Találatok a következő kifejezésre: Meggyűrűzött galambot az udvarban, hogy találhatnám (1 db)

Meggyűrűzött galambot találtam az udvarban, hogy találhatnám meg a gazdáját?

Nagyon fáradt volt, megetettem itattam, nagyon szelíd hagyja megfogni magát. Mit tegyek vele, hogy lehetne megtalálni a gazdáját?

Legjobb válasz: Szia! Ha postagalamb, valószínû hazamegy magától. De esetleg ha beírod a google-ba, hogy galambtenyésztõk, akkor kidob több oldalt, ahol megkérdezheted az illetékeseket. Õk biztos többet tudnak mondani.

Szia! Ha postagalamb, valószínû hazamegy magától. De esetleg ha beírod a google-ba, hogy galambtenyésztõk, akkor kidob több oldalt, ahol megkérdezheted az illetékeseket. Õk biztos többet tudnak mondani.
A kérdező hozzászólása: A Google-t már próbáltam, de elérhetõséget (telefonszám) sehol nem találtam. Este nem merem elengedni, nehogy macska megfogja. Azt honnan tudom, hogy postagalamb-e és biztosan hazatalál?
A postagalamb kistestû galamb, nem az a fajta mint pl amik a nyugati pályaudvaron vannak. De én úgy tudom mindegyik galamb hazatalál, szóval ha magához tér és erõre kap én elengedém.
Ha jobban lesz engedd el!ha elmegy úgyis hazatalál!de ha nem megy el szerintem megtarthatod!
Feltétlenül szakértõt kérdezz meg, mert az útja során akár betegséget is összeszedhetett. Sajnos a madaraknál ezekkel számolni kell. Nem biztos, hogyha elengeded, jobb lesz a sorsa. Szerintem inkább hirdesd interneten esetleg plakátozz, minél több helyen, ki tudja honnét ment el. Hogyha van lehetõséged, akár meg is tarthatod (feltéve, ha két héten belül nem jelentkezik gazdi). Vidd el egy galambokkal foglalkozó egyénhez és õ mindenképp ad valami jó tanácsot. Lehet, hogy postagalamb, akkor meg elengedheted bátran. Persze ezt csak szakértõ tudja megmondani. :) Sok szerencsét ;)
Érdekes módon én találtam elérhetõséget ;) 0630/495-0834 [email protected] Õ egy galambtenyésztõ, talán õ többet tud mondani. (Hogyha e-mailt küldessz, tanácsolom, hogy csatolj mellé képet is! :) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy nimfa és egy énekes papagájom az énekesnél az a vedlést jelenti ha most ahogy megszámoltam 3 tolla kifehéredik?

5

Mennyi idő után érdemes új papagájt venni a hím papagáj mellé, ha a párja meghalt?

2

Egyedül maradt fiókákat meg lehet menteni?

Beköltözött egy kicsi vörösfarkú madár egy régi fecskefészekbe (rakott sajátot is mellette, de átment a fecskefészekbe.) Folyamatosan követtük a fejlödésüket, de tegnap egy macska elkapta az anyjukat. Mit lehetne tenni? Csak végignézni, ahogy éhenhalnak? :( Még tolluk is alig van...

3

Hogyan tudnék otthon kikeltetni egy baromfi tojást?

Konkrétan arra lennék kíváncsi hogy nem ipari mennyiségben, hanem csak 1-2 db tyúktojást ki szeretnék kelteni és mire lenne szükségem hozzá? Pl.: honnan vagy milyen tojásra lenne szükségem, milyen körülmények szükségesek hozzá?

2

Normális, hogy egy hullámos papagáj 1 óra alatt megeszi a mutatóujj méretű, vékony, nyers sárgarépát?

6

Lehet aromalámpát használni hullámos papagájokkal egy szobában?

Eredeti, 100%-os illóolajat párologtatnék, nem hamisítványt.

2

Ha a kiskacsák közül az egyiknek a csőrének a hegyén van egy ki pötty, akkor az lenne a gácsér?

A 9 kiskacsa közül csak annak van egy teljesen szabályos pötty a csőre hegyén. Mivel állítólag csak egy gácsér van köztük, ezért arra gondoltam, hogy ő az. Szerintetek?

1

A Nutribird A21 kézzel nevelő táp meddig használható fel?

2 éve van meg, száraz sötét helyen volt tárolva, több maradat is neveltem fel belőle, de megmaradt valamennyi és most hirtelen újra használom kellene de félek ,hogy megromlott.

0

Miért bántja a tojó a hím hullámos papagájt?

Van két hullámos papagájom.A tojó 1 éve a hím 2 (2-3 hónapos) hete van nálam.Eleinte nagyon jól megvoltak egyszerre ettek,egy rúdon ültek stb. a tojó ki se akart jönni a kalitkából repülni.De pár napja a tojó piszkálja a hímet,lelöki a rúdról nem hagyja enni,kergeti a kalitkába.Ha a hím visszacsíp és kicsit fölénybe kerül akkor elkezdenek udvarolni egymásnak aztán a kalitka két végbe vonulnak.

4

Nimfa papagáj hám?

azt szeretném megtudni hogy ez a papagáj hám ez nem veszélyes a papagájra?
PL: tegyük fel megijed és elakar repülni de a hám megfogja és ez nem fáj neki, nem ütni meg magát?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!