Találatok a következő kifejezésre: Megismerkedtem egy és (131 db)

1.5éve egy társkeresőn megismerkedtem egy férfival. Egy idő után beadta, hogy rákos beteg lett.1évig hülyített és kiderült egészséges, és van már élettársa aki babát vár. Én mindenemet elvesztettem miatta. Mit tegyek, hogy újra a régi legyek?

Legjobb válasz: Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel,mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban,hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ,és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra,hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki,hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted,te helytálltál...és az egész arra volt jó,hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom,és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje,hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát,a kisugárzása erõt ad neki!Csinos,okos,erõs lánynak kell lenni,aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából,hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe,egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz,de hasznos dolog szerintem,ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat,és mindig légy önmagad,ne engedd hogy más megváltoztasson,befolyásoljon...egy kicsi önzõség,határozottság kell,hogy ne forduljon elõ veled legközelebb,hogy kicsit naívabb vagy másnál,és ennyire "vak a szerelem".:)Sok sikert!

Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel, mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban, hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ, és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra, hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki, hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted, te helytálltál...és az egész arra volt jó, hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom, és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje, hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát, a kisugárzása erõt ad neki!Csinos, okos, erõs lánynak kell lenni, aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából, hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe, egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz, de hasznos dolog szerintem, ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat, és mindig légy önmagad, ne engedd hogy más megváltoztasson, befolyásoljon...egy kicsi önzõség, határozottság kell, hogy ne forduljon elõ veled legközelebb, hogy kicsit naívabb vagy másnál, és ennyire "vak a szerelem".:) Sok sikert!
Nekem édesanyám járt ugyanígy, azóta is fizeti a tartozást, ami a pasi miatt lett. Nem mellesleg depis lett. Járj társaságba minél többet, próbáld meg elfelejteni, lépj túl rajta!Tudom, nem könnyû, de meg tudod tenni!Kezdj új életet! Hidd el, elõbb-utóbb jó lesz minden. Édesanyámnak 5 év kellett, mire helyrerázódott. De most már teljesen jól van, bár a hitelt még mindig fizeti. Kitartás!
Nagy pofon volt ezek után egyértelmû az élettõl, de túl kell rajta lépni!Családod és a közeli barátok ilyen helyzetben nem hagynak el.Járj el olyan helyre, vagy csinálj olyat amit még soha nem tettél!:) Fordítsd ezt a helyzetet arra, hogy megismerd magad mégjobban.
hát már szereztél legalább egy új barátnõt a másik lány személyében :D másrészt ha jól értem a pasit támogattad a pénzzel? sztem ez csalás, és ha tudod bizonyítani, h õ kicsalta belõled neten keresztül a pénzt, azzal talán még a rendõrség is tenne valamit. már az internetes bûncselekményekkel is kezd foglalkozni a rendõrség. persze ha igazából nincs nagyon bizonyíték h neki adtad a pénzt v ilyesmi, akkor ennyi. de legalább megemlítheted neki h a rendõrséget is bevonod ha nem kezdi szépen visszaadni a pénzt. persze nyilván majd mondani fogja h persze blabla de könnyen lehet h van itt ellenne fordítható dolog, hiszen pl a levelezések, csetelések visszakereshetõ, írásos bizonyítékok. no egyébként meg télleg létezik ekkora görény pasi?? és h járhatott így túl az eszeden!!!!?????
Èn a helyedben elözször is megkeresném az illetö élettársát és megpróbálnám neki elmondani, hogy a pa´rja társkeresön fennt van..... még ha babát vár is, joga van az igazsághoz. A másik.Ebben a világban nagyon meg kel gondolnod kinek hová miért írszalá kezsséget, kölcsönt.NEM SZABAD!!!!!! Valai papír nincsen arról, hogy mit vett a pasi és a te neved rajta?? Akkr követelhtnél valamit.. Próbálj beszélni a pasival, hogy segítsen letörleszteni az adósságot.Volt annyi eszed, hogy nem csak te vetted fel egyedül a kölcsönt?? Hát sajnállak, hogy így alakult.... E`n mindenképpen megkeresném öket....
Azonnal jelentsd fel! Ezért nem csak egy évet fog kapni. Te meg a pénzedet jó eséllyel vissza. Beszélj meg mindent a bátyáddal. Másra nem számíthatsz. Legfeljebb a pasi jelenlegi barátnõjére, akivel kényszerbõl egy csónakban eveztek.
Asztrológiára és egyéb ezoterikus izékre meg inkább ne járj! Arra van most a legkevésbé szükséged, hogy valami szekta is beszervezzen. Ha mindenáron akarod ápolni a lelkedet, keress fel egy papot/lelkészt valamelyik legalább 500 éves felekezetbõl. Õ segíteni fog a lelkedet rendbe tenni és beszervezni sem fog semmibe. (Sok szekta kezdi a beszervezést asztrológiával. Az ilyen lelki állapotban nagyon veszélyes.)
Ez bírósági ügy lehet , polgári peres üton követeld tõle a pénzedet.Ebbe a dologba nem kell több érzelmet tenni, nyílván notorius hazudó, csaló, házasságszédelgõ.Érzelmileg egy 0 pacák.Járj önismeretfejlesztésre, asztorlógiára, nézdd meg miért kaptad ezt a tanítást.
Rendkívül szomorú ez a történet , ha gazdag lennék segítenék de nem tudok sajnos semmit tenni, átérzem a problémád és tényleg nagyon sajnálom hogy ennyire kihasznált az a szemét alak. A férfi lakcímét tudod? küldj nekem privát emailt. üdv
Biztos, hogy ilyenért fel lehet jelenteni õt, mert ez csalás! Ha adósságot csináltál miatta, pénzt csalt ki tõled stb, akkor jelentsd fel. Ahelyett, hogy magadba omlasz, próbáld menteni, ami még menthetõ, ha ez jelen helyzetben nehéznek is tûnik. Tudod valahogy bizonyítani az állításaidat?
hát sajnos te voltál buta. én is csevegtem húzzamosabb ideig, de soha nem kértem semmit, pénzt bankkártya számot stb... próbáld meg feljelenteni csalás miatt, de azt ne felejtsd hogy neked kell bizonyitani hogy átvert stb...
jah és ha chateltetek, vagy leveleztetek, annak vannak írásos mentései, amit a gép, z internet lement, és a kézel írtatok egymásnak, megvannak a levelei még biztos, szóval ezek alapján már van min elindulnod, rajta, mutasd meg neki hogy nem egy gumiból vagy kifaragva, hanem egy kemény acélból, csinálj vele olyat amiresose számítana, mondjuk a házát ne gyújtsd fel, bár ezek után, és még a csatornába is ledobnám, és feldugnák neki egy remete rákot, akkor majd viccelõdhet egy gyógyíthatatlan betegséggel
pereld be, ezek alapján már olyan pert akaszthatsz rá, hogy nyerhetsz cirka 20 milliót, és lazán megnyerheted a pert, mert az ember kihasználásra, hazugság a nemlétezõ rákjáról, 2 nõvel eljátszotta ugyan ezt, és idegilek tönkre tett, ebbõl aligha tudja magát kimászni, egy jó ügyvéd, és még azt is elveszik attól a férfitól ami sose volt az övé, történt szomszédunk rokonával is ilyen, és õ beperelte, és nyert 34 milliót, a hapsinak meg gyakorlatilag magán kívül semmije nem maradt
A kérdező hozzászólása: sajnos léteznek.az a legszõrnyûbb, hogy fél évig eggyütt jártunk, tehát nem ismeretlennek adtam.családot, közös jövöt terveztünk.ezek után adta be a mesét.
A kérdező hozzászólása: Sokat beszéltünk a lánnyal, és sok minden kiderült a férfirõl.Mindkettönket kihasznált.
A kérdező hozzászólása: A lány hívott még decemberben, hgy én is a barátnõje vagyok-e, de én nem hittem el.hittem a barátomnak aki elöször velem jött össze, és utána "lett beteg".Ekkor jött össze a lánnyal, aki most terhes.Eggyütt leptük meg.De akkor vált egyértelmûvé, hogy sosem voltam fontos nekiDe a lány sem, aki most egyedül maradt 2 gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a barátaim már nem keresnek, hiába probáltam felvenni a kapcsolatot velük.Teljesen egyedül maradtam.32éves vagyok, lányomat egyedül nevelem.Anyám alkoholista, apám beteg.Velük élünk.A bátyám volt akire számíthattam, de õ is csalodott bennem, nem is tudja mekkora adósságaim vannak.
A kérdező hozzászólása: Komoly kapcsolatot terveztünk.Mikor hívott telefonon akkor is úgy éreztette szeret, hiányzom neki!Nem tudom miért tette velem?Mikor kiderült a dolog megprobált letagadni, hogy ismer.Hagytam magam hülyének nézni.Nem tudom, hogyan fogok talpra állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Ez idõ alatt 40kilót fogytam, anyagilag kihasznált, komoly adósságba kevertem magam miatta.Barátaimat elvesztettem.Az önbizalmam már a nulla.Azt hittem valakinek fontos vagyok, de közben csúnyán becsapott.
Bocsi, de az asztrológia egy önismereti módszer. Ha már a kapcsolat elején elvégeztet egy párkapcsolati elemzést, látható, hogy becsapják. Az egyházi papok, akik cölibátust foogadtak, meséld el mit tudnak a párkapcsolatról, ha nõt csak a tv-bne lát?

Van pasim, de közben megismerkedtem egy másik sráccal is és most nem tudom, mit tegyek? Szakítsak a pasimmal vagy sem?

Az a helyzet, hogy van már barátom kb fél éve, és amióta járunk, még nem feküdtünk le egymással, mert én még szűz vagyok (vagyis voltam), és a barátom nem akart sürgetni, azt mondta, hogy vár rám, amíg úgy érzem, hogy készen állok erre. És ez tök jó, meg minden, nagyon szeretem is, meg érzem, hogy ő is szeret, nagyon figyelmes velem, sokszor bókol, szokott kedveskedni ilyen kis apróságokkal, pl hétvégén ha náluk vagyok, előbb felkel mint én és csinál nekem reggelit, meg csak úgy vesz nekem virágot, pedig nincs is ünnep, mert azt mondja, hogy meglátta a virágosnál és rám gondolt, meg ilyenek. Szeret nekem örömet szerezni, szóval tényleg nagyon aranyos és rendes. Szóval még nem feküdtünk le, de petting már volt, meg tapizás, amikor együtt aludtunk, viszont még nem szexeltünk. Na, és hát itt jön a bonyodalom, hogy kb 2 hónapja megismertem egy srácot a buliban, aki marha jófej, vicces, nagyon laza, és tök jókat dumálunk, rengeteget nevetünk, mindig felvidít, nagyon jól érzem magam vele, meg minden. Csak hát ő kicsivel többet is akart, elkezdett nyomulni, és annyira jófej meg laza, és annyira élvezem a társaságát, meg minden, és tök jó, mert vele minden más. Minden olyan izgalmas, meg pörgős, minden buliban benne van, egy csomószor elvitt engem ide-oda, ahová szerettem volna (van saját kocsija is!), vagy hazahozott buliból, ha már elment az utolsó buszom, gyakorlatilag mindig fizet nekem mindent, és ez tök jól esik, hogy ennyire figyelmes meg minden. Van köztünk egy ilyen bizonyos szikra, valami pezsgés, nem tudom máshogy megmagyarázni, de egyszerűen minden olyan más vele, sokkal szenvedélyesebb a kapcsolatom ezzel a sráccal, mint amilyen a barátommal valaha is volt. A barátom is nagyon kedves és tudom, hogy szeret, de ő nem ilyen izgalmas. Vele nem annyira lehet elmenni bulikba, inkább ülne velem otthon, hogy nézzünk filmet, meg csinál nekem vacsit, de nekem ez néha unalmas. Meg múltkor is kaptam egy Svarowksi kristályos fülbevalót ettől a sráctól, és amikor láttam az árát, hát teljesen kihűltem, mert nagyon drága volt, és tudom, hogy ilyet a barátom sose engedhetne meg magának, hogy megvegye, mert ő nem olyan tehetős, mint ez a srác. A srác is, meg a szülei is eléggé jómódúak, és hát bevallom, jól esett, hogy rám szánta ezt a pénzt, mert a barátom ilyet sose engedhetne meg magának. Tőle eddig csak bizsut kaptam... és annak is örültem, de azért ez mégis más, ha egy Swarovksi kristály ékszert kap az ember. De attól még a barátom is nagyon aranyos persze, meg minden, csak hát, azért ez most nagyon jól esett ettől a sráctól, hogy ilyen figyelmes volt. :) Nem sokkal előtte meséltem ugyanis a srácnak, hogy mennyire tetszenek nekem ezek az ékszerek, csak kár, hogy ilyen drágák... és jól esett, hogy emlékezett erre és megvette nekem csak pusztán figyelmességből, még akkor is, ha drága (jó, neki mondjuk nem annyira, mert jól megy nekik). És hát itt jön a lényeg. Szóval a előző hétvégén nagyon nagy buli volt, ezzel a sráccal mentünk, és hát eléggé sokat ittam, és végül is amikor hazavitt, akkor lefeküdtem vele. Amit végül is nem bántam meg, de most azért bánt egy kicsit a lelkiismeret, hogy szerencsétlen barátommal mi legyen, mert ő már ugye fél éve várt rám, hogy majd vele fogom elveszíteni a szüzességem, és hát nem szeretném elmondani neki, hogy mi történt, viszont most azt se tudom, hogy mi legyen. Maradjak vele, és szakítsak ezzel a sráccal? Vagy inkább szakítsak a barátommal és próbáljuk meg ezzel a fiúval, hátha működne? Nagyon szenvedélyes vele minden, csak nem tudom, mi lesz később. De most minden jó. Csak a barátomat sajnálom kicsit... Mit csináljak? Melyiküket válasszam? Vagy most szerintetek mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben? 17/L (barátom 18/F, srác 22/F)

Legjobb válasz: Pontozz le nyugodtan, ha akarsz, de ezt akkor is el kell mondanom. Ritka nagy r.banc vagy! Van egy kedves, aranyos barátod, aki szeret, megbecsül és mindent megad neked, amit tud, erre te félrek.rsz egy másik sráccal (illetve csak vele k.rsz) csak azért, mert hû de menõ, van kocsija és sok pénze? Lényegében eladtad magad egy tetves fülbevalóért. Ennyit is érsz! Baromi gyorsan szakíts a barátoddal, mert szegény srác ennél sokkal jobbat érdemel. A gazdag sráccal meg nyugodtan összejöhetsz, megérdemled. Pár hét múlva úgy is dob egy másik kis ribiért... 26N

Annyira felháborított ez a kérdés, hogy nem is olvastam végig. Nekem az jön le, hogy szeretnéd a másik srácba belemagyarázni mindenáron, hogy milyen laza meg jófej, ez lehet is, hogy így van, de arra nem gondolsz, hogy könnyebben laza meg pörgõs valaki ha nem kell agyalnia a pénzen, mert szülõk mindent aláraknak. Ez a van saját kocsija, meg swarowski cucc meg mindent fizet szöveg elárulja, hogy éretlen vagy, vagy csak olyan mint a legtöbb nõ. Komolyan nem hittem volna, hogy a pénz ennyire megváltoztat embereket. Nem akarok ezt elhinni.
pfff az olyanok miatt mint te, ócsárolják a férfiak a nõi nemet, pedig te még a 18-at sem töltötted be. én a helyedben minél hamarabb szakítanék a barátoddal és õszintén elmondanám neki, mi a helyzet, hogy megtudja milyen is vagy valójában. itt nem kell magadat védened, azzal csak még szánalmasabbá tennéd magad. bár ennél jobban már nem igen lehet. sok boldogságot neked meg az új pasidnak
Ha szeretted a barátod miért csaltad meg? Én ezt nem tudom felfogni se nõnél sem pasinál ha szereti valaki a barátját/barátnõjét mi a f*szomért csalja meg?!
Ne kínozd tovább szerencsétlen "barátodat", ne hazudj neki tovább. Szakíts vele, jobbat érdemel nálad.
Ne haragudj, de elég bután kezelted a helyzetet. 1. Te eladtad a tested és a lelked. Ne haragudj meg, de tényleg. A srácnak aprópénz volt a rád költött lóvé, nem is biztos, hogy õ dolgozott meg érte és te ezt úgy értékelted, hogy Hú van autója és Hú vett Swarovskit. Pénze van bulira is, könnyû úgy lazának lenni! 2. a pasid rendes volt, elfogadta, hogy még nem akarod, majd Mégis akartad, de mással! Ez aljas hátbadöfés 3. A pasid szeret, ez a srác pedig csak a lyukra ment és addig tömjénezett, amíg meg is kapott. Szerintem ne maradj a sráccal, mert nem lesz mindig ilyen kedves veled, fõleg, hogy már megkapott. A pasidtól kérj bocsánatot, vagy szakíts vele, vagy õ fog kidobni, én biztosan kidobnálak. Nem vagyok egy haragvó típus, de te olyan aljasuk hátbadöfted, hogy arra bocsánat aligha van, párkapcsolat biztos nincsen. Szerintem kicsit nézz magadba és pasi nélkül legyél egy ideig. Nem direkt módon kaptál pénzt a szexért, de lényegében így is a k*rvája lettél valakinek és közben halálosan megbántottad azt az embert, aki igazán mélyen szeretett és tisztelt.
Pontozz le nyugodtan, ha akarsz, de ezt akkor is el kell mondanom. Ritka nagy r.banc vagy! Van egy kedves, aranyos barátod, aki szeret, megbecsül és mindent megad neked, amit tud, erre te félrek.rsz egy másik sráccal (illetve csak vele k.rsz) csak azért, mert hû de menõ, van kocsija és sok pénze? Lényegében eladtad magad egy tetves fülbevalóért. Ennyit is érsz! Baromi gyorsan szakíts a barátoddal, mert szegény srác ennél sokkal jobbat érdemel. A gazdag sráccal meg nyugodtan összejöhetsz, megérdemled. Pár hét múlva úgy is dob egy másik kis ribiért... 26N
Egy anyagias sz.uka vagy, akit el kellene ásni a kert végébe. Már ne haragudj meg.
Komolyan az ilyen emberek miatt tennék úgy, mint Chris McCandless, aki világgá ment Alaszkába a vadonba. Sajnos meghalt, pedig klasszisokkal jobb ember lehetett, mint a kérdezõ. Hihetetlen vagy. És a leg gázabb, hogy az ilyen kis nyomi, kötsög saját verdás tuningkötsögök még élvezik is azt, hogy az ilyen lányok adják alájuk a lovat. [email protected]átok meg mind.
A részegség nem mentség:) és ha mondjuk részegen megölsz valakit? csak példa, de az se mentesít a tetteid alól. Mellesleg énis voltam már totálrészeg hogy azt se tudtam holvagyok, de hiába nyomult egy csaj, annyi akkor is volt bennem hogy közöljem vele hogy van barátnõm és soha nem csalnám meg. Emberileg egy hatalmas 0-a vagy, lásd be végre szépen.
Tudod mi a vicces az egeszben? Hogy a baratod mindezt mastol fogja megtudni :)
A kérdező hozzászólása: Ittas voltam. Nem gondolkoztam. Hidd el, hogy eredetileg nem így terveztem. Nem úgy mentem el a buliba, hogy na, én akkor ma este lefekszem ezzel a sráccal. Ez csak úgy jött, a buli hevében, teljesen spontán és felelõtlenül. Nem gondoltam bele abba, hogy milyen következményei lesznek. NEM TERVEZTEM EL ELÕRE! Hiba volt. Ennél fogva, nem tudtam elõre szakítani a barátommal, mert természetesen eredetileg vele szerettem volna elveszíteni, és egyáltalán nem sejtettem, hogy ez fog történni. Úgyhogy a hozzád hasonló "erkölcsös" emberek remélem felfogják, hogy szeretem a barátomat, és vele akartam lefeküdni, de hibáztam! Nem azért nem szakítottam vele, mert egy dög vagyok, hanem mert én sem így terveztem, és még egyszer mondom: részeg voltam, nem gondolkoztam!
Már csak az a kár hogy nem estél teherbe, akkor 1 életre megtanultad volna a leckét. És ne beszélj hülyeséget, ne magadat állítsd be áldozatnak hanem ásd el magad, jobban jár vele a világ. Én sosem csalnám meg a párom, hameg mással akarnék ágyba bújni, lenne bennem annyi gerinc hogy elõtte szakítok a párommal, de szeretem és nemtennék ilyet soha. Ez a különbség egy normális ember meg egy ilyen korcs között mint te.
A kérdező hozzászólása: Azt elõre nem tudhatod, hogy te SOHA nem kerülsz majd ilyen helyzetbe, kedves 26N. Én se hittem volna, hogy így alakul, és meg voltam róla gyõzõdve, hogy velem ilyen soha nem fordulhat elõ. Aztán mégis... az élet kiszámíthatatlan, néha történnek velünk olyan dolgok, amiket nem látunk elõre, vagy sose gondoltuk volna, hogy meg fognak történni, és bizony néhány ilyen dolog olyan, amit utólag az ember megbán... de azt nem mondhatod, hogy veled ez semmiképpen sem fog megtörténni. Ki tudja? Lehet, hogy holnap, a nagy szombat esti lázban rád jön valami és kész, máris ott a galiba! Kívánom, hogy egyszer, csak egyetlen egyszer kerülj az én helyzetembe és éld át azt, amit én, hogy megtudd, milyen az, amikor hibázol egyet, és ezért rögtön mindenki a torkodnak ugrik!! Nagyon örülök és gratulálok hozzá, hogy te ilyen szentéletû vagy, de sajnos nem lehet mindenki ilyen tökéletes, mint te! Ami meg a randizást illeti, nem, én nem randiztam ezzel a sráccal, elnézést, ha félreérthetõ voltam. 2 hónapja ismertem meg, elvileg csak barátok/haverok voltunk, és õ nyomult rám. De ennyi. Nem találkozgattam vele. Ha mentünk is együtt bulizni, ott is mindig többen voltunk. A srác a baráti társaságunkhoz tartozik, ott ismertem meg, az egyik barátnõm pasijának a tesója. Ennyi. Kettesben is csak akkor voltunk, ha mondjuk mentünk bulizni, és mondta, hogy akkor engem összeszed, mert útba esik neki és elvisz kocsival. Meg ugyanígy haza is hozott. A buliban fizette nekem az italt. Nem mentünk el együtt randizni soha!
huu....tudod, itt nem csak arról az "egyetlen szerencsétlen kis hibáról" van szó. 2 hónapon át randiztál egy másik sráccal a barátod mellett. nem tudom te hogy vagy vele, de ezt nehezen tudnám szerencsétlen kis hibának nevezni. ribanc dolgokat mûvelsz. szakíts a barátoddal. ha annyira szeretnéd, nem lenne másik srác.
Nem, én nem voltam még ilyen helyzetben én SOHA nem is leszek, mert nekem van erkölcsi tartásom és még pénzért sem lehet megvenni. Szóval tényleg nem tudlak megérteni. Egyébként pedig mindenki adott neked tanácsot: Hagyd ott a barátodat! Hogy ez neked nem jó? Hát sajnálom, ezt Te rontottad el! Ne gyere azzal, hogy fiatal vagy, meg ittas voltál, meg hasonlók. Nagyon ronda dolgot mûveltél, ne várd hogy bárki is együtt érezzen veled, vagy megsajnáljon! Igen is szakíts a barátoddal, mert nálad sokkal jobban érdemel! Egyébként pedig felesleges eltitkolnod, a dolgok visszaszállnak ránk... Ha nem is most, de elõbb-utóbb ki fog derülni, ebben biztos vagyok (találkoztam már hasonló esettel). Ha már megtetted, vállald érte a felelõsséget, ennyi! 26N
á végülis nemaz...xD kérdezõ, a nõ szót ne használd magadra többet, életed végéig a ribanc jelzõ illet meg:)
ne bántsátok már.. írta hogy nem a pénzre ment oké a barátját megcsalta meg nem vele feküdt le de azért nem kéne le ribancozni
te nyomorék pénzéhes ribanc, az ilyenek mint te arra valók hogy megrakják õket azt ott haggyák, kivánok sok ilyet az életedre, a barátodat sajnálom
A kérdező hozzászólása: Majd csak lesz valahogy... és az meg nem igaz, hogy nem fogadom meg a tanácsokat (az ÉRTELMES tanácsokat!!), de aki csak annyit ír, hogy "Ritka nagy r.ibanc vagy!" meg lek*rváz, ócsárol, miközben nem is ismer, és nem volt még az én helyzetemben, annak a fröcsögését (tanácsnak nem is nevezném, hiszen nem tanácsol semmi hasznosat, csak hogy "ássam el magam" meg hasonlók), nem vagyok köteles se megfogadni, se eltûrni. Ha ettõl buta vagyok, meg pszichológus kellene szerintetek, hát akkor legyen, de nehogy már egy idegen, arc nélküli senki oktasson engem ki arról, hogy mit csináljak! Segítséget kértem! Tanácsot kértem! Nem kioktatást, gonosz megjegyzéseket és rágalmazást! Köszönöm, de azt tartsa meg mindenki magának! A NORMÁLIS, és ÉRTELMES tanácsokat persze szívesen meghallgatom, sõt, valószínûleg meg is fogadom, de akin azt látom, hogy direkt csak olyasmit ír nekem, amivel nem hogy nem segít nekem, de még tovább akarja általa rontani a helyzetemet, és egyáltalán nem az érdekli, hogy segítsen nekem, hanem hogy még nagyobb bajba kerüljek, mert azt szeretné, ha nekem rossz lenne (mert elítél valamiért, ami ugyanúgy megeshetett volna vele is!!), na, azt tényleg nem fogom megfogadni, már bocsánat!
sajnállak egy részrõl téged mert biztos szar helyzetben vagy most.. de más részrõl nem mert szegény barátodat így megcsalni hát.. majd most ahogy írták elõttem nem titkolhatod el örökké és majd a bûntudatod is lesz amit nem fogsz magadban tartani sokáig...
Legalább ne hazudj kiscsillag... "szeretem a barátomat" Nem, nem szereted. Ha szeretnéd akkor nem csaltad volna meg semmilyen körülmények között.
Ez csak egy kamu kérdés, de akkor játsszunk! És ha a barátod feküdne le egy lánnyal, majd hallgatná el, akkor az jó lenne? Persze te nem tudsz róla, nyílván nem tudhatod. Csak tegyük fel a kérdést. Vagy ha 2 év múlva bevallaná, hogy 1, 5 éve elment egy prostihoz. Hm?
És most mi van? a pénzes gyerek kúrogat a pasid meg hülyíted?
Tudod kislány, nem az a r.banc, aki sokmindenkivel lefekszik, ez nem ettõl függ. Hanem a viselkedéstõl. Egy gerinctelen, semmilyen ember vagy, kislány. Fõleg, hogy ilyen sokáig húztad a barátod agyát. Nem, nem az a legjobb neki, hogy eltitkolod az igazságot. Hanem ha elmondod neki a tényeket, és megadod neki a választási lehetõséget, az igazság ismeretében. Ez sokkal emberibb. És ásd el magad, megszégyeníted a saját nememet. Szánalmas egy ember vagy, nõnek sem neveznélek.
Kis rossz [email protected]
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem választottam közülük, viszont a barátom kezd gyanakodni, hogy van valaki más is... de mit tegyek, mindkettõjüket szeretem, egyikükrõl sem akarok lemondani!!! :S Próbálom titkolni a barátom elõl, hogy van a másik srác, de így is féltékeny... illetve tud róla, hogy van, csak õ úgy tudja, hogy csak egy nagyon jó haverom és eddig ezt el is fogadta, hogy mi jóban vagyunk, de mostanában kezd féltékeny lenni rá és szeretné, ha kevesebbet találkoznánk, de én vele is szeretek lenni meg a barátommal is, és nem tudom, hogy most mi legyen. :SS
Ha a barátoddal unalmas és neked ez a srác a nagy menõ a laza a jó dumájú, akkor mirõl beszélünk itt? Miért nem mondtad meg a pasidnak elsõ perctõl, hogy bocsi de neked más az érdeklõdési köröd és legyen vége! Biztos jobban megértette vna, mint ezt amit mûveltél! Egyébként meg miért fogadtad el a sráctól a fülbevalót? Ha vki szereti a párját, biztos h nem fogadja el... Nem tudom te mit szóltál vna hozzá ha egy csaj a pasidnak csak úgy megajándékozza vmi értékesebb dologgal?! Nem értem a gondolkodás menetedet de mindegy is! Mondj el mindent a pasidnak, aztán hagyd békén szegényt! Rossz lesz neki biztos, de majd idõvel talál egy olyan lányt aki szeretni fogja és megbecsüli!
Hát én úgy vagyok az ilyen helyzetekkel, h ha 2 pasi közül kell váalsztani, akk mindig a 2.at kell választani, mert ha igazán szeretted volna az elsõt, akk nem engedtél volna a csábításnak. Vagyis a te érdekedben is mondom, de ha jobban belegondolok inkább a 'barátod' érdekében tanácsolom, h szakíts vele. Elõször is, mert elõbb-utóbb biztos szakítanál vele, csak az a kérdés, h most, amíg csak 1szer csaltadd meg, vagy késõbb pár hónap múlva, amikor már rendszeres szeretõd van... Másodszorra azért, mert jobbat érdemel a 'barátod'. Harmadszorra, mert az a 22 éves sráccal pörgõs az élet, és azért 17 évesen jobba pörgés, bulizás mint az otthon ülés és tv-zés.. De azért mindenképp készülj fel lelkileg arra a lehetõségre, h hamarosan dob a 22 éves hapsi, és csak kihasznált. Nem mondom, h feltétlen így lesz, sõt kívánom, h ne így legyen, de azért az ilyen típusú pasiknál ez elõ szokott fordulni. (19/L)
Nõk.....
Nem olvastam végig a válaszokat, de ennek a kérdésnek, nagyon erõs kamu szaga van :D
kár volt megszületned is, pff
"nem kívánok egyebet csak egy tigris tank tapossa ki a beledet :) " amúgy komolyra fordítva sztem ez csak uszításként írta ki vki sztem ilyen nincs, de ha mégis akkor a fenti idézet remélem valóra válik :D
Turmix, tevagy az? :)
A kérdező hozzászólása: Nem a pénzre megyek, de ezt már írtam többször is. Nem fogom még egyszer leírni. Csak nem tudom, mit csináljak és kész. A barátommal néha úgy érzem, hogy unalmas. Ezzel a sráccal meg pörgõsebb, izgalmasabb minden. De attól még szeretem a barátomat, és a srácnak se a pénze kell, csak ez az élmény, hogy ennyi mindent megtehet, megengedhet magának, hogy ilyen laza és ennek én is része lehetek. Ennyi.
A véleményemet megtartom magamnak, de szerintem mond el a barátodnak és ha megbocsájt csókold még a lába nyomát is. Ha ezek után esetleg még egyszer elõfordulna ilyen veled (úgy is elõ fog fordulni) akkor csak magát hibáztathatja , hogy megbocsájtott és talán egy egész életre tanul belõle.
Ja és egyértelmûen a pénzre mentél kérdezõ. Hisz mást se lehetett olvasni csak azt, hogy az a f*sza gyerek milyen pénzes.
Valaki nem tud eladó lucfenyõt?
te menthetetlenül hülye vagy és el várod másoktól, hogy ne beszéljenek így rólad. egyébként meg azt csinálsz amit akarsz. szerencsére nem a mi dolgunk veled megbirkózni. kiírsz ide egy kérdést, segítséget kérsz, de leszarod, amit mások írnak neked, mert úgy is azt fogod csinálni amit akarsz ráadásul meg is sértõdsz. kérdem én: MINEK VAGY TE FENT GYAKORIN??
A kérdező hozzászólása: Azért nem szeretném neki elmondani, mert nem akarom, hogy fájjon neki. Ha együtt maradunk, akkor nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mármint, akkor oda lenne a bizalom, és hát anélkül nem mûködik egy kapcsolat sem. Még ha meg is bocsátana, akkor is mindig ott lenne benne a szálka, és szeretném ettõl megóvni... Neki is úgy lesz jobb, ha eltitkolom. Mármint, akkor õ sem fog õrlõdni, hogy esetleg õ nem volt nekem elég jó, vagy hogy nem adott meg nekem mindent, mert ez nem így van, pontosan tudom, hogy õ nagyon jó ember, és nem szeretném, ha magát okolná az én félrelépésem miatt. Nekem az a legfontosabb, hogy meglegyen a lelkibékéje. Ha meg nem maradunk együtt, akkor igen, el fogom neki mondani, hogy egy másik srác miatt, de azt akkor se mondom el neki, hogy már le is feküdtem vele... nem tenném ki a barátomat ennek. :S Ami meg a ribizést illeti, attól, hogy egyetlen egyszer elõfordult ilyen, attól még nem kell azonnal ribancozni... nem feküdtem le minden jött-ment emberrel, nem állok le dugni boldog-boldogtalannal, basszus, egészen idáig szûz voltam!! Most akkor tényleg, miért kell itt ócsárolni? :S
És ezek után csodálkozol, ha azt mondják rád, számító k*rva vagy. Ahogy olvastam a történeted, akarva-akaratlanul is szembe tûnt, hogy folyamatosan azt hangsúlyozod, kitõl mit kapsz. Egyetlen egyszer sem írtad le, hogy szereted a barátod, vagy éppen a másikat. És, ha úgy tetszik, a "másik srác" kvázi megvette a szüzességed. Megfûzött, elhalmozott ajándékokkal -mert ugye megteheti- és te ágyba bújtál vele. Miközben a barátodnak, aki félévet várt rád (ami lássuk be, sokat jelent) errõl halvány lila gõze sincs, ezért téged "egy kicsit bánt a lelkiismeret". A barátod jobbat érdemel, a gazdagabb meg úgyis lecserélni, amint lehetõsége adódik.
Persze, nem a pénz miatt... "egy csomószor elvitt engem ide-oda, ahová szerettem volna (van saját kocsija is!), " "gyakorlatilag mindig fizet nekem mindent, " " kaptam egy Svarowksi kristályos fülbevalót" "A srác is, meg a szülei is eléggé jómódúak, és hát bevallom, jól esett, hogy rám szánta ezt a pénzt, mert a barátom ilyet sose engedhetne meg magának. Tõle eddig csak bizsut kaptam... és annak is örültem, de azért ez mégis más, ha egy Swarovksi kristály ékszert kap az ember. " Ha valóban nem a pénze miatt, akkor szükségszerû volt a leírásban ezekre külön hangsúlyt fektetni? "meg csinál nekem vacsit, de nekem ez néha unalmas. " És mondd csak, a seggét is pénzzel törlõ herceged csinálna vajon neked? Tudna fõzni egy nyamvadt teát? És akkor ilyen sztorik ismeretében próbáljon egy átlagos, középszerû srác barátnõt szerezni...
Te nem ribanc vagy hanem K*RVA! És hagyd szegény srácot, elég gerinctelen vagy.
Hagyd a barátodat szerintem!Ne okoz neki fájdalmat!Már bocs de elég nagy r*banc vagy! A barátod mindent megtenne érted te meg átbasztad és elmentél ezzel a pénzes köcsögel!Ásd el magad!Mi rosszat tett neked a barátod h átk*rtad?Irtad h mindent megad neked!Nem a pénz miatt szeretünk valakit!De te igen!!!Én elsülyednék szégyenemben ha ilyent tennék!!TE RIBI VAGY!
és kérem szépen bebizonyítottad, hogy van ennél lejjebb. a barátoddal együtt maradnál de annyi gerinc nincs benned, hogy bevalld, mit tettél. sajnálom szegényt, de nagyon. õ várt is rád, te meg még az igazsággal sem tiszteled meg. amúgy pedig lehet hogy nem a pasi pénzéért feküdtél le vele, de nagyon is imponál neked, hogy a pénzét rád költi. ezzel is összehasonlítod a barátoddal. ráadásul erõsen hangsúlyozod, hogy mennyire tehetõs a srác, vagyis mégis érdekel a pénz.
9-es vagyok megint: Nézd, sose felejtem el, egy haverom apja féltette egy bulitól a haveromat, és amikor elvitt minket, azt mondta halkan a fiának: Fiam, ne idd hülyére magad. Ne igyál! Persze ivott, de nem készült el úgy, mint korábban, mert az apja kérte rá. Nézd, gyenge kifogás az alkoholra fogni bármit is. Érdekes, amikor én vedelek, mindig tudom hol a határ, és mindig emlékszem arra, hogy mit csináltam. Egyszerûen nem tudom elképzelni magam úgy kiütve, hogy erre fogjam, hogy nem emlékszem mi volt meg a pia miatt volt. Sajnálom szegény barátodat. Azért mert nem becsülöd meg, tanulnod kéne az élettõl még. Nem kívánom, de majd te is megkapod a magad pofonjait és észhez térsz. Nem a szenvedélyt sajnálom tõled, hanem a módját kifogásolom, ahogy megéled.
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam, hogy hát ugye mindenképpen választanom kell a két fiú között, mert ez nem mehet így örökre, hogy mindkettõvel legyek, de ha a barátommal maradok, akkor mindenképpen el szeretném titkolni elõle. Nem akarom, hogy kiderüljön, hogy másnak adtam a szüzességemet... Viszont azt nem tudom, hogy ezt meg lehet állapítani az együttlét során? Mármint ha a barátommal is lefekszem, akkor esetleg észreveheti, hogy már nem vagyok szûz?
A pénzes csávóval össze fogsz jönni? Mikor akarod elmondani a barátodnak? vagy ahoz már nincs elég merszed?
Bujj el.
A kérdező hozzászólása: Nem adtam el magam, nem a pénze miatt feküdtem le vele, és nem is a fülbevaló miatt, vagy a kocsija miatt. Egyrészt ittas voltam, de tudom, hogy erre nem lehet ráfogni semmit, szóval nyilván akartam is valahol mélyen ezt az egészet, és ezért nem fogom ráfogni arra, hogy be voltam rúgva. De azért ne felejtsük el, hogy ilyenkor a gátlások is eléggé oldódnak, nem fogtam fel, hogy milyen következményei lesznek, nem gondolkodtam, csak úgy megtörtént. És hát igen, ez van. Sajnálom. Ettõl függetlenül jó volt, szép élmény volt, szóval nem mondhatom azt se, hogy megbántam. De tény, hogy lelkiismeret furdalásom van a barátom miatt. Tényleg vele kellett volna megtörténnie, vele kellett volna lefeküdnöm elõször, ha már várt rám, nem ezzel a sráccal. És nem, ezt a srácot nem a pénze miatt szeretem, hanem mert vele annyira szenvedélyes, pörgõs minden, ott van köztünk a szikra, és egyszerûen izzik a levegõ, ha vele vagyok. A barátomat is szeretem, de ez más. És nem hiszem, hogy ennek a srácnak csak arra kellettem volna, mert azóta is keresett többször, hívott is, meg írt egy csomó smst, hogy hiányzom neki, állandóan csak rám gondol, meg hogy szeretne velem lenni, stb.
Szerintem mond meg a barátodnak hogy megcsaltad. miután lefeküdtél ezzel a sráccal utána keresett? hogy viselkedett? nem vetted észre rajta hogy csak arra kellettél neki?
A kérdező hozzászólása: Nem, azóta is ugyanúgy keresett, mint elõtte, a héten többször is beszéltünk. Meg egy csomó sms-t írt, hogy jó volt velem, és hogy hiányzom neki, meg köszöni a hétvégét, és hogy minden nap gondol rám, meg ilyenek.
Ez tipikus példája annak, amikor a hülyeség és az akaraterõ párosul.
Azért vagy ribanc mert ennek a srácnak úgy odaadtad magad hogy volt pasid, még szûz voltál és még alig ismerted.
mert végtelenül éretlen és buta vagy a korodhoz képest is. ráadásul magadnak és másoknak is beakarod beszélni, hogy téged csak a barátod lelki békéje és boldogsága érdekel, holott te is tudod jól, hogy csak nem akarod lejáratni magad elõtte és azt se akarod hogy ott hagyjon. és ha igazán szeretnéd hagynád, hogy eldöntse az igazság alapján, hogy veled akar-e maradni vagy sem. ehelyett te eldöntöd helyette. ribanc nem vagy, csak kegyetlenül önzõ és továbbra is csak magad véded
Sokkal éretlenebb vagy, mint gondoltam. "...ha egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna?" Egy ekkora hibát nem tudsz eltüntetni. Lehet, hogy nem most, de az idõ elõre haladtával vissza fog ütni, és hidd el, az nagy pofon lesz. Mi van, ha a barátodnak majd az elsõ alkalomkor föltûnik, hogy "használt" vagy? Vagy esetleg a gazdag hapsid annyira mégsem megbízható, és esetleg kiadja valakinek? A bûntudat pedig, minél tovább fojtod el, annál inkább fog mardosni.
A kérdező hozzászólása: Hát, ezt igazság szerint nem tudom, de mindenesetre nagyon bízom benne. Fogalmam sincs, hogy egy pasi mit érez együttlétkor, szóval... fiúk, ti érzitek azt, hogy ott van-e a szûzhártyánk, vagy sem? Mert azt tudom, hogy nem mindenki vérzik, úgyhogy ezzel lebukni biztosan nem fogok. Esetleg azt mondom neki, hogy biztosan sportolás közben szakadt el, mert hallottam már ilyenrõl is, és ha mást nem, ezt még mindig fel tudom használni... De remélem, hogy nem fogja észrevenni.
Utolsó kommentem, mert reménytelen eset vagy. Pedig kevés emberre mondom, hogy reménytelen eset. "egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna?" Amit besöpörsz, a felszínrõl eltûnik, de ott marad lent. Már ha érted. Én itt végeztem. Küldjétek pszichológushoz a kérdezõt.
Szerinted nem fog neki feltûnni hogy már nem vagy szûz?:) :) :)
A kérdező hozzászólása: De nincs értelme elmondani!! Itt mindig mindenki azon kesereg, hogy a pasik a "magamfajták" miatt nem képesek megbízni a nõkben (azért írom, hogy "magamfajta", mert továbbra se érzem úgy, hogy ribanc lennék, egyetlen szerencsétlen kis hiba miatt), és hogy ezek a pasik akkorát csalódtak, hogy amiatt lett belõlük szemétláda. Ha elmondanám neki, hogy megcsaltam, akkor csak egy újabb szerencsétlen, megalázott férfival bõvülne a társadalom... Nem akarom ezt ilyen nyersen írni, de így van! Tegyük fel, hogy vele maradok: akkor miért mérgezném meg ezzel a kapcsolatunkat? Miért vernék éket közénk szándékosan, ha egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna? Élünk tovább szépen, lefekszem vele is, és õ abban a tudatban fog élni, hogy õ volt nekem az elsõ. Nem emészti magát, nem lesz gyanakvó, nem fog rámenni a kapcsolatunk és mindenki örül. Ha pedig szétmegyünk, és a másik sráccal jövök össze, akkor sem kell tudnia, hogy mi történt. Igen, furdal a lelkiismeret, de most attól, hogy esetleg elmondom neki, még nem lesz kisebb a bûntudatom. Ha pedig valakinek szenvedni kell emiatt, hát inkább én éljek együtt ezzel az egész titokkal, inkább az én lelkemet nyomja, semmint az övét, hogy aztán majd élete végéig ezen rágja magát, hogy mit rontott el, miért nem volt elég az, amit adott, stb. és õ sem lesz más, csak egy újabb megkeseredett férfi, aki majd minden nõt tönkretesz, csak azért, mert nem tud túllépni azon, hogy a barátnõje nem vele feküdt le elõször. És ezt most nem rosszból írom.
A 9-es vagyok. Ebõl is látszik, hogy de jól döntöttem, amikor mindig csak nálam idõsebb lányokkal jártam. Azok már nem ilyen éretlenek, mint a kérdezõ kislány.
Az biztos, hogy ezek után el fogok gondolkodni azon, hogy akarom-e, hogy valaha is legyen barátnõm. Sajnálatos, hogy idáig kell jutni...
"A kérdésem nem arra irányult, hogy hülye vagy ribanc vagyok-e, hanem arra, hogy mit csináljak ebben a szituációban?" ezt írtad elõzõleg. Pedig már az elõtte lévõ kommentedben az volt hogy nem akarod neki elmondani, és ha valóban érdekelne mások véleménye már 3-4 ember azt mondta hogy mond el neki, de te ráírtad hogy nem fogod. Ha velem ezt csináltad volna meg így, még lehet hogy a szüleidnek is elmondanám meg a baráti körödnek, hogy téged pár forintért meglehet kapni. :D Vagy elég hozzá egy kocsi is hogy bárki ágyékára cuppanj. na peace :) 21/f
Nem állom meg szó nélkül. Téged nem érdekel a barátod lelki békéje, egyszerûen úgy akarsz kijönni ebbõl a történetbõl, hogy a lehetõ legkevesebb bajod legyen belõle. Nyilván te is tisztában vagy vele, hogy ha elmondod, valószínûleg olyan mértékben fog benned csalódni, hogy ha nem is hagy el azonnal, semmi se lesz ugyanolyan, mint elõtte. Büszke vagy magadra, hogy 17 éves korodig szûz voltál? Elárulom, 18 múltam, három kapcsolatom volt eddig, és ha azt mondtam, nem állok készen rá, nem szexelek, az úgy is volt. Volt, aki várt rám 8 hónapot, és bevallom, volt olyan, akivel minden porcikám akarta, de nem adtam meg magam, mert alig voltunk együtt egy hónapja. Nem adom könnyen magam, szûz vagyok és szerintem ez így van rendjén. Nem úgy, hogy megcsalom a barátom, aztán letudom egy egyszerû emberi hibának. Hol van benned a jó érzés?
A kérdező hozzászólása: De hát én nem hazudnék neki! Csak hallgatnék valamirõl, ami már a múlt és felesleges felhánytorgatni. Nem egészen ugyanaz valótlanságot álltani meg csendben maradni.
9-es vagyok még mindig: Idézlek: "Azért nem szeretném neki elmondani, mert nem akarom, hogy fájjon neki. Ha együtt maradunk, akkor nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mármint, akkor oda lenne a bizalom, és hát anélkül nem mûködik egy kapcsolat sem." Komolyan megkérdõjelezem a lelki szinted milyenségét, ilyen buta megnyilvánulásokat érzelmileg nagyon sivár emberek szoktak mondani. A hazugság illúziója, hogy ideig-óráig a mennybe juttat, aztán meg a poklok alá húz. Ennek fejében járj el. A mamám mindig azt mondta, sose tegyek olyat mással, ha nem szeretném, hogy velem is megtegye valaki. Az emberek között nincs igazságszolgáltatás, de az élet van olyan kegyes, hogy olykor kiegyenlíti a számlát. Nem kívánok rosszat, de tapasztald meg te is ezt, hogy veled játsszák el. Az ember addig nagyszájú, amíg a szopott [email protected] tulajdonosi oldalán áll.
hagyd el a pasid nem erdemled meg ennyi!! és mond el neki mi történt õ meg keressen olyan lányt aki nem szurja hátba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok "kedves" válaszoló oltogatását, de nem tudom, honnan vettétek, hogy igényelem ezt. A kérdésem nem arra irányult, hogy hülye vagy ribanc vagyok-e, hanem arra, hogy mit csináljak ebben a szituációban? Nem vagyok büszke magamra, de ez van. Az okoskodásotok itt már nem segít, úgyse lehet visszacsinálni, ami történt. De ez egy egyszeri eset volt, biztos, hogy nem fog elõfordulni többet. Egyszer megtörtént, hiba volt, és pont. Fiatal vagyok, és emberbõl vagyok, én is követhetek el hibát, nem???
figyelj te nem szereted eléggé a pasidat.. ha eléggé szeretnéd akkor nemlenne a 2.pasi. a te pasi egy olyan lányt érdemel akinek pont erre az érzékenységre van szüksége. és ahogy olvasom neked a pénz fontos (kinek nem)és végülis vele lefeküdtél megcsaltad a pasid nincs mirõl beszélni:)

17 éves lány vagyok Megismerkedtem egy nagyon jó képű 29 éves pasival. Bnője van úgy érzem hogy tetszem neki. Nagyon ritkán talizunk de ha meglátom a szívem hevesen ver de még flörtöl is velem. Mit tegyek? Félek h ha elmondom neki kinevet, és rendőr.

Legjobb válasz: Elsõ lépésként felejtsd el, és foglalkozz a korosztályodban jobban hozzád illõkkel. -Ennyi. Lehet hogy tetszel neki, és egy numerára be is vállalna, de nem hinném, h több lenne ez ennél. Nekem is vannak kiscsajok akik tetszenek, és megnézem õket, közben ott a barátnõm akit viszont nagyon szeretek és nem hagynám el, fõleg egy gyakorlatilag kiskorú fruskáért nem 25F

Elsõ lépésként felejtsd el, és foglalkozz a korosztályodban jobban hozzád illõkkel. -Ennyi. Lehet hogy tetszel neki, és egy numerára be is vállalna, de nem hinném, h több lenne ez ennél. Nekem is vannak kiscsajok akik tetszenek, és megnézem õket, közben ott a barátnõm akit viszont nagyon szeretek és nem hagynám el, fõleg egy gyakorlatilag kiskorú fruskáért nem 25F
Nem akarlak elkeseríteni, de 12 év korkülönbség rengeteg. Már most nem ugyanazt akarjátok az élettõl. Õ valószínûleg nemsokára családot, gyerekeket szeretne, munkája van, te pedig még tanulsz, és valószínûleg fogsz is. Lehet, hogy a srác közvetlen és mindenkivel ezt csinálja, csak te annyira szeretnéd, ha több lenne, hogy félreérted. Valószínûleg nem véletlenül van még a barátnõje mellett. Ha pedig végképp nagyon érdekel, hogy most akkor mi is van, kérdezz rá.:) Gáznak tûnik, hogy kinevethet, vagy visszautasíthat, de hidd el, jobb túlesni rajta, mint bizonytalanságban lenni.:) 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszi.Lehet igazatok van, de a szívnek nem lehet parancsolni :(De viszont mi van ha lemondok egy lehetõségrõl?Lehet h õ is a kor különbség miatt nem mer lépni!
A kérdező hozzászólása: Tavasszal kikosaraztam es eleg batortalanna valt, bocsi az kusza fogalmazasert, csak telorol nehez irni.
Keresd a társaságát, szemezz vele, mosoly, flört... beszéljetek többet! :)

Csajok! Ha megismerkedtek egy pasival és kiderül hogy csak a 8 általánosa van meg akkor dobjátok emiatt a pasit?

hülyének gondolnátok őt? az számitana valamit h majdnem letette az érettségit csak néhány vizsgája nem sikerült? vagy attól még idiótának tartanátok?

Legjobb válasz: El se jutnék oda, hogy vele legyek. Sokféle embert ismerek, na de hogy beleszeressek egybe ahhoz több kell. Diplomásként azért észreveszem, hogy valaki hol tart. 8 általános?? Valószínû, hogy mûveltség és intelligencia sokkal alacsonyabb szinten van. Engem pedig le kell nyûgözzenek minden értelemben. Kétlem, hogy ez egy 8általánost végzettnek sikerülne. Szóval el se jutnánk addig, hogy dobnom kelljen.

El se jutnék oda, hogy vele legyek. Sokféle embert ismerek, na de hogy beleszeressek egybe ahhoz több kell. Diplomásként azért észreveszem, hogy valaki hol tart. 8 általános?? Valószínû, hogy mûveltség és intelligencia sokkal alacsonyabb szinten van. Engem pedig le kell nyûgözzenek minden értelemben. Kétlem, hogy ez egy 8általánost végzettnek sikerülne. Szóval el se jutnánk addig, hogy dobnom kelljen.
ma 09:01 Biztos hogy intelligens, tájékozott, okos? Akkor miért nem sikerült az érettségin néhány vizsgája. Az az érettségi eleve ne sok tantárgy, ha ebbõl "néhány" nem sikerült az már minimum a fele bukta.
Ha az érettségit sem tudta letenni akkor ott valami gond van.
Intelligens, tájékozott, okos? Nem tudom, aki ezt írta, találkozott már 8 osztályos végzettségû emberrel? Mert én már igen, nem is eggyel, és az bizony volt minden, de a fent említett három közül egyik sem...
Nem dobnám. Ha intelligens, tájékozott, okos(mert papir nélkül is lehet valaki okos)-végképp.
Attól függ, mi a magyarázat erre. Csak emiatt nem "dobnám", ha tudna rendesen írni/fogalmazni, olvasottságban minimum egy szinten lennénk, az érzelmi intelligenciája is rendben lenne, és nem segélyen akarna élni stb. Bár az is igaz, hogy nem igazán tudom elképzelni, hogy 8 általánossal valaki ma boldogulni tudjon... De ha van saját földje, és el tudja magát látni élelemmel, akkor végül is senkinek sincs joga ítélkezni felette, elvégre nem élõsködik senkin és el is tudja látni magát.
érettségit. nem bírja. megírni. 20%-ra. okos. ok.
Anyagias világban élünk, sajnos kell, hogy az ember számító legyen. 8 általánossal még is hogyan tartsa el a családot? Felejtõs...
Valószínû nem lennénk egy értelmi szinten. 2 betût kapok a nevem elé, amikor majd végzek az egyetemmel, nagyjából elképzelhetetlennek tartom, - látva néhány élõ példát is - hogy megütné a mércét nálam valaki, aki még az érettségi lerakására sem volt képes.
Attól még lehet valaki értelmes, hogy nincs róla papírja. Egyébként is, annyival több papíros idióta van, akkor már inkább egy kedves, normális 8 osztályt végzettet választanék, mint egy idióta, beképzelt majom diplomást. 29/N
utolsó h.szóló.Hol tanultál, magán iskolában?Jó hosszú szöveget nyomtál, -utolsó mondatod 40 szó-sehol vesszõ, kötõjel, idézõjel, folyamatos szóáradat, 8 osztállyal sok ember különbül ír!
15:44 Amint látom nyelvtanból te sem tanultad meg a mondat tagolását....
Rengeteg olyan ember él magyarországon akinek lehetõsége se volt az érettségire és némelyikük vezetõ beosztást lát el mert van üzleti érzéke vagy csak simán képes átlátni a bonyolultabb helyzetetket. Nem hiszem, hogy életképtelen lenne egy olyan ember aki nem ismer pár verset vagy nem tud mondatokat elemezni vagy olyan matematika algoritmusokkal számolni ami az iskolán kívül soha nem fog kelleni neki a nyelvtudás is szubjektív mert valószínû soha nem kell ha magyarországon használni vagy ha van valakinek papírja hozzá akkor is segghülye a nyelvhez. A szüleim 8osztályt végeztek nekem van érettségim és mégis jobban keresnek mind a 2en mint én igaz a fõiskolát nem tudták fizetni de minden másban igen elég az hogy szeretetben felneveltek szerintem a végzettség nem szempont az életbe ha másképp gondolod akkor swzíved joga de lehet még pótérettségizni abból a pár tantárgból./off nem csaj vagyok de mind1/
13-nak. Érettségire úgy készültem, hogy mellette elláttam a teljes háztartást, az állatokat, mindent, egyedül. Elsõ szakmai vizsgámra úgy készültem, hogy a magatehetetlen anyám ápoltam. Inkl. ágytálazás, fürdetés, etetés. A második szakmát pici baba mellett szereztem, hajnalonként tanultam, ekkoriban derült ki, hogy mentálisan sérült a gyerek. Mondhatni zivataros idõszakok voltak... Elsõre simán leérettségiztem. Mindkét vizsgát jeles eredményekkel zártam. Aki akar, az le tud érettségizni. Aki AKAR... A kérdezõ gondolom nem tanult, és elkaszálták, aztán feladta. És most kipuhatolja, hogy lesz-e csaja nyolc általánossal. Ilyen apróságokra nem vesztegeti az idejét, mint munkahely keresés, jövedelem szerzés, önálló élet, saját lakás, stb.... A lényeg a pi.na! Igen, drága kérdezõ, tök sötétnek tartalak. Tessék gyúrni, adni a külsõre, törõdni a megjelenéssel, mert így még egy-egy numerára esetleg esélyed lehet. Ahogy a buta nõket se feleségnek szánják, de ha elég jól néznek ki, ágybetétnek mehetnek. Vagányabbak végzettség nélkül is megélnek ebbõl az egyetlen adottságból.
@13, "majdnem letette az érettségit csak néhány vizsgája nem sikerült?" Ettõl még olvasni megpróbálhatnál megtanulni, nem lenne hátrány.
Persze, meg Einstein is megbukott matekból. :) Azért ma már más világot élünk. Ahhoz hogy normális, jól fizetõ állásod legyen, az a minimum, hogy van egy fõiskolai, vagy egyetemi diplomád. ÉS még így sem olyan könnyû az elhelyezkedés. Szakmával is el lehet jól helyezkedni, de az már eggyel nehezebb, és érettségivel már szinte lehetetlen. De persze, mehetsz 400Ft/óra bérért dolgozni napi 12 órát esti mûszakba a gyárba. Szerintetek 8 általánossal mit kezd az ember? Semmit. Éhen is dögölhet akár.. Viszont én egy normális életet szeretnék, amibe nem szakadok bele. Gyerekeket, akikkel tudok is foglalkozni és nem csak este látják az anyjukat 1 órára. Na meg persze a férjemmel is szeretnék foglalkozni, legyen egymásra idõnk. Mindent meg szeretnénk nekik adni, amit csak tudunk, ne kelljen nélkülözni senkinek. A szüleinket is támogatni akarjuk, ha majd szükségük lesz rá. Szerencsére most még jól vannak, és bõven megélnek. Ezekhez azonban diploma kell. 8 általános...pf. Nem is értem, hogy ért ezzel egyet bárki is.
Tomas Edisont is kidobták a suliból és mégis letett vmit az asztalra :D de amúgy a nagy részük aki csak ált. végzett egy csóró örök munkanélküli, meg hülye is szegény nagyon
#13 Csakhogy a kérdezõ olyan esetrõl beszél, amikor az ember egyszerûen csak képtelen letenni a vizsgákat. Néhány vizsga nem sikerült? Könyörgöm, összesen 5-bõl kell érettségizni, maximum 6ból. Néhány nem sikerült? A fele? A 3/4e? Te egy tragédia miatt félbehagytad. Szörnyû lehetett neked, ezt senki nem vitatja. Ugyanakkor én pár év elteltével biztosan visszamentem volna, hogy letegyem az érettségit.
A képzettség, nem egyenlõ a végzettséggel. Akinek végzettsége van, nem biztos, hogy képzettsége is van. Akinek pedig képzettsége van, nem biztos hogy van végzettsége. Jó példa ez a városunkban van egy állatorvos, akinek van egy segédje. A segédnek nincs semmilyen állatorvosi-biológiai végzettsége, viszont amikor tanulók jönnek hozzájuk, lepipálja az összeset (latinban is), mivel a képzettségét már megszerezte az orvos mellett, meg magán szorgalomból. Szóval nem buta feltétlenül az érettségi hiánya miatt..... van cégvezetõ ismerõsöm, akinek nincs érettségije, és õ most kezdte el esti tagozaton, 50 évesen. Van érettségivel, meg diplomával rendelkezõ idióta ismerõsöm is.... Beszélgetni kell vele, és kiderül egy idõ után, hogy mi a helyzet.... majd dönteni.
És mi van ha nem is próbáltam meg leérettségizni, mert valami tragédia miatt hirtelen több ember helyett kellett dolgoznom és otthagynom a középiskolát??? Sokkal keményebben dolgozom mint a legtöbb fõiskolás vérszívó aki huszonhárom évesen is az anyján.élõsködik vagy gazdag idióta
Nem CSAK idiótának tartanám... Egy férfi tudjon küzdeni a kitûzött célokért. Ha azt is feladja, hogy az érettségit megszerezze, és beéri a nyóccáttalánossaaa', akkor még férfiként se tudok rá tekinteni. Könyörgöm, hát mégse a Nobel-díj megszerzésérõl van szó, csak egy sza.ros érettségirõl. Ami ma kb. annyit ér, mint nagyanyáink korában a nyolc általános. ... és még szakmát se tud szerezni, gondolom, mert attól is csak pár vizsga választja majd el, és munkát se tud találni, mert a megszerzéséért és a megtartásáért is keményen meg kell dolgozni. ...Na szóval az ilyen töketlen pasikat megeheti a fene. És még bele se mentem, milyen szinten ostoba lehet, ha több tárgyból is bukott, miközben valóban eleve alig pár tárgyból kell érettségizni. Némi szorgalommal bárki össze tud kaparni egy kettest. Aki ennyi erõfeszítésre nem képes, az jobb is, ha nem szaporodik.
@10 tudod ez számukra tündérország ahol mindenki nagyon okos és intelligens, az iskola csak azért van, hogy elbutítsa az embereket! aki meg az ellenkezõjét állítja az egy szívtelen gyökér!
sztem nem hiszen nem a tudása vagy a papirok alapján kell megitélni egy srácot! 16/L
Persze, bármi lehet. De, talán kérdezgesd és akkor fog beszélni a múltjáról.
Attól, hogy nem beszél a múltjáról az még nem jelenti azt hogy prosti.
Hirtelen kérdezz rá, hogy mennyi a tarifa aztán ha gondolkodás nélkül válaszol akkor valószínû :D de ezt egy váratlan pillanatba tedd meg mikor nem számít rá!
szerintem ne kérdezz rá, és így leirtak alapján nem az volt. akarja úgyis elmondja ha volt bármilyen sötét a multjában. és amúgy az már úgyis a mult, neked a jelen kell
Nekem is volt ilyen gyanúm, én kerek-perec rákérdeztem. Megsértõdött, de nem volt az. De ha az lett volna, akkor is szeretném.

Bnőmmel már 5 éve együtt vunk és már egyre nehezebben tom felizgatni! Mit tegyek hogy újra olyan gyönyöröket éljen át velem mint mikor megismerkedtünk? Szeretem és nekem csak az számít hogy neki jó legyen és boldoggá tegyem

Legjobb válasz: Nálunk a kihagyás segített. Kihagytunk 1-2 hetet vagy hónapot is talán és egy teljesen ismeretlen helyen ismét egymásnak estünk és azóta is szuper! Imádok szeretkezni! 24/N

Nálunk a kihagyás segített. Kihagytunk 1-2 hetet vagy hónapot is talán és egy teljesen ismeretlen helyen ismét egymásnak estünk és azóta is szuper! Imádok szeretkezni! 24/N
Próbáljatok ki új dolgokat, helyeket ;)
Lepd meg anállal
Extrem helyek kis jatekszerek szerezz be vibrit par erdekes penis gyurut stb stb tobb 1000 kutyu van en 1 honapja 1 este igy csin( csajszi fel jott 2 napja ismertuk 1 mast jo ez mas de a kovetkezteteseket vedd les es probaldki , el mentunk furdeni sok hab gyertya zene pezsgo csokok erintesek kis izgatas, majd be a szobaba lampa el gyertya szek a szoba kozepere ki bilincseltem csaj meg votl lepodve majd szemet is be kotottem zene kicsit fel es akk kezdodott ajacma csokok erintesek van 2 tollam is amivel lehet huzni a no agyat es nagyon fel izgattam ugy mond mikor le vettem a bilincset rolla nekem rontott mind valami ki ehezett vad ) probald ki nem faj az ossz cucc 35 euronal tobbbe :) 24 F

Megismerkedtem egy szolid és okos lánnyal, aki feltehetőleg nagyon gazdag. Mit tegyek?

Egy galériában ismertem meg, rögtön kit?nt a tömegb?l. Elhívtam egy kávéra, nagyon kellemes személyiség. A hétvégén randiztunk is, felajánlottam, hogy elugrok érte, azt mondta, hogy ne, jön majd ? egyedül. Találkoztunk is a megbeszélt helyen, minden jól alakult, a pofára esés akkor történt, mikor a parkolóban szétváltunk: egy új Mercedes SLS Roadster kocsival jár. Láttam a ruháin is, hogy min?séges darabok, de ez tényleg betette az ajtót. Fiúk, mit tanácsoltok? Nem túl pénzes hozzám? Én átlagos vagyok. 24/f.

Legjobb válasz: Ennek van egy jó és egy rossz oldala is,de a szerelemben ez nem számít!Csak akkor lesz gond,ha a kettõtök közötti különbség megmutatkozik!Pl:Te nem teheted meg,hogy tehetõs helyekre járj,de õ már hozzászokott..ez csak egy példa volt,sajnos több minden van ami a kapcsolatban gondot okozna..DE A SZERELEMBEN EZ MIND MÁSODLAGOS!

Ennek van egy jó és egy rossz oldala is, de a szerelemben ez nem számít!Csak akkor lesz gond, ha a kettõtök közötti különbség megmutatkozik!Pl:Te nem teheted meg, hogy tehetõs helyekre járj, de õ már hozzászokott..ez csak egy példa volt, sajnos több minden van ami a kapcsolatban gondot okozna..DE A SZERELEMBEN EZ MIND MÁSODLAGOS!
Most miéért? Elsõ kettõ válaszát nem értem. Mi van, ha teljesen értelmes, okos, RENDES lány, amibõl manapság alig rohangál egy-kettõ, te meg eldobnád, mert PÉNZES? Milyen egy elb.szott világ ez... O.o
5 nehéz elmagyarázni.Oké szeretem.Na de én szegény vagyok.Egészen más világ.És nem az õ pénzén akarok élni.
Én akkor is adnék neki egy esélyt. Miért ne, mi van ha õ a nagy õ?
nem tudom.... én arra gondolnék, hogy szeretek néha túrázni, sátorozni, mit szólna hozzá az aktuális kiszemeltem ha tök gazdag lenne és mondjuk nem lenne hajlandó megvállni a magassarkútól vagy a kényelemtõl és ilyesmikre. meg egy pasinak azért szerintem nem épp egónövelõ ha a nõje jóval több mindent megvehet. gondolj csak pl egy karácsonyra vagy egy késõbbi eljegyzési gyûrûre lány voltam.22
ez szar dolog! de ha szeretitek egymást akk semmi baj!!
szerintem nem para:)
Én komolyan elgondolkoznék e rajta, hogy megadhatom ezeket neki. Folytatnám tovább a dolgot aztán kiderülne. De biztos, hogy nem használnám ki a gazdagságát.Sajnos inkább szakítanék vele.Nem az én világom.Ahhoz szoktam hozzá, hogy keményen megdolgozok a pénzemért.(ami amúgy is kevéske)
Elolvastam a kérdést, és a válaszokat is gyorsan átnéztem De úgy látom én rajtad, hogy nincs itt kérdés Te szeretnéd nagyon. Akkor nincs min gondolkodni. Ha elszalasztod, majd vered a fejed a falba, hogy mit csináltál. És nem a pénze miatt, hanem mert nem próbáltad meg. Ha már együtt vagytok x ideje, és téged zavar a dolog, akkor úgy is meg tudod vele beszélni. De szerintem most rögtön az elején ne hozd fel a dolgot. Viszont azt azért szépen (nem kell fizetési bizonylat) valahogy finom add tudtára, hogy te valószínûleg nem vagy olyan tehetõs mint õ
A kérdező hozzászólása: 20as, nem hülye, tudja õ biztosan, hogy nem vagyok olyan helyzetben, mint õ.
Srácok ez a "szerelemben semmi sem számít" ezt felejtsétek el. Mert a szerelem az csak a kapcsolat eszköze és nem pedig a kapcsolat a szerelem eszköze. Igenis fontos hogy ki honnan jött nem a pénz az elsõdleges hanem a hozzálás. Tapasztalatból mondom hogy nem elsõdleges a pénz egy kapcsolatban (csak annak fontos aki mostanában gazdagodott meg) mert ezek általában sznobok. A világnézet számít. Ha hasonló a világnézetetek akkor minden mûködni fog remélem segítettem :)
szerintem kár elõre olyan problémán agyalni, ami még meg se történt... csókolóztatok már egyáltalán? Az, hogy több pénze van, szerintem nem gond, de hosszú távon az rossz érzés, ha neki van kocsija, neked meg nincs. De ha már van autód meg külön laksz, ne csinálj problémát. Ha egy lány gazdag, három lehetõsége van: 1.összejön egy külföldivel, 2: vagy egy gazdag magyarral, de azok általában jóval idõsebbek és ritkán a 3: összejöhet átlagos anyagi helyzetû fiúval is, pl veled Amúgy az SLS meglepõ, csak kb 5-10 lehet belõle az országban
A kérdező hozzászólása: 23-as: Kocsim nekem van, neki rakétája van. :-) Albérletben lakom.
Semmi baj, egy randitól még nem dõl össze a világ. Több mint való ha tisztában van az anyagi helyzeteddel akkor vagy normális vagy csak dugni szeretne.
A kérdező hozzászólása: 25-ös: Szerintem, ha dugni szeretne, akkor már rám nyomult volna... :-)
Akkor pedig mi a kérdés? Továbbra sem értem :)
egy probat meger. Lol télleg sls volt?
A kérdező hozzászólása: 17es, nem tudom, hogy ki vette a kocsit neki. Nem gondoltam lerázni csak úgy...
Úgyan ilyen helyzetbe vagyok a jelölt apósomnak jó pár hotelja van meg éttermek hasonló dolgok...lányával járok már 4éve jól meg vagyunk visznek magukkal lányuk is gyakornok elégé szépen fog keresni de én csak egy csõszerelõ vagyok...de én együtt vagyok vele szarul éreztem magam elején h megyek velük de most már nagyobból megszoktam de mondjuk nem vagyok az a költekezõ szegény családból származok mondjuk fizetésem átlag feletti de azért nem elég mindenre szerintem próbáld meg!nem veszhetsz vele semmit én is így voltam 26f
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes lány. Illedelmes, okos, empatikus és nagyon tetszik, hogy mindenben látja a jót, pozitív ember. Szerintem nem vár el õ tõlem semmit sem anyagi szempontból, csak félek, hogy esetleg nem tudok majd lépést tartani pl. egy nyaralást illetõen.
8.na igen én teljesen erre gondoltam.
A kérdező hozzászólása: 7es, bicikli túrázni szokott. :-)
Én nem azt írtam, hogy nem adnék neki esélyt.Lehet, hogy mûködne. De rosszul érezném magam ahogy így bele gondolok
Túl nagy lenne az osztálybeli különbség. A kisebbségérzetem felõrölné a kapcsolatot...
7es vagyok ebben az esetben lehet, hogy találtál egy tökéletes nõt?:) grat hozzá, én eddig csak olyat láttam, akinek ki volt nyalva a segge és hisztérikás görcsöt kapott ha a balatonra akarták vinni, mert hogy az nem tenger. de végülis akkor sok sikert;)
A kérdező hozzászólása: 14es, ez a lány elég laza és kíváncsi, de mégis félek egy szinten. Egyébként beszéljek neki errõl a félelmemrõl?
Sajnos ha nem vagy legalább olyan gazdag, mint õ, akkor nem lesz belõle tartós kapcsolat, nem fog méltónak találni magához.
hát elég gáz lenne, ha se szó, se beszéd lelépnél és nem keresnéd többet...szerintem adj magatoknak még egy esélyt!ha találkoztok még és tudtok beszélni komolyabb dolgokról, és már valami vonzalom is van, akkor majd ráérsz agyalni a lóvén! amúgyis 1000%, hogy nem õ vette a kocsit, hanem apuka/anyuka/nagybácsi vette neki :-)
A kérdező hozzászólása: Igen. És az egyik legjobb vezetõ, akit ismerek. :-) Egyébként mindenkinek, aki válaszolt: Tegnap újra találkoztunk és egyáltalán nem mutatott semmiféle "jelet", hogy kevés lennék neki. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Fiúk, ha megismerkedtek egy lánnyal és CSAK barátkozni akartok vele, akkor hogy viselkedtek?

Például hányszor keresitek telefonon, hányszor szerveztek közös programot, szoktátok-e attól még dicsérni, mennyi ölelés, kézfogás, meg ilyesmi fér bele?

Legjobb válasz: fiú és lány közti barátság azért nem igazából létezik, mert az egyik fél mindig többet akar, és ez borítja az egyensúlyt. Én eddig sokszor hittem azt, hogy barátkozni akarok egy lánnyal, aztán a végén mindig az ágyban kötöttünk ki. Az ölelés meg fõleg a kézfogás máris túlmutat a barátkozáson szerintem.

fiú és lány közti barátság azért nem igazából létezik, mert az egyik fél mindig többet akar, és ez borítja az egyensúlyt. Én eddig sokszor hittem azt, hogy barátkozni akarok egy lánnyal, aztán a végén mindig az ágyban kötöttünk ki. Az ölelés meg fõleg a kézfogás máris túlmutat a barátkozáson szerintem.
Az a lány személyiségétõl is függ, hogy mit bír barátilag a kapcsolat. Van, akik ölelgetik is egymást barátilag, én például nem vagyok ez a típus. A találkozókat pedig szerintem a helyzet hozza magával, hogy hová és hányszor.
Amikor valaki ezen agyal, hogy hányszor keresik telefonon és ehhez hasonlók, az biztos jele annak, hogy részérõl nemcsak barátságról van/lenne szó. Egy igazi baráti kapcsolatban ez ugyanis ugyanúgy nem számít, mint ahogy az se, hogy a haverját hányszor hívja fel az ember.

Én 17 éves fiu vagyok. Es megismerkedtem egy 15 éves lánnyal msnen. Szoba jöhet egy ilyen párkapcsolat, hogy a fiu 17 a lány meg 15?

Sokszor szoktunk beszélgetni és már a sex is szóba jött. Azt mondta, hogy eltudná képzelni közöttünk.És a rendszeres sex?.Komoly válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem simán mûködhet, de neki még korai. Várd ki amíg nem csak a teste szeretné, hanem az egész lelke. Ha csak msn-es kapcsolat ez eddig, akkor honnan is tudhatná hogy veled eltudja képzelni? Hagyd még kicsit ezt a témát. A pettinggel, csókokkal, simogatással nincs semmi baj, de ezzel szerintem még várjatok egy kicsit.

Szerintem simán mûködhet, de neki még korai. Várd ki amíg nem csak a teste szeretné, hanem az egész lelke. Ha csak msn-es kapcsolat ez eddig, akkor honnan is tudhatná hogy veled eltudja képzelni? Hagyd még kicsit ezt a témát. A pettinggel, csókokkal, simogatással nincs semmi baj, de ezzel szerintem még várjatok egy kicsit.
Miért ne lehetne? Két év az nem olyan nagy korkülönbség. Nekem mindig idõsebb barátaim voltak. Ha úgy érzitek járjatok. A szexet én késõbbre hagynám, ha már komolyabb lesz. Ha szeretitek egymást és mind a ketten szeretnétek, akkor pedig rendszeres is lehet. Nincs ebben a kapcsolatban semmi rossz:)
Mi is így vagyunk (én vagyok a lány). Több, mint 8 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le (mind a ketten szüzek vagyunk). Megmondtam neki, hogy még nem vagyok kész a szexre, ezért vár:) Szóval mûködhet a kapcsolat;):)
en is 15 eves voltam akkor mikor osszejottunk a párommal, most 17 vagyok. ket eve boldogan elunk egyutt. 3 het utan teljesen ugy ereztem h vele akarom elvesziteni a szuzessegemet, megis tortent a dolog. semmi gond nincs azota minden rendben mukodik. hetvegente vagyunk egyutt, egymasnal alszunk es hetkoznap meg msn, skype..szoval hajra. na de persze ez suliidoben. nyariszunetbe logikus h tobbet..sot szinte minden nap :) sok sikert!!
16 voltam barátnõm meg 14, egy éve és 2 hónapja vagyunk együtt és még mindig nem feküdtünk le, persze várom már, de nem kell ezeket elsietni. Elõször szeressétek meg egymást utána jöhetnek a testi dolgok.
Én most 15 vagyok, a párom meg 17. másfél éve vagyunk együtt, és 1 év után szexeltünk :P. Szerintem nincs semmi ebben a 2 évben...
uccsó válaszoló vagyok: 15(és fél)/L
A kérdező hozzászólása: :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Nekem sokat jelent::)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!