Találatok a következő kifejezésre: Megint késik, sokszor (2 db)

Megint késik, de sokszor van ilyen. Csak ritkán van peteérésem mert sokszor a 40. napon jön meg. Ez most nekem a 43. nap. Már régen volt peteérésem ezért gondolom hogy hátha most igen. Mert a hőm 37, 2. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez volt az én gondom is,de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam,hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!

Ez volt az én gondom is, de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam, hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!
De bizony ám, hogy Igen! Úgyhogy én a te helyedben rohannék egy tesztért!)))D Nagyon drukkolok neked!

Hogyan kezeljem a fóbiámat? Mindig félek attól, hogy valamit otthon hagyok, nem kapcsoltam le a villanyt stb. és amikor már elmegyek zárnám be az ajtót vagy 3x megint ellenõrzök mindent! Idegesítõ és sokszor kések miatta. Hogyan küzdhetném le?

Legjobb válasz: én megmondom. írd össze mi az amiket reggel ellenõrizni szoktál. csinálj róla egy excel táblázatot, három ponttal. nyomtass ki belõle egyet minden napra. kelj fel 10 perccel korábban. és minden nap a kezedben az aznapi táblázattal és egy tollal, ellenõrizd és jelöld a lapon, hogy mit ellenõrzitél. és háromszor ellenõrizz így végig mindent, mindháromszor feljegyezve a lapon, hogy az adott dolgot leellenõrizted. ezzel garantálom, hogy az ellenõrzések számát nagyon hamar 1-re fogod csökkenteni, és mikor bezárod az ajtót nem fogsz többet visszamenni, se parázni, hisz nálad van a papírod amin be van jelölve, hogy mindent leellenõriztél.

én megmondom. írd össze mi az amiket reggel ellenõrizni szoktál. csinálj róla egy excel táblázatot, három ponttal. nyomtass ki belõle egyet minden napra. kelj fel 10 perccel korábban. és minden nap a kezedben az aznapi táblázattal és egy tollal, ellenõrizd és jelöld a lapon, hogy mit ellenõrzitél. és háromszor ellenõrizz így végig mindent, mindháromszor feljegyezve a lapon, hogy az adott dolgot leellenõrizted. ezzel garantálom, hogy az ellenõrzések számát nagyon hamar 1-re fogod csökkenteni, és mikor bezárod az ajtót nem fogsz többet visszamenni, se parázni, hisz nálad van a papírod amin be van jelölve, hogy mindent leellenõriztél.
4-es vagyok, én az 1-es hozzászólásra írtam, hogy én is ezt javasoltam volna, csak közben míg elküldtem, jött egy másik hozzászólás. Tévedés elkerülése végett, még véletlenül sem dohányzom, ki nem állhatom a szagát sem. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok agybajos, te pedig ne felejts el elmenni rák szûrésekre.
Naa, jó indulatból írtam dohányzást, nekem metálisan segített (hozzáteszem, nem is ellenõríztem maga 1xer sem, csak mikor elmentem othonrol elég sûrûn jutott eszembe, hogy mindent úgy hagytam-e ahol kelett volna)...mióta cigizem, nem agyalok fölöslegesen fa.s.z.ságokon.Én csak 1 egész jó tippet adtam, menj el Pszihiáterhez, akkor ha agybajos vagy, bocs!'
szívesen :)
A kérdező hozzászólása: Hát ha ti így oldjátok meg a problémáitokat akkor egészségetekre! Dohányozzatok! :) Utolsó igen igazad van, köszönöm, sokat segítettél! :)
hát nézd, én csak logikusan gondolkodom. mindennap megkérdezem magamtól mikor bezárom az ajtót, hogy elzártam a gázt, nem hagytam égve a villanyt, stbstb, pedig ezeket le is ellenõriztem mielõtt eljöttem otthonról, csak nem vagyok benne biztos, akkor írok errõl egy listát és csekkolom tollal. annyit minimum elérek vele, hogy 1-szer elég lesz leellenõrizni a dolgokat, hisz a saját X-emnek már csak hiszek, ráadásul ha eljövök otthonról, se kattogok majd. ez mindenképp jobb mint 3szor ellenõrizni és parázni hogy mégis elfelejtettem valamit nem? :)
Én is ezt javasoltam volna, próbáld ki. :)
Igen ez már kényszer betegség, de nem súlyos!én is mindíg ellenõriztem magam, mióta Dohányzom semmi bajom. :)
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg hatásos? Ám jól hangzik, kipróbálom, köszi!
A kérdező hozzászólása: Jól teszed :D .... semmi baj :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!