Találatok a következő kifejezésre: Megcsináltam a napos (2 db)

Megcsináltam a 7 napos szünetet, közben megjött, majd mikor újból elkezdtem szedni a tablettát elmúlt a vérzésem. Nem véreztem másfél hétig, majd újból elkezdtem először pecsétesen vérezni, majd normálisan és most újból pecsétesen. Mit csináljak?

Most megfog jönni jöv?7en is? Egyáltalán véd így a tablettta? vagy ez baj? Esetleg hagyjam abba a szedését?

Legjobb válasz: A tabletta elkezdésekor felléphet némi kis problématosság, de úgy vélem, hogy a tied azért már nem egészen szokványos. Érdemes lenne elmenni dokihoz. Õ esetleg felír egy másik fajta fogamzásgátlótablettát, mert úgy néz ki, ez nem igazán a legmegfelelõbb számodra.

A tabletta elkezdésekor felléphet némi kis problématosság, de úgy vélem, hogy a tied azért már nem egészen szokványos. Érdemes lenne elmenni dokihoz. Õ esetleg felír egy másik fajta fogamzásgátlótablettát, mert úgy néz ki, ez nem igazán a legmegfelelõbb számodra.

Végigcsinálta már valaki a 13 napos diétát? Mennyit fogyott? Utána visszaszedte a kilókat? Legyenszíves írjon az, aki megcsinálta.

a href="http://www.vital.hu/themes/fogyi/fogyi_13nap1.htm" target="_blank">http://www.vital.hu/themes/fogyi/fogyi_13nap1.htm

Legjobb válasz: 3 kg-ot, de már visszahíztam.

3 kg-ot, de már visszahíztam.
én 10 nap alatt fogytam kb. 3 kg-ot. nem híztam vissza, mert ésszerûen eszem. de nem könnyû tartani, mert utána nagyon kiéhezik az ember.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!