Találatok a következő kifejezésre: Megcsinálják még 38 (2 db)

Megcsinálják még a 38 hetes uh-t is? Az az utolsó kötelező ultrahang, nem?

Legjobb válasz: Nekem épp megcsinálták. aztán még az nap szültem. De persze ez nem volt összefüggésben. Ott volt az ideje.

Nekem épp megcsinálták. aztán még az nap szültem. De persze ez nem volt összefüggésben. Ott volt az ideje.
Nah ez változó. Én úgy tudtam, hogy 36 hetesen van az utolsó uh. Míg a védõnõm a 32ik után azt mondta hogy nem lesz több. Ehhez képest a 37ik héten elküldött a doki, és most a 40ik héten is meg ultrahangozott. Szóval terhessége is válogatja meg dokija is. Ha a 32ik héten volt utoljára akkor még azért valószínûleg ránéznek a pici manóra :) Kitartás! 40 hetes kismama
Ez a terhességtõl is függ.Épp tegnap volam uh-n-36dikon és kérdeztem, hogy hányszor kell még jöjjek elvileg.Erre azt mondta a szonográfus csaj, hogy elvileg ez lenne az utolsó de pl.nekem faros a babám így valószínû jópárszor megnézik még.Meg persze ha valakinek valamilyen más komplikációja van esetleg biztos annak is megnézik még, de inkább nézzék mint gond legyen nem??

Ha faros babám nem fordul be és császározni fognak, akkor az programozott császár lesz, tehát a 38-39. héten megcsinálják, vagy ilyenkor meg szokták várni, míg a szülés magától beindul, és úgy császároznak?

Legjobb válasz: Ez korházfüggõ és dokifüggõ. Nekem nem fordult be, betöltött 39 hetesen a dokim megcsinálta a császárt, nem várta meg míg beindul.

Ez korházfüggõ és dokifüggõ. Nekem nem fordult be, betöltött 39 hetesen a dokim megcsinálta a császárt, nem várta meg míg beindul.
Elnézést az Off-ért, de ezért miért kellene császározni? Nem akarod simán megpróbálni vagy más oka is van a császárnak? Mert a válasz is attól függ persze.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszi. Még bizakodok, hátha forgolódik egy kicsit. Csak lelkiekben jobb mindenre felkészülni.
Ha az elsõ baba faros az általában császárral végzõdik.Másodig babát már meglehet simán szülni.Tudom.Tapasztalat.7 hete szültem.Faros volt a baba.Simán megszültem, pedig rettegtem tõle.Örülök, hogy nem császároztak.
Engem nem hagytak vajúdni, meg se várták hanem egybõl mûtõ, örülök is.
A császár egészen biztosna biztonságosabb mint sima szülés. nekem mindkettõ császár volt, a másodiknál elõre tudtuk is, és megvárták amíg beindul. Már egy nappal túlhordtam és reggel még haza küldött a doki. És szombat éjjel császároztak, emlékszem nagyon kedvesen, de zsörtizett a mûtös stáb, mert volt aki már aludt, (köztük a dokim is) volt aki egy tök jó kalózós filmet nézett és lemaradt a végérõl. De hát így jártak.
Szia! Nekem nem csinálták meg elõbb a mûtétet, meg akarták várni amíg beindul a szülés. De betöltött 42 hetesen sem indult be semmilyen behatásra, így lett császár. Én rettegtem attól, hogy a faros babámat megszületik hüvelyi úton. Akkor már inkább császár.
Nekem is vár a dokim...a kiírt napig és megpróbáljuk a hüvelyit, pedig nagyon faros a kisaszzony:S Fosok rendesen, de megszülöm ha addig élek is:D Ada és Abi ^^
2. vagyok. Ha nem fordulna be, akkor se keseredj, nekem nagyon jó élmény maradt az egész, nagyon gyorsan gyógyultam, már másnap egyenes háttal jöttem-mentem a babámmal. Igaz az elsõ felkelés borzalmasan fájt, de 1 héttel a szülés után már nem is fájt. A vágá már gyönyörû! Sok boldogságot! 2 és fél hetes baba anyukája
Nekem végig faros volt, és megvárták, amíg beindul. Pont a kiírt napon császároztak meg. Ez tényleg doki és kórház függõ.
A kérdező hozzászólása: szombaton rákérdeztem a dokimnál, hogy hogy lehet szülni, ha nem fordul be a baba. Azt mondta, õ inkább vágna, mert 10* rizikósabb a természetes szülés a faros babánál. Elsõ babám lesz, nem akarok a saját fejem után menni, a doki csak jobban tudja tán, hogy hogyan jobb, mint én. Nem vagyok a császár híve, és még remélem, hogy befordul, hisz még csak 33 hetes vagyok, de ha a doki megmond valamit, akkor - ismétlem - nem merek a saját fejem után menni, annál is inkább, mert sosem szültem, nem tudom, mibe vágom a fejszémet.
nekem holnap lesz programozott császárom, mert vékony az elõzõ vágás hegvonala és a doki szerint nem bírná ki a kitolási szakaszt. Nekem nem várja meg, amíg beindul magától, de holnap azzal kezdi, hogy beindítja, mert ez élettanilag kell állítólag az anyának és a babának is. Én betöltött 39. hetes vagyok, amúgy péntekre voltam kiírva.
Nyugi, nekem is csak a 35. héten fordult be, addig a fenekét meresztette:) Biztosan neked is befordul! Könnyû szülést és jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!