Találatok a következő kifejezésre: Megjött a de 2-3 (47 db)

Megjött a menszeszem de 2-3 óra mulva elmult és most nincs! Ez lehet terhesség előjele vagy ilyesmi? Védekeztünk a párommal és a gumi sem szakadt ki vagy ez hogy ilyen hamar elmult valami más?

Legjobb válasz: Nekem így kezdõdött a terhességem...azt hittem megjött a menzeszem, aztán estére teljesen megszûnt...pár nap múlva már a terhességi teszt is pozitív volt, szerintem vegyél te is egyet! Sajnos, egyik fogamzásgátló módszer sem biztosít 100%-os védelmet a nem kívánt terhesség ellen, bár kétségtelen, hogy az óvszer elég magas védelmet nyújt. Mindenesetre nem ártana egy gyors teszt...

Nekem így kezdõdött a terhességem...azt hittem megjött a menzeszem, aztán estére teljesen megszûnt...pár nap múlva már a terhességi teszt is pozitív volt, szerintem vegyél te is egyet! Sajnos, egyik fogamzásgátló módszer sem biztosít 100%-os védelmet a nem kívánt terhesség ellen, bár kétségtelen, hogy az óvszer elég magas védelmet nyújt. Mindenesetre nem ártana egy gyors teszt...
TErhességnek lehet jele a megváltozott mensi, általában gyengébb és rövidebb ideig tart. Szeritnem mindenképp keress fel egy nõgyógyászt, de elõte csinálj egy tesztet-úgyis kérni fogja a doki. De talán nem az, ha nem akarsz babát, más oka is lehet, nézesd meg magad.

Megjott a menszim de 2-3 nap kihagyassal kozben es keves is van. Mitol lehet ez?

Iszonyatosan felvagyok puffadva es faj a hasam alja, na meg ugy erzem mintha ko lenne annyira kemeny. Eleg sokszor jarok pisilni de normalis mennyisegben nem cseppenkent! Az egy ami idegesit hogy megjott az etvagyam es allandoan eszek eszek . Mi lehet ez? Lehet akar terhesseg is?

Legjobb válasz: Nem vagy megfázva? Hány éves vagy?Lehet,hogy nem állt még be rendesen. Hátha valaki tájékozottabb és válaszol. :)

Nem vagy megfázva? Hány éves vagy?Lehet, hogy nem állt még be rendesen. Hátha valaki tájékozottabb és válaszol. :)
A kérdező hozzászólása: Rendesen beallt mar, sot hormon tabikat is szedtem. Amugy 7 eve menstrualok. De most megyek nodokihoz megnezettni mi is lehet az , csak izgulok de nagyon :-S

Ha mielött megjött a menstruációm elötte 2-3 nappal nem védekeztünk (de ténylegesen nem ment el bennem) és most megjött időben lehetek terhes?

pontosabban a lényegnél védekeztünk de utána nem és ez kb 2-3 napja történt és most megjött id?ben.nem szeretnék a naptáras módszerre hagyatkozni és nem is fogok többet de mielött megjön azelött kisebb az esélye a teherbeesésnek nem?

Legjobb válasz: ilyenkor valoban kisebb a teherbeeses eselye, de nem LEHETETLEN. Az, hogy most idoben megjott, sajnos nem jelent semmit, mert eleve meg be sem agyazodhatott a petesejt, ha volt megtermekenyules, szoval en inkabb a kovetkezo menzire hagyatkoznek. Olyan 2 het mulva csinalj egy tesztet, hogy megnyugodj.

ilyenkor valoban kisebb a teherbeeses eselye, de nem LEHETETLEN. Az, hogy most idoben megjott, sajnos nem jelent semmit, mert eleve meg be sem agyazodhatott a petesejt, ha volt megtermekenyules, szoval en inkabb a kovetkezo menzire hagyatkoznek. Olyan 2 het mulva csinalj egy tesztet, hogy megnyugodj.
igen kisebb, és szerintem nem is gyakori hogy menszi elött legyen peteérés. Ezért szerintem nem vagy terhes... én is sokszor beképzeltem magamnak, hogy o most biztos terhes vagyok és hülyeségeket találtam ki. nem hittem hogy a menszim az tényleg menszi stb... azt tanácsolom ne képzelödj, és ha menstruálsz akkor hidd el.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod.én is ilyen vagyok "beképzelõs":)

10-én volt menszeszem 3 napig. Ma reggel megint megjött. A ciklus.hu mára irta hogy esélyes az együttlét a baba miatt. Reggel kicsit véreztem de délutánra egy cseresznye nagyságú alvattvér is volt. Ez mitől lehet hogy alig 2 hétre megint megjött?

Legjobb válasz: En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

Fél éve szedem a Yasminelle fogsmzásgátlót. Eddig mindig megjött rendesen, bár általában 2-3 napig szokott tartani. Most is rendes időben "megjött" de most csak ilyen barnás, és nagyon kevés jött. Mitől lehet?

Ugyanúgy fájdogált a hasam mint mikor rendesen megjön, és ugyanakkor kezd?dött a barnázás is mint a menzeszem szokott. 2 napig tartott. Nagyon félek! :(

Legjobb válasz: Én is így voltam az elmúlt 2 hónapban,elmentem nõgyógyászhoz,és azt mondta,hogy egy kis hormonzavarom van,valamint felfáztam,adott kúpot és azzal rendbe jött minden.Nem tudom,hogy mostanában voltál e megfázva,felfázva,talán hasonló a helyzeted,mint nekem volt. Ha nyugtalan vagy menj el dokihoz,de szerintem várd meg a következõ havit. 24/L

Én is így voltam az elmúlt 2 hónapban, elmentem nõgyógyászhoz, és azt mondta, hogy egy kis hormonzavarom van, valamint felfáztam, adott kúpot és azzal rendbe jött minden.Nem tudom, hogy mostanában voltál e megfázva, felfázva, talán hasonló a helyzeted, mint nekem volt. Ha nyugtalan vagy menj el dokihoz, de szerintem várd meg a következõ havit. 24/L
A kérdező hozzászólása: Nem voltam felfázva, meg megfázva sem. Fogalmam sincs mitõl lehet, rendesen szedtem a gyógyszert is. Köszönöm, hogy válaszoltál!
Akkor menj orvoshoz minél hamarabb.

Júl.19-én megjött 23- elmúlt. Aug 2-án voltunk doktornőnél akkor volt ovum, megnézett uh-n és a jobb oldalt látott egy 19 mm-es tüszőt. Akkor azt mondta a doktornő hogy legyünk együtt 2-án és 3-án. De csak 3-án reggel tudtunk együtt lenni. Az még jó?

Mikor teszteljek hogy esetleg sikerült e a bab?? most 16-án kell újra megjönnie, DE NEM VÁRJUK!

Legjobb válasz: Igen, az még jó idõben történt valószínûleg. Jobb lenne megvárni a 16-át a teszteléssel, de ha nagyon kíváncsi vagy, esetleg 1-2 nappal elõtte reggeli elsõ vizelettel megpróbálhatod. Drukkolok!

Igen, az még jó idõben történt valószínûleg. Jobb lenne megvárni a 16-át a teszteléssel, de ha nagyon kíváncsi vagy, esetleg 1-2 nappal elõtte reggeli elsõ vizelettel megpróbálhatod. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: olvastam pár kérdést, és láttam hogy naponta képesek 2-3 mm-ert is nõni, mivel mi csak 3-án tudtun együtt lenni, bízom benne hogy volt 21-mm-es !! bár a számoknak nemigen hiszek, mert mindenkinél más-és más......
19 mm.es tüszõ megrepedhet, de inkább 21-22mm-esen szoktak repedni.
A kérdező hozzászólása: az uh után azt mondta hogy a tüszõ amit lát az megreped és mindenféleképp adjunk bele mindent.. mi megtettük...
A kérdező hozzászólása: 2011 januárja óta..... 2011.nov 28-án 12 hetesen volt egy missedem, azóta megint semmi.. :(
mibõl gondolja hogy ovud volt. kaptál szurit?
A kérdező hozzászólása: feltétlen megírom :) , be vagyok sózva, mert most nagyon szigorúan betartottuk az együttléteket, kivártuk az egymás közötti ideális napokat is. Velem minden oké, ha most nem sikerült akkor a párom következik a vizsgálatokkal, de õ egy kicsit feszült emiatt......
miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: jaj, már nagyon szeretném ha sikerülne. Még mikor a doktornõnél voltunk a páromat elküldte egy spermavizsgálatra is. még nem voltunk, mert bízunk benne hogy most végre sikerült, de ha nem akkor irány a vizsgálat. :)
szerintem is az meg jokor volt, de a teszttel vard meg a nemvárt napját mert elötte 1-2nappal lehet negativat tesztelsz és elkeseredsz, ugyhogy én inkább megvárnám a 16.át és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelnék a helyedben :) majd ird meg hogy mi lett :)
lh tesztet nem csináltál?

Miután megjött a menstruációm, rá 2 hétre szeretkeztünk a barátommal. Védekeztünk, de 3 napja kellett volna, hogy megjöjjön. De késik! Mi lehet a baj? Talán a stressz? Talán egyszer volt eddig pontos, de most nagyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.

Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.
Ha védekeztetek, akkor nincs gond. Ha nem, akkor sok mindenen érdemes elgondolkodni...
csinálj reggel egy tesztet

Lehetek terhes? A mensesem előtt 2-3 héttel egyfolytában szúrkálást éreztem. Rendesen megjött, de csak 2-3 napig tartott, utána barnás folyás.

Azóta egyfolytában szúrkálást érzek, mintha meg akarna jönni. A derekam is fáj, hányingerem is van, de csak néha és nem kifejezetett ételre, vagy italra.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, akkor kiderül, hogy baba miatt vannak-e ezek a tünetek! Sok sikert!

Szerintem tesztelj, akkor kiderül, hogy baba miatt vannak-e ezek a tünetek! Sok sikert!
Csajok! tesztre fel! Én is mensiztem és közben már babás voltam - tünetekkel :-))) Üdv. 7 heteske ;-)
Szia!Én is ugyan így vagyok!Csak a melleim is be vannak sötétedve, és eresebbek mint szoktak!De amúgy minden stimmel!Nekem most múlt el 3 napja!
a gyógyfürdõ elõrehozhatja mensit is....de h megnyugodj tesztelhetsz azért hátha...
Szerintem is tesztelj! Viszont ha tényleg baba, akkor a késõbbiekben kerüld a termálfürdõket!

Így is lehetek terhes? 2 hét késéssel megjött a menstruációm, de iszónyú fájdalmakkal, az első nap csak barnázodás, 2. 3. nap vérzés, de kevesebb mint általában, a hasam alja szurkál.

3 hete voltam együtt valakivel védekezés nélkül(tudom hülye és felelötlen dolog volt)de sajnos megtörtént!

Legjobb válasz: csinálj egy tesztet!

csinálj egy tesztet!
Ha megjött, akkor tuti nincs baba! Fõleg ha a teszt is neg. A fájdalom mástól is lehetett, pl. dysmenorrhea
Nos most itt parázol, h nehogy baba legyen pedig csak gondolkozni kellett volna amúgy szerintem nem vagy terhes és nem hinném, h a tampontól kevesebb a vérzésed ez hülyeség!
A kérdező hozzászólása: azt csináltam mikor késet 1 hetett és elötte is, de negatív lett, de azért kicsit parázok hogy nehogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: Na remélem is hogy nincs baba, hát igen sok mindnetõl lehet!de már attól félek h a tampontól is lehet hogy kevés a vérzés, és sokkal fájdalmasabb!mint régebben.
A kérdező hozzászólása: Hát ja jó lett volna gondolkodni, de tudod nem mindig lehet a pillanat hevében
Nem vagy terhes de legközelebb nem lesz ilyen szerencséd. Ja egyébként 28000 ft az a abortusz, kb. Csak gondoltam a késõbbiekbe érdekelni fog ha ilyen felelõtlen maradsz.
A kérdező hozzászólása: nem ilyen többet nem lesz, ez nekem nem hiányzik, vagyis a para meg ami vele jár!1* bõven elég volt hülyének lenni!többet nem szeretnék az lenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!