Találatok a következő kifejezésre: Megismertem egy a (142 db)

Egy éve megismertem egy pasit járni akartunk de nem lett belőle semmi. A neten tartjuk a kapcsolatot és még reménykedem. Egy hete megismertem egy srácot aki tetszik nekem és járni akar velem. Mit tegyek? Kit válasszak?

Legjobb válasz: Hogy képzelheted el olyannal a jövõd, aki nem akar téged? Ráadásul nem is ismered rendesen, maximum egy álomképhez ragaszkodsz ennyire. Szerintem gyorsan felejtsd el, és szakítsd meg vele a kapcsolatot, az élet nem a neten zajlik, hanem odakint.

Hogy képzelheted el olyannal a jövõd, aki nem akar téged? Ráadásul nem is ismered rendesen, maximum egy álomképhez ragaszkodsz ennyire. Szerintem gyorsan felejtsd el, és szakítsd meg vele a kapcsolatot, az élet nem a neten zajlik, hanem odakint.
Én a másodikat választanám. Ha az elsõ srác egy évig nem lépett semmit, akkor szerintem nem érdekled igazán, felesleges lenne tovább várnod rá.
A harmadikat válaszd. Holnap fogsz vele találkozni.
Egy év az sok idõ... Ezalatt nem haladt a kapcsolatotok. Én inkább esélyt adnék az újnak és elfeledném a régit. És õ járni akar veled. Adj neki egy esélyt, persze, ha neked is szimpatikus. Aztán majd lehet, hogy a régi srác is rájön közben, hogy mit is akar és akkor még mindig dönthetsz
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a régivel tudom csak elképzelni a jövõm.
Akkor addig is amíg reménykedsz, válaszd a másodikat és talán jön egy harmadik.
A kérdező hozzászólása: Ismerem a pasit régen osztálytársak voltunk. Sajnos nincs idõnk találkozni.
Nem akar találkozni, ha akarna ott lenne az ajtód elõtt, nem akar és nem kifogásokat keresne.. Te akarsz, õ nem akar..ennyi, remélem érted a különbséget.

Nemrég a neten megismertem egy fiú, akivel már nagyon rég beszélgetek. Jövõhét hétvégén talizunk és szeretném meglepni valamivel mert õ mondta, hogy hoz nekem vmi apróságot. Mit vegyek neki?

Kondizni és karatézni jár, imádja a gyrost és a manchestert. Kicsit sorozatfüggõ. Van vkinek vmi jó ötlete, hogy mit vegyek neki?

Legjobb válasz: egy könyvet.. hogy jól összezavard...

egy könyvet.. hogy jól összezavard...
Vidd el egy kajàldàba ...
Mondjuk hülyeség elsõ 1-2 alkalomra ajándékozgatni, de ha õ ehhez ragaszkodik, tõled akkor se várja. Én fiúként annak örülnék, ha lenne 2. és nem az ajándék miatti "hálából", épp ezért nem viszek semmit, így a lány szabadabban tud dönteni. A 2-ra süthetsz sütit! :)
A kérdező hozzászólása: #3 köszi :D
Nincs mit, de hol marad a kockacukor? xD Na jó egy like is elég lesz :D
A kérdező hozzászólása: Már feladtam postán xd


2 centi nem centi
Két centi nem látszik és ha beszélget Veled, elvagytok stb. akkor õt se zavarja!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) kiskorú/F
Az egyik szerelmem 42, 654654984 cm el magasabb volt nálam...nem érdekelt!
Az elsõ szerelmem 15 cm-vel alacsonyabb volt. SEMMIMENNYIRE nem érdekelt. Mert imádtam. :)
Engem abszolút nem. Talán a megimserkedés elején zavarna ha nem 2 hanem legalább 5 cm eltérés lenne köztünk. :) De ha már szerelmes vagyok, akkor nem oszt nem szoroz.
Hüjevagyóóóóóók
én elég magas vagyok (178), ebbõl adódóan találkoztam már nálam alacsonyabb sráccal, akivel kölcsönösen tetszettünk egymásnak. nem ezen múlik. az az 1 év pedig semmi.
Hülyevagyooooook
Kisebb koromba volt olyan h. nálam magasabb lánynak tetszettem, ez nem lehet probléma. Mostanra vissont megnõttem és igaz hogy csak 15vagyok de így is 184cm.remélem azért már nem fogok nagyon sokat nõni.

Ha egy lányt megismertem egy helyen, nem tudta a nevemet viszont engem ott mindenki ismert, ez mit jelent?

szóval a lány bejelölt, írt hogy mizujs velem, hogy haladok, stb. nagyon félreérthető célzásokat tett, flörtölt velem nagyon erősen.. mit akarhat ?

Legjobb válasz: Na vajon mit,ha flortolget veled?

Na vajon mit, ha flortolget veled?
Még egy hülye... Miért? Örülj neki bäszdmeg...

Nyár végén megismertem egy srácot aki nem tetszett nagyon. Ismerkedtünk úgy voltam vele h adok egy esélyt a dolgoknak. És rájöttem h egyszerűen nem vonzódok hozzá semmilyen téren. És vajon miért?

Van egy haverja akit ugyanakkor ismertem meg mint őt.És első pillanatban mikor megláttam jobban tetszett külsőleg is és belsőleg is.ÉS kiderült h énis tetszek a srácnak, csak őt zavarja h a haverjának bejövök.. de bármikor megpróbálná velem a dolgokat.Csak az a bizonyos "haver" áll az útban.Pedig az elejétől kezdve megvolt a szikra köztünk. És nemtudom mit tegyek? Szemétség lenne ha összejönnénk?

Legjobb válasz: Hajrá Újpest.

Hajrá Újpest.
Nem lenne az, de õszintének kell lennetek és még mielõtt bármit is csináltok egymással, el kell mondani a havernak, hogy az a nagy helyzet, hogy mi bejövünk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: A hülye kommentekre nem vagyok kíváncsi csak aminek értelmét látom.!:) (ezt kihagytam..;)
HajRákóczi!!! Am nem lenne szemétség... vele nem illettetek össze, de a haverral úgy néz ki igen! Mi a probléma?

Hova menjünk randira, ha itt gyakorin megismertem egy fiút? Beszálljak a kocsijába? !

Budapest!

Legjobb válasz: Nyilvános hely, kocsiba szállni tilos, amíg meg nem ismered rendesen. Igyatok meg egy kávét, aztán kalács.

Nyilvános hely, kocsiba szállni tilos, amíg meg nem ismered rendesen. Igyatok meg egy kávét, aztán kalács.
nehogy beszállj a kocsijába elõbb ismerd meg mert van egy olyan mondás: nem mindenki a barátod aki rádmosolyog vigyázz
Én nem szállnék be egyenlõre a kocsijába. És csak olyan helyre mennék ahol sokan vannak, de nem diszkóba.
A kérdező hozzászólása: Na, hát ezt mondom én is! :D Akkor, majd ajánlok valami olyat, ahol vannak emberek. :)
Mióta vagytok kapcsolatban?
kávézó:)
Én 1 évig beszélgettem a jelenlegi párommal itt gyakorin, utána találkoztunk és egy éve együtt vagyunk. De ezt a kocsiba ülést gondold át, ha kedves a veséd!
én a helyedben semmiféleképpen sem ülnék a kocsijába, inkább parkot, kávézót ajánlanék helyette.
Amíg az emberismereted nincs a helyén és nem vagy feketeöves sem, addig csakis nyilvános helyen, és otthon jelentsd be hogy pontosan hová mész. :)

Megismertem egy lányt, de nem tudok ról semmit csak a nevét, és pár képet találtam róla?

Ha mondjuk feltennék róla egy képet pl. face-re azzal a kérdéssel,hogy : Ki ismeri őt? vagy hasonló kérdéssel ahhoz nem nagyon örülne ugye? Vagy ha tudtok jobb ötletet irjátok meg!

Legjobb válasz: Hát ha spéci neve van akkor keresd meg fészbukon, de egy Kovács Katalin-nal mondjuk nem sokat tudsz kezdeni ><

Hát ha spéci neve van akkor keresd meg fészbukon, de egy Kovács Katalin-nal mondjuk nem sokat tudsz kezdeni ><
tényleg nem túl jó ötlet ha tudod a nevét, inkább keresd meg facebookon
Írj rá hogy szeretnél vele megismerkedni! Képét a bele egyezése nélkül nem teheted fel sehova mert azt nem lehet(asszem az ilyenbõl már volt rendõrségi ügy). Szóval sok sikert! :) -Egy fiú.
A kérdező hozzászólása: Megkerestem de nem vitte túlzásba az adatlap kitöltést, és képbõl is csak pár darab van!azt sem tudom, hogy van e párja!
Biztosan azért, mert megtetszett és kedveled..? (csak egy tipp) :)
nem egyértelmû ? :'D egyszerûen tetszik.. (fellángolás)
mert eg a puncusod erte es szivesen lennel vele. ezt eggyesek szerelemnek is hivjak.
lehet h belezúgtál.... minden 2. pillanatban õ jár a fejedben és álmodozol a közös jövõtökrõl...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!