Találatok a következő kifejezésre: Megjött de 3 napig (115 db)

Márciusban megjött 10. én tartott 16. ig, 26-27én ovulacios vérzésem volt. Most április 7. -én megjött, de 3. Napja csak barna folyásomvan. Lehet terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez elõtt soha nem volt ovulácios vérzésem,pedig 8éve menstruálok.,meg az elsõ 3napban nagyon szoktam vérezni ..

A kérdező hozzászólása: Ez elõtt soha nem volt ovulácios vérzésem, pedig 8éve menstruálok., meg az elsõ 3napban nagyon szoktam vérezni ..
Lehet.

Múlthét szerdán megjött de 3 nappal elöbb mint kellett volna és 2 nappal elöbb vége is lett, kevesebb vérzésem volt a szokottnál. Lehetek terhes?

Azóta tünetek:hányinger,szédülés,ételekt?l hányinger,többször járok pisilni,folyásom megváltozott, a melleim teltebbek lettek ( 18 hónapos kisfiam még szopik) a hasam id?közönként bekeményedik, feszül.

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet! Ha pozitív, akkor nagyon gyorsan menj orvoshoz!

Szerintem csinálj egy tesztet! Ha pozitív, akkor nagyon gyorsan menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Miért irod hogy ha pozitiv lesz gyorsan menjek dokihoz?? És szerinted lehet rá esély hogy pozitiv legyen??
Teszt nélkül ezt honnan tudnánk? Gondolom ezért írta az elsõ is! Bár szerintem ez nem babától van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat kedden kiderül......

Miután megjött a menstruációm, rá 2 hétre szeretkeztünk a barátommal. Védekeztünk, de 3 napja kellett volna, hogy megjöjjön. De késik! Mi lehet a baj? Talán a stressz? Talán egyszer volt eddig pontos, de most nagyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.

Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.
Ha védekeztetek, akkor nincs gond. Ha nem, akkor sok mindenen érdemes elgondolkodni...
csinálj reggel egy tesztet

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

3 napja késik a mensim, múlt hónapban megjött, de egy nap után elmúlt és csak barnáztam. A melleim néha fájnak-nyilalnak, alul a hasam nagyon feszül, olyan mintha izomlázam lenne, szerintetek baba?

És másfél hete rengeteg pattanás jött ki rajtam, ami el?tte egyáltalán nem volt jellemz?..

Legjobb válasz: Csináltam tesztet délután, és nagyon halványan de látszik a csík:)

Nekem is ilyen volt ez a hónapom, de nekem valószínû a closti elvékonyította a nyálkahártyámat, ezért volt 1 napos a menzim.Voltam dokinál, nem mondott amúgy semmi konkrétat, csak azt, hogy a jövõ hónap esélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet délután, és nagyon halványan de látszik a csík:)
Persze, hogy menj el orvoshoz, ha terhes lennél, akkor azt már látnia kellene. És, ha nem vagy, akkor lehet valami hormon probléma is, amit jó, ha kezelsz még a teherbeesés elõtt. Írd majd meg, hogy mi volt! Szorítok!
Mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Már nem tudom mit gonodljak, ugye a múlt hó-ban (júl.15.) egy napra megjött, majd el is múlt...Most pedig aug.12.én kellett volna, nem jött meg ezért csináltam két tesztet mind2n nagyon halványan de ott volt a második csík..és ma megjött de nem olyan mint szokott, hanem inkább rózsaszínes, barnás folyás szerû..Szerintetek menjek orvoshoz vagy várjak még???
Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Reggel is csináltam egyet ugyanolyan halványan látszódott, és most délutánra ugy néz ki megjött..:( ez mitõl lehet?????
Gratulálok!:)
50-50%. Csinálj egy tesztet és minden kiderül. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, azt mondta nem lát semmit, nem vagyok terhes..:(

Megszakitásos módszerrel voltunk együtt a párommal. Megjött de 5 napot késett és csak 3 napig volt ami akkor is alig:$hányinger szédülés mellfeszülés volt van. Teszteljek szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem semmit sem vesztesz vele, ha igen! Megnyugszol, vagy készülhetsz az anyaságra! :D Majd írd meg, és elsõ vizeletbõl!

Szerintem semmit sem vesztesz vele, ha igen! Megnyugszol, vagy készülhetsz az anyaságra! :D Majd írd meg, és elsõ vizeletbõl!
Van olyan ismerõsöm aki az elsõ 6 hónapot végig menstruálta...így csak 4hósan tudta meg hogy terhes:-)) tesztelj az a tuti
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Viszketnek a bimboim! Terhes lennék? Az elöbb olvastam hogy azt irta valaki hogy amikor terhes volt viszketet a mellbimboja! Nekem fájj már vagy 3hete és viszket is de megjött közbe 3 nap csuszással most akkor mi a helyzet mindenkinek viszket?

Legjobb válasz: A rendes vérzés és a terhesség nem összetartozó fogalmak. Nem valószínû, hogy terhes vagy. A viszketésnél sokkal egyértelmûbb és határozottabb terhességi tünetek is vannak. Amikor nem vagy terhes a hormonális változások miatt is feszülhet a mell, de ez nem jelenti azt, hogy terhes vagy.

A rendes vérzés és a terhesség nem összetartozó fogalmak. Nem valószínû, hogy terhes vagy. A viszketésnél sokkal egyértelmûbb és határozottabb terhességi tünetek is vannak. Amikor nem vagy terhes a hormonális változások miatt is feszülhet a mell, de ez nem jelenti azt, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: de nekem soha nem viszketet a melbimbom!!!!
Lehet ki van száradva azért viszket!
Errõl olvastál és most ezt érzed. Egy picit sánta lesz a hasonlat, de ha tetvekrõl olvasol akkor is megvakarod a fejed, pedig nem vagy tetves.
Lehetséges, hogy méhenkívüli terhességed van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem voltam együtt a férjemmel.Voltam dokinál, vesekövem van.
Köszi, de hat en nem nagyon tudok ennel többet irni (vagy igen?), csak a termeszetessegröl irtam, ami szerintem fontosabb... 4.
Rendben, és ezt a választ is köszönöm! 5.
Kedves 4-es! Küldhetek privátot?
Ugyan igy vagyok :) Nekem is szeptember 21-én volt meg, és azóta rajta vagyunk. Még teljesen felesleges tesztelni, majd ha késik.
Nem prosztata, de erröl nem szivesen, bocsi... 4.
Kedves 4-es, ment a mail. Köszi :)
A következõ menses napján mikor meg kell jönnie, ha terhes vagy akkor már tutira ki kell mutatni a tesztnek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!:) rajta leszünk:)
Szerintem meg ne legyetek X naponta együtt! Szerintem ami a normalis ritmusotok, az a jo! Csak: arra az 5 napra idözitsetek, amikor nagyobb az eselye. A szexben a legfontosabb, hogy elvezd, ennyi, ezert, mert ez a termeszetes. (Az eröltetes pedig termeszetellenes, nem tudom, hogy hat a spermiumok eletkepessegere...stb.) (Mi csak havonta 1-szer, es annak ellenere, hogy a ferjemnek van olyan betegsege, ami a spermiumokat lassithatja, 3 gyermekünk van.) egyik elözö
Szerintem ne álljatok le, 2 naponta legyetek együtt, igy biztosabbra mehettek. Számold ki, hogy mikor kellene megjönnie a következõ vérzésednek és ha nem jön meg az nap, akkor nyugodtan tesztelhetsz. Elõtte felesleges lenne, mert csak elszomorodnátok, hogy nem sikerült. Tapasztalat. Drukkolok :)
En a következl menses idöpontja utan meg biztos ami biztos, 10 napot vartam, akkor csinaltam eddig a teszteket. (Pedig 28-30 napos, rendszeres.) Azert, mert tök mindegy, a teszt "csak" kimutatja az eredmenyt, szerintem felesleges azonnal (es akkor esetleg csalodas...stb), ugysem ettöl lesz gyereked.
A kérdező hozzászólása: 8-as drukkolok nektek!:)
A kérdező hozzászólása: fogamzas*
Ha egy hónapja szeded, akkor honnan tudod, hogy mikor kell, hogy megjöjjön? Az, hogy a megvonásos vérzés mikor jelentkezik a gyógyszerszünetben több hónapnyi szedés után alakul csak ki. Az, hogy eddig hány naposak voltak a ciklusaid, nem számít, mert teljes mértékben a gyógyszer irányítja a vérzésedet. A gyógyszerszünetben rendszerint a 3-4. napon szokott megjönni. Nekem mindig barnázással kezdõdik, de egy átvált pirosas gyenge vérzésbe. Ha jól sejtem, most vagy a gyógyszerszünetben, vagyis most van a megvonásos vérzésed. Bizonyos mértékig normális a hasfájás is.
A kérdező hozzászólása: A Yaz-nal nincs semmifele gyogyszerszunet. Folyamatosan kell szednem a tablettatkat szunet nelkul! A gyogyszer szerint a ciklusom 28 napos. Az elos 24 tabletta rozsaszinu, es az utolso 4 pedig feher. Amikor a fehet tablattakhoz erek akkor kell megjojjon, de nekem hamarabb jott meg. Ezert kerdeztem, hogy normalis?
Mindenféle hormonális fogamzásgátlónál az elsõ hónapokban gyakori a köztivérzés/barnázás. Szerintem neked is ez van, ez nem "megjött" csak pecsételõ vérzés, ahogy írod. Nem találtam a neten Yaz tájékoztatót, de bizonyára benne van, hogy az elsõ hónapokban ez gyakori és normális. Nekem is volt benne részem bõven, mármint pecsételésben.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt! azert nem talaltad meg a Yaz-t, mert kulfoldi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!