Találatok a következő kifejezésre: Megjött a de csak (232 db)

3 nappal a mensi előtt voltunk együtt! Nem védekeztünk... A mensim megjött, mint azelőtt!(1 nónappal ezelőtt történt) Most is megjött a mensim csak úgy mint rég, de sokszor fáj a hasam és émelygést érzek! Lehetek terhes?

A szüzességemet kb. 3 hónapja veszítettem el... Vajon mi lehet?

Legjobb válasz: HA NEM VÉDEKEZEL, BÁRMIKOR TEHERBE ESHETSZ! És az, hogy menstruáltál, nem garancia, hogy nem vagy terhes!!! Gratulálok a felelõsségteljes szexuális életedhez...Te voltál kb. a 10., aki ma ezt megkérdezte...Nem gondolod, hogy elõbb felvilágosításon kéne átesned, mielõbb belevágsz a szexuális élet közepébe??? Mert nagyon úgy néz ki, nem ártana, ha annyit se tudsz, hogy a teherbe esés ellen védekezni kell és egyik módszer sem 100 %-os, de van 100 féle módszer, ami közül választhatsz, és sok közel 100 %-os biztonságot nyújt, mégis ilyen meggondolatlan vagy...Grat!

HA NEM VÉDEKEZEL, BÁRMIKOR TEHERBE ESHETSZ! És az, hogy menstruáltál, nem garancia, hogy nem vagy terhes!!! Gratulálok a felelõsségteljes szexuális életedhez...Te voltál kb. a 10., aki ma ezt megkérdezte...Nem gondolod, hogy elõbb felvilágosításon kéne átesned, mielõbb belevágsz a szexuális élet közepébe??? Mert nagyon úgy néz ki, nem ártana, ha annyit se tudsz, hogy a teherbe esés ellen védekezni kell és egyik módszer sem 100 %-os, de van 100 féle módszer, ami közül választhatsz, és sok közel 100 %-os biztonságot nyújt, mégis ilyen meggondolatlan vagy...Grat!
Lehetsz terhes, ha csak ez a kérdés. Menj el nõgyógyászhoz. Felelõtlen liba. Grat.
A kérdező hozzászólása: Elég ha csak a kérdésre válaszoltok!
Igen, de tesztelj! A tünetek késõbb kellene jelentkezzenek, szerintem azt csak odaképzeled, ettõl függetlenül lehet baba a dologban.
Igen, van olyan akinek terhessége ellenére is megjön picit, én ugyanebbe a cipiben voltam, két hónapos vagyok jelenleg :) Nem vér volt, inkább pecsételés, de mikor görcsölgetett volt tiszta piros szín is.
Én is igy lettem terhes. megjött de furi volt csak 3 napig tartott 4 helyett, sokkal kevesebb volt és nem voltak görcseim. én betudtam annak h felfáztam, megfáztam... eszembe se jutott a baba! aztán azt mondták ismerõsõk a szokottnál is hisztisebb vagyok csináljak tesztet! kiröhögtem öket de csináltam. természetessen pozitív!
Ha nem védekeztetek akkor persze hogy lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: most vagyok a 3 napon!megint van barna vérzés, pecsétes!de nekem -56 napig szokott tartani.tegnap már teljesen elmúlt, most megint pecsétes barna vérzés! Mi ez ??
A kérdező hozzászólása: *5-6 napig szokott tartani a menszeszem, a 2 nap után elmúlt( de az elsõ 2 napban gyenge vérzés, barna szinû) és most pedig barna foltos vérzés :S
ha nem rendesen van meg a havid, akkor mondom, hogy lehet emlékezõ vérzés....ha baba van a dologban. csinálj tesztet! vagy pedig stresszes vagy, és még nem jött meg rendesen!
szia.énis pont ebben a cipöben járok. 11 napot késett a mensim és tegnapelött megjött de ma elmult. 5 nap helyett 2 volt. mi lett veled ?

Betegség alatt nektek más a mensitek? Nekem megjött időre, de csak minimális barna maszat. A megfázás okozza? Vagy baba?

Legjobb válasz: megfázást kétlem, hacsak nem szedsz antibiotikumot. baba lehet, de akkor meg tesztelni kellene sos és a barnával dokihoz menni (ha a teszt poz.)

megfázást kétlem, hacsak nem szedsz antibiotikumot. baba lehet, de akkor meg tesztelni kellene sos és a barnával dokihoz menni (ha a teszt poz.)
A kérdező hozzászólása: Antibiotikumot nem szedek, csak paracetamolt szedtem 3 napig. Az okozhatja? Gondolom délután még nem mutatja ki a teszt nemvárt után 1 nappal, kénytelen vagyok reggelig várni.
várj reggelig, az a tuti. paracetamol szerintem ilyet nem okozhat. de az is lehet, holnapra rendesen elindul a mensesed.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi. Tegnap reggel óta van már ez.
nekem a lányommal nem várt elõtt 2 nappal volt barna, 1 ts. betétnyi, és semmi hormonprobléma, már 11 hónapos lesz. Ilyenkor a hormonváltozástól van, ha kevés, bajt csak akkor jelent, ha több napig barnázik, de legalább másfél 2 napja, kis barna maszat, nem hormonprobléma
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nincs hormonproblémám, én is babát várok :)
gratulálok, utolsó voltam :)
Akkor gratulálok kismama! Boldog babavárást! :-)

Áprilisban abbahagytam a fogamzásgátlót, májusban még megjött időben, de csak nagyon kevés, pecsételő. Azóta semmi. Hasonló cipőben vki?

Terhességi tesztem negatív lett.

Legjobb válasz: Fogamzásgátló után gyakran elõfordul, hogy utána nem indul újra a peteérés. Menj el orvoshoz, majd ad vmi gyógyszert. Ha szerencséd van, akkor használni is fog.

Fogamzásgátló után gyakran elõfordul, hogy utána nem indul újra a peteérés. Menj el orvoshoz, majd ad vmi gyógyszert. Ha szerencséd van, akkor használni is fog.
Én ugyanebben a cipõben járok :( Fogamzásgátló után nem akart megjönni, kb 3 hónapot késett is. Emiatt mentem is orvoshoz, el is végeztek mindenféle vizsgálatot, de nem találtak semmit. Végül azt mondták hogy csak a fogamzásgátló a megoldás. Mondanom sem kell hogy ebbõl nem kértem, elég volt egyszer is. Vagy van egy másik lehetõség, egy gyógyszer, ami elindítja a peteérést, de azt mondta hogy azt csak akkor alkalmazzák ha már babát szeretnék, mert állítólag csak fél évig hatásos. Szóval most belenyugodtam hogy ez van, ha majd babát szeretnék akkor visszamegyek és megcsinálják azt a kezelést, de addig nincs értelme. Sajnálom hogy neked is ilyen problémáid vannak, de legalább megtudtam hogy nem én vagyok az egyedüli.
Elsõ vagyok. Én meg hiába írkálom mindenhova, hogy ritka esetben okozhat meddõséget, nem hiszi el senki, mert hogy "ezek már alacsony hormontartalmúak"...
Igen, sajnos többen nem látják ezt be. Szerintem azért van, mert egyszerûen nem akarják elhinni. Könnyebb abban a tudatban élni, hogy milyen tök szupi ez a tabi, beállítja a mesest, nem kell szenvedni a gumival stb... Könnyebb hülyeségnek titulálni az egészet. Hiába alacsony hormontartalmú, attól még hormon, és megbolygatja a szervezet természetes folyamatait, amiért hosszú távon sajnos meg kell fizetni :S De én nem gyõzködök senkit, aki elégedett vele, az szedje, semmi jogom beleszólni senki életébe. Én a saját egészségem árán meggyõzõdtem róla hogy a tabi [email protected] Aki akarja figyelembeveszi ezt az infót, aki nem az nem.

3 napot késett a menstruációm. Ma megjött, vérzek, de csak a vizeletemmel együtt távozik, a betéten semmi nincs, pici darabok is vannak benne. Ez vetélés?

Legjobb válasz: nem valószínû! ha csak akkor jön, akkor az nem a hüvelybõl jön, hanem a húgycsõbõl. tehát véreset vizelsz. feltétlenül menj el orvoshoz, ez nagyon komoly betegségek jele lehet.

nem valószínû! ha csak akkor jön, akkor az nem a hüvelybõl jön, hanem a húgycsõbõl. tehát véreset vizelsz. feltétlenül menj el orvoshoz, ez nagyon komoly betegségek jele lehet.
Szia.Amikor nekem elment a baba elõszõr barnázni kezdtem, majd erõsen vérezni.és nagyon erõs görcs kísérte.Ha nem görcsölsz, szerintem nem vetélés.én azt mondanám, várj még egy kicsit, és ha nem jön meg jobban, vegyél egy tesztet, persze több minden is lehet.Nekem most a második terhességemnél volt olyan, hogy kis pirosas alvadékok jelentkeztek, és kaptam rá gyógyszert, majd elmúlt.Ha ez az elsõ mensikimaradásod, nem volt pozitív teszted, és nem erõsek a görcseid, szerintem a doki is azt mondaná, hogy várj egy -két napot. De ha megnyugtat, inkább beszélj vele, végülis õ a szakember.
Az esetleges vetélést követõ vérzés a hüvelyedbõl jönne, tehát látnád a betéten. Ha vizelet közben észlelsz vérzést, az a hugyrendszerbõl jön, tehát nagyon nagyon sürgõsen menj el urológiára!!!! A többi majd alakul, ettõl még lehetsz terhes.De az urológusnak említsd meg az esélyét és utána menj nõgyógyászhz is.
Nem hinném, h terhes vagy, a 3 hetet meg méginkább. Csinálj egy tesztet holnap reggel elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: en mar nem merek :) ))) majd varom a nem vart menszeszemet..... mostmar eztsem tudom hogy honnan szamoljam a kovetkezot..... nem olyan egyszeru a baby projekt, ahogy gondolnank...
Az 5 napig tartó elsõ napjától számold.
ha nov.30-tól volt meg 5 napon át, akkor mostanában kezdjetek el intenzíven kufircolni!
A kérdező hozzászólása: köszi :) ))))) ari vagy! Köszönöm a válaszokat :D hajrá mindenki
Nem vagy terhes, de ha ennyire parázol tesztelj.
hát ha komolyabb okod van az aggodalomra, mondjuk nem védekeztél akkor lehetsz terhes. de ha védekeztél akkor biztosan nem vagy az.
nem de nem tennél fel ilyen kérdést ha tudnád azt hogyha megjön akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: ez butaság mert nemegy olyan esetet hallottam amikor egy nö két három honapig még menstruált a terhessége elején mindenesetre, köszönöm a válaszokat: )
nálam ugyanez volt, 4 neg. teszt után vártam, aztán megjött magától
Ha szex nem volt, terhes nem lehetsz. A bajodat viszont csak nõgyógyász tudja negállapítani, úgyhogy gyerünk! Ugyanis nem minden nõgyógyászati betegség jár komolyabb külsõ tünetekkel...

A csajomat egy szerda este megujjaztam, hazament wc-re és vérzet, de kb most kell hogy megjöjjön neki. de csak csütörtökön vérzet egy kicsit még. de ma már nem. elvettem az ujjammal a szüzességét, vagy csak megjött neki?

Legjobb válasz: szerintem megsérthettél ott valamit...Te tudod mennyire nyúltál fel...a barátnõd meg elkéne tudja dönteni, milyen mikor "megjött" s milyen ha "csak úgy" vérzik, nem?

szerintem megsérthettél ott valamit...Te tudod mennyire nyúltál fel...a barátnõd meg elkéne tudja dönteni, milyen mikor "megjött" s milyen ha "csak úgy" vérzik, nem?
A kérdező hozzászólása: hát olyat mondot, hogy más volt, mint mikor megjön neki!!!
nem kellett volna megujazni, foleg nem szerdàn.balszerncsét hoz.ennyit nem tudsz?komolyan.gumikesztyut huztàl legalàbb? na mindegy
Miért hoz balszerencsét, ha elözö nap ujjazza meg?? Szerintem ez hülyeség...már csak azért is, mert mi is elözö nap amikor csináljuk, de tudom hogy köv nap meg fog jönni, tutira megjön...na mind1 Amugy meg, lehet hogy csak elvetted neki, de ezt neki kell éreznie...
A szüzességét csak úgy veszti el, ha pénisz hatol a hüvelyébe. Egyébként elõfordulhat hogy megsértetted a szûzhártyát vagy csak a hüvely hámját és ezért vérzett.
A szüzességet csak pénisztõl lehet elveszteni???? nananana
Szerintem terhes! :) ))
Ez a "terhes" szöveg már tökre nem poén.. Szinte minden kérdéshez benyögi valaki..

Másnak is szokott fájni a dereka menstruációkor? Fáj a mellem, hasam, derekam. Máskor csak a hasam és mellem fáj de csak kicsit. Így nem lehetek terhes ugye, hogy megjött?

Legjobb válasz: nekem is szokott fájni a derekam...de amúgy az h megjött még nem 100%os kizárása annak, hogy nem vagy terhes

nekem is szokott fájni a derekam...de amúgy az h megjött még nem 100%os kizárása annak, hogy nem vagy terhes
nekem szinte mindig fája derekam, így körbe alul egészen a hasamig... csinálj tesztet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!