Találatok a következő kifejezésre: Megismerkedtem egy és már a 2 (2 db)

Megismerkedtem egy fiúval és már a 2. randin megfogta kezem, de visszautasítottam. Nem tudom eldönteno hogy tetszik-e. Azóta mintha misem történt volna találkozgatunk. ő mire gondolhat?

Legjobb válasz: Tetszel neki, szeretné fizikai szintre vinni a kapcsolatot. De nem akarja elsietni, mert látja rajtad, hogy még nem vagy teljesen nyitott felé. Lassan el kellene döntsed, hogy mit szeretnél tõle, hogy ne húzd sokáig az idejét.

Tetszel neki, szeretné fizikai szintre vinni a kapcsolatot. De nem akarja elsietni, mert látja rajtad, hogy még nem vagy teljesen nyitott felé. Lassan el kellene döntsed, hogy mit szeretnél tõle, hogy ne húzd sokáig az idejét.
ha nem tudod eldönteni, hogy tetszik-e, akkor nem õ a neked való.. ha össze is jöttök, nem tart sokáig, mert ráunsz... ismerem ezt az érzést, 2szer el is játszottam még régebben, de semmi jó nem sül ki belõle.. a másik talán komolyan gondolja, és meg fogod bántani.
Most õszintén, van akik a második randin már kefélnek. Nem azt mondom, hogy az követendõ példa, de egy kézmegfogás a 2. randin szerintem egyáltalán nem olyan dolog, ami nem férne bele.
Hogy mire gondolhat arra hogy rövidesen rádun! Csak nehogy elkapj valami körömgombát ha netán mégis hagynád hogy megfogja a kezedet.
A kérdező hozzászólása: köszi:) belûlrõl semmi kétség, kívülrõl se nagyon csak öltözködés:Snekem sokat számít:S
A kérdező hozzászólása: köszi okoska.lehet hogy magadból indulsz ki mert neked esetleg volt már.de nekem azátn nem...pfff
A kérdező hozzászólása: nem az a bajj, hogy nagy lépés:) hanem hogy nem szerettem volna volna akkor még semmit, de egyre jobban:)

Egy hónapja megismerkedtem vkivel. Eddig már naon sok helyre elvitt és a jegyet is ö fizette.2 találkozás között folyamatosan van telefonkapcsolat köztünk. Komolyan gondolja velem a párkapcsolatot? Nem csak a szex miatt van velem?

Aki normális választ nem tud adni az ne is írjon

Legjobb válasz: életkorokat jólenne azéárt tudni, meg h miféle a sárc, milyen tulajndonságai vannak, mert így semmit nemlehet írni. írhatnák aztis h komolyan gondolja, de aztis h csak szexet akar ugyanis semmibõl nemderülki semmi.

életkorokat jólenne azéárt tudni, meg h miféle a sárc, milyen tulajndonságai vannak, mert így semmit nemlehet írni. írhatnák aztis h komolyan gondolja, de aztis h csak szexet akar ugyanis semmibõl nemderülki semmi.
Ez sokmindentõl függ. ezt neked kell érzened! Mikor feküdtetek le? Õ erõltette? Érzed, hogy szeret? Jó az ágyban? Fontos vagy neki? Ne haragudj, de ez amit leírtál, semmit nem mondd arról, hogy csak arra kellesz-e neki. Estleg írd le akételyeidet, hogy mik azok, amelyek arra utalhatnak, hogy csak arra kellesz neki!
A kérdező hozzászólása: NINCSENEK KÉTELYEIM HOGY CSAK AZÉRT VAN VELEM. ÉN 25 VAGYOK Ö 29. MÉG NEM FEKÜDTÜNK LE


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!