Találatok a következő kifejezésre: Megfáztam, és erősen köhögök (2 db)

Nem árthat, de jobb lenne ha orvoshoz mennél.
Nem, de fordulj orvoshoz, gyermekágyban nem jók az ilyen betegségek. Én is 37 hetesen szedtem ilyet össze, a férjem orvos, rögtön írt antibiotikumot is (meghallgatott, és úgy döntött, jobb, ha szedem), hogy ne betegen szüljek lehetõleg, mert egy újszülöttnek igazán nem hiányzik egy beteg anya, aki szanaszét fertõzi. Nagyon igaza lett, sürgõsségi császárom lett végül, 6 nap múlva, szerintem belepusztultam volna, ha a friss sebbel kell annyira köhögnöm...

Megfáztam, és elég erősen köhögök. Eddig a 18 hét alatt egyszer sem volt hányingerem, nem hánytam. Most viszont a reggeli egy az egyben kijött belőlem. Ugye sem a köhögéssel sem a hányással nem ártottam a picikémnek?

Félek, nem-e megnyomtam a pocakot, vagy az er?s köhögési ingerek nehogy ártsanak.

Legjobb válasz: Nem ártasz a hányással és köhögéssel a babának. Minden rendben lesz, a pociban van a legnagyobb biztonságban.

Nem ártasz a hányással és köhögéssel a babának. Minden rendben lesz, a pociban van a legnagyobb biztonságban.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy régen fele ennyire sem vigyáztak mint mi most, és mégis egészséges gyerkõcök jöttek a világra. Kicsit túl aggódom magam:) De most Õ a legfontosabb:) Köszi a megnyugtatást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!