Találatok a következő kifejezésre: Meggyűrűzött galambot az udvarban, (1 db)

Meggyűrűzött galambot találtam az udvarban, hogy találhatnám meg a gazdáját?

Nagyon fáradt volt, megetettem itattam, nagyon szelíd hagyja megfogni magát. Mit tegyek vele, hogy lehetne megtalálni a gazdáját?

Legjobb válasz: Szia! Ha postagalamb, valószínû hazamegy magától. De esetleg ha beírod a google-ba, hogy galambtenyésztõk, akkor kidob több oldalt, ahol megkérdezheted az illetékeseket. Õk biztos többet tudnak mondani.

Szia! Ha postagalamb, valószínû hazamegy magától. De esetleg ha beírod a google-ba, hogy galambtenyésztõk, akkor kidob több oldalt, ahol megkérdezheted az illetékeseket. Õk biztos többet tudnak mondani.
A kérdező hozzászólása: A Google-t már próbáltam, de elérhetõséget (telefonszám) sehol nem találtam. Este nem merem elengedni, nehogy macska megfogja. Azt honnan tudom, hogy postagalamb-e és biztosan hazatalál?
A postagalamb kistestû galamb, nem az a fajta mint pl amik a nyugati pályaudvaron vannak. De én úgy tudom mindegyik galamb hazatalál, szóval ha magához tér és erõre kap én elengedém.
Ha jobban lesz engedd el!ha elmegy úgyis hazatalál!de ha nem megy el szerintem megtarthatod!
Feltétlenül szakértõt kérdezz meg, mert az útja során akár betegséget is összeszedhetett. Sajnos a madaraknál ezekkel számolni kell. Nem biztos, hogyha elengeded, jobb lesz a sorsa. Szerintem inkább hirdesd interneten esetleg plakátozz, minél több helyen, ki tudja honnét ment el. Hogyha van lehetõséged, akár meg is tarthatod (feltéve, ha két héten belül nem jelentkezik gazdi). Vidd el egy galambokkal foglalkozó egyénhez és õ mindenképp ad valami jó tanácsot. Lehet, hogy postagalamb, akkor meg elengedheted bátran. Persze ezt csak szakértõ tudja megmondani. :) Sok szerencsét ;)
Érdekes módon én találtam elérhetõséget ;) 0630/495-0834 [email protected] Õ egy galambtenyésztõ, talán õ többet tud mondani. (Hogyha e-mailt küldessz, tanácsolom, hogy csatolj mellé képet is! :) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kacagógerlék? Aki tart gerléket, azok segítsenek, FONTOS! (többi lent)

Tehát az van, hogy van 2 gerle párom(több is van, csak ezekkel van "gubanc"), akikkel nem igazán stimmel minden az Én elméletem szerint. Mert ha úgy van, ahogy Én gondolom, akkor két hím van egy párban, és két tojó másik egy párban. Mert akik egy párban vannak hímek, azok közül mind a kettőt láttam udvarolni egy másik gerlének. A másik párnál meg azért gondlom, hogy mind a kettő tojó, mert 4 tojás szokott lenni egy fészekben. És nem megy oda senki más se tojni. De normálisan együtt költenek, minden normális, csak szerintem a hím-hím, és tojó-tojó páros van. Ez mi lehet? Plusz a hím-hímnél is van tojás mindig, normálisan kettő. Halál komoly a kérdés, nem csak vicc! Ja, és összetéveszteni se tudtam az udvarlókat, mert van rajtuk gyűrű, épp azért, hogy meg tudjam figyelni Õket, hogy melyik mit csinál, és akkor majd tudom, hogy melyik hím, melyik tojó. De eddig ezek a gerlék azok, akikkel nem tudok döntőre jutni. SEGÍTSETEK! FONTOS!

9

Elszebadault egy még vad nimfapapagájom. Túlélheti kint a faluban?

6

A posta galamb him nem rég párzott össze a tolyó val, vészket raktak majd 2tolyást rakott a tolyó velváltva ülnek rajta, de kaptunk egy másik tolyot és most avval párzik össze, már tolyoza is, ez nem baj, ha baj mit tegyek?

5

Gond, ha a hullamospapagajom meg nem tojt tojast?

Azok utan, hogy mar ez a harmadik parja, meg mindig nem tojt. Pedig nagyon szeretnem hogyha mar lennenek kismadaraim is. Barki tanacsat elfogadom. :)

4

Ha a szobámban akarok 1 vagy 2 hullámos papagájt tartani, az ürülékük mennyire lenne büdös?

Tervezek 1-2 papagájt, viszont még nem tudom, hogy kint (kertes ház) vagy bent legyenek... esetleg ha kint ki akarnám őket venni kirepülnének.

2

Hogy jobb tartani nimfa papagájt egyedül vagy párban?

Azt mondják a kézzel nevelt papagájok(szuperszelíd)nem jó párban tartani nem jó szülők nem értik mit tegyenek igaz ez? a válaszokat előre is köszönöm!

5

Galambászok Szolnok környékén?

0

Kakadu ára, tartása?

Van valakinek kakaduja? Mennyibe kerül? Fiatal, lehetőleg 4-5 hetes fehérbóbitás kakadut szeretnék majd venni. Mikor költenek? Mindenféle tapasztalat érdekel.

7

Madárcsapda milyet használjak vagy van egyátalán?

hogyan, milyen madárcsapdát használjak mert othon sok a madár és aput idegesíti és légpuskát akar venni hogy le lője őket és ezért kéne inkább egy csapda ami élve fogja el és túl is éli a madár aztán kiszedjük a madarat és elvisszük és eleresszük őket az erőben

5

Hol tudok csináltatni a papagájaimra gyűrűt?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!