Találatok a következő kifejezésre: Megismertem egy akinek (70 db)

Egy éve megismertem egy pasit járni akartunk de nem lett belőle semmi. A neten tartjuk a kapcsolatot és még reménykedem. Egy hete megismertem egy srácot aki tetszik nekem és járni akar velem. Mit tegyek? Kit válasszak?

Legjobb válasz: Hogy képzelheted el olyannal a jövõd, aki nem akar téged? Ráadásul nem is ismered rendesen, maximum egy álomképhez ragaszkodsz ennyire. Szerintem gyorsan felejtsd el, és szakítsd meg vele a kapcsolatot, az élet nem a neten zajlik, hanem odakint.

Hogy képzelheted el olyannal a jövõd, aki nem akar téged? Ráadásul nem is ismered rendesen, maximum egy álomképhez ragaszkodsz ennyire. Szerintem gyorsan felejtsd el, és szakítsd meg vele a kapcsolatot, az élet nem a neten zajlik, hanem odakint.
Én a másodikat választanám. Ha az elsõ srác egy évig nem lépett semmit, akkor szerintem nem érdekled igazán, felesleges lenne tovább várnod rá.
A harmadikat válaszd. Holnap fogsz vele találkozni.
Egy év az sok idõ... Ezalatt nem haladt a kapcsolatotok. Én inkább esélyt adnék az újnak és elfeledném a régit. És õ járni akar veled. Adj neki egy esélyt, persze, ha neked is szimpatikus. Aztán majd lehet, hogy a régi srác is rájön közben, hogy mit is akar és akkor még mindig dönthetsz
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a régivel tudom csak elképzelni a jövõm.
Akkor addig is amíg reménykedsz, válaszd a másodikat és talán jön egy harmadik.
A kérdező hozzászólása: Ismerem a pasit régen osztálytársak voltunk. Sajnos nincs idõnk találkozni.
Nem akar találkozni, ha akarna ott lenne az ajtód elõtt, nem akar és nem kifogásokat keresne.. Te akarsz, õ nem akar..ennyi, remélem érted a különbséget.

Megismertem egy fiut akinek kesobb kiderult mennyaszonya van de nem ertik meg jol egymast, de meg nem akarja elhagyni mert nem ismer elegge. Talalkozzak meg vele, vagy inkabb felejtsem el, meg nem vagyok bele szerelmes de erzek valamit iranta?

Legjobb válasz: En jartam egy fiuval akinek menyasszonya volt de csak azutan merte elarulni miutan egyutt voltam vele...ugy tettem mintha mi sem tortent volna...aztan szepen elhivtam hozzank es elmagyaraztam neki, hogy szerintem nem jo dolog csalni es en nagyon rosszul ereznem magam a menyasszonya helyeben akit velem csalt meg. Fogja meg kivulrol a kilincset es csukja be maga utan az ajtot. Draga, az a ferfi aki veled csal es panaszkodik az akkor is csalni fog ha mar veled lesz es ugyanugy panaszkodni fog. Ezt nagyon jo dumanak tartja egy-ket nem eppen esztol kidurrano agyu farok. A nok szive megesik rajtuk stb... Higyj nekem en mar voltam ott. Velem is csaltak aztan engem is csaltak pont ilyen volt a helyzet amit leirtal. Keress olyan fiut akinek csakis te vagy es senki mas, onallo es vidam, nem egy panaszos "bogomasina" nem ferfias az ilyesmi!

En jartam egy fiuval akinek menyasszonya volt de csak azutan merte elarulni miutan egyutt voltam vele...ugy tettem mintha mi sem tortent volna...aztan szepen elhivtam hozzank es elmagyaraztam neki, hogy szerintem nem jo dolog csalni es en nagyon rosszul ereznem magam a menyasszonya helyeben akit velem csalt meg. Fogja meg kivulrol a kilincset es csukja be maga utan az ajtot. Draga, az a ferfi aki veled csal es panaszkodik az akkor is csalni fog ha mar veled lesz es ugyanugy panaszkodni fog. Ezt nagyon jo dumanak tartja egy-ket nem eppen esztol kidurrano agyu farok. A nok szive megesik rajtuk stb... Higyj nekem en mar voltam ott. Velem is csaltak aztan engem is csaltak pont ilyen volt a helyzet amit leirtal. Keress olyan fiut akinek csakis te vagy es senki mas, onallo es vidam, nem egy panaszos "bogomasina" nem ferfias az ilyesmi!
Teljesen egyet értek az elõttem szólóval! Gondolj csak bele, mi lenne, ha te lennél a menyasszony?! Szerintem neked sem esne valami jól! Ha tényleg nem értik meg egymást (bár szerintem ez kamu), akkor miért nem hagyja ott, csak egy másik nõ miatt akarja "dobni"?! Felejtsd el sürgõsen, amíg nem vagy belé szerelmes, mert nagyon össze fogja törni a szívedet!

Ti ha megismertek egy fiút akkor mennyi idő után viszitek haza bemutatni? Mivel van egy fiú akivel elvagyok és el akar jönni, de én még nem akarom, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha barát akkor bármikor. Ha bejön a srác többet akarok, mint szimpla barátság akkor csak,miután járunk azután 2-3 hónappal.

Ha barát akkor bármikor. Ha bejön a srác többet akarok, mint szimpla barátság akkor csak, miután járunk azután 2-3 hónappal.


Megismertem egy lányt neten és ö azt mondta nekem hogy csak összejárós (szex) Kapcsolatot szeretne, mert most elege van abbol hogy nincs egy rendes fiu aki. , mi tévő legyek vágjak bele? Mert elég jó csajszi

Ilyen kapcsolatom még nem volt , ilyenkor mi a megszokott első randin csak ismerkedni szeretne vagy egyböl elkapjam és amint találkozunk megcsokoljam és mondjam neki hogy akkor folytassuk e nálad?LÉGYSZI RENDES VÁLASZOKAT!!!!

Legjobb válasz: Az 1. találkozásnál biztos ne. Am. ha elege van a srácokból akkor ne nyomulj,beszélgess vele,ne flörtölj,ne hajts rá. Majd ha kicsit lenyugodott akkor mehet. Ha meg csak sexet akar,ne kíméld :D Lehet az elõzõ csókája kevés volt.

Az 1. találkozásnál biztos ne. Am. ha elege van a srácokból akkor ne nyomulj, beszélgess vele, ne flörtölj, ne hajts rá. Majd ha kicsit lenyugodott akkor mehet. Ha meg csak sexet akar, ne kíméld :D Lehet az elõzõ csókája kevés volt.
Ha azt mondta, hogy VELED szeretne ilyet, akkor tapadj rá. Ha nem mondta ezt így ki, akkor ne bízd el magad:D

Megismertem egy srácot msn-en és tök rendes meg minden és talizni akar velem...És nem csak haver akar lenni...Adjak neki egy esélyt? Most akkor mi legyen?

Ja és az gáz ha szakmunkásba jár de tök normális?

Legjobb válasz: nehogymár a suli legyen a kapocs köztetek.. 1 frankó szakmunkás srác(teszem azt minõsített hegesztõ) többszáz ezreket keres míg 1 szakközepet végzett fogtechnikus csaj nemkeres ennyit. ha msnen normális akk valóéletben is az. nemkell itt kételkedni. mellesleg biztosan ápolt jó a családi háttere stb. azokat a csajokat utálom nagyon akik a sulira mennek meg a h mien pénzes a kiszemelt. a helyedben adnék neki 1 esélyt.

nehogymár a suli legyen a kapocs köztetek.. 1 frankó szakmunkás srác(teszem azt minõsített hegesztõ) többszáz ezreket keres míg 1 szakközepet végzett fogtechnikus csaj nemkeres ennyit. ha msnen normális akk valóéletben is az. nemkell itt kételkedni. mellesleg biztosan ápolt jó a családi háttere stb. azokat a csajokat utálom nagyon akik a sulira mennek meg a h mien pénzes a kiszemelt. a helyedben adnék neki 1 esélyt.
Ha ilyen gondolataid vannak, akkor veled van a gáz nem a sráccal. Errõl csak ez a véleményem.
Amikor megkérdezte, hogy találkoznál-e vele, akkor mit mondtál neki? Szerintem találkozz vele és akkor megismerheted és akkor dönthetsz.
Én is szakmunkás voltam és mégis ugyanolyan embernek érzem magam, mint amilyen a többi, ha nem még jobbnak! :D Lehet, hogy szakközépbe nem vettek fel 8.ik után, de ettõl még 11.ikben beiratkoztam levelezõ érettségire és a két sulit megcsináltam egyben. A kérdéshez meg csak annyit, hogy persze, hogy adj neki esélyt, a puding próbája az evés! :D
Én anyám is mindig ez mondja h ne valami hülye srácot válasszak magamak..:D de rájöttem hogy lehet a gimnazista is hülye és aki a szakmunkásba jár az is lehet tök normális meg minden.. úgyhogy szerintem elöbb talizz vele.. aztán majd meglátod;)
az mástészta. de ne a szülõ válasszon fiút a lánya nélkül. ha hallgatsz rá sose leszel boldog hidd el.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! bár a sulit csak azért kérdeztem mert anyámnak meg kell felelnie...minimum meg kell nyernie az elnökválasztást....
Mi is msn-en kezdtük, aztán elsõ tali...azóta együtt vagyunk fülig szerelmesen :)
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam....
Háát, msn-en mindenki lehet tök normális. Én mindenképp 1 személyes találkozás után döntenék.
A kérdező hozzászólása: ezt mondtam neki h majd meglátjuk...h ismizzünk még egy kicsit.

Fiúk! Ha megismertek egy lányt aki ducibb de már fogyott és még fog is akkor több esélye van nálatok?

magyarul becsülitek hogy képes lefogyni?

Legjobb válasz: Az attól függ. Ha maga miatt fogy, akkor igen. Ha azért, mert mások nem szeretik a kövér lányokat, azt nem szeretem, mert akkor rosszul érzi magát. Nekem ez csak elvi része. Külsõre nagyon szeretem a duci lányokat. :) 17/f

Az attól függ. Ha maga miatt fogy, akkor igen. Ha azért, mert mások nem szeretik a kövér lányokat, azt nem szeretem, mert akkor rosszul érzi magát. Nekem ez csak elvi része. Külsõre nagyon szeretem a duci lányokat. :) 17/f

Megismertem egy örmény származású srácot, akivel egy ideje együtt vagyunk, és nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Erre szüleim elhidegültek tőlem és látni sem akarnak. Mit tegyek?

25/N

Legjobb válasz: Ez a "szülõi elhidegülés" inkább harag lehet. Ha te boldog vagy a pároddal és a gyereket is mindketten akarjátok, akkor bizonyíts nekik. Meglátod idõvel sajnálni fogják, hogy nem álltak végig melletted és még jobb lesz a kapcsolatotok. Nem vagy már gyerek!

Ez a "szülõi elhidegülés" inkább harag lehet. Ha te boldog vagy a pároddal és a gyereket is mindketten akarjátok, akkor bizonyíts nekik. Meglátod idõvel sajnálni fogják, hogy nem álltak végig melletted és még jobb lesz a kapcsolatotok. Nem vagy már gyerek!
Baltás?
hát 25 évesen ez azért nem annyira nagy tragédia, hogy terhes lettél. ha szeretnéd a gyereket tartsd meg, ha nem akkor meg vagy abortusz, de inkább árvaház.
beszéld meg a szüleiddel gondolom azt akarják hogy neked jó legyen, szóval ha elmagyarázod talán megértik és elfogadják szerintem megér egy próbát ha van is saját új családod, még hiányozni fog a szeretetük a szüleidet nem tudod pótolni amúgy erre vonatkozott a kérdés vagy hogy mi legyen a sráccal esetleg a gyerekkel?

Megismertem egy férfit, akit elég férfiasnak és önálló gondolattal rendelkezőnek tartok, de ha én mondok valamit, azzal általában ő is egyetért. Mi ez? Létezik, hogy ennyire egyezne a véleményünk, vagy?

Legjobb válasz: ha tetszel neki, akkor nem meglepõ, hogy egyetért :) valószínûleg alapból is passzoltok, de szerintem egy része az udvarlás ezköze, ha jobban megismered, majd meglátod, hogy mennyire egyezik meg a véleményetek különbözõ témákban :) minden esetre pozitívum: vagy tényleg ennyire passzoltok, vagy nagyon érdekled, vagy mindkettõ :)

ha tetszel neki, akkor nem meglepõ, hogy egyetért :) valószínûleg alapból is passzoltok, de szerintem egy része az udvarlás ezköze, ha jobban megismered, majd meglátod, hogy mennyire egyezik meg a véleményetek különbözõ témákban :) minden esetre pozitívum: vagy tényleg ennyire passzoltok, vagy nagyon érdekled, vagy mindkettõ :)
Az értelmes emberek gyakran vannak hasonló véleményen objektív kérdésekben.
A kérdező hozzászólása: objektívben igen, de ezek inkább szubjektív dolgok, azért is fura.

Egy társkereső oldalon megismertem egy srácot, azóta találkozgatunk, de látom, hogy ő azóta is nap mint nap fent van azon az oldalon, ahol megismerkedtünk. Ez mit jelent? Ha tetszem neki, akkor miért ismerkedik továbbra is?

Én már kezdek eljutni arra a pontra, hogy el tudnék képzelni vele egy kapcsolatot és nagyon zavar, hogy azóta is ismerkedik. Ez mit jelent? Ezt leszámítva kedves, meg úgy tűnik, hogy tetszem neki.

Legjobb válasz: szerintem ameddig nem lesztek egyutt felesleges ezen ràgodnod.ha màr jàrtok ès fent lesz akkor van baj

szerintem ameddig nem lesztek egyutt felesleges ezen ràgodnod.ha màr jàrtok ès fent lesz akkor van baj
A netes ismerkedés egyik alapszabálya, hogy 2-3 potenciális alanyt menedzsel az ember. Pont azért, mert megannyi minden közbejöhet. Ha már együtt lesztek, akkor agyalj azon, hogy hozd fel neki a témát, hogy örülnél neki, ha most már nem keresgélne tovább. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amúgy igen, nyilván vannak nálam jobb nõk is... ha így nézzük, érthetõ, hogy csak a legjobbra hajt :) Majd szurkolok hozzá :D Csak most nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá. Mert nekem már alakulnak az érzéseim iránta és ott tartok, hogy vagy vagy. Nem akarok megsérülni, ezért szeretném, hogy minél elõbb közölje, ha akadt nálam jobb :)
srácok utána is fenn lehetnek úgyse ír rá senki :D ne aggódj
mi van, ha csak otthagyta a felhasználóját és nem is lép be? meg am én is egyszerre több fiúval kezdenék, ha neten akarnék ismerkedni. folyamatosan beszélgetnél 4-5 fiúval és lehet találkoznék is ebbõl párral és eldönteném melyik legyen, ha õ is akar engem.
A kérdező hozzászólása: nem csak be van regisztrálva, hanem be is lép. ez egyértelmûen lászik azon az oldalon.
A nyitóban írt kérdésedre a válasz az, hogy tetszel neki, de nem kötelezi (még) el magát melletted. Tehát, vadászgat, több vasat tart a tûzben. "Mert nekem már alakulnak az érzéseim iránta " Akkor nagy sz.rban vagy.:) Bocsi a kifejezésért. Próbáld kicsit visszarántani magad a földre, mert más választásod nincs. Rá nem szólhatsz ezért, mivel nem jártok. Inkább maradj a talajon, onnan nem lehet nagyot esni, és gondolj arra, hogy õ csak ismerkedik veled, de nem több!
Regisztrálj az egyik barátnõd képével, írj rá
#19-es-nél a pont :) Ez egy jó, de csúnya trükk. Könnyen kiderül, hogy bízhatsz benne vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Az gáz, ha egyenesen rákérdezek, hogy miért csinálja? Végül is én õszinte kapcsolatot szeretnék, amit nem azzal kellene kezdeni, hogy fake profilról írogatok neki. De amúgy ötletnek jó, csak szeretném szebben intézni.
Ja, persze, én sem vagyok csúnya, mégsem kellek egy lánynak sem. :D
De azért vannak nálad jobb nõk is, mindig az elérhetõ legjobb nõre kell menni :D Alapszabály
"találkozgatunk" Szóval ez még semmi.
Gondolom ott megismerkedett másokkal is, akikkel ha nincsenek is tervei, azért még csetelgetnek.
Vagy "vadász", és több "vasat" tart a tûzben.
Szerintem túl csúnya vagy és próbál jobbat keresni, ha meg nem talál jó leszel neki te is.
Mivel a netes ismerkedésnek jó ha 1%-ában lesz bármiféle kapcsolat és inkább a fiúk kezdeményeznek, így valahol érthetõ és NEM JELENT SEMMIT! Ne tulajdoníts neki semmi jelentõséget!
A kérdező hozzászólása: ha csúnya vagyok, nem tetszem neki, akkor meg miért találkozgat velem? akkor simán mondhatná, hogy nem tetszel, aztán nyugodtan kereshetne mást...
A szex miatt!
Az 5-ös vagyok
A kérdező hozzászólása: de nem szexelünk. amúgy nem vagyok csúnya és ezt most nem nagyképûségbõl írom...
A tárkeresõ oldalakon többségében "vadászok" vannak. Tudom, mert magam is ilyen voltam. Egyszer elkezded, és nem, vagy nagyon nehezen lehet abbahagyni. Ne kérdezz semmit, hanem bujj egy fake profil mögé, és megtudod amire kíváncsi vagy. Én már elõre sajnállak, de ne legyen igazam :(

Megismertem egy férfit, aki mély benyomást tett a lelkemre. Van itt valaki, aki ért esetleg a jósláshoz? Miért bukkant fel ő az életemben? Õ a nagy ő?

Legjobb válasz: Igen én értek. Sajnos nem, sõt. Õt egy rosszakaród küldte, valószínûleg átok, jobb ha minél elõbb megszabadulsz tõle. 42/Médium

Igen én értek. Sajnos nem, sõt. Õt egy rosszakaród küldte, valószínûleg átok, jobb ha minél elõbb megszabadulsz tõle. 42/Médium
igen én is értek a josláshoz és jobb ha minnél elÖbb megszabadulsz tÖle mert így tonkre teheti az életedet
Engem a nagymamám tanitott jósolni éveken át, õt az anyukája. Úgymond végigfut a jövöbe látás áldása a családunkon, így én is -a többi emberhez képest- tisztán látom a saját és mások jövöjét. Konyhanyelven jós vagyok :) Valószínüleg egy elõzõ életedben találkoztatok már, azért érintette meg a lelkedet, mert az ilyen találkozások energiafelszabaduláshoz vezet az emberi szellemben. Viszont normális esetben ez nem vált ki szerelmet, csak akkor ha valóban olyan kapcsolat van a lelketek között, ami örökre szól. Tehát Õ a nagy Õ :) Ui: Ha ezt mind elhiszed amit írtam, akkor javaslom hogy fordulj pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces.
A kérdező hozzászólása: Senki más?
A kérdező hozzászólása: Miért?
én meg nézhetem neked de azt nem fogom neked megmondani hogy õ e a nagy õ... azéart anynira profi nem vagyok.. amúgy általában azért bukkanak fel személyek az ember életébe az iylenek mmint az egyik oka hogy valami dolgod van vele tapsztalat szerzés tanulhatok egymától valamit spirituális szinten stb..
Kis õ-vel írtad a Nagy Õ-t. Tehát reménytelen. A nyelvtannáci voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!