Találatok a következő kifejezésre: Megcsaltam a és Õ ezért válni (2 db)

Megcsaltam a feleségem és Õ ezért válni akar. Mit tegyek ha én meg nem akarok?

Évek óta kölföldön dolgozok.Egy közös ismer?sünk elmondta neki.Ettöl függetlenül szeretem a feleségem,csak az a baj hogy nagyon pr?d.Szoval azért Õ is tehet róla sztem mert ha nem lenne ilyen akkor lehet meg se csaltam volna.Próbáltam már többször is beszélni vele err?l de semmi változást nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: Szóval a házasság szerinted arról szól, hogy a feleséged kielégíti minden igényedet. És az õ igényei? Neki esetleg arra lett volna igénye, hogy megértsd az érzéseit azokkal a dolgokkal kapcsolatban, ami miatt szerinted prûd. Ha szeretsz valakit, akkor ne csak õ hozzon áldozatot azzal, hogy megteszi, amit akarsz (függetlenül attól, hogy nem vágyik rá!), hanem Te is azzal, hogy lemondasz dolgokról a kedvéért! Nehogymár õ legyen a hibás, mert valamit nem tett meg akarata ellenére! Ha ezt megérted és ezt el is mondod neki (persze csak úgy van értelme, ha komolyan is gondolod), talán megenyhül... De ha azzal jössz, hogy neki mit kellett volna tennie, hogy ne csald meg, hááát... én is válni akarnék a helyében!

Szóval egy férj megcsaléhatja a feleségét a biológiára hivatkozva? Hát nem! Ha te ezt így látod jónak, minek nõsültél meg?
Szóval a házasság szerinted arról szól, hogy a feleséged kielégíti minden igényedet. És az õ igényei? Neki esetleg arra lett volna igénye, hogy megértsd az érzéseit azokkal a dolgokkal kapcsolatban, ami miatt szerinted prûd. Ha szeretsz valakit, akkor ne csak õ hozzon áldozatot azzal, hogy megteszi, amit akarsz (függetlenül attól, hogy nem vágyik rá!), hanem Te is azzal, hogy lemondasz dolgokról a kedvéért! Nehogymár õ legyen a hibás, mert valamit nem tett meg akarata ellenére! Ha ezt megérted és ezt el is mondod neki (persze csak úgy van értelme, ha komolyan is gondolod), talán megenyhül... De ha azzal jössz, hogy neki mit kellett volna tennie, hogy ne csald meg, hááát... én is válni akarnék a helyében!
tudod mit.. jol teszi h elválik.
Ez a ffiak poligám, nõk monogám beállítottságúak címû duma egy rossz kifogás, csak hogy tudd. Erre szoktak hivatkozni a félrekefélõ pasik. És nem fedi le ennyire egyszerûen a valóságot.
Én is elválnék!És ez a monogám-poligám duma tényleg szánalmas!Azért vagyunk emberek, hogy uralkodjunk az ösztöneinken!
Megfordulni megfordul, mert nem vakságot fogadott, hanem hûséget!! Egy egyszerû kérdésem lenne: ha azt írod, hogy szereted a feleséged, akkor miért csaltad meg? Nehogy már Õ legyen a hibás, hogy félrekeféltél? Te hagytad ott a családodat és mentél külföldre! Jól teszi a feleséged, hogy el akar válni! Ilyen önzõ, beképzelt palival én sem élnék együtt!!!
Nézd, ha megcsaltad a feleséged, akkor még jó, hogy válni akar. Teljesen meg tudom érteni. Viszont ne "neked" álljon feljebb, mert egy házasságban ugyanúgy szükség van mindkét félre, ugyanúgy fontos mind a kettõ ember. Arról, hogy megcsaltad, nehogy már Õ tehessen. Ha igazán szereted, akkor megérted, és nem csalod meg. Ha meg nem akarsz válni, próbáljátok higgadtan megbeszélni, hátha találtok megoldást. De ez esetben az ujjal mutogatás nem játszhat szerepet! Szerintem legalábbis...
jaaa, h ez már ilyen régi kérdés? :D Azt nem figyeltem, nem tudom már, hogy jutottam ide... :) Na, végülis mi lett veletek?
A kérdező hozzászólása: Azóta már eltelt egy kis idõ.Rendezõdött közöttünk a helyzet.Nem felejti el mert idönként felhozza.Én természetesen kerülöm a témát.(a prûdség se annyira prûdség már)Azóta is külföldön dolgozok de sokkal többet beszélgetünk a neten vagy telefonon mint régebben.Belátom hogy hibáztam és most azon vagyok hogy jóvátegyem.Hát ennyi a történet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot.Azóta már eltelt egy kis idõ és azt monta nem bocsát meg de érzem hogy szeret.
Persze hogy válni akar, de ha azember évek óta él házasságban, és a párja külföldön dolgozik, kérdem én melyik nõ nem gondolja át mivel jár? Azonkívûl több mindent figyelembe kell venni, nem azt mondom hogy a gyerek miatt együtt kell maradni, de érdemes mindkettõtöknek, ahogy írtad elbeszélgetni, ki mit vár ezek után a másiktól, és mire számít. Nem azt mondom, hogy helyes amit tettél, hogy bravó így kell csinálni, de emberek vagyunk, és a férfiak amúgy sem az eszüket használják, ha meglátnak egy p...t, és ha ez úgy történik meg hogy hónapokig folyton külön vannak hát lányok lássuk be ezzel számolni kell.Nem hiába én nem élnék így.
minek cslatad meg, te mit tennel forditott helyzetben????szerinted mennyire erezheti most nonek magat a feleseged az miatt h megcsaltad?????es egyaltalan h tudna bizni benned????logikus h valni akar...en is ezt tennem
A kérdező hozzászólása: Nagyon tetszik a válaszod.Te biztosan tudsz valamit.
én olyan szituról is tudok ahol a férj gályázik küldölfön, a kis felesége pedig itthon csalja már tizenéve, a férj havi egyszer megjön mint aki jól végezte dolgát visszamegy dolgozni, ez az élet sokkal jobb szerinted? /nem tudni, hogy mi folyik a háttérben?/ csak egy példa volt de lásd be, hogy a kapcsolatodnak se igy se úgy nincs jó vége... engedd szabadon és élje az életét azzal aki hozzá való...attól még követheted az életét, és lehettek barátok..és ki tudja mit hoz az élet, lehet hogy õ is felébred prüdségébõl és vissza akar csábitani...és akár belébújhat egy kisdomina ---történtek csodák --bizz
Miért nem akarsz elválni? Én mondjuk elõbb váltam volna el, és aztán kerestem volna másik nõt, de te tudod. Sosem késõ váltani, ha nem egy kerékre forog az agyatok.
vannak MONOGÁM férfiak, mint ahogy vannak NEM MONOGÁM nõk is :-) ennyi a lényeg, szerintem. Fejben dõl el, hogy nekem megér-e annyit az a félrelépés, hogy megtegyem ... ha megéri, akkor hajrá, de akkor viszont nem kell azt várni a másiktól hogy elfogadja és jópofit vágjon hozzá. A saját véleményem még annyi, hogy az elõbbiekbõl következõen "fejben gyenge" ember az, aki megteszi. Tudatosan választom a párom (férjem, feleségem) és SAJÁT MAGAMTÓL asszem elvárható, hogy hû maradjak hozzá és ezzel magamhoz is.
Aztán a válás után talán elmehetnél olyan országba ahol a többnejûség a divat, mert itt ezen a földön ez máshogy alakult a közerkölcsben...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de azt azért hozzátenném hogy a nõk azok eleve monogám beállitottságuak a férfiak meg pont az ellentétjei (poligámok).Miért van az hogy voltak és vannak olyan kultúrák ahol létezik a többnejüség és nem forditva.Ott biztos nincs megcsalás.De ha ettöl kicsit messzebre megyek akkor az állatvilágban is igy van.Ilyen a természet aminek mi is részesei vagyunk mégha vissza is folytjuk vágyainkat.
A kérdező hozzászólása: Tipikus nõi válaszok. Semmi megértés.De kiváncsi lennék ha megkérdeznéd a barátod mit mondana, vagy esetleg be merné e vállani a gondolatait.Mást mond mint amit gondol. Õ sose fordult meg másik nõ után?
Hozd össze a feleséged más pasikkal, õk bizti kigyógyítanák a prûdségbõl! Na jó, félre a viccel. Gyereketek van? Mert ha igen, akkor gondolj csak bele: csak azért hogy neked klassz szexuális élményeid legyenek, az a gyerek apa nélkül nõ majd fel. Ráadásul valószínûleg egy pasigyûlölõ anya mellett. Miért gondolom? Mert én is azzá válnék, ha én itthon nevelgetném a gyerekünket, hûségesen várnálak haza, cserében meg azt kapnám, hogy hû de jót szexelt az én uram a messzi távolban! Na ez is tipikus nõi válaszra sikeredett. Most már csak egyet nem értek: ha ennyire bánt a nõk gondolkodása, és ennyire nem akarod a kötelékeket elfogadni, akkor miért nem szoksz át a pasikra???
imádom ezt a férfi dumát..fizikai szükségletek, az..akkor már miért nem verted ki, vagy dugtál meg egy guminõt??? és még Te támadod a feleséged...ilyen felfogásod mellett nem hogy megbocsátani nem fog, de még a vagyonodból is kiforgat remélem
Nem olvastam el az összes válaszolót. Nekem is a férjem külföldön dolgozott, és ezalatt az idö alatt ájöttem hogy nem ís akarok már vele élni, így jött egy szökeherceg fehér lovon és szó szerint elrabolt. miért volt neki könnyü elcsábítani? mert volt idöm rájönni hogy mennyire nem is szeretem a férjem, és nem vagyok vele boldog. így már réges rég másról álmodtam. ha nem dolgozott volna kint akkor lehet egy ilyen jó megszokásból örökre együtt maradunk és mindig másról fantáziálok. lehet a feleséged is rájött nem te vagy a nagy ö, és lehet minden álmában valaki más van. lehet már a háta közepére nem kíván és most bebizonyítottad hogy te sem akarod öt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a sok választ akár pozitív akár negativ.
Még annyit fûznék az elõttem szólókhoz. Lehet, hogy szereted a feleséged. Sajnos abba a kategóriába tartozol akinek többet van lent az agya a lába közt, mint a nyakán. DE!!! Amennyiben a feleséged mégis belemegy, hogy nem váltok el??? Akkor mi lesz? Leszoksz a sexrõl, mert õ nem fog megváltozni, ha ennyire van igénye akkor ennyi. Most kibékültök, és újra kezdõdik minden. Szóval gondold át. Lehet, hogy neked is jobb lenne szabadon, ott és azt és azzal és amikor Te akarod...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Azért némi kis megértést tapasztalok.Lehet igazad van.Jobb lesz a válás, de elötte beszélgetnünk kell. A gyerek már nem kicsi.
gondokotá volna hamarab

Ha a feleség megcsalta a férjét és ezért a férj el akar válni, emiatt elveszik a gyereket a nőtől?

Legjobb válasz: A törvény szerint a szülõnek kötelessége a gyerek erkölcsi nevelése is. Ha az anya szeretõt tart,az nem számít a bíróságon,attól még nem erkölcstelen. Csak akkor ítélik az apának a gyereket,ha az anya részegen összeesik a tárgyaláson,vagy súlyosan kábszeres,másképpen nem.

A törvény szerint a szülõnek kötelessége a gyerek erkölcsi nevelése is. Ha az anya szeretõt tart, az nem számít a bíróságon, attól még nem erkölcstelen. Csak akkor ítélik az apának a gyereket, ha az anya részegen összeesik a tárgyaláson, vagy súlyosan kábszeres, másképpen nem.
Dehogy! Ez egy modern társadalom! A nõ azt csinál amit akar! Míg ha a férfi néz meg akár csak egy kirakatbabát, máris úszik kocsi, ház, tv.
Nem, mert nem erõszakoskodott a férjével (legalább is a leírásból nem derül ki). Csak akkor veszik el tõle a gyereket, ha az anya agresszív.
hm, Magyarországon elég érdekes a gyermekelhelyezési törvény ! Nem , nem ítélik az apának ilyen esetben !ahhoz döntõ bizonyíték kell az anyával szemben, hogy az apának ítéljék! de bíró is válogatja , ha az anyánál testi és szellemi fejlõdéséhez minden körülmény adott a gyermek felnövéséhez akkor no problem, de ha az anya saját magáról sem tud gondoskodni, mert állandó részeg, vagy drogfüggõ, bár erre is elég nyomós bizonyíték kell, vagy ha súlyosan bántalmazta a gyermeket és errõl látleletek is vannak ... de van olyan is, hogy oda ítéli a bíró a gyermeket ahol aznap elõtt éjszaka aludt a gyermek, mert pl az iskolából üzent apának, hogy menjen érte, mert vele akar élni és elviszi, nála alszik akkor volt már rá példa, hogy a bíró odaítélte ! de pszichológiaia vizsgálatnak vannak alávetve a gyermekek, és abból is sokminden kiderül ! de egy megcsalásért nem fogják elvenni az anyától a gyermeket, csak ha prostituált és pénzt kap érte és fõleg, ha haza hordja a kuncsaftokat !
Az a családanya, aki ilyet tesz, meg is érdemelné!!Ugyanez vonatkozik a férfiakra is!Hamár2ember olyan kapcsolatban van, hogy családod alapit, minek1harmadik??? A biróság szinte minden esetben az anyának itéli a gyerekeket, amennyiben õ igényt tart rájuk, és nincs semmi mentális problémája.
Nálunk így volt... Mind a hárman apámmal maradtunk, de elõtte engem és a nagyobbik tesómat megkérdeztek, hogy hol akarunk maradni, mert elmúltunk már mindketen 12 évesek... 14/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!