Találatok a következő kifejezésre: Megcsaltam a a legjobb (19 db)

Apa megcsalta anyát a legjobb barátnőm anyukájával, mit tegyünk?

Tegnap 2 órával hamarabb lett vége a sulinak, és elmentünk a barátn?mék házába egy kicsit marhulni, és ahogy beleptünk a házba hallottuk, hogy az anyukája jól érzi magát éppen.

Legjobb válasz: Én elmondanám a helyedben anyukádnak az egészet, a barátnõd helyében pedig apukájának. Rohadjon meg az ilyen ott ahol van, viselje a következményét. Szegény barátnõd viselje ezután, hogy mindig ott van apukád? Undorító.

Én elmondanám a helyedben anyukádnak az egészet, a barátnõd helyében pedig apukájának. Rohadjon meg az ilyen ott ahol van, viselje a következményét. Szegény barátnõd viselje ezután, hogy mindig ott van apukád? Undorító.
Ha ez igaz lenne, akkor nem írnál ilyen viháncolós módon róla. Marhára kétségbe lennél esve, mert tudnád, h ez a te és a barátnõd családjának a felbomlását is jelentené. Miért kell ilyen sztorikon viccelõdni? Foglald el magad más játékkal.
hány évesek vagytok?
Szerintem ne tegyetek semmit. Gondoljátok végig, milyen lenne, ha szétesne emiatt a két család. Akarjátok ezt? Nem mindig jó ha kiderül az igazság. (Kis zsebpénzkiegészítés, szólni a vétkezõ szülõnek, hogy kis pénzzel rontsa már el az emlékezeteteket.)
Ez nagyon izgi, tök jó, lehet mostohatesók lesztek!Jó ez így, ne tegyetek semmit!
Utolsó! Ez jó ötlet. Nagyot nevettem rajta.
Ez elég izgi családi dráma! Szerintem a barátnõd kérdezze meg hogy ki volt nálad tegnap anya?és majd onnan vigyétek tovább az ügyet.
jah igen , férfiak sose fogják elmondani magától az igazat :) )
te tudod..szegény anyukád :( de azért beszélj apuddal mindenképp, mert nem érdemli anyád, amit apád tett..még másik bnõdnek apja se érdemli ami anyja tett...elég gusztustalanok..sose fogom érteni embereket, h minek házasodnak össze ha nem elég az 1ember, csak csalni tudnak másikat...:/
Okos gyerekek vagytok. Nem kell szétrobbantani két családot. Tartsátok titokban, és felejtsétek el, hogy mit láttatok.
A kérdező hozzászólása: Apu nem bírta. Ma reggel elmondta anyunak... áthívták a barátnõmet és a családját és kultúráltam megbeszéltek mindent. Anyu sírt, apu szintén, a másik két szülõ is, mi is. Mi lányok elmondtuk, hogy szeretjük õket, nem szeretnénk ha emiatt válnának... Anyum nagyon kikészült, de kész megbocsájtani apunak, de egyelõre nem képes elviselni az érintését sem. Indok továbbra sincs, azon kívül, hogy megkívánták egymást. A barátnõm apukája miután mindenkit meghallgatott, kijelentette, hogy megbocsájt, de többet nem akar errõl beszélni, a részérõl el van felejtve és szeretné tovább szeretni a nejét, a gyerekeit.
örülök mg megbeszélték , de az kell mondanom , h sajnos szülõknek benne marad a tüske örökre :( nem lesz túl jó..
A kérdező hozzászólása: Az biztos, hogy semmi sem lessz olyan mint régen volt, és hiába fog mindenki jópofit vágni, ennek a dolognak az árnyéka kísérteni fog. De azért örülünk, hogy megmaradnak a családjaink.
A kérdező hozzászólása: Nem, ezt majd apa elmondja ha már nem képes élni a bûntudatával, de ismerem anyut és tudom, hogy kikészülne... én nem akarom, hogy a családom és a barátnõm családja szétessen. Nem viselném ha miattam szakadna szét a családom... pont egy válás hiányzik, meg gyerek elhelyezési perek, meg az, hogy szétszedjék a tesóimat. Apa hülye volt, de én attól még szeretem, mert soha semmi rosszat nem tett sem ellenem sem más ellen. Most gyûlölöm, de érthetõ.
az lenne leghelyesebb h elmondjátok szülõknek..nem jó titkot tartani, szerinted válaszadók jó nektek , h gyerekek szenvednek? gratulálok akik mondtak, h titkon õrizék meg gyerekek amit láttak..kedves válaszadóinak kívánom, h gyerekeid is titkon is tartanak, és hidd.., h rendben van mikor nem is..
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük. Én apuval, a barátnõm az anyukájával. Arra jutottunk, hogy nem mondjuk el, a másik két szülõnek, ezt megtartjuk a mi kis titkunknak. Végigbõgtünk 3 órát, se apunak se a barátnõm anyjának nincsen mentsége, nem tudják miért tették ezt. Szeretnek minket, a családjukat... én inkább meghalok mintsem elmondjam ezt anyunak.
ne tegyétek tönkre a saját családotokat, de adjátok tudtára a faterodnak és a barátnõd anyjának, hogy tudtok róla és többet elõ ne forduljon mert kiborítjátok a bilit
Hát még ha nem is használnátok fel de fényképet csinálni...
A kérdező hozzászólása: Sem a barátnõm sem én nem akarunk zsarolni senkit. Egyszerûen nem fogjuk miért kellett ezt csinálniuk, egyszer sírunk egyszer röhõgünk, mert nem értjü és nem hisszük. Az én anyukám, csinos, ápolt, jó feleség és jó anya, és esténként hallom, hogy jó szeretõ is. A barátnõm apja meg jóképû, jól keres és mindig a család az elsõ neki. Nem értjük hogy ez a két ember miért érdemelte ki a hûtlenséget a társától. Iszonyatosan féleg, hogy szétmennek a családjaink, nekem két öcsém van, kicsik még és nem értenék mi történt. A barátnõmnek 4 testvére van, szerencsére õk már nagykorúak és értelmesebbek mint az öcsik. Annyira nevetségesnek találom ezt a helyzetet...
Ötös! Nem viccnek szántam.
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk. Bazi izgi én is össze vissza izgulóm magam, meg a barátnõm is. Majd elõvesszük szerintem a két bõvérût.
Uhh ez durva történet...Olvastam végig. Ilyenkor mindig összeszorul a szivem, hogy hogy lehetnek az (ráadásul még szülõk is!!) emberek ennyire felelõtlenek, és hogy élhetnek ennyire az ösztöneiknek... Azért vagyunk emberek hogy tudjuk kontrollálni magunkat, és nem állatok módjára szexelni össze vissza aki a szem elé kerül. Nem is tudom ha velem történne ilyen mit tennék, a megcsalt fél helyében, nyilván mérlegelni kell a családot, és a tettet. Nyilván már soha többé nem fog(a megcsalt fél) bízni a társában, egy ilyet nem lehet megbocsájtani. Lehet hogy szóban már megbocsájtottak egymásnak, de lelkileg feldolgozni azt hogy az apa vagy az anya a saját családját megcsalja, és visszaél a bizalommal, azt lehetetlen feldolgozni. Sok idõbe és erõfeszítésbe kerül. Az is megtörténhet ha sok ideig nem tudják ezt feldolgozni a megcsalt felek, akkor inkább elválnak. Mert mondjuk minden vitában ezzel jön elõ a megcsalt fél(ami teljesen érthetõ..) Egyszerûen nem értem azokat az embereket akik megcsalják a partnerük. Hogy tudnak a megcsalás után a partner szemébe nézni egyáltalán? Hogy tudják elhitetni velük hogy minden szép és jó? Hol van ezeknek a lelkiismeretük? Hogy tudnak ilyet tenni azzal akit állítólag szeretnek? Ha igazán szeretnék, akkor ellen tudnának állni a kísértésnek. Én elítélem azokat akik megcsalják a partnerüket. Ha valami probléma van a kapcsolatban nem a félredugással kell megoldani, hanem beszélgetéssel, és ha mást akarnak akkor elõbb beszéljék meg a jelenlegi partnerrel. Ha mást kívánnak akkor szóljanak a partnernek.. szerintem jobb tudni a dolgokat, mintha titokban a hátad mögött tennék, és ha nem tetszik az hogy meg akarnak csalni akkor lehet ellene tenni... Szóval képtelen vagyok megértni azokat akik megcsalják a partnerüket, és ilyen tisztességtelenül bánnak velük.

Milyen baratno az aki eddig a legjobb baratnomnek vallotta magat es most elvette a pasimat es raadasul a pasim is azert van vele hogy engem mergesitsen (mert megcsaltam, de nagyon megbantam)?

de ezt o nem veszi eszre...es nagyon ugy tunik hogy mar ugy banik vele mintha szeretne,1evet jartunk es ez most nagyon faj nekem hogy a volt legjobb baratnom igy csinal velem,es raadasul most a volt pasimat is annyira ellenem uszitotta hogy hallani sem akar rollam meg bocsanatot sem tudok kerni ......mindent ami ram emlekeztet kitorult(kepekete smseket szamomat es mindent amivel eddig ram emlekezett)vajon meg szeret es ha igen hogy tudjam viszakapni nagyon megvaltozott es oriasit csalodtam benne nem gondoltam hogy ennyire meg tud utalni es azzal jar akit eddig a legjobban utalt.....roviden ennyi kerlek segitsetek irjatokkkkkk elore is kossszi

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy a szerelme és a gyõlület között nagyon kicsi a határ. És könnyen egyik átcsaphat a másikba. Ha valaminek hatására (itt konkrétan arra gondolok, hogy megcsaltad) téged megutál, azt aki eddig utált, most megszerethet. Nagyo hibáztál akkor, amikor megcsaltad és azzal is, hogy nem beszéltétek meg rendesen. Mostmár felesleges bármit is csinálnod, soha nem lesz olyan, mint régen volt. Felejtsd el, õ is ezt teszi. Te is keress valaki mást.

Azt szokták mondani, hogy a szerelme és a gyõlület között nagyon kicsi a határ. És könnyen egyik átcsaphat a másikba. Ha valaminek hatására (itt konkrétan arra gondolok, hogy megcsaltad) téged megutál, azt aki eddig utált, most megszerethet. Nagyo hibáztál akkor, amikor megcsaltad és azzal is, hogy nem beszéltétek meg rendesen. Mostmár felesleges bármit is csinálnod, soha nem lesz olyan, mint régen volt. Felejtsd el, õ is ezt teszi. Te is keress valaki mást.
Akkor õ nem is a barátnõd.Én is voltam hasonló helyzetbe.Csak akkor még a legjobb barátnõm eggyütt volt a pasijával amikor a pasija próbálkozott nálam.Jól nézett ki meg tetszett is de nem foglalkoztam vele mert nem akartam hogy egy pasi miatt tönkremenjen a barátságunk.A barátnõm tudta hogy engem környékez de késõbb a pasit dobta mert nem volt hûséges megcsalta egy másik csajjal és a barátságunk is megmaradt. Szerintem hagyd a picsába a volt pasidat és az "állítólagos" barátnõdet.Ha tényleg igazi barátnõd lenne akkor nem csapta volna le a kezedrõl a pasidat.Ne foglalkozz velük.Keress magadnak egy másik pasit.
Az a csaj egy szemét lozyo lehet! Annyira utálom az ilyen csajokat! A kétszinüség, a pofatlanság tetõfoka!!! Hogy lehet valaki ennyire szemét! Amugy a pasiról hát az az igazság, hogy nem akarlak elkeseriteni de sztem már soha nem lesz olyan mint régen és elhiszem hogy megbántad de sajnos már késõ és sokan jártak sztem még igy, de sajnos késõre gondolkodtál már! A srác sztem nem fog megbocsájtani neked már csak azért is mert mindenkinek van büszkesége! Sajnos a becsületedet eljátszodtad ezzel nála és azt bizony nehéz vissza szerezni, fõleg ha ellenségeddel barátkozik jobban mondva ha jol értettem akkor járnak! Õ ha elcsavarta a fejét akkor sztem nem arra fog törekedni hogy kibéküljetek, (mert sztem azzal elveszitené õt)hanem inkább ellened forditja! Ez a logikus! Szerintem jobb ha elfelesjted õt, tudom nehéz lesz, de igy lesz jobb, mert hanem csak szenvedni fogsz és az nem éri meg, tudod szerintem nem érdemli meg egy pasi sem hogy sirjunk és szenvedjünk miattuk! Nem érdemli meg senki hogy sirjunk miatta, de aki megérdemli az nem sirat meg!!! Remélem sikerül elfeledni!!! Sok szerencsét az életben!!!
Hát vágjál vissza..jelentkezek a pozícióra :D
A kérdező hozzászólása: az elso kommentelonek......h irjon az emailcimemre vagy vegyen fel yahonnnnnn [email protected]
A pasid a barátnõd miatt hagyott ott téged??mert ha igen az jelenti azt hogy elvette tõled...vagy mér akarsz bocsánatot kérni?szerinmtem majd az idõ megold mindent és esetleg még jóba lesztek de nem biztos hogy ebben az esetben is van második esély...
sztem + a csávó még mindig szeret, de egy ien csalódást nem ért túl, h megcsaltad. a bosszú édes, féltékennyé akar tenni, és a reakciót, h utána áhitozol<--- pont ezt várta!!! sztem hagyd, ez már egy vesztett csata.

A barátnőm kitalálta, hogy vonjuk be harmadiknak a legjobb barátnőjét. Ennek örülnék is ha nem lenne az az apró kellemetlenség, hogy pont vele csaltam meg a barátnőmet. A barátnőm tudja, hogy megcsaltam, csak azt nem, hogy vele. Mit tanácsoltok? !

Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.

és a legjobb barátnõje ebbe belemegy??? jesszus. inkább mond el az igazat. ne akarj vele jobban kiszúrni és ne akard jobban megalázni.
Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.
gerinces figura vagy te is meg a barátnõd legjobb barátnõje is... hogy mit csinálj?
Vicc vagy ember...
Ez tök egyszerû. Megteszed és ha utána felmerül bármilyen szexuális összhang te és a barátnõd barátnõje között, akkor erre foghatod majd...
Szerintem meg inkább ne mondd el! Minek felhánytorgatni, ha mostanra túltette magát rajta, és megbocsátott? Egyébként is, most õ maga ajánlotta fel önként, hogy megdughatod a legjobb barátnõjét még egyszer, nem?
Ez hülye kérdés. Csináld 3-asban és kész.
pacsi testvér! :D
Szerintem viszont dugd meg mind a kettõt, majd a végén mondd el a barátnõdnek a meglepit. :D Annyira úgysem fog haragudni, ha megtudja, hogy olyannal csaltad meg, akivel amúgy is engedélyt adott rá. Toljad nekik!
A kérdező hozzászólása: Vicc vagyok ? Nem hinném, mivel nem akartam megbántani, ezért nem mondtam meg neki, hogy pont a barátnõjével.
Nem értem az ilyen emberek miért nem hullottak ki az evolúció során. Érzelmi nyomorékok vagytok utolsó 3.
ÉN ezt nem csinálnám meg. Én csak azt mondtam, hogy a barátnõjének látszólag már úgy is mindegy. 90%, hogy õ is leszarja az egészet.
mondom a megoldást: jól megrakod mindkettõt, aztán megkéred a harmadik lányt hogy nyalja ki a barátnõdet amíg te megrakod hátulról. Menet közben amikor tele a szája csiklóval, elmondod hogy mi a szitu :D

Mar megcsaltam a paromat többször is, de nem jött ra. Nem fog rájönni arra sem ha a legjobb barátjával csalom meg? Meg kiszeretnem probálni növel is ugy hogy a parom ott van.

Nagyon tetszik nekem.en irtam azt a kerdest is ,hogy 3 pasival szeretnem ugyhogya harmadik a parom.

Legjobb válasz: Hát ha az tényleg a legjobb barátja, akkor elég hülyeség hogy rá akarsz mászni. Ugyanis a legjobb barát iylenkor ezt elmondja a barátjának, vagy ha nem akkor nem is a legjobb barát. Sztem amúgy vissza kéne venni az állatias ösztöneidbõl. Nem azért mert 3mal, meg egy nõvel is akardod. Azzal még semmi baj. De az hogy folyton megcsalod csak mert megtetszik neked, ez-az(fû-fa ha úgy tetszik) nem civilizált emberre hanem vmi õskortól nem fejlõdött ösztönei irányította élõlényre vall. Azt meg hogy 3masban akarod nõvel és a pároddal, azt vele beszéld meg, arra lehet hogy rá tudod venni. Az ilyesmi beindítja a pasik fantáziáját. Jah és ne akard összeugrasztani a barátaival. Nem érsz neki annyit.

Minek tartod akkor a barátodat, ha össze-vissza csalod? Honnan a fenébõl tudjuk, hogy rá fog-e jönni? Lehet. Most lehet hogy lebuksz mint a gyöngyhalász... A pároddal kellene megbeszélned, hogy szeretné-e egy másik pasi fenekét nézegetni, miközben együtt vagytok. Ízlések és pofonok...
már írtam a másik kérdésedre is. Szerintem hagyd el a pasid és akkor kiélheted magad minden téren. A "barátjával", minden második férfival aki szembe jön veled az utcán, és nõkkel is. Nem hiszem, hogy ezt érdemli szegény srác, mert te nem tudsz nyugton maradni a [email protected] Ha ennyire viszket azzal ne õt alázd meg!!! És nem hiszem, hogy imádod õt, ahogy az elõzõ kérdésedben írtad, mert ha szeretnéd egy kicsit is, nem vágnád át a fejét és nem aláznád meg ennyire. Érdekes egy szerelem...
Én imádkozom hogy a barátod észrevegye hogy mekkora egy b*dös k*rva vagy mielõtt mindenféle betegséget hozol rá! Szánalom! 3 férfival akarod? Egyik a vaginádba, másik szádba harmadik meg a seggedbe mi? hû-ha:D
Hát ha az tényleg a legjobb barátja, akkor elég hülyeség hogy rá akarsz mászni. Ugyanis a legjobb barát iylenkor ezt elmondja a barátjának, vagy ha nem akkor nem is a legjobb barát. Sztem amúgy vissza kéne venni az állatias ösztöneidbõl. Nem azért mert 3mal, meg egy nõvel is akardod. Azzal még semmi baj. De az hogy folyton megcsalod csak mert megtetszik neked, ez-az(fû-fa ha úgy tetszik) nem civilizált emberre hanem vmi õskortól nem fejlõdött ösztönei irányította élõlényre vall. Azt meg hogy 3masban akarod nõvel és a pároddal, azt vele beszéld meg, arra lehet hogy rá tudod venni. Az ilyesmi beindítja a pasik fantáziáját. Jah és ne akard összeugrasztani a barátaival. Nem érsz neki annyit.
Ha csak szexuális kapcsolat, akkor biztos tetszene neki, és valószínûleg az sem érdekelné, ha a barátjával lefeküdnél. Ha érzelmek is vannak a párod részérõl, akkor undorító, hogy ilyeneken gondolkodsz.... Egyébként gyanítom, hogy nem lehetsz túl "értékes" nõ, ha fûvel-fával lefekszel....
szerintem kiábrándító egy nõ lehetsz. Megcsalod a párod többször is, majd beakarsz vonni idegenegek. személy szerint undorítónak találom. lehet lepontozni, ez van. Ilyen barátnõm lenne.. szégyen!
Wow. Te nem vagy semmi:D:D Legjobb baráttal megcsalni..áhh ez kész. Tervezed vagy mi? És ilyen a legjobb barátja is?:O Én sem vagyok jó kislány, de pofám nem lenne a pasim barátjának még csak közelébe se menni. Lehet lepontozni, de ez igen gáz.
Mekkora qrva vagy:OO
A kérdező hozzászólása: deen ugyisszeretnem, hogy a parom meg en meg nok.szeretnem látni ahogy kikeszitsuk mi nok a paromat, biztoselvezne.elmondjam neki ez tetszene neki?a ferfiaknak tetszik nem?-->> Elõszõr ehhez szólnék hozzá: szinte midnen férfi fantáziál errõl, de nem biztos hogy a valóságban is akarja. És lehet hogy ez után kezdene gyanakodni, ha van esze. A Kérdésedre válasz: rá fog jönni, és akkor lehet h sikerült egy több évest baráti viszonyt tönkre tenned. Ehhez gratulálni tudok csak. Ha meg egy nimfománis vagy, haygd ott a csávót, jobb lesz neki is, mi elõtt elkap valamilyen betegséget.
Exeim én is csaltam, sõtt! el is mondtam nekik, de nem nagyon hittek nekem, azt gondolták kamuzok, a nõkre akkor is és most is vágytam! ez viszont kevésbé feküdt nekik!!! a pasiknak ez a téma addig fekszik amig nem a saját nõjükrõl van szó akit tényleg és nagyon szertnek, és akarnak gyerekeik anyuknak! szala ha elmondod könyitesz magadon és nagy valszinûséggel nem is hiszik el! am nálam szar volt a szex ezért is csaltam, és ezért vásgytam akkor jobban nõkre is! mára szerencséra a csávom egy isten! igy már csak istennõm keresem, persze idegenek számára ez is gáz, csakohogy én meg szarok a véleményekre, az én nõ álatali kielégültségi vágyamon csak tett segít, vélemény aligha, akinek nem fekszik az I. J. Kinek ez jüön be kinek az! Emberek! Jó volna felfogni! am meg ha mindenki egyforma lenne elég uncsi lenne ez a világ!
Lepontozhattok... HA ezek után TE nyugodt arcal be mersz feküdni a párod mellé az ágyba vagy meg mered csókolni vagy csak a kezét megfogni... Akkor neked nem 3 pasival meg mindennel kéne hanem AZ hogy a barátod ezekre rájöjjön. és ilyen angnemben h megcsaltam többször is de nemjött rá.. haha.. ehhez azért már pofa kell ember... és akkor még a párodnak nevezed... Eggyüttérzek a pasiddal..
Szerintem mondd el a pasidnak, hogy megcsaltad már vagy 1000x. Nem hiszem, hogy szerelmes lennél belé, mert akkor nem lenne szived bárkivel lefeküdni, hanem az eszedbe jutnának a párod érzelmei. Hagyd el, ne kínozd tovább, hisz 1x ugyis megtudja majd, még ha utólag is, és biztos hogy fájni fog neki. Ha meg szabad leszel, akkor azzal fekszel le akivel akarsz, és nem teszel tönkre egy másik éltete (is).
Nem tudom milyek közegben élsz de az én baráti köreimben van annyi betyárbecsület, hogy házinyúlra nem lövünk.
sztem ez kamu. nem hiszem el, hogy léteznek ekkora primitív selejtek. ha mégis igaz a kérdés, akkor te egy génhiba vagy anyukám. remélem elkapsz gyorsan valami nemi betegséget és kiszenvedsz.
Kedves kis nõci lehetsz te. Meg biztos jól kereshetnél, kár hogy nem vezetsz üzletet... Akkor nem lennél ribi, csak prostituált... Valószínûleg rá fog jönni elõbb-utóbb. De ha tényleg barátja a srác, az lesz az elsõ, hogy téged leráz, és elmondja a barátodnak, mekkora K vagy...
Szerintem mondd el az egészet a "párodnak". Az, hogy így átvered, egyszerûen gerinctelen, szégyenletes. Talán szerencséd lesz és a pasid is ekkora szexõrült és benne lenne minden buliban.
Szerintem menj el pornózni, ott sokmindent kipróbálhatsz, pénzt is kapsz, és élvezni fogod a munkádat.
A kérdező hozzászólása: nem pontoztamle senkit , orõlok a valaszoknak, nemoskori vagyok, , de imadom a szexet minden mennyisegben errol nem tehetek szertetem ejjel-nappal amikorcsak van ra idom esaki megtetszik...
A kérdező hozzászólása: deen ugyisszeretnem, hogy a parom meg en meg nok.szeretnem látni ahogy kikeszitsuk mi nok a paromat, biztoselvezne.elmondjam neki ez tetszene neki?a ferfiaknak tetszik nem?
Mekkora kummák van a világban, te jó ég. Hogy van neked erre pofád te 15 éves kis takony, mert több nem lehetsz. Elõttem szóló is kb annyi... De legfõképpen édesanyádat és édesapádat tudnám jól pi*sán rúgni, hogy nem törõdött veled, ezért most egy [email protected] nagy riban c kurv a lettél. Remélem, ha egyszer leálssz az ilyenekkel és lesz egy normális párod, majd megcsal és megtudod milyen érzés Lehet lepontozni

A legjobb baratnomet a pasija megcsalta a masik legjobb baratnommel, mar fel eve tortent, es nem birom tovabb, elmondjam?

A pasija egy igazi szemetlada, de viszonyt a masik lannyal sem akarok kicseszni, mert neki is rossz lenne es mar nagyon megbanta, es a ket lany nagyon jo baratnok.

Legjobb válasz: A lehetõ legrosszabb helyzetben vagy, mert esélyes,h meg fog szakadni köztetek a kapcsolat, megharagszanak Rád. A szerelmes lányok nem mindig látják racionálisan a dolgokat... Szerintem el kell mondanod! Én a helyedben, rögtön elmondtam volna, fõleg,ha a legjobb barátnõmrõl van szó... gondolj bele, milyen érzés lehet,h a pasid akit szeretsz megcsalt egy olyan lánnyal, akinek mindent elmondasz és akiben 100%-ig megbízol...undorító

A lehetõ legrosszabb helyzetben vagy, mert esélyes, h meg fog szakadni köztetek a kapcsolat, megharagszanak Rád. A szerelmes lányok nem mindig látják racionálisan a dolgokat... Szerintem el kell mondanod! Én a helyedben, rögtön elmondtam volna, fõleg, ha a legjobb barátnõmrõl van szó... gondolj bele, milyen érzés lehet, h a pasid akit szeretsz megcsalt egy olyan lánnyal, akinek mindent elmondasz és akiben 100%-ig megbízol...undorító
hú, nagyon jó barátnõk lehetnek:DD Ha eddig nem mondtad el, akkor most minek.Reméljük rájön a pasi barátnõje, hogy mekkora szemét.
Én is elmondanám, akkor is ha tudnám biztosra, hogy ezért megharagszik rám mind két barátnõm... Egyrészt ilyen nincs, hogy barátnõm pasijával lefekszem, elképzelni sem tudom! Ha tõlem megkérdeznék akarnék e errõl tudni vagy sem, azt mondanám akarnék! NEm akarok egy olyan álomvilágban élni ahol nincs õszinteség, csak hazugság van. Még késõbb is kiderülhet ez, akár a pasi hibájából, akár a barátnõ hibájából, de mi lesz ha megtudja te tudtál errõl és mégsem szólnál neki! Akkor már téged is elveszítene...

Megcsaltam a barátomat, a két legjobb barátnőm tudja. Tényleg a legjobbak, de volt már rá példa, hogy segítség reményében elmondtak titkomat. Van esély rá, hogy ezt is kikotyogják?

Legjobb válasz: Van az a mondás, hogy "három ember is meg tud tartani egy titkot, ha abból kettõ halott". Azért reménykedhetsz, csak nem érdemes.

Van az a mondás, hogy "három ember is meg tud tartani egy titkot, ha abból kettõ halott". Azért reménykedhetsz, csak nem érdemes.
Gratulálok. Benned sem sok gerinc van. Szegény srác. Nem elég h megcsaltad még mástól is kell h megtudja
Van. Nem is kicsi.
Bár az ötös találatom lenne olyan biztos, mint az, hogy a lányok elszólják magukat!!!!!
bizony van. ez szar helyzet. ha van benned tartás, akkor: 1, legközelebb nem csinálsz ilyet 2, elmondod a barátodnak hidd el, jobb, ha tõled tudja meg, mintha mástól kéne. akkor talán még egy kis becsületed is marad...
ha megcsalod a barátodat akkor legalább annyi eszed lehetne hogy nem mondod el senkinek
Valld be neki inkább :S
Legjobb barátnõ esetében nincs olyan hogy kikotyogja bármi titkod is...
Mondd el a barátodnak, ennyit megérdemel. Amúgy miért vagytok együtt ha nem szereted? Mert ugye ha megtudtad csalni, átb*szni akkor nem szereted...

Megcsaltam a legjobb barátjával. Mit tegyek? Elmondjam, vagy ne?

Tudom, hogy amit tettem, az szörnyû. De a barátommal mostanában sokat veszekszünk, nagyon az ellentétei vagyunk egymásnak.

Legjobb válasz: Legyél õszinte és mondd el neki.

Legyél õszinte és mondd el neki.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem ez vonz bennük. A barátom szülei sem szegények, és a legjobb barátja is népszerû (népszerûbb, mint a barátom). De ezek engem nem érdekelnek. Nem az anyagi helyzet, vagy a "menõségi mérce" alapján döntöm el, hogy kivel szeretnék együtt lenni.
szakíts a barátoddal más indokkal, és ásd el magad. csá
de igen anyagias vagy ha a tagadasodban igy kifejted ezeket a dolgokat meg h ki mennyire nepszeru, sztem áruld el a baratodnak, ugy fer. Mert az ilyen barat nem barat es az ilyen baratno meg egy olcso lotyo... Ez az igazsag ne hagyd h hazugsagban eljen csori, ez a legjobb mit tehetsz, aztan majd a kovetkezonel nem kefelsz felre...
Szakíts a gyerekkel elég baja lesz már attól is h megcsaltad de mért pont a legjobb barátjával elég nagy rib4nc vagy tudod am hogy is hívják a barátodat Norbi? (Monika show:D)
Ha félsz h mit mond a barátod akk alap h nem mondod el jó igaz ez nem megoldás de, ha szereted a barátod és annyi becsület van benned akkor elmondod neki sztem így lenne a legjobb :) én viszont nem támogatom azokat a hozzászólásokat akik elitélnek..más is lehet hasonló helyzetben, mint te. És megértem h nem tudsz kit választani..de ne ess kétségbe ez ki fog derülni egyhamar:) csak jól válassz ne hirtelen fellángolásból.;)
Kedves 10-es, már megbocsáss, de tévedsz abban, hogy senki sem érdemli meg, hogy megcsalják. Tudod, ha engem csalnának, elgondolkodnék, hogy vajon mit csináltam rosszul, mi az, amiben kevés voltam a páromnak. Mert ha engem megcsalnak, az az én kudarcom! Hangsúlyozom, feltételes módban írtam ezt, mert mindig nagyon odafigyeltem, hogy a kapcsolataimban a partner mindent megkapjon. És itt nem az anyagi oldalról beszélek. Egy kapcsolatért ugyanis tenni kell, napi szinten megdolgozni érte. Ha beletespedünk, nem figyelünk rá, óhatatlanul is elsilányul. Hogy a kérdésre válaszoljak: Kérdezõ, NEM szereted a barátodat. Valamit érzel irányában, de ez messze van a szerelemtõl, erre idõvel rá fogsz jönni. (higgy nekem, az öreg csókának.) Úgyhogy lépj. Vagy az új fiúval, vagy valaki mással.
Igaz is:)
Szerintem, mondd el a barátodnak, hogy megcsaltad, mert annyi jár neki. Ha úgy van, ahogy állítod, hogy szereted a barátodat, akkor nem csaltad volna meg. Hamarabb kellett volna gondolkoznod. Nem bántásból mondom, de ez az igazság.
Ne játszd meg hogy nem érdekel hogy tele vannak:D
ez a kérdés már volt, most is azt tudom mondani hogy szakíts a barátoddal és lehet hogy lusta, meg nem hozzád illõ, de attól még nem érdemli meg hogy megcsalják senki se érdemli meg
ismerõs nem részletezem, de szakíts vele úgyis kiderül, meg a bûntudat is ott van, hogy elmondod e neki az már a te dolgod
Csináld tovább ezt a dolgot. Titokban lehet együtt mindkettõvel! :D
Magyarul egy naplopót akarsz lecserélni egy mintagyerekre, akinek anyuci, apuci mindent megadott... nehéz választás. De inkább a második, mert õ legalább még valamennyire a Földön jár. Ha csak közülük lehet választani.
A kérdező hozzászólása: Az egyik nem naplopó, a másik nem mintagyerek. Mindkettõben van valami, ami szerethetõ és ami vonz. Mármint, a barátommal tény, hogy sokat veszekszünk, meg 10 perc alatt felidegesít azzal, hogy neki kb. mindenre az a válasza, hogy "mindegy", de azért szeretem... És éppen ezért nehéz ez a döntés.
A másik meg gazdag mi?
A kérdező hozzászólása: Ebben a témában nem érdekel, hogy melyiküknek milyen az anyagi helyzete.
te meg egy rib4nc vagy, mondjuk ki :D
egyikben azt vonz hogy népszerû, másik meg gazdag, nehéz
Mik lettek a fejlemények? Szakítottál? Vagy továbbra is kettõs játékban vagy?

Megcsaltam a pasimat a leges legjobb fiú barátommal. Mit tegyek?

Hát ez a fiú már 9-es korom óta a legjobb fiú haverom...még soha nem történt meg...feljött a könyvért amit kölcsön adott nekem és egyszer csak az ágyban kötöttünk ki...a barátom szemébe se merek nézni én nagyon szégyellem magam...mit tegyek?:// 21/L

Legjobb válasz: Ha meg tudtad csalni voltál olyan bátor akkor szakíts vele, mert nem érdemel így meg téged!

Ha meg tudtad csalni voltál olyan bátor akkor szakíts vele, mert nem érdemel így meg téged!
Mondd el a pasidnak, kérj tõle bocsánatot, és csendben tûrd, ahogy szakít veled, mást nem tehetsz.
Lõdd fejbe magad!
jó nagy ribanc vagy ..
Tedd meg újra, ha már egyszer megtörtént, egy második nem ront a dolgon.
Nem kell szítani a tüzet a nõi és férfi sztereotípiák között. Vannak más sztereotípiák is: mint gondolkodó, különbségtételre képes egyének, és azonosságokban gondolkodó, szûklátókörû emberek, akik egy tett, egy hiba miatt teljesen elítélnek valakit. Megcsalni a párodat helytelen, függetlenül az okoktól. Azért az a neve, hogy megcsalás. Tök mindegy, hogy nõ vagy vagy férfi. Ha már megtörtént, akkor már csak az a kérdés, hogy hogy viselkedsz a hibáddal kapcsolatban: felvállalod, megpróbálod helyrehozni, vagy továbbra is gyáva, hazug leszel, elhallgatod a tettedet, és ezzel egy folyamatos hazugságban élsz. Nincsenek tökéletes emberek, de van helyesre törekvés és nem törekvés. Ha már valaki megcsalt egy másikat, akkor én azt tisztelem jobban, aki utána felvállalja, és megpróbálja helyrehozni, bevallja magának is, hogy helytelen az, amit csinált. Igen, szar lesz, és rossz lesz, de nincs szépség, elegancia és kellemes érzés a megcsalás következményeiben. Mégha nem is mondod el a másiknak, akkor is megmérgezed a kapcsolatot. Nem fog eltûnni a dolog csak azért, mert nem mondod el. Soha többet nem fogsz tudni olyan bensõséges kapcsolatot kiépíteni azzal, akit megcsaltál, és õ is érezni fogja, hogy valami más. Ezeket az érzéseket aztán mindenféle másra kenik az emberek, hogy hát "elmúlt a szerelem", meg mindenféle mondvacsinált racionalizálás. De a kapcsolatok alapja az õszinteség, kölcsönös csodálat és együttérzés. És ha folyamatosan tudod, hogy nem mondod el neki, az mindenféle más érzelmet is produkálni fog benned, amivel megpróbálod elérni, hogy "igazad legyen". Hibákat kezdesz találni a másikban, amiket eddig meg se láttál, hirtelen idegesíteni fog állandóan, már nem szívesen beszélsz vele. stb.
Tyler mit vársz? Ha férfiként csalod meg a nõt, akkor egy szemét állat vagy. Ha a nõ teszi ezt, akkor õ nem tehet róla, mert szerelmes lett, elragadták az érzelmek, õ ártatlan stb. Szánalmasak. Ha egy srác tette volna a kérdést, már 10 oldalnyi anyázó nõi komment született volna.
Figyelitek amugy, hogy itt minden lany mero veletlensegbol csalja meg a baratjat? "egyszer csak az agyban kotottunk ki", "csak ugy megtortent", "picit ittam, ezert nem emlekszem" -esatobbi. Mintha ezzel fel akarnad menteni magad, hisz Te amugy jo ember vagy, ez csak egy pillanatnyi megingas, egy gonosz mano muve, aki atvette az iranyitast a tested folott...Legalabb magadnak ne hazudj. Az ember senkit nem csal meg veletlenul, egy ilyen tett mindenkepp problemat jelez egyreszt Veled, masreszt a kapcsolattal. Vallald a felelossege es a belyeget is, amit ezert kapni fogsz a masiktol. Utana szallj melyen magadba, hogy a kovetkezo pasiddal ne tegyel ilyet tobbe.
mondd el neki, szakitsatok. (nem véletlenül csaltad meg) és jöjj össze a legjobb barátoddal. :) jobb tiszta lappal kezedni :)
A párodnak ne mondd el a dolgot. Felesleges ezzel összetörni. Az esetlegesen folytatódó kapcsolatnak pedig helyrehozhatatlna károkat okozna, ha elmondanád. Ha folytatódik a kapcsolatod vele, õrizd meg örökre titokban, de még barátnõidnek se mondd el. Ettõl függetlenül pedig gondolkodj el a kapcsolatodon. Ott valami miatt volt hely egy másik férfinak. Egy igazán jó kapcsolatban nincs helye másiknak. Lehet, hogy be kellene fejezned, és inkább a fiú barátoddal együtt lenni.
Meg kell mondanod neki. Bármilyen szar érzés is lesz neked, elárultad õt, és ez az egyetlen tisztességes, amit most tehetsz. Ezen kívül nyilván közölnöd kell vele, ha esetleg rendbe akarod ezt hozni (ha egyáltalán hajlandó lesz meghallgatni ezek után), és vele akarsz maradni, vagy sem. Ha vele akarsz lenni, akkor közöld a legjobb barátoddal, hogy nem fogjátok látni egymást egy ideig, mert a barátod mellett döntöttél, és ez most (legalábbis egy ideig) azt jelenti, hogy nem fogjátok tartani a kapcsolatot. Ezután valld be a barátodnak, és tedd hozzá, hogy szakítottál a legjobb barátoddal, és nem fogtok többet találkozni, és hogy szeretnéd, ha megbocsátana. Ez után nála a labda. De hangsúlyozom, minden más, ami ahhoz vezet, hogy elhallgasd, csak növelni fogja a katasztrófát. Ez van, hibáztál, most vállalni kell a következményeket. Ha hajlandó megbocsátani, akkor valószínúleg keményen dolgoznod kell majd azért, hogy visszakapd a bizalmát. Remélem sikerül.
Volt ennek oka, s szerintem nem a pillanat lendülete. Régóta érett már ez, az kérdés csak az, hogy most már a beteljesült-e minden amit a "baráttal" akartatok, tehát ennyi volt és kész VAGY komolyabbra is fordulhat. Ennek fényében is gondolkodj.
Itt te vagy a hibás egyértelmû. Ha kicsit is embernek akarod magad tekinteni a jövõben, mond el neki és soha eszedbe ne jusson többé!
Szégyelld el magad... Ha akarod folytatni, akkor a továbbiakban legyél hûséges és reménykedj, hogy ne derüljön ki. Ha nem, akkor valld be a barátodnak a gerinctelenségedet, oszt' viszlát.
Ásd el magad mert jó nagy r vagy!

Mit tegyek? Megcsaltuk a legjobb barátnőmet.19/L

Én és a bnőm pasija mindig is nagyon jóban voltunk, és amikor egyik nap taliztunk hármasban, akkor a bnőmnek korábban el kellett menni, és ketten maradtunk... Felmentünk hozzám, mert nagyon kajásak voltunk, és elkezdtünk beszélgetni, és akk szóba jött a sze x. Elkezdtem neki panaszkodni h az előző pasimnál milyen szörnyű volt a sze x, mert durva volt, és én semennyire nem élveztem, és ő erre csak megcsókolt, és én hülye hagytam neki... lefeküdtünk, és szörnyen érzem magam, de már nem tudom visszacsinálni. Persze megállapodtunk, h erről senkinek nem beszélünk, főleg nem a bnőmnek, de én már kezdek megőrülni. Nem tudom, h mit csináljak :/ (ezt most nem azért írtam le h a komikba csak az álljon h mekkora egy ku rva vagyok...)

Legjobb válasz: Az a srác egy csicska, gyökér! Nem is értem miért az ilyen aljas állatoknak van rendes barátnõje és miért nem azoknak, akik igazán meg is becsülnék!

majd visszakapod a sorstól
Az a srác egy csicska, gyökér! Nem is értem miért az ilyen aljas állatoknak van rendes barátnõje és miért nem azoknak, akik igazán meg is becsülnék!
Te is érzed, hogy kur.va vagy, hisz külön kéred a kommentelõket, hogy ne kur.vázzonak le.Kezdõ ku.rva.
Én elmondanám a barátnõmnek, mivel fordított esetben én is elvárnám, hogy elmondja. Biztos, hogy nem fog ujjongani örömében, de legalább lehet rájön, hogy a srác nem teljesen õszinte, lehet hogy nem is te voltál neki az egyetlen akivel megtette..., de ha a srác mondja el akkor a barátságotoknak szerintem egy életre vége. Gondold át, hogy te mit várnál el az õ helyében...
Kedves kommentelõk! A kérdezõ direkt megkért titeket, hogy ne ku.rvázzátok már le. Komoly lelki probléma lehet ez számára. Így ne kur.vázzátok le, ha nem muszáj... ...de ha muszáj akkor muszáj... kis k.urva...
elõzõ :D:D:D:D:D:D
mekkora egy k*rva vagy..
2 ku.rva. összeilletek :)
Boldog tudatlanság. Hagyd meg benne, a barátnõdet. VAGY a sráctól is szemétség hogy megtette, szóval számolj vele hogy tönkreteszed a kapcsolatukat, meg a tiéteket.
Élvezted legalább? Jó nagy szemetek vagytok.Én ilyen helyzetben örülnék ha tudnám, hogy õszinte barátnõt és pasit találjak.Nektek meg szerbuusz.
Ilyenkor mindig egy világ omlik össze bennem. Ez már nem fiatalság bolondság, ez már fiatalság, bûnözés...:S
Lehet, hogy igaza van, de szerintem ne hagyd hogy megijesszen, neked még mindig hamarabb megfog bocsájtani a barátnõd mint a srácnak és ezt a pasi is tudja... De ha a pasi mondja el akkor nem sok esélyed van erre a barátságra mond meg a srácnak, ha jól akar járni mondjátok el együtt. Szerintem ez a leggerincesebb megoldás, ha már egyszer megtettétek...
Hát mer azok vagytok, nincs mit tenni, nem kéne ilyeneket csinálni. De a ribanc valóban találóbb, pénzt tényleg nem kértél érte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik normálisan tudtak válaszólni. Az egészben az a legrosszabb, h azt látom h a pasinak ez egyáltalán nem okoz gondot... és amikor én elmondtam neki h megmondom a bnõjének, õ megfogta a kezem, és erõszakosan elkezdte mondani, h meg ne próbáljam, mivel mind a ketten rosszul fogunk vele járni :/ és sajnos igaza van :| És nem azért írtam ki h ne k urvázzatok, mert annak érzem magam, (mert nem érzem annak magam), hanem, mert már csomószor olvastam, h egy lánynak segítség kell, és ti csak kur vázzátok össze-vissza...
Hát elég érdekes, de én elmondanám, mert egyszer szakítani fognak lehet az 1hét, 1 év de úgy is fognak és akkor szépen szóba jön ez csak, hogy bekavarjon, hisz neki már nincs tétje, csak neked :)
A híres filozófus, Gustaf Von Heisterberg II szerint nem számít mekkora baj van, mert mindig van idõ még egy jointra.
a k*rvák pénzért sexelnek, te R*BANC vagy
Aztahergotmorgotvigyorgot. Csaljátok meg máskor is.
hát..én is a legjobbarátnõmnek elvettem a pasiját :/ de nem szexeltünk szörnyen érzem magam emiatt a barátságnak vége lett beletörõdtem és már eszembe se jut a csaj :) csak ha látom facen hogy bejelölhetem xD

Szerintetek elmondjam a barátomnak, hogy megcsaltam a legjobb haverjával?

Pénteken elmentünk a barátommal a szokott bulihelyünkre.

Legjobb válasz: És akkor miért kell visszavágnod, "ha te így, akkor én is" alapon? Miért adtál neki esélyt, ha van benned harag? Mert ezek szerint van, mert mégis megtetted. Szerintem hagyjátok egymást, szakítsatok, és mással kezdjétek újra, és gondolkozzatok el, hogy mit csináltatok rosszul.

És akkor miért kell visszavágnod, "ha te így, akkor én is" alapon? Miért adtál neki esélyt, ha van benned harag? Mert ezek szerint van, mert mégis megtetted. Szerintem hagyjátok egymást, szakítsatok, és mással kezdjétek újra, és gondolkozzatok el, hogy mit csináltatok rosszul.
Elõbb magadtól kérdezd meg, hogy miért tetted, és mit szeretnél még a barátodtól ezek után? Az nem lehet indok egy megcsalásra, hogy nem veled foglalkozott éppen, és mással táncolt. Te akkor már vonzódtál ahhoz a sráchoz ezelõtt is, akivel megtörtént az aminek nem kellett volna. Vagy valami nagyon kisiklott nálatok, ami most jött elõ. Lehet már régóta nem is szeretitek egymást, csak érzelmileg kötõdtök egymáshoz. Ezeket megkéne beszélni és nem várni addig, amíg beüt a tuti.
kedves kérdezõ Nem azért ribancoztak le mert megcsaltad a párodat. Nem azt mondom, hogy ez nem elég nagy bûn, hanem az inkább a baj, hogy semmilyen megbánást nem tanusítasz. Azzal védekezel, hogy õ is megcsalt, hát lehet õ sem jobb nálad, de attól még te sem leszel jobb. Aki pedig azt írta, hogy maradj vele és közbe feküdj le másokkal is, na hát az egy érett gondolkodású valaki lehet...
Kérdeztél valamit. Ne csodálkozz, hogy ezt gondolják rólad. Senki sem makulátlan, de azért elég ocsmány dolog a legjobb barátjával lefeküdni. Viszont ha úgy érzed ezért nem kell szégyellned magad, akkor elképzelni sem tudom miért tetted fel a kérdést. Nyugodt szívvel a tükörbe nézel és a szemébe. Ez már a te lelkiismereted.
Elsõ körben szégyellni magad. Én elmondanám, mert nem bírnék a szemébe nézni.
Nekem is volt egyszer egy pont ilyen ribanc barátnõm mint te. Õ is pont ezt mûvelte azzal a különbséggel, hogy a kollégámmal. Én szakítottam vele miután elmondta. El kell mondjad te is neki.
Szerintem sem az erkölcscsöszöket kell figyelembe venni. Ök mindig tökéletesek. Csak megnézném öket egy hasonló szituban mit müvelnének. Na, de neked kell eldöntened, hogy mit vársz még a pasidtól. Azt is, hogy a haverja visszamondja-e neki. Ennek azért elébe kellene menni. A lényeg, hogy döntsd el, melyik irányba akarsz továbbmenni.
A kérdező hozzászólása: Igen, elõfordult egyszer mindkettõnknél. most itt biztos nem fogjátok bevallani, de kiváncsi lennék, hogy az ide írogatók közül, hány csalta meg már a párját! És szerintem attól, szerethetjük egymást, hogy ezek a dolgok megtörténtek.
De egy normális kapcsolatban még a gondolat sem merül fel a megcsalás terén, vedd már észre, hogy egy torz, illúziókkal teli kapcsolatod van. Hitegeted magad minden butasággal, meg a barátodra mutogatsz. Ha szeretnéd, akkor nem mutogatnál rá. Ha szeretnéd, akkor nem csaltad volna meg. És ez oda vissza igaz. Értékeld újra magadban, hogy mit szeretnétek egymástól elõször is. "talán a barátjával több van köztünk mint vonzalom" "És szerintem attól, szerethetjük egymást, hogy ezek a dolgok megtörténtek." Most akkor mi is van? :D Kit szeretsz? A barátodat, vagy a haverját?
Persze, hogy szerethetitek egymást, mindenki hibázik, én megbocsátanám a megcsalást, ha õszintén bánná. Te nem bánod a történteket, nem szereted a párodat. Aki ilyet tesz és szereti a párját az utána legszívesebben leköpné magát.
A kérdező hozzászólása: Drága! Olyan jó lenne, ha nem csak részleteket ragadnál ki és úgy kommbinálnál! Azt írtam, hogy lehet hogy több van köztünk, mint vonzalom, vagy nem, még nem tudom. Szóval nincs értelme itt a pro és kontrának, ha csak részleteiben nézed a dolgot!
Te kérdezted a véleményünket! Akkor miért szidod, aki elmondja, amit gondol? Nem azon vannak fennakadva, hogy megcsaltad, hanem azon, hogy nem bántad meg. Nem ismerünk titeket, a kapcsolatotokat sem, de abból, amit leírtál, egyértelmû, hogy számodra ez az egész kapcsolat nem jelent sokat...
A kérdező hozzászólása: szerintem nem szídtam senkit sem, úgy látom ez is olyan fogalom amiben nem értünk itt egyet sok mindenkivel. csak próbálom veletek megértetni a dolgokat és azt is, hogy én hogy érzek. Nincs két egyforma ember, jönnne rá a válasz-talán jobb is! ezért is köszönöm a válaszaitokat!
Kajakra itt kell megvitatni a személyes életedet? De szerintem jól teted , hogy megcsaltad. ó, és még valami : Dug fõl magadnak a piros kapszulát te mocsadék.
Ne hallgass a sok frusztrált erkölcscsõszre, azzal szexelj akit megkívánsz, ez a természet törvénye, minden ami ezen túl van, az képmutatás és önbecsapás. Az, hogy eközben kivel osztod meg tartósan az életed, egy teljesen külön dolog, a kettõnek nincs köze egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer köszi az értelemes válaszokat! :) akik meg ribancoznak, meg hasonló szépeket mondanak, azoknak meg csak annyit kivánnék, hogy soha ne legyenek ilyen szituációban! Habár, nemigen lehetnek, mert õk most megmutatták, hogy milyen erkölcsökkel is rendelkeznek, eme põre és primitív világban! Mellesleg elmondtam a barátomnak, megbeszéltük a dolgokat, beláttam, hogy hibáztam, tudomásul vette, nem esett egyértelmûen neki jól, viszont megbocsájtott, mert õ sem tökéletes!
Azért álljon már meg a menet! Nehogymár egy ribanc, meg a támogatói nézzék le azokat az embereket akiknek vannak erkölcsei. Bár a mai világban már lassan ez lesz a tendencia...
Persze lehet szexelni akárkivel, de akkor ne csapjon már be közben másokat. Erre való a szingliség, vagy a nyitott kapcsolat. Ha megcsalsz vkit sztem az a képmutatás, nem pedig a hûség.
Nem a klasszikus egészségtelenre gondolt, hanem arra, hogy nem szeretitek egymást.Mégis mit akar egymástól két olyan ember, aki csalja egymást? Mert oké, én elfogadom, elõfordul egyszer, de ha semmi megbánást nem érzel és ujjal mutogatsz rá, közben meg fogalmad sincs mit érzel a haverja iránt, az nem szerelem és nem is kapcsolat.
Azt megtudhatjuk hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Miért lenne egészségtelen? Egyértelmû, hogy védekeztünk! Az meg, hogy céltalan, már ne is haragudj meg, de ezt honnan is szûrted le? Azért, mert hogy volt megcsalás? Érdekes!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért is kellene szégyelni magam mikor õ is megcsalt pár hónapja, csak ezt elfelejtettem leírni! Nálam mondjuk a ribanc kicsit mást jelent! Hát akkor legyek az a te szemedben, könnyû mások fölött pálcát törni, még te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, szerintem nem én vagyok az elsõ se nem az utolsó aki ilyet csinál!
Ha még szükséged van arra, mit a barátod nyújt, akkor ne mondd el neki, végül is az, hogy kivel szexelsz az a magánügyed, semmi köze hozzá. Tartsd meg otthonra a fixet, és amikor jól esik, titokban szexelj másokkal(is), ez így természetes. Ha meg eleged volt a közönyös palidból, akkor költözz szét és utoljára vágd a képébe a sztorit.
Írj rám privátban, mondani akarok vmit :)
A kérdező hozzászólása: Olyan jó, hogy itt mindenki csak ribancozni tud, akkor ezek szerint itt mindenkinek makulátlan élete van! Gratu nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Nem értem, mitõl lenne jóbb, ha szégyelném magam, az még nem vigasztalja meg a barátomat, hogy sajnálkozom azon amit én szúrtam el.
Ezek után szerintem már akármit mondanánk akkor sem értenéd meg...
A szégyenérzet nem is másoknak a jó kedvére szolgál, hanem belülrõl fakad. Én már szégyelltem magam, igaz nem ilyenért, de ha tudnád milyen érzés, amikor valamit rettenetesen megbánsz és nem tudsz rajta változtatni.. Ez a saját lelkedbõl kellene fakadjon, ha valaki olyat tesz, ami nem helyes, vagy amit nem gondolt át elég alaposan, rosszat mondott valakinek akár, szóval bármi, akkor érez ilyet. Ha te nem érzed, akkor nem is tartod rossznak, amit tettél. Akkor pedig megint csak felmerül a kérdés, hogy mirõl beszélünk.
Figyelj. A barátod csinált valamit, te megbocsátottál neki, adtál neki esélyt. Most valamiért te mégis visszavágtál. Miért? Akarsz valamit a haverjától? Vagy csak így akarsz neki rosszat, mert ez ha kiderül, akkor befuccsolt a haverságuk is, és a te kapcsolatod is, nem tudom erre gondoltál-e?
Szerintem jobb lesz ha elválnak útjaitok.Õ is megcsalt te meg "bosszúból" visszacsaltad, majd remélem egyszer rájössz hogy így aztán abszolút nem voltál jobb nála... Ha meg nem írod le az egész sztorit, ne csodálkozz ha ilyen válaszokat kapsz. Egyébként vannak akiknek nem ilyen egyértelmû hogy ha megcsalnak te is megcsalod a másikat..Egy ilyen adok kapokból szerintem jól nem lehet kijönni.
A kérdező hozzászólása: Olyan ki apróságokon tudtok fennakadni, hogy most leírtam-e a teljes storyt vagy sem, vicc. Megbocsájtottam neki, hogy megcsalt, de én nem azért csaltam meg, hogy ezzel majd egálban leszünk, hanemmert valahogy így jött, talán a barátjával több van köztünk mint vonzalom, vagy nem. Ezt még nem tudom! Az meg, hogy nem szégyellen magam, az csak egy dolog, és tudom, hogy belülrõl kellene, hogy fakadjon.
Ez nem csak egy dolog, ez kb. az egésznek a kiindulópontja. Figyelj, ha te abszolút nem bánod, nem szégyelled a tetted, akkor miért vagy ezzel a sráccal? Csak húzod az idejét.
Tényleg egy céltalan, egészségtelen kapcsolat az egész. Egymás idejét, energiáját raboljátok csak.
Veled kérdezõ alapjáraton csak az a baj, hogy nem tudsz szavakat és mondatokat értelmezni (lásd: egészségtelen szó számodra értelmezhetetlen) + nincs szégyenérzeted, alapvetõ fogalmakkal nem vagy tisztában és még dobálózol is velük. Nem vagyok "erkölccsõsz", nem vagyok álszent, és számomra nem a megcsalás a legvisszataszítóbb, és még csak nem is az, hogy nem érzel szégyent - hanem a rettentõen primitív mûveletlenséged és az 5 éves korosztályra jellemzõ értelmi képességed. Ez az igazán undorító, nem a többi. Szabadnap volt a viccosztályon?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!