Találatok a következő kifejezésre: Meghalt a és (691 db)

A Vágy és vezeklés c. filmben amikor francául beszélnek ( egy nõvér és egy sebesült katona) azt direkt nem fordították le? Nem kell érteni? Meghal a katona a beszélgetés végén?

Legjobb válasz: Ki van feliratozva hogy mit mondanak és igen meghal Luc (a katona) ezt onnan tudom hogy olvastam a könyvet és leírták hogy meghalt és hogy Briony (a nõvér) szerette õt

Ki van feliratozva hogy mit mondanak és igen meghal Luc (a katona) ezt onnan tudom hogy olvastam a könyvet és leírták hogy meghalt és hogy Briony (a nõvér) szerette õt

Az miért van hogy ha valkinek meghal valakie és ő beteg akkor azzal álmodik hogy az aki meghalt a fényben várja bemegy és meghal?

Legjobb válasz: Tavaly novemberben halt meg az édesapám bátyja... Alkoholista volt, tönkrementek a szervei, nem bírták a sok mérget. Egyszer Vele álmodtam, hogy Apu azt akarta, hogy találkozzak Vele, mert utoljára kb. 2 éves koromban láttam Õt. Az volt a találkozásunk oka, hogy elmegy egy olyan helyre, ahonnan többé nem fog visszajönni... Nem tulajdonítottam az álomnak különösebb jelentõséget. Egy héttel az álmom után, Apumat hívta a Nagyi, hogy a testvére rákos, és nem tudják megmenti... Nagyon meglepõdtem, hisz pont egy héttel elõtte álmodtam Vele...

Tavaly novemberben halt meg az édesapám bátyja... Alkoholista volt, tönkrementek a szervei, nem bírták a sok mérget. Egyszer Vele álmodtam, hogy Apu azt akarta, hogy találkozzak Vele, mert utoljára kb. 2 éves koromban láttam Õt. Az volt a találkozásunk oka, hogy elmegy egy olyan helyre, ahonnan többé nem fog visszajönni... Nem tulajdonítottam az álomnak különösebb jelentõséget. Egy héttel az álmom után, Apumat hívta a Nagyi, hogy a testvére rákos, és nem tudják megmenti... Nagyon meglepõdtem, hisz pont egy héttel elõtte álmodtam Vele...
jó kérdés, erre a kérdésre különféle világnézettel rendelkezõ egyének különféle válaszokat tudnának adni:) nagypapám rákban halt meg, az utolsó hetekben õ is a rég meghalt családtagjaival álmodott, és amikor ébren volt úgy beszélt róluk, mintha épp most találkoztak volna a valóságban...persze az utolsó idõszakban már nem volt teljesen tudatánál, de azért ez tényleg érdekes. miután felébredt, mesélte, hogy miket mondtak neki a testvérei, mi van velük, hogy vannak stb.
Lehet attól, hogy fél a haláltól tudatosan, v. tudatalatt, és többször gondol azokra, akik meghaltak, és álmában jön elõ. Én nagypapám is álmodott a szüleivel, mikor rákos volt, meg voltak hallucinációi, lehet a morfiumtól.
Én tavaly Balatonon nyaraltam és egyik éjszaka egy haverommal álmodtam.Ragyogó fény vette körül és Õ is bement a fénybe.Aztán hazajöttem a nyaralásból pár napra rá jött a telefon hogy meghalt a srác.Épp aznap amikor ezt álmodtam.Ez valamiféle kapcsolat lehet az emberek között.Tudatalatti vagy nem is tudom.
talán mert még mindig nemtudta feldolgozni az illetõ halálát, és azért álmodik vele, hogy miért pont azt amit azt nemtudni
Túl sok Szellemekkel suttogó?? :D

Milyen igeszakaszok támasztják alá azt, hogy egy keresztény miután meghalt a Mennybe kerülhet? És milyen igeszakaszok támasztják alá azt, hogy amikor az elragadtatás lesz, akkor a keresztények (Jézusban hívõk) a Mennybe fognak vitetni?

Gondolkodtam Jehova tanúi elméletén és kétségbe vonnám azt, hogy az elragadtatáskor már csak pár "égi reménységû" fog a Mennybe vitetni... Ugyanis a Biblia szerint leginkább a szegényeké és a gyermekeké a Mennyek Országa. Szegényekbõl és gyerekekbõl pedig jó sok van a földön.

Legjobb válasz: (Zsoltárok 37:9-11) . . .Mert a gonosztevõk kivágatnak, De akik Jehovában reménykednek, öröklik a földet. ו [váv] 10 Egy kis idõ még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol. 11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bõségében.. . . (János 6:40) 40 Mert az az én Atyám akarata, hogy mindenkinek, aki látja a Fiút, és hitet gyakorol benne, örök élete legyen, és én feltámasztom õt az utolsó napon.” Vagyis az utólsó napig halottak lesznek, és akkor majd feltámadnak! (János 11:25) . . .Jézus ezt mondta neki: „Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hitet gyakorol bennem, még ha meghal is, életre fog kelni; Ez azt jelenti, hogy nem a mennybe kerül, aki meghal, hanem majd életre fog kelni!

(Zsoltárok 37:9-11) . . .Mert a gonosztevõk kivágatnak, De akik Jehovában reménykednek, öröklik a földet. ו [váv] 10 Egy kis idõ még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol. 11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bõségében.. . . (János 6:40) 40 Mert az az én Atyám akarata, hogy mindenkinek, aki látja a Fiút, és hitet gyakorol benne, örök élete legyen, és én feltámasztom õt az utolsó napon.” Vagyis az utólsó napig halottak lesznek, és akkor majd feltámadnak! (János 11:25) . . .Jézus ezt mondta neki: „Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hitet gyakorol bennem, még ha meghal is, életre fog kelni; Ez azt jelenti, hogy nem a mennybe kerül, aki meghal, hanem majd életre fog kelni!
Szervusz Bár messze élhetünk egymástól, de én is igy tanultam a Bibliából, mint a válaszolók írták. Te, kedves kérdezõ, naponta olvasod a Bibliát? Erre vagyunk buzdítva a Zsoltárok 1:1-3-ban Üdvözöllek.
Ez valahogy másképp mûködik.
T. Kerdezo! Ha meghalunk, nem megyunk sem a mennybe, sem a pokolba. Mindenki egy helyre megy, a sirba. A Janos 3:13 verse ezt irja: "Es senki nem ment fel a mennybe, hanemha az, aki a mennybol szallott ala, az embernek fia a Krisztus." /Karoli Biblia/ Aki meghalt, egyszeruen megszunt letezni. De valoban ir a Biblia egyenekrol, akiket Isten kivalasztott, ezek az egyenek egeszen halalukig husegesen szolgaltak Istent. Ezek az egyenek halaluk utan elragadtatnak, es felmenve a mennybe /nem testben, hanem szellemkent/ Jezussal fognak uralkodni a fold felett, mint tarskiralyok. Ezeknek a szama meghatarozott, 144.000. Izrael "jelkepes torzseibol" 12.000-12.000 minden torzsbol. Azert "jelkepes", mivel Isten a zsido neptol megvonta a kegyet. Ezt a zsido nep elveszitette, miutan Jezust halalra adtak. Ezert Isten ezek utan egy "jelkepes, szellemi Izraelt" hozott letre. Az apostolok voltak az elsok akik a 144000-hez tartozok voltak. Eloszor ezek gyujtettek be. Miutan ez a szam betelt, akkor kezdodott a "mas juhok" begyujtese. Ezeknek a szama nem meghatarozott, barmennyi lehet. Minden nepbol, torzsbol es nyelvbol levo egyenek, akik csatlakoznak a 144.000-felkenthez az egyseges imadatban. Minderrol a Jelenesek konyveben olvashatsz. A "mas juhok" minden vallasbol is kijonnek. Hiszen az egesz vilagon valoban minden nepbol, es vallasbol valok vannak a tanuk kozott. Azt irja a Biblia: "egybegyujtetnek, es lesz egy akol, es egy pasztor". Az egy "akol" azt jelenti, hogy a felkentekkel egyutt imadjak Istent, egysegben. Az egy "pasztor" pedig Jezus Krisztus, aki a gyulekezetek feje. Ezek az egyenek itt fognak elni a foldon. Hiszen Isten helyreallitja mindazt, ami elromlott. A foldet az embernek adta orok lakhelyul. Az Esaias konyveben lehet olvasni arrol, hogy milyen lesz a "megtisztitott fold", ahol nem lesz tobbe szenvedes, oldokles, bunozes, ehinseg, betegseg es halal sem. Ha kerdesed lenne, nagyon szivesen valaszolok. Udv: Judit!
A menyország az a hely ahol Jézus Krisztus jelen van. Új ég és új föld lesz teremtve, amiben igazság lakozik , az új földön Jézus lesz a Király.A menyország tehát itt lesz az új földön , és akik elfogadták Jézus megváltójuknak , azok fognak rajta élni örökkön .örökké.(és nem a jehova tanúi, mert átkozott aki más evangéliumot hirdet.)
Kedves 8-as! Nem veszed eszre hogy mit irtal? Ugyan azt allitod, amit mi tanuk. Hogy itt a foldon fognak elni azok, akik elfogadjak Jezust, es kovetik az utjat. Mi is ezt tanitjuk, ha tehat egyforman gondolkodunk, akkor miert vadolsz minket hamis tanitassal? Udv: Judit!
Én vagyok a "8"as. Juditnak üzenem. Judit , a Jehova Tanúi, azt tanítják , hogy ismeret által, jó cselekedet által, kerülhet valaki a Királyságba.Majd Jehova eldönti, kit fog "feltámasztani"újra teremteni. Evvel szemben a Biblia azt tanítja , hogy egyedül a Jézus Krisztusba vetett hitáltal juthatunk a Királyságba, és Jézus dönti el , Õ támasztja fel a halottakat.Õ a bûneinkra a meg oldás , és nem""" Az ismeret amely örök életre vezet""". Sok könyveteket olvastam , és ha a Bibliát mellérakjuk és nagyon siralmas magyarázatok vannak. Egyszóval, ti más evangéliumot hírdettek , mint például amit az Apostolok cselekedetében lehet olvasni, figyeld meg figyelmesen Pál apostol mit hírdetett, és miröl ír majd késõbb a leveleiben.De ne úgy figyeld meg ahogy szoktátok, hogy csak egy egy verset, hanem olvasd végig az egész részt vagy levelet, hogy meglásd a tiszta képet. Végül is leírnád pár mondatban hogy milyen evangéliumot hírdettek??Hátha én nem jól tudom. Elõre is köszönöm! üdv:Gábris
Kedves utolsó Jézus Krisztus azt mondta, hogy senki sem mehet az Atyához, csak én általam. Te hogy hiszed? Ki az Atya? Ki a Fiú? Miért mondta Jézus, hogy az én Atyám nagyobb nálamnál? Miért mondta, hogy arról a napról és óráról senki sem tud csak az Atya? Ki ez az Atya? Halála elött miért kérte az Atyát, ha lehetséges távozzon el tölem ez a pohár, de ne az én akaratom legyen, hanem a Tied? --Kinek címezte ezt az imát? Tudnál kérlek erre felelni videó és egyébb nélkül, csak a Bibliából? De ha kérhetlek, ne hagyd ki a magyarázatodból ezeket a verseket :-)
Judit! még mindíg "8"as vagyok. Megnéznéd ezt a kis filmet, és véleményt írnál róla? http://www.youtube.com/watch?v=dWjTdOXJsew

Ma "meghalt" a 80gb-os maxtor winyóm, és volt rajta pár adat ami kellett volna! Mit tehetek még vele?

Legjobb válasz: Mit jelent a meghalt? Ha elektronika, akkor egy pont ugyanolyan elektronikát szakemberrel/hozzáértõvel rakass át rá, és menni fog. Ha motor meg ilyesmi hiba, akkor mondj búcsút az adataidnak, és ne tárold ilyen régi meghajtókon, veszélyes.

Mit jelent a meghalt? Ha elektronika, akkor egy pont ugyanolyan elektronikát szakemberrel/hozzáértõvel rakass át rá, és menni fog. Ha motor meg ilyesmi hiba, akkor mondj búcsút az adataidnak, és ne tárold ilyen régi meghajtókon, veszélyes.
Vidd el egy pro szakihoz hátha le tud róla menteni dolgokat... Hátha...:)

3hónapja a családban meghalt valaki és én segítettem neki a közösségi oldalába belépni kitörölhetem e? (teszem hozzá azóta nem léptem be az oldalába.

Legjobb válasz: Szerintem ne. Sokat jelent az ismerõseinek, hogy ezáltal velük tud maradni. Nekem van meghalt ismerõsöm, és csak a halála után jelöltem vissza, és sokat jelent nekem, és büszke vagyok rá, hogy ismerhetem. Ez a kegyeleti joghoz tartozik szerintem.

Szerintem ne. Sokat jelent az ismerõseinek, hogy ezáltal velük tud maradni. Nekem van meghalt ismerõsöm, és csak a halála után jelöltem vissza, és sokat jelent nekem, és büszke vagyok rá, hogy ismerhetem. Ez a kegyeleti joghoz tartozik szerintem.
A legkozelebbi csaladtagokkal beszeld meg, hogy ok mit szeretnenek.
Ezt beszéld meg a többi családtaggal tényleg. Szerintem jó ötlet a kiírás, viszont én személy szerint nem alakítanám emlékoldallá, de mindenkinek másra van szüksége. Egy közeli ismerõsöm már több éve elhunyt, a profilja a mai napig megvan, a szülinapján felköszöntik páran és leírják mennyire hiányzik mindenkinek. Néha beírják a rokonai, hogy miért kellett olyan hamar elmennie, minden rokonának a profilja szinte csak arról a lányról szól... Szerintem ez eléggé megnehezítheti nekik a gyászt.
Mindenképpen kérdezd meg a legközelebbi hozzátartozóit, hogy mit szeretnének!
Én raknék egy fekete csíkot a profilképe egyik sarkába és a poszt is jó ötlet.
Sokszor ilyenkor átnevezik XY-ról a nevet "XY emlékoldalára" és a kezdõképnek pedig egy gyászszalagos képet tesznek ki. Közvetlen családtagokkal beszéld meg.
Én egy rövid posztban a profillapján(és az oldalán) közölném az elhunytát és azt többé ezen a lapon nem kerül közzétételre semmi, és utána, akár késõbb max. a saját lapomon írnék, tennék ki rá emlékezõ szöveget, képet, videót, stb., az õ "nevében" nem, mert az tényleg morbid lenne.
Vhogy írd ki, hogy meghalt.Nehogy ismerõsök akik tudják, hogy meghalt és látják "elérhetõ" az kicsit morbid lenne.
Azt azért írd ki, hogy meghalt..
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondoltam meghagyom, sõt be sem lépek mert azt hiszik olvasgattam, írogattam a leveleit, azok tudják hogy meghalt akik neki megvannak jelölve ismerõsnek.Megírom õszintén Édesanyámról van szó aki az idén február 15 halt meg a Nõvérem egyik gyereke mondta nem illik már hogy a közösségi oldalon legyen.

Üdv! Meghalt a kutyusom, 7 és fél éves volt és szívbeteg. Június elején derült ki a hónap végén meghalt! Mennyi időbe telik amíg ezt feldolgozom?

Legjobb válasz: Sajnálom! Bizony, elég hosszú idõbe telik :-( De mindig gondolj arra, hogy veled volt, a tiéd volt, és végtelenül szeretett!!!

Sajnálom! Bizony, elég hosszú idõbe telik :-( De mindig gondolj arra, hogy veled volt, a tiéd volt, és végtelenül szeretett!!!
Vedd észre, hogy az új kutyád mennyire hasonlít a régire. Nem külsõleg, hanem lélekben, viselkedésben. Visszajönnek ahhoz, aki szerette õket. De ki kell várni egy-másfél hónapot, nem szabad elsietni. Az én új kutyusom elsõ dolga volt megnézni a kertben azt a helyet, ahol a másik meghalt, aztán a sírját is. Messzirõl hoztam, nem tudhatott az elõzményekrõl semmit. És úgy foglalta el a házát és a kertet, mintha mindig ide tartozott volna. A viselkedése is ugyanaz. Félelmetes.
Ha neked családtagnag számítot akkor sok idõbe és igazán so nem fogod teljesen feldolgozni csak idõvel megtanúl az ember eggyütélni a hiánnyal. De sokat enyhít a fájdalmon ha beszerzel egy kiskutyát elõszõr furcsa lesz de aztán megszereted ugyan úgy mint a régi kutyádat legalábis nekem segítet egy másik szõrmók megjelenése
2000 karácsony és a újév között hoztam el az Illatos útról, alig volt féléves. Erdélyi kopó volt, sokat bántották, de itt nálunk megnyugodott. Nagyon jókat játszottunk, szeretett minket, a nagy sétákat, az elsõ ismerkedése a Dunával (óvatosan beletette a lábát), aztán amikor kergette a vadkacsákat, minden elõttem van. Június közepén epilepsziás rohamot kapott és 12 évesen meg is halt. Elbújt a ház háta mögé, ott aludt el örökre. Saját plédje lett a szemfedõje, abban temettem el a kertben. Itt senki sem háborgathatja a sírját. Bár 12 éves volt (erdélyi kopóknál ez a legvégsõ kor), nagyon megsirattuk.
Nekem is mind a mai napig rossz visszagondolni erre a napra, azt látni hogy így ment el, így még rosszabb.9 éves volt, szerintem egy kistermetû keverék kutyánál ez még nem kor.Én is megkönnyeztem az írásodat, és hogy ilyen kegyetlen emberek vannak, amit a sírral mûveltek...semmi kegyelet nincs bennük.
A kérdező hozzászólása: :-( nagyon sajnálom!!!! Igazából bevallom, pityergek ahogy elolvastam.
Az én kutyusom is így pusztult el júliusban.Õ is szívbeteg volt, és nem bírta a nagy meleget.Van egy kerti tavunk, amibõl minden délelõtt lelocsolgattuk, mert az nem volt annyira hideg víz mint ami a kutunkból jön, de azért felfrissítette.Utolsó nap már láttam rajta, hogy nem igazán élvezi a vizet.Hívtuk azállatorvosunkat, de sajnos Pesten volt(mi Mosonmagyaróváron élünk)próbáltuk a másikat, Õ azt mondta nincs otthon, hazaszalad a táskájáért.Akkor már a mi kutyusunknak is véres hab jött a száján.Azért imádkoztam, hogy a doki érjen ki gyorsan, és altassa el, legalább ne szenvedjen, már nem is volt magánál.De sajnos mire a doki kiért, elment...Mi a kertünkben temettük el, mindig mikor arrafelé megyek, beszélek hozzá, és elmondom mennyire hiányzik.
Persze hogy lehet, nyugodtan írd meg, aki már veszített el kutyát, aki családtag volt náluk, az megérti min mész most keresztül.Én 2 év alatt 2 kutyusomat, és 2 tengerimalacomat veszítettem el.Sajnos mindegyikük megöregedett, de tudom hogy szép életük volt.Most van 2 másik kutyusom, de az elõzõeket nem fogom soha elfelejteni, még most is sokat emlegetem Õket.
A kérdező hozzászólása: Hú. Elõszõr is köszi mindenkinek...ha rossz is beszélni róla, de legalább kibeszéljük magunkból, nem? Elsõsorban azért regisztráltam ide mert reméltem, hogy itt találok hozzám hasonlóan érzõ embereket mert nem tudom senkivel megosztani a bánatom. Részvétem nektek is akik válaszoltatok, én aztán igazán átérzem. Ha nem baj kicsit késõbb leírnám, hogy miért is annyira nehéz, mi is történt. Nem tudom, hogy ezt itt lehet?
Nagyon sajnálom. Az én kis barátom ma örökre lehunyta a szemét. Átérzem a fájdalmadat. Õ 10 éves volt. :'(
Nekem másfél hónapig eszembe se jutott másik kutyus, annyira megsirattam, tavaly júniusban pusztult el. Dehát 12 éves volt már. Menhelyrõl, érkezett a fiatal utódja, de ma is sokat gondolok rá.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, de az örökbefogadás megvolt még elõtte.A kutyuskám fiú csivi volt és 2011.októberében örökbefogadtam mellé társnak egy megmentett csivi kislányt.Már csak õ maradt, de...ott a de.Imádom és meg van mindene csak nem vigasz. :-(
ne erre gondolj, hanem az együtt töltött kellemes idõre. Elevenits fel pillanatokat. Az enyhitheti kicsit a fájdalmad.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen ezt tudom de nagyon nehéz :-( Minden hajnalban zokogva ébredek, róla álmodom.... Újra átélem...furcsa...azóta nincs nap, hogy ne sírnék
Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted a kutyust. Talán könnyebb lenne, ha fogadnál örökbe egy másikat, nem ugyanolyat. Ha látnád, hogy a kis árvának mennyire szüksége van rád és milyen hálás, feledtetné a veszteséged. Az ilyen traumát igazából csak az idõ oldja meg.
A kérdező hozzászólása: Üdv....Újra itt vagyok....és azóta sem lett jobb.... Közeleg az 1 éves forduló...Nem tudom, hogy meddig lesz ennyire rossz???!!! :-(

A macskák tényleg látják a meghalt embereket? és miért?

Legjobb válasz: hát a meghalt(halott inkább..) embereket te is látod drágám:D

hát a meghalt(halott inkább..) embereket te is látod drágám:D
Most láttad a Ghostot ? Szerintem errõl csak egy macska tudna érdemben nyilatkozni.
Ha ki tudsz belõlük csikarni számodra is érthetõ és elfogadható választ erre vonatkozóan, akkor oszd meg velünk is. Elõre is köszönjük.
A halott ember lelke az asztralsikra tavozik, es ennek a dimenzionak a vibraciosszintjet a macska szeme kepes erzekelni. A boszorkanyok azert tartottak macskat a szobalyukban, mert az allat megerezte, viselkedesevel jelezte a rossz szellem jelenletet. Az egyiptomiak akik magas szinten muveltek a magiat, nemhiaba tartottak szent allatnak a macskat.

Meghalt a nagypapám. Hogyan tudjuk törölni facebookról ( és egyéb közösségi oldalakról)?

sajnos nem találtam semmi címet, ahol kapcsolatba tudok lépni a facebook szerkeszt?kkel.

Legjobb válasz: meghalt a nagyapád és a legfontosabb dolgod, hogy töröltesd a facebook-ról? hmmm......

Õszinte részvétem! Bár én IWIW -es vagyok, de már több ismerõsöm nincs az élõk sorában, ezért fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy (persze a hozzátartozók kérésére) be lehetne vezetni azt, hogy valami módon pl.: Fekete szalaggal megjelölni a profilt. Mint a képeken szokták. A távoli vagy gyermekkori ismerõsök így értesülhetnek a halálhírrõl.
meghalt a nagyapád és a legfontosabb dolgod, hogy töröltesd a facebook-ról? hmmm......
Be kell scannelned hozzá a halotti bizonyítványát és elküldeni a facebooknak
a facebooknál van olyan h jelentés/tiltás lentebb az adatlp vége felé bal oldalt, rámész, és van egy olyan hogy "egyéb" és oda megírod a problémád...ha látják hogy rokon vagy, akkor biztosan lefogják törölni... és részvétem... :/
00:13 vagyok. Persze, hiszen a facebookon alapból nem csak magyarok vannak. De ugyanúgy az iwiw is elfogadja ezt a módszert, meg a legtöbb oldal.
Szia, ha egy kicsit utánanézel a neten vannak lehetõségek az oldalak illegális feltörésére. Már kaptam olyan e-mailt amely erre csábított. Azt nem tudom, hogy ez program-e vagy valami trükk. Nem túl elegáns megoldás, de lehet mûködne.
A kérdező hozzászólása: éppen ez az hogy facebooknál nincs egyéb opció, csak olyanok vannak h pedofil/áladatlap/etc. pont ez a kérdésem h mi a címe a szerkesztõknek vagy egészen pontosan hol lehet töröltetni szegényt :( de azért nagyon köszönöm
Hát ha nem tudod a kódját, akkor csak van ott valami e-mail cím vagy elérhetõség.
A kérdező hozzászólása: köszönöm 00:13as, és akkor is hogyha nem magyar a halotti bizonyítvány?
A kérdező hozzászólása: igen két hónapja, és mindig kiadja a régi képeinket és nagyon rossz nézni. de ezt nem fogom elmagyarázni mert semmi közöd ehhez, inkább ne válaszolj. bunkó
Én nemrég töröltem magam facebookról (bocsi nem nagyon emlékszem mert összevissza nyomogattam o.O) De valami olyasmi rémlik hogy kell hozzá angol fordító ha nem tudsz rendesen angolul mert úgy írja ki és a kezdõlapnál alul van olyan hogy súgó abba belemész és ott megtalálod....ha nem így akkor meg felírod keresõbe hogy adatlap törlése sajnos már nem emlékszem annyi hülyeséget összenyomkodtam:(

A Vámpírnaplók könyvben a Damon meghal ugye, és visszafog jönni?

Legjobb válasz: Én nem olvastam, csak a sorozatot láttam, de úgy hallottam, hogy a könyvben meghalt s majd valahogy visszajön.

Én nem olvastam, csak a sorozatot láttam, de úgy hallottam, hogy a könyvben meghalt s majd valahogy visszajön.
Ühüm...milyen lenne Damon nélkül a történet? :D
A kérdező hozzászólása: húúú..akkorjó!!köszönöm!! :D Team Damon!!!

Miért történik egyre több "otthon szülte meg a babát, és mire kiértek a mentők, meghalt a csecsemő"?

Hogy fordulhat ilyen elő a mai világban??? És az ilyen lányokra miért nem figyelnek a szülei?És ne mondják azt,hogy nem látták,hogy terhes. Ma is hallottam a rádióba egy ilyen esetet,17 évesen szülte meg,és csak sokkal később szólt a mentőknek és mire kiértek..... Miért történik ilyen? Ha már valaki felcsináltatta magát,kihordta és megszülte a babát,miért nincs benne annyi EMBERSÉG,hogy akkor beteszi a kórházakhoz kirakott inkubátorba??? CSak engem visel meg ez ennyire?

Legjobb válasz: "Miért történik egyre több "otthon szülte meg a babát, és mire kiértek a mentõk, meghalt a csecsemõ"?" Miért? Történik? Én nem tudok róla! Honnét van az infód?

"Miért történik egyre több "otthon szülte meg a babát, és mire kiértek a mentõk, meghalt a csecsemõ"?" Miért? Történik? Én nem tudok róla! Honnét van az infód?
Mert [email protected] rá, hogy az egy ártatlan kis élet!
most nem a cikkre reagálva, de szerintem nõ az otthonszülést pártolók száma, sajnos :( legalábbis én ezt veszem észre a környezetemben, egy ismerõsöm már semmi mást, csak otthonszüléssel kapcsolatos dolgokat posztol a facebook-on, minden áldott nap, egy másik szintén otthon akart szülni, csak nem úgy jött össze
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ez a lány titokban szült otthon. Én azt mondom jobb a kórházban szülni, mert ha bármi van, ott kéznél van a segítség.
igen, vágom, ezért írtam hogy nem elsõsorban a cikkre reagálva de egyetértünk, én is a kórházi szülés mellett voksolok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!