Találatok a következő kifejezésre: Megjött 2 ezelőtt (11 db)

Áhh.....nõgyógyász. Nem neten fogunk meg gyógyítani.
"Kedves" elsõ válaszoló: ha nem tudsz semmi okosat mondani, akkor miért szólod le a kérdezõt??? Szóval... szedsz fogamzásgátló tablettát (mert lehet ennek a mellékhatása)?

6 hónapos a kislányom, anyatejes. Kb. másfél hónappal ezelőtt megjött a menstruációm, azóta viszont semmi. A hasam kb.2 hete fáj, mintha meg akarna jönni, de mégsem. Mi lehet ez? Történt már valakivel hasonló?

Legjobb válasz: Szia.Remélem tegezõdhetünk, nekem elsõnek 5hónaposan jött meg a menstruációm, és utána semmi, a lányom elég nyügi volt elõtte, nekem meg görcseim voltak utána mikor elmult...ez a méhösszehuzodás teszi, rendezõdik odabent minden, azóta megint megjött ,kb. 1-2hete mult el megint...én azt hittem terhes vagyok, mert olyan volt, ja és görcsöltem, fájt a hasam mielõtt megjött volna, amikor szoptattam, csillagokat láttam , annyira fájt.. szia egy 8hónapos kisbaba anyukája

Szia.Remélem tegezõdhetünk, nekem elsõnek 5hónaposan jött meg a menstruációm, és utána semmi, a lányom elég nyügi volt elõtte, nekem meg görcseim voltak utána mikor elmult...ez a méhösszehuzodás teszi, rendezõdik odabent minden, azóta megint megjött , kb. 1-2hete mult el megint...én azt hittem terhes vagyok, mert olyan volt, ja és görcsöltem, fájt a hasam mielõtt megjött volna, amikor szoptattam, csillagokat láttam , annyira fájt.. szia egy 8hónapos kisbaba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Már én is kezdtem bebeszélni magamnak, hogy terhes vagyok, bár semmi tünetem nincs. A hasam viszont nagyon fáj. Ezek a fránya hormonok...:-)

15 éves korom óta rendszeres a menstruációm, majdnem órát lehet igazítani hozzá.2 hónappal ezelőtt késett 6 napot, majd megjött. Az előző menstruációm 25 napra jött meg. Most megint késik. Mi okozhatja az eddig normális ciklus ilyesfajta kilengéseit?

2 éve próbálkozunk babával, eddig sikertelenül. Teljesen egészségesek vagyunk, a környezeti tényez?k - stressz stb. - sem változtak az eddigiekhez képest. Tehát tanácstalan vagyok. Mit gondoltok, volt valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: 2 éve próbálkoztok? Megkérdezhetem, hogy az, hogy egészségesek vagytok az azt jelenti, hogy mindketten voltatok már alapos kivizsgáláson? (nõgyógyászati, urológiai stb.) Lehet, hogy ezekben a hónapokban jobban rástresszeltél arra, hogy szeretnéd a babót és ezért?! Ezt el tudom képzelni, más nem jut eszembe sajna... :-S

2 éve próbálkoztok? Megkérdezhetem, hogy az, hogy egészségesek vagytok az azt jelenti, hogy mindketten voltatok már alapos kivizsgáláson? (nõgyógyászati, urológiai stb.) Lehet, hogy ezekben a hónapokban jobban rástresszeltél arra, hogy szeretnéd a babót és ezért?! Ezt el tudom képzelni, más nem jut eszembe sajna... :-S

Ha ma megjőtt, akkor 14 nappal előtte pém volt, vagy tüszőrepim? Kérlek irjatok, mert nagyon kiváncsi lennék.14 nappal ezelőtt, pozit mutatott az ovuteszt, meg előtte való nap is, de mi csak a 2. pozinál voltunk együtt, igaz, hogy már késő éjszaka.

Ezek szerint lecsuszhattunk a dologról? Még csak most kezdtem el ovutesztelni, ezért próbálom bel?ni, mikor is volt ovum.

Legjobb válasz: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?

A kérdező hozzászólása: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?
nehéz a kérdés, de szerintem az biztos, hogy volt pé-d, a tüszõrepedés viszont nem 100%, de nem is kizárható. Lehet, hogy tényleg késõn voltatok együtt. próbálkozzatok újra a jövõ hónapban, remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Rajta leszünk az ügyön. Köszi a választ. Most szeretnénk a két gyerekünknek egy kistesot, de nagyon várat magára. Most leszek 29 éves, az elsõt 20, 5 éves koromban szültem. Nagyon hamar össze is jõtt, a második is egybõl sikerült, na de most meg nem akar jönni. Pedig mi már nagyon várnánk a picit, a tesokkal együtt.
Peteérés elõtt 2 nappal több az esély a fogantatásra. Meg ha minden passzol, akkor is csak 30 % esély van arra, hogy elsõre összejöjjön. Sok sikert!

Kb 2 honappal ezelött 1 hetet késett amenzim csináltam 2 db tesztet amiken a második csik halvány lett, de sajnos aztán rá pár napra megjött. és a köv honapba is de már a ciklusom nem 28 napos 33-35 naposak. Lehetek terhes?

9 honapja probálkozunk babával.24 éves vagyok. Az elmult honapokba Darabos a menzim .

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt,mert nem tapadt meg sajna a baba,h azóta terhes vagy-e,azt így nem lehet tudni.

Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt, mert nem tapadt meg sajna a baba, h azóta terhes vagy-e, azt így nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: annyi a lényege hogy nem értem miért volt ott halványan a második csik amikor azota is megjött(bár másképp mint szokott)
Az elõzõ válaszoló vagyok.Ezt hívják korai vetélésnek, egy kolleganõm épp most esett át rajta, csak 4-5 hetes volt.Ez akkor van, ha a babóca nem tud rendesen megtapadni és végül felszívódik vagy a vérzéssel távozik.Szeressétek egymást, hátha most sikerül!
A kérdező hozzászólása: oh ez szörnyü.Köszi.Remélem nem várat magára sokat.különben a tapadás ügyben nem tudunk rá segiteni igaz?
Állítólag a palástfû tea segíthet, de még nem próbáltam.Egyébként lehet, h a baba nem volt eetleg eléggé életképes, sok minden befolyásolhatta.Ne keseredj el, hátha most sikerül.
Szia! Sajna Neked ezek szerint spontán vetélésed volt, mint nekem a 3.babánkkal.Én azt mondom, hogy egy orvosi vizsgálat nem ártana, mert én is kb.ennyi idõs terhes voltam, amikor távozott a babám, de a doki nem kapart, mert kiürült a baba.Menj orvoshoz, mondd el neki mi történt, õ megvizsgál, lehet hogy UH-ra is elküld, és ha azt mutatja a vizsgálatok végeredménye, hogy a baba rendesen kiürült, valszín nem fognak kaparni.Viszont az is lehet, hogy valami kis szövet bent maradt, és ez okozza azt, hogy nem tudsz teherbeesni, akkor kaparni kell.JObban jársz, minél gyorsabban dokihoz mész.Egy öreg róka

2hónappal ezelőtt volt nemi kapcsolatom utoljára és meg voltam ijedve, hogy teherbe estem. Azóta mind 2 hónapban megjött, de mostanában sűrű vizelésem volt, székrekedésem és enyhe mellfájdalmam. Teszteredményem negatív, akkor mik ezek a tünetek?

Minél előbbi válaszokat várnék, kétségbe vagyok esve!

Legjobb válasz: Úgy érted, sûrûn mentél vizelni? Ez lehet a meleg is, a székrekedéssel együtt is, akármennyit iszol, egy része távozik, a többit visszatartja a szervezet. A mellfájdalom meg lehet premenstruációs tünet.

Úgy érted, sûrûn mentél vizelni? Ez lehet a meleg is, a székrekedéssel együtt is, akármennyit iszol, egy része távozik, a többit visszatartja a szervezet. A mellfájdalom meg lehet premenstruációs tünet.
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy értem. És a premenstruáció micsoda ?
A kérdező hozzászólása: Biztonság kedvéért csináltam ma reggel is egy tesztet, ami szintén negatív lett. Rá egy órára minimális vérzés.
Pre, azaz menstruációt megelõzõ tünet.
A kérdező hozzászólása: Igaza lehetett, mert ma meg is jött, borzalmas derékfájással egy héttel a várt elõtt:)
A kérdező hozzászólása: Borzalmasan gyenge a mensesem és fáradt is lettem így estére, ami szokatlan. Ja, és, ha eszek bármit is, akkor gyorsan teltség érzetem támad :O
A teltség érzet a meleg miatt lehet...én is csak pár falatot eszek és tele vagyok még sem vagyok terhes a többi tünetet meg csak bemeséled magadnak..
A kérdező hozzászólása: barátnõim szerint is csak a stressz okozza..:)

2 honappal ezelott együtt voltam egy sraccal, azota rendesen ketszer is megjott, most kb 1 hete szedulok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: A szédülés nem egyenlõ a terhességgel.Inkább tavaszi fáradtság.Miért nem csinálsz tesztet ha nem vagy biztos?De sztem sem vagy!

A szédülés nem egyenlõ a terhességgel.Inkább tavaszi fáradtság.Miért nem csinálsz tesztet ha nem vagy biztos?De sztem sem vagy!
nem
Szerinted mire való a terhesteszt??
Nem.
A kérdező hozzászólása: nem hujeseg csak felek....mert meg sose volt erzekeny a mellbimbom......es meg nem akarok gereket
Szia! Ahogy az írásodból kiveszem, valami fiatal tinédzser lehetsz. Mivel megjött a menstruációd, és ahogyan írtad normálisan 5 napig tartott nem valószínû a terhesség. De a helyedben csinálnék egy tesztet. Számold ki mikor volt az aktus és utánna 3 héttel reggeli vizeletbõl teszt. Ha negatív megnyugodhatsz! A másik: attól hogy nem élveznek beléd, még terhes lehetsz. Hiszen az úgynevezett elõnedv is tartalmazhat megtermékenyítésre képes spermiumot. Így teherbe lehet esni. De szerintem még nagyon éretlen vagy a szexre. Ha te mégis érettnek érzed magad rá, akkor védekezzetek óvszerrel. Még mindig jobb mint 13-14-15 évesen egy nem kívánt terhesség. A harmadik: a " hüjeséget " LY-al írjuk. Minden jót!
Helyes, lehet, hogy még korai is lenne. Inkább tanulj. Nyelvtan, biológia...sok szép dolog.
szia! igen fiatal vagy, és nem baj, hogy kérdezel, de ha már sexelsz felelõsséggel kéne, azaz védekezni és nem hagyni, hogy akár a puncidra fejezze be a pasid, ha még nem akarsz gyereket! a másik, hogy nem tudom hány éves vagy, de nekem 13 évesen jött meg elõször de csak egyik hónapról a másikra kb 18 évesen kezdett fájni a cicim mensi elõtt! szóval lehet most jött el neked is ez a korszak de az is lehet, hogy egy peteérést érzel... a biztonság kedvéért én ellátogatnék egy orvoshoz és õ egyben a védekezési módszerekrõl is tud felvilágosítást adni, ha a szüleidet nem mered megkérdezni, vagy nem tudnak segíteni ilyen téren...
Persze. Végül is a nyelv egy képlékeny dolog. De azért még ott tartunk, hogy a leggyengébb általánosban is hibapont. (szerencsére)
a hülyét lehet J-vel írni! aki nem hiszi járjon utána!

2. levél 5. szeménél tartok amai napon. Fehér folyásom van elég nagy mennyiségű ezelőtt akkor jelentkezett ilyen, amikor megjött. Most igaz nem jön meg levél közben?

A tabit mindig pontosan szedem néha étkezés el?tt ez probléma lehet?

Legjobb válasz: Nyugi, nem lehet semmi baj, ha nem volt hányás, hasmenés és olyan gyógyszer szedése amitõl gyengülhet a fogamzásgátló. :) Elsõ 3 hónapban bármilyen mellékhatás elõjöhet, nekem is van fehér folyásom, pedig már lassan az 5. havit kezdem szedni. Orvossal beszéltem és azt mondta, hogy tejsavas irrigálással ez megszüntethetõ. Ha nincs fura szaga, akkor nincs baj, csak a hüvelyflóra változott meg vmiért, valószínû a tabletta hatására. Szóval szerintem ne aggódj! :) Ha továbbra is fentáll ez a probléma, akkor majd ha mész iratni a következõ 3 havi adagot, akkor kérdezd meg a dokidat. :) 19/L

Nyugi, nem lehet semmi baj, ha nem volt hányás, hasmenés és olyan gyógyszer szedése amitõl gyengülhet a fogamzásgátló. :) Elsõ 3 hónapban bármilyen mellékhatás elõjöhet, nekem is van fehér folyásom, pedig már lassan az 5. havit kezdem szedni. Orvossal beszéltem és azt mondta, hogy tejsavas irrigálással ez megszüntethetõ. Ha nincs fura szaga, akkor nincs baj, csak a hüvelyflóra változott meg vmiért, valószínû a tabletta hatására. Szóval szerintem ne aggódj! :) Ha továbbra is fentáll ez a probléma, akkor majd ha mész iratni a következõ 3 havi adagot, akkor kérdezd meg a dokidat. :) 19/L
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ :) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!