Találatok a következő kifejezésre: Megcsaltam a és Õ (104 db)

Mit kéne csinálni ilyenko? Szakítottunk a barátommal lett másik barátnője, és megcsalta velem a jelenlegi barátnőjét. Elmondta neki, ő megbocsátot, a fiu ugyan uyg megcsalta velem, és azt mondja ne tudja miért teszi ezt. Szerintetek miért?

Legjobb válasz: jól értem ,szakítottatok és aztán az új barátnõjét veled kufircolja meg. mind ketten hülék vagytok.. õ azért, emrt ezt teszi, te meg azért, mert hagyod.

jól értem , szakítottatok és aztán az új barátnõjét veled kufircolja meg. mind ketten hülék vagytok.. õ azért, emrt ezt teszi, te meg azért, mert hagyod.
Ilyenko? Már javában aludni.
Te miért veszel ebben részt, azt elárulod?
álljatok össze egy hármassá
Benneteket mutogatni kellene.
Azért teszi, mert egy se.ggfej. Te meg jó nagy marha, mert belementél. A másik csaj meg jó nagy marha, mert visszafogadta. Egymásnak vagytok ti hárman teremtve.

Megcsaltam a barátomat, és szakítani akarok vele, elmondjam vagy se?

Tudom, hogy szemétség volt, erről nem kell tájékoztatni, de ha valakinek így nyugodtabb a lelke, hogy olthat, akkor tegye, csak válaszoljon a kérdésre is. Nem érdemli meg, hogy pocsékoljam az idejét, szóval szakítok vele, a kérdésem annyi, hogy elmondjam neki ezt, vagy se? Én úgy gondoltam nem, mert nem akarom feleslegesen kínozni vele, de nem tudom, hogy korrektebb? Fiúk, ti "akarnátok" tudni?

Legjobb válasz: Ne mondd el. Minek? Így is elég trauma neki a szakítás. Anno én is így hagytam el az exem, meg is kérdezte, hogy megcsaltam-e, mondtam hogy nem. Nem tudom, elhitte-e, de én nem bántam meg a dolgot.

Ne mondd el. Minek? Így is elég trauma neki a szakítás. Anno én is így hagytam el az exem, meg is kérdezte, hogy megcsaltam-e, mondtam hogy nem. Nem tudom, elhitte-e, de én nem bántam meg a dolgot.
Mondd el neki, te igen okos. Neked tetszene, ha ezt tennék veled? Pedig nagyon megérdemelnéd. Egy gerinctelen liba vagy. Nem értem egy kapcsolaton belül miért kell félreke.félni. De remélem te is így fogsz járni!
Szerintem az a minimum, hogy õszinte leszel vele ezek után... különben ha nem mondod el, milyen kifogással jössz, hogy miért szakítasz vele? Így legalább számára is világos lesz a helyzet.
Csak nyugodtan, õ csak jobban jár:) Nehogy már neked álljon feljebb, mikor megcsaltad... tökmind1 milyen kifogással jössz, erre nincs mentség.
mond meg neki, legalább így megtudja h ribanc vagy, ha esetleg késõbb azon gondolkozna újra járna veled.
Nem mondanám el neki. De, ha nem akarna elengedni, szenvedne miattam, vissza akarna kapni, akkor igen. Ha el tudtok békésen válni, túl tud lépni rajtad, szerintem jobb, ha nem tudja (egy világ omlana össze benne), de ha meg akarná alázni magát elõttem azzal, hogy még "vissza akarja könyörögni magát", akkor inkább elmondanám.
elõbb utóbb rájön...
#15 Sose jött rá..
még rájöhet..
Azt erõsen kétlem. Köszönésig sem jut az exem, a másikkal meg semmiféle kapcsolatban nem áll. De az az igazság, hogyha megtudná sem érdekelne már. Õt se különösebben. Na meg eltelt azóta 3 év. Szóval mint mondtam..sose jött rá, és nem is fog.
Ellenben én tudom, hogy megcsalt.. :) Letagadta. A mai napig nem tudja, hogy tudom.
Én nem mondanám el neki. Minek okozzak neki még nagyobb fájdalmat? Ezzel az egésszel maximum az én lelkemen könnyítenék az õ kárára. Szóval nem, nem mondanám el neki.
Hiába adunk tanácsot, te úgysem fogod elmondani. Ismerjük a lelkivilágodat, mert tipikus vagy.
Mondd persze! :) Így legalább nem fog szomorkodni, mert tudja hogy milyen egy -inkább nem mondom ki- embert veszített. Bár ezzel õ inkább nyert... :)
A kérdező hozzászólása: Jártam így... tudom milyen. Tudom, hogy szemétség volt, mondtam. Nem is védem magam sehogy.
Ha ez az ok, akkor megérdemli, h tudja... legalább a jövõben tudni fogja, kit kerüljön :)
Ha már nincs szükséged a barátodra, mert már nem kell, vagy mert jobbat találtál, akkor szakításnál felesleges egymást kínoznotok azzal hogy kapcsolatotok ideje alatt megcsaltad. Viszont ha csak emiatt érzett lelkiismeret furdalás miatt akarsz vele szakítani, azzal nem biztos hogy bármelyikõtöknek is jót teszel. 36F
Szerintem be mond el, igy is eleg rossz lesz neki. Amirol megnem tud, az nem faj neki.
A kérdező hozzászólása: Nem keresek kifogást, nem is áll feljebb. Nem tudom ezt mibõl szûrted le. Azt akarom, hogy neki egyszerûbb legyen, és ez nem tudom, hogy akkor jobb ha tudja vagy akkor ha nem?
fiuk tudjátok ere a mondást nics ku-rva mind egy forma ugy ahogy ez a lány is az ember kedves a lányokal oszt ez a vége

Hogyan tudok leggyorsabban túllenni azon, hogy megcsaltak a szemem előtt, és ezért vége lett a kapcsolatnak?

Nagyon megalázottnak érzem magam, de szeretem azt a nyomorékot, és nagyon fáj :(

Legjobb válasz: De nem lennék a pasim helyében, amikor az az orrom elõtt próbálna megcsalni... Nézd. Elõször is dobd. Ne is gondolj megbocsátásra. Utána rúgj be, tombolj, hisztizz, bõgj, egyél csokit, panaszkodj barátnõknek, nézz csöpögõs nyálas filmeket, vagy zombisakat, teljesen mindegy, csinálj valamit, amit úgy érzed, hogy tenni akarsz, mindenkitõl függetlenül. Egyik barátnõm például megcsalása után vett 8 üveg sört, megitta, majd az üvegeket egy telepen a falhoz vágta, és egy bottal tovább verte, amíg minden tiszta üvegszilánk lett (valami barátja eltakarította utána, csak mesélték). Viszont utána sokkal jobban érezte magát, már csak a rengeteg pia miatt is. :D Ha kitomboltad magad valahogy, gondolkozz reálisan. Rendben. Megcsaltak. Miért? Te hibád is, vagy csak az övé? Reálisan gondold végig, majd dolgozd fel. És próbálj meg továbblépni, nehéz, de fogd fel úgy, hogy az élet halad, és te minél tovább haladsz elõre, annál elõbb túljutsz ezen az egész sz.arságon. Minden jót a továbbiakban! Remélem segítettem.

De nem lennék a pasim helyében, amikor az az orrom elõtt próbálna megcsalni... Nézd. Elõször is dobd. Ne is gondolj megbocsátásra. Utána rúgj be, tombolj, hisztizz, bõgj, egyél csokit, panaszkodj barátnõknek, nézz csöpögõs nyálas filmeket, vagy zombisakat, teljesen mindegy, csinálj valamit, amit úgy érzed, hogy tenni akarsz, mindenkitõl függetlenül. Egyik barátnõm például megcsalása után vett 8 üveg sört, megitta, majd az üvegeket egy telepen a falhoz vágta, és egy bottal tovább verte, amíg minden tiszta üvegszilánk lett (valami barátja eltakarította utána, csak mesélték). Viszont utána sokkal jobban érezte magát, már csak a rengeteg pia miatt is. :D Ha kitomboltad magad valahogy, gondolkozz reálisan. Rendben. Megcsaltak. Miért? Te hibád is, vagy csak az övé? Reálisan gondold végig, majd dolgozd fel. És próbálj meg továbblépni, nehéz, de fogd fel úgy, hogy az élet halad, és te minél tovább haladsz elõre, annál elõbb túljutsz ezen az egész sz.arságon. Minden jót a továbbiakban! Remélem segítettem.
Az a nyomorék nem szeret téged annyira, hogy a hûség egyértelmû legyen számára. Az se biztos, hogy az volt azeegyetlen alkalom, hogy megcsalt. Mi lenne veletek, ha együtt maradnátok? Ha már most megcsal, akkor a jövõben is meg fog. Mivel már most is úgy érzi, hogy kevés vagy neki, talán már rád is unt, kell valami/valaki más is. Hidd el, kár lekötni az idõdet, az energiádat egy ilyen kapcsolatra, ami halálra van itélve. Fogadd el, hogy nem õ az igazi. Gyászold meg, hogy vége, és lépj tovább. Sírd ki magad, törd össze a tányérokat, ordíts vele, pofozd meg, aztán vegyél egy nagy levegõt, és lépj tovább. Ennek így már nincs értelme folytatni. Nagyon sajnálom.
ismerös a szitu csak én pasi vagyok..csinálj magadnak programot barátnöiddel menj el bulizni a városba moziba vagy bárhova de foglald le magad. mert csak roszabb ha otthon ülsz és rajta filozol.! és az egyik legfontosabb:ha elmész aludni akkor egyböl probálj elaludni mert ha nem akkor eszedbejut a csávo és csak magadat emészted..!2 csaj megcsalt már tudom mit beszélek
Keress masik nyomorekot....?!!
Áh hagyd a fenébe!Többet szóba se állj vele!Még ha keres is, nehogy válaszolj neki!Telefont sose vedd fel neki!Stb...kerüld el nagyon messzirõl azt a férgeT4 Legyél minél többet a barátokkal, barátnõkkel, menj társaságba, állj neki sportolni!Itt a változás ideje!
Hasonló helyzetben vagy mint én.Énis utána kb 3 hétig csak cigi pia és azelõtt sosem cigiztem és ittam.Ezeket ne csináld mint én mert csak magadott tönkre teszed.17/f
Az elõzõ válaszoló vagyok:Találkoz a barátaiddal minél többet és kis idõvel el is felejted.
Nagyon sajnálom :/ Nem szeretnéd részletezni, mi történt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon aranyosa vagytok, már így is egy fokkal jobb lett a kedvem:) nagyon nem tudok még róla beszélni, de a lényeg, hogy késõbb mentem le buliba, és amit megláttam az az volt, hogy egy csajt csöcsörész és smárol vele. :D
Hát ha már megcsaltad sztem az a legkevesebb, hogy ezt eltûröd...ne aggódj biztos beleun majd:)
semmit...teljesen jogos, annyit tehetsz érte, h nem sértõdsz meg miatta, mert nincs miért, ez a tetted következménye.Majd idõvel elfelejti, de szerintem ne várd, h meg fog benned bízni.De nem értem, miért kell ilyet csinálni, ha egyszer vele vagy? :S
semmit nem tudsz tenni ellene. meg kell bûnhõdnöd a tetteidért :P
A kérdező hozzászólása: Õ se egy ártatlan kisbárány nekem csak odafigyelés kell és hüség nem egy olyan aki csetel de neki szabad én ne veszekedjek vele
akkor hagyd ott, de ne menj bele ilyen játékba, h bosszúból v. féltékennyé tevés céljából megcsalod, ne alacsonyodj az õ szintjére, vannak normális pasik is, de neked sem szabad így hozzá álnod a dolgokhoz v. akkor egy alapos beszélgetés rátok férne, h ki mit akar, mert ez így nem lesz ok...
Nincs értelme együtt lennetek, ha nem becsülitek egymást.

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*

Ha megcsaltad a párod és ő vissza csal, attól még lehet újra normális a kapcsolatotok? Vagy felesleges már folytatni?

(férfi vok)6 éve vagyunk együtt .Megcsaltam a párom kétszer is de ő megbocsájtott. Telt az idő és nem rég kiderült hogy ő is megcsalt kétszer. Én is megbocsájtottam neki de a harmadikat már nem nézi el egyikünk se. Többet nem teszi meg és én se. Viszont nem felhőtlen a dolog köztünk. Próbáltam romantikázni,nosztalgiázni..... Nem azt mondom ,hogy rosszul sült el de nem volt olyan mint amilyennek kellett volna lennie. Nem tudom mi lenne a legjobb, talán kéne egy kis pihit tartani hogy mindenki átgondolja mit is akar a másiktól ? Vagy már sose lesz jó köztünk semmi se? Nem tudom mi lenne a legjobb . Kérlek titeket adjatok tanácsot.

Legjobb válasz: József Attila válasza: Megcsaltak, úgy szerettek, csaltál s igy nem szerethetsz. Most hát a töltött fegyvert szoritsd üres szivedhez. Vagy vess el minden elvet s még remélj hû szerelmet, hisz mint a kutya hinnél abban, ki bízna benned.

József Attila válasza: Megcsaltak, úgy szerettek, csaltál s igy nem szerethetsz. Most hát a töltött fegyvert szoritsd üres szivedhez. Vagy vess el minden elvet s még remélj hû szerelmet, hisz mint a kutya hinnél abban, ki bízna benned.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hozzáírni , hogy azért még valamilyen szinten szeretjük még egymást.
Miert tunik ugy nekem, h amikor te megcsaltad az csak szimpla szex, semmi mas, egyszeru megcsalas, de az ovet nagxobbnak tartod? Ez inkabb az egod haboruja! Engedjetek el egymast es tanulj a hibaidbol!
Kérdezõ, az, hogy eleve reménytelen ügy, az nem igaz, a kapcsolatunk elején nekünk is volt "félrelépésünk" pro-kontra, azt mégis együtt vagyunk 16 éve... Két dolog viszont biztos, egyfelõl egyikünk se a megcsaláááááás-t tartja az univerzum õsbûnének, másfelõl meg ahogy a kapcsolat elrontásához is két fél kell, úgy a rendbetételéhez is. Akkor mûködik, ha mindketten azt akarjátok, és képesek vagytok ezért idõnként áldozatokra, lemondásokra is, és nem azt nézni elsõ sorban, hogy "nekem mitõl lesz jó", hanem a másikat.
Ennek a kapcsolatnak nincs semmi értelme. Ez már nem is kapcsolat.
10 Ennek a kapcsolatnak vége.Minden egyes együtt eltöltött nap veszteség számlára megy.
A kérdező hozzászólása: Félre értelmezted, vagy én írtam rosszul. A sráccal volt el hajnalig és nem beszélgettek...... Keményen nyomták az ipart kettesben.
7 "Érzelmek fûzték a sráchoz ugyanis 2x is elment vele ..... És hajnalba nyúló orgiát rendeztek " Megint egy hazugság, mert akivel elmegy valaki hajnaligtartó orgiázásba, ahol köztudott, hogy nem csak 2 szereplõ van, hanem sokan, ott szintén nincs érzés.
"hogy azért még valamilyen szinten szeretjük még egymást" Aki ilyet ir, annál már nincs érzés, csak magadat gyõzködöd, mert tartasz attól, hogy ha lelép mit fogsz csinálni egyedül.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság , hogy szeretnék vele maradni. Csak az tart picit vissza , hogy nem tudja elengedni magát mellettem. És ez bizony zavar . A 2. megcsalása kicsit más volt mint 1 kufirc. Érzelmek fûzték a sráchoz ugyanis 2x is elment vele ..... És hajnalba nyúló orgiát rendeztek . Ami megint csak nem jó. De õ lezárta ezt a dolgot . Nem beszél vele se semmi . És õ is szeretné velem folytatni de nehéz neki úgy hozzám állni mint annó.
A kérdező hozzászólása: Én kezdtem ezt az egészet mármint én tettem meg elsõnek 2x. Azt mondta õ azért tette mert kiváncsi volt + revans + nem volt akkor épp jó a viszonyunk és ki akart kapcsolódni . Tudja hogy nem ez a megoldás hogy akkor megcsal. Nem érti miért tette de NAGYON megbánta .
Kérdezõ, ez teljesen azon múlik, hogy milyen a ti hozzáállásotok ezekhez a témákhoz, nem lehet ebben általános tanácsokat adni...
Szerintem egy kapcsolatot csak 1x lehet elrontani, de ha ti képesek vagytok egymásnak megbocsátani akkor miért hagynátok abba?szeretitek egymást?mert nemértem miért kellet egymást megcsalni, , ,
igen szerintem egy kis pihi lenne a jo hisz egymast csaljatok egymas utan es hiaba mondja barmelyikotok h nem lesz tobb, ezek utan mar kitudja.Lehet az ember hata mogott majd. De lebyrg eszelhetek meg de lehet ebbol meg jo kapcsolat csak megkell beszelni a dolgokat mert hogy megcsalod 2x es erre õ is az gond...
Tehát 2 megcsalás a részérõl oké, mert te is ennyiszer csaltad meg, de három már túlzás lenne? Javaslom, hogy vezessetek róla valami nyilvántartást, pl. kifüggesztve a hûtõajtóra, hogy melyikõtök hány félrekufircnál tart éppen, és ha nem egyezik a darabszám, sürgõsen tegyetek róla, különben nem elég kiegyensúlyozottan harmonikus a kapcsolat :D
Ahha, könyves polcon keresd.. 16/F
Hány éves vagy? 9?
Schmitt Pál, te vagy az?
Mese habbal... puszi:)
Ez magyar változatban is létezik?
igen, és hadd szabaduljon tõled gyorsan!
17# Neked vmi bajod van 3 éves a kérdés... elötted lévõ 2 valaszoló se normális.
Ha szereted, ha nem, akkor is bûntudatod kellene legyen. Ha nincs bûntudatod, akkor nincs lelked sem. Hol van a te lelkiismereted? Mondd el neki és szakítsatok. Így nincs értelme együtt lennetek. Szakítás után gondolkodj el a tetteden. Ideje lenne igazzá válnod. És ne csalj többé!
Ha nõnek születél volna rib.an.c letél volna xd
Mond el neki..utána úgyis kirakja a szûröd de legalább nem te szakítasz vele, úgy h õ majd magát okolja évekig..szóval mond el és szakítsatok..nem minõsítelek mert gondolom majd mástól megkapod, az élet úgyis visszaadja..szóval légy korrekt legalább most h ez megtörtént..
mennyi idõsek vagytok?
ja és még valami!remélem hogy veled is kifog valaki tolni és majd megtudod milyen érzés!!szánalmas vagy!!
Õszintén akkor miért csaltad meg??elõbb gondolkozz aztán cselekedj!gondolj csak bele hogy esne ez neked forditott esetben!Eléggé lenézõ és megalázó dolog!!De hidd el nem a csajnak hanem neked!!mert egy normális fiú talán ilyet nem tesz vagy elõbb pontot tesz a kapcsolat végére!Szegény lány!!hogy tudott kifogni egy ilyen lúzert!!gondolkozz el kicsit!!
A kérdező hozzászólása: El akartam mondani neki én is de nem tudom hogyan mert nem akarom megbántani. Mert nem olyan lány aki ezt érdemli csak ez így történt.Ezen már nem lehet változtatni .
7-es, ha eddig nem legalább ennyivel.
Remélem a karácsonyi ajándékod egy igazi erõbõl jövõ pofán csapás lesz.kellemes ünepeket!
lehet, hogy megkönnyebbülsz, viszont a barátod/barátnõd is nagyon megbántod. inkább találj ki valamilyen indokot, és szakíts. akár azt is mondhatod, hogy beleszerettél másba, vagy, hogy úgy érzed, mostanában már nem kívánod, vagy bármit.
Hogy mondhatsz ilyet neki, hogy tiszteld a párod? Ha tisztelné, meg se tette volna.
Gratulálok! Ön megnyerte a decemberi hónap legnagyobb büdös ri.anca címet! taps taps taps...
Nem számít h utána nincs bûntudatod! Megcsaltad ennyi. Ha van gerinced akkor szépen elhagyod.
Tiszteld párod, mondd meg neki, ha már nem is szereted és vállald a félrelépésed következményeit.
Légy õszinte hozzá, megkönnyebbülsz majd.
elobb-utobb ra fog kerdezni es rajon, mi tortent. szerintem tisztabb, ha te mondod el neki es vallalod a kovetkezmenyeket.
Ennyi álszent f, , , kalap! Vagy csak impotens?

Mit jelenthet, hogy azt álmodtam, megcsaltam a barátomat egy ismeretlen sráccal, és sírtam, hogy nem akarom elveszíteni, tiszta zaklatottan keltem :S?

Legjobb válasz: Nem szeretnéd elveszíteni,azt akarod,hogy minden szép és jó legyen.Ez csak egy rémálom,És nem feltétlenül van minden álomnak jelentése,ezt jó ha tudod!

Nem szeretnéd elveszíteni, azt akarod, hogy minden szép és jó legyen.Ez csak egy rémálom, És nem feltétlenül van minden álomnak jelentése, ezt jó ha tudod!
Azt, hogy holnap esni fog az esõ, de egy teve oda megy és megeszi a snufniból a kompótodat!!
azt hogy ribanc vagy!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ 2. :) 3. már megettem a teve elõl... :| :")

Most megcsaltam a barátomat? Egy hónapja járok egy sráccal, és nagyon szeretem, de van az edzésen egy másik srác aki csak tetszik, és ma hazakísértem.

Am a barátn?m és én szoktunk vele csatangolni, baromkodni, de most csak én voltam vele.

Legjobb válasz: sztem nem csaltad meg..sokaknak sok mindent jelent az hogy megcsalás, de az hogy egy jóhaveroddal hazamész nem számít megcsalásnak..hacsak nem érzel iránta többet,vagy nem akarnál tõle vmit,és még az sem számít megcsalásnak ha gondolsz rá,csak az ha megteszed..kettesben lenni egy másnemû haveroddal nem megcsalás:)

sztem nem csaltad meg..sokaknak sok mindent jelent az hogy megcsalás, de az hogy egy jóhaveroddal hazamész nem számít megcsalásnak..hacsak nem érzel iránta többet, vagy nem akarnál tõle vmit, és még az sem számít megcsalásnak ha gondolsz rá, csak az ha megteszed..kettesben lenni egy másnemû haveroddal nem megcsalás:)
Ez nem megcsalás!!!! Te jó ég akkor én hányszor csaltam meg a féremet mert kolbászolok valakivel, de nem neked kellett volna hazakísérni...
Ez hülyeség! Dehogy csaltad meg! Az, hogy tetszik neked, még nem jelent semmit. Ott a barátod, akit szeretsz. :) Ez a gyerek, meg (az alapján, amit írtál) csak haverod... Ha késõbb sem csinálsz semmi hülyeséget, nem smárolod le vagy ilyesmi, akkor nincs mitõl tartani! :) Az, hogy együtt lógtok, meg hogy jól elvagytok együtt még nem jelent megcsalást. Szóval ne aggódj! :)
Ez nem megcsalás.
Most azzal csaltad meg hogy haza kisérted a másik srácot?:S nem nagyon értem hogy mi ezen meg csalás.Ha meg csókoltad volna akkor az meg csalás.Nincs igaza anyukádnak.amíg nem történt köztetek semmi addig jó.
nem bíztos hogy a srác dijjazná, hogy egy másikkal sétáltál, beszélgettél az enyém a torkomat is elvágná:(
Nekem az a véleményem, valojában te nem szereted azt a srácot, ha megcsaltad! Legalább ne mond meg, és imádkoz, hogy ne tudja meg. Tudod megkora fájdalom a srácnak, föleg ha szerett téged? Én már jártam igy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!