Találatok a következő kifejezésre: Megismerkedtem egy és már (19 db)

Megismerkedtem egy lánnyal. Már 5 hónapja együtt járunk, és halálosan szeretem! Nagyon szép, intelligens, mindenkivel kedves. Ennek ellenére mindenki átnéz rajta. Nem értem mi lehet a baj irigység?

nagyon aranyos, kedves, nem dohányzik, nem iszik, keveset bulizik, segít?kész, ennek ellenére kevesen akarnak vele barátkozni. mert azt mondják hogy ilyen nincs hogy valaki ennyire alázatos legyen. Mi lehet az oka ennek? Én is ilyen vagyok. de nekem sok-sok barátom van.

Legjobb válasz: Ne törödj senkivel! Te tudod értékelni a jót és ez a lényeg. jó ha ebbe a romlot erkölcsû világban még vannak ilyenek mint õ :) Nekem is kellene egy ilyen barátnõ. hol találhatok ilyet? Legyetek Boldogok :)))

Ne törödj senkivel! Te tudod értékelni a jót és ez a lényeg. jó ha ebbe a romlot erkölcsû világban még vannak ilyenek mint õ :) Nekem is kellene egy ilyen barátnõ. hol találhatok ilyet? Legyetek Boldogok :) ))
Boldog vagy? Akkor éld az életed! Ne érdekeljen mások véleménye! Gondolj arra, hogy Te vagy a világ legszerencsésebb fiúja, hogy õ melleted van :) 18/L
Én is egy olyan lányt keresek aki megbizható, kedves, aki mellett azt érezhetem, hogy nem fog megbántani. Örülj hogy ilyen. ez az igazi érték :)
Nem hiszem, hogy irigység. Inkább az, hogy ma nem ismerik fel az értékeket a gyerekek, mert senki nem mondja meg nekik, mik is azok... így, ami tisztességes, rendes, az ismeretlen nekik és nem tudnak vele mit kezdeni.
Inkább egy "jókislány" mint egy ittas k*rva..
Biztos azt hiszik, hogy álszent.
Mert a kis r*bdancok nem bírják felfogni h ilyen egy igazi lány:)
lehet ezt már unalmasnak tartják az emberek, jókislányok nem mindig népszerûek
azért lehet, mert félénkebb és zárkózottabb az emberekkel, vagy szimplán nincs feltûnési viszketegsége és ezért nem veszik észre... am énis ilyen vagyok és engem se vesznek nagyon észre, de mind1 ez van...
Ilyen voltam vagyok en is.mindenki utalt az exem baratai csaladja pedig teljesen ilyen voltam soha nem ertettem meg hogy miert.az olyan kihivo rossz lanyokat meg a csaladja dicserte hogy ilyen egy igazi lany.a baratom nem ertekelt lehet a csalad miatt is mindig mondta hogy azt szeretne haa nem lennek ilyen de nem tudok rosszakaratu kovetelozo akaratos rosszmaju lenni ezert szakitott is velem valami hulyeseggel....:( nm eri meg jo lanynak lenni mert csak atgazolnak rajtad.szuleim is onzetlenek es kihasznalja mindenki ezert oket...
Talán nincs önérzete.
Az az egészben a BORZALOM, hogy az ilyen lányok a ritkábbak, õk vannak kevesebben.
nekem is volt egy ilyen barátnõm, több mint fél évig...a fél év után értettem meg mért utálja mindenki :S Te ne így járj, kívánom!!!!
Végre egy kérdezõ, akivel együtt örülhetünk mi is! )))
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Nagyon boldog vagyok. Nagyon Szeretem, megbecsülöm, tisztelem, Így élem tovább a boldog életemet vele, míg a halál el nem választ :)
Nekem is pontosan ilyen barátnõm van, és nagyon büszke vagyok rá. :-)

1.5éve egy társkeresőn megismerkedtem egy férfival. Egy idő után beadta, hogy rákos beteg lett.1évig hülyített és kiderült egészséges, és van már élettársa aki babát vár. Én mindenemet elvesztettem miatta. Mit tegyek, hogy újra a régi legyek?

Legjobb válasz: Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel,mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban,hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ,és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra,hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki,hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted,te helytálltál...és az egész arra volt jó,hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom,és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje,hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát,a kisugárzása erõt ad neki!Csinos,okos,erõs lánynak kell lenni,aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából,hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe,egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz,de hasznos dolog szerintem,ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat,és mindig légy önmagad,ne engedd hogy más megváltoztasson,befolyásoljon...egy kicsi önzõség,határozottság kell,hogy ne forduljon elõ veled legközelebb,hogy kicsit naívabb vagy másnál,és ennyire "vak a szerelem".:)Sok sikert!

Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel, mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban, hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ, és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra, hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki, hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted, te helytálltál...és az egész arra volt jó, hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom, és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje, hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát, a kisugárzása erõt ad neki!Csinos, okos, erõs lánynak kell lenni, aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából, hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe, egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz, de hasznos dolog szerintem, ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat, és mindig légy önmagad, ne engedd hogy más megváltoztasson, befolyásoljon...egy kicsi önzõség, határozottság kell, hogy ne forduljon elõ veled legközelebb, hogy kicsit naívabb vagy másnál, és ennyire "vak a szerelem".:) Sok sikert!
Nekem édesanyám járt ugyanígy, azóta is fizeti a tartozást, ami a pasi miatt lett. Nem mellesleg depis lett. Járj társaságba minél többet, próbáld meg elfelejteni, lépj túl rajta!Tudom, nem könnyû, de meg tudod tenni!Kezdj új életet! Hidd el, elõbb-utóbb jó lesz minden. Édesanyámnak 5 év kellett, mire helyrerázódott. De most már teljesen jól van, bár a hitelt még mindig fizeti. Kitartás!
Nagy pofon volt ezek után egyértelmû az élettõl, de túl kell rajta lépni!Családod és a közeli barátok ilyen helyzetben nem hagynak el.Járj el olyan helyre, vagy csinálj olyat amit még soha nem tettél!:) Fordítsd ezt a helyzetet arra, hogy megismerd magad mégjobban.
hát már szereztél legalább egy új barátnõt a másik lány személyében :D másrészt ha jól értem a pasit támogattad a pénzzel? sztem ez csalás, és ha tudod bizonyítani, h õ kicsalta belõled neten keresztül a pénzt, azzal talán még a rendõrség is tenne valamit. már az internetes bûncselekményekkel is kezd foglalkozni a rendõrség. persze ha igazából nincs nagyon bizonyíték h neki adtad a pénzt v ilyesmi, akkor ennyi. de legalább megemlítheted neki h a rendõrséget is bevonod ha nem kezdi szépen visszaadni a pénzt. persze nyilván majd mondani fogja h persze blabla de könnyen lehet h van itt ellenne fordítható dolog, hiszen pl a levelezések, csetelések visszakereshetõ, írásos bizonyítékok. no egyébként meg télleg létezik ekkora görény pasi?? és h járhatott így túl az eszeden!!!!?????
Èn a helyedben elözször is megkeresném az illetö élettársát és megpróbálnám neki elmondani, hogy a pa´rja társkeresön fennt van..... még ha babát vár is, joga van az igazsághoz. A másik.Ebben a világban nagyon meg kel gondolnod kinek hová miért írszalá kezsséget, kölcsönt.NEM SZABAD!!!!!! Valai papír nincsen arról, hogy mit vett a pasi és a te neved rajta?? Akkr követelhtnél valamit.. Próbálj beszélni a pasival, hogy segítsen letörleszteni az adósságot.Volt annyi eszed, hogy nem csak te vetted fel egyedül a kölcsönt?? Hát sajnállak, hogy így alakult.... E`n mindenképpen megkeresném öket....
Azonnal jelentsd fel! Ezért nem csak egy évet fog kapni. Te meg a pénzedet jó eséllyel vissza. Beszélj meg mindent a bátyáddal. Másra nem számíthatsz. Legfeljebb a pasi jelenlegi barátnõjére, akivel kényszerbõl egy csónakban eveztek.
Asztrológiára és egyéb ezoterikus izékre meg inkább ne járj! Arra van most a legkevésbé szükséged, hogy valami szekta is beszervezzen. Ha mindenáron akarod ápolni a lelkedet, keress fel egy papot/lelkészt valamelyik legalább 500 éves felekezetbõl. Õ segíteni fog a lelkedet rendbe tenni és beszervezni sem fog semmibe. (Sok szekta kezdi a beszervezést asztrológiával. Az ilyen lelki állapotban nagyon veszélyes.)
Ez bírósági ügy lehet , polgári peres üton követeld tõle a pénzedet.Ebbe a dologba nem kell több érzelmet tenni, nyílván notorius hazudó, csaló, házasságszédelgõ.Érzelmileg egy 0 pacák.Járj önismeretfejlesztésre, asztorlógiára, nézdd meg miért kaptad ezt a tanítást.
Rendkívül szomorú ez a történet , ha gazdag lennék segítenék de nem tudok sajnos semmit tenni, átérzem a problémád és tényleg nagyon sajnálom hogy ennyire kihasznált az a szemét alak. A férfi lakcímét tudod? küldj nekem privát emailt. üdv
Biztos, hogy ilyenért fel lehet jelenteni õt, mert ez csalás! Ha adósságot csináltál miatta, pénzt csalt ki tõled stb, akkor jelentsd fel. Ahelyett, hogy magadba omlasz, próbáld menteni, ami még menthetõ, ha ez jelen helyzetben nehéznek is tûnik. Tudod valahogy bizonyítani az állításaidat?
hát sajnos te voltál buta. én is csevegtem húzzamosabb ideig, de soha nem kértem semmit, pénzt bankkártya számot stb... próbáld meg feljelenteni csalás miatt, de azt ne felejtsd hogy neked kell bizonyitani hogy átvert stb...
jah és ha chateltetek, vagy leveleztetek, annak vannak írásos mentései, amit a gép, z internet lement, és a kézel írtatok egymásnak, megvannak a levelei még biztos, szóval ezek alapján már van min elindulnod, rajta, mutasd meg neki hogy nem egy gumiból vagy kifaragva, hanem egy kemény acélból, csinálj vele olyat amiresose számítana, mondjuk a házát ne gyújtsd fel, bár ezek után, és még a csatornába is ledobnám, és feldugnák neki egy remete rákot, akkor majd viccelõdhet egy gyógyíthatatlan betegséggel
pereld be, ezek alapján már olyan pert akaszthatsz rá, hogy nyerhetsz cirka 20 milliót, és lazán megnyerheted a pert, mert az ember kihasználásra, hazugság a nemlétezõ rákjáról, 2 nõvel eljátszotta ugyan ezt, és idegilek tönkre tett, ebbõl aligha tudja magát kimászni, egy jó ügyvéd, és még azt is elveszik attól a férfitól ami sose volt az övé, történt szomszédunk rokonával is ilyen, és õ beperelte, és nyert 34 milliót, a hapsinak meg gyakorlatilag magán kívül semmije nem maradt
A kérdező hozzászólása: sajnos léteznek.az a legszõrnyûbb, hogy fél évig eggyütt jártunk, tehát nem ismeretlennek adtam.családot, közös jövöt terveztünk.ezek után adta be a mesét.
A kérdező hozzászólása: Sokat beszéltünk a lánnyal, és sok minden kiderült a férfirõl.Mindkettönket kihasznált.
A kérdező hozzászólása: A lány hívott még decemberben, hgy én is a barátnõje vagyok-e, de én nem hittem el.hittem a barátomnak aki elöször velem jött össze, és utána "lett beteg".Ekkor jött össze a lánnyal, aki most terhes.Eggyütt leptük meg.De akkor vált egyértelmûvé, hogy sosem voltam fontos nekiDe a lány sem, aki most egyedül maradt 2 gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a barátaim már nem keresnek, hiába probáltam felvenni a kapcsolatot velük.Teljesen egyedül maradtam.32éves vagyok, lányomat egyedül nevelem.Anyám alkoholista, apám beteg.Velük élünk.A bátyám volt akire számíthattam, de õ is csalodott bennem, nem is tudja mekkora adósságaim vannak.
A kérdező hozzászólása: Komoly kapcsolatot terveztünk.Mikor hívott telefonon akkor is úgy éreztette szeret, hiányzom neki!Nem tudom miért tette velem?Mikor kiderült a dolog megprobált letagadni, hogy ismer.Hagytam magam hülyének nézni.Nem tudom, hogyan fogok talpra állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Ez idõ alatt 40kilót fogytam, anyagilag kihasznált, komoly adósságba kevertem magam miatta.Barátaimat elvesztettem.Az önbizalmam már a nulla.Azt hittem valakinek fontos vagyok, de közben csúnyán becsapott.
Bocsi, de az asztrológia egy önismereti módszer. Ha már a kapcsolat elején elvégeztet egy párkapcsolati elemzést, látható, hogy becsapják. Az egyházi papok, akik cölibátust foogadtak, meséld el mit tudnak a párkapcsolatról, ha nõt csak a tv-bne lát?

Bnőmmel már 5 éve együtt vunk és már egyre nehezebben tom felizgatni! Mit tegyek hogy újra olyan gyönyöröket éljen át velem mint mikor megismerkedtünk? Szeretem és nekem csak az számít hogy neki jó legyen és boldoggá tegyem

Legjobb válasz: Nálunk a kihagyás segített. Kihagytunk 1-2 hetet vagy hónapot is talán és egy teljesen ismeretlen helyen ismét egymásnak estünk és azóta is szuper! Imádok szeretkezni! 24/N

Nálunk a kihagyás segített. Kihagytunk 1-2 hetet vagy hónapot is talán és egy teljesen ismeretlen helyen ismét egymásnak estünk és azóta is szuper! Imádok szeretkezni! 24/N
Próbáljatok ki új dolgokat, helyeket ;)
Lepd meg anállal
Extrem helyek kis jatekszerek szerezz be vibrit par erdekes penis gyurut stb stb tobb 1000 kutyu van en 1 honapja 1 este igy csin( csajszi fel jott 2 napja ismertuk 1 mast jo ez mas de a kovetkezteteseket vedd les es probaldki , el mentunk furdeni sok hab gyertya zene pezsgo csokok erintesek kis izgatas, majd be a szobaba lampa el gyertya szek a szoba kozepere ki bilincseltem csaj meg votl lepodve majd szemet is be kotottem zene kicsit fel es akk kezdodott ajacma csokok erintesek van 2 tollam is amivel lehet huzni a no agyat es nagyon fel izgattam ugy mond mikor le vettem a bilincset rolla nekem rontott mind valami ki ehezett vad ) probald ki nem faj az ossz cucc 35 euronal tobbbe :) 24 F

Nem tudom mit higyjek, hogy meleg-e vagy nem? Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi..

Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi és most is taliztunk pár napja és akkor már a szemöldöke is ki volt szedve meg azé a haja is olyan furi volt:S szerintetek ha valaki szedi a szemöldökét az már tuti azt jelenti h meleg? Meg am állandoan csajai vannak! Már 1 éve,hogy hajt rám,csak én közbe összejöttem egy másik srácal és közbe neki is voltak csajok,de még mindig én kellek neki meg télleg láccik rajta,hogy nagyon kelek neki meg,hogy szeret,meg mindig bokol stb. csak a kinézete....annyira nem tom elképzelni,hogy meleg lenne....!Nekem is nagyon bejön meg minden,csak ez zavarna,ha beszélnék neki err?l akkor megsért?dne?? Lécci írjatok véleményt!köszi!:)

Legjobb válasz: Pff... Hát ez de szar... Mármmint.... Most így belegondoltam amit írtál, hogy szeret... Figyu... Akkor te nem ismered rendesen ezt a szót... Én ha szeretek vkit, nincs olyan, hogy közben más "csajokkal" vagyok, meg ilyenek... Akkor én szeretem azt a valakit, és CSAK õrá gondolok... Pff... Manapság már tényleg ennyire más értelmet kapott a szó? Ez nem semmi... :( És nem vagyok idõs vagy ilyesmi, 22 éves vagyok, és fiú...

Pff... Hát ez de szar... Mármmint.... Most így belegondoltam amit írtál, hogy szeret... Figyu... Akkor te nem ismered rendesen ezt a szót... Én ha szeretek vkit, nincs olyan, hogy közben más "csajokkal" vagyok, meg ilyenek... Akkor én szeretem azt a valakit, és CSAK õrá gondolok... Pff... Manapság már tényleg ennyire más értelmet kapott a szó? Ez nem semmi... :( És nem vagyok idõs vagy ilyesmi, 22 éves vagyok, és fiú...
Képzeld én is szedem a szemöldököm..és nem vagyok meleg!! sose voltam..ennek semmi köze hozzá.. Csupán jobban tetszik neki ha nincs összenõve..igényesebb mint az átlag férfi.ezen nincs mit vitázni. Nekem is volt egy ilyen "csajom"..aki mindig csak húzott..és tetszett neki hogy húzhatta az agyam.. Az õ érdekében kérlek..mond meg neki egyszer és mindenkorra hogy nem lesz köztetek semmi..mert te gondolom adod neki a jeleket..és reménykedik. HA akarsz tõle valamit akkor lépd meg! HA pedig nem akkor azt is.. Szenvedtem eleget én is.. de ezt a menõ csajok nem érzik át..viszont a barátnõiddel gondolom jókat csacsogsz a szerencsétlenen! Dönts és lépj.ne jáccál vele
hány éves vagy?? hogy lenne már meleg ha voltak bnõi?-.-" légyszi, ne járj azzal a sráccal, ne kínozd.
elõzõ vagyok. am bocsi hogy most ezt mondtam. a gyerek akk metroszexuális.
A kérdező hozzászólása: Csak tod van olyan, lányokat szédít meg velük van de közbe meg meleg, azé kérdeztem!!!! Vmi értelmes választ várok!
Jajj cicukám azt biszexnek hívják...:D
A kérdező hozzászólása: azt ugy értettem, h már 1 éve, h rólam álmodozik(akko így írom)és más csajokal probált elfelejteni!....látom sokan nem értenek....:S
"szex sincs" :d:DDD
A fõ kérdés az, hogy milyen messze laktok egymástól. Gondolom tudod a telefonszámát, egyszerûbb lenne leutaznod hozzá amikor tudod, hogy rá fog érni és felhívni, hogy ott vagy, vagy lejön vagy elfelejt.
4 év alatt Új-Zélandról is ideért volna kenuval HA komolyan venne téged, mint pasit. De nem vesz.
Velem volt hasonló, csak sráccal. Sajnos nem vesz komolyan...mint ahogy engem se vett komolyan a srác. Persze jó lettem volna neki erre-arra...csak ahhoz tenni is kellett volna azért, hogy találkozzunk. Csak az már megerõltetõ volt neki. Szóval ne vedd komolyan ezt a dolgot a csajjal! 20/L
Vagy kamuzott magáról valamit és azért nem akar találkozni, fél hogy kiderül, vagy nem vesz komolyan és hülyít, mert unatkozik.
A kérdező hozzászólása: És Szerintetek mit csináljak? hogyan alakítsam a dolgokat?
hagyd
Persze. Amikor ugymond ki-be jár benned a ...... akkor ugymond jársz vele. Ugymond.
hagyd ott es annyi.
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek csak annyit mondanék, nem tudom hány éves vagy, de elég gyerekes vagy...
azt csak tudod hogy van-e irányába valami érzésed, még ha nem is szerelem, mert akkor még kialakulhat, ha semmi akkor felesleges erõltetni
#1 vok. Kimaradt: Ugymond!
Biztos kialakul valakiknél. Én eleve akkor lépek kapcsolatba egy nõvel, ha már érzem, hogy szerelmes vagyok.
Nem tudom, Nekem pont az a bajom, hogy addig nem merek belevágni senkivel, amíg a szerelemnek a szikráját meg nem érezném. Emiatt eléggé válogatós vagyok, Te viszont a másik utat követed. Én nem hiszek ebben, hogy majd idõvel kialakul, mert egyszerûen annak nem lesz annyi érzelmi többlete, de rengetegen gondolkodnak másképpen. Én ilyen vagyok, teszem hozzá, hogy sajnos.. 24/F
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Pont ilyen vagyok én is!!! De mivel ha azt várnám mindig, hogy egybõl szerelem legyen, akkor sosem lenne senkim. Ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálom, mert azért 26 évesen kellene már valaki mellém.
Laplace transzformáció alkalmazasa lineáris di erenciálegyenletek és -rendszerek megoldására
Hát szerintem taliznotok kéne :D Az ilyen 24/7 neten beszélgetünk dolgok ezért nem jók, mert nem ér újabb közös élmény, és csak kifogytok a témából... neten csak úgy érdemes beszélni, ha tényleg van valami dolog, amit meg kell, csak azért hülyeség beszélni, hogy ne legyen csünd. Semmi nem történik, ha nem 24 órában dumáltok egymással :P
Melyik a kedvenc pokemonja, miért, elkapná-e, képezné-e. Ha bármit megvehetne, mi lenne az elsõ dolog. Milyen gyakran vágja le a körmét. Csirkepörkölt, vagy parizeres kenyeret enne most inkább. Almás fahéjas vagy a fahéjas almás teát preferálja jobban. Milyen tervei vannak a jövõre nézve, akár 2 hét akár 2év. most ennyi jutott eszembe, tök gáz mind de legalább látod, hogy nem nehéz valamivel elõrukkolni ha beszélget az ember. ne erõltesd, dobj fel valami témát és csak ússz az árral.
Hogy áll a menzesze?
A kérdező hozzászólása: igazából még vannak plussz kilók rajtam és augusztusra leis fogynám azt a 7-8 kilóót akkor jobban festenék valószinüleg jobban bejönne neki ezlrt probálok még csak neten beszéllni vele
figyeld én ilyenekben szakértõ vagyok, figyeld. Nem kell kérdezgetni semmit, ami esszedbe jut, arról beszéltek, vagy ha témához illõ kérdésed van, megkérded, vagy ha nem témához illõ, csak úgyeszedbe jut, akkor is megkérdezheted. Nem lesz semmi baj belõle. Csak magadat add, az a lényeg. Ami jön, azt írd le. Esetleg ha kell segítség, irj privátot, ott mondhatokneked 1 konkrét példát is.
A vásárlás. Az nyerõ téma. Ha azt írja, hogy nem szeret vásárolni, akkor hazudik!
figyelj ha meg adta a nevét akkor nem fogja érdekelni a kilóid, hiszen szimpi vagy neki :) Az a baj , hogy nem lehet ezeket sokáig húzni :s Nálam a zene mindig hosszú téma szokott lenni meg a linkelgetés nem tudom hogy már kilõtted-e

Mit tegyek? Tegnap megismerkedtem egy nagyon helyes csajjal, együtt dolgoztunk fél napon át, és azt éreztem már az elejétől kezdve, hogy vibrál közöttünk a levegő (az ő részéről is! ) Aztán a végén kiderült, hogy komoly kapcsolatban van.

Légyszi normális válaszokat adjatok! 20/f

Legjobb válasz: Keress egy olyan csajt, akinek nincs barátja. Neked is sz.rul esne, ha valaki rástartolna a barátnõdre ugye...

Keress egy olyan csajt, akinek nincs barátja. Neked is sz.rul esne, ha valaki rástartolna a barátnõdre ugye...
osztom az elso valaszolo velemenyet!
Tényleg keress máshol. Esetleg ha õ közeledne feléd, és egyértelmûen azt mondaná, hogy szeret, akkor lenne esélyed, de inkább ne rontsd el az életét.

Lányok! 3 Hónappal ezelőtt megismerkedtem egy arab fiúval és mindennap beszélünk és szerelmesek lettünk. Feleségül akar venni de ő nemtudja hogy én már nemvagyok szűz. Mitcsináljak?

Legjobb válasz: Hááát.. Én azt tanácsolom, hogy nagyon jól ismerd ki azt a fiút, mert számtalan hírt lehet találni neten, hogy fogva tartották a nõt meg ilyesmi.. A kérdésre válaszolva pedig, szerintem ha arrafelé halad a téma, akkor mondd el neki. Ha szeret téged, akkor így is szeretni fog. Legalábbis reménykedjünk benne :)

Azért várjál már még a házassággal!Elõbb ismerjétek meg egymást normálisan, aztán ha minden jól megy, utána jöhet a házasság, de nehogy Te menj oda hozzá, hanem jöjjön õ ide lakni.És ha nem vagy szûz, akkor mi van?Más a kultúra itt is ott is, úgyhogy ez nem számít.Ha neki számít, vegyen el arab nõt!
Csináltass szûzhártyát. Amúgy hidd el nekem, hogy õt egyáltalán nem a Te szûzességed érdekli.
Hááát.. Én azt tanácsolom, hogy nagyon jól ismerd ki azt a fiút, mert számtalan hírt lehet találni neten, hogy fogva tartották a nõt meg ilyesmi.. A kérdésre válaszolva pedig, szerintem ha arrafelé halad a téma, akkor mondd el neki. Ha szeret téged, akkor így is szeretni fog. Legalábbis reménykedjünk benne :)
Kösd ki az internetet, ha ilyen hülye vagy. Nehogy hozzámenj.
Ha olyan hülye vagy, hogy összejöttél egy arabbal, akkor nyugodtan menjél hozzá, majd együtt tevegeltek a sivatagban. Csak hogy tudd, fel kell venned a vallását és a férfi engedélye nélkül semmit nem csinálhatsz! Még haza sem utazhatsz, ha a férfi nem adja írásos engedélyét! Sokan jártak így, de ti barmok(már bocs) nem tanultok belõle! Hát akkor úgy kell neked!
Hozzá ne menj!
nem biztos, hogy akkor nem szeret. Majd jobban megismeritek egymást, meg lehet beszélni, volt már egy kapcsolatod.
Na, megvan a következõ A lányom nélkül soha! könyv szerzõje!
Én még nem sok jót hallottam arab férfi - külföldi nõ házasságából..általában szegény nõ mindig alaposan megszívja.:S
én a helyedben hozzámennék...DE NEM MA!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és nagyon örülök annak, hogy végre valaki normális és normális választ ad. Nagyon jó, hogy tõled kaptam választ, mert te is tapasztalt vagy ebben és te ezt éled és az arabok között vagy. Elmondtam neki, hogy nemvagyok szûz egy kicsit rosszul esett, neki de azt mondta hogy nem probléma neki és nagyon szeret ennek ellénre is... csak nem örült hogy hazudtam neki.. de a hazugságnak senki sem örül. Észben tartom a tanácsodat, és nagyon odafogok rá figyelni, és nagyon vigyázni fogok... viszont nagyon kedves velem és romantikus ... engem is nevez hercegnõnek és volt már amikor veszekedtünk de ugyanolyan kedves volt velem.. persze mindketten idegesek voltunk és akkor nemszóltunk egymáshoz de egyáltalán nem alacsonyított le engem... És nem szól bele az öltözködésembe.. bár egy közösségi portálon nem tetszenek neki egy két képem mert jobban felhívom a figyelmet magamra.. de szerintem ez természetes... féltékeny .. egy kicsit de én is az vagyok egészségesen.. Én nagyon bízok benne, hogy sikerülni fog nekünk ez a kapcsolat és én megbízok benne.... csak attól félek hogy..... lehet megjátsza magát.. és teljesen más világot él ahogy õ mutatja... remélem hogy nincs senkije.... nagyon jó családból származik és a szülei is nagyon szeretnek várnak engem Tunéziába... Annyi hibát elkövettem.. hogy megígértem neki hogy most szeptemberben egy hétre kimegyek nyaralni 7 napra és utána hazajövök.... És már nagyon várja hogy menjek és elég komolyan gondolja..... A szülei is készülnek hogy megyek... Nemtudom hogy mit tegyek..... mert amióta olvastgattam dolgokat rosszul gondolkodtam és nem kellett vona neki megígérnem hogy kimegyek hozzá egy hétre... :( :(
Bocsi, én lehet, hogy figyelmetlenül olvasgattam eddig, de nekem most esett le, hogy ez egy internetes ismeretség? Nem is találkoztatok még személyesen? Mert ha ez így van, akkor hogy mernél kimenni hozzá? Akárki is lehet az illetõ. Bárki bárkinek kiadhatja magát a a neten keresztül, mint tudjuk.
A kérdező hozzászólása: Igen még nem találkoztunk soha, de belé szerettem tudom hihetetlen és õ is azt mondja mindennap szinte 8 órákat beszélünk... lehet hogy csak átver engem? :'( nagy félek.... remélem hogy jönni fog hozzám ha megkérem rá, de amúgyis mennék nyaralni most szeptemberben és nem egyedül.. így lehet hogy nincs akkora esély rá.. hogy elrabol vagy ilyenek én megbízok benne :( .... de nemtudom hogy így mi lesz.... :( így nagyon boldogtalan vagyok mindennap rá gondolok.. és róla álmodozok és õ is ezt teszi azt mondta és kérdeztem tõle hogy õ elrabol majd engem vagy átver és akárhányszor kérdeztem midníg azt mondta hogy nem.. õ nem olyan családból származik és hogy tényleg szeret hát nem tudom
Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket, majd ha hazajöttél a nyaralásból feltétlenül írd meg, hogy mi volt! Drukkolok nektek!
jól van, helyén van az eszed, ne érts félre, engem is hív a párom hercegnõnek, és Õ is nagyon romantikus, én olyanokra gondoltam , akik veszélyesek, hogy pl. az egyik barátom normálisan beszólogat nekem, hogy miért van rajtam szoknya, mert hogy abból kilátszik a bokám , vagy hogy fogyóznom kellene, mert kövér vagyok, aztán elkezd bókolgatni nekem és próbálja irányítani az életem (bejelentkezett helyettem bizonyos helyekre, ahová én nem is akartam) és össze-vissza hazudozik valamint 1 v. 2 hónap ismertség után megkérte a kezem , mert õ nélkülem nem tud élni. Természetesen nemet mondtam, mert õ egy igazi rabszolgahajcsár és neki csak egy feleség kell, nem pedig szerelem. (nemsokára lesz a megvásárolt esküvõje, merthogy a feleségét megvette). Fontos hogy ne ilyen embert válassz, mert ezek mellett pokol feleségnek lenni, mert megunják az elsõt és vesznek másik feleséget, és aztán még egyet , sokszor nem bírják a nõk ezt és öngyilkosok lesznek (az egyik barátom húga nem bírta ezt például és megengedte a gázt :( ...), tehát legyél majd szemfüles. Az, hogy a párod így személyes ismertség nélkül feleségül akar venni elég rizikós, inkább ismerkedjetek meg személyesen és aztán ha úgy érzitek házasodjatok meg :) hmm.. a pároddal mindenképp találkoznod kell, de ne menj egyedül, lehetõleg férfivel menj ne nõvel, vagy ha többen mentek legyen legalább egy férfi a társaságban -hasznos lehet majd. kívánok sok szerencsét, boldogságot, szerelmet és remélem jól sül el a dolog.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, a te segítettél nekem sokat :) Én nagyon észnél leszek és jól átgondolom ezt az egészet és természetesen megismerem személyesen is és nem egyedül fogok kimenni hozzá és nagyon vigyázni fogok... Remélem hogy boldog leszek és sikerülni fog nekem és beteljesül az álmom!!! És neked arab férjed van??
Mi van veletek? Voltál kint a fiúnál?
Amint látom, el is rabolták! :(
Szia nekem apám arab, és anyámat nem tartotta fogva nem adta el kecskéért és a nagy szüleim is jó emberek.Nem értem hogy miért ilyen raszisták az emberek, és hogy miért ilyen barm.ok hogy hallanak valamit és mindent elhisznek.Lehet h vannak kocsog.ok de magyarbn is van.És hogy a kérdésedre válaszoljak szerintem ha szeret akkor ez nem probléma, anyám sem volt szuz amikor megismerte apámat.
és már voltak a hagyd el, felejtsd el, blabla idétlen jajveszékelõ szövegek, de a házassággal tényleg még várj!!! szép, hogy szereted, de nagyon kell vigyázni, én tudom, hisz én arabok közt élek és a párom is arab (mikor összejöttünk, akkor az asztalomon anyám által termettek a "Lányom nélkül soha" és egyéb hasonló keserû arab sorstörténetek, amiket végig olvastam és mégis kitartottam a szerelmem mellett) . Vannak bizonyos uralkodó típusok, õket nagy ívben kerüld pl. megmondja, hogy ezt ne vedd fel, vagy hogy ne egyél valamit, nagyon kritikusak , de nagy nõcsábászok, olyan szöveggel, hogy hátast dobsz, csupa romantika, angyalokhoz hasonlítanak, hercegnõznek, de õket hagyd, hacsak nem akarsz rabszolga lenni és egy lenni a többi feleség közül!!! Érdemes kipróbálnod, hogyan reagál mikor felidegesíted, vagy hogyan bán veled? egyenrangúnak tart magával vagy kicsit lejjebb helyez? A hozzáköltözés az emberfüggõ, pl. az egyik ismerõsöm kiköltözött a férje hazájába (Szíriába), ott élt több mint 10 évig, nagyon jól érezte magát, vannak gyerekeik, de õ nem lett muszlim, megmaradt kereszténynek, a gyerekeik muszlimok.már 25 éve házasok és nagyon boldogok. a másik: unokatestvérem hozzáment egy arab orvoshoz, aki itt Európában tanult. Itt születtek meg a gyerekek, aztán kimentek a férje hazájába.Az unokatestvérem haza akart jönni, de a férje nem engedte õt, nemhogy a gyerekeket. A Vöröskereszthez kellett mennie segítséget és menedékjogot kérni magának és a gyerekeinek és eltartott kb. egy évig is mire hazajöhetett. A férjétõl elvált azóta, de most pár hónapja hozzáment egy másik arabhoz, remélem már ez összejön neki. Tehát a kiköltözést meg kell fontolni(én is maximálisan megbízom a páromban és ha úgy lenne kimennék a hazájába, ami igen szigorú ország) persze ez függ az országtól is (szerintem Tunézia nem olyan veszélyes). hmmm.... amit a párod mondott neked, hogy az apja nem engedi, hogy Magyarországra költözzön az nekem nem tesz jó benyomást.... de mindegy, maradj észnél! és mondd el neki, hogy már nem vagy szûz (bár a tunéziaiak nem olyan erkölcsösek). Kívánok sok boldogságot nektek, és jegyezd meg, hogy mindig lesznek olyanok, akik a szerencsétlen arab nõk sorsára fog emlékeztetni, de te maradj erõs és tájékozott na és kösd föl a szoknyát, mert biztos lesz neked is majd egy olyan kellemetlen történeted, amilyet nekem már volt szerencsétlenségem átélni.
A kérdező hozzászólása: Én magam se tudom, de az biztos, hogy nagyon szeretem... de nem fogok még hozzámenni.. megismerem jobban... De õ sem sürgeti a házasságot. És tényleg komolyan gondolja velem azt mondta. Viszont...ami elgondolkodtató... hogy amikor mondtam neki az elején, hogy jöjjön õ Magyarországra.. de azt mondta, hogy nincsennek addig szabad jogai... amíg nincs felesége és nemtud jönni hozzám és az apukája gátolja... hát nemtudom hogy errõl mit gondoljak.. szerintetek?, kamuzik?
Ez mind szép és jó, hogy szerelmesek vagytok egymásba, de áruld már el, miért kellene akkor is ilyen hamar, 3 hónap ismeretség után összeházasodni?
A kérdés provokáció és KAMU :D
nehogy elhidd amit mondd, ha beszélsz angolul nézegesd a fórumokat rengeteg van a neten, ez tipikus esete annak, hogy párhuzamosan 10-12 lányt ámítanak aztán kimegy és eladják prostinak nem bántani akarlak, de tisztában vagy te vele, hogy ez mekkora üzlet kint, kimondottan vannak ilyen beetetõk akik erre szakosodtak De ha véletlenül mégis esetleg valósak a szándékai, akkor is gondolkodj, teljesen más kultúra, el fogod tudni viselni hosszú távon azt a fajta háttérbe szorulás, mint amit ott megkívánnak a nõktõl... ..én a helyedben nem a szûzhártyám hiányáért aggódnék hanem átgondolnám a perspektívákat és a saját jövõm miatt rettegnék. Hány éves vagy?Édesapádnak elmondtad?
Van egy közeli ismerõsöm aki arab férfihoz ment feleségül. A vége az lett, hogy bántalmazta, testileg lelkileg a nõt. A gyermeket elrabolta (majd miután a gyermek nem evett semmit az apánál) visszajuttatta az anyjához. Azóta kb 20 év telt el. A nõ depressziós, a fia intézetbe került, azt hiszem élete legnagyobb hibája volt az arab férfi...Tönkrement az egész élete...nem ér semmit...:( Nagyon sajnálom, hogy 20 évesen csak annyi esze volt..
Nézd, rengeteg egyéb információ kellene még. Melyik országba való? Milyen vallású? Ha muszlim, akkor annak melyik irányzatát képviseli? (Siíta vagy szunnita?) Hány éves? Egyébként elõször találkozzatok, látogasson meg téged, ismerkedjetek, ne ugorj bele rögtön ilyen dolgokba.
Ne idegeskedj, az arab palik minden not el akarnak venni 3 honap utan. Ha netan igent mondsz, ne felj, soha tobbet nem hallassz felole.
Nekem is van egy távolabbi családtagom, aki arabhoz ment hozzá.Tömény luxusban élnek, házvezetõnõ, kertész, medence karbantartó, luxus kocsik, több ingatlan, 4 gyerek eddig.Õ imádja ezt az életet, a férje a tenyerén hordja, imádja, rajong érte.
*
Lehet neked jól sülne el a dolog, de azért az esetek többségében nem így van.
A kérdező hozzászólása: A kérdésem nem kamu. Én tényleg a véleményeitekre vagyok kíváncsi és a segítségetekre. Én 21 éves vagyok. És tényleg nem bízok meg benne annyira, hogy én utazzak ki hozzá. Tunéziában lakik Djerbában 22 éves Abdelohieb-nek hívják és a családját is bemutatta nekem és a testvéreit, azt mondta , hogy a családja nagyon vár engem. Muszlim származású, és szegény családból való. Nem a gazdag arabok közé tartozik.. és nem kapzsi.... És nem megvenni akar... Nagyon családszeretõ és én is bemutattam neki a családomat... a testvéreimet és az anyukámat nagyon szereti... és anyukám is nagyon szereti.. csak nem bízunk meg annyira benne, hogy anyukám kiengedjen engem egyedül... És elég pénzünk sincs arra , hogy Djerbába kiutazzak. Nem sürget az esküvõt... de én tényleg azt látom rajta hogy szeret... mert amikor egy két napot nem beszéltünk és eltüntem anyukámat hívtatelefonon és majdnem sírt neki hogy .. én holvagyok... De a bizonytalantól félek... és tényleg nagyon sok rossz dolog pletyka megy az interneten ..valakinek beválik valakinek nem... De nagyon szerelmes lettem belé... És elfogom neki mondani.. hogy nemvagyok szûz... még a mai napon Velem akar majd utazni Franciaországba az unokatesójához és annak a feleségéhez hogy velük éljünk és hogy együtt dolgozzunk, a másik meg az hogy diplomája van és iskolázott 6 nyelven beszél, és nagyon inteligens és jól nevelt érzékenynek látszik. Egy barátnõje volt aki elhagyta a házassága elõtt, mert szegény családból származik... nemtudom hogy mit gondoljak errõl az egészrõl.. még megismerem igen több idõ kell mire kiismerjük egymást.... válaszoljatok köszönöm
Jézusom, te élsz még?? :(
talán megijedt.. nyiss te. :D
A kérdező hozzászólása: megtenném... de nem tudom hogy mennyire nyissak mert én leszek az elsõ neki... =)
Én ezt nem is értem.Megismerkedtünk, találkozunk, örülünk egymásnak , puszi, csó, ölelés.Mit kéne nyitni?? Nem beszélni kéne, hanem csinálni.
A kérdező hozzászólása: Igaz..=)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!