Találatok a következő kifejezésre: Megfelelőek a mért (4 db)

Megfelelőek a babám mért uh adatai: 23 hetesen Bpd:60 mm Fl:41mm Hl:40?

Legjobb válasz: hol tudnám ezt megnézni a neten?

A kérdező hozzászólása: hol tudnám ezt megnézni a neten?
Szerintem minden rendben van a babáddal. Ne aggódj itt tudod megnézni, de ezek csak átlagértékek. Az orvosod úgy is szól hogyha az adatok nagyon eltérõek, vagy valami nincs rendben. http://mamanet.hu/[email protected]=8 Jó babavárást!
Szerintem nektek jó nagy babátok lesz, kicsit több a méret az átlagnál.

Milyen pozok a megfeleloek szamunkra, ha a parom. Hogyismondjam. A természet nem aldotta meg nagy mérettel?

Az uj kedvesemmel - imadom, szeretem, kivanom- kissé " nehézkes" a szex.. 12 centis és nagyon vékony pénisze van. A szex igaz, jo vele, de maga az aktus, nos, az egy kissé.. bonyolult igy.. Mit tanacsoltok, milyen pozokat probaljunk ki, hogy jobban érezzem ot, és o is engem?

Legjobb válasz: lovagló - nem csúszhat ki !

lovagló - nem csúszhat ki !
Egyen a kedvesed nagyon sok repat.A repa olyan vitaminokat tartalmaz amitol a penisz nagyon gyorsan elkezd novekedni, ha ez megvan (rendszeres repa eves) akor a herezacskojat izgasd de ne felurol hanem alulrol az es enek az lesz az eredmenye hogy a vitaminok es stb a peniszbe fog menni ennek eredmenye 12 centi most 1 honap mulva 14 persze ez egy olyan 15-16 nal mar megfog alni de megeri, olvas utana
Ha vékony vagy normál alkatú vagy, a méret nem lehet gond. Ha meg a hájtól nem fér hozzád rendesen, akkor fogyjál le!

Колобок? Ennek mi a magyar megfelelője? úgy értem tudom, hogy: kolobok-nak írják itt, de mit jelent? Szerintem csak egy név, mert nem fordítja le a szótár.

(annyit meg tudok hogy egy orosz mese címe)

Legjobb válasz: http://orosz-szotar.hu/?word=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B1%..

cipócska
A kérdező hozzászólása: köszi... :D és azt esetleg le tudná valaki írni, miért???
A kérdező hozzászólása: meg hogy mirõl szól a mese?
Apóka és anyóka megsütik a cipócskát, aki elszökik tõlük. Megy, mendegél, útközben találkozik a nyúllal, a farkassal és a medvével. Mindegyik megkérdezi tõle, hová megy, mire a cipócska mindegyiknek elõadja az egyre hosszabb mondókát. Pl.: "Elfutottam apókától, elfutottam anyókától, elfutottam a nyúltól, elfutottam a farkastól, és, medve, most tõled is elfutok!" Végül találkozik a rókával, neki is elmondja ezt, de a róka úgy tesz, mintha nem értené. Megkéri a cipócskát, hogy üljön az orrára. A cipócska ott is énekel, de a róka még mindig nem érti. Megkéri, hogy üljön a nyelvére. A cipócska ott is elkezdene énekelni, de a róka hamm, bekapja. :) Röviden ennyi (oroszul legalábbis így van).
Mellesleg miért érdekel ennyire? :)
A kérdező hozzászólása: hát van egy oldal, ahol oroszul tanulok (www.orosznyelv.com) és ott le van írva oroszul meg el is mondja - énekelni egy nõ... csak gondoltam jó lenne tudni nagyjából mirõl szól... xD :D:D:D de köszi szépen a leírást! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!