Találatok a következő kifejezésre: Meghalt a Vegyek másikat (4 db)

Meghalt a malacom. Vegyek másikat?

Nehezen viselem ,nagyon megszerettem.Nem szeretném helyettesíteni sem,de akkor talán nem gondolnák annyit rá.

Legjobb válasz: Vegyél egyet mert nem fogsz rá annyit gondolni,de ha úgy gondolod hogy helyettesíti akkor inkább ne!

Vegyél egyet mert nem fogsz rá annyit gondolni, de ha úgy gondolod hogy helyettesíti akkor inkább ne!
Ha nem nagyon bírod a lelki traumát akkor ne, mert a malackák halála ki fog téged készíteni!!!
én a hörcsöggel jártam így h hihetetlenül szerettem de sajnos elpusztult...napokig sítam érte és még most is eszeme jut nem is ritkán...de most van két új hörcsögöm és nem bánom h lettek újak...olyankoat válaszottam amik semennyire sem hasonlítanak a régire és a nevüket is íg adtam nekik...szerintem vegyél nyugodtam viszont a malacok tényleg társas lények úgyh lehet h kettõ kellene... cupcup
2 vegyél! A tengeri malac társas lány. Mint a farkas. Jobban érzi magát :) Higy nekem 4 malacom van és mind a négy makk egészséges.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszi.Nem volt öreg, legalábbis az eladó azt mondta 3 hónapos mikor elhoztam, és nálam volt még fél évet.Az elsõ malackám volt és az is bánt hátha válamit rosszul csináltam.Mindíg volt kedvenc állatom, és rossz volt ha meghalt, de komolyan ennyire még semmi nem nõtt a szívemhez mint ez a malac.Úgy döntöttem várok még, aztán nem tudom vegyek-e.Mert mi van ha megint meghal.Nyuszit, degut nem akarok, és pónit se meg krokodilt se.
vegyél krokodilt
Szerintem vegyél. Nekünk is volt egy , mikor négy éve elpusztult. Elõször nem akartunk újabbat, de pár hétre rá mégis lett. Kettõ. Aztán egyikük két éve elpusztult. Most, két év özvegyélet után kapott új társat egy fiatal malac személyében. Összehasonlíthatatlanul vidámabb lett. Nekik is jobb, ha csapatban élnek, mint a természetben. Ráadásul nem egy költséges hobbi, tehát csak egy döntés kérdése.
Várj egy kicsit míg feldolgozod malackád elvesztését, utána nyugodtan vehetsz másikat, más színût hogy ne az elvesztett malackára hasonlítson. Én is mikor mehalt a malacom eltelt egy bizonyos idõ, és vettem egy másikat, mert annyira imádnivalóak és én nagyon szeretem õket, a másik malackát is nagyon lehet szeretni, annyira is mint az elsõt!!! Vegyél egyet, mert tudom hogy azt szeretnéd, mert hiányzik!!
Akár veszel új malacot, akár nem, Õt mindenképpen meg kell gyászolnod. Ez természetes lelki folyamat, így van rendjén. Ha már úgy érzed, jobban vagy, akkor mérlegeld, hogy szeretnél-e másikat vagy nem. A két malacnak úgymond semmi köze egymáshoz, azaz egy újjal nem tudod visszahozni a régit. Sajnálom a malackádat :-(((
Sajnálom szegényt... megöregedett? Sztem nem biztos, hogy jó ötletmásikat venni, de mindenki maga tudja, hogy hogyan könnyebb feldolgozni neki a gyászt. Sztem én vennék inkább egy nyuszit, hasonlóan kedves állatka, finom puha, aranyos... és nem keresnéd benne állandóan a malackádat. De ha te úgy érzed, hogy malac kell újra, akkor vegyél azt, senki nem fog "megszólni" azért, mert magadhoz vettél egy másikat.Vagy kettõt, hogy ne legyen egyedül. Vagy a malacka mellé egy nyuszit :) Sok szeretetet adj neki, bármit is veszel, hiszen õk megérdemlik :) És tényleg sajnálom szegényt :(
Tengerimalacra gondolt nem diisznóra nem kell ide póni.Ha nem akarsz egy másikat akkor vegyél egy nyuszit vagy degut
Vegyél inkább egy pónit.
Amikor az én höri meghalt (és ráadásul én láttam meg elõször) akkor leborultam az ágyra és fél óráig zokogtam. Amikor apu kivette szegényt én pont odanéztem és láttam hogy tiszta vér szegény és mégjobban sírtam... A következõ egy hétben amikor csak rá gondoltam elsírtam magam. Csoda hogy kihevertem. Még most is ejtek utánna könnyeket. Arra rá fél évre vettem egy hörit. Én nem érzem helyettesítõnek. De még mindig nagyon hiányzik a kis Andrásom. :''''''(

A laptopmnak valószínű meghalt a monitorja Acer 5720ZG érdemes megcsináltatnom vagy akor már inkább vegyek másik gépet? Tudtok ajánlani jó szervízt?

Legjobb válasz: rátettem egy monitorra ott müködik egészjol bár ottis ien zöld csíkos....de akk nem a videokártya gonodlom ha egy asztali gép monitorján müködik

A kérdező hozzászólása: rátettem egy monitorra ott müködik egészjol bár ottis ien zöld csíkos....de akk nem a videokártya gonodlom ha egy asztali gép monitorján müködik
Monitor ritkán hal meg, az inverter szokott elromlani de az nem egy nagy tétel szereléssel szerintem 10ezer körül. Ha a videókártya halt meg amit valószínûbbnek tartok, akkor bajban vagy, lehet megfõtt. Takarítottad a laptopot belül? Nem volt nagyon forró? Ha cserélhetõ a videókártya benne, nem integrált (ahogy néztem az) akkor vehetsz bele újat.
A kérdező hozzászólása: nem takarítottam és kimondottan forró sem volt:(:(:(
Zöld csíkos, akkor ez a videókártya. Sajna ki kell cserélni.
lehet még ram hiba is futtass memtestet és nézd meg az eredményt. tipikusan videoram hiba a szemetelés a képen

Meghalt a hörcsögünk éjjel a szülésbe. Fiam nyaral, mondjam meg neki, vagy vegyek helyette másikat és ne szóljak?

Ötödik ellése volt a Zsuzsikának, sajnos belehalt:( nem tudom mi történhetett eddig sosem volt baj a szülések alatt sem utána..nagyon pihegett már este, egész éjjel figyeltem..legyeztem legyez?vel ,mert láttam a melegt?l is nagyon ki volt készülve..de sajnos hajnalban meghalt..a nyolc éves kisfiamé a höri ..? épp nyaral..mondjam meg neki,és temessük el olyan helyre ahol majd meg tudja látogatni.. vagy vegyünk egy másik hörcsögöt és hátha nem veszi észre? Vagy mi a megoldás? Maradjon egyedül a fiú hörcsög..vagy?? Segítsetek, olyan nehéz a döntés...

Legjobb válasz: Én megmondanám neki, egy 8 éves már megérti. Temessétek el együtt. Amikor én ennyi idõs voltam, volt egy kiskacsám és mi is eltemettük együtt a szüleimmel. Ne akard "nagyon" megvédeni, ne hazudj neki!!! És ha észreveszi, hogy nem az a hörcsög??? Benned fog csalódni!!!

Én megmondanám neki, egy 8 éves már megérti. Temessétek el együtt. Amikor én ennyi idõs voltam, volt egy kiskacsám és mi is eltemettük együtt a szüleimmel. Ne akard "nagyon" megvédeni, ne hazudj neki!!! És ha észreveszi, hogy nem az a hörcsög??? Benned fog csalódni!!!
Nem is gondolná az ember, hogy egy kisállatnak is ilyen érzései lehetnek mint Jabbának, aki gyászolja Zsuzsit:( sztem hagyj egy kis idõt a fiú hörinek, hogy feldolgozza Zsuzsi hiányát! Akkor vesztek egy új lány hörit neki?=)
Azt akarod mondani, hogy végig együtt voltak a hörcsögök? :(( Magányosan élõ állatok. A nõstény szinte biztos, hogy a sorozatos szülésekbe halt bele. Szegény. :( Nem lehet akárhányszor szaporitani egy állatot, ez felelõtlenség! Egy valamire való tenyésztõ is MAXIMUM 2-3szor szaporitja. És a kölykökkel mi lesz, hova kerülnek? Bár nem hiszem, hogy anyuka nélkül életben maradnának. :( Ne csináljatok ilyet! Miért nem lehet két azonos nemüt venni, akkor nem lesznek kölykök?!
A fiunak nem kell társ a hörcsög egyedül élõ állat, akár meg is ölhetik egymást a nõsténnyel ha nincs ivarzási idõszak!!! Egynemüek pedig szintén nem férnek meg egymással. Kivéve a törpehörcsögöket. A természetben magányosan élnek, ne kényszeritsük a magunk szórakoztatására egymás mellé õket! Meg is ölhetik egymást! Ha pedig nem akkor igy járnak mint a tieitek. Én tenyésztõ vagyok, soha eszembe nem jutna együtt tartani õket a párzási idõszakon kivül.
Sajnálom. Most már a legjobb az lesz ha õszintén elmondod a fiadnak, és lehetõséget kap, hogy elbúcsúzzon tõle. A kicsiket pedig -ha még nem késõ- lehetne táplálni fecskendõbõl meleg tejjel.
A kérdező hozzászólása: A dzsungáriai igenis társas lény és párban kell tartani..együtt nevelik a kölyköket is..a másik válaszolónak pedig azt üzenem, hogy nem maradtak meg a kölykök..nem tudta õket megszülni..volt normál hörcsögöm gyerekkoromba..azok teljesen más habitusuak mint ezek a dzsungik.azoknál külön kellett választani ellés után az apukát ..
A kérdező hozzászólása: 17.35-nek üzenném, hogy elõször két fiút vettünk..de marták egymást nem fértek meg együtt így visszavittük az egyiket és a tenyésztõ tanácsára lányt vittünk párjául..és egybõl szerelembe estek, soha nem civakodtak..amikor Zsuzsi fialt mindig olyan kis oltalmazóan vigyázott rájuk a kis ház elõtt..nagyon kiegyensúlyozott volt mind a kettõ..igen ..elkövettük a hibát..amit nem tudtam mert a tenyésztõ nem mondta, hogy néha el kell õket választani , hogy ne szüljön szegény annyit..sajnálom de tanultunk belõle..viszont mindenképpen veszünk neki párt..
A kérdező hozzászólása: 10. 13-nak üzenném, hogy igen..nem lehet õket átverni, jó a történet és aranyos:)
A kérdező hozzászólása: 15.12-nek azt üzenném, hogy nem vettem ki egybõl a hörit mert éjjel halt meg ..hagytam..több okból is ..fõleg mert a párja nem engedte egy ideig, hogy hozzányúljak..igen..én is azt hiszem így legalább kicsit meggyászolta..
És amúgy most a fiú höri még szomorú? Örülök azért, hogy nem marad pár nélkül és vesztek neki egy leányzót..., sztem ugrálni fog römében:)
A kérdező hozzászólása: :( köszi a részvétet..a szívem szakad meg szegénykéért..eldöntöttem nem érdekel a párom pampogása becsomagoltam és beraktam a fagyóba szegénykét..megvárjuk a gyereket amikor itthon lesz és együtt eltemetjük..remélem addig Jabba nem hal bele a bánatba:( amíg a fiam haza jön és veszünk neki másik társat.Amikor Zsuzsika meghalt..akkor megbögdöste párszor..meg puszilgatta..aztán észrevette, hogy nézem és ráhúzott egy csomó forgácsot meg wcpapírt..gondolom azért, hogy ne lássam és nehogy elvigyem onnan..szó szerint eldugta elõlem..most meg befeküdt a Zsuzsi fészkébe..nem tudom kiszedni pedig ki akartam takarítani és almot cserélni..de nem engedi sosem támadott rám de most meg igen, aggódom érte is.
Nekem az utolsó kanárim halt meg, amikor külföldön voltam, ugyanilyen hõség volt. Anyu fogta és kidobta a kukába! Borzasztóan éreztem magam. Az elõzõ kanárit, amikor meghalt beraktam a fagyasztóba, és a hétvégén vettük csak elõ, amikor kimentünk a telekre. Ott temettem el, és ez a tudat megnyugtatott. Én azt tartanám helyesnek, ha õ maga temethetné el és õ maga választana egy másik hörcsögöt.
Mond el neki. Amúgy én a degummal jártam így(õt is Zsuzsinak hívták). Neki a párja belepusztult a hiányába.
MIndenképp mondd meg neki, ha hazajött!!! Ne hazudj! Nem baj, ha sír, nem baj, ha kétségbeesik. Hagyd, hogy meggyászolja, ezáltal fejlõdik a személyisége is. Utána beszéljétek meg, szeretne-e másik anyahörcsögöt.
Hörcsögöt a mélyhûtõbe (zacsi, doboz), temetés a fiaddal. Utána közösen vegyetek új hörit, õ válasszon. Ne nézd már hülyének, hogy nem jön rá, ha kicseréled. A kis hörik is elpusztultak? A fiú hörinek kell új pár, az egerem is elpusztult 2 héttel a párja után, pedig semmi baja nem volt. Nem bírta egyedül. :(
Szia.Sajnálom szegénykét=( mÉn si azt tanácsolom, hogy mondd el neki nyugodtan, meg fogja érteni, lehet, hogy sírni fog, de hát ez van.VISZONT mit csináltok ennyi hörcsöggel ha az 5.ellése?=O Nagyon durva, szerintem ne tarttsatok együtt lányt meg fiút(hacsak nem akartok beltenyészetet, vagy nem ajándékozzátok el mindig)de akkor is, inkább vegyetek egy fiút, vagy legyen egyedül a höríke.Õk nem épp társas lények, a tengerimalaccal ellentétben jól elvannak egyedül is...
Hagyd nyaralni a gyereket, ráér utána megtudnia. Semmiképp ne hazudj, és halott állatot, embert nem lehet pótolni, pláne nem sutyiban.
A kérdező hozzászólása: Nem nézem hülyének a fiamat!!!! Csak egyszerûen tanácstalan voltam és azért kérdeztem meg..nem könnyû mert nagyon lelkis gyerek..de tényleg így lesz a legjobb, hogy együtt temetjük el..csak az a baj, hogy négy hét múlva jön csak haza a nyaralásból..fagyasztóba a párom nem engedi betenni..lehet becsempészem az apósom hûtõjébe vagy nem tudom..
A kérdező hozzászólása: Az állatkereskedés mindig bevette a kicsiket pénzért..nem tenyésztettük egymás között õket..és nagyon szerette egymást a kis páros..nagyon gondos apuka volt a fiú höri is..õ készítette a fészkét Zsuzsinak fialás elõtt..már tudtuk mindig mikor jön el a napja mert tépte szét a fiú a wcpapírt és rakta a fészket...a dzsungáriai hörcsögöket elléskor és utána sem kell szétválasztani..mert ezek együtt nevelik a kölyköket..
Csomagold be újságpapírba, vagy fóliába, és úgy tedd bele vastag zacsiba a fagyasztóba. Mindenképp mondd el nyaralás után a fiadnak, és tényleg együtt temessétek el. Mi papagájokat temettünk annak idején. Nagyon okosak már ennyi idõsen, biztos meg fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a tanácsokat, megfogadom!!
Közöld a fiaddal mindenképp, de tapintatossan és óvatossan, ha ennyire lelkis!Sajnálom szegény hörit, részvétem!!:( Mondjuk ettõl a hõségtõl már az ember is ki van készülve, nem hogy egy picurka höri....
Sajnos csak a lányok jönnek ki egymással, a fiuk nem. Egy lány és egy fiu aránylag jól elvan, bár voltam viták köztük nálam a fiu bántotta a lányt, amig még nem tudtam h külön nemüek.(két lányt kértem, de az egyik fiu lett :S) Szerencsére észrevettem, hogy mászik a lányra és azóta külön vannak csak felügyelet mellett engedem õket össze. Testvérek, a szivem szakadt meg amikor el kellett õket választani mert láttam, hogy kötõdnek egymáshoz de nem szeretnék testvér pártól kölyköket ugyhogy muszáj volt.


Ma kaptam egy ékszertekit mert a másik király teknősöm meghalt vérmérgezésebe (szegény nagyon hiányzik)! Nekem olyan lámpám van ami egyáltalán nem melegít és a meleg vize hamar hideg lesz mit tegyek? Vegyek új lámpát?

Legjobb válasz: Vagy vegyel egy hõsugárzós lámpát (ne nagyon erõset!), vagy egy vízmelegítõt. Ha nem veszel neki valamit, könnyen megfázhat, amibe aztán bele is halhat! A vízmelegítõ olyan 4-5 ezer forint.

Vagy vegyel egy hõsugárzós lámpát (ne nagyon erõset!), vagy egy vízmelegítõt. Ha nem veszel neki valamit, könnyen megfázhat, amibe aztán bele is halhat! A vízmelegítõ olyan 4-5 ezer forint.
A kérdező hozzászólása: Köszy szépen !Bár ahol vettem a a tekit akrtam volna egybõl venni vízmelegítõt de a csaj azt mondta hogy még ne vegyek mert még túl meleg van ahoz!Bár inkább veszek mint, hogy megfázzon és belehaljon!Azért még várom a tanácsokat!:)
Mérd meg hõmérõvel mindíg a helyet mielött beraknál oda egy állatot. Itt egy jó kis oldal tele hasznos információkkal: http://www.teknos.hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!