várok pár napot, aztán megcsinálok egy tesztet.!..köszönöm a választ!
Ha rá két napra jött meg a havid, akkor az felér egy spermicid mellé használt naptármódszerrel. Kevés az esély a terhességre. De tényleg jobb, ha alkalmaztok mellé vmit. Tesztet pedig csak aktus után két héttel csinálj, addig nem érdemes.

Ha megjött a havim de ma iszonyatosan fáj a gyomrom előfordulhat hogy terhes vagyok?

ma lesz a 3.napja hogy megvan.. de éjszaka úgy elkezdet fájni a gyomorszájam hogy még aludni se tudtam :(

Legjobb válasz: a gyomornak nincs köze a terhességhez.

a gyomornak nincs köze a terhességhez.
A kérdező hozzászólása: eddig énis így tudtam... de it t mondja nekem nagyon sok ember h pedig van hozzá köze :/
A legegyszerûbb egy teszt.
ha normálisan védekeztek akkor kizárt h terhes vagy fõleg ha megis jött. ha nem védekeztek normálisan akkor talán lehetsz terhes is, de nemazért mert fáj a gyomorszájad, hanem mert nem védekeztek normálisan. a gyomorszájad valszeg a sok savtól fájdult meg éjszaka. igyál rá tejet
Sok a savad, de ez nem jelenti azt, hogy terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!