Találatok a következő kifejezésre: Meghivott egy egy (51 db)

Az exemnek a legjobb barátnője a multkor meghivott egy inni, akkor ezt vegyem randi meghivásnak?

Legjobb válasz: kíváncsi vagyok minek a kódja a meghívott egy inni az finom? Szerintem elfogadhatod és kezelheted randiként.

kíváncsi vagyok minek a kódja a meghívott egy inni az finom? Szerintem elfogadhatod és kezelheted randiként.

SEGÍTSÉG! Lesz egy buli, ahová a bolond házigazda meghívott egy lányt meg egy fiút. Régen jártak. Nemrég szakítottak, és a fiú nem jön, ha a lány isott lesz. Mindenki szeretné, ha a fiú jönne, de nem vonhatjuk vissza a lány meghívását. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: hát én tökön rúgdalnám a pasit... milyen nyápic ember már, megijed egy csajtól? xD mitõl fél, hogy csúnyát mond rá? mint az óvodában az elcs.eszett 3éves, akitõl a csúnya 6éves elvette a játékbiciklit... de most komolyan... ha nem bírják egymást nem beszélnek és kész. majd õk eldöntik, ha ezért nem jön a csávóka, a szemére lehet vetni hogy egy gyáva kutya. saját maga ássa el ezzel a saját tekintélyét mondd ezt el neki. egy Férfi nem tojik be egy excsajtól.

hát én tökön rúgdalnám a pasit... milyen nyápic ember már, megijed egy csajtól? xD mitõl fél, hogy csúnyát mond rá? mint az óvodában az elcs.eszett 3éves, akitõl a csúnya 6éves elvette a játékbiciklit... de most komolyan... ha nem bírják egymást nem beszélnek és kész. majd õk eldöntik, ha ezért nem jön a csávóka, a szemére lehet vetni hogy egy gyáva kutya. saját maga ássa el ezzel a saját tekintélyét mondd ezt el neki. egy Férfi nem tojik be egy excsajtól.
Igyatok meg egy poharral, es fogjatok ra a nyuszira.
Ti semmit. Mivel a házigazda azt hív meg, akit akar.
Én szoktam házigazda lenni, és nem különösebben kedvelem, amikor beleugatnak a szervezésbe (ettõl függetlenül megteszem, amit lehet a hangulat jobbá tételéhez). De azért egy meghívottat nem küldenék el a fenébe egy másik kedvvért. Ha ezen múlik, akkor inkább lógassa a tökét otthon a tag (már elnézést, de így érzelmileg is õszinte a véleményem), ebben a helyzetben maximum annyit tennék meg érte, hogy ha tudom, hogy a lány nem jön, akkor megemlítem neki. Ha nagyon ragaszkodtok a fószerhez, beszéljetek meg egy másik bulit akár az õ tiszteletére - ha már neki szól, csak nem utasítja vissza.
ha nem bírják egymást elviselni, akkor mind a kettõ gyerekes kis hülye, nem kell meghívni. ha meg mind a kettõt elhívjátok, és nekiállnak jelenetet rendezni, tönkrevágják a bulit, kell az nektek? ha meg egyik jön, a másik nem, akkor megsértõdik és akkora sz*resõt kaptok a nyakatokba, hogy ihaj. nem éri meg, ne hívjátok el. ha kérdik miért, akkor mondjátok meg, hogy ha majd felnõtt módjára tudtok egymás társaságában viselkedni, a KÖZÖS szórakozása érdekében, és nem önzõ módon a sérelmeitekkel foglalkoztok, na akkor majd jöhettek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy simán levágná a fejünket, de az mellékes.. és vele együtt kérjük a segítségetek:D köszi a válaszokat!
akkor ne jöjjön egyik sem. ha nem képesek éretten kezelni egy ilyen szitut, és elmenni egymás mellett egy szia-szia után, akkor jobb, ha egyik sincs ott.
"Lesz egy buli, ahová a bolond házigazda meghívott egy lány..." "BOLOND HÁZIGAZDA" Mi ez , Horror , ahogy levágja az emberek fejét és kirakja az ablakra , vagy mi ? :D
nemtom
Én elmondanám mindkettõnek, hogy a másik is meghívott, és jó lenne, ha elviselnék egymást. Innen rájuk van bízva.

A tajvani Nagykövet Asszony meghívott minket egy fogadására a Gundel étterembe, tajvan nemzeti ünnepe megünneplésének alkalmából. Kérdések lent?

Nagyjából tisztában vagyok az etikettel, de örülnék ha valaki segítene még egy kicsit kikupálódni. Gondolom ide azért kell sminket felrakni, de mennyire szolidat? Kosztüm egyszerű vagy inkább díszes? A válaszokat előre is nagyon köszönöm. :))

Legjobb válasz: Nem palotába mentek, hanem egy elegáns étterembe, ahova bárki betérhet az utcáról is. Tehát úgy kell öltözködni, mint ahogy egy vendéglõben szokás.

Nem palotába mentek, hanem egy elegáns étterembe, ahova bárki betérhet az utcáról is. Tehát úgy kell öltözködni, mint ahogy egy vendéglõben szokás.
A kérdező hozzászólása: Egyébként az Elisabeth és az Andrássy termekben leszünk. Mennyit illik enno?
A kérdező hozzászólása: Businnes suit
Ami pedig a kérdésedet illeti, attól függ mi áll a meghívó alján. Ha a bal alsó sarokban az a két szó van írva, hogy "fekete nyakkendõ", az azt jelenti, hogy nõk kosztümben, férfiak szmokingban (öltönyben) jelenjenek meg. Ha viszont azt írja alul, hogy "fehér nyakkendõ", akkor a nõk estélyi ruhát (kisestélyit), a férfiak pedig frakkot kéretnek viselni.
Nem ál-nagykövet asszony, mert annak titulálják és azt a funkciót tölti be, de hivatalosan mégsem nagykövetséget vezet, mert egy el nem ismert államnak nem lehet hivatalos képviselete az õt el nem ismerõ államban. De kereskedelmi képviselete lehet és ez elláthat kvázi diplomáciai feladatott is. Ha egy magyar kormánypolitikus nyilvánosan nagykövet aszonynak titulálná, az mindjárt kiverné a népi kínai nagykövetség biztosítékát ☺ .
A kérdező hozzászólása: Akkor õ csak ilyen ál-Nagykövet Asszony. :)
De ha egyszer nincs nagykövetség?
A kérdező hozzászólása: És ez a kérdés? Mondom. Nem fogok vitát nyitni tudom amit tudok. De szeretnék végre egy normális, a kérdésre felelõ választ.
Magyarország diplomáciai kapcsolatot a Kínai Népköztársaságal tart fenn, Taivan államiságát nem ismeri el. Ezért hivatalos kapcsolatot csak a Tajpej kereskedelmi képviselet által biztosítja.
A kérdező hozzászólása: Renben. Nem szeretnék vitát nyitni veled. Kérlek csak akkor válaszoljatok ha sejtéstek van mi ez és hogy hogyan kell itt viselkedni. :) Illetve ha a kérdésekre tudtok a válaszolni.
Kétlem, hogy annyira fontos emberek mennének oda, ugyanis a Kína megszakítja kapcsolatait azokkal, akik tartják a régi barátságot a tajvani "kormányzattal". Pl Norvégiában 2010-ben egy kínai emberjogi aktivistának adták a Nobel-békedíjat, azóta (már 4. éve) norvég hajók nem futhatnak be kínai kikötõkbe. Tehát nálatok is jöhet a retorzió, ezért állami tisztviselõ oda nem teszi be a lábát.
A kérdező hozzászólása: Nem. A legjobb termek vannak lefoglalva , csupa fontos ember lesz ott. :) . Ott nem lehet papírzsebkendõd sem használni csupán szolid szövetet. Nem lehrt fedetlen testrész sem. Minimum könyökig fel kell öltözni.
Mennyit illik enni ? Amennyit felszolgálnak... Legjobb mérce nézni, hogy más hogyan csinálja.


Egy fiú, akit csak látásból ismerek, meghívott egy szilveszteri házibuliba. Miért?

Legjobb válasz: Januárban sajgó tomporral fogsz ébredni egy szélesen vigyorgó hülyegyerek mellett... Vagy a szervkereskedõ asztalán... Ne menj el véletlenül se.

Januárban sajgó tomporral fogsz ébredni egy szélesen vigyorgó hülyegyerek mellett... Vagy a szervkereskedõ asztalán... Ne menj el véletlenül se.
facebook esemény?
A kérdező hozzászólása: Facebookon írt levelet.
Ha lesz még valami ismerõsöd akkor nyugodtan elmehetsz. Max. megismered. De ha senkit nem ismersz ott, akkor ne foglalkozz vele :)

Meghívott egy fiú egy rock koncertre. Mit akarhat?

Lány vagyok, és egy fiú elhívott egy rock koncertre (ingyen)

Legjobb válasz: Mit akar? Randizni. Nem másabb egy rock koncert, lehet õ szereti és azért akar oda vinni. Ismerkedni akar.

Mit akar? Randizni. Nem másabb egy rock koncert, lehet õ szereti és azért akar oda vinni. Ismerkedni akar.
pogózni :D
Nincs is romantikusabb egy közös headbangnél. Mellesleg nincs semmi baj a rock koncerttekkel, nekem bejöttek..:D 20/F
ez randi:) szerintem azért akr oda vinni, mert ott elõször fel tudtok minketten szabadulni és így egyszerûbb lesz utána dumálni:)
pogózni xD ez fáááájt
rock koncertet hallgatni/nézni egy lánnyal, aki tetszik neki
Egyértelmû a szituáció, le akar itatni, aztán berángatni az elsõ bokorba. Legalábbis én ezt szoktam :-)
Valamelyik válaszoló írta, hogy ez randi, de nem! Randi csak szex után van, addig csak találka...:D Biztos nem egy mérlegképes könyvelõt keres egy rock-koncerten...:D Várj, soha nem látott, de koncertre akar vinni? Biztos nem valami perverz, ugye? De biztos csak meg szeretne ismerni:) -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Csak nekem elég furi volt, hogy még sose láttam, és így akar elhívni:D
hány éves vagy? Hogyhogy nem találkoztatok még?!

Lesz még ebből valami? 15 éves vagyok, a fiú 20. Jól elvagyunk msn-en és már meghívott egy buliba is...

15 éves vagyok, a fiú 20. Jól elvagyunk msn-en és már meghívott egy buliba is... de én még nem is voltam igazi buliban, ? meg cigizik és iszik is... pedig nagyon kedves és olyan helyre jár bulizni, ahol nem csajozni szokott, hanem barátaival megy és miattuk megy... szerintem egy 20 éves fiúnak már komolyabb elképzelései vannak/lehetnének egy kapcsolatról és még írta is, hogy nincs oda a ribikért... azon a bulin akarhat t?lem valamit? én voltam a kezdeményez?, én vettem fel, de már olyanokat ír, h jófej vagyok, aranyos, örül, hogy felvettem, ? is rámszokott írni és én is azt érzem, hogy akarhat valamit, de mikor? annyi kérdésem lenne, de már én se tudom mit kérdezzek

Legjobb válasz: én pasi vagyok és hasonló szabású vagyis 20 éves, de szerintem ez így teljesen oké. Bár egy picit fiatal vagy hozzá, de nekem is volt már 15 éves csajom :D szal ennyi. Bulizzatok egyet, de ne igyál meg ne cigizz semmiképp! Na jó inni szabad de ne okádásig :D pussz

én pasi vagyok és hasonló szabású vagyis 20 éves, de szerintem ez így teljesen oké. Bár egy picit fiatal vagy hozzá, de nekem is volt már 15 éves csajom :D szal ennyi. Bulizzatok egyet, de ne igyál meg ne cigizz semmiképp! Na jó inni szabad de ne okádásig :D pussz
Miért ki tehet akkor? Az anyád? A 2. uncsinõvéred? XD
A kérdező hozzászólása: igen... akár a tiedre is... pláne, ha normális választ adsz... kezdjük ott, hogy hasonló korú lányokhoz képest igenis érett vagyok! és folytassuk ott, hogy még az sem lehetek, aminek állítasz! arról szerintem senki nem tehet, hogy éppen milyen korút nézett ki magának...
Az enyémre is? :) OKé! E g y É r e t l e n K u r v a V a g y!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, persze még kíváncsi vagyok több véleményre is :)
viszont azért mert nem akarsz semmit elrontani ne menj bele olyan dologba amit nem szeretnél igazán! ha próbálkozik azon a bulin és te még tényleg nem szeretnél tõle semmit mond meg neki hogy figyelj ez nekem gyors elõbb szeretnélek megismerni jobban! ha tényleg ennyire kedves, rendes ahogy írtad akkor meg fog érteni, viszont ha erõsködik vagy felkapja ezen a vizet sanszos hogy csak egy bulira kellettél neki! a korkülönbség meg ha titeket nem zavar kit érdekelnek a többiek? :)
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy nem tudom mit érez... :( elrontani meg nem szeretném, max. célozgatok, mert jó így, de persze jobb lenne vele úgy igazán :)
Én azt javasolnám hogy ha ez lesz az elsö komolyabb találkozás akkor vigyázz, föleg ha iszik. Persze ez csak az én véleményem de elsö tali inkább ne buli legyen hanem mondjuk egy séta vagy mozi.
A kérdező hozzászólása: neeem... :) köszönés, messzebbrõl...
Milyen találkozás volt az ha nem beszélgettetek? Csak álltatok egymás mellett? vagy netán csak összefutottattok?
Én nõs vagyok, és a feleségem 5 évvel fiatalabb nálam, tehát ez a korbeli különbség egyáltalán nem vészes. Inkább most járjon el bulizni amíg független és fiatal.Engedd had tombolja ki magát, mert ha most nem teszi akkor majd megteszi a házasság után, és az már egyáltalán nem jó.
A kérdező hozzászólása: hát találkoztunk, de nem beszélgettünk...
Ja még annyit hogy találkoztatok már vagy ez lenne az elsö?
Ha iszol akkor lassan igyál és összességében ne sokat... így ha olyat akarna akkor, nem fog menni. :) Nem vézses a korkülönbség, hajrá. :)
Hár sztem még nagy a korkülönbdég, ami pár év múlva már nem lesz akadály de most még az lehet. De ha úgy gondolod hogy szted ez nem akadály akkor próbáljátok meg. Viszont arra vigyázz hogyha nem voltál még ilyen bulikba akkor érhetnek meglepetések...Nálam eleve nem nyerõ ha cigizik a párom és csak mértékkel igyon, ne legyen seggrészeg, mert olyankor sajnos tudnak eröszakosak lenni a pasik...
ne foglalkozz az ilyen tudatlan gyökerekkel! unatkoznak! azt hiszik hogy õk érettebbek és többre érdemesek mindenkinél, holott õk vannak jóval alattunk!

Barátom meghívott egy esküvõre és interneten kinéztünk egy ruhát. Hol tudnám ezt megvenni? (Internetrõl nem szeretnék rendelni)

Ez lenne az :) <[link]

Legjobb válasz: olx, jófogás, vatera, facebookos eladós csoportok. Komolyan, ezt meg kell kérdezni?

olx, jófogás, vatera, facebookos eladós csoportok. Komolyan, ezt meg kell kérdezni?

Meghívott vacsorázni egy 57 éves férfi aki fölöttem lakik. El mennyek vele? 21 /L

Albérletbe lakok egyedül és a fölöttem lévő férfi meghívott vacsorázni. Látom rajta,hogy tetszem neki. Egyedülálló a férfi. Nekem jelenleg nincs barátom. 36 évvel idősebb nálam. Megfordult a fejemben,hogy csak szexet akar. Azt tudom, és hallom is éjjelente, hogy nagyon szereti a nőket, főleg a fiatalokat. Mit tegyek ?

Legjobb válasz: Mit akarsz te 21 évesen egy közel 60 évestõl bazzeg? El nem hiszem, hogy olyan vonzó lehet még ennyi idõsen. Apakomplexusod van, vagy mi?

Elõtte egy magyar nyelvtanárhoz!
Mit akarsz te 21 évesen egy közel 60 évestõl bazzeg? El nem hiszem, hogy olyan vonzó lehet még ennyi idõsen. Apakomplexusod van, vagy mi?
Egy orbitális kamu, hogy a fiatal lányokat felviszi. Kérdezõ szegényes a fantáziád vagy túl jókat álmodsz éjjelente.
Ha szimpatikus neked és bejön akkor menj el, megismered aztán meglátod.
Egy randi nem szükségszerûen végzõdik szexel. Ha elmész és nem ok a fickó, se alkalmi szexre sem másra akkor szépen a végén hazamész és ennyi volt. :)
Ha szét akarod tenni neki a lábaid akkor felmégy, ha nem, akkor nem.
Köszönd meg a lehetõséget, de szépen térj ki...légy udvarias, és intelligens, hogy még egyszer ne próbálkozzon be nálad..
Hát ha akarsz vele egy jót szexelni, akkor miért ne?
Fúúúúúúj
Ha nem tetszik különösebben, ne menj. Mit jelent az, hogy szereti a nõket? Gyakra válgoggatja a partnereit? Gondolj bele, ha nem alakulnak jól a dolgok, továbbra is egy épületben fogtok lakni.
Menj. Egy 57 éves pasi is tud nagyon sármosan kinézni.
Fogadd el az invitálást, és vidd el az egyik barátnõdet a biztonság kedvéért. Kár, hogy kamu.
Mondok egy dolgot... NENEMNEMNEM >_< Még véletlenül se... Gondold át. Mit akar tõle egy közel 60 éves? Beszélgetni? Mirõl? A világháborurol? ... Szerintem ne fogadd el. Udvariasan utasítsd vissza. Ezt 14 éves fejjel mondom. De gondold végig nehogy megbánd. Nem maratsz ki semmibõl. :) Üdv Dante ^^
55 éves vagyok, van két 33 éves, és egy 28 éves barátnõm. És nagyon jól mûködik! Csak annyit, hogy a "rutin és az évek" sokat számit. Sex közben az "égieket" emlegetik! Kedves kérdezõ, fogadd el a meghívást, és egy jó tartalmas sexben lesz részed!

Egyik ismerősöm meghívott egy Halloween partira. Azonban nem tudom minek öltözzek. Van valakinek valamilyen poénos jelmez ötlete? 20/F

Legjobb válasz: Tûzoltó, ápoló, orvos, Homér Simpson, anime szereplõ Igazság szerint nem tudom milyen a stílusod, ízlésvilágod. Így nehéz.

Tûzoltó, ápoló, orvos, Homér Simpson, anime szereplõ Igazság szerint nem tudom milyen a stílusod, ízlésvilágod. Így nehéz.
Gyökér. 18/f
Poénos? Légy Szent Szar :DD
Menj be a teszkóba és vegyél valami jelmezt helovínra mint a többi hülye...

Meghivott egy fiu egy uditore de felek elmenni. Mit tegyek menjek el vagy nem mert hat lehet tobbet akar?

Legjobb válasz: Miért baj ha többet akar? Ha van kedved meg idõd, akkor menj el aztán majd meglátod mi lesz! Ha nem tetszik a viselkedése, akkor otthagyod valamilyen ürüggyel.

Miért baj ha többet akar? Ha van kedved meg idõd, akkor menj el aztán majd meglátod mi lesz! Ha nem tetszik a viselkedése, akkor otthagyod valamilyen ürüggyel.
bocsi súl helyett túl
ez velem is megtörtént... és bele eztem a csapdába. ha van barid akkor ne fogadd el. ha nincs barid, akkor nincs veszteni valód.
Abból, hogy egy üdítõt megisztok, abból még baj nem lehet(ha úgy van).Ha meg elmenne más irányba vagy úgy viselkedik, ami neked már nem jó, akkor vagy megmondod neki, hogy neked ez így nem ok, vagy fogod magad és eljössz.
De az is lehet, hogy akkor teljesedik be az élete, ha meghívhat téged egy üdítõre :P Komolyra fordítva ez csak annyit jelent, hogy szeretne veled megismerkedni. Ha régóta jóban vagytok, akkor lehet, hogy csak beszélgetni akar. Ha nem taszít a társasága, akkor menj el nyugodtan. Ha valami olyat akar, ami neked nem tetszik, akkor még mindig megvan a lehetõséged, hogy finoman leoltsd a próbálkozás után.
Egy üditõ elég ártatlanul hangzik. Gondolom még elég fiatal vagy, ha két évvel idõsebb lennél, már a lakására hivna fel, na akkor kezdhetnél gyanakodni.
Sztem barátod. Figyelj, ha fiatal vagy (12-13-14 vagy alatta), mert az írásodból ez az életkor derül ki, mond meg neki, hogy még fiatalnak érzed magad hozzá. Ha idõsebb vagy menj el, ha nem tetszik vagy súl agresszív rámenõs nyugodtan otthagyhatod.
Lätod itt mindenki azt mondja hogy menj elDe ha mègse mèsz akkor maradhatsz aggszüz és majd 40 èves korodba azt mondod majd de jo lett volna egy üditöre elmenni ehejett......Unottan üldögèlsz majd otthon egyedül
Üdv! Nem kell ennyire túlspirázni ezt a dolgot. Ha elhív valahová egy üdítõre az azt jelenti, hogy ismerkedni, beszélgetni, szeretne veled. Ha van kedved fogadd el a meghívást, ha van barátod akkor nem javaslom, de ez esetben érdemes tudatni ezt. Mert hát "többet akar", ez olvasatomban, azt jelenti, hogy barátságtól, esetleg egy üdítõtõl, és mi az a több, ezt érdemes tisztázni. Mert lassan egy üdítõre se lehet meghívi egy csajt se, mert az azt jelenti már, hogy komolyabban érdeklõdünk iránta vagy ami ezen túl van, és ilyenkor szokott az lenni a végén, mert én nem így vagy úgy gondoltam. Szerintem, nyilvános helyen, egy üdítõtõl, meg egy kis beszélgetéstõl nem kell megijedni. Ha meg nem tetszik akkor annak meg jelét adod ennyi!
"Azért nem szükségszerû, hogy meg kell csalnod a barátodat, ha iszol egy üdítõt :D Ez inkább rajtad múlott, kedves elõzõ hozzászóló, nem pedig az üdítõn" :D ez is igaz... és nem mondom hogy én nem voltam hibás :S :) de szerencsére ez mind a múlt :)
Nem kell mindent túl parázni. Tudom, a tévében ezt láttál meg azt láttál, de egy üdítõbe nem fogsz belehalni. Nyugodtan elmehetsz, ha többet akar akkor szépen elmondod neki, ha meg agresszív, akkor ott az üdítõ és lazán leöntöd vele. :)
Azért nem szükségszerû, hogy meg kell csalnod a barátodat, ha iszol egy üdítõt :D Ez inkább rajtad múlott, kedves elõzõ hozzászóló, nem pedig az üdítõn.
mi történt volna??? :D lefeküdtünk :S szal megcsaltam az akkori baratom :( :( ugy hogy ha van barid, az ilyenbe ne menj bele :S
ne misztifikáljad túl ezt az ártatlan meghívást! Még az sem túl nagy gond h ha egy pasi ha még párkapcsolatban is él nem történik semmi ha meghívja az egyik nõnemû barátját egy üdítõre. Fordított esetben sem gáz h egy csaj hív el egy pasit max akkor ha õt hívják és rábólint mert akkor csábítás van a dolog mögött. De ezesetben tényleg egy semmiség nem tom mit kell vacakolni ilyen hülyeségen, elmész és kész!
A kérdező hozzászólása: k!!!
A kérdező hozzászólása: mim van??es mi tortent utana?
biztos belekever valamit az üdítõdbe és elrabol..:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!