Találatok a következő kifejezésre: Megjött a de a (1147 db)

Mi okozhatja a mellfájást? A menstruációm késett 10napot de megjött már. Pontosan 12napja jött még és tartott 3napot. Voltam nögyosyásznál és irt fel nekem yasmin fogamzásgátlót. Meg is keydtem ahogzan megjött a havim. Vajon mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A mellfájás ilyenkor teljesen normális. Nekem már elõtte 1 héttel elkezd szúrni, meg fájni, szóval ne aggódj. Ilyen a nõi test :) Sõt, nekem még a derekam is meg a lábaim is úgy fájnak, hogy néha az életkedvem is elmegy :D

A mellfájás ilyenkor teljesen normális. Nekem már elõtte 1 héttel elkezd szúrni, meg fájni, szóval ne aggódj. Ilyen a nõi test :) Sõt, nekem még a derekam is meg a lábaim is úgy fájnak, hogy néha az életkedvem is elmegy :D

Missed ab. után az első menstruációm megjött időre, de a második nem. Miért?

A hasam fáj,mintha megjött volna,de vérzés nincs. Teszt negatív,ma kellett volna,hogy megjöjjön.Ötlet?

Legjobb válasz: 1-2 nap késés miatt még nem kell aggódni, meg okokat keresni.

1-2 nap késés miatt még nem kell aggódni, meg okokat keresni.
A kérdező hozzászólása: mindíg pontos volt, még soha nem késett!
Szia. Nekem szeptemberben volt egy 5 hetes Missed ab. nem kellett mûszeresen befejezni a természet elvégezte:( a következõ menszim 8 hét múlva jelentkezett. Azt mondta az orvos ez normális, mert kell egy kis idõ amíg a vetélés után rendezõdnek a hormonok. Viszont ez idõ alatt is ha nem vigyáztok megfoganhat a baba.A 8 hetes késés után normális menszi jelentkezett, olyan normális hogy megint teherbe estem:)
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó! De jó neked! :) Drukkolok, hogy ez a baba sikerüljön és egészséges legyen! De akkor a hasam miért görcsöl, mintha mindjárt megjönne?Semmi nem jön, sõt inkább van valami nyák szerûségem :S
És még valami:) a lényeget elfelejtettem...én 5 nap késés után teszteltem digitális Clear Blue tesztel és negatív lett.Még aznap elmentem orvoshoz, mert voltak tüneteim és éreztem, hogy terhes vagyok.Igazam lett:) hüvelyi ultrahanggal már látszott egy ici-pici petezsák:)
A kérdező hozzászólása: Nekem nincsenek terhes tüneteim.A derekam szúrkált tegnap ..félek, hogy ez inkább valami ciszta lehet ..
Nekem is megvolt az az érzés, hogy mindjárt megfog jönni.Sõt még betétet is tettem nehogy elázzak, de aztán semmi:) mindig tiszta maradt a betét. Nem törvényszerû, hogy ilyen korán tüneteid legyenek. Nekem is fájt a derekam mint szokott menszi elõtt. Viszont a melleim nem fájtak pedig az jelezte mindig a menszi közeledtét. Most kezdek el fájni a melleim, hogy növekszik a hCG szintem. A folyás amirõl írtál az viszont lehet árulkodó jele a korai terhességnek, mert ha megtörténik a fogantatás akkor a folyás bõvebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszsaid! A terhességnek kicsi esélyt adok, olyan szempontból, hogy védekeztünk.Hacsak (bocsi a szókimondásért) attól nem, hogy orálisan elõször gumi nélkül, aztán a gumival is kielégítettem és ezután történt meg az aktus..Hát hacsak nem maradt rajt valami elõváladék...Szerintem erre kb. 1 százalék az esély...
Nekem missed után az elsõ 7 hétre, a következõ 39. napra, az azt követõ 35. napra jött meg. (Ez utóbbi kb. normális nálam) Az elsõ rendes volt, a következõ kettõ elég gyenge, fõleg az utolsó. Talán még rendezõdnek a hormonok...

Mire utalhat? Pontosan megjött a menstruációm a várt napon, de más, mint szokott lenni.

Els? nap a vér színe barna volt, most van a második napom, már rendes vér jelentkezett, de kevesebb a vérzésem, mint szokott lenni és nem is görcsölök, pedig szoktam, ja és egy kis éget? érzés is van a hüvelyemben? Aggódnom kellene? Talán fert?zés? vagy rosszabb esetben terhesség? Bár az lehetetlen, mert mindig rendesen védekeztünk!

Legjobb válasz: Ha éget, akkor ott valami fertõzés van, lehetõleg tmapont ne használj és kérj idõpontot az orvosodhoz minél elõbb.

Ha éget, akkor ott valami fertõzés van, lehetõleg tmapont ne használj és kérj idõpontot az orvosodhoz minél elõbb.
valószínüleg semmi különösebb oka nincs. ne aggodj. Az égetõ érzés elötte nem volt? ha volt akkor lehet fertõzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azért a biztonság kedvéért csináltatok tesztet. De, a menstruáció elõtt is volt égetõ érzésem :/
Akkor fertõzés. Rég orvost kellett volna látogatni. Jegyezd meg most akkor, nincs olyan, hogy "majd csak elmúlik"!!!! Fõleg ilyen jellegû dolgoknál nagy bajok lehetnek belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor elmegyek orvoshoz! Egyébként csak a mensi elõtt pár nappal jelentkeztek az égõ fájdalmak...
Ha már elötte is volt tuti valami fertõzés, nagy valószínûséggel gomba. Ha elmult menj el orvoshoz. Akkor is ha nem elsz tüneted. Mert valószinû kicsot kitisztítja a mensid de sajna 2-3 hét alatt újra elterjed annyira hogy ujra tünetet okoz. Magától sajna nem múlik el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Persze, mindenképp elmegyek!

Mi lehet ez? Megjött a mensim 2 nappal korábban mint kellett volna, de csak másfél napra, az is főleg kevés barna folyadék. Azóta 1-2 csepp barnázás néha. Ma voltam dokinál, nem látott semmi kórosat, 7, 6 mm a nyálkahártyám. Ez nagyon kevés?

Tehát hétfőn jött meg másfél napra, szerdán kellett volna hivatalosan megjönnie és most péntek van. Megszakítással védekezünk.

Legjobb válasz: A 7.6mm-es nyálkahártya kicsi a terhességhez, az én dokim azt mondta, közel 10mm, de inkább a feletti a jó. Szerintem ez csak egy ilyen hónapod volt.

A 7.6mm-es nyálkahártya kicsi a terhességhez, az én dokim azt mondta, közel 10mm, de inkább a feletti a jó. Szerintem ez csak egy ilyen hónapod volt.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges. Köszi :(
Azért is lehetett csak másfél nap, mert vékony a nyálahártya. De nem értem, ha szomorú vagy azért, mert megjött, akkor miért védekeztetek, ha csak megszakítással is. Vagy a pasi nem akar gyereket?
Egyáltalán nem kevés a nyálkahártya! Én 2 nap késés után voltam dokinál és 7 mm volt a nyálkahártyám. Volt egy pozi tesztem és barnáztam is. A doki azt mondta valószínûleg nem vagyok terhes de rá pár napra visszamentem és akkor már látszott a petezsák is. Azóta már 2 éves a fiam.
Szia! Nekem is 7mm volt és már 5 éves a kislányom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, még további válasz is érdekel. Egyébként akkor létezik, hogy az orvos még nem láthatta, amikor még csak hivatalosan 2 napot késett?
A kérdező hozzászólása: Egyébként már máskor is volt, hogy mensi elõtt 1 nappal mentem orvoshoz és 6 mm volt a nyálkám és mégis rendes mennyiséggel megjött, idõben!
Az 5. hozzászóló vagyok. Nekem a teszt pozitív volt a nem várt mensi másnapján. A vérbõl is kimutatták 5 hetesen a hcg-t, de ultrahangon csak 7hetesen látatta magát, mert annyira el volt bújva. Amikor az orvos kimondta, h valószínûleg nincs baba, akkor pillantotta meg, pedig nem kevés ideig kereste. :)

Pár napja nagyon megjött a kedvem a rajzoláshoz, de amikor rajzolok észre se veszem és a végén valami erotikus vázlat/rajz sikeredik. Miért? Ez már kezd zavarni.

padtársam azt mondta hiányom van, amit kétlek mert nem érzem magamon :D meg különben is...xd a rajzaimon csak csajok vannak "úgy" :0...

Legjobb válasz: Hát erotikusat én nem szoktam, de sokszor firkálok nõi aktokat, nemes egyszerûséggel azért, mert szép vonalai vannak egy formás nõi testnek a hát, derék, mell, váll, comb, nyak íveivel és domborulataival. Ha nyújtózkodás, torna vagy egyéb mozdulat póza közben a test megfeszül, annál kecsesebb az egész. :) Lehet, hogy simán az ívekre, elegáns görbületekre áll rá a kezed, mint az enyém. Az, hogy leszbikus vagy erotikus vágyaid vannak, nekem speciel az utolsó gondolatom lenne. :P Én anno szemeket rajzoltam folyton, arra meg valami lángész osztálytársam kitalálta, hogy húú, biztos tudathasadásom van, kész csoda volt mondjuk tõle, hogy húú, ismerte ezt a szót... xD Nem jelent semmit. Firkálsz, most épp ezt tartod szépnek. Lehet, hogy egy hét múlva elefántokat fogsz rajzolni, attól még nem leszel zoofil.

Hát erotikusat én nem szoktam, de sokszor firkálok nõi aktokat, nemes egyszerûséggel azért, mert szép vonalai vannak egy formás nõi testnek a hát, derék, mell, váll, comb, nyak íveivel és domborulataival. Ha nyújtózkodás, torna vagy egyéb mozdulat póza közben a test megfeszül, annál kecsesebb az egész. :) Lehet, hogy simán az ívekre, elegáns görbületekre áll rá a kezed, mint az enyém. Az, hogy leszbikus vagy erotikus vágyaid vannak, nekem speciel az utolsó gondolatom lenne. :P Én anno szemeket rajzoltam folyton, arra meg valami lángész osztálytársam kitalálta, hogy húú, biztos tudathasadásom van, kész csoda volt mondjuk tõle, hogy húú, ismerte ezt a szót... xD Nem jelent semmit. Firkálsz, most épp ezt tartod szépnek. Lehet, hogy egy hét múlva elefántokat fogsz rajzolni, attól még nem leszel zoofil.
Lehet nem a rajzoláshoz hanem a rejszoláshoz jött meg a kedved. Csak félreértetted.
Te magad megvalaszoltad a kerdesed. Meg szuz vagy, de mar szeretned elveszteni, es egy gyenged lanytol varod a megoldast. Problem solved.
Akkor pláne
Én is lány vagyok, és néha szoktam hiányos öltözetû lányokat rajzolni :D és nem azért mert leszbikus vagyok vagy ilyesmi. Hanem mert szerintem SZÉP, és megihlet :D
A kérdező hozzászólása: ne szólj beee xddd 15/L vagyok ès amúgy is ha lánnyal csinálom akkor elvesziteni nem fogom xddd de nem akarom senkivel úgyhogy :D ès apáca se leszek. csak divatot csinálok a szüzességbõl xD
Nem tudom, hány éves vagy, de azért elég érdekes kijelentés, hogy nem is akarod elveszíteni a szüzességedet... :) Apácának készülsz, és közben gyengén öltözött nõket rajzolgatsz? Hmm... érdekes...:D
"nincs pénze ruhákra" XD
A kérdező hozzászólása: végre egy értelmes :> köszönöm szépen!! de ma tanárúr megkérdezte hogy miért rajzoltam egy "szegényes ruházatú" hölgyet? ès lányos (:D) zavaromba ravagtam hogy nincs pénze ruhákra xS kicsit se röhögtünk :"> .. énis rajzoltam szemeket régebben *-* ha van kedved küldhetsz képet :} Balazs123456 én kifejezetten örülök h nem járt bennem senkinek a kukaca.. ès NEM is akarom elvesziteni a szuzessegem.:D
A kérdező hozzászólása: aha. lány vagyok :>
miért ne?
A kérdező hozzászólása: úristen xDDD te beteg vagy :"3 ELSÕS vagyok, már hogy a viharba lenne "hiányom" mikor eleve szûz vagyok :"> ne keverj a tiniribikkel :> danke schön
a tudatalattid átveszi az irányítást és akaratlanul, bújtatva megjelenhet egy két nemiséggel kapcsolatos motívum mondjuk ha csak firkálsz is khmmm hogy nagyon szofisztikáltan fejezzem ki magam.

Mennyire normális, hogy menstruáció előtt olyan viszkető érzést érzek, mintha gombás fertőzésem lenne? Ez kb. egy fél évvel ezelőtt is előfordult, de miután megjött a menszeszem, a viszketés is elmúlt. Most megint előjött.

Legjobb válasz: Szia. Ez a tünet utalhat enyhe lefolyású visszatérõ gombás fertõzésre,ami a vérzéssel együtt "lestisztul",majd visszatér.Én 2 dolgot tudok javasolni: 1.Urogin nevezetû gyógyfüves termék,melyet itallal kell bevenni,nem épp élvezeti cikk sajnos,de az ügy érdekében ki lehet bírni,ez is gyulladás és fertõzés-csökkentõ. 2.Gyógyteás ülõfürdõ-kúra,ami teljes mértékig gyógyszer és mellékhatás mentes,és a gyógyszerekkel ellentétben a hatása tovább kitart,és jobban segíti a hüvely PH-jának helyreállítását.Amennyiben ez utóbbi érdekel,írj privit,leírom,hogyan csináld.Melody

Szia. Ez a tünet utalhat enyhe lefolyású visszatérõ gombás fertõzésre, ami a vérzéssel együtt "lestisztul", majd visszatér.Én 2 dolgot tudok javasolni: 1.Urogin nevezetû gyógyfüves termék, melyet itallal kell bevenni, nem épp élvezeti cikk sajnos, de az ügy érdekében ki lehet bírni, ez is gyulladás és fertõzés-csökkentõ. 2.Gyógyteás ülõfürdõ-kúra, ami teljes mértékig gyógyszer és mellékhatás mentes, és a gyógyszerekkel ellentétben a hatása tovább kitart, és jobban segíti a hüvely PH-jának helyreállítását.Amennyiben ez utóbbi érdekel, írj privit, leírom, hogyan csináld.Melody

Megjött a mensim a hőm visszaesett de két napra rá megint fent van 37, 2-ön. Mitől van ez?

Legjobb válasz: elfelejtettem hogy fel vagyok puffadva nagyon,pedig nem szoktam

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem hogy fel vagyok puffadva nagyon, pedig nem szoktam
Szia. Mennyire van meg? darabos? görcsölsz? Leírom az én példámat. 5 napja késett, a sok tesztbõl 1 lett halvány + , majd egyik nap 37-rõl leesett a hõm 36, 7-re. Megjött, de nem volt darabos, se görcs és 2 napig normál mennyiségû vér, aztán 2 napig csak kevés barnás. Nekem mindíg 5-6 napig tart. Aztán a következõ héten elmentem dokihoz és az uh-n ott volt a petezsák benne a szikhólyag. Szóval megmaradt a babám! Most kell visszamennem, azért izgulok. A hõm meg utána felment 37, 1-re. Ez az én esetem. De remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: 2-3 napig volt meg, egyszer volt pici darab benne, de görcsöltem elég rendesen. csak holnapra kaptam idõpontot és kíváncsi vagyok

Már az első levél 7. szeménél nem védekeztünk de viszont a 7 napos szünetben megjött a mensim a 3. napon de csak 2-3 napig tartott. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes. A fogamzásgátlók általában már az elsõ tabi bevételétõl hatnak. És a mensid a tabi miatt tart ennyi ideig. Nekem is kevesebb mennyiségû és idejû a mensim mióta tabit szedek.

Nem lehetsz terhes. A fogamzásgátlók általában már az elsõ tabi bevételétõl hatnak. És a mensid a tabi miatt tart ennyi ideig. Nekem is kevesebb mennyiségû és idejû a mensim mióta tabit szedek.
A legtobb tablette mar az elo szemtol ved ha a mensid elso napjan kezded ha megjott nem vagy terhes 99.99% ba. es igen a tabitol kevesebb ideig tart a menstruacio is

Lehetek terhes? Megjött, utána csináltam egy tesztet, az negatív, de mégis terhességi tüneteim vannak. Előzmény, hogy előző hónapban kimaradt 1 tabletta 1. héten, amit nem pótoltam, de a többit beszedtem rendben.

Legjobb válasz: amikor megjött,akkor az rendesen megjött,vagy csak 2napos valami volt? ha rendesen,akkor szerintem kizárt,hogy terhes lennél! de ha aggódsz pár nap múlva megint tesztelj.

amikor megjött, akkor az rendesen megjött, vagy csak 2napos valami volt? ha rendesen, akkor szerintem kizárt, hogy terhes lennél! de ha aggódsz pár nap múlva megint tesztelj.

Véres-barna folyásom volt 6napig de most teljesen megjött. mikortol számolhatom a mensim kezedetét?

az els? nap mindig nagyon szokott görcsölni a hasam és most egyáltalán nem fájt.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem akkortól kell számítani, amikortól igazán megjött, az elsõ hat nap szerintem nem számít. Nekem is volt már olyan, hogy elõtte 1-2 napig barna folyásom volt, s aztán kitisztult, s teljesen és rendesen megjött. Azt, hogy meddig tart, azt mindenki maga tudja, mindenkinél más idõpontban múlik el.

Szia! Szerintem akkortól kell számítani, amikortól igazán megjött, az elsõ hat nap szerintem nem számít. Nekem is volt már olyan, hogy elõtte 1-2 napig barna folyásom volt, s aztán kitisztult, s teljesen és rendesen megjött. Azt, hogy meddig tart, azt mindenki maga tudja, mindenkinél más idõpontban múlik el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!