Találatok a következő kifejezésre: Megjött a menstruációm de barna (10 db)

Nem valószínû, de ha ilyen hülye vagy, remélem az leszel.
Nem. Barna folyás nálam pl. szinte minden menstruáció alkalmával keletkezik, a tisztulást jelenti, hihetetlen, hogy néhányan annyira aggódnak, hogy ami eddig is volt és bolha volt az most elefánt, holott semmi probléma nincs.
tök ugyanez a helyzet nálam, annyi különbséggel, hogy engem csak ujjazott... :S
9 hónapot adok neked.
Igen, meg.
A kérdező hozzászólása: de ha barna akkor hogy-hogy megjött?mármint csak egyszer jött egy nagyon pici vér.és a többi barna
sok lánynak akár az elsõ ár alakalommal csak barna jön, neked mint mondtad volt vér is azért. nyugi ez iyg telejsen normális, ahogy az is ha akár most pár hónapig nem jön meg. Ez már menstruáció volt.
Azért barna, mert még kevés a vér, és nem folyik ki rögtön, hanem egy ideig a hüvelyedben marad és ott megalvad.
Szerintem nem vagy terhes...de ennyi információból (dátumok nélkül) nehéz is lenne bármit mondani.
valószínû nem akkor volt peteérésed, de ha nem védekezel, lehetsz terhes, ha meg akarsz babát, elõbbre idõzítsétek a szexet, a ciklus közepére

11 éves vagyok, még nem jött meg a menstruációm. De ma láttam a wc ülőkén egy barna pisi cseppet. Megjött a menzesz?

Legjobb válasz: ha a tisztaságin vagy a wc papíron,bugyin lenne barna,akkor igen,meg fog jönni. de szerintem ez nem jelent semmit.

ha a tisztaságin vagy a wc papíron, bugyin lenne barna, akkor igen, meg fog jönni. de szerintem ez nem jelent semmit.
Nem
Nem, de van még idõ arra, hogy megjöjjön... igazából 11 évesen kicsit korai is lenne. Én 10 éves voltam, amikor elõször megjött. Rossz is volt, hogy amíg a többiek vígan játszottak én összekuporodva görcsöltem... Korai volt akkor, várhatott volna még. De hát ez van! 19/L
Ez még nem hiszem, hogy azt jelentené, de megjöhet bármikor most már.

Belarat szedek már több mint fél éve. Vasárnap rendes időben megjött a menstruációm. Viszont nagyon kevés, és többségében barna volt. Általában szombaton szokott elmúlni, de ma már semmi sem volt. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is kevesebb verzesem volt, amig szedtem a tablettat. nem kell elfelejteni h tabletta mellett is terhes lehetsz. rendesen szedted? sose hagytal ki egyet se? ha nagyon aggodsz, akkor menj el egy nõgyogyaszhoz.

Nekem is kevesebb verzesem volt, amig szedtem a tablettat. nem kell elfelejteni h tabletta mellett is terhes lehetsz. rendesen szedted? sose hagytal ki egyet se? ha nagyon aggodsz, akkor menj el egy nõgyogyaszhoz.
Én is belara-t szedek és nekem is volt olyan hogy alig volt vérzésem, szinte csak egy kis barnás folyás, ne aggódj! Azért a biztonság kedvéért csinálhatsz egy tesztet, de biztosan nem vagy terhes.
Nem kell megijedned. az normalis h ha szedsz tablettat, akkor joval kevesebb lesz a vérzés.
A kérdező hozzászólása: De eddig ennyire még sosem volt kevés...és még egyáltalán nem akarok gyereket....Biztos, hogy ez normális?
A kérdező hozzászólása: egysuer volt olyan, h az elején és a végén is szerda volt és véletlenül a másikat vettem be, de monokróm a Belara, így emiatt nem lehet baj...vagy igen?
Az mindegy ha felcseréled a 2 tabit. irja a tajekoztatoban h mindegyikben ugyanannyi hormnon van. legalabbis azon irta, amelyiket en szedtem.

Megjött a 2. menstruációm de barna színű, valami gond van?

Legjobb válasz: Ezteljesen normális, hisz ez még csak a 2., a szervezetednek hozzá kell szokni ehhez az új dologhoz, még sok idõ lesz mire beáll a mennyisége és az hogy mikor jön meg. Az is elõfordulhat, hogy 2 hét múlva megint lesz aztán pedig kimarad, ez is normális még ilyenkor.

Ezteljesen normális, hisz ez még csak a 2., a szervezetednek hozzá kell szokni ehhez az új dologhoz, még sok idõ lesz mire beáll a mennyisége és az hogy mikor jön meg. Az is elõfordulhat, hogy 2 hét múlva megint lesz aztán pedig kimarad, ez is normális még ilyenkor.
Szia.Nincs baj, elejével lehet ilyen .Minél többször fog megjönni annál tisztább lesz.Ne izgulj.

Fogamzásgátlót szedek már több, mint 1 éve. Mindig napra pontosan megjött (szombaton) a menstruációm. Ebbe a hónapba már kedden jelentkezett barna folyás, szerdán nem, de csütörtökön ismét. A többi a kiegészitőbe. Ez minek a jele?

Ebben a hónapban már kedden jelentkezett barna folyás,szerdán nem,de csütörtökön ismét.Szombaton enyhe hasi görcseim voltak,ahogy mindig szokott lenni,de viszont csak barna folyásom van és elég kevés.(beteg voltam 2héttel ezelőtt és most is az vagyok,antibiotikumot is szedtem) ez befolyásolhatja mindezt? Vagy ez mire utal? Kezdek megijedni..

Legjobb válasz: el kellene olvasnod az antibiotikum papirját illetve a fogamzásgátlódét is hogy befolyásolja e ha más gyógyszerekkel szeded együtt mert sok antibiotikum sajnos megváltoztatja a fogamzásgátlo hatását.

el kellene olvasnod az antibiotikum papirját illetve a fogamzásgátlódét is hogy befolyásolja e ha más gyógyszerekkel szeded együtt mert sok antibiotikum sajnos megváltoztatja a fogamzásgátlo hatását.
A kérdező hozzászólása: nagy baj..azért köszönöm:)
szerintem nem kéne lenyelned a gechit mert tudod a baba az a hasadban nõ ... jah és fosnom kell :) használj gumit :) és síkosítóth így jó :) szerbusz emese
A kérdező hozzászólása: De egy primitív vagy..nagyon tudatlan lehetsz :D egy baba nem ugy lesz hogy lenyeled a spermiumot..de en meghagyom neked ezt a hitet, majd ha gyereket akarsz probálkozzatok nyugodtan csak igy..agyhalott emberek...ha nem tudsz normálisan irni akkor takarodjál innen te okostojás
Ha megjött, és a teszt negatív lett, nem hiszem hogy lehetnél terhes. Fõleg, ha azóta több, mint egy hónap eltelt a teszt már biztosan kimutatná.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!