Találatok a következő kifejezésre: Megismertem egy lányt (104 db)

Megismertem egy lányt. Szerintetek?

Már több mint egy éve jóban vagyunk. Imádok vele beszélgetni. Elég jól néz ki. 17 vagyok, és nem azt érzem hogy meg akarom dugni, hanem azt, hogy simogatnám, puszilgatnám. Rá gondolok amikor lefekszek, amikor felkelek, és szinte egész nap

Legjobb válasz: én is megismertem egyet 1 éve, én is 17 vagyok és én sem azt éreztem h meg akarom dugni, hanem amit de, de most mással van helyettem ÉS MOST....:$?

én is megismertem egyet 1 éve, én is 17 vagyok és én sem azt éreztem h meg akarom dugni, hanem amit de, de most mással van helyettem ÉS MOST....:$?
Ez most...:$ a szerelem. :D

Megismertem egy lányt és nem bírom elfelejteni, de miért? ->

Jártam egy lánnyal és vége lett, ha összejövünk akkor félünk a kapcsolattól mind ketten, de ha meg szakítunk akkor hiányzunk egymásnak. :( Amióta szakítottunk ezzel a lánnyal próbálom elterelni a figyelmemet róla, elmegyek haverokkal szórakozni vagy akármit, de nem megy. egyre csak rá tudok gondolni, ez miért van? És már 2× összejöttünk meg szakítottunk, de mindkettőnknél ez a helyzet :/ Valami javaslat, hogy túl tegyem rajta magam? :(

Legjobb válasz: Mert megismerted? -.-" Nem tudok mit mondani amúgy, közhely, de idõvel majd elfelejted... bulizz, ismerkedj, szórakozz... ezek mindig segítenek.

Mert megismerted? -.-" Nem tudok mit mondani amúgy, közhely, de idõvel majd elfelejted... bulizz, ismerkedj, szórakozz... ezek mindig segítenek.
A kérdező hozzászólása: Értsd jól... megismertem, majd összejöttem vele.
Terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: HAHAHHAHHAAHHHAHHAHAHHHAHHAHAHAHHAHAHAHA..
ugorj ki egy autó elé lehet hogy amnéziád lesz oszt elfelejted :D

Fiúk! Ha megismertek egy lányt aki ducibb de már fogyott és még fog is akkor több esélye van nálatok?

magyarul becsülitek hogy képes lefogyni?

Legjobb válasz: Az attól függ. Ha maga miatt fogy, akkor igen. Ha azért, mert mások nem szeretik a kövér lányokat, azt nem szeretem, mert akkor rosszul érzi magát. Nekem ez csak elvi része. Külsõre nagyon szeretem a duci lányokat. :) 17/f

Az attól függ. Ha maga miatt fogy, akkor igen. Ha azért, mert mások nem szeretik a kövér lányokat, azt nem szeretem, mert akkor rosszul érzi magát. Nekem ez csak elvi része. Külsõre nagyon szeretem a duci lányokat. :) 17/f


Mondok egy példát: Veszel egy csónakot, ami lehet, hogy lyukas.Nem gondolod, hogy egy nagyobb utazás elõtt nem ártana letesztelni??
csodálom hogy csak te feltételezed ezt fel onnantól hogy valaki iszik csak egy mennyiség kell hogy már simán megcsalja párját nincs olyan hogy szentvagyok és még a legdurvább részegségemben sem csalnám meg a párom ugyanis akkor nem is vagy tudatodnál ...az más hogy ezekszerint neki ehez a szinthez berugnia se kell de a feltételezésed szerintem helyénvaló.
2-es: te milyen nyelven írtál???? :D :D :D Kérdezõ: azt hiszem egy kapcsolat ott bukik meg, hogy nincs bizalom, s nem ott hogy valaki megcsalja a másikat. Az már csak a következmény. Benned bizony nincs már meg. S az teljesen mindegy, hogy megcsalna-e vagy sem. Ez nem rajtad múlik, mert olyankor te vagy a pótkerék. Mivel nem bízol a pasidban, azt hiszem mind a ketten rosszul választottatok. Õ pont annyira hibás mint te, mivel ha meg akarna csalni, akkor azt azért teszi, mert Te nem adsz valami olyat, ami neki kellene. Õ meg azért mert nem rakja ki ezért a szûrödet és megy tovább. Mielõtt bárki lepontozna, kérem értelmezze a soraim! Van még kérdés?
A kérdező hozzászólása: értem, amit írsz, egyértelmû ha nincs bizalom, régen bukott az egész. de itt épp ez a lényeg, hogy bíztam benne és ilyet sosem feltételeztem róla! hogy ha ott vagyok így csinál...mi lenne ha nem lettem volna ott ...
Talán épp fordítva kellene gondolkoznod. Elõtted beszélgetett flörtölt ha jobban tetszik. De ennyi, s épp csak ennyi van máskor is. Azért ez nem bûn szerintem. A férfinek kell ilyen és kész. Aki tagadja az vagy nem férfi, vagy hazudik.
2 centi nem centi
Két centi nem látszik és ha beszélget Veled, elvagytok stb. akkor õt se zavarja!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) kiskorú/F
Az egyik szerelmem 42, 654654984 cm el magasabb volt nálam...nem érdekelt!
Az elsõ szerelmem 15 cm-vel alacsonyabb volt. SEMMIMENNYIRE nem érdekelt. Mert imádtam. :)
Engem abszolút nem. Talán a megimserkedés elején zavarna ha nem 2 hanem legalább 5 cm eltérés lenne köztünk. :) De ha már szerelmes vagyok, akkor nem oszt nem szoroz.
Hüjevagyóóóóóók
én elég magas vagyok (178), ebbõl adódóan találkoztam már nálam alacsonyabb sráccal, akivel kölcsönösen tetszettünk egymásnak. nem ezen múlik. az az 1 év pedig semmi.
Hülyevagyooooook
Kisebb koromba volt olyan h. nálam magasabb lánynak tetszettem, ez nem lehet probléma. Mostanra vissont megnõttem és igaz hogy csak 15vagyok de így is 184cm.remélem azért már nem fogok nagyon sokat nõni.

Hogy hívjam el? Megismertem egy lányt neten. Beszélgettünk párszor, megbeszéltük, h találkozunk.

Mondta, hogy írjak mailt és megbeszéljük mikor futunk össze. Hogy hívjam el? Kérdezzem meg mikor ér rá? Vagy esetleg kérjem el a számát levélben?

Legjobb válasz: Pont így vagyok egy sráccal. :D Õ elkérte a számom, de azóta sem jelentkezett. Úgyhogy csak akkor kérd el, ha tényleg szeretnél valamit a lánytól. Egy 21 éves sráctól már több komolyságot és bátorságot várnak a lányok. :) Szóval hajrá, kérdezd meg, mikor érne rá és ajánlj fel egy jó helyet tâlihoz. ;)

Pont így vagyok egy sráccal. :D Õ elkérte a számom, de azóta sem jelentkezett. Úgyhogy csak akkor kérd el, ha tényleg szeretnél valamit a lánytól. Egy 21 éves sráctól már több komolyságot és bátorságot várnak a lányok. :) Szóval hajrá, kérdezd meg, mikor érne rá és ajánlj fel egy jó helyet tâlihoz. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Általában nem én szoktam eltûnni, hanem a lányok, legálábbis netes ismerkedésnél.. de remélem összejön a tali. Milyen jó helyet tudtok??
Tök nyolc hogyan hívod csak hvd ha azt mondta benne lesz a taliban akkor úgyis örülni fog, ha megkeresed. Légy bátor.
Én leginkább ilyen hidegben vagy egy étteremnek örülnék, vagy koncertnek, esetleg egy normálisabb kocsmának, ott tudtok beszélgetni is és szórakozni is.

Megismertem egy lányt nyaraláson, azután írtam neki, mikor hazaértem. Hiba volt?

Nos, nem tudtam értelmesebbet kitalálni a "kérdés"-hez, így egy kis magyarázat. Szóval, megismerkedtünk, kiderült, hogy nem messze lakik t?lem, és hogy van pasija. Én csak egy éjszakát szerettem volna eltölteni vele, de nem jött össze, nem volt szabad szoba, ahova félrevonulhattunk volna. Hazaértem, megkerestem egy közösségi oldalon, írtam neki, hogy találkozzunk. Továbbra is csak egy kellemes estét szeretnék eltölteni vele, mivel tudom, hogy elég "szabadélet?" lány. Lehet, hogy hiba volt, mert egy olyan bandában van, amiben elég sok börtönbevaló emberke tartozik, ezt ? mondta el nekem. Pont ezért nem akarok semmi hosszútávút, csak egy éjszakát. Õ egyébként nagyon jól néz ki, egyáltalán nem látszik rajta, hogy milyen életet él. De mi lesz, ha elolvassa a pasija az üzenetet? Kezdjek félni? Kihez fordulhatok, ha esetleg tényleg megtudja, és még élek? Remélem, így nagyjából érthet?... Szerintetek mit tehetnék, hogy megel?zzem a bajt?

Legjobb válasz: 1. Az egyéjszakás kapcsolatok lényege a hirtelen, váratlan indítás. Nagyon nehéz iwiwen lebeszélni egy vad éjszakát. Mondhatni így eltûnik a "varázs". 2. A pasija nyilván zabos lesz, ha megtudja. A lépéseit a vérmérséklete szabja meg. 3. Ha félsz, hogy letépi a herédet, inkább hagyd ezt a dolgot a fenébe! 4. Nem lenne több értelme egy rendes lányt keresni komoly kapcsolatra, mint egy [email protected]át egy éjszakára? Annak például nem is lenne pasija, aki meg akarna verni. 5. Ennél szánalmasabbat rég hallottam.

1. Az egyéjszakás kapcsolatok lényege a hirtelen, váratlan indítás. Nagyon nehéz iwiwen lebeszélni egy vad éjszakát. Mondhatni így eltûnik a "varázs". 2. A pasija nyilván zabos lesz, ha megtudja. A lépéseit a vérmérséklete szabja meg. 3. Ha félsz, hogy letépi a herédet, inkább hagyd ezt a dolgot a fenébe! 4. Nem lenne több értelme egy rendes lányt keresni komoly kapcsolatra, mint egy [email protected]át egy éjszakára? Annak például nem is lenne pasija, aki meg akarna verni. 5. Ennél szánalmasabbat rég hallottam.
Hát sztem hülyeség volt írni neki. Most nem tudsz mit csinálni, ha nem ír vissza, és nem történik semmi akkor örülj neki. Esetleg írj neki mégegyet h mégse akarsz tõle semmit..vagy nemtom. Nem érdemes az ilyenekkel foglalkozni.
Ne irogassál neki, ha tényleg olyan körben van, akkor jobb, ha nem kísérted a sorsot, nem is érné meg.Nem is tudni milyen a barátja, ha hogyan reagálna, ha megtudná.Max.reménykedhetsz abban, hogy nem olvassa el, amit írtál.Felejtsd el és keress olyan lányt, akinek nincs barátja, se ilyen baráti köre, meg akivel hosszabb távon tudsz majd tervezni.
nem kell feltétlenül hosszabb távra keresni, ha neked most kell egy kis tûz és cs egy alkalmit szeretnél...VISZONT...elégsok szép lány van aki csak egy ilyen kalandot keres és nincsenek mellette ilyen "keményfiúk" rossz helyen keresgélsz ;)
A kérdező hozzászólása: Huh, írtam neki, hogy felejtõs a dolog, és elnézést kértem. Még nem válaszolt egyáltalán. Asszem, törlöm az adatlapomat, és késõbb csinálok majd újat, ha biztos, hogy minden rendben van.
Legalább szereztél egy kis tapasztalatot.Ha le is feküdtél volna vele, akkor is szólhatott volna a pasijának, hogy más is megdugta, és akár te eshetsz ki a bûnösnek...hiszem, a lány kis ártatlan bárány, akit nem szabad hibáztatni semmiért-legalábbis egyesek így fogják fel az ilyesmit...

Ha megismertem egy lányt egy chat oldalon, és nagyon megkedveltem bunkóság lenne ha megkérdezném tőle hogy találkoznánk-e élőben?

nem sok ideje chatelünk 6-7 napja, de mégis megtetszett:)

Legjobb válasz: Olyan vagy, mint én. Sokszor én is azt gondolom, hogy tolakodás elhívni a lányt valahova, mert ki vagyok én, hogy rám áldozza az idejét, stb. Zárd ki ezt magadból, és ha találkozni akarsz vele, hívd el!

Olyan vagy, mint én. Sokszor én is azt gondolom, hogy tolakodás elhívni a lányt valahova, mert ki vagyok én, hogy rám áldozza az idejét, stb. Zárd ki ezt magadból, és ha találkozni akarsz vele, hívd el!
nem hiszem, próba cseresznye :D
Egyáltalán nem bunkóság, kérdezd meg bátran!
fogadjunk, hogy az a "chat" az a GYIK :D
Egyáltalán nem bunkóság, maximum nem akar találkozni. :) Én találkoztam már csetes ismerõssel "barátilag" is, nincs ebben semmi gond, legalább képben vagytok, hogy kivel beszélgettek.
Dehogy bunkóság :D sok sikert! 19/L
nem az, legrosszabb esetben igent mond XDDD HAJRÁ!!
Nem az... nekem is volt ilyen! :) Bár nem tudom... Õ messze lakott, ezért csak feltételesen tudtam kérdezni és amúgy igent mondott. Azóta már rég abbamaradt a beszélgetés... túl nagy volt a távolság.

Olyan gondom van most hogy nem tudok miről beszélgetni egy lánnyal. Ma neten megismertem egy lányt, az alapvető kérdések megvoltak, de ha ma megint beszélni fogok vele félek hogy nem tudok majd mit irni neki. mit irjak?

tehát az ilyenek hogy hol laksz?mi a hobid? már megvoltak

Legjobb válasz: hidd el ez jön magától mert én pl van olyan pasi akivel sose találkoztam és minden nap beszélünk és midnig van téma. van bennetek vmi közös? én pl utálom amikor a volt pasik szóba kerülnek tehát ezt ne! szerintem simán kérdezd meg h milyen napja volt. történt e vmi érdekes vele stb. meg ha veled volt vmi akkor meséld el! van sok ilyen kérdés de mindnek ugyan az a válasza ha van bennetek vmi közös akkor tuti lesz téma! mondom nekem volt olyan h minden nap beszéltünk és olyan is h 2 hónap alatt 2x beszéltünk! tehát szerintem jön ez magától! bocsi de konkrét témát nem tudok ez vagy jön magától vagy nem! 15/l -sprite-

hidd el ez jön magától mert én pl van olyan pasi akivel sose találkoztam és minden nap beszélünk és midnig van téma. van bennetek vmi közös? én pl utálom amikor a volt pasik szóba kerülnek tehát ezt ne! szerintem simán kérdezd meg h milyen napja volt. történt e vmi érdekes vele stb. meg ha veled volt vmi akkor meséld el! van sok ilyen kérdés de mindnek ugyan az a válasza ha van bennetek vmi közös akkor tuti lesz téma! mondom nekem volt olyan h minden nap beszéltünk és olyan is h 2 hónap alatt 2x beszéltünk! tehát szerintem jön ez magától! bocsi de konkrét témát nem tudok ez vagy jön magától vagy nem! 15/l -sprite-
Pl.: megkérdezheted tõle h mizu?, zene, koncertek, bulik, mit hallgat, kedvenc film, kaják, város ahol laktok(h vannak-e ott jó helyek), suli v meló, tesók, esetleg egy tali....kapásból ennyi, de majd a beszélgetés kialakul, hisz õ is kérdez majd Tõled:D
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget
Sok lányt vettem már így fel msn-en. És akikkel nem tudtam beszélgetni azokkal nem lett semmi. Ha a lány is akar valamit akkor próbál segíteni. Sose hittem volna, hogy idegen lánnyal tudok majd normálisan beszélgetni. De most megismertem egy lányt, akivel már a talit szervezzük. Szal lehet, hogy nem õ azz igazi, ha nem tudtok beszélgetni. De ne add fel. Most lehet, hogy azt mondod, hogy hülye vagyok, mert én is ezt gondoltam volna arról, aki ismeretlenül ilyet mond nekem, de nekem ez a tapasztalatom van.
hogy telt a napod / övé. élmények kitárgyalása. am ha a csaj nagyon szótlan meg látszik h nem ír, meg kérdez inkább ne erõltesd.
A kérdező hozzászólása: át még egyenlõre nemtudom hogy emnnyire szeret kérdezni, de tegnap mikor beszéltem vele volt egy kinos 2perc , és utánna irta hogy "mondj valamit", folytattam a beszélgetést vele, de leet hogy nem lesz még egyszer ilyen szerencsém.

Augusztusban megismertem egy lányt, azóta nem beszéltünk, mégis folyton rá gondolok. Miért?

Hogyan lehetséges ez, ha én nem is vagyok képes szeretni senkit? 22/f

Legjobb válasz: Úgy lehetséges, hogy ez a lány kivételesebb számodra mint azok akiket eddig ismertél! Keresd meg! Ha szerencséd van õ is ugyanígy van ezzel!

Úgy lehetséges, hogy ez a lány kivételesebb számodra mint azok akiket eddig ismertél! Keresd meg! Ha szerencséd van õ is ugyanígy van ezzel!
"ha én nem is vagyok képes szeretni senkit" Pontosan ezért. Olyasvalakit "szeretsz", akivel nincs valós kapcsolatod. Megismerted valamennyire, valószínûleg nem túl alaposan, a róla kapott (valós) képet tetszõlegesen egészíted ki a saját fantáziáddal. Tehát alkottál egy ideált, és ezt az ideált szereted. Ha kapcsolatod lenne vele, az talán nem is mûködne...
A kérdező hozzászólása: Másodikkal értek egyet. Én is ezzel magyaráztam a dolgot.
Második vagyok. Szóval ha ezt tudod, akkor célszerû lenne tenni ellene. :) Mert a kötõdési zavarok orvosolhatók, nehezen ugyan, de lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Igen, de hogyan tehetnék ellene, ha hetente látom a lányt és mindig elfog ez a furcsa érzés.
Az 1-es vagyok....tapasztalatból írtam a válaszom, velem is volt már ilyen és én is azt hittem megbolondultam, de megkerestem a lányt és kiderült õ is mindennap gondol rám, nem csak beképzeltem! Õ is kivételesnek tartott engem...1, 5 év után beszéltük ezt meg addig csak gondoltunk egymásra és persze kerülgettük egymást az egyetemen :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!