Találatok a következő kifejezésre: Megeri kulfoldon venni (6 db)

Megéri ps3-at külföldön venni, majd itt eladni?

pl láttam német ebayon hogy van ps3 250gb-s fél éves 3 játékkal 100 euroért vagyis kb 30K-ért

Legjobb válasz: Nem érné meg talán 10 ezret nyersz rajta. Plusz az emberek többsége aki komolyan akar ps-ezni az nem használtat vesz hanem újat. Meg nem tudhatod hogy amit ebayon veszel az valójában mi lesz, az is lehet hogy ez szétkínzott gépet kapsz ami félóránként leáll.

Nem érné meg talán 10 ezret nyersz rajta. Plusz az emberek többsége aki komolyan akar ps-ezni az nem használtat vesz hanem újat. Meg nem tudhatod hogy amit ebayon veszel az valójában mi lesz, az is lehet hogy ez szétkínzott gépet kapsz ami félóránként leáll.
A kérdező hozzászólása: gyakran járunk németbe az megoldható lenne végülis hogy személyesen átvegyük :)
Nem éri meg max 5k-t ha nyersz rajta.
A kérdező hozzászólása: oké köszi ;)

Megéri külföldön (Ausztria, Németország) babakocsit venni? Akár használtat is.

Legjobb válasz: Hát,ha arra jársz,igen.De szerintem felesleges.Millió van Magyarországon is,fõleg használt.Szeritem nézz szét a teszveszen vagy vaterán.Énis ott vettem és szupi,pedig használt.

Hát, ha arra jársz, igen.De szerintem felesleges.Millió van Magyarországon is, fõleg használt.Szeritem nézz szét a teszveszen vagy vaterán.Énis ott vettem és szupi, pedig használt.
A kérdező hozzászólása: A párom dolgozik Németországban, és csak úgy eszembe jutott, hogy lehet érdemesebb lenne ott szétnézni. Nézegetem az aukciós oldalakat is. Köszi a választ! :)

Megeri kulfoldon laptopot venni? A hazahozatallal lehet valami problemam?

1 evig leszek kulfoldon. Ott terveztem laptopot venni. Ha jovok haza, fogjak ellenorizni, hogy hol vettem, es ebbe belekothetnek? EU tagallamrol van szo (LUX).

Legjobb válasz: Elvileg nem, de arra figyelj a laptopvásárlásnál, hogy világgaranciás legyen.

Elvileg nem, de arra figyelj a laptopvásárlásnál, hogy világgaranciás legyen.


Megéri így Iphone 5-öt venni? (külföld)

Én Mo.-n lakom, de van egy rokonom akik nyáron kimennek Amerikába, és ,ha megkérném őket, hogy vegyenek nekem eggyet kint, akkor olcsóbban megúszom, mert szállítási költséget nem nagyon kell fizetni?

Legjobb válasz: Úgy megéri de amúgy nem nagy szám telefon. Legalábbis nekem nem jön be. De ha szereted az Apllet, akkor megéri

Úgy megéri de amúgy nem nagy szám telefon. Legalábbis nekem nem jön be. De ha szereted az Apllet, akkor megéri
A töltõ mindegy lenne, hiszem USB-s, szóval csak egy csatlakozó kell hozzá. LTE más frekin van, más állam, más törvények stb. Ugyan így a PMR rádiók frekvenciája is más. Az USA-ban vásárolt PMR rádiókat európában tilos használni.
A kérdező hozzászólása: azért elég jól össze van rakva :D
Nem is ér annyit.
A kérdező hozzászólása: És még a töltõje sem lesz ugyan olyan :D
A kérdező hozzászólása: Utánna olvasgattam , és arra jutottam, hogy nem éri meg kint megvenni, mert az a 100 ezres ár sem annyi, és a százezres készülék amerikai Lte-vel van ( legjobb a CDMA tipusú lenne, mert az világ telefon), de ha meg olyat akarok, hogy legyen lte akkor az már megint 200 fölött van , így nem igazán éri meg.
A kérdező hozzászólása: De az amit az apple.com-on láttam a 64 gigás 100 ezer volt. Mert most tízezerért nem fogok kintrõl kérni :D De azt még mindig nem értem miért nem megy ithon az lte , miért ilyen [email protected] csinálták ezt? :D Lte egyébként fontos dolog?
iPhone 5 van nekem is, szerintem nagyon jó telefon. Amerikából valóban olcsóbb, de azért nem 100 ezer forint. A 16 gigás kerül $650-be (plusz sales tax, olyasmi, mint nálunk az áfa, van olyan állam, ahol nincs, de ha van, akkor se nagyon több 9%-nál). Ez 150 ezer forint jelenlegi dollár árfolyamon + még az adó, ami állam, sõt város függõ. LTE-re viszont ne számíts itthon, az Amerikában forgalmazott iPhone-ok nem értik egymást az európai LTE hálózatokkal.
LTE otthon nem fog menni rajta, más frekin van usában.
A HTC One sokkal jobban megéri! :D Szóval ha van rá pénzed, akkor vegyél HTC-t!
A kérdező hozzászólása: Én szeretem :D Vagy szerinted jobban megéri egy itthon vett Htc One? vagy essetleg külföldön venni azt is ? Mert azért lenne jó 100 ezerért megkapni, mert akkor a maradék pénzbõl lehetne beatset meg minden hülyeséget venni hozzá (persze csak külföldön). És az ilyenekrõl, hhogy nem lesz itt LTE? meg ilyesmik?
A kérdező hozzászólása: Hát én akkor nem fogok az usaból vásárolni :D max ha oda nem költözök :)

Hol olcsó v legalább mostanság az autó külföldön hozzánk képest? Valamint megéri-e onnan venni, és miért/miért nem?

Legjobb válasz: Nagyon nagy értékû autònál tudsz 1-1,5 millát spórolni. Ezek20M feletti kategória. Középkategória (merci audi 6-12 milla) csak annyit nyersz hogy ugyanazért a pénzzért szebb állapotú, esetleg több extrával kapod a jobban szervizelt, jobb utakon futott autót. Keresni rajta nem hiszem.az üzembehelyezés + adók miatt. Ezeket swájc német osztákbó rendszám nélkül továbbadva románoknak éri meg..de ki akar velük üzletelni. Magadnak esetleg. Az ennék olcsóbb autó talán meg sem ési behozni

Nagyon nagy értékû autònál tudsz 1-1, 5 millát spórolni. Ezek20M feletti kategória. Középkategória (merci audi 6-12 milla) csak annyit nyersz hogy ugyanazért a pénzzért szebb állapotú, esetleg több extrával kapod a jobban szervizelt, jobb utakon futott autót. Keresni rajta nem hiszem.az üzembehelyezés + adók miatt. Ezeket swájc német osztákbó rendszám nélkül továbbadva románoknak éri meg..de ki akar velük üzletelni. Magadnak esetleg. Az ennék olcsóbb autó talán meg sem ési behozni

Olcsóbban lehet külföldön mobilt venni? Megéri?

Els?sorban Szlovákiára, Ausztriára gondolok, de mindenképp a szomszédban. És ha igen, mekkora a különbség a magyar árakhoz képest általában?

Legjobb válasz: szerintem nincs sok különbség, én németben élek, és az árak szinte teljesen ugyan azok mindenben-ami valljuk be, szerintem kicsit gáz...

szerintem nincs sok különbség, én németben élek, és az árak szinte teljesen ugyan azok mindenben-ami valljuk be, szerintem kicsit gáz...
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor marad a spórolás..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!