Találatok a következő kifejezésre: Megismertem egy lányt, de (38 db)

Megismertem egy lányt, de nem tudok ról semmit csak a nevét, és pár képet találtam róla?

Ha mondjuk feltennék róla egy képet pl. face-re azzal a kérdéssel,hogy : Ki ismeri őt? vagy hasonló kérdéssel ahhoz nem nagyon örülne ugye? Vagy ha tudtok jobb ötletet irjátok meg!

Legjobb válasz: Hát ha spéci neve van akkor keresd meg fészbukon, de egy Kovács Katalin-nal mondjuk nem sokat tudsz kezdeni ><

Hát ha spéci neve van akkor keresd meg fészbukon, de egy Kovács Katalin-nal mondjuk nem sokat tudsz kezdeni ><
tényleg nem túl jó ötlet ha tudod a nevét, inkább keresd meg facebookon
Írj rá hogy szeretnél vele megismerkedni! Képét a bele egyezése nélkül nem teheted fel sehova mert azt nem lehet(asszem az ilyenbõl már volt rendõrségi ügy). Szóval sok sikert! :) -Egy fiú.
A kérdező hozzászólása: Megkerestem de nem vitte túlzásba az adatlap kitöltést, és képbõl is csak pár darab van!azt sem tudom, hogy van e párja!

Megismertem egy lányt, de valakit kinézett magának. Hogy tudom magamra terelni a figyelmét?

Az a kérdésem lenne, h. megismertem egy lányt online, msn-eztem vele, aztán nem jelentkezett, és nem válaszolt a leveleimre se. Végül sikerült újra beszélnem vele, de azt mondta, h. szimpla beszélgetésnél velem nem akar többet, mert kinézett vkit. Szerintetek milyen esélyeim vannak nála, és hogy tudnám elterelni a figyelmét a kinézettjér?l, és meggy?zni, h. találkozzon velem?

Legjobb válasz: Szerintem kérd meg hogy haverként találkozatok ha igent mond akkor még párszor találkozál vele és tud meg hogy a másik srácal járnak-e vagy nem ha nem akor smárold le és ki tudja hogy mi lesz utána ha haragudni fog akkor mond neki hogy egy betegséged van ami kényszerit ilyenre és egybõl megbocsájt és sajnálni fog

Szerintem kérd meg hogy haverként találkozatok ha igent mond akkor még párszor találkozál vele és tud meg hogy a másik srácal járnak-e vagy nem ha nem akor smárold le és ki tudja hogy mi lesz utána ha haragudni fog akkor mond neki hogy egy betegséged van ami kényszerit ilyenre és egybõl megbocsájt és sajnálni fog
Hogyha ezt így konkrétan kijelentette, hogy nem akar tõled semmit, csak beszélgetni, akkor hagyd békén...ha zaklatod meg levelekkel bombázod, akkor csak beidegel...és lehet, hogy már beszélgetni sem lesz kedve...volt rá alkalmad, hogy elcsábítsd..de sajnos nem jött össze:( úgy látszik, hogy a lány nagyon céltudatos..tudja, hogy mit akar...lényeg, hogy ne zaklasd...beszélgess vele teljesen átlagos témáról..érezze, hogy egy kicsit hanyagolva van..legyél titokzatos, de ne nyomulósan, hanem pl..írsz valamit..és..megkelljen kérdezni, hogy., ..igen?és mi az?..és akk te kicsit húzod az agyát..aztán mondasz valami tök átlagos választ...sose mutasd ki egy lánynak elõször, hogy bejön neked, vagy hogy akarsz tõle valamit..lényeg a titokzatosság...lehet, hogy van még esélyed..csak kicsit hanyagold..de egyben legyél vele kedves..és ne nyomulj..általában ez beválik a csajoknál..Sok sikert :)
Talán lepontozol a válaszomért, de az én véleményem az, hogy ne MSN-en keress barátnõt. Próbálj meg kimozdulni, flörtölgetni az utcán, rámosolyogni ugyanarra a lányra. Ez nagyon izgalmas, nekem elhiheted! A lányok egyébként szeretik, ha (megfelelõ módon) megszólítják õket a fiúk. Nagyon kedves, vicces tud lenni, ebbõl bármikor kialakulhat egy szerelem, én csak ajánlani tudom:-)
A kérdező hozzászólása: csak az a gond, h. nem vagyok "kezdeményezõ" típus, msn-n kezdetben könnyebb egy kapcsolatot elkezdeni sztem, és a másik hogy szerinted az utcán csak úgy rámosolygok vkire, abból szted lehet vmi?
2. válaszoló vagyok...én pl a barátomat myvipen ismertem meg, utána felvett msn-en..beszélgettünk, aztán találkoztunk és most áprilisban leszünk 2 éve együtt :) teljesen mindegy, hogy hol csajozik, itt 2 emberen van a hangsúly, nem csak a srácon...õ kiteheti a lelkét, ha a csaj nem akar vele összejönni...

Megismertem egy lányt de van barátnõm, mit tegyek?

Osztálykiránduláson megismertem egy lányt, megtetszett, elég közel kerültem hozzá. Részegen rá akartam hajtani, de nem engedte mert van barátnõm és õ nem olyan... Józanul is megtettem volna. Amúgy az ország két elég távoli felében vagyunk. Mit csinaljak? Segitsetek!

Legjobb válasz: a válasz, azt hiszem, magától értetõdõ

a válasz, azt hiszem, magától értetõdõ
ne dobd el a stabilt a bizonytalanért de hallgass a szívedre, vedd fel a kapcsolatot a másik lánnyal, irogassatok ismerkedjetek, ha ez nem csak fellángolás és nem múlik el állj oda a barátnõd elé, nyíltan és õszintén mond el neki hogy nem õ neked az igazi és sajnálod de végetvetsz ennek a kapcsolatnak. utána mond meg a másik csajnak hogy szakítottál a barátnõddel és valld be mit érzel. (de ne úgy fogalmazd hogy miatta szakítottál ha kérdezi miért mond azt hogy mert rájöttél hogy nem õ volt az igazi vagy valami ilyesmit, csak õszintén) és kis idõ múlva mond el neki hogy szeretnéd ha adna neked egy esélyt. legalábbis én így tennék. de mindenképp hagyj elég idõt magadnak hogy hátha csak fellángolás/ megingás ami elmúlik, viszont ne játsz a barátnõddel, és senki érzelmeivel se, ha már nem szereted vagy már nem úgy akkor szakíts vele.
A kérdező hozzászólása: ez egy ördögi kör :(
Gondold át, és ha még mindig megcsalnád a barátnõdet, inkább szakíts vele. Függetlenül a másik lánytól, az egy más ügy. Legalább ennyit megérdemel szegény lány, ne verd már át a kamu kapcsolatotkban!
érzelmeid nincsenek felé, ez csak egy állatias kangörcs nálad :D 30+F
kössed magad fel! remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: Az embert az érzései vezérlik B+!!! -.- Segitséget kértem, nem leb.szást
Felejtsd el azt kész.
Annál jobb ha nem egy helyen laktok. Legyen két barátnõd!
RETARD ALERT!
Jézusom... Szerinted? Te komolyan ennyire korlátolt vagy?
szerintem is hallgass a szívedre. dobd ki a barátnõd. azért, mert aranyos meg kedveskedik, neki nem lesz jó melletted, ha csak azért szereted, mert nyújt neked valamit! ha a másik után vágysz, akkor szerezd meg a másikat. nem árt, ha eldöntöd azért, hogy tényleg õ kell, vagy az elérhetetlensége vonz.


Mit csináljak ha neten megismertem egy lányt de nem merek vele vebkamerán beszélni mert bátortalan vagyok?

segítsetek légyszí fontos lenne értelmes válaszokat kérek köszii

Legjobb válasz: Igyál!

Igyál!
A kérdező hozzászólása: 15/F
Mi történik ha nem beszélsz vele webkamerán? Vége az ismerkedésnek? Mi a legrosszabb ami történhet, ha webkamerán beszélgettek? Olyan nagy baj lenne, ha azt mondaná hogy mégsem vagy szimpi, vagy nem lennél lehengerlõ? Nem dõl össze a világ, persze nyilván nem kellemes. Az is lehet hogy neked nem lesz szimpi a csaj. Ne parázd túl.
A kérdező hozzászólása: csak nyáron akarunk talizni és nem akarom hogy ott mondja meg hogy bocs de nem

Megismertem egy lányt, de unom szerintetek jogosan?

Nagyon jól néz ki komolyan mondom, és teljesen rendben is van először furcsa is volt , hogy normális meg minden...igaz kicsit zavart,hogy kb 1 óra alatt már smároltam vele de m1. A lényeg az, hogy nekem nagyon sok rossz kapcsolatom volt leginkább kur**kal. És mindig azt mondtam ,hogy nekem normális kell ,de ez most olyan szinten unalmas. Nem lenne az , de mindig nekem kell csinálni mindent, hogy legyen valami..tehát értitek mindig nekem kell kezdeményezni és már nem tudom mit csináljak vele. Ha mondok valamit csak helyesel:S. Ha meg akarom csókolni akkor nekem kell oda menni a csókért, ha a farkamat akarom ,hogy megfogja nekem kell szinte a kezébe raknom. Vannak pillanatok amikor nagyon jól elvagyunk vagyis inkább napok,randik de nem tudom:S. Az ágyban is még kicsit ügyetlenke (bár ezt nem értem miért, mert sok pasija volt gondolom gyökerek), ez még nem is olyan nagy baj , mert lehetne rajta "csiszolni" Csak kicsit néha úgy érzem, hogy egy hűtő mellett lennék. Szerintetek jogosan vagyok felháborodva ? 20/f a lány 22 ő az eddigi legfiatalabb barátnőm szóval lehet az is közre játszik nem?

Legjobb válasz: Lehet hogy azért érzed furcsának mert az elõzõ "barátnõid" jól ismerték a helyzetet és nem kellett neked annyit küszködnöd valamiért....hallgass szívedre meg az eszedre hogy biztos hogy vele akarsz lenni?

Lehet hogy azért érzed furcsának mert az elõzõ "barátnõid" jól ismerték a helyzetet és nem kellett neked annyit küszködnöd valamiért....hallgass szívedre meg az eszedre hogy biztos hogy vele akarsz lenni?
Hát figyelj, nem tudom. Túl könnyû préda, nem? Gondolj bele abba, hogy mi van akkor ha nem csak neked adja meg magát ilyen könnyen. Amúgy az én barátom is kifogta sorra az összes rib..ncot elõttem, aztán összejöttünk és most már több mint 8 hónapja vagyunk együtt.
Szerintem félénk. Ki kéne hozni belõle valahogy a vadmacskát.
Felháborodva egyáltalán nem jogosan vagy, nem egy tévét vettél, ami hibásan\nem mûködik. Ha már úgyis ilyen nagy tapasztalattal rendelkezel(nagyon sok kapcsolat, mindegyik idõsebb(vélhetõleg lényegesen), mint te), akkor annyit igazán tanulhattál volna, hogy nem egyformák. Talán vele kéne megbeszélned.
Nézd az ingyen cuccoknak általában van valami rejtett hibája, ha nem tetszik vegyél egy tesztelt példányt a piacon ismét.
Csak azért érzed furcsának, mert ahogy te is írtad az elõzõ barátnõid **rvák voltak. De lehet, hogy idõvel õ is fog kezdeményezni:)
A kérdező hozzászólása: nem tudom , hogy én biztosan akarom ezt:/ egyre inkább húzok a nem felé.
Hát figyelj.. én az elsõ 1-másfél hónapba kb. ugyanezt csináltam. De nem azért, mert nem akartam semmit a fiútól, hanem mert nagyon félénk voltam, mindig megvártam, hogy õ kezdeményezzen, és kb. 1 hónap után ha én csókoltam meg már éreztem is hogy elvörösödök. Magamtól alig csináltam valamit, DE! idõvel ez változott, 2. hónap végére már én is ugyanúgy kezdeményeztem, mint a barátom. Hozzáteszem, nálam azért volt így, mert õ volt az elsõ barátom és azelõtt még csak baráti szintem sem volt kapcsolatom fiúkkal. Persze az én barátom nem csinált ebbõl gondot, talán késõbb tett egy megjegyzést erre, de mondta is, hogy érezte rajtam hogy félek, amúgy mai napig együtt vagyunk. Szóval azt tanácsolom várj egy kicsit te is, hátha feloldódik. 17/L

Megismertem egy lányt és nem bírom elfelejteni, de miért? ->

Jártam egy lánnyal és vége lett, ha összejövünk akkor félünk a kapcsolattól mind ketten, de ha meg szakítunk akkor hiányzunk egymásnak. :( Amióta szakítottunk ezzel a lánnyal próbálom elterelni a figyelmemet róla, elmegyek haverokkal szórakozni vagy akármit, de nem megy. egyre csak rá tudok gondolni, ez miért van? És már 2× összejöttünk meg szakítottunk, de mindkettőnknél ez a helyzet :/ Valami javaslat, hogy túl tegyem rajta magam? :(

Legjobb válasz: Mert megismerted? -.-" Nem tudok mit mondani amúgy, közhely, de idõvel majd elfelejted... bulizz, ismerkedj, szórakozz... ezek mindig segítenek.

Mert megismerted? -.-" Nem tudok mit mondani amúgy, közhely, de idõvel majd elfelejted... bulizz, ismerkedj, szórakozz... ezek mindig segítenek.
A kérdező hozzászólása: Értsd jól... megismertem, majd összejöttem vele.
Terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: HAHAHHAHHAAHHHAHHAHAHHHAHHAHAHAHHAHAHAHA..
ugorj ki egy autó elé lehet hogy amnéziád lesz oszt elfelejted :D

Olyan gondom van most hogy nem tudok miről beszélgetni egy lánnyal. Ma neten megismertem egy lányt, az alapvető kérdések megvoltak, de ha ma megint beszélni fogok vele félek hogy nem tudok majd mit irni neki. mit irjak?

tehát az ilyenek hogy hol laksz?mi a hobid? már megvoltak

Legjobb válasz: hidd el ez jön magától mert én pl van olyan pasi akivel sose találkoztam és minden nap beszélünk és midnig van téma. van bennetek vmi közös? én pl utálom amikor a volt pasik szóba kerülnek tehát ezt ne! szerintem simán kérdezd meg h milyen napja volt. történt e vmi érdekes vele stb. meg ha veled volt vmi akkor meséld el! van sok ilyen kérdés de mindnek ugyan az a válasza ha van bennetek vmi közös akkor tuti lesz téma! mondom nekem volt olyan h minden nap beszéltünk és olyan is h 2 hónap alatt 2x beszéltünk! tehát szerintem jön ez magától! bocsi de konkrét témát nem tudok ez vagy jön magától vagy nem! 15/l -sprite-

hidd el ez jön magától mert én pl van olyan pasi akivel sose találkoztam és minden nap beszélünk és midnig van téma. van bennetek vmi közös? én pl utálom amikor a volt pasik szóba kerülnek tehát ezt ne! szerintem simán kérdezd meg h milyen napja volt. történt e vmi érdekes vele stb. meg ha veled volt vmi akkor meséld el! van sok ilyen kérdés de mindnek ugyan az a válasza ha van bennetek vmi közös akkor tuti lesz téma! mondom nekem volt olyan h minden nap beszéltünk és olyan is h 2 hónap alatt 2x beszéltünk! tehát szerintem jön ez magától! bocsi de konkrét témát nem tudok ez vagy jön magától vagy nem! 15/l -sprite-
Pl.: megkérdezheted tõle h mizu?, zene, koncertek, bulik, mit hallgat, kedvenc film, kaják, város ahol laktok(h vannak-e ott jó helyek), suli v meló, tesók, esetleg egy tali....kapásból ennyi, de majd a beszélgetés kialakul, hisz õ is kérdez majd Tõled:D
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget
Sok lányt vettem már így fel msn-en. És akikkel nem tudtam beszélgetni azokkal nem lett semmi. Ha a lány is akar valamit akkor próbál segíteni. Sose hittem volna, hogy idegen lánnyal tudok majd normálisan beszélgetni. De most megismertem egy lányt, akivel már a talit szervezzük. Szal lehet, hogy nem õ azz igazi, ha nem tudtok beszélgetni. De ne add fel. Most lehet, hogy azt mondod, hogy hülye vagyok, mert én is ezt gondoltam volna arról, aki ismeretlenül ilyet mond nekem, de nekem ez a tapasztalatom van.
hogy telt a napod / övé. élmények kitárgyalása. am ha a csaj nagyon szótlan meg látszik h nem ír, meg kérdez inkább ne erõltesd.
A kérdező hozzászólása: át még egyenlõre nemtudom hogy emnnyire szeret kérdezni, de tegnap mikor beszéltem vele volt egy kinos 2perc , és utánna irta hogy "mondj valamit", folytattam a beszélgetést vele, de leet hogy nem lesz még egyszer ilyen szerencsém.

Fiúk! Ha megismertek egy lányt aki ducibb de már fogyott és még fog is akkor több esélye van nálatok?

magyarul becsülitek hogy képes lefogyni?

Legjobb válasz: Az attól függ. Ha maga miatt fogy, akkor igen. Ha azért, mert mások nem szeretik a kövér lányokat, azt nem szeretem, mert akkor rosszul érzi magát. Nekem ez csak elvi része. Külsõre nagyon szeretem a duci lányokat. :) 17/f

Az attól függ. Ha maga miatt fogy, akkor igen. Ha azért, mert mások nem szeretik a kövér lányokat, azt nem szeretem, mert akkor rosszul érzi magát. Nekem ez csak elvi része. Külsõre nagyon szeretem a duci lányokat. :) 17/f

19-éves fiú vagyok. Megismertem egy lányt a neten, aki tapasztalt és nem tudja rólam, hogy én még szűz vagyok. Õ írt nekem, hogy találkozhatnánk, de nem tudom hogyan mondjam el neki. Mit csináljak? Kérlek írjatok nekem minél jobb tanácsokat!

Legjobb válasz: Ha nem kérdezi, nem kell mondanod. Egyébként te honnan tudod, hogy õ már tapasztalt? A lány hány éves? Ha mégis nagyon mondani szeretnéd akkor oda tereled a témát és egyszerûen, nyíltan közlöd vele.

Ha nem kérdezi, nem kell mondanod. Egyébként te honnan tudod, hogy õ már tapasztalt? A lány hány éves? Ha mégis nagyon mondani szeretnéd akkor oda tereled a témát és egyszerûen, nyíltan közlöd vele.
Nem szégyen, hogy még szûz vagy. Nem hiszem, hogy kinevetne, esetleg lekoptatna. Egyszerûen, tényként közöld. Sztem még inkább be fogja indítani. :) Ne görcsölj rá a dologra...fölösleges. Minden rendben lesz...nyugi! :)
ez ne járjon a fejedben. Csak találkozzatok, mutasd meg h férfi vagy, utána dugd meg.
hali, végül összejött a dolog? hány éves a lány, mennyire tapasztalt? hogy derült ki rólad? milyen volt...? ;)

Megismertem egy lányt egy hónappal ezelőtt, ő 22 én 26 éves vagyok, nem mutattam jelét annak, hogy tetszene, de ő sem, ennek ellenére tetszik, lehet még nála esélyem?

Az utóbbi időben több lánynál/nőnél próbálkoztam és mindég égés lett a vége,most ezért nem léptem még és lehet nem is fogok!?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne?! :) én sem mutatom ki a fiúnak hogy tetszik de attól még tetszik! Próbálj meg vele beszélgetést kezdeni, kedveskedj neki,elég az is kezdetnek,ha csak apró figyelmességeket teszel. Ha vevõ rá akkor elhivhatod egy kávéra,sütire vagy bármi másra.

Miért ne lehetne?! :) én sem mutatom ki a fiúnak hogy tetszik de attól még tetszik! Próbálj meg vele beszélgetést kezdeni, kedveskedj neki, elég az is kezdetnek, ha csak apró figyelmességeket teszel. Ha vevõ rá akkor elhivhatod egy kávéra, sütire vagy bármi másra.
Amíg nem pofozott meg addig van esély :D Nah jó ez nagyon kisarkítva, de amíg nem érzed magad mellette kellemetlenül, az azért van mert nem mutat utálatot feléd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!