Találatok a következő kifejezésre: Megjött a várt mensim a höm (5 db)

Lehet, hogy mégis babát várok? Megjött a mensim, de a hőm nem esik le és folyamatosan émelygek? De jó lenne!

Id?ben megjött a mensim, igaz talán kevesebb, mint szokott...de azért kicsit er?sebb, mint egy pecsételés ... de van, hogy csak barnázás. Viszont a h?m egyfolytában 37 felett van b? egy hete, égnek a szemeim...néha lemegy 36,8-ra, de inkább 37-37,2. A hét elején (mensi el?tt 2-3 nappal) néha émelyegtem, fájtak a melleim /nem szokott mensikor/, de az elmúlt, "csak" nagyobbak, mint eddig voltak ... viszont fájdogál a fejem és olyan aluszékony vagyok úgy 1-1,5 hete ... a mensi miatt nem bíztam benne, de lehet, hogy mégis megfogant a kisbabánk?? Járt már így valaki? Kérlek írjatok!!! Esetleg teszteljek egyet holnap reggel? Nagyon várnánk amúgy a kis lurkót!!!

Legjobb válasz: Hát tesztelni kellene, de gyorsan, mert ha terhességet mutat a teszt, akkor a vérzés miatt nagyon gyorsan nõgyógyászhoz kellene menned. Heamatoma , illetve fenyegetõ vetélés jele is lehet a terhesség melletti vérzés, úgyhogy a nagy öröm mellett errõl nem szabad megfeledkezni. A tünetek másra is utalhatnak, úgyhogy esetedben mindenképpen orvosi vizsgálatot javasolnék.

Hát tesztelni kellene, de gyorsan, mert ha terhességet mutat a teszt, akkor a vérzés miatt nagyon gyorsan nõgyógyászhoz kellene menned. Heamatoma , illetve fenyegetõ vetélés jele is lehet a terhesség melletti vérzés, úgyhogy a nagy öröm mellett errõl nem szabad megfeledkezni. A tünetek másra is utalhatnak, úgyhogy esetedben mindenképpen orvosi vizsgálatot javasolnék.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Tavaly októberben is pont a mensim után derült ki, hogy terhes vagyok ... de ott a mensi lezajlott, aztán lett hõemelkedésem és mellfájás, stb .. és kíváncsiságból teszteltem, hogy nem-e mégis baba ... és pozitív lett!! Én lepõdtem meg a legjobban ... csak sajnos késöbb elhalt a terhesség ... azért gondolom, hogy esetleg megint mensizek de azért ott a baba?! Várok pár napot ... ha elmegy, úgysem tehetünk semmit ilyen korai terhességnél :-(( ... ha nem erõsödik a vérzésem és tüneteim megmaradnak, talán pár napon belül tesztelek ... aki így lett babás, írjon ;-)
Szia! Hát én a 3.és 4.terhességemben pont igy voltam, de megmaradtak a gyerekeim.És a kicsivel végig a 9 hónap alatt igy volt, csak azzal a különbséggel, hogy nem a megszokott idõben jött ilyen, hanem a középidõ idejére tolódott.Igyál te is palástfûteát, az segiti a terhesség megtartását!Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló! Köszönöm a bíztatást! Iszom palástfû teát, ha tényleg babás vagyok, biztosan segít! Pár napon belül kiderül ... Köszönöm! :-)
Elsõ válaszadó vagyok. Azért én mégis biztatnálak a szakorvosi vizsgálatra, mivel a koraterhességi vérzések megállítására és a terhesség megtartására valószínûleg progreszteront kapnál, de csak akkor, ha felkeresed az orvost. Ha fontos a kisbaba én a helyedben ezt nem hagynám ki.
A kérdező hozzászólása: Mára elég erõs lett a vérzésem és sokat görcsöl a hasam ... pedig a 3. napon nem szokott már ... úgyhogy azt hiszem, ha volt is baba, már nincs ott. A hõm is este már csak 36, 5 volt és ma sincs már egyáltalán hõemelkedésem ... majd talán ebben a hónapban!

Ez mitől lehet? Szombaton a nem várt napján megjött, de csak két napig tartott, és kevesebb is, mint szokott lenni. A hőm visszament a mensi előttre.

a href="http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30eccab1ed2ec9_120630_120730_1343606400_.png" target="_blank">http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..

Legjobb válasz: Szivbõl gratulálok!!!!!! Nagyon boldog babavàrást !!!!

Szivbõl gratulálok!!!!!! Nagyon boldog babavàrást !!!!
Hát, hatalmas gratula. Ígéretes volt a görbikéd, ez csak emlékezõ mensi volt. De azért irány a doki, inkább adjon bogyit, hogy tuti ne legyen semmi baj.
teszt!!!
A kérdező hozzászólása: Érdemes tesztet csinálnom? Ha terhes lennék, akkor szerintem nem esett volna le a hõm, vagy tévedek? Már nem tudom mit higgyek...
Ha leesett a hõd, és lent is marad akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Leesett két napra, de vissza is ment. A hõgörbém csatolva van.
A kérdező hozzászólása: Az imént teszteltem: http://kepfeltoltes.hu/view/120730/teszt_www.kepfeltoltes.hu..

Megjött a nem várt mensim a höm. Viszont megy feljebb mitöl lehet ez? Nem vagyok megfázva.

Igaz 1 honapja terh. jeleim vannak tesztem neg. lett.

Legjobb válasz: Nem igazán értem. Most jött meg de már 1 hónapja vannak tüneteid? és mikor volt az utolsó menzid?

Nem igazán értem. Most jött meg de már 1 hónapja vannak tüneteid? és mikor volt az utolsó menzid?
nekem mensi napján/reggelén mindíg leesik és múlt hónapban viszont csak a 2. mensis napomon esett le... sztem nem vagy babás.Ha az lennél, akkor a hõd egész ciklusban magasan lenne
Nem vagy babás. Nekem volt olyan, hogy a menzi harmadik napján esett csak le a hõm. Negatív teszt + menzesz, elég egyértelmû sajnos... MAjd a következõ hónapban sikerül!!!
A kérdező hozzászólása: Ápr.28-án volt igaz akkor is késett egy hetet.A höm. pedig hétvégétõl érzem em szoktam különben mérni csak most a napokban.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

Tegnap megjött a (nem várt) mensim. Az ébredési hőm viszont továbbra is 36, 7, ugyanaz, mint ami a ciklus második felében volt. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! hol szoktad mérni? Nekem általában 0,2 fokot leesik amikor megön. Szerintem mérd továbbra is a hõdet.

Szia! hol szoktad mérni? Nekem általában 0, 2 fokot leesik amikor megön. Szerintem mérd továbbra is a hõdet.
a vérzésed ugyanolyan mint szokott lenni? Mert van aki mensizik a terhessége elején, de az sokkal hígabb, rózsaszínes, vagy a másik véglet, a barnázás. Ha neked is hasonló van, akkor még gyanakodhatsz a babára.
Hogy miért azt nem tudom, de valószínû, hogy a hormonok játszanak veled.Nekem is ez volt a helyzet, de ne aggódj tuti le fog esni.Nekem is leesett a 4-ik napon.
A kérdező hozzászólása: Nálunk ismerõs a doki, nagyon figyelnek rám. Anya, apa orvos. Csak minden kis apróságot nem merek megkérdezni.
Szia! Sajnálom ami veled történt, én is átéltem nem is egyszer. A legutolsó elhalt terhességem áprilisban volt. Nálad néztek hormonokat? Sajnos alacsony a progeszteron szintem. Az hogy a hõmérsékleted magas még sajnos nem jelenti azt, hogy sikerült. A mensi elõtt 1-2 nappal vagy akár a mensi napján szokott a hõmérséklet csökkeni.
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ terhességem. Trombofília szûrésre küldtek csak. Inkább az idegesít, hogy a cicim nem fájt a mensik elõtt. Ez normális még vagy nem?!
A kérdező hozzászólása: Ja, a hõm a mensi napján esik le.
Szia! Az a baj, hogy a dokik csak legyintenek és azt mondják ez bárkivel elõfordul az elsõ terhességnél. Genetikai tanácsadásra is csak két vetélés után küldenek. Sajnos már öt vetélésen vagyok túl, és öt évembe került mire eljutottam Czeizler Endréhez. Többféle vizsgálatot is néztek, közte volt a hormonvizsgálat is. Szerintem járj utána, és ne hagyd magad "lerázni".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!