Találatok a következő kifejezésre: Meghívtak egy hogy (23 db)

Normális dolog, hogy én lelkizek magamban ha nélküle megyek valahova? Õt meghívták egy lagziba a világ legtermészetesebb dolga hogy elmegy nélkülem. Normális ez? Nem vagyunk házasok de 9éve együtt vagyunk.

Legjobb válasz: Õ ettõl függetlenül hívhatott volna téged... Én most megyek esküvõre, egy nem túl közeli ismerõshöz és viszem a páromat is. Megkérdeztem van e ekdve, ha nincs nem kellett volna jönnie. Legalább megkérdezhette volna hogy nincs e ekdved elmenni. Akkor udvariasan visszautasíthatod.

Õ ettõl függetlenül hívhatott volna téged... Én most megyek esküvõre, egy nem túl közeli ismerõshöz és viszem a páromat is. Megkérdeztem van e ekdve, ha nincs nem kellett volna jönnie. Legalább megkérdezhette volna hogy nincs e ekdved elmenni. Akkor udvariasan visszautasíthatod.
Lehet hogy nem vagytok házasok de az ember ilyenkor a párjával megy, pláne, ha 9 éve együtt vagytok. (vagyis nem csak egy 1 hetes kapcsolat, így a párjának számítasz)
bekem normális dolog, mivel én is ilyen vagyok!ha elmegy nélkülem valahová biztos gondol rám!de ha én megyek nélküle még akkor is rajta jár az eszem, pedig naponta együtt vagyunk! szerintem normális!de miért nem hiv el a lagziba??
A kérdező hozzászólása: Õt hívták! a menyasszony apjával jó havarok.Ha akarták volna hogy ott legyek nekem is szóltak volna szerintem.Én úgy vagyok vele ha nem hívnak nem megyek!
En 9 honap utan nem mennek nelkule lagziba, nehogy 9 ev utan...milyen kapcsolat az olyan h kulon-kulon mentek lagziba? es itt nem a bizalomrol beszelek...
Te sehogy ! Én úgy tudom ...
Megírod neki hogy pls don't join mmkay? missclick

Van egy barátom és azt hiszi, hogy meghívták egy bulira de nem. Már megvette az ajándékot mit csináljak?

Legjobb válasz: Próbáld vele kíméletesen közölni, hogy félreértette a dolgot.

Próbáld vele kíméletesen közölni, hogy félreértette a dolgot.
Illesd fejbe egy kamikaze pörgõrúgással.


Meghívtak egy esküvőre, ahol még az ünnepelteket is csak látásból ismerem (távoli rokonaim). A kérdés az, hogy férfiként kínos lenne e elvinni egy barátomat plusz egy fő ként aki szintén férfi?

Vagy vigyem valami fullos buxa ismer?sömet, akik egyébként vállalhatatlanok, azt leszámítva, hogy mocskosul dögösek?

Legjobb válasz: Nem cink? Nem néznek köcsögnek?

A kérdező hozzászólása: Nem cink? Nem néznek köcsögnek?
Vigyél az esküvõre azt akit akarsz. Ha férfi akkor férfi.
Nem néznek köcsögnek? Ne érdekeljen, hogy mások mit mondanak. Egyébként lesz aki igen, és lesz aki nem. Az biztos, hogy egy kicsit meg fognak nézni, hogy férfivel mentél, de aztán már elfogadják. Végül is semmi közük házzá. A döntés a tied!

Meghívtak egy esküvőre decemberben lesz, még sose voltam előtte és nem tudom hogy mit vegyek fel, ruhát, vagy alkalmi nadrágot egy felsővel?

Legjobb válasz: Ezt tedd az idõjárástól függõvé. Ha nem lesz nagyon hideg, akkor ruhát is vehetsz, hidegben nyugodtan vegyél fel valami csinos nadrágot.

Ezt tedd az idõjárástól függõvé. Ha nem lesz nagyon hideg, akkor ruhát is vehetsz, hidegben nyugodtan vegyél fel valami csinos nadrágot.
Szerintem húzz nadrágot és egy felsõt.Sose lehet tudni milyen lesz az idõ. Amúgy lehet, hogy hülye vagyok de én ezt felvenném egy esküvõre kabát nélkül.. http://www.google.com/imgres?start=32&num=10&hl=hu&biw=1024&..
A kérdező hozzászólása: Hm.Ez nem is rossz:) kabát nélkül
Nekem nagyon tetszik...:D
Egy egyszerû rövidnadrág vagy szoknya meg egy normális felsõ bõven elég. A kerti bulikat nem kell nagydobra verni. Amúgy este már jöhet a vihar, nem tudom hogy hol leszel de jobb ha viszel magaddal egy melegítõ felsõt legalább.
Vegyél valami klassz rövid farmert vagy valami szoknyát, fehér vagy színes felsõt/ruhát, hogyha ilyen csicsás kis plázanyomik lesznek ott akkor meg vinnék magammal egy barátot akivel röhöghetek rajtuk :D Mi számít rongyosnak amúgy? Ugyanmár.. A tulcsicsázást meg el lehet kerülni könnyen, a kevesebb több..10 karkötõ meg 3 nyaklánc helyett vegyél fel egyet. Én am sem izgulnék túlzottan, 19 vagyok de 16-nak érzem magam ha a barátaimmal vagyok.. nem értem azokat akik "nagy huszonévesnek" képzelik magukat, szerintem eljön majd annak az ideje...
A kérdező hozzászólása: a fiuk mind 19 évesek, de lesz ott pár 18éves kényes *** is...és a barátommal megyek, aki 19éves

Meghívtam egy lányt koncertre és igent mondott nagyon teccik nekem és szeretnél hogy a legjobb napja legyen a világon! Ti elvinétek előtte moziba utána mondanátok meg neki vagy előtte hogy szeretem hogy csináljam?

Legjobb válasz: ne mondd neki, hogy szereted. amúgy elõtte mozi, utána kis séta vagy akármi (szervezd úgy, hogy legyen a mozi vége és a koncert elõtt 1,5-2 órátok még ) aztán koncert. nekem ez így bejönne

ne mondd neki, hogy szereted. amúgy elõtte mozi, utána kis séta vagy akármi (szervezd úgy, hogy legyen a mozi vége és a koncert elõtt 1, 5-2 órátok még ) aztán koncert. nekem ez így bejönne
Ha õ fizeti a mozit akkor mindenképp. amint kimondod hogy szereted barátzónába kerülsz... ez meg tudod mit jelent.
miért ne lehetne mozi, csomó lány szereti.....
1. Elsõ randin nincs mozi! 2. Nem mondjuk ki azt a szót az elsõ szexig! (Ha biztosan kíván, akkor ki lehet mondani.)
Akinek itt baj van a felfogásával, az te vagy, olvasd át még egyszer. Fogadd el, hogy igenis van, akinek bejön a mozi, és kész.
nem, te nem tudod elfogadni, hogy valakinek igenis megfelel a mozi elsõ randira de mindegy :D
Heti 2-3 randi alatt nem kell alkalmanként több ezret is költeni. A séta ingyen van tudod? És még lehetne sorolni.. láss már túl a pénzen :D
hát nem tudom, szerintem a mozi is simán jó, én azalatt tökre fel tudok oldódni és könnyebben tudok beszélgetni utána valakivel mint amúgy... és azért írtam hogy legyen mozi és koncert közt kb 2 óra akkor lehet beszélni.. :D
Én azzal számoltam, mikor aktívan randizam. Heti 2-3 randi. Ez már anyagilag is érezhetõ. Moziban pedig nem pofázunk. Ha valamiért mégis váltunk egy-két mondatot, az akkor sem összemérhetõ egy 3-4 órás beszélgetéssel.
film alatt is lehet beszélni .... :D persze nem üvöltözni csak pár szót váltani közben és akkor utána is garantált a közös téma.. a filmet meg KÖZÖSEN szokták választani. meg azért a jegy ára sem olyan nagy összeg... ha elmennek egy jobb kávézóba már ugyanott vannak árban.
Ha pedig diákok akkor 2ezer alatt kijön a mozijegy. Amúgy. :D
2 mozijegy kb 2500ft ennyi senkit sem vágott még a földhöz :D És azzal hogy a lány válassza ki a filmet még nem jelenti hogy akkor majd õ egy irányító pitsa lesz, nem értem ez hogy függ össze? Én sajnálom hogy ilyen csõlátású és csalódott vagy, valószínûleg azért látsz bele egy moziba ennyit.
23:34 ez a baj forrása ... már a kezdet kezdetén a lány választ.. utána késõbb õ miatta dolgozol, mert amit a pasi megkeres a csaj elkölti.. De nyugodtan adjátok oda a lányoknak a gyeplõt.
Azért nincs mozi, mert 1. Elmegy 2 órátok és egy szót sem váltotok egymással. 2. Illik meghívni a lányt. Elsõ randin nem költünk ennyit egy lányra, mert ha nincs második randi, akkor kidobott pénz.
Én sem értem, mi a baj a mozival? Fõleg, ha a lány választhat :D Utána legalább van mirõl témázni (persze jobb esetben amúgy is van, de értitek hogy értem) Amúgy milyen koncertre mentek? :)
szia. szerintem mondd el neki...ha igent mondott, akkor alapból igent mondhatott arra, hogy te is bejössz neki. KÜl milyen koncertre hívtad el?? Hány éves vagy? :) )

Én meghívtam egy lányt koncertre! Az már jelent valamit hogy ha csak ketten leszünk, nekem igen! Vajon neki is? Mindketten 15 évesek vagyunk!

A koncer Punnany Massif! Gondolkodás nélkül igent mondott én szerelmes vagyok belé, remélem nem fog meglepődni a megcsókolom! Szerintetek? (tanács, tapasztalat)

Legjobb válasz: Ezzel azért vigyázz! Ugyanígy voltunk mi is, megbeszéltük hogy kimegyünk a tûzijátékot megnézni. Nem tudtam hogy a srác belém van esve és õ randinak hiszi az általam baráti találkának hitt programot. Nem lett szép vége.

Ezzel azért vigyázz! Ugyanígy voltunk mi is, megbeszéltük hogy kimegyünk a tûzijátékot megnézni. Nem tudtam hogy a srác belém van esve és õ randinak hiszi az általam baráti találkának hitt programot. Nem lett szép vége.
Akkor nem lehet valami jó az az együttes ha csak 2-en lesztek az egész koncerten.
hûûû, titeket is kiráz a hideg, amikor olvassátok a kérdést? :D
Csak 2-en lesztek a koncerten? :D
... azért annyira ne légy rámenõs, várj a 3. randiig.
Punnany Massif jeee :D Látom senki nem vette a lényeget, én is rohadtul elmennék egy olyan koncertre! Hol lesz? Egyébként meg, valószínûleg nem vagy neki közömbös, csak rajtad múlik mit hozol ki a helyzetbõl. Hozd magadból elõ a jó pasit... :D
Hm, tényleg... Mi az a Punnany Massif?

Hamarosan főzés lesz nálunk és meghívtam egy haveromat, tudja hogy ivászat lesz. :D A kérdés az hogy szerintetek 2 emberre mennyi sör kell?

A többiek majd eldöntik hogy nekik mi és mennyi kell, a lényeg hogy el?re meg akarom venni a sört úgy hogy hajnalig elég legyen.

Legjobb válasz: 3-3

3-3
A kérdező hozzászólása: Ez még viccnek is rossz.
msot mér

Mit tegyek? A 21. napnál tartok, és úgy vettem észre, hogy "elindult" a fogyás. A baj az, hogy mára meghívtak egy szülinapi vacsira és 25-én ballagási ebédre!

Ez mennyire lassítaná le a fogyást vagy teljesen megálna? Érdemes lenne tovább folytatnom a diétát vagy kezdjem újra, de azt viszont nem akarom.Mit teygek , egyek keveset és másnap folytassam a diétát?

Legjobb válasz: nemkell kétségbe esni. Nemtudom hogy milessz ott a kaja, de ha saláta is van pl a húshoz vagy zöldség..akkor azt egyél hozzá mást ne, és ne sokat..gondolom lessz torta is abbol meg pl fél szelet ha nagyon muszáj. Ha nem neked való az étel akkor egyél keveset.

nemkell kétségbe esni. Nemtudom hogy milessz ott a kaja, de ha saláta is van pl a húshoz vagy zöldség..akkor azt egyél hozzá mást ne, és ne sokat..gondolom lessz torta is abbol meg pl fél szelet ha nagyon muszáj. Ha nem neked való az étel akkor egyél keveset.
A kérdező hozzászólása: ma protein napm van és a kaja babgulyás lesz valamint túrós tészta(csusza)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!