Találatok a következő kifejezésre: Meghosszabbítanád egy az (2 db)

Nem.
áhhh, nem
Szerintem is egy évért minek...?!Hülyeség.
neeeeem!!!
Ja, egy gyilkoséból.
nem. ultrapocsék év lenne.
nem
Egy év nem oszt, nem szoroz. :) Egyszóval: minek???
Nem! Mert az emberi társadalom nem annyira gonosz mint hiszed! Azért vannak még jó emberek is. Elõbb-utóbb ugyis meghalunk vmikor, felesleges még meghosszabitani is. Az ellenségeinknek tudni kell megbocsátani! Nem vennék el egy évet senki életébõl se. Ennyire nem vok önzõ!!!
igen, mindenkijébõl akit utálok annyi amenynit én gondolok és akkor örökre élnék. :-)
Hogyne!!! Még többel is! 6 milliárd ember X 60 éves átlagéletkor = 360 milliárd év. Ennyi nagyjából elég is lesz.
Nem mert akkor tudnám mikor lesz vége.
NEM
Semmiképp
nem
igen az ellenségemét!!!

Ha egy Magyarországon élõ külföldinek lejár a vízuma és nem tudja meghosszabbítani, akkor mi lesz azzal a külföldivel?

Kitoloncolják?

Legjobb válasz: Jaja, kiutasítják az országból, ha nem önként, ki is viszik.

Jaja, kiutasítják az országból, ha nem önként, ki is viszik.
A kérdező hozzászólása: És itt is van ilyen, mint Amerikába, hogy ha hozzá megy egy magyarhoz akkor itt maradhat?
Igen, hiszen akkor igényelhet új tartózkodási engedélyt, ami alapján maradhat. (Akkor is pl, ha munkát vállal). De ha csak ezért házasodik, és lebukik, akkor ugyanúgy kidobják.
A kérdező hozzászólása: Azt a magyart is megbüntetik, aki elvette? Illetve meddig kéne együtt lenniük, hogy ne legyen törvénytelen a dolog?
Nem maga a hazassag tenye nem jar együtt a tartozkodası engedely megkapasaval plane ha a vızuma lejart. İlyen esetben ha valakınem a vızuma lejar tehat gondolom turıstavızummal erkezett a követkesö a szıtuacıo: vıssza kell mennıe a sajat orszagaba de az utlevelellenörzes soran amıkor latjak majd hogy a vızuma lejart akkor ott azonnal megmondjak mekkora büntetst kell fızetnıe, ennek van egyszerı dıja es plusz mınden napra büntetest szamolnak fel tehat ertelemszerüen naprol napra nö. Ezt kı kell fızetnıe majd utana a sajat orszagaban elmegy a magyar nagykövetsegre ahol ker egy un hosszutavu tartozkodası engedelyre jogosıto specıalıs vızumot magyarorszagra mert turıstavızummal többet nem utazhat Magyarorszagra mar. Fel fog kerülnı egy lıstara ez olyasmı mınt a bankı adosoknal a BAR lısta volt regen ez mınden rendszerben szerepelnı fog.Ha a büntetest kıfızette akkor kerhetı majd a vızumot amıröl az elöbb ırtam neked. Ha nem fızetı kı akkor evekre altalaban 5 evre kıtıltas jar az orszagbol. Igen ha ellenörzes soran derül erre feny pl ıgazoltataskor akkor kıtoloncoljak. de mar hazassagot sem tudtok ıgy kötnı ugyanıs a hazassagkötes elött van utlevel es vızumellenörzes ıs.A hazassagköteshez nekı a sajat okmanyaıt le kell fordıttatnı hıteles fordıtoıroda altal, az önmagaban mar eleg sokba kerül es mınt ırtam ellenörzes ıs van tehat akkor kıderülne a lejart vızuma semmıkeppen ıgy mar ez nem megoldhato amugy akıvel hazassagot köt azt nem büntetnek meg egyaltalan. Olvasd el a bevandorlası hıvatal honlapjat nagyon reszletesen mındenre kıterjedöen mındent meg fogsz talalnı ott: A tartoskodas Magyarorszagon cımü menüpontban fogod megtalalnı amıt keresel, szep napot neked: [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!