Találatok a következő kifejezésre: Megfelelő a 2-es (64 db)

8 honapos babátoknál váltottatok 3-mas tápszerre vagy maradtatok a 2-es nél? Kell váltani, 8ho után már nem elég táplálo vagy nem megfelelö a 2-es tápszer a babáknak, vagy eheti a 2-est 1 éves koráig?

Legjobb válasz: Szerintem nem kötelezõ váltani.Én mindig azt olvasom rajtuk,hagy 3 véves korig megfelel.Mi eddig Beba AR/HA ivott 1 évesig a dokinö irta fel,ez elsö tápszer.Ezt is lehetne folytatni,csak drága vény nélkül.Beba 2-est fogom venni.

Szerintem nem kötelezõ váltani.Én mindig azt olvasom rajtuk, hagy 3 véves korig megfelel.Mi eddig Beba AR/HA ivott 1 évesig a dokinö irta fel, ez elsö tápszer.Ezt is lehetne folytatni, csak drága vény nélkül.Beba 2-est fogom venni.
Nekünk a doktornõ nem hajlandó felírni a HA-n kívül mást. Ezt eszi kezdettõl fogva. Azt mondja jó neki 1 éves koráig. Még jó, hogy rá van írva, hogy kizárólag veszélyeztetett babáknak adható... Senki sem allergiás a családban (beleértve az összes nagynénit-nagybácsit-unokatesót, és minden felmenõ ági rokont). A kérdésedre válaszolva: ezek alapján valószínûleg jó neki, amit most kap. (a tápszergyártónak, meg fõleg:(
az enyém 9 hós. a Milupa HA 2-õt eszi, abból reggel és este 200 ml-t.

A Hipp 3-mas kupon a 2-es csomagban van benne? Vagy azt is a Hipp küldi a baba életkorának megfelelő időben? Vagy úgy kell kérni a Rossmannban?

Legjobb válasz: Én kb 1 hónapja vettem át a 2-es csomagot, abban benne volt a következõ kupon!

Én kb 1 hónapja vettem át a 2-es csomagot, abban benne volt a következõ kupon!
A csomagban van, a Rossmannban nem adnak, csupán be lehet váltani.
Ha írsz a Hippnek, hogy szeretnél kérni egy kupont, leírod a címedet és kiküldik kb.4-5 nap alatt

A virtuális 2magos proci megfelel egy 2magosnak és a gépigény.hu oldalon 1 vagy 2 magra állitsam a procit?

Intel Pentium 4 3.06 Ghz

Legjobb válasz: 1magosnak álítsd nem felel meg 2 magosnak 2 HT szálas proceszor aminél a HT szál még nem sokat ér mai HT szálak már sokkal fejletebbek de azok sem számítanak magoknak

1magosnak álítsd nem felel meg 2 magosnak 2 HT szálas proceszor aminél a HT szál még nem sokat ér mai HT szálak már sokkal fejletebbek de azok sem számítanak magoknak
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod :)


Megfelelő a 1, 2-es MOM eredmény AFP vizsgálatnál? Mit jelent, hogy AFP 42, 5, wAFP 42, 9?

Köszönöm a válaszokat.És kellemes ünnepeket Nektek!

Legjobb válasz: Az 1,2 MOM jó eredmény! A többit nem tudom én sem mit jelent! Bocsi

Az 1, 2 MOM jó eredmény! A többit nem tudom én sem mit jelent! Bocsi

A Battlefield 3-mat szeretném megvenni, mert multiban akarok játszani! A gépem mindenben megfelel a BF3 követelményeinek kivéve egyben nem. A prociban. Mert a "követelés" 2, 4GHz, de nekem "csak" 2, 3GHz-es, ez gond? !

Ez nagy probléma, vagy szinte semmit nem fogok észre venni a játékban (hiba, lagg, stb. )?! A RAM-om : 4GB-os

Legjobb válasz: Szerintem sem lehet törttel neten játszani. Ha igen, akkor is csak 1-2 tört szerver van, ahol kétlem, hogy fejlõdsz. Szerintem töltsd le a törtet, nézd meg hogy fut a single a gépeden és ha nagyjából okés, csak akkor vedd meg. Hozzáteszem a multi erõforrás igényesebb, mint a single. Tehát ha a single épp hogy játszható, akkor a multi nem nagyon lesz játszható. (multiban nagyobb terek vannak, sok-sok játékos lövi egymást halomra stb)

Szerintem sem lehet törttel neten játszani. Ha igen, akkor is csak 1-2 tört szerver van, ahol kétlem, hogy fejlõdsz. Szerintem töltsd le a törtet, nézd meg hogy fut a single a gépeden és ha nagyjából okés, csak akkor vedd meg. Hozzáteszem a multi erõforrás igényesebb, mint a single. Tehát ha a single épp hogy játszható, akkor a multi nem nagyon lesz játszható. (multiban nagyobb terek vannak, sok-sok játékos lövi egymást halomra stb)
Elõttem szólóval egyet értek. Tesztelni lehet megérni lekapni egy törtet. Vagy egy demót )nem tudom készítenek-e még demókat... lehet nem :D)
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Én úgy tudom hogy csak ha megveszed akkor tudsz multizni!elvileg nem tudták azt a részét feltörni.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted akadni fog? :S
Fogalmam sincs, de szerintem tuti lesznek akadások néha, amik miatt meghalsz és gyilkolni támad kedved. Én nem venném meg, inkább spórolj erõsebb gépre vagy valami másra költsd, mert elég drága a játék. Aki ilyet vesz, annak van hozzá gépe is rendesen, szóval ha nincs, szerintem felesleges erre költened. Amúgy se túl jó játék. Én is megvettem és agyf*szt kaptam, amikor megláttam, hogy böngészõbõl kell szervert keresni és utána csatlakozni+elindítani a játékot... hihetetlen, hogy nem tudtak beletenni ennyi pénzért egy in-game server browsert. Eddig bf2 volt a legjobb, bfbc2-nél már húztam a számat, aztán adtam egy esélyt bf3-nak.. kár volt. Ráadásul BF3-nál rohadt nagy elõnyben vannak, akik már elértek magasabb szintet, így a kezdõk szívnak rendesen. Persze ez megint csak azért van, hogy vedd meg az x dolláros cuccot, amivel minden fegyvert feloldasz. Csak a pénz pénz pénz EA módra. Több battlefield-et tuti nem veszek, pedig eddig az összes megvan.
A kérdező hozzászólása: Szerintem megveszem mert nagyon tetszik.Azért akarom most megvenni mert ez már nem mai játék, szóval nem lesz sokáig és Júniusban meg lesz új gépem..addig csak kibírom
A kérdező hozzászólása: MÉg így sem tanácsolod a megvételt?
A kérdező hozzászólása: Meg majd leveszem a grafikát, ilyesmi.!Úgy esetleg?
A kérdező hozzászólása: Megvettem a Battlefield 3 premium edition-t és tökéletesen fut.Akár kis, vagy nagy pályán vagyok, akár 10-en, vagy 40-en vagyunk fent a szerveren.
végre.:)
Figyelj, lehet, sõt biztos, hogy hülyén hangzik, de én megvettem, nekem nagyon gyenge gépem van(jó annyira nem :D) és elejinte nagyon akadozott, utána levettem LOW-ra és jobb lett. Mostanába viszi normalon is.
Lebutítva a 4 magos 4x2.3 ghz, a tiéd 2x2.3 ghz. és BF3 minimum az 2x2.4 ghz.
A kérdező hozzászólása: Ezt fordítsd már le "konyha" nyelvre
Az AMD phenom 4 magos, a tiéd 2 magos. Az órajel nem minden.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! De azért a véleményt mégis csak megkérdezném még1-szer.Szerintetek lesz lagg?
Pontosan milyen a procid?
A kérdező hozzászólása: Pontosan a nevét nem tudom, mert nem vagyok otthon.De a haza érek leírom!Most így fejbõl annyit tudok hogy 2, 3GHz-es
Amúgy a videokártya lenne a legfontosabb, ha az nincs meg akkor ne is reménykedj. A proci (annyira) nem számít.
Battlefield-nek szerintem pont számít a proci.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nem értek ilyen szinten már a gépekhez.! Itt a procim: Intel Pentium CPU B970 2.3GHz. Annyit tudok még hogy megcsináltam egy ilyen "tesztet" (ingyenes) ami megnézi a gép adatait és összehasonlítja az adott játék követelményeivel.(can you run it) És minden jó volt csak a proci nem ami ugye bár 2.4GHz helyett 2.3GHz. A videó kártyára "pipát" írt!
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=l__qzF4Ak0k Elvileg itt 2.3GHz-es procival játszanak, akadás nélkül.Nem tudom igaz-e.Szerintetek?
Töltsd le netrõl, aztán ha jól fut, akkor vedd meg. Nekem is volt már olyan (pl a Trails Evolution), hogy a gépem bõven meg volt hozzá, aztán úgy akadozott mint a Crysis 3 ultrán...
hallod nekem 256 videokáryábal meg 2.1 es procivval meg 2 gb ramal meg szted meg 200 hd val és el viszi

2 honaposan megfelelo a kb.18-20cm-es marmagassag egy staffi-bullterrier kolyoknek?

Kozepes meretu lesz felnottkent,es nekem olyan nagynak tunik most.Hihetetlen,hogy 8hetesen ekkora,sulyat nem mertem,kb 2kg koruli.Ha valakinek van tapasztalata,orulnek,ha leirna,milyen utemben fog novekedni.

Legjobb válasz: Hmmm..az én pitbullom volt 8 hetesen ekkora, és most õ még pitnek is nagyobbacska, ne tömd vitaminokkal, ne etesd túl, de igyis-ugyis nagy.

Hmmm..az én pitbullom volt 8 hetesen ekkora, és most õ még pitnek is nagyobbacska, ne tömd vitaminokkal, ne etesd túl, de igyis-ugyis nagy.
A staffbull jóval kisebb kell legyen, mint egy pit, nem amstaffról van szó kedves elõzõ. Ez a standard, szerintem jó a kutyád magassága, és súlya: Marmagasság: 35, 5-40, 5 cm között mozog Testtömeg: kan: 13-17, 5 kg; szuka: 11-15kg
Tudom, hogy nem amstaff, ezért tartom ennyi idõsen túl nagynak.
A kérdező hozzászólása: igen, en igy is ertettem, amit irtal 1. hat nem tudom, angliabol van a kutya, utananezek a mereteknek vmi forumon, tenyeszto azt mondta, standard meretu lesz felnottkent.
Új gép sajnos :/ Nagyon kevés az-az 1 mag.
Váltsd le a laptopot, ha még a youtube videók is szaggatnak rajta akkor eljárt felette az idõ, oprendszerbõl sem hiszem hogy win8 kellene rá, pontos modell?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem öreg gép, csak 5x volt szervízbe 2 hónap alatt, majd a dual core helyett ezt kapta...nem tudom miért. 1, 5 éve vettem ujonnan...
A kérdező hozzászólása: A processzor típusa: AMD V Series V140 Errõl valaki?
Hát ezen nem kellene hogy akadjanak a videók, szoftveresen(driverek)minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Driverekkel szerintem nincs gond, de a youtube pl. csak a IE-n fut jól.

Mennyire különbözik a 2 vga: Sapphire HD6570 1GB DDR3 ÉS ugyanez 2GB-OSBA? 3.33 ghz proci, 4GB ram-hoz megfelelő egy Corsair GS 600 (600w) táp?

Legjobb válasz: Erre még az 1 giga is sok, és ráadásul jó kis DDR3 memós. Mennyid van VGA-ra?

Erre még az 1 giga is sok, és ráadásul jó kis DDR3 memós. Mennyid van VGA-ra?
A kérdező hozzászólása: Hát vagy 25 000 et szánok rá. Mármint szerinted mi a sok???és minek??,
Az 1 giga memória rajta, nem használja ki. 512 MB bõven elég lenne neki. 25000-ért meg végképp ne vedd meg. 20k egy HD6670-es, de keresgélj, ha találnál egy HD6770-est 25k-ért, sokkal jobban járnál.
Ó, és bár nem tudom a processzor pontos típusát, de a 600W nagyon sok. Egy Chieftec CTG 450W-os bõven elég, de szerintem még a 400W-os is.
A kérdező hozzászólása: Az 1 Gb-os 20 ba kerül, csak 25 öt szánok vga-ra. Akkor ha 1 gigást vennék nem lenne jó vele???vagy csak úgy értetted h felesleges??? Illetve mi kellene, hogy ne legyen sok az 1 gigás???
Amit linkeltem hiába csak 512-es veri még azt a 2 gigás HD6570-t is. AM 25-bõl össze vadászhatsz egy 1 gigás HD6750-t vagy ha nagyon nagy szerencséd van akkor egy 512-es HD6770-et is. Ja és DDR5-s VGA-t vegyél.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi a segítséget.
Ha meg egy kicsit tobbed van ra akkor vedd ezt: http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r677d5_1gd_hd6770.. Ha majd elore tervezel akkor az a tap nagyon jo valasztas lesz a kesobbiker nezve, amugy folosleges a konfignak igy a 600W.
A használati utasításban benne van! olvasd el!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen majd meg lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!