Találatok a következő kifejezésre: Meggyűrűzött galambot az udvarban, hogy (1 db)

Meggyűrűzött galambot találtam az udvarban, hogy találhatnám meg a gazdáját?

Nagyon fáradt volt, megetettem itattam, nagyon szelíd hagyja megfogni magát. Mit tegyek vele, hogy lehetne megtalálni a gazdáját?

Legjobb válasz: Szia! Ha postagalamb, valószínû hazamegy magától. De esetleg ha beírod a google-ba, hogy galambtenyésztõk, akkor kidob több oldalt, ahol megkérdezheted az illetékeseket. Õk biztos többet tudnak mondani.

Szia! Ha postagalamb, valószínû hazamegy magától. De esetleg ha beírod a google-ba, hogy galambtenyésztõk, akkor kidob több oldalt, ahol megkérdezheted az illetékeseket. Õk biztos többet tudnak mondani.
A kérdező hozzászólása: A Google-t már próbáltam, de elérhetõséget (telefonszám) sehol nem találtam. Este nem merem elengedni, nehogy macska megfogja. Azt honnan tudom, hogy postagalamb-e és biztosan hazatalál?
A postagalamb kistestû galamb, nem az a fajta mint pl amik a nyugati pályaudvaron vannak. De én úgy tudom mindegyik galamb hazatalál, szóval ha magához tér és erõre kap én elengedém.
Ha jobban lesz engedd el!ha elmegy úgyis hazatalál!de ha nem megy el szerintem megtarthatod!
Feltétlenül szakértõt kérdezz meg, mert az útja során akár betegséget is összeszedhetett. Sajnos a madaraknál ezekkel számolni kell. Nem biztos, hogyha elengeded, jobb lesz a sorsa. Szerintem inkább hirdesd interneten esetleg plakátozz, minél több helyen, ki tudja honnét ment el. Hogyha van lehetõséged, akár meg is tarthatod (feltéve, ha két héten belül nem jelentkezik gazdi). Vidd el egy galambokkal foglalkozó egyénhez és õ mindenképp ad valami jó tanácsot. Lehet, hogy postagalamb, akkor meg elengedheted bátran. Persze ezt csak szakértõ tudja megmondani. :) Sok szerencsét ;)
Érdekes módon én találtam elérhetõséget ;) 0630/495-0834 [email protected] Õ egy galambtenyésztõ, talán õ többet tud mondani. (Hogyha e-mailt küldessz, tanácsolom, hogy csatolj mellé képet is! :) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok a közelben papagáj tenyésztőt? (Többi lent)

Kistelek közelében esetleg Szegeden tudtok papagáj tenyésztőt akinek van, lesz pyrrhura molinae-ja (tűzfarkú papagáj)

0

Mi a teendő ha a galambnak elvan törve a szárny?

Elejtette egy sas és szegénynek eltört a szárnya és nagyon csunya nyomott hagyott.

7

Megfázott a nimfapapagájom. Mit tegyek?

Tüsszög, szipog. Már korábban is fázott meg egy picit, de mindig gyorsan kiheverte. Azonban most már több napja eléggé csúnyán tüsszög meg szipog néha. Mit tegyek hogy meggyógyuljon?

3

Egy vadkacsát mijen hejen? és hogy kell tartani?

7

Kelleni fog új kalitka?

Szeretnék venni hullámosom mellé egy párt. Van tükre, de azért csak jobb neki egy igazi madár...
Pár hónapja kaptam őt, és a kalitkáját is akkor, szóval nem nagyon szeretném lecserélni. De ha mégis le kell, akkor elfogadom mutatok pár képet róla:
Elvégzek még pár módosítást is rajta:
A műanyag ülőrudakat fára fogom kicserélni, és nem kettőt, hanem hármat teszek be;
A társ érkezésével pedig kikerül a tükör.
És még van pár kérdésem:
Tojót vagy hímet válasszak mellé? (most hímem van, szeretem a fiókákat, de nem tudnám hová tenni őket) Az újságpapírt kicseréljem kapirgálós homokra? És a legfontosabb: Jó neki ez a magkeverék, amit most kap? ("Teljes értékű takarmány kistestű papagájoknak". Összetevők: pirosköles, sárgaköles, zab, fénymag, aszalt gyümölcsök - Panzi bird) - kell e mellé valamilyen kiegészítő tápanyag, pl gyümölcsfélék?
Aki amire tud, arra válaszoljon! Előre is köszönöm a válaszokat, negatívokat viszont nem kérek

2

A gondozás mellett mennyi szeretetre van szüksége a hullámos papagájomnak?

Néha beszélek hozzá, visszafütyülünk egymásnak, benyúlok és megsimogatom, de nem tudom, ő mennyire szeret engem, és hogy jól gondoskodok-e róla. Mindig is én gondoztam, és visszahív, ha kimegyek a szobából.

8

Van 1 pár hullamos papagályom. Müanyag ülörudjuk van. Szerintetek kicseréljem fa ülörudra? Szeretném ha költenének és ha teszek be odut nekik milyen lágy eleséget kell adni kekik és menyit? Menyi idö mulva tojik le?

3

A kalitkámba mennyi hullámos fér el? A kép lent

Egyelőre 2 van, de ha mondjuk úgy lenne és születnének fiókák akkor mennyit szabad még meghagyni, hogy elég helyük legyen?

9

Pyrrhura molinae (tűzfarkú papagáj) milyen ágakat tehetek be a kalitkájába? És milyen gyümölcsöket adhatok neki?

4

Szajkók elhordják a diónkat. és nagyon megtetszettek. Ha befogok egyet megszelídül?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!