Találatok a következő kifejezésre: Megismerkedtem egy és már a (10 db)

Megismerkedtem egy lánnyal. Már 5 hónapja együtt járunk, és halálosan szeretem! Nagyon szép, intelligens, mindenkivel kedves. Ennek ellenére mindenki átnéz rajta. Nem értem mi lehet a baj irigység?

nagyon aranyos, kedves, nem dohányzik, nem iszik, keveset bulizik, segít?kész, ennek ellenére kevesen akarnak vele barátkozni. mert azt mondják hogy ilyen nincs hogy valaki ennyire alázatos legyen. Mi lehet az oka ennek? Én is ilyen vagyok. de nekem sok-sok barátom van.

Legjobb válasz: Ne törödj senkivel! Te tudod értékelni a jót és ez a lényeg. jó ha ebbe a romlot erkölcsû világban még vannak ilyenek mint õ :) Nekem is kellene egy ilyen barátnõ. hol találhatok ilyet? Legyetek Boldogok :)))

Ne törödj senkivel! Te tudod értékelni a jót és ez a lényeg. jó ha ebbe a romlot erkölcsû világban még vannak ilyenek mint õ :) Nekem is kellene egy ilyen barátnõ. hol találhatok ilyet? Legyetek Boldogok :) ))
Boldog vagy? Akkor éld az életed! Ne érdekeljen mások véleménye! Gondolj arra, hogy Te vagy a világ legszerencsésebb fiúja, hogy õ melleted van :) 18/L
Én is egy olyan lányt keresek aki megbizható, kedves, aki mellett azt érezhetem, hogy nem fog megbántani. Örülj hogy ilyen. ez az igazi érték :)
Nem hiszem, hogy irigység. Inkább az, hogy ma nem ismerik fel az értékeket a gyerekek, mert senki nem mondja meg nekik, mik is azok... így, ami tisztességes, rendes, az ismeretlen nekik és nem tudnak vele mit kezdeni.
Inkább egy "jókislány" mint egy ittas k*rva..
Biztos azt hiszik, hogy álszent.
Mert a kis r*bdancok nem bírják felfogni h ilyen egy igazi lány:)
lehet ezt már unalmasnak tartják az emberek, jókislányok nem mindig népszerûek
azért lehet, mert félénkebb és zárkózottabb az emberekkel, vagy szimplán nincs feltûnési viszketegsége és ezért nem veszik észre... am énis ilyen vagyok és engem se vesznek nagyon észre, de mind1 ez van...
Ilyen voltam vagyok en is.mindenki utalt az exem baratai csaladja pedig teljesen ilyen voltam soha nem ertettem meg hogy miert.az olyan kihivo rossz lanyokat meg a csaladja dicserte hogy ilyen egy igazi lany.a baratom nem ertekelt lehet a csalad miatt is mindig mondta hogy azt szeretne haa nem lennek ilyen de nem tudok rosszakaratu kovetelozo akaratos rosszmaju lenni ezert szakitott is velem valami hulyeseggel....:( nm eri meg jo lanynak lenni mert csak atgazolnak rajtad.szuleim is onzetlenek es kihasznalja mindenki ezert oket...
Talán nincs önérzete.
Az az egészben a BORZALOM, hogy az ilyen lányok a ritkábbak, õk vannak kevesebben.
nekem is volt egy ilyen barátnõm, több mint fél évig...a fél év után értettem meg mért utálja mindenki :S Te ne így járj, kívánom!!!!
Végre egy kérdezõ, akivel együtt örülhetünk mi is! )))
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Nagyon boldog vagyok. Nagyon Szeretem, megbecsülöm, tisztelem, Így élem tovább a boldog életemet vele, míg a halál el nem választ :)
Nekem is pontosan ilyen barátnõm van, és nagyon büszke vagyok rá. :-)

Megismerkedtem egy fiúval és már a 2. randin megfogta kezem, de visszautasítottam. Nem tudom eldönteno hogy tetszik-e. Azóta mintha misem történt volna találkozgatunk. ő mire gondolhat?

Legjobb válasz: Tetszel neki, szeretné fizikai szintre vinni a kapcsolatot. De nem akarja elsietni, mert látja rajtad, hogy még nem vagy teljesen nyitott felé. Lassan el kellene döntsed, hogy mit szeretnél tõle, hogy ne húzd sokáig az idejét.

Tetszel neki, szeretné fizikai szintre vinni a kapcsolatot. De nem akarja elsietni, mert látja rajtad, hogy még nem vagy teljesen nyitott felé. Lassan el kellene döntsed, hogy mit szeretnél tõle, hogy ne húzd sokáig az idejét.
ha nem tudod eldönteni, hogy tetszik-e, akkor nem õ a neked való.. ha össze is jöttök, nem tart sokáig, mert ráunsz... ismerem ezt az érzést, 2szer el is játszottam még régebben, de semmi jó nem sül ki belõle.. a másik talán komolyan gondolja, és meg fogod bántani.
Most õszintén, van akik a második randin már kefélnek. Nem azt mondom, hogy az követendõ példa, de egy kézmegfogás a 2. randin szerintem egyáltalán nem olyan dolog, ami nem férne bele.
Hogy mire gondolhat arra hogy rövidesen rádun! Csak nehogy elkapj valami körömgombát ha netán mégis hagynád hogy megfogja a kezedet.
A kérdező hozzászólása: köszi:) belûlrõl semmi kétség, kívülrõl se nagyon csak öltözködés:Snekem sokat számít:S
A kérdező hozzászólása: köszi okoska.lehet hogy magadból indulsz ki mert neked esetleg volt már.de nekem azátn nem...pfff
A kérdező hozzászólása: nem az a bajj, hogy nagy lépés:) hanem hogy nem szerettem volna volna akkor még semmit, de egyre jobban:)
sztem így konkrétan ne mond még el neki. hívd el egy randira (ha eddig még nem tetted).
aztán ha a férje összever esetleg, ne csodálkozz.
a legjobb:)
A kérdező hozzászólása: most komolyan?
Simán! Ne félj, bele vinne a tutiba! :)
Mióta ismeritek egymást? Szerintem konkrétan még ne mondd ki neki, csak barátkozzatok, keresd a társaságát minél többször, aztán szervezhetnétek valami közös programot az edzõtermen kívül is! :)
aattól h még valalk szóba áll vled és neadjisten jól is érzi magát veled az nem azt jelenti h bejössz neki... de kitudja:D


1.5éve egy társkeresőn megismerkedtem egy férfival. Egy idő után beadta, hogy rákos beteg lett.1évig hülyített és kiderült egészséges, és van már élettársa aki babát vár. Én mindenemet elvesztettem miatta. Mit tegyek, hogy újra a régi legyek?

Legjobb válasz: Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel,mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban,hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ,és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra,hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki,hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted,te helytálltál...és az egész arra volt jó,hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom,és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje,hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát,a kisugárzása erõt ad neki!Csinos,okos,erõs lánynak kell lenni,aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából,hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe,egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz,de hasznos dolog szerintem,ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat,és mindig légy önmagad,ne engedd hogy más megváltoztasson,befolyásoljon...egy kicsi önzõség,határozottság kell,hogy ne forduljon elõ veled legközelebb,hogy kicsit naívabb vagy másnál,és ennyire "vak a szerelem".:)Sok sikert!

Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel, mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban, hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ, és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra, hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki, hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted, te helytálltál...és az egész arra volt jó, hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom, és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje, hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát, a kisugárzása erõt ad neki!Csinos, okos, erõs lánynak kell lenni, aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából, hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe, egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz, de hasznos dolog szerintem, ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat, és mindig légy önmagad, ne engedd hogy más megváltoztasson, befolyásoljon...egy kicsi önzõség, határozottság kell, hogy ne forduljon elõ veled legközelebb, hogy kicsit naívabb vagy másnál, és ennyire "vak a szerelem".:) Sok sikert!
Nekem édesanyám járt ugyanígy, azóta is fizeti a tartozást, ami a pasi miatt lett. Nem mellesleg depis lett. Járj társaságba minél többet, próbáld meg elfelejteni, lépj túl rajta!Tudom, nem könnyû, de meg tudod tenni!Kezdj új életet! Hidd el, elõbb-utóbb jó lesz minden. Édesanyámnak 5 év kellett, mire helyrerázódott. De most már teljesen jól van, bár a hitelt még mindig fizeti. Kitartás!
Nagy pofon volt ezek után egyértelmû az élettõl, de túl kell rajta lépni!Családod és a közeli barátok ilyen helyzetben nem hagynak el.Járj el olyan helyre, vagy csinálj olyat amit még soha nem tettél!:) Fordítsd ezt a helyzetet arra, hogy megismerd magad mégjobban.
hát már szereztél legalább egy új barátnõt a másik lány személyében :D másrészt ha jól értem a pasit támogattad a pénzzel? sztem ez csalás, és ha tudod bizonyítani, h õ kicsalta belõled neten keresztül a pénzt, azzal talán még a rendõrség is tenne valamit. már az internetes bûncselekményekkel is kezd foglalkozni a rendõrség. persze ha igazából nincs nagyon bizonyíték h neki adtad a pénzt v ilyesmi, akkor ennyi. de legalább megemlítheted neki h a rendõrséget is bevonod ha nem kezdi szépen visszaadni a pénzt. persze nyilván majd mondani fogja h persze blabla de könnyen lehet h van itt ellenne fordítható dolog, hiszen pl a levelezések, csetelések visszakereshetõ, írásos bizonyítékok. no egyébként meg télleg létezik ekkora görény pasi?? és h járhatott így túl az eszeden!!!!?????
Èn a helyedben elözször is megkeresném az illetö élettársát és megpróbálnám neki elmondani, hogy a pa´rja társkeresön fennt van..... még ha babát vár is, joga van az igazsághoz. A másik.Ebben a világban nagyon meg kel gondolnod kinek hová miért írszalá kezsséget, kölcsönt.NEM SZABAD!!!!!! Valai papír nincsen arról, hogy mit vett a pasi és a te neved rajta?? Akkr követelhtnél valamit.. Próbálj beszélni a pasival, hogy segítsen letörleszteni az adósságot.Volt annyi eszed, hogy nem csak te vetted fel egyedül a kölcsönt?? Hát sajnállak, hogy így alakult.... E`n mindenképpen megkeresném öket....
Azonnal jelentsd fel! Ezért nem csak egy évet fog kapni. Te meg a pénzedet jó eséllyel vissza. Beszélj meg mindent a bátyáddal. Másra nem számíthatsz. Legfeljebb a pasi jelenlegi barátnõjére, akivel kényszerbõl egy csónakban eveztek.
Asztrológiára és egyéb ezoterikus izékre meg inkább ne járj! Arra van most a legkevésbé szükséged, hogy valami szekta is beszervezzen. Ha mindenáron akarod ápolni a lelkedet, keress fel egy papot/lelkészt valamelyik legalább 500 éves felekezetbõl. Õ segíteni fog a lelkedet rendbe tenni és beszervezni sem fog semmibe. (Sok szekta kezdi a beszervezést asztrológiával. Az ilyen lelki állapotban nagyon veszélyes.)
Ez bírósági ügy lehet , polgári peres üton követeld tõle a pénzedet.Ebbe a dologba nem kell több érzelmet tenni, nyílván notorius hazudó, csaló, házasságszédelgõ.Érzelmileg egy 0 pacák.Járj önismeretfejlesztésre, asztorlógiára, nézdd meg miért kaptad ezt a tanítást.
Rendkívül szomorú ez a történet , ha gazdag lennék segítenék de nem tudok sajnos semmit tenni, átérzem a problémád és tényleg nagyon sajnálom hogy ennyire kihasznált az a szemét alak. A férfi lakcímét tudod? küldj nekem privát emailt. üdv
Biztos, hogy ilyenért fel lehet jelenteni õt, mert ez csalás! Ha adósságot csináltál miatta, pénzt csalt ki tõled stb, akkor jelentsd fel. Ahelyett, hogy magadba omlasz, próbáld menteni, ami még menthetõ, ha ez jelen helyzetben nehéznek is tûnik. Tudod valahogy bizonyítani az állításaidat?
hát sajnos te voltál buta. én is csevegtem húzzamosabb ideig, de soha nem kértem semmit, pénzt bankkártya számot stb... próbáld meg feljelenteni csalás miatt, de azt ne felejtsd hogy neked kell bizonyitani hogy átvert stb...
jah és ha chateltetek, vagy leveleztetek, annak vannak írásos mentései, amit a gép, z internet lement, és a kézel írtatok egymásnak, megvannak a levelei még biztos, szóval ezek alapján már van min elindulnod, rajta, mutasd meg neki hogy nem egy gumiból vagy kifaragva, hanem egy kemény acélból, csinálj vele olyat amiresose számítana, mondjuk a házát ne gyújtsd fel, bár ezek után, és még a csatornába is ledobnám, és feldugnák neki egy remete rákot, akkor majd viccelõdhet egy gyógyíthatatlan betegséggel
pereld be, ezek alapján már olyan pert akaszthatsz rá, hogy nyerhetsz cirka 20 milliót, és lazán megnyerheted a pert, mert az ember kihasználásra, hazugság a nemlétezõ rákjáról, 2 nõvel eljátszotta ugyan ezt, és idegilek tönkre tett, ebbõl aligha tudja magát kimászni, egy jó ügyvéd, és még azt is elveszik attól a férfitól ami sose volt az övé, történt szomszédunk rokonával is ilyen, és õ beperelte, és nyert 34 milliót, a hapsinak meg gyakorlatilag magán kívül semmije nem maradt
A kérdező hozzászólása: sajnos léteznek.az a legszõrnyûbb, hogy fél évig eggyütt jártunk, tehát nem ismeretlennek adtam.családot, közös jövöt terveztünk.ezek után adta be a mesét.
A kérdező hozzászólása: Sokat beszéltünk a lánnyal, és sok minden kiderült a férfirõl.Mindkettönket kihasznált.
A kérdező hozzászólása: A lány hívott még decemberben, hgy én is a barátnõje vagyok-e, de én nem hittem el.hittem a barátomnak aki elöször velem jött össze, és utána "lett beteg".Ekkor jött össze a lánnyal, aki most terhes.Eggyütt leptük meg.De akkor vált egyértelmûvé, hogy sosem voltam fontos nekiDe a lány sem, aki most egyedül maradt 2 gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a barátaim már nem keresnek, hiába probáltam felvenni a kapcsolatot velük.Teljesen egyedül maradtam.32éves vagyok, lányomat egyedül nevelem.Anyám alkoholista, apám beteg.Velük élünk.A bátyám volt akire számíthattam, de õ is csalodott bennem, nem is tudja mekkora adósságaim vannak.
A kérdező hozzászólása: Komoly kapcsolatot terveztünk.Mikor hívott telefonon akkor is úgy éreztette szeret, hiányzom neki!Nem tudom miért tette velem?Mikor kiderült a dolog megprobált letagadni, hogy ismer.Hagytam magam hülyének nézni.Nem tudom, hogyan fogok talpra állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Ez idõ alatt 40kilót fogytam, anyagilag kihasznált, komoly adósságba kevertem magam miatta.Barátaimat elvesztettem.Az önbizalmam már a nulla.Azt hittem valakinek fontos vagyok, de közben csúnyán becsapott.
Bocsi, de az asztrológia egy önismereti módszer. Ha már a kapcsolat elején elvégeztet egy párkapcsolati elemzést, látható, hogy becsapják. Az egyházi papok, akik cölibátust foogadtak, meséld el mit tudnak a párkapcsolatról, ha nõt csak a tv-bne lát?
micsoda kérdés
Ez már aztán kérdés...
a régit ne hanyagold el, az újat meg hallgasd meg, ne utasítsd el
A kérdező hozzászólása: ok ^Köszii^
"Van 1 ovis haverom akivel 1 oviba/suliba járok." Ovis vagy? Az még megbocsátható hogy minecraftozol, játsz nyugodtan, de nem vagy még kicsi a GYIK-hez? ;)
talán megijedt.. nyiss te. :D
A kérdező hozzászólása: megtenném... de nem tudom hogy mennyire nyissak mert én leszek az elsõ neki... =)
Én ezt nem is értem.Megismerkedtünk, találkozunk, örülünk egymásnak , puszi, csó, ölelés.Mit kéne nyitni?? Nem beszélni kéne, hanem csinálni.
A kérdező hozzászólása: Igaz..=)

Nem tudom mit higyjek, hogy meleg-e vagy nem? Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi..

Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi és most is taliztunk pár napja és akkor már a szemöldöke is ki volt szedve meg azé a haja is olyan furi volt:S szerintetek ha valaki szedi a szemöldökét az már tuti azt jelenti h meleg? Meg am állandoan csajai vannak! Már 1 éve,hogy hajt rám,csak én közbe összejöttem egy másik srácal és közbe neki is voltak csajok,de még mindig én kellek neki meg télleg láccik rajta,hogy nagyon kelek neki meg,hogy szeret,meg mindig bokol stb. csak a kinézete....annyira nem tom elképzelni,hogy meleg lenne....!Nekem is nagyon bejön meg minden,csak ez zavarna,ha beszélnék neki err?l akkor megsért?dne?? Lécci írjatok véleményt!köszi!:)

Legjobb válasz: Pff... Hát ez de szar... Mármmint.... Most így belegondoltam amit írtál, hogy szeret... Figyu... Akkor te nem ismered rendesen ezt a szót... Én ha szeretek vkit, nincs olyan, hogy közben más "csajokkal" vagyok, meg ilyenek... Akkor én szeretem azt a valakit, és CSAK õrá gondolok... Pff... Manapság már tényleg ennyire más értelmet kapott a szó? Ez nem semmi... :( És nem vagyok idõs vagy ilyesmi, 22 éves vagyok, és fiú...

Pff... Hát ez de szar... Mármmint.... Most így belegondoltam amit írtál, hogy szeret... Figyu... Akkor te nem ismered rendesen ezt a szót... Én ha szeretek vkit, nincs olyan, hogy közben más "csajokkal" vagyok, meg ilyenek... Akkor én szeretem azt a valakit, és CSAK õrá gondolok... Pff... Manapság már tényleg ennyire más értelmet kapott a szó? Ez nem semmi... :( És nem vagyok idõs vagy ilyesmi, 22 éves vagyok, és fiú...
Képzeld én is szedem a szemöldököm..és nem vagyok meleg!! sose voltam..ennek semmi köze hozzá.. Csupán jobban tetszik neki ha nincs összenõve..igényesebb mint az átlag férfi.ezen nincs mit vitázni. Nekem is volt egy ilyen "csajom"..aki mindig csak húzott..és tetszett neki hogy húzhatta az agyam.. Az õ érdekében kérlek..mond meg neki egyszer és mindenkorra hogy nem lesz köztetek semmi..mert te gondolom adod neki a jeleket..és reménykedik. HA akarsz tõle valamit akkor lépd meg! HA pedig nem akkor azt is.. Szenvedtem eleget én is.. de ezt a menõ csajok nem érzik át..viszont a barátnõiddel gondolom jókat csacsogsz a szerencsétlenen! Dönts és lépj.ne jáccál vele
hány éves vagy?? hogy lenne már meleg ha voltak bnõi?-.-" légyszi, ne járj azzal a sráccal, ne kínozd.
elõzõ vagyok. am bocsi hogy most ezt mondtam. a gyerek akk metroszexuális.
A kérdező hozzászólása: Csak tod van olyan, lányokat szédít meg velük van de közbe meg meleg, azé kérdeztem!!!! Vmi értelmes választ várok!
Jajj cicukám azt biszexnek hívják...:D
A kérdező hozzászólása: azt ugy értettem, h már 1 éve, h rólam álmodozik(akko így írom)és más csajokal probált elfelejteni!....látom sokan nem értenek....:S
Ha hagyod, h megdugjon még akár semmi is lehet belõle. Próbáld meg!
Ne azt nézd, hogy õ mit érdemel, hanem hogy te mit akarsz. Gondolom, akkor hagytad is a dolgot vele. Ez érthetõ döntés.
A kérdező hozzászólása: Megfogadom ezeket..nem fekszem össze vele, nem érdemli meg. ;)
Te egy érzelmes, lelkis lány vagy, ez nem a Te mûfajod. Hanyagold sztem.
6-os vagyok mit nemszeretnél?Lefeküdni csak vele, vagy elveszíteni?Csak itt nincs szó elveszítésrõl mert amint lefektet le is koptat ezt szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: De én nem szeretném.
Akkor ne reménykedj ha komoly kapcsolatot keresel, azt ne õnála.
Akkor nem tudom mit reménykedsz. Ha te is CSAK annyit akarsz, akkor hajrá. Ha többet akarsz, komolyabbat, nem csak a testi igényeiteket kielégíteni, akkor felesleges reménykedned. Mert majd pont miattad megváltozik, akit csak fel akar szúrni? Nyisd ki a szemed.
A kérdező hozzászólása: Mondta..hogy azt akarja...
Honnan veszed, h csak arra kellesz? Elsõ körben (bármit is mond) minden pasi szexet akar (hiszen az az alapja mindennek), aztán utána még lehet több. Ha...
Gyúrjá vazze :-)
.Cyan. tud valamit ;)

Mit tegyek? Tegnap megismerkedtem egy nagyon helyes csajjal, együtt dolgoztunk fél napon át, és azt éreztem már az elejétől kezdve, hogy vibrál közöttünk a levegő (az ő részéről is! ) Aztán a végén kiderült, hogy komoly kapcsolatban van.

Légyszi normális válaszokat adjatok! 20/f

Legjobb válasz: Keress egy olyan csajt, akinek nincs barátja. Neked is sz.rul esne, ha valaki rástartolna a barátnõdre ugye...

Keress egy olyan csajt, akinek nincs barátja. Neked is sz.rul esne, ha valaki rástartolna a barátnõdre ugye...
osztom az elso valaszolo velemenyet!
Tényleg keress máshol. Esetleg ha õ közeledne feléd, és egyértelmûen azt mondaná, hogy szeret, akkor lenne esélyed, de inkább ne rontsd el az életét.

Egy hónapja megismerkedtem vkivel. Eddig már naon sok helyre elvitt és a jegyet is ö fizette.2 találkozás között folyamatosan van telefonkapcsolat köztünk. Komolyan gondolja velem a párkapcsolatot? Nem csak a szex miatt van velem?

Aki normális választ nem tud adni az ne is írjon

Legjobb válasz: életkorokat jólenne azéárt tudni, meg h miféle a sárc, milyen tulajndonságai vannak, mert így semmit nemlehet írni. írhatnák aztis h komolyan gondolja, de aztis h csak szexet akar ugyanis semmibõl nemderülki semmi.

életkorokat jólenne azéárt tudni, meg h miféle a sárc, milyen tulajndonságai vannak, mert így semmit nemlehet írni. írhatnák aztis h komolyan gondolja, de aztis h csak szexet akar ugyanis semmibõl nemderülki semmi.
Ez sokmindentõl függ. ezt neked kell érzened! Mikor feküdtetek le? Õ erõltette? Érzed, hogy szeret? Jó az ágyban? Fontos vagy neki? Ne haragudj, de ez amit leírtál, semmit nem mondd arról, hogy csak arra kellesz-e neki. Estleg írd le akételyeidet, hogy mik azok, amelyek arra utalhatnak, hogy csak arra kellesz neki!
A kérdező hozzászólása: NINCSENEK KÉTELYEIM HOGY CSAK AZÉRT VAN VELEM. ÉN 25 VAGYOK Ö 29. MÉG NEM FEKÜDTÜNK LE


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!