Találatok a következő kifejezésre: Megismertem egy akinek kesobb (2 db)

Szerintem ha egy csaj akit 2 éve megismertem és akartam tőle valamit, de ő meg tőle nem, akkor szerintem később sem fog akarni semmit sem vagyis ha 2 év alatt nem jöttünk össze akkor később sem fogunk. Véleményetek?

Legjobb válasz: jobban mondva olyan csajjal akire hajtottam 1 évet és nem jöttünk össze,akkor késõbb sem fogok.2 éve ismer és ha ezidáig nem talált bennem olyat amivel megfogtam volna,akkor késõbb sem fog.ha annyira bejöttem volna neki,már összejövünk,nem kell hajtanom 1 évet:)

A kérdező hozzászólása: jobban mondva olyan csajjal akire hajtottam 1 évet és nem jöttünk össze, akkor késõbb sem fogok.2 éve ismer és ha ezidáig nem talált bennem olyat amivel megfogtam volna, akkor késõbb sem fog.ha annyira bejöttem volna neki, már összejövünk, nem kell hajtanom 1 évet:)
A kérdező hozzászólása: a kérdés az hogy:lehet hogy késõbb meggondolja magát a csaj vagy nem?
magambol kiindulva: ha eddig nem, ezutan se mar. Esetleg x év mulva ha kozben évekig nem láttam, esetleg.
Nekm is volt ilyen , egy suliba jartunk nem is ismertük egymást aztan egy party taliztunk valahogy megkedveltük egymast nagyons okaig csak ilyen baráti viszonyban voltunk , és mostmár fél éve járunk és elött eggyikünk se érzett a másik iránt ne add fel lehet eltitkolja , mert hogy azt hiszi hogy te se akarsz tõle semmit ..:S Beszelhettek errõl csak ne menjen rá a barátságra.!
A kérdező hozzászólása: ennyi...irtam vele, és irta hogy nem müködne köztünk, maradjon a barátság..irta hogy van valakije...szerintetek még igy van értelem várni rá vagyis arra hogy késõbb meggondolja magát vagyis ha most nem jöttem be neki, akkor késõbb sem fogok?

Megismertem egy fiut akinek kesobb kiderult mennyaszonya van de nem ertik meg jol egymast, de meg nem akarja elhagyni mert nem ismer elegge. Talalkozzak meg vele, vagy inkabb felejtsem el, meg nem vagyok bele szerelmes de erzek valamit iranta?

Legjobb válasz: En jartam egy fiuval akinek menyasszonya volt de csak azutan merte elarulni miutan egyutt voltam vele...ugy tettem mintha mi sem tortent volna...aztan szepen elhivtam hozzank es elmagyaraztam neki, hogy szerintem nem jo dolog csalni es en nagyon rosszul ereznem magam a menyasszonya helyeben akit velem csalt meg. Fogja meg kivulrol a kilincset es csukja be maga utan az ajtot. Draga, az a ferfi aki veled csal es panaszkodik az akkor is csalni fog ha mar veled lesz es ugyanugy panaszkodni fog. Ezt nagyon jo dumanak tartja egy-ket nem eppen esztol kidurrano agyu farok. A nok szive megesik rajtuk stb... Higyj nekem en mar voltam ott. Velem is csaltak aztan engem is csaltak pont ilyen volt a helyzet amit leirtal. Keress olyan fiut akinek csakis te vagy es senki mas, onallo es vidam, nem egy panaszos "bogomasina" nem ferfias az ilyesmi!

En jartam egy fiuval akinek menyasszonya volt de csak azutan merte elarulni miutan egyutt voltam vele...ugy tettem mintha mi sem tortent volna...aztan szepen elhivtam hozzank es elmagyaraztam neki, hogy szerintem nem jo dolog csalni es en nagyon rosszul ereznem magam a menyasszonya helyeben akit velem csalt meg. Fogja meg kivulrol a kilincset es csukja be maga utan az ajtot. Draga, az a ferfi aki veled csal es panaszkodik az akkor is csalni fog ha mar veled lesz es ugyanugy panaszkodni fog. Ezt nagyon jo dumanak tartja egy-ket nem eppen esztol kidurrano agyu farok. A nok szive megesik rajtuk stb... Higyj nekem en mar voltam ott. Velem is csaltak aztan engem is csaltak pont ilyen volt a helyzet amit leirtal. Keress olyan fiut akinek csakis te vagy es senki mas, onallo es vidam, nem egy panaszos "bogomasina" nem ferfias az ilyesmi!
Teljesen egyet értek az elõttem szólóval! Gondolj csak bele, mi lenne, ha te lennél a menyasszony?! Szerintem neked sem esne valami jól! Ha tényleg nem értik meg egymást (bár szerintem ez kamu), akkor miért nem hagyja ott, csak egy másik nõ miatt akarja "dobni"?! Felejtsd el sürgõsen, amíg nem vagy belé szerelmes, mert nagyon össze fogja törni a szívedet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!