Találatok a következő kifejezésre: Megfázhatnak a Ha (3 db)

Megfázhatnak a tyúkok? Ha igen, akkor mit kell tenni?

(köhög és hapcizik)

Legjobb válasz: Köhögni nem fognak, és hapcizni sem... Kiskoromban legalább 10 évig éltem "tyúkok között"... Ilyesmit nem tapasztaltam...

Köhögni nem fognak, és hapcizni sem... Kiskoromban legalább 10 évig éltem "tyúkok között"... Ilyesmit nem tapasztaltam...
Én meg 16 éve élek tyukokkal.És tavajelõtt télen volt amikor megfáztak.Olyan fuldokló hangon kühögnek, és a takony folyik az orrukból.Anyám adott nekik gyógyszert és meggyógyultak

30 literes akváriumba 2 tûzhasú gõte, és 4 törpe páncélosharcsa? Megfázhatnak a harcsák, ha a víz állandó 22 fokon lenne?

Hát, a 30 literes akváriumomból szinte az összes hal kipusztult. Kivéve a harcsák. Most,úgy gondoltam, valami újat kipróbálhatnék, pl gõtéket. A harcsák maradhatnának, mert picit tisztán is tartanák az akváriumot, és a gõte nem eszi meg õket. A 22 fok a gõtéknek és a harcsáknak is megfelel.(szerintem) Akkor vegyek a harcsáim mellé 2 tûzhasú gõtét, vagy inkább ne? Vagy adjam el a harcsákat, és azután vegyek gõtéket?

Legjobb válasz: Azért pusztulnak ki a halaid, mert nagyon picike az akvárium. 4 törpeharcsának is kicsi, ha még mellé veszel halakat akkor kábé úgy érzik magukat mintha 50 embert bezsúfolnál egy 4 személyes liftbe. Vegyél nagyobb akváriumot, mert ez állatkínzás..

Azért pusztulnak ki a halaid, mert nagyon picike az akvárium. 4 törpeharcsának is kicsi, ha még mellé veszel halakat akkor kábé úgy érzik magukat mintha 50 embert bezsúfolnál egy 4 személyes liftbe. Vegyél nagyobb akváriumot, mert ez állatkínzás..

Ha hideg levegővel szárítom meg a hajam megfázhatok?

Olyan hajszárítonk van ami hideg és meleg leveg?t is fuj, és szertnék meg fázni szoval ha a hideggel szárítom meg lehetséges hogy mefázzok?? (fontos lenne)

Legjobb válasz: Normális ember elakarja kerülni a betegséget, nem megkapni.

Normális ember elakarja kerülni a betegséget, nem megkapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!