Találatok a következő kifejezésre: Megcsalt a meg (176 db)

Komolyan minden kapcsolatban idővel valaki megcsalja a másikat? Valahogy kívánja a kis kalandot? Ezt meg lehet bocsájtani ha valaki megcsalja a másikat?

Párommal pár napja erről beszéltünk.Én elméletem hogy ha valaki igazán szereti a másikat akkor hű tudd maradni hozzá. Õ azt mondja idővel úgyis minden kapcsolatban félre lép az egyik fél.Szerinte inkább a pasik akik hűtlenek de a nő is ugyan olyan kíváncsi mint a férfi. Én nem tudnám megbocsájtani ha megcsalna,még ha ezzel lerombolnám amit elértünk.ő azt mondja ö mérlegelne és nem valószínű hogy kidobna ha megcsalnám,neki fontosabb a közös életünk mint hogy szakítson .Persze nem ha folyamatba félre mennék hanem ha 1x-2x....Komolyan ez olyan furcsa gondolkodás vagy én vagyok maradi? 26/N párom 27 éves van 2 gyerekünk

Legjobb válasz: Hát engem meglep,hogy mire képesek a férfiak..de komolyan..Elmond egy ilyent történetet,már bebiztosítva magát,hogy õ elõre szólt hogy mindenki megcsalja idõvel a párját,és ebbõl igazából nem is kéne gondot csinálni.Furcsa gondolkodása van a párodnak. Egyébként nem igaz,hogy minden kapcsolat megcsalással végzõdik..Most jöhetnék azzal,hogy drága jó nagymamám több mint 50 évig élt boldog házasságban papával,és csak a halál választotta szét õket.Írhatnám,hogy ez nem egyedi eset,hiszen szinte mindenkinek vannak olyan idõs rokonai akik 40-50 éve élnek együtt úgy hogy egyik sem lépett félre..Persze lehet rá mondani,hogy akkor más világ volt,és bûn volt félre lépni..Pedig nem.Akkor is félre léptek,de akkor fontos is volt a házasság. Én 12 éve élek boldog házasságban.Soha eszembe sem jutott hogy megcsaljam a páromat.Soha nem is mondanék neki ilyen szövegeket,hogy bebiztosítsam magam.. Ismered a mondást? "minek nekem rántott hús ha otthon finom steakét kapok??" Na én így vagyok vele.Minek nekem egy másik nõ,ha otthon ott van egy csodás asszony aki mindenben tökéletes,és úgy jó ahogy van.. Ha már megcsaljuk a párunkat akkor ott a házasságban nagyon nem mûködik valami. De ez csak az én véleményem. 33/F

Idióta egy pasid van. Ezzel tulajdonképpen kimondta, hogy úgy is megfog csalni. Nos, engem kétszer is átvertek. Volt egy srác, nem tudtam róla sokat. Sokáig randiztunk, aztán már be is akarta akasztani a lompost, de nem engedte. Utána lelépett, és rá fékl évre tudtam meg, hogy már nõs volt a drága akkoriban... Aztán volt egy kapcsolatom, ahol megcsalt a párom. Kétszer is volt viszony. Az egyikkel lefeküdt többször is, a másikat megelõztem. Lebuktak. Ezek ellenére hiszek abban, hogy vannak hûséges férfiak, és nõk is. A gond az, hogy két ilyen ember ritkán talál egymásra. :( 24/n
Hát engem meglep, hogy mire képesek a férfiak..de komolyan..Elmond egy ilyent történetet, már bebiztosítva magát, hogy õ elõre szólt hogy mindenki megcsalja idõvel a párját, és ebbõl igazából nem is kéne gondot csinálni.Furcsa gondolkodása van a párodnak. Egyébként nem igaz, hogy minden kapcsolat megcsalással végzõdik..Most jöhetnék azzal, hogy drága jó nagymamám több mint 50 évig élt boldog házasságban papával, és csak a halál választotta szét õket.Írhatnám, hogy ez nem egyedi eset, hiszen szinte mindenkinek vannak olyan idõs rokonai akik 40-50 éve élnek együtt úgy hogy egyik sem lépett félre..Persze lehet rá mondani, hogy akkor más világ volt, és bûn volt félre lépni..Pedig nem.Akkor is félre léptek, de akkor fontos is volt a házasság. Én 12 éve élek boldog házasságban.Soha eszembe sem jutott hogy megcsaljam a páromat.Soha nem is mondanék neki ilyen szövegeket, hogy bebiztosítsam magam.. Ismered a mondást? "minek nekem rántott hús ha otthon finom steakét kapok??" Na én így vagyok vele.Minek nekem egy másik nõ, ha otthon ott van egy csodás asszony aki mindenben tökéletes, és úgy jó ahogy van.. Ha már megcsaljuk a párunkat akkor ott a házasságban nagyon nem mûködik valami. De ez csak az én véleményem. 33/F
Ilyen szöveget egyszer én is hallottam. Közvetlen azután, hogy megcsalt. Aztán végül csak bevallotta. Válaszaim: 1 Nem, nem mindenki csalja meg a másikat. 2 A kalandra elképzelhetõ, hogy elkezd az ember vágyni, de nem mindenki, és nem jár egyértelmû következményekkel. 3. Nem lehet igazán megBOCSÁTANI. 4. Nem vagy maradi.
Hát, eddig engem mindig megcsaltak, én vagyok a nõ. Hiába látszott minden tökéletesnek, valahogy nem bírtak magukkal mellettem a párjaim, félrementek... (kötekedõk kíméljenek) Remélem azért nem igaz, amit a párod állít, elég elkeserítõ lenne. Én a végtelenségig hûséges vagyok, és soha nem lennék ilyen tettre képes, még ha az egyeseknek hihetetlen is.
Mi még nem csltuk meg egymást, 10éve vagyunk együtt.Kisértés volt részemrõl, kivántam a kalandot de ellenáltam.Ennek több éve azóta nem érdekel, ha ugy érzem kalandra vágyom mindig bevetek valami uj dolgot a férjemmel, ez müködik.
Az jó, ha ennyire mg tudsz benne bízni ezek után, de tudod az együttérzéssel és a megértéssel kezdõdnek a gondok...Ne legyen igazam!
Hát ez elég összetett kérdés ám! Minden szituáció és erõsen kapcsolatfüggõ. Ha amúgy jól mûködik egy kapcsolat, akkor inkább hajlanak megbocsátásra a felek. aztán az meg személyfüggõ, hogy a szóbeli megbocsájtás ellenére mennyire tudna mûködni a kapcsolat ezzel a múlttal... Az én Párom biztosan szakítana velem, mert nagy sebet kapott már az életben ilyen témában. Én meg tudom kicsit másképp szemlélni...én lehet vele maradnék, denem tudom hogy jutnék rajta túl... Nem egy szimpla kérdés az tuti. 23N Ja és kíváncsiság mindig van, de dolgozni kell a kapcsolaton, hogy az maradjon az erõsebb vonzó.
Hát "frankó", ha ilyen a hozzáállása és ráadásul nem is titkolja. :S Én a helyedben nyitva tartanám a szemem.
hosszú kapcsolatban szerintem megbocsátható. itt tényleg azt kell mérlegelni, hogy fontosabb-e az együtt felépített életetek, vagy az, hogy egyszer valaki mással félrelépett. mindenkinek joga van úgy dönteni, ahogy õ érzi helyesnek. kapcsolata válogatja, hogy kinek mi fér bele. nem ítélkezek, nem mondom meg, ki hogyan éljen. viszont én is elvárom azt, hogy ne szóljanak bele a döntéseimbe, és ne ítélkezzenek felettem.
A kérdező hozzászólása: Párom csak elméletben beszélt.Tudom hogy sose csalna meg.Nagyon fontosak vagyunk neki.Nagyon sok mindenen mentünk át együtt. Õ azt mondta megérti ha valaki félre megy......Hát nem tudom...én nem hiszem hogy megértem.kérek még válaszokat!!!!köszike
Ha valaki azt mondja, hogy neked megbocsátaná azt ha te megcsalnád, ezzel csak magát biztosítja be. Azaz, elõre közli, hogy valami történni fog. S ha majd õ megcsal, akkor majd mondhatja "én téged visszafogadnálak, tedd ezt te is velem!"
nem, nem minden kapcsolatban lesz egyik vagy mindkét fél hûtlen egy bizonyos idõ után. ez is csak egy sz.ar általánosítás. mi 8 éve vagyunk együtt a férjemmel, és soha mégcsak eszünkbe sem jutott félremenni. egyszerûen távol áll a jellemünktõl. amúgy meg ha megcsalna, egyszeri alkalommal...pusztán szex szintjén...simán megbocsátanék. hogy miért? mert a puszta szex önmagában az én szememben semmit sem jelent. jól érezte magát 1-2 órára, és ennyi. el nem kopna neki a szerszáma, érzéseket nem táplálna, hát akkor meg??
ma 13:26 Vagy inkább már rég megtörtént az eset, és mielõtt kiteregetné a kártyáit, így biztosítja be magát. Nálunk ez történt...nem tudtam, hogy mire ez a marha nagy empátia. Most már tudom. :(
A kérdező hozzászólása: Nem csalt meg ez tuti.....Szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk.Csak elméletbe beszélt errõl.

Van olyan akit megcsalt a férje/párja, amikor még terhes volt? Mik voltak a jelei, hogy derült ki?

25 hetes terhes vagyok és egyre biztosabb, hogy csalnak. Persze sokszor próbáltam normálisan megbeszélni vele, de eddig tagadott, most meg már nem is mond semmit. Miért érzem, azt, hogy tartozik annyival, hogy legalább most ?szinte legyen? Így hogy nem tudom, csak folyamatosan kombinálok és megrogyok idegileg. Miért nem tudnak a férfiak ?szinték lenni? Fájna az is, de könnyebb lenne felejteni.

Legjobb válasz: Ezt a kérdést én is írhattam volna.Sajnos nagyon kevés az olyan férfi,aki megmondja a párjának a szemébe a dolgokat.Én is nagyon sokat idegeskedek emiatt.Engem csalt már meg a párom (akkor még nem voltam várandós)és nem mondta meg,sõt tagadta az egészet.Az egyik barátnõm rajta kapta a páromat egy másik nõvel csókolózni (nálam már ez is megcsalásnak számít).Én fogtam és szépen leléptem tõle,de tudtam,hogy meg fogja bánni,meg is bánta és most tõle várok babát,de nem tudok még mindig megbízni benne,mert ki tudja...ha eddig letagadta...Amúgy ez a legszemetebb dolog a világon egy férfitól,amikor a várandós feleségét megcsalja...Te mibõl gondolod,hogy megcsal?

Ezt a kérdést én is írhattam volna.Sajnos nagyon kevés az olyan férfi, aki megmondja a párjának a szemébe a dolgokat.Én is nagyon sokat idegeskedek emiatt.Engem csalt már meg a párom (akkor még nem voltam várandós)és nem mondta meg, sõt tagadta az egészet.Az egyik barátnõm rajta kapta a páromat egy másik nõvel csókolózni (nálam már ez is megcsalásnak számít).Én fogtam és szépen leléptem tõle, de tudtam, hogy meg fogja bánni, meg is bánta és most tõle várok babát, de nem tudok még mindig megbízni benne, mert ki tudja...ha eddig letagadta...Amúgy ez a legszemetebb dolog a világon egy férfitól, amikor a várandós feleségét megcsalja...Te mibõl gondolod, hogy megcsal?
Nem lehet, hogy azt vetited rá, hogy már nem érzed magad olyan jól a bõrödben a terhesség miatt? Honnan gondolod, hogy megcsal? Lehet, hogy tényleg azért tagad, mert nem csalt meg, és azért hallgat már, mert elege van a kérdésbõl :( Több lehetõség is van, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!
Hát ezek elég szép tünetek, a telefonálás, dugdosás, gép történet törlése elég gyanús valóban. Én továbbra is inkább a beszélgetést nyomnám valahogy. Békésen tényszerûen kéne neki valahogy közölni, hogy tudod, és mit akarsz, hogy mi legyen.
Elolvastuk együtt a férjemmel a kérdésed és õ azt mondja ill. tanácsolja hogy próbálj meg közeledni hozzá és ha visszautasít akkor elég nagy valószínûsége hogy van valakije.Ha van olyan dolog amit te pl. nem szerettél az ágyban csinálni de õ igen próbáld ki azzal.De szerintünk amúgy is elég valószínû a gyanúd.
Elõzõ vagyok. Bocs hogy ezt írom de az ilyen szemét mint a te párod nem érdemel meg titeket.Lenne hová menned?Mondjuk azért valahogy kiderítheted ha tudod mert a tudat úgy sem fog hagyni nyugodni.Elõfizetéses a telója?Ha igen kérd le a részletesét, úgy hogy ne tudjon róla.
Igaza volt az egyik válaszolónak, ennek minek kell/kellett gyereket szülni? Jó buta polond nõ lehetsz [email protected] meg!
Azta K....va ez az utolsó egy görény!!Lehet téged is csalnak kiscsillag csak még nem tudod, mert olyan buta vagy hogy fel sem ismered a helyzetet.!!
Elõfizetéses a telója?Ha igen akkor tudod csak a részletest lekérni.Most beszéltem telefonon a férjemmel azt mondta ha házastársak vagytok akkor vidd magaddal azt a papírt amin ha kérik tudod igazolni hogy házasok vagytok.Vidd magaddal a szerzõdést és persze kell hozzá az a kód amit megadott a párod, hogy ha pl. betelefonál akkor ezzel a kóddal tudnak belépni a nevéhez és megnézni ami éppen érdekli.Ha viszont nem vagytok házasok akkor sajnos csak úgy tudnád hogy ha lenne ismerõsöd annál a cégnél ahol van a telója.Igaz ez a pannonnál van így nem tudom más cégnél is így mûkszik e.De ha már meg van a szerzõdés és a kód akkor már jó eséllyel indulsz neki a dolognak.Ja és még egy tanács.Ha ki adják a részletest akkor ne haza kérd ki hanem adj meg másik címet ha van rá lehetõséged.Akár barát, szülõk, rokonok.És minden havi után 1000 ft.-ot kell fizetni, de lehet hogy már emeltek rajta.Sok sikert! Amúgy milyen volt a tegnapi napotok?
Szia!Elsõ válaszoló vagyok.Akármilyen nehéz is, muszáj lépned, tudom mennyire nehéz.Biztos, hogy én is ezt fogom tenni, ha megint megcsal a párom, ha egyedül kell a babát nevelni akkor is.Legyen a baba az elsõ, õ legyen a legfontosabb.Egyébként biztos vagyok benne, hogy 1-2hónap múlva észrevenné magát, ha elköltöznél tõle és vissza akarna titeket kapni, de azt jól át kell gondolnod majd, hogy vissza menj e hozzá vagy sem.Nehéz dolgok ezek.Próbálj meg vele beszélni, ha nem megy egyáltalán akkor lépj valamit.Van hova menned?Szüleid, testvéred?Nagyon remélem minden megoldódik nálatok.
Szia 2 hete én is feltettem egy ilyen hasonló kérdést!Amit hozzá tudok tenni hogy azóta teljesen más lett a kapcsolatunk!Jobb lett!Ugyanis rájöttem hogy kellett nekem ez hogy rájöjjek hogy mit veszítek és Õ is!Ugyanis bekell látnom nagyon hanyagoltam nem fogalkoztam vele sokszor bunkóztam!Jó most nem mondom hogy jól tette meg hú de örülök neki mert simán átmehetett volna megcsalásba is ha belemegy a kiscsaj de hát férfiból van és én eljátszottam már terhesség elõtt is hogy mindig ellöktem ha közeledett visszautasítottam mindenféle ürüggyel meg blabla!Most esküszöm hogy olyan a kapcsolatunk mint 10 évvel ezelõtt!Ha van kérdésed írj privit addig is kitartás!
Szia!Én is hasonló helyzetben voltam, de mi már el is váltunk :( Apám buktatta le a férjem mert mi már anyuékkal voltunk egy másik balhé miatt és amikor apu ment még pár cuccunkért ott volt a nõje!Már január óta külön vagyunk!Nehéz egyedül, de már elvagyunk ketten a kislányommal!Fel a fejjel!Remélem nem lesz igaz a sejtésed!!!!!
Majd azért még írj, hogy hogy alakult az életed.Remélem, hogy nagyon boldog leszel a piciddel, még ha most nehéz is.Legelsõ válaszoló voltam.
Istenem hogy ez a magyar mentalitás mindenhol megnyilvánul......!!!!!! Kedves kérdezõ!!!! Mi van veletek azóta?Elköltöztél végül?Írnál nekünk vagy legalábbis nekem pár sort mert kíváncsi vagyok hogyan alakult az életetek a babával.
Bocsi 10.33 ! Én a 10.31-es vagyok és ezt nekem címezted ??:-O Én csak megkérdeztem , hogy tényleg ezt mondta a párja, hogy már Õ sem és a gyerek sem érdekli ?Mert ezen kiakadtam! Erre értettem, ha netán nekem címezted , amit gondolom inkább az elõzõnek.Hm?
Bocsi, de a 6-os pontot nem értem.Te sem érdekled már???
Kedves utolsó! Te mekkora paraszt vagy! Kívánom neked hogy kerülj ilyen helyzetbe, és azt is hogy ne tudd megoldani!!!!!
Miért gondolod, hogy megcsal?
A kérdező hozzászólása: A bizalom volt a legjobb dolog a kapcsolatunkban, most meg meghalt az egész. Nyomoznék is, mert szertném tudni az igazat, de igazából ha jól belegondolok értelme sincs, mert ha kiderül, akkor mi változik? Semmi! Ti mit tennétek? Hagynátok a fenébe? Költözzek el és neveljem egyedül a fiunkat? és ha jelentkezik 1-2-3 hónap múlva, hogy szeretne visszakapni minket? Nem tudok már megbízni benne, de szeretem és belehalok ha arra gondolok, hogy mással van. Hogy tudnám kiverni a fejembõl és csak a picire koncentrálni?
Hát ezek elég rosszul hangzanak... Akarta õ a babát?
22.05 vagyok. Én pont az vagyok, aki anno megcsaltam az elõzõ páromat. Õ nem szakitott, én gyáva voltam szakitan, onnantól csak ment a zsarolás és megettük egymás idegeit még 3 évig!! Semmi értelme nem volt. Úgyhogy ha valaki megcsal, akkor az nem véletlen, szerintem döntsd el, mit szeretnél, ahogy irtam is, és beszélj vele. De szerintem könnyebb egyedül, mint aggódva párban, saját tapasztalataim alapján.
22:02 és 22:06 ugyanaz vagyok. Írd majd meg hogy mire jutottál.
A kérdező hozzászólása: Részletes számlát, hogy tudom lekérni, hogy õ ne jöjjön rá? Még sosem csináltam ilyet. Egyébként már nagyon sokat próbáltunk beszélgetni errõl de nem jutunk egyrõl a kettõre. Most 1-jétõl albérletbe megyek, mert már mi is megesszük egymás idegeit. igazából nem veszekszünk, de nem is szólunk egymáshoz. Ez még rosszabb. Most, hogy tudja elmegyek meg olyan furcsa dolgokat mond, hogy azért ne zárjuk már ezt véglegesre, mert ki tudja mit hoz a jövõ. Ez nekem úgy hangzik, mintha 'ló nincs, jó a szamár is'. Nektek nem? Szóval nem értem. Mit gondol, hogy mi vagyok én, ha kellek itt vagyok, ha meg más kell lelépek, aztán majd szól ha megint egyedül van. Nagyon rendes ember "volt" én soha nem gondoltam, hogy ez megtörténhet velünk. Mindenünk meg volt, minden mûködött, soha nem veszekedtünk és igen, õ is akarta a babát. Legalább is én azt hittem, vagy jól elhitette velem. Eddig mindent megtettem, hogy helyre hozzam a kapcsolatunkat. Tényleg mindent, ami tõlem telt, de hiába. Semmi nem változott. Most meg már, hogy nagyobb lett a pocim, nem is jön velem sehova, nem hív sehova, szerintem szégyel. Pedig nem vagyok egy csúnya kismama, törõdöm magammal, nem híztam el, csinos ruhákba járok. Csak rettentõen félek, hogy mi lesz velem egyedül egy kisbabával, van még így jövõm/jövõnk? :-(
Hát sajnos tényleg úgy tûnik, hogy magcsal. Sajnálom. Én nem tudnék egy percig sem vele maradni, akár babával is mennék. Van egy 1 éves babám, ha megcsalna, mennék. Ilyen vagyok, ezt nem tudnám megbocsátani. És hidd el, csodás az élet egy kisbabával. Persze nehéz egyedül, de bizonytalanságban élni nagyon rossz. Terhesen meg állandóan idegeskedni sem jó. Vagy lehet most költöznék, persze szépen elmagyaráznám neki, hogy miért is, lehet akkor rájönne mit veszít. Nehéz kérdés.
Szerintem is ha van lehetõséged menj külön, hidd el jobb lesz! Egy kisbaba annyi szeretetet fog neked adni, hogy egy ilyen nyomorult, akinak ennyit értél nem fog hiányozni. A babádnak is jót teszel ilyen esetben, mert sokkal kiegyensúlyozottabb leszel vele, mintha a pároddal maradsz, és állandóan stresszelsz, hogy hol van, mit csinál, kivel van stb..És hidd el tapasztalat: kutyából nem lesz szalonna: aki ilyen gerinctelen, az mindeig ilyen is marad!! Max akkor lesz hûséges, ha nem lesz más, de ha alkalma van , az ilyen ember mndeig élni fog vele..
Mi a francnak szülsz ennek az embernek gyereket?????? Azt nem mond már hogy eddig nem voltak problémáitok.Most sajnálni kéne téged?Bocsi de nem megy, egy olyan nõt sem kell sajnálni aki ennyire buta, megérdemlitek a sorsotokat.
engem is érdekelne, h mi van veletek!!

Megcsalt a férjem! Állítólag nem feküdtek még le de valami biztos történt?

Mindketten hibáztunk a házasságunkban, de természetesen azt nem értem, hogy miért kellett máshoz menekülnie. Olyan dolgok történtek amiket meg lehetett volna beszélni, de sajnos a szürke hétköznapok elragadtak minket. Most ugy állunk, hogy adunk esélyt egymásnak, de tudom, hogy a nő a képben van. Egy munkahelyen vannak. Fel lehet dolgozni azt, hogy megcsaltak, túl lehet tenni magunkat rajta? Tudom elfelejteni nem lehet, de megbocsátás? Én úgy érzem képes vagyok megbocsájtani mert nagyon szeretem. Volt valaki hasonló szituban?

Legjobb válasz: Utolsó! És az összes férfi homokos és egy másik férfival csalja meg a feleségét, igaz? Primitív vagy! És nem az összes pasi csalja meg! Kb. annyi pasi, mint ahány nõ. A nõk semmivel sem jobbak a férfiaknál, nem kell a vetítés! Az emberek a szemetek. És ha valakit megcsalnak, az szemét dolgo, legyen az nõ vagy férfi, de az esetek 80 %-ban tehet róla a megcsalt fél is. Nézz magadba.

Utolsó! És az összes férfi homokos és egy másik férfival csalja meg a feleségét, igaz? Primitív vagy! És nem az összes pasi csalja meg! Kb. annyi pasi, mint ahány nõ. A nõk semmivel sem jobbak a férfiaknál, nem kell a vetítés! Az emberek a szemetek. És ha valakit megcsalnak, az szemét dolgo, legyen az nõ vagy férfi, de az esetek 80 %-ban tehet róla a megcsalt fél is. Nézz magadba.
10:42 bocs de a nõk jobbak a férfiakknál. Sokkal több férfi csalja meg a feleségét lásd: kérdezõ
én tuti, hogy elválnék. sza rnék a fejére és minél elõbb ott hagynám..ja és ki is semmizném amennyire csak tudom, mert ezt érdemli. de az összes pasi megcsalja a feleségét.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy miért jutott idáig. De ez nem olyan probléma amit nem lehetne orvosolni.
A kérdező hozzászólása: A megcsalás mindenkinél mást jelent. Nálam egy csók is az, úgyhogy igen megcsalt valakinél csak a szex az.
MA 10:29 A nõk semmivel sem jobbak a férfiaknál, talán még sokkal szemetebbek. Lásd a 10:29es válaszolót, hogy még ki is semmizné ha megcsalná õt, szép kis nõ, így már értem miért csalta meg a férje. Mellesleg ha nekem lenne feleségem, vagy barátnõm nem csalnám meg semmi szín alatt, mert akit szeretek azt nem árulnám el. Az ösztönöket le lehet gyõzni. Sajnálom kedves kérdezõ, sajnos sokan belevonták a nemek csatáját feleslegesen, itt nem errõl van szó, egyáltalán nem az ösztönökrõl, hogy melyik nem az alattomosabb, mert mindkettõ az. Talán egy próbát megér a megbocsátás, adhatsz neki még egy esélyt, de ha még egyszer megcsal hagyd el, mert csak neked lesz rossz.:( Én ezt tudom tanácsolni. Sok szerencsét kívánok nektek!
valószínûleg csak leszophatta a nõ! szemét dolog!!
10:25 KoMOlyan leszopott 2 szer egy csavot?es te vele vagy?te jo eg mekkora papagajok vannak.....
"valami biztos történt" Ebbõl az jön le, hogy fogalmad sincs, mi történt. Valakinél már az megcsalás, ha beszélgetek egy másik nõvel.
Munkahely.. a legjobb hely a kavarásokra. Rám is mindig többen rám voltak cuppanva. Ki is használtam. De nem volt mellette barátnõm, nemhogy feleségem!
Hogy a kérdésedre válaszoljak ne erkölcsi kérdéseket feszegessek... Engem is megcsalt a barátom. Úgy gondoltam, majd persze meg tudok bocsájtani neki, meg minden úgy lesz ahogy akarom, és elfelejtjük, szép és jó lesz minden... Fenét. Meg lehet bocsátani, megpróbálhatsz úgy tenni, hogy mostantól minden jó lesz, majd közös erõvel változtattok, de a megcsalásnál el van b.szva minden... ott már többé nem lesz bizalom, minden kis apró hülyeségre féltékeny leszel, ok nélkül, és elõbb-utóbb elég.
ha nem feküdtek le akkor nem csalt meg ismét egy degeneráltat köszönthetünk köreinkben.
Meg lehetett volna beszélni... de nem beszéltétek meg. Ha nem feküdtek le, akkor nem csalt meg. Nem azzal kell foglalkoznod, hogy megcsaltak, hanem azzal, hogy miért csaltak meg majdnem. Miért és mivel lököd a férjedet egy másik nõ ágyába.
A kérdező hozzászólása: Undorító lehet az a téma is. De hogy nem vette észre a feleség 5 éve hogy csalja a pasi. Nem értem. Én éreztem már az elején. mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a férjem nagyon rosszul hazudik.
10:50 vagyok. Ja és 10:42 pl elöbb olvastam egy olyan kérdést hogy: Hogy mondjam meg a feleségemnek hogy rajta kivûl van egy 5éve taró kapcsolatom mással? Na ezzen a kérdésen kiakadtam!!!
Én nem értem ezt a sok barom férfit, én fiatalon is hûséges voltam minden kapcsolatomban, eléggé elszomorító hogy egyre több nõ tapasztalja ezt azért mert pár tuskó férfi nem képes leülni még beszélgetni se, meg küzdeni a párjukért. Nevetséges, de sajnos az én koromban megfelelõ párkapcsolati partnert se könnyû találni, pedig a hûség és a bizalom a legfontosabb :) Sok sikert továbbiakban kérdezõ engem is megcsalt a párom, megtudtam volna bocsátani de õ neki nem kelletem és inkább állt a sarokra idézõjelesen. Szóval meg lehet szerintem bocsátani, csak idõk kérdése. 18/F
72 te ne vetítsd ki a hülyeségeidet. a férfiak az ösztönösebbek, csak azért vannak, hogy dugjanak ergo többen csalnak mert nem tudnak parancsolni maguknak. te nézz magadba, meg a biosz könyvbe. minden pasi megcsalja a párját ma nem derül ki. ezen nincs mit szépíteni. nagyon fájt neked a kommentem gondolom te is pontosan tudod ezt.
2 alkalommal leszopta a pasit
A kérdező hozzászólása: 10:19-es egyetlen alkalom volt, vagy hosszabb távú dolog?
Tudod a férfiak sokkal másabbak mint a nõk. Sajna egyre több ilyen hasonló kérdést olvasok.
engem is megcsalt a párom de sosem felejtem el neki azóta se bízok bennee úgy mint régen, de megbocsátottam, és próbálok bízni...
jajj, hagyjuk már ezt a nõk semmivel sem jobbak címû dumát, van olyan nõ, aki csalja a párját. De a legtöbb ált.ban fordítva van, az arány az ami nem mindegy. Sajnálom a férfiakat, hogy egész életükben két golyó meg egy pénisz irányítja õket.Szarügy, hogy egy nemi szerv dönt és nem õk maguk.

Mit gondolsz, ha valaki megcsalja a párját, attól még szerelemből szeretheti igazán?

Szóval nem részegen,nem drogosan,hanem teljesen tiszta körülmények ellenére mégis megteszi.. Nem történt velem ilyen szerencsére,csak eszembe jutott.

Legjobb válasz: Akit megcsalunk azt már nem iagazából szeretjük,legfeljebb megszoktuk hogy ott van.

Akit megcsalunk azt már nem iagazából szeretjük, legfeljebb megszoktuk hogy ott van.
Nnem mindegy miért mondja hogy hú de szereti a párját:azért mert rendes, eltartja stb, érdekbõl, vagy õszintén mert a párja a másik fele.
A két dolog abszolút kizárja egymást. Aki megcsalja a másikat, az nem lehet belé szerelmes. (fõleg, ha nem részegen, drogosan, öntudatlanul teszi)
nem, nem tudná megtenni, "tiszta" körülmények közt, amikor át tudja gondolni a tette súlyát, biztosan nem
Ha szerelmes vagyok, nem bántom meg (fõleg tiszta tudattal, bár szerintem az alkoholos/drogos befolyásoltság nem kifogás) a páromat ilyen dologgal..
Ha valaki félrelép az nem szerelmes. Ámíthatja magát, de már nem az. Még igazán szeretet sincs, csak megszokás. Tapasztaltam.
nem.
nem
szerintem ilyen nincs. ha szereti nem teszi. aki állítja, hogy ilyen van az nem volt még szerelmes csak azt hiszi
Mi a szerelem, elõször ezt kellene tisztázni. A szerelem lehet pillanatnyi állapot is - valószínûleg ezért csal az illetõ, de akkor abban a pillanatban (csak abban a pillanatban) abba szerelmes, akivel csal. (Ha nem, akkor miért tenné? Senki nem fekszik le olyannal, akit nem kíván, ha mégis, az durva igénytelenség, ráadásul értelme sincs, ha van párja, akivel szintén lefekhetne.) Emelett létezik szeretet. Elvileg a csalás mellett szerethetné a párját, de ebben meg nem hiszek, mert ha szeretné, nem "csalná", alázná meg. A válaszom tehát: nem.
Nem.
Pierre Bourdieu: Szeretlek! Nagyon jó kis szakmai könyv a szerelem szociálpszichológiájáról. Ajánlom! Többek közt erre is ad választ!
Egyértelmûen nem. Ha szeretné, nem alázná meg.
17:25 Erre rákerestem a neten. Sehol semmi.

Fiu vagyok. Megcsalom avval a baratnomet ha van egy fiu haverom aki meleg es megengedem neki hogy puszilgasson minden nap es ha konyorog meg meg is csokol? De nagyon jo haverok vagyunk. Szerintetek megcsalom a baratnomet evvel?

Legjobb válasz: Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg õt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.

Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg õt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.
Megtaláltad már a valós szexuális orientációd? :D
Eloszor puszi, aztan csok, legkozelebb seggbetelefonal.
Huuu de meleg van!
Kicsi homokszem került a gépezetbe :D:D
az csak attól függ, hogy neki-neked mi számít megcsalásnak!döntsétek el ti, ezt a ti mércétekkel mérik..
Nem tudom, hogy a barátnõd milyen forma, de én utálnálak. Tudod milyen megalázó az, ha egy pasival smárolsz, miközben ott a barátnõd? Gondolom nem, és soha nem is fogod megtudni....
szerintem elõször tanulj meg írni, és mond meg a barátnõdnek hogy meleg vagy, majd lõdd magad tarkón
szép lassan elindultál a homoszexuálissá válás útján... szerintem addig szakíts a lánnyal, amíg nem kell földbe aláznod azzal hogy elhagytad egy pasiért.
nyugi pár hét aztán te hagyod ott egy fasziért
Ne hallgass az elõzõekre. A haverságba sok minden belefér. Más az a kapcsolat, ami a barátnõdhöz fûz, és más, ami a haverodhoz, akihez nem Te közeledsz, hanem õ közeledik hozzád. Ha neki jólesik az, hogy megpuszilgathat, miért ne tennél jót vele, miért ne engedhetnéd meg neki? Te nem leszel azzal szegényebb. Rajta meg segítesz. Ennyi az egész. Két különbözõ dologról van szó, egyiknek semmi köze a másikhoz.
Te vagy Puszi Dávid?:O x'D
A 18:41-esnek írnám, meg a kérdezõre is vonatkozik. Szerinted egy csók belefér a HAVERSÁGBA??? Még a barátságba sem fér bele, nem hogy a haverságba. Plusz az, ha hagyja, hogy egy csávó megcsókolja, akkor nem normális a gyerek (magyarul: meleg). A kérdezõnek meg azt üzenem, hogy IGEN, MEGCSALÓD A BARÁTNÕDET!
Hehe... Te ilyenkor még azon izgulsz, hogy ezzel megcsalod-e a csajodat? OMFG.
18:41 Biztos te is HOMÁR vagy!
Hány éves vagy?
R**adjon meg a fajtád az!Ilyennek barátnõ??? eriggy melegedni b*zi haverodhoz a csajt meg inkább küld el hogy találjon magának egy értelmes pasit!!!És még van p*fád ilyet kérdezni??! IGEN!MEGCSALOD!!!Méghozzá undorító disznó módon!:@
Ez a homoszexualitás elsõ jele... inkább a barátodnak hagyod hogy csókolgasson, ....
egyetértek az utolsóval és az utolsó elõttivel xD
juj ez de durvaaaaa xD am semmi bajom a homokosokkal, télleg, de ez kicsit meredek XD
De most komolyan. A kérdezõn kívül, még hány olyan fiú van aki heteronak vallja magát és barátnõje is van, de smárol az egyik barátjával? XD
lehet hogy bisexvagy..amugy meg sztem nem megcsalás ha télleg csak barátságot érzel iránta és olyan jo barátod
Igen megcsalod, mert egy homár vagy te is, ha pasikkal smárolsz! Szerinted milyen érzés lesz annak a csajnak megtudni, hogy akit szeret, az igazából meleg...
Te meg tanuld meg alkalmazni a kis és nagybetûket és az írásjeleket (pl. mondat végén pontot teszünk). Az evvel-avval is helyes, igaz én sem használom de már megszoktam. A kérdezõnek már írtam, hogy döntse el mit akar ne kínozza a barátját. A barátnõjét meg ne csapja be. És saját magát se...
Hát ha a barátnõd helyében lennék biztos kiakadnék hogy egy srcáccal csalsz meg.Amúgy semmi gondom a melegekkel megilyenek de te mit éreznél ha a párod egy nõért elhagyna? Gondolom neked se esne jól..Mérlegelj hogy kit szeretsz jobban és dönts!

Miert van az h mindig megcsalom a pasikat? Szoval ha vagok 1 2 honapot egy pasivall vagy meg tobbet is mindig megcsalom oket?

Legjobb válasz: Mert nem vagy beléjük szerelmes. aki szerelmes, annak nem támad igénye más pasikra.

Mert nem vagy beléjük szerelmes. aki szerelmes, annak nem támad igénye más pasikra.
talán még te magad sem érzed annak idejét, hogy lekötelezd magad. Hiába vagy 17 éves, ha te úgy érzed minden pasit ki kell próbálnod. Ezt nevezzük ribancságnak, szajhának is, de inkább kíváncsiság és szükséglet.... Próbáld meg a pasijaid helyébe képzelni magadat. Te hogy éreznéd magad, ha egyszer ez történne veled...
Nem szereted õket, önzõ vagy, csak magadra gondolsz. Normális ember nem csalja meg a párját, ha már más kell legalább elõször hagyd el aztán menj máshoz.
mert egy hlye [email protected] vagy, az ilyen "nõk" miatt lesznek a pasik a homokosok, a többi nõ meg szajhának titulált.
Mert mindig a változatosságot keresed, ahogy korábban is írták önzõ vagy, nem törõdsz és nem is akarsz tudomást venni mások érzéseirõl, arról, hogy esetleg neki mit jelentettél.... valamint gerinctelen vagy, képtelen vagy a higgadt megbeszélésre, ahelyett hogy megcsalod, elmondhatnád neki hogy "Bocsi XY, nekem ez így nem megy, változtassunk EZEN és EZEN, vagy fejezzük be arra kérlek..." - így már mindjárt nem lenne megcsalás... de nyugodj meg, amint lesz egy-két pasi, akibe fülig belezúgsz és csak kihasznál majd dob, megváltozik a hozzáállásod nagy valószínûséggel ;)
Nyilván az a baj, hogy nem kötõdsz eléggé egyikõjükhöz sem. Amíg nem találsz olyat, aki minden szempontból megfelel neked és örülten belé tudsz szeretni akkor õt már nem fogod megcsalni legalábbis szerintem. Egy kapcsolat alapja a bizalom és a hûség. Addig míg ez nincs meg nem számíthatsz sok jóra. Kicsit gondolj bele milyen érzés volt (vagy ha nem tudják milyen lett volna ha kiderül) a barátodnak, hogy megcsaltad. Elõbb utóbb te is kerülhetsz ilyen helyzetbe és az is lehet, hogy olyan pasi fog ilyet tenni veled akibe fülig szerelmes vagy, az pedig elhiheted nagyon fáj. Amúgy azt tanácsolom neked, hogy ne játssz így senkivel, mert ez így nem tisztességes. Ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban inkább szakíts és ne csald meg. A hûség nem érzés, hanem döntés.
nem vagy érett egy kapcsolatra. ha kalandozni akarsz meg flörtölgetni, akkor ne gyere össze senkivel, mert ez így nagyon nem korrekt. ha úgy érzed egy sráccal kapcsolatban, h tényleg csak õ, és senki más, szval ha szerelmes vagy, akkor gyere össze vele
óóóóóó a normális választ miért pontozzátok le?
Lehet, h még túl fiatal vagy:) 20L
nem a koron múlik az, hogy fiatal vagy, hanem a szellemi érettségeden! egyszerûen abban a korban vagy, amikor mindenfélét ki akarsz próbálni. Majd elmúlik. Van akinél ez 14 évesen kezdõdik, van akinél 20 éves korban, van aki meg 30 éves koráig ezt csinálja. Nyugi, majd elmúlik. Viszont a pasijaidat sajnálom :( Csak tudod egy a baj. A megcsalós lányokról hamar elterjed, hogy k* és utána elég nehéz lemosni magadról...
Szerintem ois ugyanugy megcsal hidd el mert ilyen a porgos elet!
20évesen vesztettem el, 4 barátnõm volt összesen, 2 ebbõl több évig tartott és most vagyok 28 éves pasi! Szóval nekem ne akarja beadni egy tini sem, hogy lemaradna bármirõl is. Az, hogy csalja a párját, nem csak tini korban ütközhet ki. nem lesz normális morálja, mert ez még belefér neki, akkor majd késõbb is így fog vélekedni! Amúgy 17 évesen jobbra-balra... és csodálkoznak ha 20on évesen már qrvázzák õket, vagy hogy öregebbnek nézik õket mint amennyi valójában! Undorodok az ilyenektõl. Az, hogy csalod a párjaid, ez meg nem õket minõsíti hanem téged!
Amyám, te még csak 17 éves vagy????Én örültem ennyi idõsen ha éjfélig elmehettem dizsibe, nemhogy kufircoljak jobbra-balra.Ja, és nem vagyok matuzsálem/34/.Kicsit korai még nem gondolod?Nem beszélve a nemi betegségekrõl, ne csodálkozz ha jól összesedsz valamit!!!Szóval inkább várd meg az igazit!Butaság így eltékozolni magad!Szerintem egy nõ ennél többet ér, de végülis ki mennyire tartja magát...
1203-asnak. ez így igaz amit írsz, hogy addig éljen amíg fiatal, meg ilyenek, de nem úgy h közben átvág mást, meg húzza az agyukat. akkor ne járjon senkivel, élje úgy ki magát. úgy is lehet. és akkor senkit nem fog átvágni. ha meg jár vkivel, akkor azt gondolja is komolyan, nah meg a párjával is ki lehet próbálni dolgokat. ahhoz meg h sok pasit kipróbáljon nem kell hetente mással járni
Nincs ezzel semmi baj.Ez fiatal korban normális.(bár nem tudom menyi idös vagy?)Addig csináld még fiatal vagy.Ne haggy ki semmit ami jo neked mert késöbb megbánod.Amikor majd szerelmes leszel és családot alapitasz gyerek lesz, ilyesmikre már ugysem lesz idöd, ha csak nem leszel rossz anya és a szabadidödet nem a gyerekeddel hanem a pasikkal fogod tölteni.Szerintem probálj ki mindent és mindenkit (ne pénzért)mert hamar vége a fitalságnak.
pontosan ezt akartam én is írni! Magyarázzad csak be magadnak, hogy jól van ez így. de minek is állsz le velük? A testiség miatt? Vagy mert ezt látod a baráti körödben? Adja meg az ég neked, hogy halálosan szeress valakit és ejtsen pofára. utána megtudod milyen érzés a másik oldalon állni! Csak te vagy érzõ ember? S még visszafogott és normális hangvételben írtam!
:D hát majd akkor esel pofára ha forditva van a dolog
A kérdező hozzászólása: 17 eves vagyok
Az a gond, hogy szeretet éhes lehetsz. Ami azért gond, mert azt hiszed, hogy csak akkor lehet kielégíteni, ha keresed a keresed a keresed a... ... azt, amid szüleid nem adtak meg. Pedig magadat kell/ene szeretni és elfogadni, utána nem pótlékok kellenek majd! Sok sikert hozzá, szerintem menni fog, mert az elsõ lépést megetted azzal, hogy feltetted a kérdést!

Megvernéd a feleséged, ha kiderül, hogy megcsal és még gúnyolódik is ezen?

Legjobb válasz: En no vagyok, de en meltosaggal jottem el. Megcsalt, gunyolodott rajtam, megalazott, de en csak belemosolyogtam az arcaba es eljottem. Ez erkolcsi gyoztes en vagyok. Nem szabad! Am Isten hozott a klubban...:/

En no vagyok, de en meltosaggal jottem el. Megcsalt, gunyolodott rajtam, megalazott, de en csak belemosolyogtam az arcaba es eljottem. Ez erkolcsi gyoztes en vagyok. Nem szabad! Am Isten hozott a klubban...:/
A veréssel csak a gyengeséged mutatod ki.
Van ami jobban fáj a verésnél. Nem alacsonyodnák le am annyira h megüssem.
Nem. Elválnák és kisemmizném.
Most így ebben a helyzetben azt mondom, hogy nem ütném meg, mert itt ülök nyugodtan, békében, és józanul tiszta fejjel gondolkozom. Ha itt állna elõttem és azon gúnyolódik, hogy megcsalt, lehet, hogy elborulna az agyam, nem történt még velem ilyen. A megverném az túlzás talán, de egy józanító nyaklevest lehet, hogy kapna, pedig alapból nem bántanám soha, az biztos, csak ez már túlmutat az alap helyzeten. Gyengeséget fejez ki, ha egy gyengébbet bánt az ember, az biztos, de a megcsaláson való gúnyolódás mit fejez ki?
A "megverlek, mert kicsúfoltál"-korszakból a gyerekek általában a játszótérrel együtt ki szoktak nõni. Persze tudom, vannak primitív felnõtt egyedek, akiknek csak a fejlõdés fizikális része sikerült, a szellemi nem... Milyen alapon gondolod, hogy jogod van BÁRKIT is megverni? Mellesleg: ha megvered a feleséged, az visszacsinálja a megcsalást?
Aki verekszik, az meg is érdemli, hogy megcsalta a felesége.
Mit érdekel kivel kefél távollétemben. Baj akkor van ha akkor is mással kefél amikor ott vagyok. Megverni nem verném de nem hagynám annyiban. Közölném a pasinak: - Akkor most itt maradsz s végig hallgatod melyik szomszéd kivel mit beszélt, melyik kolléganõnek hogy fáj a hasa, melyiknek van mensese melyiknek nincs stb stb stb.
xd
Ilyen nõt megütni szégyen , fejbe rúgni dicsõség ! :DDDD
A megcsalásért nem, de a gúnyolódásért adnék neki. Viccet félre téve én sem vernék nõt, de van olyan nõ aki gyakran feszegeti a pofonosláda tetejét, szinte hiányzik neki a verés. Ha nem is veréssel, valamivel mindenképp megtorolnám.
Néhány nõ kiprovokálja a verést hogy utána megmondhassa a férfinak hogy milyen szar alak mert megverte.
Egy pofont kaptam az elsõ férjemtõl még aznap elhagytam, másnap beszéltem ügyvéddel és beadtam a válópert. Egyébként nem megcsalásért és nem is gúnyolódásért. De szerintem semmi nem jogosít fel senkit, se férfit, se nõt semmilyen fizikai erõszakra egy másik emberrel szemben.
Ugyan mar... nem verekszunk... fel allsz elmesz egy profi ugyvedhez es megbeszeled vele es kesz... le jullazod a bank szamlakat... es nem mesz haza majd a birosagon talalkoztok azert magnora felveheted a gunyolodast...
az a baj létezik verbális pofon is. amit szintén nincs joga senkinek se adni mégis megteszi. s ezek az emberek szoktak igazi pont visszakapni ezért cserébe. hõzöngenek hogy jogtalanságért cserébe jogtalanságot kaptak. ez is a klasszikus történet: úgy kezdõdött hogy a másik visszaütött...
Megverni nem, de hogy seggbekurnám, az biztos!
Szia! A monogámia elhatározás kérdése, de alapvetõen nem tulajdonsága SEMMILYEN ÉLÕLÉNYNEK A VILÁGON. Tehát egy pár csak akkor állapodjon meg, hogy csak egymással fekszenek le, ha ezt be is tudják tartani. Normális esetben ez a hóbort pár hónap alatt elmúlik és akkor a pár szépen megbeszéli, hogy "jé, nem nálunk dõl le a törvény, nekünk is szükségünk van a változatosságra". Ezután pedig ezt is ugyanúgy õszintén ÉS IGAZSÁGOSAN intézik, mint pl. az anyagi dolgokat. Tehát én hiába keresek 2x-3x annyit, megy a közösbe. Õ pedig hiába kaphat 1 csettintéssel több pasit, mint ahány nõt én 10 évi udvarlással, mégsem él vissza vele(!). Ha ez nem megy és a nõ visszaél a csábitási fölényével, akkor a férfi is használni fogja az erõfölényét. Ez igy mûködik, érdemes minél hamarabb megérteni és ha ez sikerült, bármit is gondoljon a külvilág, ne érezzük rosszul magunkat, mert mi vagyunk az egészségesek.
állj. plusz dugástól semmi se lesz több vagy kevesebb. plusz költekezéstõl vagy bevételtõl viszont igen. de se a farok se a p i n a nem kopik!
Bár feleségem nincs, stabil párkapcsolatom van, úgyhogy az én válaszom az, hogy bár kétségkívül csábítana az ötlet (nem tagadom, hogy agresszív ember vagyok, de pontosan ezért igyekszem türtõztetni magam) mindent elkövetnék, hogy NE tegyem meg. Már csak azért is, mert akkor pontosan azt akarná, hogy nagy érzelmi reakciót váltson ki, és sokkal jobban fáj neki, ha fapofával nézek. Viszont hogy ezzel fixen vége lenne a kapcsolatnak, az tuti. De még ágyba-visszajárást se engednék.
nem... egy nõt sose ütnék meg...
Megmondom én: a nõ monogám, a férfi poligám. ennyi.
Miert kell megverni, vagy elengedsz sajat utjara vagy elfogadsz, ha ismetelni akarja akkor elvalni a legjobb. Masik pedig manapsag annyian jarnak swinger partira, nem is tudom mar melyik a normalis..
Azért akárkit nem csalnak meg.
A kérdező hozzászólása: Ez elméleti kérdés, engem nem csal meg a férjem. De kíváncsi vagyok, hogy reagálnak ilyenre a férfiak.
Szóval megtetted? :)
én ugyan nõ vagyok, de ha egy férfi megver egy nõt, az nem férfi. hanem egy szánalmas, gyenge, nem is tudom milyen ember.
Én szivesen lennék nem férfi. hanem egy szánalmas, gyenge, nem is tudom milyen ember, mert élvezem amikor a nõ verés közben egyre véresebb lesz.
Egyik ismerõs járt így, csak õt még a (volt) felesége meg is akarta ütni, pedig a feleség lépett félre, meg nézte hülyének a férjét. A férfi csak lefogta, de meg nem ütötte volna.
utolsó válaszoló: most ezen miért gúnyolódsz? vagy valóban ezek az érzéseid?:)
*utolsó elõtti
Nem, nem utolsó elõtti vagyok. Egy utolsó vagyok..
Bár nõ vagyok, de a párom 100%, hogy legalább egy jókora pofonnal jutalmazzon. De én vagyok ostoba, hogy szerintem ebben az esetben ez kijár!?
Nem szép dolog a házasságon belüli erõszak.
Persze, nagyon csúnya dolog, de a megcsalás és az azon való gúnyolódás micsoda?
KOCSI UTÁN KÖTNÉM

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy megcsalt a férjetek, de még a házasságotok előtt, kapcsolatotok elején?

Azóta minden rendben. Viszont kiderülne, hogy 1-2-szer félrelépett, még mielőtt összeházasodtatok volna.

Legjobb válasz: Hogy derült ki? Õ mondta el? Vagy akivel megcsalt vagy ki? Mennyire az elején? Szex volt vagy mit tett? Egyszer vagy kétszer vagy többször?

Hogy derült ki? Õ mondta el? Vagy akivel megcsalt vagy ki? Mennyire az elején? Szex volt vagy mit tett? Egyszer vagy kétszer vagy többször?
Igy is van, dongesd a melled te ferfiallat... Pffff...
Ha nem tetszik a volt férjednek, akkor esetleg fizesse ki a havi albérleti számlátokat és a rezsit.
Otthagynam a francba. Honnan tudod, hogy hazassagotok idején nem csalt vagy nem fog megcsalni!?
Véleményem szerint aki erre azt mondja, hogy "ott hagyná azonnal", annak soha nem lesz boldog, hosszú kapcsolata. Egy házasságban mind a két félnek tudni kell alkalmazkodni a másikhoz, és néha megbocsájtani a kisebb hibákat. Egy évekkel ezelõtti félrelépésen, ami ráadásul a kapcsolatotok elején volt, szerintem túl lehet lépni. Nem mondom, hogy nem jár fájdalommal, de ha azóta jól vagytok, akkor emiatt felesleges felrúgni egy jól mûködõ házasságot. Persze ez az én véleményem, biztos lesznek akik másképp vélekednek.
Az évek folyamán derült ki, mikor egyszer szakítottunk, egyébként a lány keresett fel, mert nagyon el voltam keseredve. De nem igazi megcsalás volt, hanem egy idõben csapta a szelet kettõnknek egy ideig. De mondom, tényleg nem megfelelõen viselkedtem vele, úgyh abszolut elfogadtam ezt a dolgot, és nem is hánytorgattam fel neki sosem. Aztán kiderült az is, hogy mielõtt szakítottunk, akkor is megcsalt, de csak a testiség miatt, mert itthon újfent nem kapta meg amit kellett volna. AZtán fél év külön, és rájöttünk, h az érzelmek megvannak, és egymásra van szükségünk. Mostmár, kisgyerekkel 3an, igazi család vagyunk, soha, de soha nem csalna meg.
Megtette, mert én nem azt adtam neki, amit kellett volna. Van egy másfél éves tündérünk!
Nem tudom, valószínûleg folyton azon kattognék mikor tette meg a kiderült eseten kívül. Ráadásul az én férjem kötetlen munkaidõben dolgozik, nem akarnék mindig azon gondolkozni hogy tényleg dolgozik-e. Szóval nehéz lenne, nem biztos hogy lenne értelme így folytatni.
Hát biztos, hogy lennének veszekedések, mosolyszünet, de nem vagyok benne biztos, hogy elhagynám, fõleg, ha azóta minden rendben. Egy életre választok társat, én legalább is, és egy múltbéli botlás miatt nem biztos, hogy eldobnám a jövõmet, ami boldog is lehet. De a körülmények is fontosak. Hányszor történt? ha csak egyszer, akkor talán, ha viszony volt, akkor már nem biztos. De függne attól is, hogy milyen a viszonyunk és hogy miért történt.
A kérdező hozzászólása: 1. Köszönöm a válaszokat! 2. Én kérek elnézést, ha valakit félrevezettem, de a kérdés 100 %-ban csak elméleti, se férjem nincs, se semmilyen párkapcsolatom, éppen csak felmerült bennem, hogy ilyen helyzetben ki mit csinálna.
O meg lehet hogy a bankszámládra gondolt közben :)
Attól függ mikor.. Ha az elsõ pár hétben, akkor nem fújnám fel magam, mivel az elején nem volt egyértelmû, hogy egy pár vagyunk, vagy leszünk, csak ismerkedésnek indult, vagy valaminek az egyetemen... Ha késõbb, amikor már egyértelmûen párkapcsolatban voltunk, nagyon mérlegre tenném a kapcsolatot, és tüzetesen végigmennék, hogy volt-e rQ esély, hogy megcsaljon amúgy. Ha pedig már régen bennejártunk a kapcsolatban, tehát nem sokkal a házasság elõtt, akkor válnék.
Don't feed the troll.
Szegény csaj, mekkora segg a férje...
és milyen büszkén nézett rám az esküvõn... hogy itt van élete szerelme, én meg épp a tegnapi kalandra gondoltam.
én még az esküvõ elõtti napon is megcsaltam és akkor mi van? azóta se tudja, pedig szinte minden nõ ismer a környéken már.
Biztos mondanám, hogy keressen egy nyitott kapcsolatot támogató tyúkot, mert én ezt nem tûröm!

Ha a férj megcsalja a feleséget, akkor nem kapott meg otthon valamit?

Szerintetek is így van? De ha nem kapja meg, miért nem szól?

Legjobb válasz: Szerintem meg vannak, akik nem képesek elég erõsen kötõdni, elég erõsen szertni, érezni.Õk simán megteszik ezt, amit van aki nem lenne képes. Szólni: igen, néma gyereknek anyja sem érti a szavát.- Aki nem szól, annál nem az a baj, hogy nem kap meg valamit, hanem egyszerûen újat akar. Vannak, akik mindig a kutya kölykét tartják tovább, a szülõt meg lepasszolják. Vannak, akik a kölyköt adják tovább, szerencsére õk vannak többen. Az elsõ típus szerintem hibás, õk a megcsalók, családelhagyók is.

Szerintem meg vannak, akik nem képesek elég erõsen kötõdni, elég erõsen szertni, érezni.Õk simán megteszik ezt, amit van aki nem lenne képes. Szólni: igen, néma gyereknek anyja sem érti a szavát.- Aki nem szól, annál nem az a baj, hogy nem kap meg valamit, hanem egyszerûen újat akar. Vannak, akik mindig a kutya kölykét tartják tovább, a szülõt meg lepasszolják. Vannak, akik a kölyköt adják tovább, szerencsére õk vannak többen. Az elsõ típus szerintem hibás, õk a megcsalók, családelhagyók is.
nem feltétlen. voltam már megcsalva, és nem azért mert nem kapott meg mindent, mert kéré nélkül is megtettem sokmindent, hanem mert 2, irom is, kettõ kerek napra elutaztam, és õ unatkozott. az ilyen vágja le a farkát. Páromnak viszont lehetne oka panaszkodni, volt hogy másfél hónapig nem volt semmi, még kézzel se, anyira beteg voltam, mégse jutott eszébe se, 24 órában velem volt...
Nem feltétlen így van, ismerek olyan párt akik mindent megadtak egymásnak a pasi egy pillanatban mégis elgyengült, aki érzékenyebb a farkára az félrelép, persze attól szeretheti nagyon a párját, de hát mikor több vér van odalent mint odafent akkor nehéz gondolkozni....
nem ez miatt feltétlem.sok nõ nem ad magára, gyerekekkel foglalkoznak.a pasi valami újra vágyik, meg szerintem sokan szeretik a veszélyhelyzeteket, lebukok vagy nem?meg ha már elmúlt valami vagy kiábrándulás van, azt nem lehet visszahozni.lépni meg nem lépnek a gyerek miatt.
Sok férfi pont az idegen "vad" elcsábítását élvezi, meg a tilosban járással járó izgalmat. Ezt egy feleség ha megszakad, sem tudja megadni neki. De az ilyen férfiaknál a félrelépés nem is jelent szinte semmit, csak múló élvezet, a legtöbb soha nem hagyná el a családját másik nõ miatt. Ezen a "mit nem kap meg" kérdésen csak akkor érdemes elgondolkozni, ha a házasság mellett párhuzamosan futó hosszabb párkapcsolata van.
Jó kérdés!Arra tudok gondolni, h van vmi amit szeretne(pl az ágyban), de otthon esetleg nem meri kérni a feleségétõl, és hát vannak olyanok akik mindenre kaphatók.
Én nem kaptam meg semmit sem.de meg sem csaltam. Szólni. Mint a boltban kérek fél kiló húst. Értelmetlen.
Van akire igaz. Van aki szerint meg mert õ férfi (mármint "férfi"), jár neki a kufirc csak úgy, akárkivel. Az elsõ kategória meg általában szól, csak a nõ nem fogja az adást.
Lehet hogy szól, de elmegy a nõ füle mellett. A férfiak meg amúgy is úgy vannak programozva, hogy minnél több magot szórjanak szét. Ez persze csak ösztön, mi meg mégis emberek vagyunk, de mégis.. Meg van, amit nem kaphat meg a párjától.Például egy idõ után nem tud újat mutatni, fiatalabb nõre, új kalandokra vágyik, stb. De ahány ember. annyi személyiség. Sok oka lehet a megcsalásnak, vagy a nem megcsalásnak.
a sokféleség gyönyörködteti õket is, dominál a vadászösztön. sokkal több energia, erõ kell nekik hûségesnek maradni, mint a nõknek.
PONTOSAN!!!! Az a baj ha már szólni kell. Tényleg ilyenért szólni kell?? Nem tûnik fel hogy valami hiányzik?? Mondjuk nincs dugás hetek óta? Vicc. Aztán meg lehet állni boci szemekkel, csodálkozni, szidni azt a szemetet, komolyan megdöbbenni és keresni az okokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A munkatársam férje ezzel védekezik, a õ meg hisz neki és visszafogadja :-((
Valószínû nem kapott kakaót.
Férfi és nõ is félre megy, ha rendben van otthon minden akkor is.
Igen, nem kapott meg otthon valamit: a helyes nevelést, meg néhány jól idõzített atyai pofont.Csak nem a feleségtõl. Ha valakit szeretek, elveszek feleségül, õ gyerekeket szül nekem, illenék tisztelni, szeretni, ahogyan megfogadtuk. Nagyon csúnyán kell(ene) a másik félnek viselkedni, hogy ilyen cserbenhagyás érthetõ legyen, de én nem ezt tapasztalom, inkább az unalom viszi másik nõcskéhez.
"De az ilyen férfiaknál a félrelépés nem is jelent szinte semmit, csak múló élvezet, a legtöbb soha nem hagyná el a családját másik nõ miatt." Ha megcsalta, már elhagyta. Az, hogy ott van fizikailag, egy ilyen félrekufirc után sz*rt se jelent.
MEGINT LEÍROM NAGYBETÛKKEL: NEM TISZTELI, NEM SZERETI A PÁRJÁT!
Tehát akkor összefoglalhatjuk, hogy minden esetben a nõ a hibás. Egyébként milyen gyönyörûen meg van magyarázva a vadászösztönnel a dolog, persze ha a nõnek kell olyan férfi, aki anyagi biztonságot nyújt neki - ami a vadászösztönnel egyidõs fészekrakó ösztön - akkor pénzéhes büdös qrva. Szerintem a megcsalás döntés kérdése. Ennyi.
Ez nem így van. Inkább nem tiszteli, nem szereti a feleségét, -ez a jobb válasz.
"Szerintetek is így van?" Ezer oka lehet. Az is, amit írtál, meg más is. "Ha nem kapja meg, miért nem szól?" Ennek mégtöbb oka lehet. Az egyik legkézenfekvõbb, hogy szól, csak az asszonynak nincs meg az antennája. Az is lehet, hogy nem mer szólni. Elképzelhetõ, hogy maga sem tudja mi a baj stb.
Szerintem túl sokat kapott belõled és azért.

Azt mondja neked az illető hogy szeret. De közben meg megcsal a kapcsolat elején folyamatosan 1 másik nővel, de . Elmondja mindig hogy szeret, az hogy lehetséges?

Kapcsolat elején hogy lehet szeretni, úgy hogy nem szerelmes? Mert az nem,erre lennék kiváncsi. 30 felüli ff az illető

Legjobb válasz: Sehogy nem lehetséges, csak egy bábu vagy amit használ a többiek mellett. Nem értem min aggódsz ha megcsal..... el kell hagyni és találni egy normálisat!

Sehogy nem lehetséges, csak egy bábu vagy amit használ a többiek mellett. Nem értem min aggódsz ha megcsal..... el kell hagyni és találni egy normálisat!
Ha megcsalt egyáltalán miért vagy még vele?:Sfõleg igy h az elején mondogatta h szeret téged ami persze kamu, vagyis lehet h érzet valamit, de akit szeretsz azt nem csalod meg
Hát Flóra jobb, ha elhagyod :S ne pazarold rá az idõd....
A kérdező hozzászólása: igazad van, igazatok van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!