Találatok a következő kifejezésre: Megcsaltam a a (369 db)

Megcsaltam a párom, visszafogadott, erre megint megcsaltam. Elmondjam neki?

Legjobb válasz: Akkor minek a párod, ha nem szereted??? Mert abból, hogy megcsaltad, nyilvánvaló, hogy õ nem elég neked. Ez nagyon ribancos.

Ne mondd el. Lehet, hogy a kis önzõ féreg, másodjára már kidobna.
Akkor minek a párod, ha nem szereted??? Mert abból, hogy megcsaltad, nyilvánvaló, hogy õ nem elég neked. Ez nagyon ribancos.
Lépj ki a kapcsolatból és nézz magadba...
barátnõm megcsalta a pasiját. megkérdezte, mit tegyen. mondtuk neki, hogy mivel még a kapcsolat eleje, vagy most mondja el, vagy soha. õ nem mondta el, mert félt, h szakítana vele a srác. utána 3 hónappal megint megtette, és minket kérdezett megint. mi meg feladtuk. reménytelen eset. van, aki képtelen komoly kapcsolatra, de nem õt sajnálom, hanem az aktuális partnert, akit tönkretesz. ha lenne kis szíved, jó érzésed, és eszed, nem lennél a sráccal, h ne bántsd. de ha lenne szíved, alapból nem csaltad volna meg.
Ne inkább most vess véget az egésznek mert te képtelen vagy 1 komoly kapcsra legalábbis egyenlõre
Tuti lány vagyok vagytok, szégyeljétek amgatokat! Szegény fiút megcsalni, milyen dolog már ez?! Persze, ha egy fiú csal meg, akkor fel vagytok háborodva, de ha lány teszi, akkor elnézhetõ. Undorító [email protected]!
Ülj le, egyes :D
Ne! Mert megfog csalni! XD
én nem szólnék :D
Velem is ez volt.. Én nem mondtam el és már 1 éve együtt vagyunk.. Csak akkor mond el ha szakítani akarsz vele
küldesz magadról 1 képet?
Inkább feküdj egy árokba amit éppen bebetonoznak.
Remélem nem fogad megint vissza
ez most komoly, hány évesek vagytok?
Minek szólnál? Akkor újra megcsalod. Hátha így nem. :)
22:49---->*egyelõre
Az ilyenek amúgy rettentõen hitelesen tudják alakítani az ártatlan tündérke szerepét, engem is megtévesztett anno. Mondd el neki, aztán köpd szemen magad. Ennyi.
Hogy lehet egyáltalán így ránézni a párodra? Nekem hányingerem lenne magamtól, hogy tudom, hogy elõzõ nap még mással kufircoltam, utána való nap meg a barátommal vígan elvagyunk és vicceket mesélünk egymásnak. Inkább mondd el neki mert kezdem sajnálni szerencsétlent...
Szerintem inkább nézz a tükörbe és köpd szembe magad. Undorító féreg vagy, akár férfi vagy, akár nõ. 27L

Szerintetek megcsaltam a baratnom? :\

Tegnap este,egy csajjal voltam egy folyo mellett,és véletlen bele világitottam a szemebe a telefonommal,ata sunyisan odabuj hozzam hogy ne csináljam,és megfogja a seggem és a nemi szervem..aztan komolyabbra fordult az egesz..megujjaztam..aztan levetkozott..és mondtam neki hogy nem szabad gyerunk haza.megbantam mar azt is amit elotte csináltam..és tudom ha elmondom a baratnomnek tuti elhag..ugy hogy ne kérjétek légyszives hogy mondjam el neki..Szeretnem magam jobban érezni,marminhogy ne legyen buntadatom..haverok is mondjak hogy egyszer mindenki hibazik..ilyen hogy megcsalom a baratnom ilyen meg nem volt a tegnapi napig :\ rajottem hogy utalom magam -.- tobbszor nem csinálok ilyet megbantam nagyon..

Legjobb válasz: Minek voltál te más csajjal? Igen megcsaltad, ha nem szereted hagyd békén szegény lányt!

Minek voltál te más csajjal? Igen megcsaltad, ha nem szereted hagyd békén szegény lányt!
De minek ujjaztad meg? :D
Én még olyat is csináltam, hogy az ágyban voltunk meztelenül, csókolóztunk, állt a farkam mint a cövek, a lány is majdnem szétfolyt és húzott be a lábai közé, de végül mégis ellenálltam, hogy ne csaljam meg a páromat. Nagyon rossz volt, soha többet.
mekkora egy gerinctelen nyomorék vagy... ne mond el neki mert csak összetöröd..de szakíts vele ha ekkora paraszt voltál..te jó ég..
ez a kérdés már volt délután
"...arra lennek kivancsi ki birta volna még ki hogy ott hagyja mikor mar letolta a nadragjat a csaj." Ha barátnõm van és nem akarom megcsalni, akkor el sem jutok oda, hogy letolja.
de te miért tetszel két lánynak is, én meg egynek sem? :-c
Én otthagytam volna letolt nadrággal. Nem csaltam volna meg az asszonyt. Tudod, nagyon fontos nekem a jobb kezem.
ekezetek nincsenek picinyem ?
És most mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: ha a f*sz feláll az ész is hey :\ amugy arra lennek kivancsi ki birta volna még ki hogy ott hagyja mikor mar letolta a nadragjat a csaj.
igen :D
Én pl nem ujjaztam volna meg, most mi a jó nekem abban, ha megujjazok valakit? Marha király, hogy õ élvezi, de velem mi lesz? Szopjon elõbb, utána beszélhetünk másról is...

Ha valaki megcsalta a barátnőjét/feleségét egy nővel, hallgassa el vagy el kéne mondani?

Tudjátok van az a mondás: amir?l nem tudsz, nem fáj... A barátn? 23 éves, egy 30 éves bombázóval történt a félrelépés. Csak egyszeri alkalom volt.

Legjobb válasz: Ha nem bántad meg, akkor ne azt mondd el neki, hogy megcsaltad, hanem azt, hogy nem szeretnéd vele folytatni.

Ha nem bántad meg, akkor ne azt mondd el neki, hogy megcsaltad, hanem azt, hogy nem szeretnéd vele folytatni.
Szerintem mondja el. Ennyit megérdemel a barátnõ.
Én úgy vagyok vele, ha igazán szereted elmondod, és majd õ eldönti mi lesz. Ennyi jár neki hogy tudjon róla, még ha fáj is.
Az a helyes és tisztességes ha elmondod és õszinte vagy.De akkor benne van a pakliban, hogy a megcsallt fél soha nem tud megbocsájtani és lehet örökre elhagy.Ez egy nehéz döntés és inkább jobb az elején tisztázni ha szereted a barátnõdet, mint elhalgatni és a nyomasztó büntudattal élni. Mármint ha neked van olyan...
Remélem téged is megcsalnak és amirõl nem tudsz az nem fáj! :)
szerintem ne mondd el, pláne igy :D én lány vagyok és nem akarnám tudni. mindenki hibázik, de ha elmondod megölöd a bizalmat örökre, ott valaminek örökre vége lesz. plusz ha esetleg bant a lelkiismereted, jo az ugy, mert ha elmondod csak továbbadod neki a kellemetlen érzést mert onnantól a te lelked megnyugszik (te elmondtad) viszont õ agyalhat rajta. ha elmondod lehet vissza akarja majd adni, esetleg megtudod, hogy õ is csalt már meg :D de a legjobb esetben is tüske marad benne.
Akkor minek tetted fel a kérdést? Vagy miért nem azzal a másik nõvel vagy együtt?
Megbántad?
Mindenképp mond el neki. Én hasonló cipõben voltam, csak kétszer történt meg ugyanazzal. Megbántam, de nem mondtam el. Pár év elteltével kiderült és összeomlott a világ. Fel kellett volna vállalni a tettem, nem fájt volna annyira. De te tudod.
Ilyenek vagytok ti férfiak... "Szeretem a páromat, de az a nõ szexuálisan nagyon vonz bla bla" Tudod, ha mi, nõk szerelmesek vagyunk, akkor nem vonz más szexuálisan csak a párunk. Nem azt mondom, hogy nem nézzük meg a jó pasikat és utána beszéljük ki a barátnõkkel, hogy milyen lehet vagy ilyesmi. Nem azt mondom, hogy sosem játszunk el a gondolattal, hogy milyen lehet mondjuk a helyes sráccal a szomszédból vagy a barátnõnk bátyjával esetleg... De ha egy nõ szerelmes, akkor nem megy félre. Lehet akármilyen plázacica, rib_ncos kinézetû vagy tényleg rib_nc. Ha szerelmes, akkor nem kell más. Ezzel ellentétben ti sajnos gyakran hajlamosak vagytok a kisebbik agyatokkal gondolkozni és eközben bele sem gondoltok, hogy pár kellemes perccel nekünk mekkora fájdalmat tudtok okozni.
Így lesz nemzedékrõl nemzedékre egyre korcsabb az emberi faj. Nagy kár, de te csak legyél büszke magadra.
Hát, ez elég gáz. Szerintem mond el neki! Azt is, hogy nem bántad meg... Szegény lánynak joga van tudni, hogy nem azzal a pasival van együtt, aki igazán megérdemli õt. Ha van egy kis esze, elhagy téged, és keres magának egy igazi férfit, aki vissza tudja fogni magát, akármilyen bombázót lát. Ha nem bántad meg, akkor nehéz elhinni, hogy valójában szereted ezt a lányt. Olyan dolgot tettél, ami neki borzasztóan fájna. Ha fájdalmat okozunk vagy okozhatunk a szerelmünknek, az nekünk is fáj, lelkifurdalást okoz. Szenvedünk tõle, annyira bánjuk, amit tettünk. Belõled ez hiányzik. El kéne gondolkodnod, h vajon miért.
És ha a te barátnõd egy chippendale kinézetü férfival járna össze, és közölné veled szeret téged de ez a pasi szexuálisan sokkal jobban vonzza és a farka mérete a tiédnek a duplája, tehát ne haragudj drágám de nem bántam meg semmit! De azért szeretlek téged is :)
nem tudom, most mit kellett lepontozni?! A legnagyobb igazságot mondtam... Ha valaki megcsalja a másikat és ekkora undorító dolgot mond, hogy amirõl nem tudsz az nem fáj.. és erre azt írom, remélem visszakapja... és ti ezt lepontozzátok, hát legyen! Csak gratulálni tudok, sok hûséges :)
Ha már voltál olyan gerinctelen, hogy megcsaltad a barátnõd, csak azért, mert testileg valaki más jobban nézett ki, félredobva azt, hogy a barátnõd minden baromságod elviseli, akkor legyen annyi maradék gerinced, hogy el is mondod neki, és vállalod érte a következményeket. Ha pedig nem bántad meg, és majdhogynem büszke is vagy rá a szavaidból ítélve, akkor gondolj el azon, mennyit ér számodra ez a kapcsolat. Az egyik leggusztustalanabb dolgot tetted azzal, aki elfogad téged, akármilyen szánalmas is vagy! Gondolkodj el azon, hogy megérdemled -e a barátnõd egyáltalán! L27
A kérdező hozzászólása: Szeretem a barátnõmet, de a másik nõ szexuálisan nagyon vonz. A szex is hatalmas élmény volt vele, de érzelmileg nem kötõdöm hozzá úgy mint a barátnõmhöz.
jaj ha nem bántad meg akkor pláne ne mondd el :D kivéve ha pont leszrod mit gondol a baratnöd és direkt bántani akarod. el se fogod tudni jatszani hogy megbántad, akkor meg minek elmondani
Van egy olyan mondás is hogy: Elõbb utóbb minden kiderül. Szerintem jobb most tisztázni mint ha évekkel késõbb derülne ki. Ha igazán szereted mond el neki majd õ eldönti hogyan tovább. Bár sok nõ nem tudna együtt élni egy olyan emberrel aki megcsalta, nem tudna benne megbízni és van még egy mondás: Aki egyszer megteszi az késõbb is. Ráadásul ha rólad van szó gondolj bele hogy együtt tudnál-e élni azzal a gondolattal hogy megcsaltad és neki nem mondtad el, nem lenne bûntudatod? Hidd el neked ha megbátnad neked nagyon rossz lenne vele lenned. Jobb ha elmondod.
Te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem bántam meg. Ez az igazság.
ha nem bántad meg, mondd el, mert akkor ezekszerint máskor is megtennéd, így meg semmi értelme a kapcsolatotoknak.ne legyél önzõ..akkor szerezz magadnak egy olyan nõt, aki megfelel minden vágyadnak és ne hülyítsd tovább szegénykét, engedd h megtalálja az IGAZI párját. ha megbántad és soha többet nem csinálnál ilyet és ez a dolog ráébresztett arra, hogy õt szereted..stb akkor ne mondd el neki..

Van egy adott fiú aki megcsalta a barátnõjét, szakítottak, de akkor miért nem jön össze azzal, akivel megcsalta az exét?

Meg kb alaphangon 15 nõ meg akarja magának szerezni, a barátnõje mellett is állandóan flörtölt meg még ki tudja mik, akkor miért nem jön össze valamelyikkel? Ha már a komoly kapcsolatát eldobta egy kis kalandért. Nem rólam van szó, ismertségi körömben van ez a srác, és kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Attól mert szexuálisan vonzódik egy csajhoz, nem biztos, hogy barátnõnek is eltudja képzelni. A flörtölés meg nem bûn.

Attól mert szexuálisan vonzódik egy csajhoz, nem biztos, hogy barátnõnek is eltudja képzelni. A flörtölés meg nem bûn.
Mert kalandokat akar, nem pedig komoly kapcsolatot. Vagy vm nagyon nem mûködött ott, és elege lett, s most nem akar újabb komolyat. Hány éves?
A kérdező hozzászólása: konkrétan olyan "flörtre" gondolok hogy oda volt hajolva egészen közel a csajhoz, mire megjelent a barátnõje (azaz már exe) és mondta hogy menjenek haza, õ elindult, a srác úgy tett mintha menne utána, de tán mégsem, úgy fordult vissza a csaj és látta hogy már megint azzal a nõcivel "cseveg", és ez csak egy példa volt a sok közül, akkor miért nem lép kapcsolatba pl ezzel a lánnyal, ha anno ezt lemûvelte az exe elõtt?
A kérdező hozzászólása: 27 vagy 28 asszem
Már válaszoltunk a kérdésre, hogy miért nem... Attól , mert szeret flörtölni , nem biztos, hogy többet is akar attól a csajtól, lehet hogy még másik 10 lánnyal is ugyanezt csinálja. Gondolom te vagy a csaj akihez "odahajolt"...

Megcsaltam a barátomat! Elmondani nem szeretném, mert sokat szeretnék ettől a kapcsolattól. Egy hete vagyunk együtt. Voltatok már ilyen helyzetbe?

Legjobb válasz: hát nemtom. Egy hét nagyon kevés idõ, lehet, hogy teljesen más,amilyennek elképzelted, és, ha megcsaltad, elég valószínû, hogy nem gondolod komolyan. Jön majd más, de õt igyekezz nem megcsalni...

hát nemtom. Egy hét nagyon kevés idõ, lehet, hogy teljesen más, amilyennek elképzelted, és, ha megcsaltad, elég valószínû, hogy nem gondolod komolyan. Jön majd más, de õt igyekezz nem megcsalni...
ugyis le leszek pontozva, de akkor is leírom mégegyszer... ha tényleg sokat vársz ettõl a kapcsolattól, akkor ne mond el neki... de ne tedd meg ujra.. ha nem bírsz magaddal, állj tovább.. de ha ugy döntesz hogy szakítasz, AKKOR SE monde el neki.. fölöslegesen törnéd darabokra a szívét...
Emberek vagyunk, hibákat követünk el, ez így van, de ha már elkövettél egy hibát, akkor az a minimum h szembe nézz vele. Ha volt pofád megcsalni, legyen pofád eléállni is! Meg ha szted ennyit nem érdemel meg tõled, h ne csald meg/ne legyél õszinte, akkor nem tudom miért is gondolod, hogy ebbõl valaha komoly kapcsolat lesz, mikor te csak kihasználod.
Sajnos velem is eljátszotta már ezt egy lány... Sajnálom a barátodat, hogy rögtön az elején ilyet teszel vele és még be sem vallod... :( F19
Ja, én azt hittem hogy ez vérkamu...:D De így sem tudok rá sokat írni, csak azt, hogy nagyon sajnálom, hogy élnek ilyen emberek a földön, megkeserítik mások életét, csak "nem tudják" miért. Nos, ha nem mondod el neki, mindegy megy simán tovább.Nyilván ezt kell tenned ha nem akarod elveszíteni.De ezt kérdezést nélkül is tudhattad.
xD
Hát most erre mit mondjak? Emberek vagyunk, igen. MI! Te meg tükörbe se merj nézni míg nem mondtad el a barátodnak. Szégyeld magad. Már eleve hazugsággal indul a kapcsolataotok. Szép kis jövõ vár rá... -.-
A kérdező hozzászólása: boldog lesz velem.mert kezdem megszeretni, de nagyon!
Ne várjál szánalomra... Ha annyira sokat akarsz (akarom mondani akartál) ettõl a kapcsolattól akkor NEM CSALTAD VOLNA MEG! És mi a garancia hogy máskor ez nem fordul elõ??? Te már eljátszottad az esélyedet!!! Engedj utat a nálad tisztességesebb nõknek akikkel boldog lehet a srác! f/32
én már voltam ilyen helyzetben. ismertem a páromat, de nem volt közöttünk semmi. majd összejöttünk, de rá kb 2-3 hétre megcsaltam. nagyon bántott (nem voltam józan sem), de nem mondtam meg. utána 4 évig tartott a kapcsolat. már nem vagyunk együtt, sokat veszekedtünk hülyeségeken. de nagyon szerettem és õ is engem. soha nem tudta meg és én sem mondtam meg. bár bántott, de megpróbáltam nem gondolni rá. úgyhogy ha sokat akarsz ettõl a kapcsolattól, akkor szerintem ne mondd el neki, mert nem biztos, hogy megbocsátana. de ha mégis, hallgathatnád hónapokig tõle, hogy mit tettél....
Egy hete vagytok együtt és megcsaltad??? Furcsa lehetsz...
No, hát az én véleményem hogy semmiféleképpen ne mond el neki, ha neked a megcsalás nem jelentett semmit. én a párommal 1 éve voltunk együtt amikor mindkettõnkbõl kidõlt az õszinteségi láz. elmondtunk olyan dolgokat egymásnak amit lehet ha akkor titokba tartunk egy csomó felesleges veszekedésnek lehetett volna elejét venni. õ elmondta hogy még nagyon az elején mikor jártunk csókolózott egy lánnyal. ezen én úgy felhúztam magam hogy elmondtam neki hogy én meg (pár héttel a beszélgetésünk elõtt) enyhén ittasan pár fiuval úgy táncoltam... és azon kezdtünk el egy idõ után vitatkozni hogy kinek nagyobb a bûne. természetesen az õ barátai egybõl azt hozták ki hogy én voltam a nagyobb bûnös mert mi már akkor majdnem egy éve voltunk együtt és akkor csináltam "rosszat" õ pedig még az elején mikor még semmi sem biztos. megnyugtatásul, már 5és fél éve vagyunk együtt most 2hónapos a lányunk és boldogan élünk. túl tudtuk tenni magunkat a multon. tedd te is azt és ha fontos az a fiu, ne akarj fájdalmat okozni neki!!
A kérdező hozzászólása: emberek vagyunk, hibákat követünk el...azért vannak, hogy tanuljunk belõle.
A kérdező hozzászólása: de, ha bevallom vége mindennek.. nagyon bánom amit tettem, nagyon aljas dolog tudom, de ezen már változtatni nem tudok.az okát sem tudom miért tettem.semmit nem jelenetett nekem.és ez nem mentség tud...elveszíteni nem akarom!!
A kérdező hozzászólása: :s igazatok van...de én nem ez vagyok.most írtam egy másik kérdést"Mi van velem?Elvagyok képedve magamtól!"olvassátok el.
Egy hete vagytok együtt, és megcsalod? NEkem ez kissé furcsa... de a te dolgod...

Megcsaltad valaha a férjed/feleséged? Miért?

Legjobb válasz: Igen megcsaltam, mert akkor már nagyon régen romokban hevert a házasságunk és szükségem volt arra, hogy szeressen valaki. Nem bántam meg, azóta már el is váltunk.

Igen megcsaltam, mert akkor már nagyon régen romokban hevert a házasságunk és szükségem volt arra, hogy szeressen valaki. Nem bántam meg, azóta már el is váltunk.
Mióta a férjem lett és a gyerekünk megszületett nem. Elõtte jópárszor megtettem, nem is tudom, hogyan voltam rá képes. Mikor kimondtam az igen-t komolyan gondoltam, legalább is eddig a perci így érzem. Nem hiszem, hogy valaha meg tudnám tenni, nagyon ki kellenne ábrándulnom belõle. Nálunk a baba sok mindent megváltoztatott. 28L
Nem de már megbántam.Nem érdemelte meg.Megtette õ.
Igen. már 2 éve nem láttam és megbolondultam. de akkor még nem voltunk házasok. elmondtam neki, megbocsátott. kisfiunk megszületése után rájöttem hogy, amikor még nem voltunk házasok, ö is megcsalt egy ismerössel... és ez jóval az én "megcsalásom" elött volt. 23/L
Nem. Azért mentem hozzá mert szerettem és szeretem még 16 év után is. Tisztelem és becsülöm, mert õ is így viselkedik velem. Nincs okom arra, hogy más férfi oldalán keressem a szeretetet. Ha lenne rá okom, akkor elõbb szabaddá tenném a férjemet és magamat és aztán keresnék új kapcsolatot. Nekem ez a második házasságom, mert engem már csaltak meg.
Jaj bocsi, elõzõ vagyok, nem olvastam el pontosan, hogy a férjed/feleséged. Akkor lényegtelen:)
nem. és soha nem is fogom. 1. szeretem a párom.. 2. egyszerûen képtelen lennék ilyen undorító, lealacsonyító tettre. tisztelem a páromat és önmagamat is.. 3. hûséget fogadtam. méghozzá nemcsak poénból.. 24/L
Igen, mert nem kaptam meg azt a szeretetet és figyelmet amire szükségem volt.Van, amit megbántam, de azt nem, hogy így találtam meg a nagy szerelmem, akinek két csodálatos évet köszönhetek.Talán egyszer még majd többet is...
Igen, bosszúból, mert miközben velem járt, egy másik csajt is szédített. Nem volt szép dolog, de egy koncert után egy sráccal megtettem. Persze utána szakítottunk, aminek nagyon örültem. 17/L
A kérdező hozzászólása: Nem baj, hogy csak jártatok! Az is kapcsolat. De akkor ezek szerint mindannyiótoknak jobb lett az élete.
Nem és õ sem. Soha. De idõnként még a korábbi kapcsoaltaim is, bár nagyon rég voltak, és valóban semmit nem jelentenek, emlékeket idéznek, ami rossz. És ha a férjem régi dolgai eszembe jutnak, az is elég rossz érzés. Ha meg nem történtté tehetnénk a múltat, megtennénk. Ezek után abba belegondolni, hogy egy friss "élmény" mennyire felkavarna, elhidegítene... szörnyû.
Nem. Mert szerettem.
15 éve vagyunk együtt, kicsi babánk van. Szeretem a feleségem, de a tûz már régen elmúlt, és egyébként mindenki azt mondja, hogy sosem illettünk össze. Nem fogom magukra hagyni õket, de hajtok valakire. Kellek neki én is, olyan feszültség pattog köztünk, mint a feleségemmel soha. Nem fogom kihagyni. Szemét vagyok, tudom, de egyszer élek, és nem áshatom el magam.

Megcsaltam a barátomat, és szakítani akarok vele, elmondjam vagy se?

Tudom, hogy szemétség volt, erről nem kell tájékoztatni, de ha valakinek így nyugodtabb a lelke, hogy olthat, akkor tegye, csak válaszoljon a kérdésre is. Nem érdemli meg, hogy pocsékoljam az idejét, szóval szakítok vele, a kérdésem annyi, hogy elmondjam neki ezt, vagy se? Én úgy gondoltam nem, mert nem akarom feleslegesen kínozni vele, de nem tudom, hogy korrektebb? Fiúk, ti "akarnátok" tudni?

Legjobb válasz: Ne mondd el. Minek? Így is elég trauma neki a szakítás. Anno én is így hagytam el az exem, meg is kérdezte, hogy megcsaltam-e, mondtam hogy nem. Nem tudom, elhitte-e, de én nem bántam meg a dolgot.

Ne mondd el. Minek? Így is elég trauma neki a szakítás. Anno én is így hagytam el az exem, meg is kérdezte, hogy megcsaltam-e, mondtam hogy nem. Nem tudom, elhitte-e, de én nem bántam meg a dolgot.
Mondd el neki, te igen okos. Neked tetszene, ha ezt tennék veled? Pedig nagyon megérdemelnéd. Egy gerinctelen liba vagy. Nem értem egy kapcsolaton belül miért kell félreke.félni. De remélem te is így fogsz járni!
Szerintem az a minimum, hogy õszinte leszel vele ezek után... különben ha nem mondod el, milyen kifogással jössz, hogy miért szakítasz vele? Így legalább számára is világos lesz a helyzet.
Csak nyugodtan, õ csak jobban jár:) Nehogy már neked álljon feljebb, mikor megcsaltad... tökmind1 milyen kifogással jössz, erre nincs mentség.
mond meg neki, legalább így megtudja h ribanc vagy, ha esetleg késõbb azon gondolkozna újra járna veled.
Nem mondanám el neki. De, ha nem akarna elengedni, szenvedne miattam, vissza akarna kapni, akkor igen. Ha el tudtok békésen válni, túl tud lépni rajtad, szerintem jobb, ha nem tudja (egy világ omlana össze benne), de ha meg akarná alázni magát elõttem azzal, hogy még "vissza akarja könyörögni magát", akkor inkább elmondanám.
elõbb utóbb rájön...
#15 Sose jött rá..
még rájöhet..
Azt erõsen kétlem. Köszönésig sem jut az exem, a másikkal meg semmiféle kapcsolatban nem áll. De az az igazság, hogyha megtudná sem érdekelne már. Õt se különösebben. Na meg eltelt azóta 3 év. Szóval mint mondtam..sose jött rá, és nem is fog.
Ellenben én tudom, hogy megcsalt.. :) Letagadta. A mai napig nem tudja, hogy tudom.
Én nem mondanám el neki. Minek okozzak neki még nagyobb fájdalmat? Ezzel az egésszel maximum az én lelkemen könnyítenék az õ kárára. Szóval nem, nem mondanám el neki.
Hiába adunk tanácsot, te úgysem fogod elmondani. Ismerjük a lelkivilágodat, mert tipikus vagy.
Mondd persze! :) Így legalább nem fog szomorkodni, mert tudja hogy milyen egy -inkább nem mondom ki- embert veszített. Bár ezzel õ inkább nyert... :)
A kérdező hozzászólása: Jártam így... tudom milyen. Tudom, hogy szemétség volt, mondtam. Nem is védem magam sehogy.
Ha ez az ok, akkor megérdemli, h tudja... legalább a jövõben tudni fogja, kit kerüljön :)
Ha már nincs szükséged a barátodra, mert már nem kell, vagy mert jobbat találtál, akkor szakításnál felesleges egymást kínoznotok azzal hogy kapcsolatotok ideje alatt megcsaltad. Viszont ha csak emiatt érzett lelkiismeret furdalás miatt akarsz vele szakítani, azzal nem biztos hogy bármelyikõtöknek is jót teszel. 36F
Szerintem be mond el, igy is eleg rossz lesz neki. Amirol megnem tud, az nem faj neki.
A kérdező hozzászólása: Nem keresek kifogást, nem is áll feljebb. Nem tudom ezt mibõl szûrted le. Azt akarom, hogy neki egyszerûbb legyen, és ez nem tudom, hogy akkor jobb ha tudja vagy akkor ha nem?
fiuk tudjátok ere a mondást nics ku-rva mind egy forma ugy ahogy ez a lány is az ember kedves a lányokal oszt ez a vége

Mit kéne csinálni ilyenko? Szakítottunk a barátommal lett másik barátnője, és megcsalta velem a jelenlegi barátnőjét. Elmondta neki, ő megbocsátot, a fiu ugyan uyg megcsalta velem, és azt mondja ne tudja miért teszi ezt. Szerintetek miért?

Legjobb válasz: jól értem ,szakítottatok és aztán az új barátnõjét veled kufircolja meg. mind ketten hülék vagytok.. õ azért, emrt ezt teszi, te meg azért, mert hagyod.

jól értem , szakítottatok és aztán az új barátnõjét veled kufircolja meg. mind ketten hülék vagytok.. õ azért, emrt ezt teszi, te meg azért, mert hagyod.
Ilyenko? Már javában aludni.
Te miért veszel ebben részt, azt elárulod?
álljatok össze egy hármassá
Benneteket mutogatni kellene.
Azért teszi, mert egy se.ggfej. Te meg jó nagy marha, mert belementél. A másik csaj meg jó nagy marha, mert visszafogadta. Egymásnak vagytok ti hárman teremtve.
Hát ha már megcsaltad sztem az a legkevesebb, hogy ezt eltûröd...ne aggódj biztos beleun majd:)
semmit...teljesen jogos, annyit tehetsz érte, h nem sértõdsz meg miatta, mert nincs miért, ez a tetted következménye.Majd idõvel elfelejti, de szerintem ne várd, h meg fog benned bízni.De nem értem, miért kell ilyet csinálni, ha egyszer vele vagy? :S
semmit nem tudsz tenni ellene. meg kell bûnhõdnöd a tetteidért :P
A kérdező hozzászólása: Õ se egy ártatlan kisbárány nekem csak odafigyelés kell és hüség nem egy olyan aki csetel de neki szabad én ne veszekedjek vele
akkor hagyd ott, de ne menj bele ilyen játékba, h bosszúból v. féltékennyé tevés céljából megcsalod, ne alacsonyodj az õ szintjére, vannak normális pasik is, de neked sem szabad így hozzá álnod a dolgokhoz v. akkor egy alapos beszélgetés rátok férne, h ki mit akar, mert ez így nem lesz ok...
Nincs értelme együtt lennetek, ha nem becsülitek egymást.

Aki megcsalta 1x a párját barátját vagy barátnőjét, volt nektek lelkiismeret furdalásotok? Mit éreztetek?

Olyan megcsalásra gondolok aki szexelt! Barmok kíméljenek.... olyanok válaszát várom aki volt ilyen helyzetben. Sztorik jöhetnek, következmények, utána ki mit lépet!

Legjobb válasz: megcsaltam ,mert már nem kaptam meg a barátomtól a törõdést és azt hittem már mindegy mert úgy is szakítok vele de nem szakítottunk,hanem jra összejöttem vele és eleinte nem volt lelkiismeret furdalásom mert haragudtam a barátomra aztán kb 4 hónap után jött ki rajtam,hogy mekkora idióta voltam

megcsaltam , mert már nem kaptam meg a barátomtól a törõdést és azt hittem már mindegy mert úgy is szakítok vele de nem szakítottunk, hanem jra összejöttem vele és eleinte nem volt lelkiismeret furdalásom mert haragudtam a barátomra aztán kb 4 hónap után jött ki rajtam, hogy mekkora idióta voltam
Én csaltam, igazából nem is egyszer, sõt, szeretõm van jó ideje már. Lelkiismeretfurdalásom nincsen, õszintén, mivel a férjem elhanyagol szexuálisan, én nem viszek el itthonról semmit, a férjem ugyanúgy bármikor megkap engem, de nekem kevés amit õ ad, ezért mással is szexelek. A bûntudatom csak amiatt jelentkezik, hogy a gyerekektõl veszem el a közös idõt, amikor a szeretõmhöz megyek. A férjem felé semmilyen bûntudatom sincs. Így nincs ingerenciám elmondani sem, hogy mit csinálok. Nem tervezek lépni semmit, ez így okés egyelõre. (Nyugodtan lepontozhattok, nem oszt nem szoroz.)
Á én nem vagyok szemét, én nem csaltam meg sose a párom és nem is fogom.
Én tavaly mentem gallyra. A barátom kint volt külföldön és nem foglalkozott velem. Én meg azt hittem, hogy Isten vagyok. Sajnos egy skizofrén gyerekkel jöttem össze. Nagyon jól mûködött az agymosás. A végén minden összeesküvés elméletét elhittem. Közben a barátommal végig bunkóskodtam. Aztán vagy 2 hónap után mondtam neki, hogy szakítsunk. Legalább egy órán keresztül sírva ordítoztam el neki mindent amit sérelmesnek találtam a kapcsolatunkban csak elhallgattam mert nem mondtam el neki. Végleg szakítottunk. Utána rá vagy 3 napra "bekattant" a gyerek akivel voltam és bevitték az elmeosztályra. Szörnyû volt. Azt hittem megõrülök. Vagyis gyakorlatilag két szék közé a földre ültem. Mert hát ugye elhagytam a szerelmem valakiért, aki nem normális. Meg is ölhetett volna akkor sem vonják felelõsségre, mert nem beszámítható. Kérdeztem is az orvost: Talán nem kellett volna nekem ezt elmondani?! Utána napokig mint egy holdkóros jártam az utcákat. Szörnyen nyomorultul éreztem magam. Sõt, sokszor a mai napig is egy rohadt tetû szemétládának érzem magam. Végsõ elkeseredésemben írtam a barátomnak egy sms-t. És azonnal felhívott. A legszebb az egészben és komolyan mondom õ az én legdrágább kincsem, mert megbocsájtott nekem. Mindent. És azóta is együtt vagyunk. Már lassan 4 éve. Úgyhogy a kérdésre a válaszom: Igen, a mai napig is lelkiismeret furdalásom van, hogy a legdrágább emberrel ezt megmertem tenni. És inkább száradjak ki, de többet nem fogom senkivel megcsalni. Egyrészt ki tudja megint milyen emberbe botlom. És utána annyira rossz hazudozni. Az ember a saját mocskába fullad.
A kérdező hozzászólása: Nem semmi! :)
Én megcsaltam...én vagyok a nõ.Rettenetesen bántott egy szemét alaknak éreztem sõt még most is érzem magam.Megbocsátott (én mindent azonnal kitálaltam) iszonyú szerencsés vagyok mert mondhatta volna hogy fel is út le is út.De megbeszéltük tudja h mindennél jobban szeretem és úgy néz ki rendben vagyunk.Ettõl viszont ugyanolyan lelkiismeret furdalásom van.Sosem bocsátok meg magamnak.
Közös gyerekeink vannak, és férjem tartja el a családot. Klasszikus.
A kérdező hozzászólása: Miért nem hagyod el a férjed? És jössz össze akár a szeretõvel? Gondolom õ csak szexuálisan érdekel...
Hmmm érdekes kérdés. Épp a minap beszélgettem errõl egy nagyon jó barátommal. Én ugyanis csaltam már meg a párom, sajna(?) többször is. De egyiket sem bántam meg. Ha visszamehetnék ugyanakkor ugyanoda, ugyancsak így tennék. És azért sajna, mert kiderült sajnos egy-két pityputy, de végülis együtt maradtunk, és jó lecke volt számomra. Igazából nem az volt a gond, hogy ne kaptam volna meg bármit, vagy nem szerettem volna, mert egyik alkalmi partneremmel sem fordult meg a fejemben, hogy otthagyjam érte a párom, csupán a változatosság hajtott. Például kocsiban a Hármashatárhegyen, bányatóban Dunakeszi környékén. És még sorolhatnám. Emiatt sokan megvethetnek, de én akkor sem bánom. Ez mind mind hozzájárult ahhoz, ami most vagyok...
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Mit éreztél, hogy megcsaltad? Mi volt pár hónapig? És együtt vagy vele még?
A kérdező hozzászólása: Utolsó szintén nem neked szólt a kérdés! Kit érdekel, hogy téged megcsalt? Engem az érdekel aki megcsalt valakit és mit érzet? Miért vagytok fogyatékosok? Olyan sztorik jöhetnek ami ehhez kapcsolódik, ha nem is ti csaltatok meg de a ismerösõtök akkor azt is írhatjátok!
Engem is megcsalt és még undorítóan is kezelte. Mire sikerült feldolgozom, megint feltûnt. Életembe nem voltam annyira biztos magamba mint akkor, hogy most jól elküldöm az ****** ÉS most boldog párkapcsolatban élek. Vannak megingások. De te ismered az embered, hogy mikre képes.
Volt egy kis lelkiismeret furdalasom de visszagondolva nem bantam meg, mert nagyon jol ereztem magam, izgalommal toltott el es mondhatom h a kedvenc emlekeim koze tartozik
A kérdező hozzászólása: Elsõ nem neked szólt a kérdés! Sztorikat meséljetek légy szíves... ne csak 1-2 sort írjatok! Köszönöm!
Engem a barátom csalt meg 3x, 2x megbocsájtottam a harmadiknál otthagytam az illetõt, de nagyon fájt és megalázónak tartottam, de nagyon szerettem és megbocsájtottam :/ 19/L
Életemben eddig csak egyszer kerültem ilyen helyzetbe.. Az én véleményem az az egészrõl, hogy ha egy ember oda jut, hogy megcsalja a párját, akkor annak oka van, viszont ha nem látsz nyomós okot, arra , hogy megtedd, és csak pillanatnyi érzéseid befolyásolnak, akkor felesleges.. Én , amikor jártam a párommal, csak azért csaltam meg, mert találtam egy érdemesebb férfit, akivel bár nagy a korkülömbség(10 év), annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy szerintem megérte, és már két éve folyamatosan 'szórakozunk' (sajnos, hogy ezt a jelzõt kell használnom, de a környezetünk nem engedi meg, hogy komolyra forduljon a dolog, mi akármennyire is szeretnénk) Nem feküdtem le vele..és ezt nem bánom, szvl bocsi, hogy egy ilyen példát hoztam fel, de velem ez történt. Mégis az az ember máig jó hatással van rám.Megért, észheztérít-ha kell-, és ki tud elégíteni, úgy, hogy le sem fekszünk egymással. Az én életemben õ egy fontos személy és nekem megérte.Tudom, hogy komolytalanságnak veszik ezt az emberek egy 14 éves lány szájából, de nekem õ a lelki társam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!