Találatok a következő kifejezésre: Meghívtak egy hogy (25 db)

Ha meghivtunk egy csaladot. Úgy, hogy meghivjuk Önt es csaladjat. A nagyobbik lanyuknak kiszont van egy pasija, akit nem. Megkerdezheti, hogy hogy hozhatja e a parjat es ha igen akkor mit mondjak?

Nem ismerem a sracot es a lany is csak masod unokateso. Es ha igent mondok akkor a tobbinek is fel kell ajanlanom,mert tobbi masod unokatesom is igy van. Ha egyedul vagy meghivva, akkor nem viszed el vagy hivatod meg a pasidat, nem?

Legjobb válasz: Ha nem ismeritek a másod unokatestvért egyáltalán minek hívjátok meg õket? Nem kell õket sem meghívni.

Ha nem ismeritek a másod unokatestvért egyáltalán minek hívjátok meg õket? Nem kell õket sem meghívni.
Én a párom rokonaival a kezdetektõl fogva jóban voltam, hamar bemutattak, sokat jártunk hozzájuk, így természetes volt, hogy meghívtak engem is, de ha nem ismertem volna õket (nem tudom, ti hogy vagytok a lány barátjával), akkor nem is gondoltam volna rá, hogy meghívnak, de ha mégis, akkor meglepõdtem de örültem volna. :D
Én meghívtam a másodunokatesóm párját is, pedig addig sosem láttam.... Õk egybe tartoznak. Szerintem ne lepõdj meg, ha a másodunokatesód el sem megy.
Ha esküvõrõl van szó, akkor ott általában +1fõvel szoktak számolni.Ezért is marad meg sok kaja meg minden ....
Lassan 3 éve élünk együtt a barátommal. Meg lettünk hívva idén ballagásra és esküvõre is. (Ugyanaz a család, a kisebb lány ballag, nõvére férjhez megy) A ballagásra jön a barátom is, de az esküvõre nem megyünk, csak a szüleim 2en. Még õk sem ismerik, nem találkoztak a 3 év alatt. Ha az utcán össze is futottunk velük, a barátom épp nem volt velem. De természetesnek tartják, hogy hozzám tartozik, és meghívták. 23N
Nálunk az a szokás, hogy a rokon párját is meghívják, függetlenül attól, hogy ismeri-e a házasulandó pár vagy sem. Vannak olyan helyek ahova nem illik egy embert hívni magában, pár nélkül, ilyen az esküvõ is. Majd a meghívott rokon eldönti, hogy neki már annyira komoly a kapcsolata, hogy elviszi-e magával egy esküvõre, vagy nem.
Párom unokatesójának a fia megkérdezte, hozhatja-e a barátnõjét. Mivel azt tudjuk, hogy van olyan, aki kapott meghívót, de nem tud eljönni (eü. okokból), a létszámba bele fog férni, miért ne jöhetne.
Mi eleve mikor mentünk meghívni a családokat, mondtuk, hogy ha van barátjuk (tehát nem együtt élõs, vagy võlegény vagy.... csak mondjuk együtt járnak és hozni szeretnék, akkor szóljanak elõre az ültetés/terítés miatt, de mi nem zártunk ki senkit (és mivel sok fiatal, értsd 20 éves volt a családoknál, akik alapban ugye még nem tartós párkapcsban vannak miért akarnám szétválasztani, szerintünk így is összetartoznak)Mikor mi elkezdtünk járni a párommal (most már férjemmel) nekünk is jólesett, hogy amikor meghívták a családomat õt is meghívták, pedig akkor még csak pár hónapja voltunk együtt. És ugyanígy a másik részrõl is, hogy engem is "beszámítottak". De persze ez a ti döntésetek, hogy kit akartok az esküvõtökön látni. Csak akkor tényleg következetesnek kell lenni. Vagy mindenki hozhatja magával a párját, vagy senki.
Szerintem az a normális, hogy ha van valakinek párja (tök mindegy, mióta vannak együtt vagy együtt élnek-e), akkor azt meghívjátok. Mi is így teszünk, van olyan is, akinek nem is ismerjük a párját, de eszünkbe se jutott, hogy õt akkor egyedül hívjuk. Én is voltam több olyan esküvõn is, ahol a "csak" valaki párjaként voltam, nem is ismertem a menyasszonyt-võlegényt, mégis meghívtak. Szóval szerintem vagy hívd meg mindenki párját is, vagy az illetõt se.
A kérdező hozzászólása: Igen en is azt hittem hogy tiszta a meghivottak listaja es hogy az lesz ott akit akarunk. Most meg anyu es a mama nyavajog, hogy kiket kellett volna es kiket nem kellett volna meghivni, hogy ne legyen sertodes. De szert ha oszintek vagyunk mindenkinek van maximum letszama. Mi mar ezek miatt a nyavajgasok miatt mar tul is leptuk. Es mi fizetünk mindent ketten. Nem a szulok.
Ja és még annyi, hogy ha nekem úgy adnának oda egy meghívót, hogy a párom nincs ott, akkor számomra egyértelmû, hogy õt nem hívták...mi is úgy adtuk/adjuk oda a meghivot, hogy azok vannak ott, akiket meghivunk.
Jó nyílván én sem azokra gondoltam, akik 2 hét után összeköltöztek :D Hanem akik tényleg komoly kapcsolatban vannak, nem csak 1-2 hónapja vannak együtt. Például a 17 éves rokonlány pasiját nem hívnám meg, hiába vannak 2 éve együtt. Õt a családjával hívom, anya, apa, gyerekek. Akik már komoly kapcsolatban vannak, azoknak pedig külön meghívót adok kettõjüknek.
Nálunk is aktuális ez a dilemma... Én úgy vagyok vele, hogy azoknak hívjuk meg a párját, akik együtt is élnek...szerintem akkoe számít bele a "családba".
A kérdező hozzászólása: Mar meghivtuk, de ot ismerjuk csak nem annyira tartjuk a kapcsolatot, inkabb a szulokkel anyu unokatesoival, mert nekem egyenesagi unokatesom egy sincs es akkor kb 10en lennenk.
Utolsó ez meg azért hülyeség mert nekem van olyan ismerõsöm akik 7 éve együtt vannak de házasság elõtt nem akarnak összeköltözni, meg van olyan is akik 2 hónap után összeköltöztek. Nekem senki sem mondja, hogy utóbbi pár jobban család mint az elsõ. Vagy ne hívd meg õt magát sem vagy hívd meg a párt is. Szerintem csak ez a két változat normális.
A kérdező hozzászólása: Hat en mar meghivtam. Szoval ebbol kell gazdalkodni, mert a meghivok kint vannak es en nem is tudtam hányadán alnak a sraccal. De ha most utolag nem tudom mit csinaljak es akkor ha a masikak is elhoznak csak nem is tudok rola. Meg az mar sok ember is lenne.
Én úgy vagyok vele, hogy ha már komolyabb, hosszabb távú a kapcsolat, akkor együtt hívnám meg a párt, ha meg csak pár hetes kapcsolatról van szó, akkor nem. Másrészt ha engem hívnának meg egyedül úgy, hogy tudják, hogy van párom, nem kérdezek rá, hogy hozhatom-e, mert ebbõl nyilvánvaló, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Nem egymaga hivtsm meg hanem mint csalad a szuleivel es a kishugaval. Ez a kulonbseg.
Az ismeretlen barátot nem vagy köteles elfogadni. Õ megkérdezheti, hogy hozhatja-e, de te mondhatsz nemet. Mellesleg senki nem szereti a családi összejöveteleket annyira, hogy egy idegen családhoz járkáljon a szabadidejében, úgyhogy hacsak nem házasok, meg ilyenek, akkor evidens hogy nem megy az ismeretlen srác.
A kérdező hozzászólása: A masik meg, hogy ezek a csaladok nem beszelnek a gyerekek parjaikrol. Egyik masiknak azt sem tudom van e. Most ennek az egynek kiderult, hogy van es komoly de ennyi amit tudok. Meg a letszamot sem akarom novelni hogy aztmondom hogy akkor mindegyikuk hozzon part ha van. Mert biztos van kit hozniuk.
Szerintem a párt csak akkor kell meghívni, ha már hivatalos, mint eljegyzés, ez ugye egyértelmá. Vagy akkor, ha konkrétan azt hívjátok, akinek a párja van, ebben az esetben tök mindegy, milyen régóta. Viszont ti egyértelmûen a szülõkhöz álltok közel, a szülõkkel tartjátok a kapcsolatot, akiket meghívtatok és õk hozzák a gyerekeiket, akik történetesen lehet már nem kicsik. De itt a szülõk hozzák a plusz fõt és a plusz fõ ne szokjon még több plusz fõt hozni.

Normális dolog, hogy én lelkizek magamban ha nélküle megyek valahova? Õt meghívták egy lagziba a világ legtermészetesebb dolga hogy elmegy nélkülem. Normális ez? Nem vagyunk házasok de 9éve együtt vagyunk.

Legjobb válasz: Õ ettõl függetlenül hívhatott volna téged... Én most megyek esküvõre, egy nem túl közeli ismerõshöz és viszem a páromat is. Megkérdeztem van e ekdve, ha nincs nem kellett volna jönnie. Legalább megkérdezhette volna hogy nincs e ekdved elmenni. Akkor udvariasan visszautasíthatod.

Õ ettõl függetlenül hívhatott volna téged... Én most megyek esküvõre, egy nem túl közeli ismerõshöz és viszem a páromat is. Megkérdeztem van e ekdve, ha nincs nem kellett volna jönnie. Legalább megkérdezhette volna hogy nincs e ekdved elmenni. Akkor udvariasan visszautasíthatod.
Lehet hogy nem vagytok házasok de az ember ilyenkor a párjával megy, pláne, ha 9 éve együtt vagytok. (vagyis nem csak egy 1 hetes kapcsolat, így a párjának számítasz)
bekem normális dolog, mivel én is ilyen vagyok!ha elmegy nélkülem valahová biztos gondol rám!de ha én megyek nélküle még akkor is rajta jár az eszem, pedig naponta együtt vagyunk! szerintem normális!de miért nem hiv el a lagziba??
A kérdező hozzászólása: Õt hívták! a menyasszony apjával jó havarok.Ha akarták volna hogy ott legyek nekem is szóltak volna szerintem.Én úgy vagyok vele ha nem hívnak nem megyek!
En 9 honap utan nem mennek nelkule lagziba, nehogy 9 ev utan...milyen kapcsolat az olyan h kulon-kulon mentek lagziba? es itt nem a bizalomrol beszelek...
Te sehogy ! Én úgy tudom ...
Megírod neki hogy pls don't join mmkay? missclick


Van egy barátom és azt hiszi, hogy meghívták egy bulira de nem. Már megvette az ajándékot mit csináljak?

Legjobb válasz: Próbáld vele kíméletesen közölni, hogy félreértette a dolgot.

Próbáld vele kíméletesen közölni, hogy félreértette a dolgot.
Illesd fejbe egy kamikaze pörgõrúgással.

Meghívtak egy esküvőre, ahol még az ünnepelteket is csak látásból ismerem (távoli rokonaim). A kérdés az, hogy férfiként kínos lenne e elvinni egy barátomat plusz egy fő ként aki szintén férfi?

Vagy vigyem valami fullos buxa ismer?sömet, akik egyébként vállalhatatlanok, azt leszámítva, hogy mocskosul dögösek?

Legjobb válasz: Nem cink? Nem néznek köcsögnek?

A kérdező hozzászólása: Nem cink? Nem néznek köcsögnek?
Vigyél az esküvõre azt akit akarsz. Ha férfi akkor férfi.
Nem néznek köcsögnek? Ne érdekeljen, hogy mások mit mondanak. Egyébként lesz aki igen, és lesz aki nem. Az biztos, hogy egy kicsit meg fognak nézni, hogy férfivel mentél, de aztán már elfogadják. Végül is semmi közük házzá. A döntés a tied!

Meghívtak egy esküvőre decemberben lesz, még sose voltam előtte és nem tudom hogy mit vegyek fel, ruhát, vagy alkalmi nadrágot egy felsővel?

Legjobb válasz: Ezt tedd az idõjárástól függõvé. Ha nem lesz nagyon hideg, akkor ruhát is vehetsz, hidegben nyugodtan vegyél fel valami csinos nadrágot.

Ezt tedd az idõjárástól függõvé. Ha nem lesz nagyon hideg, akkor ruhát is vehetsz, hidegben nyugodtan vegyél fel valami csinos nadrágot.
Szerintem húzz nadrágot és egy felsõt.Sose lehet tudni milyen lesz az idõ. Amúgy lehet, hogy hülye vagyok de én ezt felvenném egy esküvõre kabát nélkül.. http://www.google.com/imgres?start=32&num=10&hl=hu&biw=1024&..
A kérdező hozzászólása: Hm.Ez nem is rossz:) kabát nélkül
Nekem nagyon tetszik...:D
Egy egyszerû rövidnadrág vagy szoknya meg egy normális felsõ bõven elég. A kerti bulikat nem kell nagydobra verni. Amúgy este már jöhet a vihar, nem tudom hogy hol leszel de jobb ha viszel magaddal egy melegítõ felsõt legalább.
Vegyél valami klassz rövid farmert vagy valami szoknyát, fehér vagy színes felsõt/ruhát, hogyha ilyen csicsás kis plázanyomik lesznek ott akkor meg vinnék magammal egy barátot akivel röhöghetek rajtuk :D Mi számít rongyosnak amúgy? Ugyanmár.. A tulcsicsázást meg el lehet kerülni könnyen, a kevesebb több..10 karkötõ meg 3 nyaklánc helyett vegyél fel egyet. Én am sem izgulnék túlzottan, 19 vagyok de 16-nak érzem magam ha a barátaimmal vagyok.. nem értem azokat akik "nagy huszonévesnek" képzelik magukat, szerintem eljön majd annak az ideje...
A kérdező hozzászólása: a fiuk mind 19 évesek, de lesz ott pár 18éves kényes *** is...és a barátommal megyek, aki 19éves

Meghívtam egy lányt koncertre és igent mondott nagyon teccik nekem és szeretnél hogy a legjobb napja legyen a világon! Ti elvinétek előtte moziba utána mondanátok meg neki vagy előtte hogy szeretem hogy csináljam?

Legjobb válasz: ne mondd neki, hogy szereted. amúgy elõtte mozi, utána kis séta vagy akármi (szervezd úgy, hogy legyen a mozi vége és a koncert elõtt 1,5-2 órátok még ) aztán koncert. nekem ez így bejönne

ne mondd neki, hogy szereted. amúgy elõtte mozi, utána kis séta vagy akármi (szervezd úgy, hogy legyen a mozi vége és a koncert elõtt 1, 5-2 órátok még ) aztán koncert. nekem ez így bejönne
Ha õ fizeti a mozit akkor mindenképp. amint kimondod hogy szereted barátzónába kerülsz... ez meg tudod mit jelent.
miért ne lehetne mozi, csomó lány szereti.....
1. Elsõ randin nincs mozi! 2. Nem mondjuk ki azt a szót az elsõ szexig! (Ha biztosan kíván, akkor ki lehet mondani.)
Akinek itt baj van a felfogásával, az te vagy, olvasd át még egyszer. Fogadd el, hogy igenis van, akinek bejön a mozi, és kész.
nem, te nem tudod elfogadni, hogy valakinek igenis megfelel a mozi elsõ randira de mindegy :D
Heti 2-3 randi alatt nem kell alkalmanként több ezret is költeni. A séta ingyen van tudod? És még lehetne sorolni.. láss már túl a pénzen :D
hát nem tudom, szerintem a mozi is simán jó, én azalatt tökre fel tudok oldódni és könnyebben tudok beszélgetni utána valakivel mint amúgy... és azért írtam hogy legyen mozi és koncert közt kb 2 óra akkor lehet beszélni.. :D
Én azzal számoltam, mikor aktívan randizam. Heti 2-3 randi. Ez már anyagilag is érezhetõ. Moziban pedig nem pofázunk. Ha valamiért mégis váltunk egy-két mondatot, az akkor sem összemérhetõ egy 3-4 órás beszélgetéssel.
film alatt is lehet beszélni .... :D persze nem üvöltözni csak pár szót váltani közben és akkor utána is garantált a közös téma.. a filmet meg KÖZÖSEN szokták választani. meg azért a jegy ára sem olyan nagy összeg... ha elmennek egy jobb kávézóba már ugyanott vannak árban.
Ha pedig diákok akkor 2ezer alatt kijön a mozijegy. Amúgy. :D
2 mozijegy kb 2500ft ennyi senkit sem vágott még a földhöz :D És azzal hogy a lány válassza ki a filmet még nem jelenti hogy akkor majd õ egy irányító pitsa lesz, nem értem ez hogy függ össze? Én sajnálom hogy ilyen csõlátású és csalódott vagy, valószínûleg azért látsz bele egy moziba ennyit.
23:34 ez a baj forrása ... már a kezdet kezdetén a lány választ.. utána késõbb õ miatta dolgozol, mert amit a pasi megkeres a csaj elkölti.. De nyugodtan adjátok oda a lányoknak a gyeplõt.
Azért nincs mozi, mert 1. Elmegy 2 órátok és egy szót sem váltotok egymással. 2. Illik meghívni a lányt. Elsõ randin nem költünk ennyit egy lányra, mert ha nincs második randi, akkor kidobott pénz.
Én sem értem, mi a baj a mozival? Fõleg, ha a lány választhat :D Utána legalább van mirõl témázni (persze jobb esetben amúgy is van, de értitek hogy értem) Amúgy milyen koncertre mentek? :)
szia. szerintem mondd el neki...ha igent mondott, akkor alapból igent mondhatott arra, hogy te is bejössz neki. KÜl milyen koncertre hívtad el?? Hány éves vagy? :) )

Én meghívtam egy lányt koncertre! Az már jelent valamit hogy ha csak ketten leszünk, nekem igen! Vajon neki is? Mindketten 15 évesek vagyunk!

A koncer Punnany Massif! Gondolkodás nélkül igent mondott én szerelmes vagyok belé, remélem nem fog meglepődni a megcsókolom! Szerintetek? (tanács, tapasztalat)

Legjobb válasz: Ezzel azért vigyázz! Ugyanígy voltunk mi is, megbeszéltük hogy kimegyünk a tûzijátékot megnézni. Nem tudtam hogy a srác belém van esve és õ randinak hiszi az általam baráti találkának hitt programot. Nem lett szép vége.

Ezzel azért vigyázz! Ugyanígy voltunk mi is, megbeszéltük hogy kimegyünk a tûzijátékot megnézni. Nem tudtam hogy a srác belém van esve és õ randinak hiszi az általam baráti találkának hitt programot. Nem lett szép vége.
Akkor nem lehet valami jó az az együttes ha csak 2-en lesztek az egész koncerten.
hûûû, titeket is kiráz a hideg, amikor olvassátok a kérdést? :D
Csak 2-en lesztek a koncerten? :D
... azért annyira ne légy rámenõs, várj a 3. randiig.
Punnany Massif jeee :D Látom senki nem vette a lényeget, én is rohadtul elmennék egy olyan koncertre! Hol lesz? Egyébként meg, valószínûleg nem vagy neki közömbös, csak rajtad múlik mit hozol ki a helyzetbõl. Hozd magadból elõ a jó pasit... :D
Hm, tényleg... Mi az a Punnany Massif?

Hamarosan főzés lesz nálunk és meghívtam egy haveromat, tudja hogy ivászat lesz. :D A kérdés az hogy szerintetek 2 emberre mennyi sör kell?

A többiek majd eldöntik hogy nekik mi és mennyi kell, a lényeg hogy el?re meg akarom venni a sört úgy hogy hajnalig elég legyen.

Legjobb válasz: 3-3

3-3
A kérdező hozzászólása: Ez még viccnek is rossz.
msot mér


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!