Találatok a következő kifejezésre: Megjött, de vérzek, (25 db)

Február végén volt egy terhesség megszakításom a 13. héten.2 hétig vérezgettem, tegnap pedig megjött, de nagyon vérzek. Éjjel át is áztam. Még nem voltam kontrollon. Most mentem volna de ugye megjött. Jelenthet bajt a sok vér?

A babámnak agyvelő záródási rendellenessége volt,ami miatt nem volt teljes a koponyája és az agyállomány a koponyán kívül a magzatvízben volt részben!Második gyermek lett volna!Lehet valami bajom,mert késői megszakítás volt és azt mondják kockázatosabb ilyenkor.

Legjobb válasz: Szerintem menj el a nõgyógyászodhoz, mondd el a helyzetet és megmondja mit csinálj, és megvizsgál ha úgy gondolja. Mondjuk én paráznék ha nagyon véreznék, persze lehet hogy ez természetes és még be kell állnia a szervezetednek.

Szerintem menj el a nõgyógyászodhoz, mondd el a helyzetet és megmondja mit csinálj, és megvizsgál ha úgy gondolja. Mondjuk én paráznék ha nagyon véreznék, persze lehet hogy ez természetes és még be kell állnia a szervezetednek.

Szülésem után 6 hétig folyamatosan véreztem elmúlt egy két napra utána megint megjött a dokim akkor megvizsgált azt mondta normális most megint megjött de már 9-ik napja vérzek mitől lehet? El kezdtem a gyógyszert megint lehet attól?

Legjobb válasz: Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.

Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.
Igen, lehet a fog. gátló hatása is. Amikor én elkezdtem szedni, nekem is 1-2 hét után megjött(azaz nem normálisan, csak vérezgettem), egyébként az Azalia betegtájékoztatóján rajta is van, hogy vérzést okozhat...Azt hiszem a Cerezettenél is így van..legalábbis már több ilyen kérdés volt az oldalon. Egyébként tényleg normális, ha szülés után a 6 hét vérzés után ismét vérezgetsz..valószínûleg olyankor többet mozogsz, megerõlteted magad..addig, míg nem nagyon erõs a vérzés és nem élénk piros vér ürül, nincs gond.
Én is végig véreztem a 6 hetet, majd felhívtam a dokim, õ erre azt mondta azonnal menjek be!Nem normális ez!Keres másik dokit szerintem is.
Az én dokim szerint normális, akár nyolc hétig is, és az is nagyon gyakori, hogy abba marad a vérzés, aztán néhány nap (akár egy hét) kihagyás után "újra kezdi", de az még nem a menstruáció, hanem azzal lesz "végleg vége" a tisztulásnak. Ez egyénenként lehet gyenge vérzés, vagy menstruáció szerû erõs vérzés is, ami egy hétig tart. Hogy egy fogamzásgátló hogyan kavar ebbe bele, azt nem tudom...

6 napig nagyon véreztem utána és még most is kb 5 napja még mindig . Már nem annyira hanem csak kicsit de vérzek. Mert megjött de ennyi ideig?

Legjobb válasz: tinikoromban én volt hogy 2 hétig véreztem :S persze ez csak párszor fordult elõ. ha aggódsz menj el dokihoz.

tinikoromban én volt hogy 2 hétig véreztem :S persze ez csak párszor fordult elõ. ha aggódsz menj el dokihoz.

Két hete megjött (de nagyon gyengén, gondolom a betegség, láz, vírus miatt) De az elöbb láttam, hogy kicsit megint vérzek. Ez mitől lehet?

Nagyon féltem, hogy terhes vagyok, de 2 hete megnyugodtam, hogy megjött, oké, nem lehetek az. csináltam tesztet is, és negatív lett. Ez a mostani vérzés lehet annak a jele, hogy tévedett a teszt? Vagy még arra gondoltam, hogy, olyan 1-2 hónapja, megsérült egy kicsit a hüvelyem, és akkor vérzett, és lehet hogy megint az? De azóta, egészen idáig nem volt semmi gáz. :S Félek, segítsetek, ez mit?l lehet? Másnak is volt iylen? Fogamzástgátlót nem szedek

Legjobb válasz: Lehet pecsételõ vérzés (félidõben szokott az ilyesmi lenni), nekem is volt hasonló, nem kell megijedni. Ha rendszeresen tapasztalsz ilyet, keresd fel a nõdokit.

Lehet pecsételõ vérzés (félidõben szokott az ilyesmi lenni), nekem is volt hasonló, nem kell megijedni. Ha rendszeresen tapasztalsz ilyet, keresd fel a nõdokit.
A kérdező hozzászólása: Pecsételõ? De az csak a terhesség alatt van, nem?
Nem, normális esetben is van ilyen, hogy valakinek (pl. ismerõsömnél is) félidõben van egy gyenge, pár napos vérzése és aztán megjön neki normálisan is. Vagy ha nem pecsételõ vérzésnek, akk félidei vagy milyen vérzésnek hívják, szóval van ilyen. Egyszer velem is megtörtént, passz, hogy miért. (1. voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, most megnyugtattál... máskor is elõfordult már velem ilyen... csak valahogy nem értettem most mi van :S Még egyszer köszi. ^^

Lefeküdtünk a barátommal, megjött de nem olyan intenziven vérzek, rosszul vagyok a cigitől lehetek terhes?

Legjobb válasz: A cigitõl való undor nagyon tipikus tünet addig rendszeresen dohányzó nõknél. Csinálj tesztet mindenképp.

A cigitõl való undor nagyon tipikus tünet addig rendszeresen dohányzó nõknél. Csinálj tesztet mindenképp.
TERHES VAGY! Most komolyabban: védekeztetek? :)
Úgyhogy szerintem a legbiztosabb az orvosi vizsgálat (uh) és elõtte persze a teszt, az kimutatja, mi a helyzet.
Lehet sok mindentõl az embernek undora, ha terhes, de csak abból következtetni erre nem lehet. Most hiába kérdezi valaki, hogyha feszül a melle vagy undorodik a cigitól, akkor terhes-e, ebbõl nem derül ki soha. Nálam volt, hogy rosszul voltam a cigitõl és késett a menzeszem, de csináltam tesztet és negatív volt, nem voltam terhes a cigi undor ellenére. Ez annyira más és más mindenkinél és lehet másnak is a tünete, nemcsak a terhességnek.
Bocs, de nálam tényleg tünet volt, hogy rosszul voltam a cigitõl.
én javasolnék mostanra egy tesztet!!! a KÉSÕBBIEKRE MEG A VÉDEKEZÉST!!!!!!
Szülészet elõadáson említették , hogy a cigitõl való undor tünet lehet, ha addig dohányzott. Fõleg, ha tényleg csak pecsételõ vérzése volt. A cigit meg sürgõsen hagyd abba, mert a fejlõdési rendellenességek az elsõ pár hétben alakulnak ki, szóval nem 5 hónapos terhesen kell bekapkodni a babavédõ vitaminokat. Ha nem vagy terhes, akkor sem egészséges egyébként a cigi :-P
Egyetértek, a cigitõl való undor nem terhes tünet. Megjött, úgyhogy valószínû nem vagy terhes. Azért elõfordult már az ellenkezõje is, ha nem védekeztetek, csinálj egy tesztet, az a biztos.
ez a legalapvetõbb tünet. nem tudtad? amelyik nõ nem védekezik és rosszul van a cigitõl az terhes. ez orvosilag bizonyítva van. amúgy nem. csak szimplán hülye vagy. a cigi káros az egészségre. természetes, hogy rosszul vagy tõle. ez még nem tünete a terhességnek. inkább hipochonder vagy.
A kérdező hozzászólása: nem védekeztünk:S
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet és nemvok azz:D
Nem. a vérzés nem igazán azért van mert terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem oda irni, hogy anyukám is meg anyu tesója is kb 4-5hónapos terhes volt mikor már nem menstruált.
Ha a vérzésed sokkal gyengébb, mint a szokásos, akkor könnyen lehet beágyazódás is. (Erre utal a 19. nap is.) Egy hét múlva tudsz tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Az rendben van, hogy anyukád menstruált az elsõ idõkben, de az azt jelenti, hogy a mensi rendes idejében jelentkezik némi vérzés, de nálad ez jóval korábban történt...úgyhogy ez nem teljesen ugynaz. Ez lehetett a beágyazódástól, de nem biztos, csak lehet. Úgyhogy nem, nem jelenti azt, hogy terhes vagy, csak lehet. Pár nap múlva kiderül. Drukkolok! Írj majd ha csináltál tesztet.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem anyukámat és azt mondta, hogy majd veszünk tesztet mert a korai vérzésem melett csütörtökön olyan érzésem volt mint aki felfázott és mondta h mikor terhes volt velem akkor õ is azt hitte felfázott...

Ha valaki vérzik a terhesség alatt, az más, mint a rendes menstruáció? Mert megjött, de honnan tudhatom, h most akkor baba, vagy nem?

Legjobb válasz: Azért ha megjön rendesen nem valószínû a baba. Ha pecsételõs akkor lehet babára is gondolni és még sok mindenre pl ciszta, hormonzavar..stb. Onnan tudhatod hogy baba van-e ha csinálsz egy terhestesztet ill. nõgyógyászhoz mész aki vérvételre küld és onnan 100%-ra kimutatható hogy terhes vagy-e.

Azért ha megjön rendesen nem valószínû a baba. Ha pecsételõs akkor lehet babára is gondolni és még sok mindenre pl ciszta, hormonzavar..stb. Onnan tudhatod hogy baba van-e ha csinálsz egy terhestesztet ill. nõgyógyászhoz mész aki vérvételre küld és onnan 100%-ra kimutatható hogy terhes vagy-e.
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al.. olvasd el, remélem kiderül ebbõl a válasz számodra! üdv

Megjött, de alig vérzek, sokkal kevesebb, mint szokott. Szinte elég lenne a tisztasági is. Még nem teszteltem, egyelőre várok. Terhes vagyok vagy ne reménykedjek?

Legjobb válasz: Van aki három hónapig is menstruál, nem is tudja hogy terhes. Simán lehetsz te is, sztem tesztelj, max a neg. vársz és tesztelsz megint! Szurkolok 6 hates kismami

Van aki három hónapig is menstruál, nem is tudja hogy terhes. Simán lehetsz te is, sztem tesztelj, max a neg. vársz és tesztelsz megint! Szurkolok 6 hates kismami

A csajomat egy szerda este megujjaztam, hazament wc-re és vérzet, de kb most kell hogy megjöjjön neki. de csak csütörtökön vérzet egy kicsit még. de ma már nem. elvettem az ujjammal a szüzességét, vagy csak megjött neki?

Legjobb válasz: szerintem megsérthettél ott valamit...Te tudod mennyire nyúltál fel...a barátnõd meg elkéne tudja dönteni, milyen mikor "megjött" s milyen ha "csak úgy" vérzik, nem?

szerintem megsérthettél ott valamit...Te tudod mennyire nyúltál fel...a barátnõd meg elkéne tudja dönteni, milyen mikor "megjött" s milyen ha "csak úgy" vérzik, nem?
A kérdező hozzászólása: hát olyat mondot, hogy más volt, mint mikor megjön neki!!!
nem kellett volna megujazni, foleg nem szerdàn.balszerncsét hoz.ennyit nem tudsz?komolyan.gumikesztyut huztàl legalàbb? na mindegy
Miért hoz balszerencsét, ha elözö nap ujjazza meg?? Szerintem ez hülyeség...már csak azért is, mert mi is elözö nap amikor csináljuk, de tudom hogy köv nap meg fog jönni, tutira megjön...na mind1 Amugy meg, lehet hogy csak elvetted neki, de ezt neki kell éreznie...
A szüzességét csak úgy veszti el, ha pénisz hatol a hüvelyébe. Egyébként elõfordulhat hogy megsértetted a szûzhártyát vagy csak a hüvely hámját és ezért vérzett.
A szüzességet csak pénisztõl lehet elveszteni???? nananana
Szerintem terhes! :) ))
Ez a "terhes" szöveg már tökre nem poén.. Szinte minden kérdéshez benyögi valaki..

Mi a véleményetek erről? Az orvosom azt mondta, ha vérzek és akkor csinálok tesztet, akkor csalhat a teszt. Ilyet hallott már valaki? 2 napot késett, és ma akartam tesztelni, de alig alig megjött, és felhívtam a dokit, hogy csináljak e azért.

Szerintetek érdemes azért tesztelni??? PÉ utáni 17.napon vagyok már. Reggeli hőm 37.1 már kb 1 hete...sosem szokott ilyen magas lenni. Vagy várjam meg a vérzés elmúlását...

Legjobb válasz: Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben elõfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nõ tudna a terhességrõl, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség. Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.). Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba. Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövõ hónapban (ha nem jön meg esetleg).

Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben elõfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nõ tudna a terhességrõl, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség. Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.). Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba. Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövõ hónapban (ha nem jön meg esetleg).
Hát ha ilyet mondott, szerintem válts orvost, de lehet én vagyok tudatlan. Vagy van HCG a szervezetedben, vagy nincs. A vér nem módosítja az értéket. Nyugodtan tesztelj, bár ha megjött, akkor nem tudom mennyi értelme van. Nem lehet, hogy csak azért mondta a doki, hogy ne tesztelj, mert szetetné megvárni, hogy milyen lesz a vérzés. Pl.: hány napig tart, vagy mennyiség stb? Drukkolok ennek ellenére!
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom...lehet hogy azért mondta, mert azt gondolja hogy meg fog jönni, de hát a pici betét, épp hogy olyan...alig van valami, de azért van...csak hogy kétségbe essek...a reggeli hõm ami nagyon gyanús, de lehet meg várom a reggelt, és ha lejjebb megy, akkor nem tesztelek, ha marad, akkor megcsinálom...nem tudom mire vélni...és nagyon kíváncsivá tett ez az egész...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Megfontolandó amit írtál...és ha csak egy két nap lesz vérzés??? Azt is menszesznek vegyem?
3. vagyok, ha ilyen kevés a vérzésed, szerintem csak akkor tesztelj, ha mondjuk két nap múlva sem lesz erõsebb, vagy elmúlik, mert akkor viszont ha van baba, lehet, hogy hormon pótlásra lesz szükség. Nálam sokszor csak ilyen pici vérrel kezdõdik, és csak a 3. napon jön meg úgy igazán. Szerintem ilyen korai terhességnél még úgysem látna sok mindent, a doki sem, és csak vissza rendelne egy-két hét múlva, addig meg csak tûkön ülnél és emésztenéd magad. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kedves 3as! Köszönöm még egyszer a választ. Ilyen kevés sosem szokott lenni. Elsõ nap általában dõl a vér belõlem, és minden nappal egyre kevesebb, és az 5. napra szépen elmúlik. Hát, várok 2-3 napot, és meglátjuk! Szép napot!
Igazán nincs mit, nagyon szívesen :) ! Drukkolok neked :) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!