Találatok a következő kifejezésre: Megfelelő a 2-es (67 db)

8 honapos babátoknál váltottatok 3-mas tápszerre vagy maradtatok a 2-es nél? Kell váltani, 8ho után már nem elég táplálo vagy nem megfelelö a 2-es tápszer a babáknak, vagy eheti a 2-est 1 éves koráig?

Legjobb válasz: Szerintem nem kötelezõ váltani.Én mindig azt olvasom rajtuk,hagy 3 véves korig megfelel.Mi eddig Beba AR/HA ivott 1 évesig a dokinö irta fel,ez elsö tápszer.Ezt is lehetne folytatni,csak drága vény nélkül.Beba 2-est fogom venni.

Szerintem nem kötelezõ váltani.Én mindig azt olvasom rajtuk, hagy 3 véves korig megfelel.Mi eddig Beba AR/HA ivott 1 évesig a dokinö irta fel, ez elsö tápszer.Ezt is lehetne folytatni, csak drága vény nélkül.Beba 2-est fogom venni.
Nekünk a doktornõ nem hajlandó felírni a HA-n kívül mást. Ezt eszi kezdettõl fogva. Azt mondja jó neki 1 éves koráig. Még jó, hogy rá van írva, hogy kizárólag veszélyeztetett babáknak adható... Senki sem allergiás a családban (beleértve az összes nagynénit-nagybácsit-unokatesót, és minden felmenõ ági rokont). A kérdésedre válaszolva: ezek alapján valószínûleg jó neki, amit most kap. (a tápszergyártónak, meg fõleg:(
az enyém 9 hós. a Milupa HA 2-õt eszi, abból reggel és este 200 ml-t.

A Hipp 3-mas kupon a 2-es csomagban van benne? Vagy azt is a Hipp küldi a baba életkorának megfelelő időben? Vagy úgy kell kérni a Rossmannban?

Legjobb válasz: Én kb 1 hónapja vettem át a 2-es csomagot, abban benne volt a következõ kupon!

Én kb 1 hónapja vettem át a 2-es csomagot, abban benne volt a következõ kupon!
A csomagban van, a Rossmannban nem adnak, csupán be lehet váltani.
Ha írsz a Hippnek, hogy szeretnél kérni egy kupont, leírod a címedet és kiküldik kb.4-5 nap alatt

Babát tervezünk a párommal és kb.10 nappal ezelõtt is voltunk együtt, de az ezt követõ napokban is próbálkoztunk. Most vettem egy clearblue terhességi tesztet és 10 percen belül megjelent egy kb.2 hajszálvastagságnak megfelelõ csík?

Ezt most értelmezhetem úgy, hogy baba van a dologban?Az utóbbi 1-2 napban fáj a medencecsontom, vannak reggeli és napközbeni rosszulléteim, szúr a hasam alja, fáj a gerincem és a derekam viszont a menzeszemnek 21-én kell megjönnie. Szerintem azért ezek a tünetek koraiak, viszont embere válogatja.

Legjobb válasz: Ha 21.-én kell megjönnie KIZÁRT hogy most kimutassa bármilyen teszt.. Peteérés környékén jársz attól függ hány napos a ciklusod, de majd akkor tesztelj ha késik, ha nagyon türelmetlen vagy mensi elõtt 2-3 nappal ESETLEG kimutatja. De 11 nappal elõtte? Esélytelen

Ha 21.-én kell megjönnie KIZÁRT hogy most kimutassa bármilyen teszt.. Peteérés környékén jársz attól függ hány napos a ciklusod, de majd akkor tesztelj ha késik, ha nagyon türelmetlen vagy mensi elõtt 2-3 nappal ESETLEG kimutatja. De 11 nappal elõtte? Esélytelen
Én pár hete teszteltem pozitívat, nekem már pisilés után közvetlenül látszott a két csík, nem 10 perc múlva, de rá van írva a tesztre, hogy a valóságos eredményt 3-5 percen belül mutatja.
A kérdező hozzászólása: Én most teszteltem ezt a tesztet. 5 percen belül jött ki a mostani eredmény :) ))))) [link]
Ez eléggé pozitívnak tûnik! Én biztos nem bírnám ki, hogy meg ne mutassam a páromnak:)
A kérdező hozzászólása: Amikor haza érkezett a párom megvacsiztunk és mondtam neki, hogy van számára egy jó hírem. Láttam a szemében azt a csillogást, azt az apróka reménysugarat, hogy hátha hátha arra gondol, amire én. Szépen becsomagoltam a tesztet és vettem mellé egy pár kis zoknit. A csomagolást, úgy ahogy volt széttépte. :D Amikor meglátta mit tartalmaz, elpityeredet és majdnem felborított a székkel együtt úgy a nyakamba ugrót. Most reménykedünk benne, hogy nem járunk úgy, mint a múltkor. Nagyon boldogak vagyunk és várjuk a kis csöppséget. :) )))))
Na?? Lesz gazdája a kis zokninak?? :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk a nõgyógyászomnál és 100%-ig kimondható, hogy lesz neki gazdája. :) )))) Csak beszéltük a Dr. Nõvel, hogy nekem megvolt a havi menzeszem és ez mennyire okoz esetleg problémát. Mondta, hogy szokott ilyen lenni nem én leszek az elsõ sem az utolsó. De abban az esetben ha most megjönne amin nagyon imádkozok, hogy ne … akkor feltétlen vissza kell mennem hozzá. Nagyon boldogok vagyunk és imádkozunk, hogy megmaradjon a baba. Mind egy, hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen a drágánk. :) ) Szép estét :) )
Jajdejó, gratulálok! 10es válaszoló vagyok, azóta mégsem biztos, hogy a Testamed rosszul mutatta, gyenge volt a vérzésem, teszteltem egyet hétfõn Clearblueval, es pozitív lett. Rögtön utána egy másik teszt viszont negatív, és 2 nappal rá szintén ilyennel negatív, úgyhogy most várok:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük. :) ) Drukkolunk nektek is, hogy sikerüljön a baba. Páromat az óta le sem lehet lõni. Nem enged semmit csinálni és még azt sem engedi nekem, hogy itthon a házimunkát elvégezzem, ha haza megyek melóból. Már azt sem szeretné, hogy dolgozzak, nehogy bármi baj legyen. Mondtam neki, hogy ne aggódjon annyira. Én is azért teszteltem a clearblue helyett másik tesztel, mert nem voltam benne biztos. Lehetett volna negatív is, de hála az istennek, hogy nem az lett. Én úgy gondolom, hogy nem minden teszt megbízható. Szerintem néha a legolcsóbb a legmegbízhatóbb, de ez alatt is van kivétel. Szép napot nektek és szorítunk a párommal. :) ))
A kérdező hozzászólása: Amikor nem bír magával az ember és hajtja a kíváncsiság. Nem merem teljesen ráhajtani a fejem, de ez pozitív. Kivehetõ mind a két csík. Igaz a képminõség egy picit rossz. Nem szeretnénk megint egy csalódást, de érdemes lenne elmondani a páromnak vagy valahogy meglepni? [link]
A kérdező hozzászólása: Párommal megállapodtunk abban, hogy megvárjuk a menzesz elmaradását. Volt már sajnos csalódás, hogy baba volt a dologban, de sajnos elment. Azért megpróbálok tesztelni egy olcsóbb tesztet. A képet feltöltöm bármi is legyen az eredmény. Azért köszönöm a válaszokat. Aranyosak vagytok. Képet, hogy tudok feltölteni? Szép napot nektek.
Nekem a Testamed produkalt hasonlot a 14.dpo-n, csak azt szabad szemmel hatarozottan lehetett latni, igaz, valamivel idon tul. Sajnos a kek teszteknel ez elofordul, Clearbluenal us olvastam ilyet, illetve Testamednel nemcsak elvetve, hanem egesz sokat.. Nekem megjott, de ettol meg neked lehet, hogy pozitiv, erre is volt pelda az ilyen hajszalvekony 2. csikosoknal, ha nem is sok. Ha szetszeded esetleg es ugy lefotozod, talan jobban latszik. Kivanom, hogy baba legyen a dologban! Viszont a tesztelesed tenyleg korai. Nem mondom, hogy varj vele, mert nekem is hiaba mondtak, inkabb szerezz be tobb olcso tesztet, es a dragabbakat hagyd meg a kimaradt menstruacio utani 2-5. napra. Ird meg majd, hogy mi volt, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: A menzeszem mindig 21 napra jön meg. Ezért sem akarjuk magunkat beleélni, nehogy csalódás legyen a vége.
Ez még biztos, hogy nem az, tényleg kb csak most lehetnek a termékeny napjaid. A nemvárt mensi napján, max elõtte 1-2 nappal tesztelj, addig tök fölösleges. A clearblue-val kapcsolatban egyébként már olvastam itt 1x-2x, hogy ilyen hajszálvékony vonal megjelent, nem szokott terhességet jelenteni, de nálad még korai is lenne, hogy mutassa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ezért sem akarjuk magunkat belehajszolni, hogy hátha most sikerült. Valamilyen szinten én is korainak tartom a tesztelést és a rosszulléteket. Azért is érdekes nekem ez a teszt. Azelõtt egy két hónappal teljesen 100%-ig kimondható volt, hogy van baba a dologban a teszt is ezt mutatta. Menzesz elmaradása után teszteltem magam kb. 5 nappal. Ez után fordult a kocka kéthétre rá megjött az orvosom azt mondta, hogy spontán vetélés.
10 nap a beágyazódás, tehát 10 nappal ezelõtti aktust még nem mutatna ki. de mivel kb. ma van a peteérésed ezért nem valószínû, hogy akkor foganhatott, ma kéne próbálkoznotok és majd a nem vártkor tesztelni
fel tudod tenni a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Szia az a baj, hogy akármilyen szögbõl fényképezem le a tesztet szinte nem is látszik a másik csík. Így kézben fogva kivehetõ, de képen viszont nem. Lehet, hogy akkor csak fantom csík? De akkor miért jelent meg 10 percen belül?
Színes a csík vagy szürke?
A kérdező hozzászólása: Clearblue terhességi tesztet vásároltam és azzal teszteltem. 10 percen belül megjelent a másik csík kb. 2 db hajszálvastagságnak felel meg. Jól kivehetõ volt a teszten annak ellenére, hogy egy vékonyka csíkról beszélünk. Viszont sajna akár milyen szögbõl fényképezem le képen nem látszik vagy maximum úgy, ha nagyon kinagyítod. Ui: Természetesen színes lett a tesztcsík (Kék). Semmilyen színárnyalatba nem változott át.
Kérdezõ, gratulálok :) Egyébként egy tanács: teszteljetek x-epillel, az nem szokott hülyeséget mutatni, nincs rajta semmi maszat vagy ilyesmi, ami miatt megtévesztõ lenne. Ha nega, akkor csont fehér, láttam már párat sajnos.

A virtuális 2magos proci megfelel egy 2magosnak és a gépigény.hu oldalon 1 vagy 2 magra állitsam a procit?

Intel Pentium 4 3.06 Ghz

Legjobb válasz: 1magosnak álítsd nem felel meg 2 magosnak 2 HT szálas proceszor aminél a HT szál még nem sokat ér mai HT szálak már sokkal fejletebbek de azok sem számítanak magoknak

1magosnak álítsd nem felel meg 2 magosnak 2 HT szálas proceszor aminél a HT szál még nem sokat ér mai HT szálak már sokkal fejletebbek de azok sem számítanak magoknak
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod :)

Megfelelő a 1, 2-es MOM eredmény AFP vizsgálatnál? Mit jelent, hogy AFP 42, 5, wAFP 42, 9?

Köszönöm a válaszokat.És kellemes ünnepeket Nektek!

Legjobb válasz: Az 1,2 MOM jó eredmény! A többit nem tudom én sem mit jelent! Bocsi

Az 1, 2 MOM jó eredmény! A többit nem tudom én sem mit jelent! Bocsi

A Battlefield 3-mat szeretném megvenni, mert multiban akarok játszani! A gépem mindenben megfelel a BF3 követelményeinek kivéve egyben nem. A prociban. Mert a "követelés" 2, 4GHz, de nekem "csak" 2, 3GHz-es, ez gond? !

Ez nagy probléma, vagy szinte semmit nem fogok észre venni a játékban (hiba, lagg, stb. )?! A RAM-om : 4GB-os

Legjobb válasz: Szerintem sem lehet törttel neten játszani. Ha igen, akkor is csak 1-2 tört szerver van, ahol kétlem, hogy fejlõdsz. Szerintem töltsd le a törtet, nézd meg hogy fut a single a gépeden és ha nagyjából okés, csak akkor vedd meg. Hozzáteszem a multi erõforrás igényesebb, mint a single. Tehát ha a single épp hogy játszható, akkor a multi nem nagyon lesz játszható. (multiban nagyobb terek vannak, sok-sok játékos lövi egymást halomra stb)

Szerintem sem lehet törttel neten játszani. Ha igen, akkor is csak 1-2 tört szerver van, ahol kétlem, hogy fejlõdsz. Szerintem töltsd le a törtet, nézd meg hogy fut a single a gépeden és ha nagyjából okés, csak akkor vedd meg. Hozzáteszem a multi erõforrás igényesebb, mint a single. Tehát ha a single épp hogy játszható, akkor a multi nem nagyon lesz játszható. (multiban nagyobb terek vannak, sok-sok játékos lövi egymást halomra stb)
Elõttem szólóval egyet értek. Tesztelni lehet megérni lekapni egy törtet. Vagy egy demót )nem tudom készítenek-e még demókat... lehet nem :D)
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Én úgy tudom hogy csak ha megveszed akkor tudsz multizni!elvileg nem tudták azt a részét feltörni.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted akadni fog? :S
Fogalmam sincs, de szerintem tuti lesznek akadások néha, amik miatt meghalsz és gyilkolni támad kedved. Én nem venném meg, inkább spórolj erõsebb gépre vagy valami másra költsd, mert elég drága a játék. Aki ilyet vesz, annak van hozzá gépe is rendesen, szóval ha nincs, szerintem felesleges erre költened. Amúgy se túl jó játék. Én is megvettem és agyf*szt kaptam, amikor megláttam, hogy böngészõbõl kell szervert keresni és utána csatlakozni+elindítani a játékot... hihetetlen, hogy nem tudtak beletenni ennyi pénzért egy in-game server browsert. Eddig bf2 volt a legjobb, bfbc2-nél már húztam a számat, aztán adtam egy esélyt bf3-nak.. kár volt. Ráadásul BF3-nál rohadt nagy elõnyben vannak, akik már elértek magasabb szintet, így a kezdõk szívnak rendesen. Persze ez megint csak azért van, hogy vedd meg az x dolláros cuccot, amivel minden fegyvert feloldasz. Csak a pénz pénz pénz EA módra. Több battlefield-et tuti nem veszek, pedig eddig az összes megvan.
A kérdező hozzászólása: Szerintem megveszem mert nagyon tetszik.Azért akarom most megvenni mert ez már nem mai játék, szóval nem lesz sokáig és Júniusban meg lesz új gépem..addig csak kibírom
A kérdező hozzászólása: MÉg így sem tanácsolod a megvételt?
A kérdező hozzászólása: Meg majd leveszem a grafikát, ilyesmi.!Úgy esetleg?
A kérdező hozzászólása: Megvettem a Battlefield 3 premium edition-t és tökéletesen fut.Akár kis, vagy nagy pályán vagyok, akár 10-en, vagy 40-en vagyunk fent a szerveren.
végre.:)
Figyelj, lehet, sõt biztos, hogy hülyén hangzik, de én megvettem, nekem nagyon gyenge gépem van(jó annyira nem :D) és elejinte nagyon akadozott, utána levettem LOW-ra és jobb lett. Mostanába viszi normalon is.
Lebutítva a 4 magos 4x2.3 ghz, a tiéd 2x2.3 ghz. és BF3 minimum az 2x2.4 ghz.
A kérdező hozzászólása: Ezt fordítsd már le "konyha" nyelvre
Az AMD phenom 4 magos, a tiéd 2 magos. Az órajel nem minden.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! De azért a véleményt mégis csak megkérdezném még1-szer.Szerintetek lesz lagg?
Pontosan milyen a procid?
A kérdező hozzászólása: Pontosan a nevét nem tudom, mert nem vagyok otthon.De a haza érek leírom!Most így fejbõl annyit tudok hogy 2, 3GHz-es
Amúgy a videokártya lenne a legfontosabb, ha az nincs meg akkor ne is reménykedj. A proci (annyira) nem számít.
Battlefield-nek szerintem pont számít a proci.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nem értek ilyen szinten már a gépekhez.! Itt a procim: Intel Pentium CPU B970 2.3GHz. Annyit tudok még hogy megcsináltam egy ilyen "tesztet" (ingyenes) ami megnézi a gép adatait és összehasonlítja az adott játék követelményeivel.(can you run it) És minden jó volt csak a proci nem ami ugye bár 2.4GHz helyett 2.3GHz. A videó kártyára "pipát" írt!
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=l__qzF4Ak0k Elvileg itt 2.3GHz-es procival játszanak, akadás nélkül.Nem tudom igaz-e.Szerintetek?
Töltsd le netrõl, aztán ha jól fut, akkor vedd meg. Nekem is volt már olyan (pl a Trails Evolution), hogy a gépem bõven meg volt hozzá, aztán úgy akadozott mint a Crysis 3 ultrán...
hallod nekem 256 videokáryábal meg 2.1 es procivval meg 2 gb ramal meg szted meg 200 hd val és el viszi

2 honaposan megfelelo a kb.18-20cm-es marmagassag egy staffi-bullterrier kolyoknek?

Kozepes meretu lesz felnottkent,es nekem olyan nagynak tunik most.Hihetetlen,hogy 8hetesen ekkora,sulyat nem mertem,kb 2kg koruli.Ha valakinek van tapasztalata,orulnek,ha leirna,milyen utemben fog novekedni.

Legjobb válasz: Hmmm..az én pitbullom volt 8 hetesen ekkora, és most õ még pitnek is nagyobbacska, ne tömd vitaminokkal, ne etesd túl, de igyis-ugyis nagy.

Hmmm..az én pitbullom volt 8 hetesen ekkora, és most õ még pitnek is nagyobbacska, ne tömd vitaminokkal, ne etesd túl, de igyis-ugyis nagy.
A staffbull jóval kisebb kell legyen, mint egy pit, nem amstaffról van szó kedves elõzõ. Ez a standard, szerintem jó a kutyád magassága, és súlya: Marmagasság: 35, 5-40, 5 cm között mozog Testtömeg: kan: 13-17, 5 kg; szuka: 11-15kg
Tudom, hogy nem amstaff, ezért tartom ennyi idõsen túl nagynak.
A kérdező hozzászólása: igen, en igy is ertettem, amit irtal 1. hat nem tudom, angliabol van a kutya, utananezek a mereteknek vmi forumon, tenyeszto azt mondta, standard meretu lesz felnottkent.
Új gép sajnos :/ Nagyon kevés az-az 1 mag.
Váltsd le a laptopot, ha még a youtube videók is szaggatnak rajta akkor eljárt felette az idõ, oprendszerbõl sem hiszem hogy win8 kellene rá, pontos modell?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem öreg gép, csak 5x volt szervízbe 2 hónap alatt, majd a dual core helyett ezt kapta...nem tudom miért. 1, 5 éve vettem ujonnan...
A kérdező hozzászólása: A processzor típusa: AMD V Series V140 Errõl valaki?
Hát ezen nem kellene hogy akadjanak a videók, szoftveresen(driverek)minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Driverekkel szerintem nincs gond, de a youtube pl. csak a IE-n fut jól.

Mennyire különbözik a 2 vga: Sapphire HD6570 1GB DDR3 ÉS ugyanez 2GB-OSBA? 3.33 ghz proci, 4GB ram-hoz megfelelő egy Corsair GS 600 (600w) táp?

Legjobb válasz: Erre még az 1 giga is sok, és ráadásul jó kis DDR3 memós. Mennyid van VGA-ra?

Erre még az 1 giga is sok, és ráadásul jó kis DDR3 memós. Mennyid van VGA-ra?
A kérdező hozzászólása: Hát vagy 25 000 et szánok rá. Mármint szerinted mi a sok???és minek??,
Az 1 giga memória rajta, nem használja ki. 512 MB bõven elég lenne neki. 25000-ért meg végképp ne vedd meg. 20k egy HD6670-es, de keresgélj, ha találnál egy HD6770-est 25k-ért, sokkal jobban járnál.
Ó, és bár nem tudom a processzor pontos típusát, de a 600W nagyon sok. Egy Chieftec CTG 450W-os bõven elég, de szerintem még a 400W-os is.
A kérdező hozzászólása: Az 1 Gb-os 20 ba kerül, csak 25 öt szánok vga-ra. Akkor ha 1 gigást vennék nem lenne jó vele???vagy csak úgy értetted h felesleges??? Illetve mi kellene, hogy ne legyen sok az 1 gigás???
Amit linkeltem hiába csak 512-es veri még azt a 2 gigás HD6570-t is. AM 25-bõl össze vadászhatsz egy 1 gigás HD6750-t vagy ha nagyon nagy szerencséd van akkor egy 512-es HD6770-et is. Ja és DDR5-s VGA-t vegyél.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi a segítséget.
Ha meg egy kicsit tobbed van ra akkor vedd ezt: http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r677d5_1gd_hd6770.. Ha majd elore tervezel akkor az a tap nagyon jo valasztas lesz a kesobbiker nezve, amugy folosleges a konfignak igy a 600W.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!