Találatok a következő kifejezésre: Megjött a 3hónapja (7 db)

3hónapja szedem a Belara nevű fog.gátlót. Tök pontosan megjött mindig és a 3hónapban kétszer, de nagyon gyenge vérszerű folyás. Folytassam ugyanugy, mint ahogy eddig?

Ugyanúgy szedtem a tabi nem hagytam ki hetet, mert el?tte voltam beteg. Viszont holnap kell bevennem az utolsót.

Legjobb válasz: Az elsõ három hónapban elõfordulhatnak ilyenek, szedd tovább nyugodtan, viszont ha nem szûnik meg a késõbbiekben akkor menj vissza és kérj másik gyógyszert mert akkor ez neked nem megfelelõ.

Az elsõ három hónapban elõfordulhatnak ilyenek, szedd tovább nyugodtan, viszont ha nem szûnik meg a késõbbiekben akkor menj vissza és kérj másik gyógyszert mert akkor ez neked nem megfelelõ.
Én 1 levél Lindynetten vagyok túl és ijesztõen kevés volt a mensim. Eddig sem volt sok, de ez durva. Nem tudok 1 tampont se felhelyezni. Véres folyás van csak, amire elég a tisztasági betét. Uannyi napig véreztem, mint eddig, de durván kevés volt.

Megjött a menszeszem 3hónapja és még mindig nem mondtam el az anyukámnak, mit tegyek?

Sose szoktunk ilyesmir?l beszélgetni, és 3hónapja van. Hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Húha... már háromszor menstruáltál és Anyukád még nem tudja? Szerintem légy vele nyíltabb, még ha "tabu" is nálatok ez a téma. Ülj le vele beszélgetni olyankor, amikor nyugodtan el tudod neki mondani úgy, hogy csak ketten vagytok. Vagy ha van nõvéred, akkor hárman is beszélgethettek. Semmi gond nem lesz, maximum elmond pár fontosabb dolgot róla, de ha már ennyi ideje megvan, és tudtad kezelni is, akkor tudsz már pár dolgot. Vagy rájöhettél. Anyukád biztosan nem fog megenni emiatt, de szerintem 100%, hogy rá fog kérdezni, hogy eddig miért nem szóltál errõl neki. Ez egyértelmû. Minden rendben lesz. Csak légy határozott, elvégre valamikor meg kell tudnia. :) Sok sikert! És ne félj!

Húha... már háromszor menstruáltál és Anyukád még nem tudja? Szerintem légy vele nyíltabb, még ha "tabu" is nálatok ez a téma. Ülj le vele beszélgetni olyankor, amikor nyugodtan el tudod neki mondani úgy, hogy csak ketten vagytok. Vagy ha van nõvéred, akkor hárman is beszélgethettek. Semmi gond nem lesz, maximum elmond pár fontosabb dolgot róla, de ha már ennyi ideje megvan, és tudtad kezelni is, akkor tudsz már pár dolgot. Vagy rájöhettél. Anyukád biztosan nem fog megenni emiatt, de szerintem 100%, hogy rá fog kérdezni, hogy eddig miért nem szóltál errõl neki. Ez egyértelmû. Minden rendben lesz. Csak légy határozott, elvégre valamikor meg kell tudnia. :) Sok sikert! És ne félj!
Ebben a menstruációs dologban semmi szégyellni való nincsen. Ez az élet velejárója. Ez nem afféle ciki téma, mint például a pasis ügyek részletei. Ez természetes dolog. Nyugodtan mondd meg neki, hogy megjött. Ezért nem fog haragudni, vagy bármi.
Engem nem keszitett fel erre akkoriban anyukam, nem beszeltunk rola egyaltalan, es en is szegyelltem. Nalunk annyi volt hogy nekem amikor eloszor megjott, akkor vegigcsopogtettem a padlot a szobatol a Wc-ig, es anyukam pont a padlot mosta :) . Ekkor rakerdezett hogy menstrualok-e es miota? Adott betetet es tok termeszetesen beszelt rola, igaz mondtam hogy mar tudok mindent. Nyugodtan szolj neki es beszelgettek egy jot legalabb, hidd el tok termeszetesen fog reagalni.
Én mindig bármirõl beszélhettem anyukámmal, ezekre a dolgokra is jó idõben felkészített. Mégis ciki volt elmondani, erre még most is jól emlékszem, pedig már a 30-hoz közelítek. Valahogy próbáld megerõsíteni, összeszedni magad, és végül állj csak oda elé. Meglátod, kimondod, és megkönnyebbülsz, még ha beszélgetni kezdtek is róla, hamar túl-leszel az egészen. Ügyes legyél!

Először amikor megjött a menstruáciom normáils volt de azóta eltelt 2-3honaP és nemjott. Milehet a baj?

Legjobb válasz: Semmi baj nincs. Az elsõ 3 évben elõfordulhat, hogy kimarad. Ha esetleg fél évig nem jön meg akkor érdemes felkeresni tini rendelést a nõgyógyászaton.

Semmi baj nincs. Az elsõ 3 évben elõfordulhat, hogy kimarad. Ha esetleg fél évig nem jön meg akkor érdemes felkeresni tini rendelést a nõgyógyászaton.
Még 3 hónapot várhatsz. Az elsõ 1-2 évben normális ha maximum 6 hónap van 2 menstruáció között.
Ez teljesen normális így, ha 17 éves korodig nem lenne rendszeres, akkor érdemes felkeresni majd nõgyógyászt.
Teljesen normális ez. 17 éves korodig bármi elõfordulhat, akár hónapokra is kimaradhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnyugodtam :)

3hónapig szedtem Tri-regolt, 1 hónap szünet után váltottam, most Mercilont szedek, de a gyógyszer utolsó tabblettájának bevétele elött megjött a menstruációm! Ilyenkor mi a teendő? Fejezzem be a tabletta szedését? Térjek vissza a Tri-regolra?

Amikor a Tri-regolt szedtem nem voltak problémáim

Legjobb válasz: Szedd rendesen az uj gyogyszered. Még szokatlan a szervezetednek azért jött meg hamarabb.A tri-regol nem korszerü

Szedd rendesen az uj gyogyszered. Még szokatlan a szervezetednek azért jött meg hamarabb.A tri-regol nem korszerü
Ha nem voltak akkor problémáid, amikor a Tri-Regolt szedted, akkor miért váltottál? Szerintem még meg kell, hogy szokja a szervezeted az új tabit!
semmi képpen ne térj vissza a tri-regolra, mert csak mégjobban összezavarnád a szervezetedet, ezeket nem lehet csak úgy váltogatni, szedd rendesen az új tabit és ha más panaszaid is lesznek akkor mindenképpen menj el dokihoz
A kérdező hozzászólása: ez már a második levél amit be fogok fejezni, holnap veszem be az utolsót és már 2 napja barna folyásom van. Ez mennyire normális ilyenkor???
A kérdező hozzászólása: a tri-regol szedését magas hormontartalma miatt és korszerûtlensége miatt hagytam abba.
A Tri- Regolra semmiképp ne térj vissza, ha késõbbiekben is fennállnak a tünetek, akkor írass másikat!

Az utóbbi 3hónapban rendszertelen a menstruációm.21-24 napra jön meg a 28 helyett. A legutóbbi 31 napra jött meg amitõl kicsit bepániloltam, csináltam tesztet negativ lett, masnap reggel megjött. Mi lehet az oka?

Ennek ellenére a szokásos 6-7nap helyett csak 5 napig tartott. Véleményekre lennék kiváncsi, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak ilyen helyzetben? Köszii.:)

3hónapja szexeltem a barátommal és miután elment folytatta és elszakadt a gumi. Mindig megjött akkor igaz nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: 3 hónap után már több jele is mutatkozik a terhességnek, szóval szerintem nem vagy az.

3 hónap után már több jele is mutatkozik a terhességnek, szóval szerintem nem vagy az.
Vegyel egy terhessegi tesztet, ha nem magadert, akkor az en kedvemert. Aztan meglatod mi a helyzet. Amugy jelzem a terhesseg alatti verzes GYAKRAN jeletkezik nagyon sok nonel, s ezt osszetevesztik a havi ciklussal, szoval irany tesztet venni
Ki jött meg?
Ha nem szedsz fogamzásgàtlót és belédélvezett kiszakadt spermàs gumival, akkor valamelyikõtök bajos...
NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM
A kérdező hozzászólása: akkor lehetek így az???
Nyugi, nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: oké veszek amúgy mindig pontosan jön meg és ugyan olyan erõsségû a vérzés mint az eset elõtt meg ugyan úgy görcsöl a hasam szóval semmi nem változott csak picit félek.... am köszi a válaszokat
Es ezt is hozzatennem: Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor
A kérdező hozzászólása: nincs semmi jele.. miért menjek nõdokihoz?
Szerintem nézesd meg magad 1 nõgyógyásszal ha nem estél teherbe.. peace
Ha három hónapja volt az eset, és azóta normálisan menstruál, akkor nem terhes. Viszont ha a pasi elélvez, akkor abba kell hagyni, a még merev péniszrõl lehúzni a gumit. Olvassátok el az óvszer tájékoztatóját.

Mensi vagy valami baj van? 3hónapja szültem azt hiszem megjött. Csak úgy ömlik belölem a vér. Lehet ettöl höemelkedésem?

Legjobb válasz: Bár férfi vagyok, hozzá tudok szólni, páromnak volt hasonló. A szülés után elõfordul hogy a "seb" vérzik, ami a szülés által keletkezett a méh-ben.( bár ez a szülést követõ pár hétben fordul elõ) Lehet menstruáció is, az se ritka:) De ha meg akarsz nyugodni, inkább az orvosoddal beszélj!

Bár férfi vagyok, hozzá tudok szólni, páromnak volt hasonló. A szülés után elõfordul hogy a "seb" vérzik, ami a szülés által keletkezett a méh-ben.( bár ez a szülést követõ pár hétben fordul elõ) Lehet menstruáció is, az se ritka:) De ha meg akarsz nyugodni, inkább az orvosoddal beszélj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
Szia Nekem ugyanez vol, már 3 nap után szédültem annyit véreztem, én felhívtama dokimat, 5 napig jártam szurira, oxytocint kaptam, meg ergam cseppeket. Azt mondta ha nem múlik el eü kaparást kell csinálni, de Hála Istennek elmúlt.Azt mondta ez az elsõ menstuáció lehetett.Hõemelkedésem nem volt. Szerintem keresd meg a dokid, az a biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!