Találatok a következő kifejezésre: Megfelelő a 16 (44 db)

Szerintem megfelelõ a CRL, ne aggódj!
Szerintem ez pont jó, de azt hiszem hogy 14 héttõl már BPD-ben, THQ-ban, FL-ben stb. adják meg a méretet.De van egy jó kis honlap, a Babanet.hu, ahol mindig nyomon tudod követni a méreteket.

16, 5 cm hosszu 3, 9 cm vastag himvesszö már megfelel a lányoknak?

Legjobb válasz: Nem, vágd le, hátha nõ nagyobb!

Nem, vágd le, hátha nõ nagyobb!
Nem, egy igazi pénisz 27 cm-nél kezdõdik
Igen, megfelel, de csak, ha pár éve kezdted az iskolát - és Õ pihen épp. :D
A méret jó.De nem csak az számit, hanem hogy ne 2perc legyen egy menet.
Attól függ hogy hány éves vagy és hogy az a bizonyos lány menyire kiéhezett :) )
Hát ha itt kérdezed, ahelyett hogy használnád, akkor biztos nem elég. :D
Nem sajnos, te a nyomi kategória vagy ezzel a kis mérettel.
Bocsi, de azért a 4 cm-es vastagság lenne a minimum. Ezzel a mérettel szerintem ásd el magad...
Nem mindnek, de talán a többségüknek már elég.
már meg xD
Elõzõ vagyok - hülyéskedtem; sokaknak nagy kell, sokaknak meg nem ez a fontos. Ennyi.
Jane by design Awkward - Kínos
Sherlock. A BBC adta le, filmekaneten.blogspot.hu-n fent van. Tök érdekes, szórakoztató, nem Twilight kategória, de nem is lelki mélységekbe hatoló mû. :)
Ha szereted a horrort akkor The Secret Circle. Nem kell megijedni, egyáltalán nem durva, én pl nagyon utálom a horrorfilmeket, mert nagyon félõs vagyok, de ez nagyin tetszett! :)
elcserélt lányok, the secret circle, the lying game, hart of dixie, vámpírnaplók, pretty little liars.. ezek kedvencem...16/L nagyon jó sorozatok! *-*
revenge
Azért én nem mondanám, hogy a Sherlock nem hatol lelki mélységekbe. Csak meg kell látni. Amúgy Ki vagy Doki is nagyon jó, és én nagyon szeretem még a Downton Abbeyt is, habár az kosztümös :) 16/l

S. O. S! Azt hiszem nem fejlõdök megfelelõen! 16-17 éves lányoktól nem kaphatnék privátban képet a mellükrõl és nemi szervükrõl? Össze akarom hasonlítani az enyémet az övékével. Aki tud segítsen, kérem!

Eléggé aggódom, mert úgy látom és érzem, hogy nem fejlõdök úgy, ahogy a korombeli lányok. Nem a mell méretre gondolok, mert az genetikától is függhet, hanem maga a mell bimbó, mennyire van kifejlõdve, illetve a nemi szerv. Több minden miatt gondolom ezt. Segítségre lenne szükségem!

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a problémám! Segítsetek légyszi rajtam is!

Nekem ugyanez a problémám! Segítsetek légyszi rajtam is!
A kérdező hozzászólása: Priviben ;)
Ebben az esetben te készíts képet, és majd mi megmondjuk hogy normális-e!
A kérdező hozzászólása: De valamilyen szinten a képek is azok, mert tudom, hogy mennyire súlyos az enyém, illetve az övéké és hogy mikor kell orvoshoz fordulni vagy hogy mitõl van. Elég zavaró
7. vagyok Nem ítélkezem, ha értelmes segítséget kér és nem képeket akar nézegetni. De ugyebár nem ez volt a kérdés: "S. O. S! Azt hiszem nem fejlõdök megfelelõen! Tudnátok orvost ajánlani, kihez elmehetnék a problémámmal?" Igaz? EZ a segítségkérés és nem az, hogy fényképeket kér. Ezért libáztam le.
A kérdező hozzászólása: 7. válaszoló: Hidd el van olyan, aki segíteni próbál, esetleg megmondja orvosa elérhetõségét is, ahova jár. S így már is segített nekem is. Nem kéne így ítélkezni, fõleg annak nem, aki azt sem tudja milyen ez, mert makk egészséges.
A kérdező hozzászólása: Szerinted viccelõdnék egy ilyen dologgal? Lány vagyok és tényleg nagyon aggódom... Elmegyek, csak szeretném tudni, hogy még vannak-e hasonló esetek és azok milyenek. Kell egy hasonlítási alap. Meglátnám te hogy libáznál, ha veled ilyen történne! ;) Úgy hogy le lehet állni...!
Hatbsztem eleg evidens h nem liba hanem kan...
Lehet, hogy nagyon viccesek. Ilyet kérni? Van olyan elmebeteg, aki küld neked képet magáról? Menj el orvoshoz, te liba!
A kérdező hozzászólása: Nagyon viccesek vagytok, de ha nektek is ilyen problémátok lenne, nem humorizálnátok!
Ugyanez van velem is, csak én nemsokára 17 leszek és kicsit már zavar... nekem is ez a baj, h a mellbimbóm nem olyan, mint egy átlagos nõnek, hanem még kb mint egy 14 évesnek...
nekem is ez a problémám
hogy ide mennyi debil jár kérdezni xd
Rohadt viccesek vagytok... Mi van, lejárt a putlocker licensz, nincs elég pornó?
Beteg állat...

16 éves vagyok és 169 cm és 54 kg. Ez a súly megfelelő a magasságomhoz képest és még várhatóan mennyit fogok nőni?

Ez a magasság megfelel??És ti n?ttetek ennyi id?s korotok után? Köszi el?re a válaszokat.:-) pussz

Legjobb válasz: fiú vagy vagy lány?? nyugodtan le lehet pontozni azt h kérdezek nem válaszolok....

fiú vagy vagy lány?? nyugodtan le lehet pontozni azt h kérdezek nem válaszolok....
igen, abszolút egészséges! se nem sok, se nem kevés, tartsd meg így!!
A súlyod megfelelõ. Egy-két centit nõhetsz, ha lány vagy, ha fiú, akkor még többet is esetleg.
én nem nõttem 16 éves korom után már :S 169 vagyok én is - azóta is sokszor gondolok rá, hogy lennék magasabb 21/L
A kérdező hozzászólása: huppsz:$kihagytam;lány vagyok.:-)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mennyi a megfelelõ normális magasság egy lánynak?
Ez abszolute változó, de szerintem az átlag olyan 160cm-175 cm-ig van.
Bárcsak én lehetnék ennyi:( Én is 169 vagyok, és csak 45 kg:( Semmi nem fog rajtam:) És én valószínû hogy nõni sem fogok már, és úgy néz ki hogy hízni se sokat:( Pedig már rég kinõttem a kamaszkorból:)
ez jo suly, én is 169cm vagyok, 58-60 kg között voltam mindig is , és még vékonynak is tüntem. imádtam4 most viszont olyan 70 körül lehetek 7 hónapja szültem.
A kérdező hozzászólása: nagyon idegesit nemtudom mit tegyek lécives valaki adjon ötletet
Én nekem 13évesen 17, 5cm, na jó persze én 187cm körül vagyok... De szerintem már nem sokat fog nõni neked max 1-1, 5cm-t
Nekem is pont ugyan ezek az adataim.Nincs semmi gáz.Én is késõn érõ vagyok.
Nyugtatásodra legyen, hogy nálam is ugyan ez a helyzet. :) Én is elég gáznak érzem, de kezdek a helyzetnek az ura lenni és azt mondom, hogy ki nem szarja le? mereven 3-4 szerese, nyugvó állapotban meg mit érdekel? :)
Most töltöttem be a 16-ot, 180 cm körül vagyok és 60 kg, és nekem is ugyan így 14 cm, szerintem ezzel semmi baj nincs. Arról meg, hogy nyugvó állapotban mekkora a pénisz, SEMMILYEN következtetést nem lehet levonni arra, hogy merev állapotban mekkora.
A kérdező hozzászólása: de felálva van 14cm meg mikor edzésre öltözünk boxerbe vagyunk látom mindenkinek ott dudorodik nekem meg semmi
A kérdező hozzászólása: hát mikor az öltözöbe öltözünk boxerbe vagyunk és látom mindekinek dudorodik mert nekik pont akkora nekem meg semmi dudordás nincs
Talán azért kell aggódnia a mai fiúknak, mert kicikizik õket, ha nem 1m-es... :S
Mibõl gondolod, hogy valami baj van veled? 14 cm teljesen normális méret, nem tudom miért kell manapság szinte minden fiúnak a centiken aggódni.
14 cm az átlagos. Ha nem nõ, akkor ekkora marad és kész.
Mert te 13 évesen nagyon jól tudod ezt ugye?? :/

Hol tudok a 16 hónapos fiamnak hozentrógert venni? Teszveszen, vaterán nincs a méretében megfelelő

Legjobb válasz: A more nevû boltban (Budapest) láttam, de azt nem tudom, hogy gyerekeknek van-e.

A more nevû boltban (Budapest) láttam, de azt nem tudom, hogy gyerekeknek van-e.
Brendon?
Énis hónapok óta keresek, de eddig sehol nem kaptam. :(
KIK-ben is van.
Baby Centerben vettem, 9 hónapos kisfiamnak.Nem tudom hol laksz, van-e ilyen üzlet nálatok.De bababoltban biztosan találsz.

2, 65 lett a 16 hetes AFP-m. A nyitott gerincet másnap UH-n kizárták. Lehetséges, hogy elszámoltak időben? Ugyanis a baba értékei egy 20 hetes babának megfelelő értékek!

Legjobb válasz: Sziasztok! Az is lehet,h. elszámolták sõt nagyon valószinû ha 20 hetes méreteitek vannak de az is lehet,h. egyszerûen csak fals eredmény jött ki mert ilyen ez az AFP. Nekem alacsony lett, majdnem biztos,h. kisebb volt még babuci amikor levették. Azóta már 100 helyen olvastam meg itt is kb.100-an írták,h. semmit nem jelent mi az eredmény. Sztem a nyitott gerincet meg stb-t ami a magas AFP-bõl következtethetõ simán látják UH-n. Úgyhogy nyugi, ne foglalkozz vele, baromság az egész.

Sziasztok! Az is lehet, h. elszámolták sõt nagyon valószinû ha 20 hetes méreteitek vannak de az is lehet, h. egyszerûen csak fals eredmény jött ki mert ilyen ez az AFP. Nekem alacsony lett, majdnem biztos, h. kisebb volt még babuci amikor levették. Azóta már 100 helyen olvastam meg itt is kb.100-an írták, h. semmit nem jelent mi az eredmény. Sztem a nyitott gerincet meg stb-t ami a magas AFP-bõl következtethetõ simán látják UH-n. Úgyhogy nyugi, ne foglalkozz vele, baromság az egész.
Én meg azt mondom, hogy semmi se biztos. Csak akkor mondhatják, hogy baja van a babának ha biztosan látják ultrahangon, vagy ha megszületik és akkor látni. Az AFP se tuti, és hát a dokik is simán el tudják számolni magukat. A mai világban annyi hülyeséggel tömik a kismamikat, hogy csoda ha egészséges baba születik. :S
neked is értesítést küldtek, hogy kiegészítõ vizsgálatra van szügség? én ma kaptam meg, hogy csütörtökön menjek be azt hogy melyik csütörtökön dátumra azt már nem. a védõnõm azt mondta meg akarják szüntetni de hát beleestem. most meg kétségbe, hogy mi van :(
A kérdező hozzászólása: Nekem 17 héten csinálták a vizsgálatot, eredményt a védõnõhöz küldtek.Õ szólt, hogy menjek el UH-ra, hogy kizárják a nyitott gerincet.Azt kizárták.Szerintem ne aggódj, kérdezd meg konkrétan a védõnõt, hogy miért kell menned!

16 éves, lány vagyok, 164 cm és 52-53 kiló. Megfelel a testtömegem a magasságomhoz?

Legjobb válasz: A BMI szerint gyakorlatilag tökéletes a testsúlyod ehhez a magassághoz.

A BMI szerint gyakorlatilag tökéletes a testsúlyod ehhez a magassághoz.
bõven, amúgy meg a tökör legyen a kontroll
Szerintem jó. Egyébként mindenki azt hiszi, hogy a súly a lényeg, pedig nagyon nem, az egyetlen, ami számít, az az, hogy jól érezd magad, meg, persze, hogy jól nézzz ki. Így szerintem jó a súlyod. Mondjuk én 160 vagyok és 45 kiló és hízni akarok, és annyit eszek mostanában, hogy nagyon sokat és nem hízok... De mindegy mert normálisnak látom az alakom és jól is érzem magam.
ez tök normális, így egészséges! énis 164 vagyok és 58 kg, de az a lényeg ahogy te jól érzed magad!
Figyu, én 160 cm vagyok és 53 kiló, és van aki azt mondja, hogy még hízhatnák:-)) szóval pont tökéletes!!!!!
Épp megfelelõ, talán még +1 esetleg 2 kiló el is férne rajtad...:)
Soha ne nézd a kilókat és ne törõdj a BMI nevû ökörséggel. Nem számít. A teskompozíció számít, vagyis a tested arányai, hogy mibõl mennyi és hol helyezkedik el. Az izomszövet nehezebb, mint a zsírszövet, a csontozat tömege is változhat, tehát NE a mérleget nézd, hanem a tükröt. Az sosem hazudik. Mégjobb, ha fényképet csinálsz magadról és azt bármikor össze tudod hasonlítani más, késõbbi képekkel. Frankón lehet látni a változást, akár úgy is hogy a testsúlyod nem változott 1 dekát sem. (Én 105 kilós, 184 cm. férfi testépítõ vagyok és nincs rajtam felesleg, de sok "családapa" az én koromban és magasságomban 90 kilósan is kövér, elhízott)

A 16-ik héten ezek a méretek megfelelők? BPD:39mm, TAD: 32mm, FL:12mm. A combcsontot rövidnek találom. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Szia Az uh nem ad 100%ig pontosa adatot. ezek alapján az adatok alapján is teljesen jó a babád arányossága! Ne feledd, hogy a babák nem sablon szerint növekszenek! Van olyan ismim, akinél az uh a fejnél mutatott aránybeli eltérést. Pont vele volt a férje is, akinek nem túl nagy feje van, de azért látszik na ...:)közölte velük a doki nyugodt hangon, hogy "anyuka, ez a baba a papa fejméretét örökli!" ....jót nevettek rajta.. és amikor megszületett, tényleg apa-feje volt:))

Szia Az uh nem ad 100%ig pontosa adatot. ezek alapján az adatok alapján is teljesen jó a babád arányossága! Ne feledd, hogy a babák nem sablon szerint növekszenek! Van olyan ismim, akinél az uh a fejnél mutatott aránybeli eltérést. Pont vele volt a férje is, akinek nem túl nagy feje van, de azért látszik na ...:) közölte velük a doki nyugodt hangon, hogy "anyuka, ez a baba a papa fejméretét örökli!" ....jót nevettek rajta.. és amikor megszületett, tényleg apa-feje volt:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!