Találatok a következő kifejezésre: Megfelelő a a (4112 db)

179 cm-hez megfelelő a testsúlyom?

15 éves lány vagyok és 179cm és 65kg.. Ez jó vagy fogynom kéne?:o

Legjobb válasz: Igen,teljesen megfelelõ.

Igen, teljesen megfelelõ.
Én BMI-t néztem az adatodra, több helyen is némelyiknél nem volt kérdés, hogy nõ vagy férfi-e máshol pedig életkor szerinti szûrés sem volt és volt. De 15 évesen amúgy is mindegy mert ezek változó évek és még jó sokat fog változni a tested, viszont ami fix, hogy mindegyik kalkulátornál normál és sovány határa jött ki. Szóval kétlem hogy fogynod kellene. :) Amúgy szép magas vagy :)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm!:)

Veszek magamnak (főleg játékra) egy számítógép konfigurációt. Megfelelő a konfig?

Én magamnak ezt a csodát állítottam össze 143000 ftból. Ezzel a géppel később szeretnék nyitni egy youtubes csatornát, amin főleg gameplayok lesznek. Akyga AK801BS fekete számítogép ház 12 hógar. 1 db 3,990 Ft AMD Athlon II X4 750K processzor 36 hó gar. 1 db 18,247 Ft FSP HEXA 400W tápegység 24 hó gar. 1 db 9,431 Ft Gigabyte F2A85XM-HD3 alaplap 36 hó gar. 1 db 15,571 Ft Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória 36 hó gar. 1 db 8,653 Ft LG 22EN33S-B monitor 36 hó gar. 1 db 28,773 Ft Samsung SH-118AB/BEBE OEM DVD olvasó 24 hó gar. 1 db 3,385 Ft Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 24 hó gar. 1 db 11,947 Ft XFX HD 7850 1GB DDR5 FX-785A-ZNFC videokártya 12 hó gar. 1 db 43,525 Ft Összesen: 143,522 Ft

Legjobb válasz: Jó konfig! Szerintem megfelelõ.

Jó konfig! Szerintem megfelelõ.
Alaplapnak inkább ezt venném. ASRock > FM2A75 Pro4-M
Utolsó: Megkérdezhetném, hogy az az alaplap miben jobb? (csupán csak én is hasonló konfigot szeretnék rendelni)
Abban hogy az nem micro ATX ezáltal sokkal jobban bõvithetõ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
am mind a 2 microATX.

Megfelelő ez a mellméret ennyi idősen?

13 éves lány vagyok és 75B-s melltartót hordok. Megfelelő ez a méret?

Legjobb válasz: Nekem is az jut eszembe ilyen kérdéseknél hogy ugyan mihez akarod hogy megfelelõ legyen? Vagy kinek feleljen meg? Ez egy átlagos felnõtt nõi méret egyébként.

Nekem is az jut eszembe ilyen kérdéseknél hogy ugyan mihez akarod hogy megfelelõ legyen? Vagy kinek feleljen meg? Ez egy átlagos felnõtt nõi méret egyébként.
Mire? Ebbõl kevés tejet fogsz lefejni. Idiot kérdezõ.


Ez így megfelelő napirend a nagy napra?

9 h Felkelés, reggeli

Legjobb válasz: Ha neked megfelel... akkor igen az!

Ha neked megfelel... akkor igen az!
Nekem nem felel meg.Nem lehetne, hogy csak 11 kor keljünk fel?
Fodrász+sminkre szerintem több idõ kell. Vagy legalábbis nekem több volt, hiába voltam mindkettõbõl próbán. Ez miatt én csúsztam is. Szerintem mindenképp számolj többet.
nem nekünk kell megfelelnie, de ha mindent ilyen percre pontosan megtervezel, akkor vigyázz, mert ha egyik programod elcsúszik, akkor az egész napi rend egy hatalmas nagy káosz lesz.
Nem csak káosz, hanem pillanatnyi csalódás- ennek fogod érezni, ami aztán kicsit beárnyékolja a nagy napotokat (ez attól is függ, hogy mennyire van stresszelõs) vagyis ez mást nem fog igazán érdekelni. 7nél tovább szerintem se aludj!
Hát én mindenféleképpen több helyet hagynék a polgári és a templomi között! Számold bele azt is, hogy a násznép kivonul a polgáriról bevonul a templomba. Nekünk is ugyanígy volt és a templomival már csúsztunk, holott a polg.hiv és a templom egymástól max. 50 méterre volt! Ha egyvalamit megváltoztathatnék az esküvõnkön, akkor ez lenne az! Jó készülõdést!
szerintem kicsit kevés az idõ az öltözködésre, a többi szerintem jó.
Ha neked jó, akkor nekem is...
én azt ajánlom, hogy 7-nél késõbb ne kelj fel, mert úgyis közbe jön valami.
Én itt csak azt nem értem ha az anyakönyvvezetõ elött meg van a szertartás akkor már házasok!Akkor a pap két házas embert ad össze?
Ebédre hagysz egy fél órát? Miért, mi lesz az ebéd? Talán egy szendvics, amit gyorsan befalnak, aztán mindenki rohan tovább?
Ebéd csak az õ ebédje, sok is lesz fél óra de templomi és polgári között kevés az idõ, kell 1 óra (maga a szertartás fél óra, utána még fényképek ha van hivatalos fotós) fodrászra sminkesre is kevés a 2 óra sztem
7 h Felkelés, reggeli 8-11 h Fodrász, sminkes 11-11:30 Ennniii 11:30-12:30 Öltözés 12:30-14:30 Fotózás 15:30 Polgári szertartás 16:30 Templomi esküvõ és utána a gratulációk fogadása 18:00 - tól Vacsora (kb este 9-ig)

Megfelelő viselkedés a szóbeli vizsgán? (lent)

Jövőhét kedden (02.08-án) megyek szóbeli felvételizni. Ezek lennének a kérdések: -öltözék -kedves kis apróságok amivel meggyőzhetem a tanárokat, hogy illedelmes, gyerek vagyok (tényleg az vagyok különben) -fontos dolgok amikre nem fordítanak a diákok figyelmet, de a tanárok figyelik? A kérdésekre a válaszokat előre is köszönöm! :) Nem kérek szurkálódó kommenteket, és butaságokat. 14/L KÖSZI MÉG EGYSZER! :)

Legjobb válasz: Egy biztos, ha bemész köszönj hangosan NAPSZAKNAK MEGFELELÕEN! Ezt kiszúrják a tanárok és a ,,...kívánok"-at se felejtsd el lehagyni! Idõjárásnak megfelelõen öltözz fel! Fekete nadrág v. szoknya fehér ing és egy blézer. Fekete vagy sötét cipõ. Beszélj érthetõen, artikuláltan. Mikor beszélsz a tanárhoz nézz rá, s fordítva is. Várd meg amíg kérdez, ne vágj a szavába...stb. Figyelj arra hogy ülj nyugodtan, de piszkálj a kezeddel semmit (pl. pad széle), ill. ne tördeld az ujjaidat, mert ebbõl azt eszik le, hogy ideges vagy v. szorongsz. Ha valamit nem értesz kérdezz rá rögtön, mert látják, hogy ,, megmersz szólalni" nem csak pislogsz mint a sült hal. Ezek szerintem nagyon alap dolgok, ha ezeket betartod semmi gond nem lesz. Sok sikert kívánok a felvételihez!!

Egy biztos, ha bemész köszönj hangosan NAPSZAKNAK MEGFELELÕEN! Ezt kiszúrják a tanárok és a , , ...kívánok"-at se felejtsd el lehagyni! Idõjárásnak megfelelõen öltözz fel! Fekete nadrág v. szoknya fehér ing és egy blézer. Fekete vagy sötét cipõ. Beszélj érthetõen, artikuláltan. Mikor beszélsz a tanárhoz nézz rá, s fordítva is. Várd meg amíg kérdez, ne vágj a szavába...stb. Figyelj arra hogy ülj nyugodtan, de piszkálj a kezeddel semmit (pl. pad széle), ill. ne tördeld az ujjaidat, mert ebbõl azt eszik le, hogy ideges vagy v. szorongsz. Ha valamit nem értesz kérdezz rá rögtön, mert látják, hogy , , megmersz szólalni" nem csak pislogsz mint a sült hal. Ezek szerintem nagyon alap dolgok, ha ezeket betartod semmi gond nem lesz. Sok sikert kívánok a felvételihez!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!:)
Szia! Hogy sikerült a szóbelid?
A kérdező hozzászólása: Az jól sikerült! Amiket bejelöltem, mindenhova felvettek! :D
:)

Megfelelő volt-a az árvízi helyzet kezelése?

Szervezettség, összefogás, önzetlenség tekintetében.

Legjobb válasz: attól függ, milyen tekintetben szemléljük a dolgot. összefogás, önzetlenség a "tisztességes" emberek részérõl sztem a max. volt!!! viszont: akiken segítettek -és itt megjegyzem vannak kivételek- azok meg egész nap fekszenek az ideiglenes szállásukon?? míg a házaikat elcsigázott, fáradt, éhes-szomjas önkéntesek mentik? hát hogy is van akkor ez? itt a sötétbõrûekre gondolok. szervezettség....sztem az hagy kívánnivalót maga után, de ha hasonló helyzetben lennék én is csak kapkodnám a fejem...de egy polgármester pl. azért polgármester, hogy a megfelelõ idõben megfelelõ döntéseket kell/ene/hoznia.

attól függ, milyen tekintetben szemléljük a dolgot. összefogás, önzetlenség a "tisztességes" emberek részérõl sztem a max. volt!!! viszont: akiken segítettek -és itt megjegyzem vannak kivételek- azok meg egész nap fekszenek az ideiglenes szállásukon?? míg a házaikat elcsigázott, fáradt, éhes-szomjas önkéntesek mentik? hát hogy is van akkor ez? itt a sötétbõrûekre gondolok. szervezettség....sztem az hagy kívánnivalót maga után, de ha hasonló helyzetben lennék én is csak kapkodnám a fejem...de egy polgármester pl. azért polgármester, hogy a megfelelõ idõben megfelelõ döntéseket kell/ene/hoznia.
Mert csak pont megfelel.
A kérdező hozzászólása: de nincs vmi rendszerigény csökkentõ progi pl kiveszi a marédk árnyékokat vagy vmi hasonló
Vedd lejjebb a grafikai beállításokat az Options menüben.

Teljesen kezdőként megfelel a kicsike gördeszka is?

Sziasztok,már rég óta ki szeretném próbálni a gördeszkázást és most pont van egy kis "felesleges" pénzem ami elég egy mini gördeszkára.. elég kicsike,nem olyan mint a nagyok. Megfelelne? A boltban ki lehet próbálni?

Legjobb válasz: Persze, teljesen megfelel a kis gördeszka.Csak attól függ, hogy mennyid van.

Persze, teljesen megfelel a kis gördeszka.Csak attól függ, hogy mennyid van.
A kérdező hozzászólása: Már vettem egy normálisat :DD de a csapágya egyáltalán nem forog..ez baj?kanyarodni sem tudok
Írd le milyet vettél, meg mi a problémád pontosan.
Jessica te vagy az :DDD?
A kérdező hozzászólása: Vazze...én vagyok :DD kösszönöm a válaszokat
Jajj te Jessica :DD . Jó h normalisat vettel :D
kezdetnek tökéletes ! tanulni kell rajta , nem profizni ;)

Aerob edzésnek megfelel a gyenge kocogás? Illetve ez mennyire károsítaná a térdet betonon?

Legjobb válasz: Igen, megfelel! Olyan tempóban kell futni, hogy tudj közben beszélgetni és 30 perc futás után se lihegj, ha megállsz. Egy jó (!!!) futócipõvel futhatsz betonon is, ha olcsóbban futsz, azt hamar érezni fogod. Ha tehetetd, fuss füvön, vagy gumipályán.

Igen, megfelel! Olyan tempóban kell futni, hogy tudj közben beszélgetni és 30 perc futás után se lihegj, ha megállsz. Egy jó (!!!) futócipõvel futhatsz betonon is, ha olcsóbban futsz, azt hamar érezni fogod. Ha tehetetd, fuss füvön, vagy gumipályán.
nézd meg a maratoni futókat: betonon kocognak kb 42 kmet és ne szar a lábuk ha van fasza cipõd akkk semmi bajod nem lesz JA ÉS NE CSAK EZ LEGYEN AEROB CUCC +kerékpározz, görkorcsolyázz stb ami olyan állóképesség szerû cucc remélem érted :)
Hülyeség felhozni a Marathoni futókat, 42Km-t lefutnak betonon, de akkor is ugyanúgy az õ lábukat is nagyobb terhelés éri, mintha nem betonon futnának.

Win XP újratelepítés után miért nem megfelelő a felbontás?

XP újratelepítés után nem megfelelő a felbontás (előtte jó volt), a kép meg van nyúlva. A monitor max. felbontása 1440X900, de a Windows csak 1280X1024-ig engedi. Egy régi P4-es gépről van szó (nem az enyém :D) Gondolom a videókártya driverét kellene telepíteni, de nem találtam meg a gépen, hogy milyen típusú. Néhány screenshot:

Legjobb válasz: Sejtésed nem csal, de ha te nem tudod, mi honnét tudjuk? O.o Talán az Everest be tudja azonosítani neked. Ha megvan a gyártó/modell, már könnyen tudok neked linkelni megfelelõ drivert.

Sejtésed nem csal, de ha te nem tudod, mi honnét tudjuk? O.o Talán az Everest be tudja azonosítani neked. Ha megvan a gyártó/modell, már könnyen tudok neked linkelni megfelelõ drivert.
bemész az eszközkezelõbe, ott kiírja milyen a videókártya
Ez sokszor nem mûködik driver nélkül. :)
A kérdező hozzászólása: Közben megtaláltam a videókártya telepítõlemezét, de most ezt írja: A telepítõ nem tudta befejezni a telepítést. Próbálja meg standard VGA vezérlõvel beállítani a megjelenítõ illesztõt, majd futtassa újra a telepítõt. (?)
szedd szet a gepet es nezd at jol a videokartyat, valahol irja hogy milyen tipus, majg googlezol hozza drivert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!