Találatok a következő kifejezésre: Megfog jönni menzeszem (2 db)

Megfog jönni a menzeszem?

Nem akartam írni,de ennél jobban már nem tudok elkeseredni. Holnapra várom. Ma reggel a h?m is leesett,és tipikus mensis a tünetem.Bár pattanásaim nincsenek mint máskor és száraz vagyok. Nem bíztam most a ababában, de rokonok is mondták már hogy úgy nézek ki mint aki... jöttek a t?netek minden.Hétvégén folyton éreztem hogy megjön.de nem. Ha leesett a h? és most már máshogy görcsölök akkor tuti megjön...

Legjobb válasz: Ne stresszeld magad ennyire.Nem jo,tudom könnyü mondani,de a para se jo.Ugye holnap kell nem megjönnie?.Ha reggelig semmmi,tesztelj,én elsõ napon már teszteltem,igaz délután,de + lett.Nekem is görcsölgetett a hasam,de nem olyan intenziven mint amikor meg szokott jönni,+ a mellem volt érzékeny.Én amugy semmit sem éreztem,csak teszteltem.Sok szerencsét!!18 hetes kismama

Ne stresszeld magad ennyire.Nem jo, tudom könnyü mondani, de a para se jo.Ugye holnap kell nem megjönnie?.Ha reggelig semmmi, tesztelj, én elsõ napon már teszteltem, igaz délután, de + lett.Nekem is görcsölgetett a hasam, de nem olyan intenziven mint amikor meg szokott jönni, + a mellem volt érzékeny.Én amugy semmit sem éreztem, csak teszteltem.Sok szerencsét!!18 hetes kismama
Ne keseredj! És ne bízz a hõdben! Annyi minden befolyásolhatja! És 36, 5-tel is volt már aki babás... Én is máshogy görcsölök néha, akkor mondom, sebaj, nem sikerült most, megyek wc-re, betétekkel közlekedem, bármelyik pillanatban megjöhet-érzés, na, és még mindig nem jött meg. :) Csütörtökön tesztelek....
Szia! Egyet értek az elõttem szólókkal. Ne stresszeld magad agyon, mert az nem tenne jót. Ne add fel, légy türelmes! Szorítok neked! :)

Megfog jönni a menzeszem?

1-én barátommal "lefeküdtem" (ügyeltünk hogy ne szakadjon átt a szűzhártyám mert nem akartam hogy fájjon) gumi nélkül de nem élvezet belém meg semmi majd 3-án újra lefeküdtünk csak akkor gumival és akkor átszakadt a szűzhárgyám. 10-én kell hogy megjöjjön és már 3-a óta görcsöl a hasam és mindig változik a kedvem. Egyszer boldog vagyok, egyszer hülye, egyszer bunkó, egyszer érzékeny, egyszer szomorú. 4ember eddig azt mondta hogy tuti hogy meg fog jönni a havim. Olyat is olvastam hogy aki elveszti a szüzességét annak késni fog a havija. Igaz ez? 3-án és 4-én volt egy kis barna folyásom de az szerintem a szűzhártyám miat. Ugyan olyan a folyásom amilyen volt. A menzeszem nincsen még beálva. Volt amikor 23 nap múlva jött meg volt amikor 19 nap múlva és volt mikor 25 nap múlva. Utána néztem a terhesség tüneteinek (pl.: illatokra érzékenység, sokat megy wc-re stb..) és egyik sem igaz rám. Minden nap sportolok valamit (tánc, kroszozás, futás stb...).Nagyon ideges vagyok bár ez tudom hogy rossz mert ez is késlelteti a havimat de már 2 napja ideges vagyok pedig eddig nem voltam az. Szerintetek megfog jönni?

Legjobb válasz: Nem teljesen értelek... Ha betette, akkor benned volt. Attól, hogy nem szakadt át a százhártyád, még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz terhes. Van, akinek csak szülés közben szakad át a szûzhártyája. Ritka, de létezik. A legnagyobb baj, hogy nem ismerik a fiatalok a veszélyeket, csak durr a közepébe mindennek. Szóval: 1) megjöhet a menszeszed, ha nem vagy terhes 2) lehetsz terhes 3) attól, hogy a terhesség jelei nem jelentkeztek, ne bízd el magad, még csak néhány hetes terhes lennél Amúgy meg megérdemled, hogy izgulj... De a barátodat is üdvözlöm, igazából õt tartom hülyének nem téged.

Nem teljesen értelek... Ha betette, akkor benned volt. Attól, hogy nem szakadt át a százhártyád, még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz terhes. Van, akinek csak szülés közben szakad át a szûzhártyája. Ritka, de létezik. A legnagyobb baj, hogy nem ismerik a fiatalok a veszélyeket, csak durr a közepébe mindennek. Szóval: 1) megjöhet a menszeszed, ha nem vagy terhes 2) lehetsz terhes 3) attól, hogy a terhesség jelei nem jelentkeztek, ne bízd el magad, még csak néhány hetes terhes lennél Amúgy meg megérdemled, hogy izgulj... De a barátodat is üdvözlöm, igazából õt tartom hülyének nem téged.
Mit értesz "lefeküdtünk" alatt? Benned volt, vagy nem? Attól, hogy nem élvezett beléd, még nem jelenti azt, hogy nem termékenyíthet meg. Az elõváladékban is elõfordulhatnak spermiumok.
Kérdezõ: A legjobb az lett volna ha mondjuk inkább 17 évesen csináltad volna mikor van egy kis eszed nem ilyen buta libaként!
A kérdező hozzászólása: 22:53 válaszoló. Sok dolog után néztem és azt eddig is tudtam hogy a szûzhártya nem véd meg. Azt is tudtam hogy csak 14 nap múlva jelennek meg a tünetek de én csak a menzesz tüneteit érzem (és csak 8 nap telt el).
Jobb, de hidd el nem sokkal... Ne haragudj, de mindketten tudatlanok vagytok, a barátod is, ez mutatja, hogy korai. Amúgy a terhességi tesztet akkor érdemes elvégezni, miután késik a menstruációd. De érdemes utána is még elvégezni, mert ha a test nem termel megfelelõ mennyiségû hormont, akkor is negatív eredményt mutat. Ha késik a menstruációd, 4-5 napra rá vegyél tesztet és kövesd a használati utasítást. Addig imádkozz, ha hív vagy. Ha nem, akkor térj meg erre a kis idõre
A kérdező hozzászólása: Eddig is imádkoztam és most is fogok. Remélem nem lesz semmi bajom mert eddig mindig segítettem az embereknek amikor csak tudtam. De am ha egy lány elveszti a szûzességét akkor nem késhet a havija? Mert nem egy lánytól hallotam azt hogy késett neki mikor elvesztette.
A kérdező hozzászólása: *bocsi csak most vagyok hülye és érzékeny egybe :S*
Hát errõl nem hallottam, és nem is tartom igaznak. vagyis ha késik, akkor sem amiatt, mert elvesztetted a szüzességed, hanem azért, mert rohadtul izgulsz azon, hogy terhes vagy. Szóval ha késik nem azért van úgy, mert elvesztetted a szüzességed, hanem mert ideges vagy egész álló nap
A kérdező hozzászólása: Froncsi nagyon köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Hát már nem azért de jobb mint 12 évesen lefeküdni vagy részegen eszméletlenûl...
A kérdező hozzászólása: 3 nap után jelzi hogy terhes vagyok? csak 10-14 nap után jelentkeznek a tünetek nem? Eddig semmilyen terhességgel kapcsolatos dolgom nem volt csak a menzeszes dolgok vagyis csak az a kettõ.(görcs és hangulat változás)
Nem csak korainak hangzik, de az is, nagyon! Ha nem lenne korai, akkor tudnad, hogy a szuzhartya nem egy osszefuggo panceldarab, a menstruaciod is atfolyik rajta, ugyanigy a spermiumok is atjuthatnak rajta. Azt is tudnad, hogy a terhesseg jelei nem jelentkeznek rogton, csak idovel. Elofordulhat az is, hogy megjon, pedig terhes vagy. Ha nem akarsz gyereket hasznaljatok gumit, de jobb lenne eloszor meg kicsit utananezni a dolgoknak.
Az elõváladékban mindig van sperma mivel az elõtte való elélvezéskor marad egy kevés mindig így nemzõképes az elõváladék!
Akkor lehet 16 évesen anya leszel de nem baj majd legközelebb talán odafigyelsz!
A kérdező hozzászólása: egy ilyet találtam: az elõváladék síkosító, és nem sperma, így nem lehet teherbe esni tõle, hacsak nincs a húgycsõben sperma.
A kérdező hozzászólása: korainak hangzik de 15 és fél.
te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: a lefekvés alatt azt értem hogy csak betette és próbálkoztunk de nem szakadt átt a szûzhártám ezért írtam idézõjelbe mert nem igazán feküdtünk le mert még megvolt a szûzhártyám. Tudom hogy van elõváladék de olvastam hogy annak 0 az esélye hogy átmenjen a szûzhártyán. (mondjuk ez nem tudom hogy igaz)
Attól hogy nem élvezett beléd simán lehetsz terhes!Az elõváladékban is elég sok sperma van!
Ne haragudj, de te irtad, hogy ugy tudtad, hogy lehetetlen hogy a szuzhartyan atmenyjenek a spermiumok. Nem arrol volt szo, hogy jobb-e igy elvesziteni a szuzesseged, mint 12evesen reszegen, habar ha 12evesen lereszegedsz az mar regen rossz, de mind1. Arrol volt szo, hogy eretlenek vagytok meg ehez. Ne jatszatok a szerencsetekkel, hasznaljatok gumit, mert gondolom 15evesen nem szeretnel meg hormonokat tomkodni magadba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!