Találatok a következő kifejezésre: Megcsaltam a az (111 db)

Van egy adott fiú aki megcsalta a barátnõjét, szakítottak, de akkor miért nem jön össze azzal, akivel megcsalta az exét?

Meg kb alaphangon 15 nõ meg akarja magának szerezni, a barátnõje mellett is állandóan flörtölt meg még ki tudja mik, akkor miért nem jön össze valamelyikkel? Ha már a komoly kapcsolatát eldobta egy kis kalandért. Nem rólam van szó, ismertségi körömben van ez a srác, és kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Attól mert szexuálisan vonzódik egy csajhoz, nem biztos, hogy barátnõnek is eltudja képzelni. A flörtölés meg nem bûn.

Attól mert szexuálisan vonzódik egy csajhoz, nem biztos, hogy barátnõnek is eltudja képzelni. A flörtölés meg nem bûn.
Mert kalandokat akar, nem pedig komoly kapcsolatot. Vagy vm nagyon nem mûködött ott, és elege lett, s most nem akar újabb komolyat. Hány éves?
A kérdező hozzászólása: konkrétan olyan "flörtre" gondolok hogy oda volt hajolva egészen közel a csajhoz, mire megjelent a barátnõje (azaz már exe) és mondta hogy menjenek haza, õ elindult, a srác úgy tett mintha menne utána, de tán mégsem, úgy fordult vissza a csaj és látta hogy már megint azzal a nõcivel "cseveg", és ez csak egy példa volt a sok közül, akkor miért nem lép kapcsolatba pl ezzel a lánnyal, ha anno ezt lemûvelte az exe elõtt?
A kérdező hozzászólása: 27 vagy 28 asszem
Már válaszoltunk a kérdésre, hogy miért nem... Attól , mert szeret flörtölni , nem biztos, hogy többet is akar attól a csajtól, lehet hogy még másik 10 lánnyal is ugyanezt csinálja. Gondolom te vagy a csaj akihez "odahajolt"...

A barátnőm kitalálta, hogy vonjuk be harmadiknak a legjobb barátnőjét. Ennek örülnék is ha nem lenne az az apró kellemetlenség, hogy pont vele csaltam meg a barátnőmet. A barátnőm tudja, hogy megcsaltam, csak azt nem, hogy vele. Mit tanácsoltok? !

Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.

és a legjobb barátnõje ebbe belemegy??? jesszus. inkább mond el az igazat. ne akarj vele jobban kiszúrni és ne akard jobban megalázni.
Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.
gerinces figura vagy te is meg a barátnõd legjobb barátnõje is... hogy mit csinálj?
Vicc vagy ember...
Ez tök egyszerû. Megteszed és ha utána felmerül bármilyen szexuális összhang te és a barátnõd barátnõje között, akkor erre foghatod majd...
Szerintem meg inkább ne mondd el! Minek felhánytorgatni, ha mostanra túltette magát rajta, és megbocsátott? Egyébként is, most õ maga ajánlotta fel önként, hogy megdughatod a legjobb barátnõjét még egyszer, nem?
Ez hülye kérdés. Csináld 3-asban és kész.
pacsi testvér! :D
Szerintem viszont dugd meg mind a kettõt, majd a végén mondd el a barátnõdnek a meglepit. :D Annyira úgysem fog haragudni, ha megtudja, hogy olyannal csaltad meg, akivel amúgy is engedélyt adott rá. Toljad nekik!
A kérdező hozzászólása: Vicc vagyok ? Nem hinném, mivel nem akartam megbántani, ezért nem mondtam meg neki, hogy pont a barátnõjével.
Nem értem az ilyen emberek miért nem hullottak ki az evolúció során. Érzelmi nyomorékok vagytok utolsó 3.
ÉN ezt nem csinálnám meg. Én csak azt mondtam, hogy a barátnõjének látszólag már úgy is mindegy. 90%, hogy õ is leszarja az egészet.
mondom a megoldást: jól megrakod mindkettõt, aztán megkéred a harmadik lányt hogy nyalja ki a barátnõdet amíg te megrakod hátulról. Menet közben amikor tele a szája csiklóval, elmondod hogy mi a szitu :D
Hát ha már megcsaltad sztem az a legkevesebb, hogy ezt eltûröd...ne aggódj biztos beleun majd:)
semmit...teljesen jogos, annyit tehetsz érte, h nem sértõdsz meg miatta, mert nincs miért, ez a tetted következménye.Majd idõvel elfelejti, de szerintem ne várd, h meg fog benned bízni.De nem értem, miért kell ilyet csinálni, ha egyszer vele vagy? :S
semmit nem tudsz tenni ellene. meg kell bûnhõdnöd a tetteidért :P
A kérdező hozzászólása: Õ se egy ártatlan kisbárány nekem csak odafigyelés kell és hüség nem egy olyan aki csetel de neki szabad én ne veszekedjek vele
akkor hagyd ott, de ne menj bele ilyen játékba, h bosszúból v. féltékennyé tevés céljából megcsalod, ne alacsonyodj az õ szintjére, vannak normális pasik is, de neked sem szabad így hozzá álnod a dolgokhoz v. akkor egy alapos beszélgetés rátok férne, h ki mit akar, mert ez így nem lesz ok...
Nincs értelme együtt lennetek, ha nem becsülitek egymást.

Hogy képes néhány férfi túllépni azon, hogy megcsalta a nőt, akivel együtt van?

Amikor a baráti társaságommal beültünk egy-egy kocsmába és elkezdtünk beszélgetni egy másik csapattal, nem egyszer ismerte be pár férfi, hogy megcsalta a barátnőjét, vagy a feleségét (egy ilyen pasi például a 3. gyereke születését ünnepelte a haverjaival). Ettől függetlenül elmondásuk szerint szeretik őket... 1. A kérdést nem provokálásnak szánom, tényleg érdekel a kérdésemre a válasz. 2. Akinek nem inge...

Legjobb válasz: A legtöbb férfi ilyenkor azt állítja, hogy akivel megcsalta a párját, az nem jelent neki semmit csak szexet. Szánalmas! Kíváncsi lennék, ha a nõ csalná meg õket akkor is ugyanezt elfogadnák-e indoknak. A férfi egy különös állatfaj ilyen szempontból. A hûség nem veleszületett tulajdonság, hanem döntés kérdése. Van ,aki gyáva és van aki nem. Szerintem ez fekete és fehér, nem létezik középút. 27/N

A legtöbb férfi ilyenkor azt állítja, hogy akivel megcsalta a párját, az nem jelent neki semmit csak szexet. Szánalmas! Kíváncsi lennék, ha a nõ csalná meg õket akkor is ugyanezt elfogadnák-e indoknak. A férfi egy különös állatfaj ilyen szempontból. A hûség nem veleszületett tulajdonság, hanem döntés kérdése. Van , aki gyáva és van aki nem. Szerintem ez fekete és fehér, nem létezik középút. 27/N
Azert, mert egyszer felrelepsz, avagy akar onkielegithetsz is (ugyan az) ... attol meg hu maradhatsz a parodhoz, a huseg nem feltetlenul a nemisegre vonatkozik, hanem egy dontesre, miszerint osszekotod az eleted valakivel, mindenben szamithat rad, lehetnek egyek a celjaitok, lehet kozos gyermeketek is ... ezekhez kell hunek lenni, nem a szexhez. Az mar baj, ha egy koborszex feltud bontani egy kapcsolatot, az mar valoban hutlenseg ... de valojaban egy ilyen kapcsolat jobb is, ha felbomlik. Nem kell mindig attol felni, hogy majd a masik jobb lesz es elhagy. Miert hagyna el?
Ha képes megcsalni.Az már nem okoz gondot.Sõt...
Bar nem, hazudtam (elnezest) en mar ugy is csaltam meg a kesobbi felesegemet, hogy halal szerelmes voltam bele :/ (ilyen is van) :)
Amugy pedig: ha valaki valakit szeret, akkor azt akarja, hogy annak mindig a legjobb legyen. Elmeletileg tehat el kellene fogadnia ha megcsalja a parja, hiszen az jo neki :) Igen, eshet rosszul es felmerulhetnek kerdesek, hogy miert tortent ez, de valojaban csak olyankor tortennek ilyen dolgok, amikor egy kapcsolat doglodik.
en csak probaltam a megcsalast ertekrendbe a helyere tenni ... igen, annyit jelent mint az onkielegites, hiszen az is :)
Ne nevettesd már ki magad, hogy az önkielégítést egy kalap alá veszed a megcsalással!!! Uramisten..... Persze tiszteletben tartom a nézõpontodat, ez is egy vélemény, de bevallom õszintén nem lennék a párod.
Férfiakról szólt a kérdés, nem nõkrõl. Egy szóval sem állítottam, hogy a nõk jobbak.
5-os vagyok kedves 6-os ... szerinted a nok, akikkel a ferfiak felrelepnek mind egyedulalloak? ne viccelj mar ... a nok semmivel sem jobbak.
Miert megcsalas, ha alkalom adtan, egy ritka pillanatban az ember elveszti a fejet? Miert kellene kiolnie magabol a kivancsisagot csak azert, mert van tartos kapcsolata? Miert nem kezelik helyen a dolgokat az emberek? Persze en sem vagyok hive a parhuzamosan futo kapcsolatoknak, de elfogadom az egyszeri, soha vissza nem tero alkalom varazsat.
nem tudom, én csak a kettes pont miatt vagyok itt
En nem tudnám megtenni 25/f
Vannak, akik azt gondolják, hogy õk megtehetik és emiatt nem éreznek lelkiismeret furdalást. Szemrebbenés nélkül megy nekik a hazudozás is, ezek után azt állítja, hogy szereti a feleségét...
pofátlanul, érzelemmentesen!

Hogyan tudok leggyorsabban túllenni azon, hogy megcsaltak a szemem előtt, és ezért vége lett a kapcsolatnak?

Nagyon megalázottnak érzem magam, de szeretem azt a nyomorékot, és nagyon fáj :(

Legjobb válasz: De nem lennék a pasim helyében, amikor az az orrom elõtt próbálna megcsalni... Nézd. Elõször is dobd. Ne is gondolj megbocsátásra. Utána rúgj be, tombolj, hisztizz, bõgj, egyél csokit, panaszkodj barátnõknek, nézz csöpögõs nyálas filmeket, vagy zombisakat, teljesen mindegy, csinálj valamit, amit úgy érzed, hogy tenni akarsz, mindenkitõl függetlenül. Egyik barátnõm például megcsalása után vett 8 üveg sört, megitta, majd az üvegeket egy telepen a falhoz vágta, és egy bottal tovább verte, amíg minden tiszta üvegszilánk lett (valami barátja eltakarította utána, csak mesélték). Viszont utána sokkal jobban érezte magát, már csak a rengeteg pia miatt is. :D Ha kitomboltad magad valahogy, gondolkozz reálisan. Rendben. Megcsaltak. Miért? Te hibád is, vagy csak az övé? Reálisan gondold végig, majd dolgozd fel. És próbálj meg továbblépni, nehéz, de fogd fel úgy, hogy az élet halad, és te minél tovább haladsz elõre, annál elõbb túljutsz ezen az egész sz.arságon. Minden jót a továbbiakban! Remélem segítettem.

De nem lennék a pasim helyében, amikor az az orrom elõtt próbálna megcsalni... Nézd. Elõször is dobd. Ne is gondolj megbocsátásra. Utána rúgj be, tombolj, hisztizz, bõgj, egyél csokit, panaszkodj barátnõknek, nézz csöpögõs nyálas filmeket, vagy zombisakat, teljesen mindegy, csinálj valamit, amit úgy érzed, hogy tenni akarsz, mindenkitõl függetlenül. Egyik barátnõm például megcsalása után vett 8 üveg sört, megitta, majd az üvegeket egy telepen a falhoz vágta, és egy bottal tovább verte, amíg minden tiszta üvegszilánk lett (valami barátja eltakarította utána, csak mesélték). Viszont utána sokkal jobban érezte magát, már csak a rengeteg pia miatt is. :D Ha kitomboltad magad valahogy, gondolkozz reálisan. Rendben. Megcsaltak. Miért? Te hibád is, vagy csak az övé? Reálisan gondold végig, majd dolgozd fel. És próbálj meg továbblépni, nehéz, de fogd fel úgy, hogy az élet halad, és te minél tovább haladsz elõre, annál elõbb túljutsz ezen az egész sz.arságon. Minden jót a továbbiakban! Remélem segítettem.
Az a nyomorék nem szeret téged annyira, hogy a hûség egyértelmû legyen számára. Az se biztos, hogy az volt azeegyetlen alkalom, hogy megcsalt. Mi lenne veletek, ha együtt maradnátok? Ha már most megcsal, akkor a jövõben is meg fog. Mivel már most is úgy érzi, hogy kevés vagy neki, talán már rád is unt, kell valami/valaki más is. Hidd el, kár lekötni az idõdet, az energiádat egy ilyen kapcsolatra, ami halálra van itélve. Fogadd el, hogy nem õ az igazi. Gyászold meg, hogy vége, és lépj tovább. Sírd ki magad, törd össze a tányérokat, ordíts vele, pofozd meg, aztán vegyél egy nagy levegõt, és lépj tovább. Ennek így már nincs értelme folytatni. Nagyon sajnálom.
ismerös a szitu csak én pasi vagyok..csinálj magadnak programot barátnöiddel menj el bulizni a városba moziba vagy bárhova de foglald le magad. mert csak roszabb ha otthon ülsz és rajta filozol.! és az egyik legfontosabb:ha elmész aludni akkor egyböl probálj elaludni mert ha nem akkor eszedbejut a csávo és csak magadat emészted..!2 csaj megcsalt már tudom mit beszélek
Keress masik nyomorekot....?!!
Áh hagyd a fenébe!Többet szóba se állj vele!Még ha keres is, nehogy válaszolj neki!Telefont sose vedd fel neki!Stb...kerüld el nagyon messzirõl azt a férgeT4 Legyél minél többet a barátokkal, barátnõkkel, menj társaságba, állj neki sportolni!Itt a változás ideje!
Hasonló helyzetben vagy mint én.Énis utána kb 3 hétig csak cigi pia és azelõtt sosem cigiztem és ittam.Ezeket ne csináld mint én mert csak magadott tönkre teszed.17/f
Az elõzõ válaszoló vagyok:Találkoz a barátaiddal minél többet és kis idõvel el is felejted.
Nagyon sajnálom :/ Nem szeretnéd részletezni, mi történt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon aranyosa vagytok, már így is egy fokkal jobb lett a kedvem:) nagyon nem tudok még róla beszélni, de a lényeg, hogy késõbb mentem le buliba, és amit megláttam az az volt, hogy egy csajt csöcsörész és smárol vele. :D

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*

Lehet, hogy megvettek ezért, de megcsaltam a párom.32 éves vagyok. Vidéken egy továbbképzésre járok havonta 1x egy héten át, ahol megismertem azt az embert, akivel megcsaltam a párom. Mit csináljak?

Teljesen felkavart a személye, és megtörtént a dolog. Utána nem értette ő sem magát, láttam rajta. Neki felesége van, nekem vőlegényem. Teljesen meglepődtem magamon, eddig hűséges voltam.6 éve tart a kapcsolatunk,4 éve élünk együtt. Megfordult a fejemben, ha lehetne, lecserélném a páromat a másikra, de most rontsak el egy másik kapcsolatot? 200 km választ el tőle. Nagyon rosszul érzem most magam, szenvedek, mint a kutya. A másik fél megmondta, ha nem lenne a felesége, boldoggá tenne engem. Nem tudom kiverni a fejemből.Meg kell, hogy mondjam a vőlegényemnek,hogy megcsaltam?Tudja meg a másik felesége is?Felfedjem magam előtte?Nem bírok sírás nélkül napok óta meglenni,már a vőlegényemnek is feltűnt.Alapjában véve szeretem őt,de mintha valami hiányozna belőle valami

Legjobb válasz: mond el a völegényednek a másik feleségét meg hagyd õrá. a völegényednek joga van tudni és imádkozz nagyon imdákozz hogy annyira legyen megértö mint én, mert akkor talán meg megmenthetõ a kapcsolat. De az a fontos hogy tudnia kell róla, hiszen öt aláztad meg a háta mögött...

mond el a völegényednek a másik feleségét meg hagyd õrá. a völegényednek joga van tudni és imádkozz nagyon imdákozz hogy annyira legyen megértö mint én, mert akkor talán meg megmenthetõ a kapcsolat. De az a fontos hogy tudnia kell róla, hiszen öt aláztad meg a háta mögött...
Remélem kiderül, biztos nem ezt érdemli a szerencsétlen!
Igenis mondja el, mert MINDEN hazugság kiderül egyszer ... és ikább most tudja meg mert az "enyhitö" körülmény lenne hogy azonnal szolsz neki, mintha mondjuk 10 év mulva két gyerek után derülne ki... Legyél vele öszinte hiszen õ is õszintén szeret téged... Vagy nem ér õ neked ennyit...?
Prof, nem tudsz te semmit, ha tíz év múlva derül ki az embert két sörivás meg focimeccs között egyeltalán nem fogja annyira meghatni mint most melegibe, ha a menyasszonyáról derül ki.. Van különbség az igazságos meg ésszerû döntés között bizonyos esetekben..
Túl tudnál lépni rajta és ugyanúgy vele lenni, mint addig? Ha hozzáérsz nem az jutna eszedbe, hogy más is ezt csinálta? nem tudom...Én sem akarnám tudni, ha a párom félrelépne egyszeri alkalommal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és hogy ilyen gyorsan érkeztek. Még elég friss a dolog, úgy gondolom jelen pillanatban, hogy hagyom magamban ülepedni még egy kicsit. Májusban vége a továbbképzés azon hetének, amikor közös óráink lesznek, tehát találkozni nem hiszem, hogy fogok a másikkal többet a suliban és egyébként. Ahogy írtam 200 km választ el tõle. Viszont úgy érzem, talán azért küldte nekem a sors ezt a helyzetet, vegyem észre, valami nem stimmel a jelenlegi kapcsolatomba. Ugye van benne valami?
A kérdés az, hogy mi hiányzik. Ha olyasmi, amit nem kaphatsz meg, akkor annyi. Ha mûködhetne több odafigyeléssel, akkor nincs gond.
Lehet hogy így van, de ha TE így érzed, az már jelent valamit. Szépen tisztázd le magadban, mit szeretnél, mi hiányzik, lehet e pótolni, szeretnéd e helyrehozni. ha nem, akkor tovább kell lépni.
nem elég tökös már neked a võlegényed... nem gerjedsz rá csak szereted... ez itt a gond f19
Shevy! Ha elmondja és együtt maradnak, mindig ez jár majd a férje eszében, "Vajon kivel csal meg legközelebb?". Újra és újra elõ fog jönni ez a téma, szépen lassan elmérgesedik a dolog. Ha nem mondja el, de valahogy kiderül 10 év múlva, akkor egyrészt le is lehet tagadni, ha mégsem, akkor meg lesz egy nagyobb beszélgetés, és kész. Túlteszik magukat rajta. Régen volt, azóta minden ok, minek balhézni? Jól tippelem, hogy te még nagyon fiatal vagy? 20-as évek eleje max?
Nem vagyunk egyformák. :) Nekem ha azonnal elmondaná és látnám rajta, hogy megbánta akkor most innám magam bele a betnbe, de talán tul tudnék lépni rajta és fokozatosan visszaálunk a régi kerékvágásba. De ha évek mulva derülne csak ki akkor ott szó nélkül hagynám ott.
Beleinnám magam a betonba, másnap meg elmennék dolgozni, most 40 évesen már õszintén szólva nem hiszem hogy megérintene a dolog..
neked hogy esne az ha 10 év együtlét után meglepne a gyermekeid anyja azzal, hogy megcsalt... persze lehet lesz*rnád de benned maradna az hogy mi van akkor ha az elmult tiz évben rá gondotl szex közben? Mivan akkor ha több ször is megteszi... satöbbi. Lehet nem tudok semmit de azt igen, hogy ha nem mondja el neki akkor tényleg boritékolhatja azt, hogy a pasi kidobja... 10 évet végig kellene rettegnie hogy "atyaég mikor derül ki?" idegileg marha kellemes lehet tényleg..
Szerintem is ezt magadban kell lerendezni, azzal, ha elmondanád, csak a Te lelkiismereteden könnyítenél és átraknád rá a terhet. Ha Vele akarsz maradni, gyökeres változás, tegyen boldoggá mindkettõtöket a kapcsolat és nem lesz több ilyen, ha meg úgy döntesz, hogy továbblépsz, mert ez nem elég, pláne nem kell még pluszban megbántani.
azt mondta, "ha" nem lenne felesége, szóval nem fogja megmondani, hát én csak olyannal találkoztam, akik nem mondják meg az ilyet, egyébként Téged mit izgat a felesége tudja-e meg v sem, ehhez semmiközöd nincs ha megmondod a võlegényednek, sajnálom, de dobni fog, remélem ezzel tisztában vagy, a bizalmat eljátszottad, soha nem felejtené el, gondolkozzál el, ettõl még dugtatok, ez nem jelenti azt hogy amúgy minden menne együtt, ábrándnak jó, de ez nem biztos, szóval Te tudod mit csinálsz, ja Magadat árultad el a semmiért, mert így egyedül maradsz N
Ne mondd meg a võlegényednek. Azzal csak fájdalmat okozol neki. Gondold át, hogy mennyire komoly a kapcsolatod, mennyire akarod, és ha úgy döntesz, hogy neked ez nem jó, akkor szakíts, mielõtt még késõ lesz. De magát a megcsalást felesleges elmondanod, csak felesleges fájdalom neki.
Dobd föl a póker arcot, és próbáld meg elfelejteni, most ilyenkor amikor már a hülyeséget megcsináltad nem igen van mit tenni, mint csöndbe maradni és magadba ezt úgy kezelni mint egy "baleset"et. Amúgy igen rémesen megvetendõ dolog, de amíg a párod nem t ud róla addig nem fáj neki, az meg jól van úgy, ne is hozd ezt fel sose, az egész rólad alkotott felfogása egy pillanat alatt lenne semmivé... De erre miért nem akkor kell gondolni MIELÖTT lefekszel mással? Most olyan nehéz lett volna NEM lefeküdni Don Juannal? D: Borzalom..
Idõben lépj mert úgy jársz mint én és akkor annak idovel súlyos következménye lehet csak akkor meg lehet h ott egy gyerek is és nem tudsz lépni!higgyel nekem (28l)
na ezért felesleges házasodni. én azt mondom, legyél azzal akivel boldog vagy. egyszer élünk, ne szalaszd el :)
Kérdezõ: Szakíts a võlegényeddel, mert ha menyasszonyként ilyen beficcen, akkor már valami rég rossz. Nem akarlak elítélni, de ez tényleg egy rossz húzás volt és csak akkor lesz a helyén a lelked, ha õszintén tudsz tovább élni és nem egy ilyen keserû pirulával. A másik pár: Ha lehetséges, jegeld az egészet. Az õ döntése, hogy a saját párjával hogyan kezeli ezt. Te azt teszed a legjobban, ha nem mész bele ebbe a szituba. Egyrészt, mert magadat kell elõször egyenesbe tenned, másrészt pedig mert sem õ, sem a párkapcsolata nincs rendben, õ se tudna "boldoggá tenni", mint ahogy magát sem. Arra pedig semmi esély nincsen, hogy te abban a kapcsolatban bármi jó dolgot hozz ki. ui.: Nem elég szeretni az embernek a párját, ha valami közben hiányzik belõle. El kell engedni. Tudom, nehéz, mert jó ember, de ettõl még el kell engedni. E nélkül ilyen ösztön-reakciók jönnek elõ és az ebbõl következõ lelkiismerei problémák stbstbstb. Nettó becsavarodás. Találj olyan embert, akivel boldoggá tudjátok tenni egymást teljesen! Ha hozzá ragaszkodsz, akkor mindkettõtök tele lehet ilyen becsípõdésekkel és félrelépésekkel.

Lányok összejönnétek olyan fiúval akiről az exe azt mondja, hogy őt is megcsalta a srác?

Azt mondta az exe, jófej srác meg minden de ő nem az a srác akire lehet számitani..

Legjobb válasz: Lehet az ex, nem véletlen mondta ezt. Te tudod eldönteni csak,hogy bízol e benne.

Lehet az ex, nem véletlen mondta ezt. Te tudod eldönteni csak, hogy bízol e benne.
Az exe egy kiterjesztés a windowsban :)
össze, de az elsõ félrelépésnél lapát.
hát engem biztos jobban szeretne mint az exét
emlékszem egy hasonló esetre, mikor egy exem annyira kivolt, hogy mindenhol próbált lejáratni, az új nõm elõtt meg fõleg. mikor ez a fülembe jutott hívtam is az újat, hogy az exem átment elmebetegbe és magyarázkodtam már majdnem, amikor azt mondta a lány-tök mindegy mit hadovál össze, nem érdekel, nem tud közénk állni az enyém vagy!-
Jó, jó, de.... normális nõ saját maga megismeri a srácot, aztán saját maga eldönti, hogy az alapján, amit tapasztal, szeretne-e járni vele! Nem az fog dönteni, hogy mit mondott az ex. Sõt, ha esetleg ezt nem az extõl tudná meg, nem is az fog dönteni, hogy egyszer valakit megcsalt a srác! Az ember reménykedik, és ha neki bejön a srác, netán szerelembe esik, akkor reméli, hogy majd õ lesz olyan jó, hogy õt nem csalja meg! Elkezdik a kapcsolatot, és majd kiderül.

Aki egyszer megcsalta a párját, az máskor is megfogja?

És a "részeg voltam" duma az jó kifogás?

Legjobb válasz: Inkább nagyobb rá az esély de nem biztos.

Inkább nagyobb rá az esély de nem biztos.
Szinte biztos.Vki írta itt h ha annyira részeg, a f**ka sem áll fel.
Ha egyszer valaki megcsalta a párját, mi a garancia, hogy nem teszi meg újra? Kifogást lehet találni százat..
Na nálam a részeg voltam nem kifogás. De a "gondok voltak közöttünk", "elbizonytalanodtam" "tévutra vitt", "nem döntöttem helyesen" , "de megbántam és meg szretném oldani" szerintem még jo lehet. Az okot is meg kell keresni. mert ha alapvetõen nem egy hûséges típus akkor nincs mint csodálkozni, de ha nem akkor annak oka lehet ha megteszi. !
A részeg ember úgy viselkedik, ahogy a természete diktálja, csak ilyenkor nem állítják meg a gátlások meg a szabályok, vagy is azt csinálja amit mindig is szeretne, csak nem mer...
a részeg voltam nem kifogás én egyszer megcsaltam de már régen volt 2 éve és nem tervezem újra.
igen az jó kifogás. Ugyanúgy ahogy a csukott szemmel szopatás sem megcsalás. Ezt minden nõnek meg kellene jegyezni.
heheheheheeee részeg voltam? :D én még nem voltam soha annyira részeg, h ne tudjam mit csinálok, szóval nem hiszem h ezt a részegségre lehet fogni... :D
yeeep!
mérget vehetsz rá, hogy újra meg fog történni nem most ivott utoljára életében ugye? biztos adódni fog ismét rá lehetõség, fõleg ha az illetõ nõ
biztos meg fogja...
Én látni se bírnám az illetõt
egyforma cipoben jarunk, es en is ugyanezekre a kerdesekre keresem a valaszt, ugy erzem belehalok, de sajnos tulelem, marad a fajdalom..
Részemrõl nem mûködhetne, egészségesen biztos nem.
Én is jártam így, csak akkor még hülye voltam és nem is egyszer bocsátottam meg neki ezek a dolgok miatt. De most hogy túl vagyok rajta, rájöttem hogy: - Aki egyszer megteszi, megteszi többször is. - Ha valami nem megy, nem érdemes erõltetni. Ráadásul még jól le is húzott engem és a családom is. Hagyd a faszba, jobb ha dobod és csak kis ideig lesz rossz, mintha minden nap azon idegeskednél hogy mikor fog megcsalni. 19/F
A nagyon-nagyon-nagyon ritka kivételektõl eltekintve, NEM ! :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!