Találatok a következő kifejezésre: Megjött a eredményem (26 db)

Aki volt genetikai uh-on és magzatvíz vételen az járt már úgy, hogy uh-on genetikán is fiút mondtak, és amire megjött a magzatvíz eredmény kislány lett?

Legjobb válasz: Ha a magzatvízvétel eredménye kislány akkor biztosra veheted,hogy genetikai uh-n tévedtek. Tuti kislány lesz.

Ha a magzatvízvétel eredménye kislány akkor biztosra veheted, hogy genetikai uh-n tévedtek. Tuti kislány lesz.

Terhességi tesztet úgy is meg lehet csináltatni ha megjött a menzeszem? Akkor is igaz eredményt fog mutatni? Vagy várjam meg amíg elmúlik?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Legjobb válasz: Ha megjött a menzeszed minek kell a teszt? amúgy meg nem befolyásol semmit csak gusztább lesz :D szerintem ha kétségeid vannak afelöl még mensi után is hogy terhes vagy e inkább fordulj egy nõgyógyászhoz aki megnéz és esetleg csinál egy UHt az biztosabb.

Ha megjött a menzeszed minek kell a teszt? amúgy meg nem befolyásol semmit csak gusztább lesz :D szerintem ha kétségeid vannak afelöl még mensi után is hogy terhes vagy e inkább fordulj egy nõgyógyászhoz aki megnéz és esetleg csinál egy UHt az biztosabb.
Ha a menzeszed teljesen normális, megszokott módon zajlik, nem valószínû, hogy teherbe estél. A teszt utána is ráér, minél több idõ telik el a megtermékenyülés és a tesztelés között, az eredmény annál biztosabb.
A kérdező hozzászólása: Azért kell teszt, mert hallottam róla, hogy van olyan hogy terhesség alatt is menstruál valaki. Jobb biztosra menni. :)

Március 18-án együtt voltam barátommal és 25-én megjött a mensim. Hétfőn teszteltem és negatív lett.3 hét alatt mutathat a teszt valós eredményt?

Legjobb válasz: ?????? Még jó hogy negatív... hisz megjött. Ha az a típus lennél, akinek terhesség alatt is megjön, akkor is már mutatnia kéne a tesztnek.

?????? Még jó hogy negatív... hisz megjött. Ha az a típus lennél, akinek terhesség alatt is megjön, akkor is már mutatnia kéne a tesztnek.
tök jó! A 2 órás felsõ határa 7.8. Én hétfön voltam, nekem az éhgyomri 5.5 lett, a 2 órás meg 4.1.
3, 5-4, 5 étkezés elõtti és 4-7 mmol/l étkezés utáni vércukor elérése a célunk, emellett a vizeletben se ürüljön cukor. Ezt találtam, szerintem jó eredmények.
Tökéletesek. Ha jól emlékszem 8-ig jók az eredmények terhelés után. Nekem ekkor 6, 8 volt és még az is bõven jó volt.
1 vagyok Elokerestem az eredmenyem: a hatarertekek szfvaron: ehgyomri: 3.9-6.4ig jo; 2 oras: 4.1-7.8ig jo. De ha megkaptad az eredmeny, rajta kell lennie a hatarertekeknek!
Doki szerint minden kismama álma: ehomi vércukor-5, 3 60'vércukor-5, 4 35 hetes kismama
Éhgyomri: 4, 4 120 perces: 6, 3 Tökéletes a tied is! :) 28 hetes km

Megjött a terheléses vércukor vizsgálat eredményem, a haemoglobin pozitív, vizelet üledék 120-130 vvt, 1-2 fvs. A háziorvosom és nőgyógyászom szabadságon. Mi lehet v mitől lehet? Most elugrok a védőnőhöz hátha tud valami okosat mondani. Köszönm: Lya

Legjobb válasz: Ez a vizelet vizsgálat eredménye nem? szerintem ez húgyúti fertõzés. Gyulladás van a szervezetban.Ráadásul vér is van a vizeletben. Menj a helyettesítõ dokihoz, ír fel antibiotikumot.

Ez a vizelet vizsgálat eredménye nem? szerintem ez húgyúti fertõzés. Gyulladás van a szervezetban.Ráadásul vér is van a vizeletben. Menj a helyettesítõ dokihoz, ír fel antibiotikumot.

Megjött a vérvétel eredményem. Szerintetek mit jelent?

980.6 UI/L 5.3 Most akkor terhes vagyok? HA igen hány hetes terhes lehetek? Valaki tudna segíteni nekem?

Legjobb válasz: ez hcg?

ez hcg?
Ez gondoloma béta hcg? Ha az, terhesség. Terhesség kiszámítása: utolsó menstuáció elsõ napja
Szia! Ha ez HCG, akkor gratulálok, babát vársz! Mint az elõzõ válaszoló már írta, a terhességi heteket az utolsó mensi elsõ napjától kell számítani. A HCG értéknél annyira nagy a szórás, hogy nem lehet belõle pontosan megállapítani a terhesség korát. Amúgy nekem anno a nemvárt elsõ napján volt 1000 a HCG-m. Akkor voltam pont 4 hetes. De ez nem jelent semmit, a lényeg a tény : babát vársz! :-)
A kérdező hozzászólása: Igen ez lehet a HCG. Már nagyon izgulok és alig várom mikor elkezdnõni a pocaklakó :) )
Szia!Igen valószínûleg kisbabát vársz, de off miért is voltál vérvételen?Van már pozitív teszted??
A kérdező hozzászólása: Volt 4 pozitív tesztem. Elmentem dokihoz de nem látott semmit..és azonnal elküldött egy vérvételre. jövõhéten kéne visszamennem. De csak 2 hét múlva megyek.
Utolsó vagyok!Nahát, persze, hogy babás vagy!Gratulálok!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Ha megjött a menstruációm, az befolyásolhatja a kozmetikai kezelés eredményét?

Hétf?re van id?pontom a kozmetikushoz a pattanásaim miatt. Sajnos ma megjött és én azt hallottam, hogy ilyenkor nem szabad menni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem az, hogy nem szabad, hanem csak jobban fog fájni, mert érzékenyebb vagy. Én is voltam már menzesz közben arckezelésen, de kibírható nyugi.

Nem az, hogy nem szabad, hanem csak jobban fog fájni, mert érzékenyebb vagy. Én is voltam már menzesz közben arckezelésen, de kibírható nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ma megjött a vérvétel eredménye. Mit jelentenek ezek? Vérsejtsüllyedés: 20mm/ó (6-11), -Lymphocyta%:22, 700% (25, 000-40, 000), HAEMATOCRIT:0, 359l/l (0, 370-0, 470).

A csillaggal jelöltek,ami nem jó.Zárójelben van aminek kellene lennie.Tudnátok ezekben segíteni hogy pontosabban mit jelent?Gyulladás,vagy mi?

Legjobb válasz: http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/labor/

A hematokrit tök normálisan is alacsonyabb nõknél, a lymphocyta eltérés minimális, semmit nem jelent, az emelkedett süllyedés pedig utalHAT gyulladásra. Egyébként a süllyedés nagyon megbízhatatlan vizsgálat: ha magas, nem biztos hogy baj van, ha normális, attól még lehetsz beteg...

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 6-7 éve szedek fogamzásgátló tablettát de kb. 1 hónappal ezelőtt abbahagytam a szedését, mert gyógyszerszedés mellett is megjött a vérzésem elmentem nőgyógyászhoz és ő azt mondta, hogy vérvétel eredménye után valamint miután újra m

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 6-7 éve szedek fogamzásgátló tablettát de kb. 1 hónappal ezelőtt abbahagytam a szedését, mert gyógyszerszedés mellett is megjött a vérzésem elmentem nőgyógyászhoz és ő azt mondta, hogy vérvétel eredménye után valamint miután újra megjön a menstruációm menjek vissza. Az utolsó menstruációm első napja óta 42-43 nap telt el, de azóta se jött meg. Doktor úr azt mondta, hogy ha nem jön meg akkor menjek vissza és felírja a norculotot, hogy megjöjjön a menszeszem és fel tudja írni az új fogamzásgátlót. Párkapcsolatban élek és csütörtöki nap folyamán történt egy kis baleset, kiszakadt az óvszer és biztonság kedvéért bevettem egy esemény utáni tablettát. Az lenne a kérdésem, hogy ezek után mikor kezdhetném el szedni a norculot tablettát, hogy megjöjjön a menszeszem? válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az esemény utáni tabletta bevétele után mindenképpen javasolt a szakorvosi kontroll, ennek alkalmával az említett kérdést is meg tudja beszélni orvosával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az esemény utáni tabletta bevétele után mindenképpen javasolt a szakorvosi kontroll, ennek alkalmával az említett kérdést is meg tudja beszélni orvosával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 6-7 éve szedek fogamzásgátló tablettát de kb. 1 hónappal ezelőtt abbahagytam a szedését, mert gyógyszerszedés mellett is megjött a vérzésem elmentem nőgyógyászhoz és ő azt mondta, hogy vérvétel eredménye után valamint miután újra m

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 6-7 éve szedek fogamzásgátló tablettát de kb. 1 hónappal ezelőtt abbahagytam a szedését, mert gyógyszerszedés mellett is megjött a vérzésem elmentem nőgyógyászhoz és ő azt mondta, hogy vérvétel eredménye után valamint miután újra megjön a menstruációm menjek vissza. Az utolsó menstruációm első napja óta 42-43 nap telt el, de azóta se jött meg. Doktor úr azt mondta, hogy ha nem jön meg akkor menjek vissza és felírja a norculotot, hogy megjöjjön a menszeszem és fel tudja írni az új fogamzásgátlót. Párkapcsolatban élek és csütörtöki nap folyamán történt egy kis baleset, kiszakadt az óvszer és biztonság kedvéért bevettem egy esemény utáni tablettát. Az lenne a kérdésem, hogy ezek után mikor kezdhetném el szedni a norculot tablettát, hogy megjöjjön a menszeszem? válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az esemény utáni tabletta bevétele után mindenképpen javasolt a szakorvosi kontroll, ennek alkalmával az említett kérdést is meg tudja beszélni orvosával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az esemény utáni tabletta bevétele után mindenképpen javasolt a szakorvosi kontroll, ennek alkalmával az említett kérdést is meg tudja beszélni orvosával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!