Találatok a következő kifejezésre: Megcsalt a Mit tegyek (124 db)

A párom fél, hogy megcsalom majd. Mit tegyek?

Nyáron szeretnék dolgozni, de tanulnom is kéne, szóval max heti 3 napot szeretnék majd diákmelózni. Õ meg minden nap dolgozik, este 6-ra ér haza. Attól fél, hogy unalmamba majd nyáron felhívom valami pasit és megcsalom ?t. Amúgy nem féltékeny típus, csak mióta újra beszélek egy régi fiú barátommal (aki amúgy 200 km-ra lakik t?lem és van barátn?je..)

Legjobb válasz: Inkább beszéld meg vele, hogy egyrészt alaptalan a félelme, másrészt errõl sürgõsen szokjon le, mert sok jóra nem vezet. Mi lesz, ha késõbb rendes munkád lesz? Egyáltalán a munka hogy függ össze a megcsalással?

Inkább beszéld meg vele, hogy egyrészt alaptalan a félelme, másrészt errõl sürgõsen szokjon le, mert sok jóra nem vezet. Mi lesz, ha késõbb rendes munkád lesz? Egyáltalán a munka hogy függ össze a megcsalással?
Nyíltan csald meg és rögtön elmúlik a félelme. Konkrétan beigazolódik.
Ha nem bízik benned, akkor mindegy mit csinálsz. Mondd meg neki, hogy nem érdekel téged az illetõ akinek amúgy is van barátnõje és még messze is lakik, csak beszélgettek. Én azt is mondanám neki, jó ha nem hiszed nézd meg mit beszélek vele, nekem nincsenek titkaim. Akkor szerintem azért lehet, hogy lenyugodna egy kicsit. Én és a barátom másik megyében lakunk, nem tudom leellenõrizni, hogy kivel találkozik, mit beszél, mit csinál. Ha nem bíznék benne, akkor halálra idegeskedném magam mindennap. No jó persze van bennem is egy kis félsz, de szerintem normális (pláne mivel az elõzõ kapcsolatomban csúnyán átvertek érzelmileg). Én elszoktam mondani neki, hogy kikkel beszélgetek és többnyire fiúkkal, akikkel amúgy nem szoktam találkozni. Õ is szokott nõi egyedekkel szóba állni, szóval bizalom nélkül nem mûködne a dolog. Amíg kimutatja, hogy szeret, fel sem merül bennem hogy más kéne neki és féltékenykedjek magasabb szinten.
sürgõsen állitsd le. Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot, legyél határozott! Én speciel gyûlölöm hogy ha a párom féltékenykedik. Ott azért baj van ha annyira bizik benned, hogy el tudja képzelni hogy te unalmadban félrek*félnél.
Pont leírtad a féltékenységének az okát: újra beszélsz egy régi fiúbarátoddal. Gondolom a párod jól ismer téged, ezért félelme nem biztos hogy alaptalan. Na meg senkinek nem tetszene, ha õ amíg egész nap gürizik, a párja meg valaki ellenkezõ nemûvel cseverészik naphosszat. Ennek általában nem szokott jó vége lenni.
nekem a barátnõm volt ilyen féltékeny, aztán féltékenységébe õ csalt meg, meg mert abban a hitben volt, h én tuti mindenkivel kavarok. Szerintem, nem igazán lehet errõl lebeszélni senkit, ha egyszer elindul a féltékenység, akkor elég valószínü h ott baj lesz. De sok szerencsét Nektek.
Ne okozz csalódást! Tessék szépen megcsalni! Nem "féltékeny típus"??? Hiszen egy régi több száz kilométerre élõ ismerõsödre féltékeny, sõt azt gondolja Rólad, hogy: "unalmadban majd felhívsz valakit és megcsalod"... ...amúgy ez(mármint a féltékenysége) ne hagyd, hogy a te gondod legyen, legyen az övé!
Mond meg neki, hogy vagy bízik benned, vagy keressen más csajt.
Bocs de ennyi erõvel mindentõl retteghet egész életében. Ez nem normális.
A kérdező hozzászólása: Nem a diákmunka, hanem az, hogy én egyedül leszek itthon. Csak azt hiába mondtam a drágának, hogy lesz elég dolgom, örülni fogok, ha pihenhetek 1 órát, nemhogy még megcsaljam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez biztos beválik majd. Na de viccen kívül...
"Pont leírtad a féltékenységének az okát: újra beszélsz egy régi fiúbarátoddal. Gondolom a párod jól ismer téged, ezért félelme nem biztos hogy alaptalan. Na meg senkinek nem tetszene, ha õ amíg egész nap gürizik, a párja meg valaki ellenkezõ nemûvel cseverészik naphosszat. Ennek általában nem szokott jó vége lenni." Jézusom. Pont az ilyenek szoktak betegesen féltékenyek lenni. Ha egy nõnek ellenkezõ nemû barátja van, akkor 99%-ban rohadtul hidegen hagyja, még férfiként is képtelen rájuk tekinteni. Most attól, hogy kapcsolata van, már szóba sem állhat az ellenkezõ nemmel? Ne röhögtess már.

Azt hiszem a ferjem megcsal, most mit tegyek?

Anyukam azt mondja koltozek haza a gyerekkel.

Legjobb válasz: Azt tedd amit a megérzésed súg.Nagyon komoly dologról van szó,ami aztán nagyon intenzíven kavarhat fel téged nap mint nap.

Azt tedd amit a megérzésed súg.Nagyon komoly dologról van szó, ami aztán nagyon intenzíven kavarhat fel téged nap mint nap.
en ha kiderulne hogy megcsal a ferjem biztosan elvalnek tole gyerek ide vagy oda. nem biztos hogy elkoltoznek ha a haz az enyem is, koltozzon el o ha neki masik no kell. en biztos konfrontalnam ezzel hogy tudom mit csinal es vagy elpakol es elkoltozik es valunk szepen, vagy marad a regiben es akkor valunk csunyan. viszont ha te ugy erzed hogy szemet tudnal folotte hunyni ha ki is derulne biztosra akkor valoban a baratnodre hallgass. legyel a vilag legjobb felesege de egyben kezdd el valahogy megneheziteni a talalkozasait a novel, hogy minel kevesebb ter es ido maradjon ra. az feszultseget szul koztuk, amit a ferfiak nem birnak, es ha te otthon tunder aranyos vagy akkor nalad fog maradni. bar en ezt borzalmasan megalazonak ereznem.
Majd ha nem csak jel lesz, hanem bizonyíték akkor költözz. Mi van ha rosszul érzed és tönkreteszed a házasságod?
Milyen jelek?
Csak nehogy aztán sérülj emiatt a dolog miatt ugyanis ha ebben az állapotban maradsz és tûrsz hosszú ideig, csorba esik a nõi büszkeségeden, emberi méltóságodon.Azután meg majd attól fogsz szenvedni.Ez egy ördögi kör nem szabad bele menni.Én ilyen esetben biztos kiverném a balhét és ha kiderül hogy szeretõje van úgy otthagynám hogy vissza sem néznék mert aki hûtlen a feleségéhez az az is marad.
a 6-os leírta a lényeget
Szerintem ülj le és kérdezz rá nyugodtan, nem ingerülten.Az a biztos ha megbeszélitek.Ha azt mondja hogy nincs szeretõje akkor pedig hidd el (vagy csinálj úgy mintha elhinnéd)és légy kedves ahogy a barátnõd mondta. Én így csinálnám.
Nehéz dolog.Semmi esetre se támadj rá, és veszekedj vele, mert ezzel csak rontanál a helyzeten.Vagy megjátszod hogy minden rendben van és õrlõdsz, vagy tényleg elköltözöl anyukádhoz...lehet hogy az utóbbi jobb ötlet, talán egy kis idõre van szüksége neki és rájön mit is akar, titeket vagy valaki mást.Minden esetre az ünnepeket töltsétek együtt a gyerek miatt szerintem :)
Aki egyszer megcsalt az sajnos máskor is meg fogja tenni!!!:(
Kicsit úgy néz ki, mintha megcsalt volna és a másik fél akarná tovább, de õ nem a másik meg hívogatja a munkahelyén meg túlóra van vagy ki tudja nyilván ha zavar, akkor kideríted az okát a találgatásnak nincs értelme, csak félrevisz
egyáltalán nem értek egyet azzal, aki azt írta, hogy hisztibõl ne hagyd el, bár megcsalt a párod. Milyen világban élünk? Meg h nem az a baj, h megcsalt, hanem h sumákol? Úristen. Egy nõ legyen nõ, legyen büszke, tisztelje a párja, szerelme! És ne az legyen, hogy amikor épp kedve tartja, akkor félrelép, majd jól megbánja elõtted és te megbocsátasz. Más nõt ölelt, mást kívánt, máshoz bújt, mással feküdt egy ágyban! én nagyon kiborulnék, és ha vele is maradnék, állandóan ez lenne a fejemben, minden késésnél megfordulna a fejemben, h vajon hol marad? ha csörren a telefonja, hogy vajon a nõje az? ha rámnéz, akkor vajon rá gondol? Azt hiszem, leírtam mindent. 22L
az ember másképp itéli meg a dolgokat 22 évesen 32, 42, ... évesen
Akkor most vagy csak viszonya volt, de megbánta, vagy nagyon jó színész és továbbra is van kapcsolata... nem mondom hogy hagyd ott, de én azt tenném. Ez volt a véleményem, dönts úgy, ahogy neked jobb.
Lefordítom neked, mit mondott a férjed: megcsaltalak, de ha nem mondom ezt így ki, akkor olyan, mintha nem történt volna semmi, te meg gondolj, amit akarsz! Ja és szánom bánom, ezért csináljunk még egy gyereket, mert az megoldás a problémára! Addig se foglalkozol azzal, h félred.gtam. Szeretlek, mi mást mondhatnék, pusztán azért dugtam a farkam másba, mert téged szeretlek, értsd meg! Sietek haza, azért mentem reggel korán, mert így munka elõtt intézem el a csajom és idõben haza tudok érni! => kb. Ezt gondolta a férjed, csak gyáva, és ahhoz már nem elég vastag a farka, hogy beismerje! Nem lennék a helyedben!
Tényleg érdekes, hogy a férjed ilyen kifogást talál.Ha nem csalt meg, akkor miért nem meri kimondani, hogy nincs senkije sem.Így csak köntörfalaz.
nem hiszti ez, szerintem a megcsalas valook. eleg sokfele kulturanal igy van ez, eleg regtol, nem veletlenul. de embere valogatja. van aki megbocsatobb, felenkebb, nem annyira mer lepni, nem akarok itt feltuzelni senkit valasra ha o maga nem akarja. en biztos hogy valnek, inkabb elvagyok egyedul mint egy rossz kapcsolatban. a maganyt jobban turom mint a stresszt es a megalaztatast. egyebkent az igaz hogy a megcsalasrol 2 ember tehet es mindig oka van. viszont mivel senki nem tokeletes, ok MINDIG lesz. a huseg nem erzelem, hanem dontes.
Kedves 22 éves...ha majd 32 éves vagy 42 éves leszel, lehet hogy addigra megtanulod, hogy a párod a partnered, nem a birtoktárgyad vagy a tulajdonod. Egy másik ember, akinek, mint neked is, szintén vannak botlásai, tévedései, rossz döntései. A félrelépése nem azt jelenti, hogy a TE tulajdonodat valaki gonoszul megrongálta, hanem hogy hiba került a kettõtök kapcsolatába, amin esetleg dolgozni kellene, együtt.
A 21 -es vagyok.Nem tudom, miért 0 % os a hsz -om?Valami elmebeteg garázdálkodik itt??? Leírtam a véleményem , igaz még azelõtt, mielõtt a kérdést kiíró újból hozzászólt volna. Így már tényleg úgy tûnik, hogy megcsalt , sajnos, de nem meri bevallani....
Nem akarlak megbántani de szerintem a kérdezõnek van nagyobb baja is a százalékodnál.. amúgy ne vedd magadra, õk ezt is élvezik annyira unalmas az életük.
32es vagyok sajnálom te látod a kapcsolatotokat, hogy mit bír el ha vissza is mész hozzá, akkor se add magad könnyen a lepontozónak meg üzenem, hogy nyugodtan olvassa el újra az írásom vagy söprögessen inkább a háza körül
Sajnálom, õszintén, de közben nem értelek. eddig is tudtad, hogy a férjed megcsal, mégis vele maradtál, most ki is mondta és elhagytad. Az emberek sokszor azt mondják, hogy az igazságra éheznek, gyakran mégsem tetszik nekik az íze, ha feltálalják. Ettõl függetlenül szerintem jól döntöttél, de szinte abban is biztos vagyok, hogy meg fogsz bocsátani. Legyetek boldogok, vele vagy nélküle, sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Lassan egy hete a szuleimnel vagyunk, ott hagytam a ferjem. Most minden nap iszik hivogat, ide jon edesapam meg el kuldi. Vegul sirva valotta be hogy megcsalt a koleganojevel. Amit azonnal meg is bant, de a lany nem tobbet akart. Azt mondta csak egyszer tortent meg, es a szokasos duma hogy minket szeret es az elete nelkulunk semmi...
Mi lett veletek?
41-es! Nem csak ennél a kérdésnél van ez így szerintem is unatkozik valaki és mindenkit lepontoz. Jó játék h... gyerekeknek.
"Azt mondta hogy ha igy is van azt senki nem valja be, es azert mert nem akarnak fajdalmat okozni annak akit szeretnek. " Ilyen nincs, ez mekkora baromság, te jó ég!! Ne haragudj de a férjed valami hihetetlenül gyáva alak!! Egyrészt ha megcsalt, nem szeret, de nem meri elmondani. Ha te nem rontottál el semmit, de õ félrelép, az is gyávaság. Hogy nem meri bevallani, csak kerülgeti a témát meg terel, az is gyávaság. Mi a fenérõl beszélgettetek ha gyakorlatilag semmit sem mondott el?! Ígérgetni mindenki tud, de õ már bebizonyította, hogy milyen. Félrelép, ok nélkül, és még be sem meri vallani... Ááá, bocs, de nagyon undorító viselkedés ez. Ezt is nyugodtan megmutathatod neki!
Szerintem ilyen esetben könnyû kicsalni a férjedbõl a zöld szemû szörnyet, erre utal az is hogy õ utána néz hogy te mit csinálsz.Én a helyedben egy kicsit megváltoznék és igazodnék az õ viselkedéséhez hogy ha te így akkor én meg így csinálom.Elsõ körben lekódolnám a telefonomat.Több szabadidõs programot csinálnék Nélküle.Pl kicsit elhanyagolnám a háztartást (de csak neki, nem a gyerekeknek, )aztán elmennék a barátnõimhez, vagy beülnék velük valahová kikapcsolódni jól érezni magamat.A gyerekeket hétvégére elvinném édesanyámékhoz, és én még bulizni is elmennék.De mondjuk lehet hogy igazítanám a szokásaihoz pl ha õ hajnalig túlórázik, én meg elmennék bulizni akkor. Biztos nem hagynám magam neki hogy manipuláljon, és õ azt csináljon amit akar.Hát nem.
Igazából a gépen könnyû utána nézni hogy ki mit csinált rajta.Hát Úgy néz ki hogy õ utánad nézett.Én úgy látom hogy nem egyenrangú a kapcsolatotok.Õ egy rafináltabb ember lehet te pedig egy érzékenyebb jobb lelkû nõ. Ha téged ilyen bizonytalanságban tud tartani, és tudniillik a bizonytalanságnál nincs rosszabb érzés.És aki ilyen fájdalmakat okoz és játszik a felesége érzéseivel, mert ha nem tenné akkor nem írtad volna ki a kérdést az oldalra.Tehát meg sem fordulnának ilyen gondolatok a fejedben mint amiket leírtál.Szerintem ne hagyd magad, a férjednek legyél egy kicsit összeszedettebb mikor beszélgettek, és ne hagyd hogy félre beszéljen, csak egyenes választ várj és fogadj el.Mert ha így maradnak a dolgok, hát nem leszel boldog ember, és ez a gyerekeidre is ki fog hatni, nekik is rossz és rossz lesz ha boldogtalan vagy vagy leszel.
Én is azt csinálnám amit a 29-es ír. Szépen mondja el az igazat, mert annyit megérdemelsz!!!
Ha már megcsalt, legalább az igazság alapján dönthesd el, hogy akarsz e még mellette lenni, ne fél információk alapján.
Ha egy férj megcsalja a feleségét, akkor a feleség legalább annyira hibás ebben! Nincs nyugodt otthona, a feleségnek a gyerek a legfontosabb, csak vele törõdik éjjel-nappal, nem beszélget a férjével a problémáiról stb. Komolyan el kell egymással beszélgetni, nem azonnal gyanúsítgatni és fõleg NEM elválni! A gyerek érdeke a legfontosabb! Neki az apjára is szüksége van. Szép dolog a nõi önérzet, de az anya felelõssége fontosabb. Igaz, ma divat elválni, és egyedül nevelni a gyereket. De csak a sok elvált nõ biztat erre. Ha nekem nem sikerült a házasságom, akkor neked se legyen jobb elven. A barátnõdnek van igaza. De egyáltalán nem biztos, hogy a férjednek van szeretõje. Sõt, ha meggyanúsítod, azzal teszed tönkre a házasságod. Bizalom nélkül nincs jó házasság.
Nem lehet, hogy a munkahelyén vannak olyan gondok ami miatt megváltozott? Nem biztos, hogy megcsal, tényleg próbáld vele megbeszélni, csak azután tudsz "jól" dönteni. Ne itt kérdezd, hogy mit csinálj, mert azt csak Te érezheted, hogy Nektek mi lenne a jó! Mielõbb beszélj vele.
Az utolsó hozzászóló, egy kulturált választ adott, amivel csak egyet tudok érteni! A többi szinte csak úszít, hogy váljál el. Az is tök normális szerintük, hogy kutakodsz a párod telefonjában. Ha meg már a wc-re is viszi az már valóban válóok. Tisztelt bíróság! Elválok, mert a férjem a wc-re magával viszi a telefonját, és nem tudok belenézni! ...meg túlórázik is! ...meg a gyíkon is azt írták a szinglik, hogy váljak el. Szerinted nem röhejes???
intrepid! Nem jó dolog elvált nõnek lenni gyerekkel? És egy megcsaló férj tûrõ, lelkileg, nõiségében megalázott feleségének jobb lenni? Bocs, de inkább leszek "elvált nõ, akiért nem kapkodnak a férfiak" méltósággal és nyugalomban, mint egy megalázott csicska, aki fõz, mos a férjére, miközben az megalázza és félredug ha kedve tartja. Tudod, van akinek a méltósága erõsebb annál, mint hogy kapkodnak-e utána a férfiak vagy nem. Egy nõ önérzetét és emberi értékét és boldogságát nem csak az határozza meg, hogy kell-e valami faroknak vagy sem, hanem kicsit más, fontosabb dolgok is számítanak a boldogság tekintetében.
Kérdezz rá szó szerint, hogy "megcsalsz?", és ha terel, csak tedd fel újra a kérdést. Vagy legközelebb a hétvégén ne menj a szüleidhez, csak mondd azt, aztán lesd ki mit csinál, amíg te nem vagy otthon.
Ha mindenki úgy gondolkozna mint te utolsó akkor nem lenne válás a világon, mert mindenki félne elválni.Egyébként meg nem a gyerek számít ha egy nõ kell gyerekkel is kell.Ez van.
Nem történt esetleg valami köztetek, ami miatt elpártolt mellõled? Amin változtatni tudnál? Nem olyan jó dolog ám elvált nõnek lenni gyerekkel. Nem nagyon kapkodnak utánuk a férfiak. Ha pedig elveszi valaki, akkor nagyon sok konfliktusnak a forrása a hozott gyerek.
A kérdező hozzászólása: Probaltam beszelni vele, de nagyon zavaros amiket mond. Szeret minket es soha nem tudna elval i tolunk, de konkretan nem mondja ki hogy nem csalt meg, melle beszel.
Nem feltétlenül utal megcsalásra.Köztetek minden rendben van?Szex terén nem változott?A gyerekkel ugyanúgy foglalkozik?
Én is azt mondom, amit elõttem szólók.Egyátalán nem biztos , hogy megcsal, de ha igen se a válás legyen az elsõ reakció. A jelek ugyan gynúsak, de mint írták is elõttem, azokra is lehet logikus magyarázat. Egyedül ami nem tetszik, az a férjed ködösítése.Miért nem lehet egyszerûen megmondani, nem nem csallak meg...csak, ez meg az van, ezt érthetted félre. Szerintem kérdezz rá mégegyszer.Próbálj meg beszélgetni vele, egy kellemes vacsora keretében...
Szerintem ez rosszabb, mintha kimondta volna az igazat. Én a helyedben azt mondanám, hogyha nem mondja el kivel, hányszor csalt meg, hogy hosszú viszonyt folytatott e, vagy csak egy éjszakás kalandja volt, akkor elválok és elmegyek, ha elmondja, bevallja õszintén, akkor még együtt lehetünk, maradhatunk.
Még jó, hogy szeretne még gyereket. Akkor otthon lennél, mindig lenne kaja meg rend, és a gyerek lefoglalna annyira, hogy ne vedd észre, hogy félrejár.
"Nagyon sokszor elmondta hogy szeret, es szeretne meg egy gyereket" Na azért legyél észnél. Miféle ember az, aki a megcsalást még egy gyerekkel orvosolná? Miért, hogy te még ennyire se merj pattogni, amikor rájössz az újabb hazugságokra? Mert a félrejárás, a hûség, az mindig döntés kérdése, ha a férjed egyszer már úgy döntött, hogy megteszi, akkor hiába csinál neked egy csomó gyereket, csak annál lazábban veszi majd a dolgokat.
hát ilyen válaszra, nekem is tutifix lenne hogy igen, megcsalt :(
Szerintem kevésbé lett volna fájdalmas ha azt mondja megcsaltalak megbántam téged szeretlek kérlek bocsáss meg stb... mint ez a duma hogy nem vallják be. Engem ez nagyon bosszantana sajnálom :S
Oké, megcsalt. De veled akar lenni, téged szeret, téged választ. Te dönts. Én hisztibõl nem válnék. Szereted? Ha igen, és együtt akarsz vele lenni, a ma éjszaka az új játékszabályok felállításáról szóljon (amiben kivédheted, hogy máskor is megbántson). Gyereket többet mondjuk nem mernék szülni neki....
Engem személy szerint nem az zavarna, ha lefeküdt volna egyszer mással(nem esne jól de megesik), hanem a sumák. Én emiatt konfrontálnám. Én nem bírom a feszültséget és a bizonytalanságot, sokkal kevésbé mint a fétékenységet.Ki nem rúgnám, de például már csak egészségügyileg sem szívesen osztozom a férjemen másokkal. Szerintem beszélni kell, és Õ mondja meg mi van és hogyan tovább! Ha tagad, az lehet annak a jele, hogy a viszony nem komoly, a voksát nálad tette le. De ha sértõdött vagy, akkor ragaszkodj a kiengeszteléshez!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! A ferjem megtalalta a gepen a kerdesem es meg par valaszt is elolvasott az ejszaka. Majdnem reggelig beszeltunk. Nagyon sokszor elmondta hogy szeret, es szeretne meg egy gyereket. Es mindent megigert, azt mondta nem olyan minden mint regen, meg annal is jobb. De arra a kerdesre hogy megcsal e, nem igazan valaszolt. Azt mondta hogy ha igy is van azt senki nem valja be, es azert mert nem akarnak fajdalmat okozni annak akit szeretnek. Ebbol arra kovetkeztettem hogy igen van vagy volt valakije. Mar nem birtam tovabb es sirni kezdtem, annyira fajt. kerdeztem hogy mit rontottam el, de azt mondta hogy semmit! Reggel nem ebresztett fel csak smst kuldot hogy szeret es siet haza. De en meg mindig nem nyugodtam meg. Bocsanat ha kicsit ossze vissza irtam
A kérdező hozzászólása: 6 eve dolgozik ennel a cegnel soha nem kellett tuloraznia csak mostanaban. A mobiltelefonjat meg a wc re is magaval viszi. Es valahogy le is kodolta hogy ne lehesen bele nezni ( de az enyemet nap mint nap hasznalja), este lemegy cigit venni (annak ellenere hogy a nadragjaban van egy dobozzal), ideges ha csorog a mobilja, eddig mindig jott velunk hetvegen a szuleimhez mostanaban faradt es nincs kedve, es meg sok apro jele van.

Féléve vagyunk együtt a barátommal és ő megcsalt engem 4 hónap után sajnos sok mindent nem mondtam el neki elég bizalmatlan voltam vele szembe és nem sokszor szeretkeztem vele! Mit tegyek?

Nem rég mondta el mert nem akart elveszíteni ez az egész októberben történt már mint a megcsalás lefeküdt egy másik csajjal!Ez az egész októberben történt már mint a megcsalás és Most sírt és szeretne visszajönni hozzám!Tudom hogy én is hibás voltam ha másképp álltam volna a dolgokhoz és ?szinte vagyok nem történt volna meg!Mellesleg próbált v elem beszélni és kérdezte rengetegszer mi a baj miért van ez de soha nem mondtam semmit f?leg ha a szex került szóba! Ti mit gondoltok err?l?Azért a hat hónap alatt 4 szeretkezés mégis kevés!

Legjobb válasz: kicsit zavaros nekem. te 6 honap alatt 4szer fekudtel le vele es o ezert megcsalt teged. De miert is csak 4szer fekudtel le vele, mi volt a gond?? ha toled nem kapta meg, akkor ertheto, hogy megcsalt, mert szuksege volt ra, foleg ha nalad hiaba kezdemenyezett. Ez a kapcsolat nem tunik kiegyensulyozottnak. Csak ugy erdemes egy kapcsolatban lenned, ha mindent meg tudtok beszelni, nem titkolozni, ugy latszi,, o megtett mindent, segiteni akart, de te nem voltal hajlando kommunikalni. Magadat hibaztathatod.

kicsit zavaros nekem. te 6 honap alatt 4szer fekudtel le vele es o ezert megcsalt teged. De miert is csak 4szer fekudtel le vele, mi volt a gond?? ha toled nem kapta meg, akkor ertheto, hogy megcsalt, mert szuksege volt ra, foleg ha nalad hiaba kezdemenyezett. Ez a kapcsolat nem tunik kiegyensulyozottnak. Csak ugy erdemes egy kapcsolatban lenned, ha mindent meg tudtok beszelni, nem titkolozni, ugy latszi, , o megtett mindent, segiteni akart, de te nem voltal hajlando kommunikalni. Magadat hibaztathatod.
A kérdező hozzászólása: Igazából én elég zárkózott vagyok és szeretem inkább egyedül megoldani a problémáim és beteg voltam és dokihoz kellett járnom felfázással és nem tudtam megbeszélni a párommal pedig mindig kérdezte mi baj de azt mondta az utóbbi idõben kezdtem megváltozni és tényleg rájöttem h ez így nem fog menni és elmondtam neki mindent és eljött velem a kórházba is persze õ ajánlotta fel szóval még csak nem is kényszerbõl volt karácsonyra az ajándékommal 4 órát dolgozott õ készítette nekem mert olyat akart aminek tényleg értéke van szóval szerintem szeret és elég sok részem volt abban hogy megcsalt ráadásul nem egy olyan ember aki megcsalja a párját ha van neki! Én a 6 hónap alatt egyszer sem hoztam haza hozzánk náluk már ismer az egész család!:( Szóval én kúrtam el én így látom! És tényleg sírt és mondta hogy ne haragudjak de nem volt mögötte érzelem mikor azzal a lánnyal volt
megint en vagyok...legalabb beismered, hogy te szurtad el. ha mindketten hajlandoak vagytok oszinte kapcsolatban elni, te nem hazudni, meg elzarkozni elole, megbeszelni a problemakat, akkor folytassatok csak a kapcsolatotokat. Azert biztos vagy benne, hogy az a megcsalas csak fizikai dolog volt??/azert meg lekk tudni beszelni a szexualis problemakat is.
Hát...ha én hasonló helyzetbe lennék talán megbocsátanék neki (bár nem biztos hogy ez a helyes megoldás)....De ugy látom nagyon szereted úgyhogy adj neki, magatoknak még egy esélyt....próbáljatok felejteni és kicsit másképp hozzáállni a dolgokhoz, a kapcsolatotokhoz. Fontos hogy ne csak arra várj hogy bizonyitson neked, hogy szeret, hogy fontos vagy neki- hanem te is tegyél azért hogy más nõre még csak gondolnia se kelljen. Sok szerencsét...remélem helyrehozzátok! KEYLA
A kérdező hozzászólása: Mikor elmondta az egészet akkor azt mondta hogy nem volt mögötte semmi érzelem csak szex és hogy ezt meg is mondta a lánynak és nem is lógott velük azóta és nem is lóg most sem mindenrõl beszámol amit csinál és én is másképp állok a dolgokhoz ! És igen tényleg nagyon szeretem!És megfogok mindent tenni azért hogy jól alakuljanak a dolgok és ahogy látom õ is! Köszönöm szépen hogy segítettetek!:)

A vőlegényemmel fél éve vagyunk jegyesek és 4 hónapja élünk együtt, de amióta együtt élünk kiderült, hogy nem egyszer megcsalt, társkeresőkre regisztrál fel, mint egyedülálló férfi. Nem tudom, mit tegyek?

Beszéltem vele err?l és mindig sírás lett a vége, de most már betelt az a bizonyos pohár. Én eredetileg 300 km-rel odébbr?l jöttem, magyarul vidéki vagyok. A bizalmam benne megingott rendesen. Kérdezgette, hogy bízok-e benne, én azt mondtam hogy csak annyira, amennyire ? bennem, magyarul sehogy, mert egy emlékképpel kell harcolnom. Msn-en szokott beszélgetni nálam fiatalabb csajokkal és mindig eltakarja, hogy ne lássam. Kérdeztem, hogy le akar-e váltani, meg ilyenek, nem adott számomra elfogadható és megnyugtató választ egyik kérdésemre sem. Nekem ebb?l elegem van, házi k*nak érzem magam. Valami "nagy dobásra" készülhet, de nem árulja el mi az, csak annyit mondott, hogy január végét?l figyeljem az egyik hirdet?s újságot, mellesleg egy csomó meglepije van számomra, de én nagyon kétlem, hogy igazak lennének. Én azt már szerintem nem várom meg. Nincs szükségem ilyen pasira, elég volt a kétszín?, hazugokból.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd el...ha folyamatosan megcsal, titkolozik elötetek akkor minek akar elvenni feleségül??keress inkább egy rendes férfit aki értékel!!

Hagyd ott.
Szerintem hagyd el...ha folyamatosan megcsal, titkolozik elötetek akkor minek akar elvenni feleségül??keress inkább egy rendes férfit aki értékel!!
Engem egyszer csalna meg a párom és mehetne amerre lát! Az leírtak alapján nem vagy túl boldog ebben a kapcsolatban. Hát lépj tovább!! Sok boldogságot!
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Egy házasság bizalomra (is)épül. Neki sem esne jól ha te tennéd ugyanezt. Ez a pasi még nincs felkészülve egy tartós kapcsolatra, ha fel lenne akkor csak te lennél neki egyedül. Próbálj pontot tenni a dolog végére. A saját boldogságodra gondolj.
Bocsi, én voltam az elsõ komment küldöje. Neharagudj nem figyeltem, hogy hova írok. De most elolvastam a tiédet is:) És a vélemény: biztos vagyok benne, hogy te sokkal jobb férfit érdemelsz. Gondolom, fiatal vagy még, nem késtél le semmirõl. De ha most hozzá méssz vagy egy válás, vagy egy életre szenvedés vár rád. Mert szerintem 1 nõ attól szenved a legjobban, ha nem becsülik meg és nem adják meg neki azta tisztelete, amit minden nõ megérdemel. De, ami fontos, hogy bármit is írnak ide a válaszolok, a döntés a te kezedben van! Sok szerncsét!
Mégcsak 23 éves vagy?? Akkor még elötted az egész élet. Hagyd a francba és menj szórakozni, ismerkedj másokkal és csinálj olyan dolgokat, amiket szívesen kipróbáltál/megtettél volna. Elvileg most vagy életed legszebb szakaszában, ne hagyd, hogy bárki is elrontsa. Az elsõ komment küldõje :)
Bocs az elõzõt nem ide akartam írni!!!!!! :$
Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, jobb lesz ha most azonnal összepakolok és holnap reggel visszamegyek vidékre, mert nem akarok szenvedni. Nem húzhatom tovább, nincs értelme. Csak 23 vagyok, õ meg 25.
A kérdező hozzászólása: soha nem voltam az a bulizós típus és amit akartam azt mát kipróbáltam.
na hogy vagy mi van veled azóta? :)
A kérdező hozzászólása: Végleg szakítottunk szerencsére, mert kiderült, hogy egy gerinctelen ember. De köszönöm, jól vagyok.

Megcsalt a parom. Nem birom ki hogy ne szoljak be neki minden nap ez miatt egy hete. ö azt varna el hogy ne szoljak egy szot sem. Mit tegyek? Nem akarom elvesziteni.

Legjobb válasz: Hagyd el,megcsalt és még elvárja,hogy csendben eltúrd,ne alázkodj meg ennyire,nem érdemel meg téged.

Hagyd el, megcsalt és még elvárja, hogy csendben eltúrd, ne alázkodj meg ennyire, nem érdemel meg téged.
miután megcsalt neki kéne teperni a bocsánatodért nem pedig neked megfelelni az õ elvárásainak. veled bármit meg lehet csinálni???? Állj már a sarkadra és rúgd ki a pi.csába.
Szerintem ez már veszett ügy, látszik, hogy nem tudod túltenni magad rajta, ami teljesen érthetõ. Az meg, hogy még neki vannak elvárásai ezzel kapcsolatban, mindent elmond róla.
mi az hogy azt várná ne szólj egy szót se. Mért nem akarod elveszíteni? mit veszítenél? azt hogy teljesen hülyének nézzenek és kihasználjanak? ha erre vágysz tényleg ne is dobd ki.
Nem is értem minek kell találkozni? Szakítsatok, õ megcsalt, te nem bízol benne és nyilván azért csalt meg, mert nem szeret már eléggé. Mi a kérdés? Már elveszítetted, a beszólogatással meg magadat járatod le.

Mit tegyek úgynézki terhes vagyok a párom meg megcsal?

holnap csinálok tesztet, múlthónapba nem jött meg msotsem gyógyszert szedek lehet terhes vagyok n? a hasam émelygek (minden terhességi jelem megvan) kiderült hogy a párom megcsalt nem ? mondta el levelet olvastam( nem kutattam utána csak megbeszéltük hogy egyik netes játékon küldözgetemheyette a meghívókat) nem tudo mmit csináljak seítsetek

Legjobb válasz: Hát ha megcsal akkor mondd el neki h terhes vagy. Megszeretnéd tartani a gyereket???? Mert ha csal nem fog veled maradni:( És egyedül felnevelni egy gyereket nagyon nehéz Üljetek le minnél elöbb és beszéljétek ezt meg.

Hát ha megcsal akkor mondd el neki h terhes vagy. Megszeretnéd tartani a gyereket???? Mert ha csal nem fog veled maradni:( És egyedül felnevelni egy gyereket nagyon nehéz Üljetek le minnél elöbb és beszéljétek ezt meg.
Ne foglalkozz vele, ez nem tanács volt csak irigység az illetõtõl! Figyi én azt javaslom, mint ahogy irtam fentebb, hogy minél elõbb tudd meg terhes vagy e, mert addig kár ezen gondolkozni. De ha az is vagy SEMMIKÉPPEN SE A GYEREK TARTSON TITEKET ÖSSZE! Ezen nagyon gondolkozz el, mert késõbb a saját és a gyereked életét is megkeseritheted ezzel.
Elsõsorban nyugodj meg és próbáld tisztán látni a helyzetet! Az elsõ és legfontosabb, hogy derüljön ki terhes vagy e. Bár ez õtõle független kell legyen. Aztán derüljön ki mit is érzel a fiú iránt igazán. Sose felejts el egy alapszabályt, hogy azzal hogy megbocsájtasz, megbocsájthatóvá teszed számára a megcsalás tényét, és újra megteszi majd. Ezeket tisztázd le magadban és kiderül hogy TE mit is szeretnél. És utána jön õ, hogy ezt megbeszéljétek. A gyermek lehet hogy nem a legjobbkor jönne éppen, de semmiképpen nem lehet döntõ szempont!!! Elsõsorban azt döntsd el, hogy kell e ez a fiú, és ettõl függetlenül hogy kell e ez a gyermek. Utána hozhattok egy közös döntést.
Magadra vess, védekezni kellett volna! Gondolom nem volt tervbe véve még a baba.
Nem feltétlenül teszi meg valaki másodszor is...ha szimplán a sexet jelentette számára és még szeret téged akkor ez normális emberek módján megbeszélhetõ..ha már érzelmeket is táplál a másik személy iránt...akkor nagyon megfontolandó hogy ebblõ a kapcsolatból bizony ki kell szállni különben lehetséges h betölthetnéd a szerencsés 2. helyet.. Minélelõbb írj hogy mi lett a teszt eredménye...ha pedig már tényleg biztos akkor mérd fel h mind2 lehetõség milyen következményekkel járna...ha elveteted :a lehetséges lelki következmények , ha megtartod :további párkapcsolatok...valamilyen kötõdés a gyermek apjához
ha egyszer megtette, máskor is megteszi. a bizalma elúszott... szerntem nem érdemes már az a kapcsoalt. Bocsi, hogy ezt mondom, de nem érdemel meg Téged a srác. Szüleiddel milyen a kapcsolatod? [ha szabad tudnom] mert ha jó, akkor talán az is lehet, hogy hazamséz a szüleidhez ;) aztán mesélj, ha van valami fejlemény!! hajrá ;)
A kérdező hozzászólása: olvassd már el hogy gyógyszert szedek mielött leordítasz
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! szívem szerint megtartanám a csöpséget ha van csak egyedül nem tudnám fölnevelni és nehéz lenne utána párkapcsolatot is találni fõleg ha esetleg szétmegyünk és a gyereket látni akarná és beszálna a nevelésébe mert most ha új életet kezdeknem tudom hogy menne ez! kivagyok nagyon borulva!
A kérdező hozzászólása: tudja hogy úgynézki gyereke lesz! nem tudom hogy megtartanám e ki vagyok teljesen borulva nem tudom mit tegyek!
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet negatív lett de még mindig nem jött meg szoval fogalmam nicns ost mivan lehet kéne mégegy tesztet csinálni! hát a párom tagad mindent azóta a csajjal beszéltem én vagyok mindenért a hibás!

Megcsalt a barátom azzal a lánnyal aki az előző fiúmmal is megcsalt mit tegyek, hogy elfelejtsem? és azt a lányt mostmár lefogom ütn! ő tudta, hogy járunk!

Legjobb válasz: Elég ha felpofozod, meg az expasidat is... Meg gondolkodj el, hogy mit csinálhattál rosszul. 20/N

Elég ha felpofozod, meg az expasidat is... Meg gondolkodj el, hogy mit csinálhattál rosszul. 20/N
vannak ilyen ordas qrvák, engem is összehozott párral a sors, de szerencsére eddig nem volt baj:)
A kérdező hozzászólása: 1.max veled nincs rendben valami amúgy nagyon enm vagy vicces és nem értettem félre semmit és jó lenne ha nem itt cigányoznál kössz.
szoval mar a masodik srac dugja meg azt a lanyt es mindketto ugymond "jart" veled? ebben biztos vagy?! nem lehet hogy valamit te ertettel felre? vagy csak ciganyok kozott elsz? valami nincs itt rendben :D vagy veled vagy mindenki massal
A kérdező hozzászólása: 2 napja történt már kicsit jobban érzem magam.Am sulimba járnak.
Hát ahogy most írogatsz nem úgy tünik hogy nagyon szomorú lennél emiatt. Am csajt honnan ismered? Barát vállogatást meg úgy értette gondolom ùgy értette hogy legközelebb olyan barátot vállasz aki nem csal meg. 20/f
gyûlöld a srácot... csak az segít és az idõ.
A kérdező hozzászólása: mit válogassak meg vagy mivan ??-.-" milyen barátaimat? az a k**va nem volt a barátom nem én vagyok a leütni való
De mi lenne, ha a barátaidat is megválogatnád? Te nem vagy leütnivaló?
ahaaa na leesett, csak kellet egy kis idõ...
A kérdező hozzászólása: akkor k**va xDD oké leütöm holnap xd
És még képes lánynak nevezni!
valahogy nem tudom felfogni ezt a kérdést. de minek veszekedni, ha lehet verekedni. tocsogjon a vér!!!
Jó lehet elírta kicsit a kérdést és? -.- Ha van egykis agyad fel lehet fogni. Volt a krédezõnek 2 pasija, mindkettõ ugyanazzal csalta meg. AZ exe is, és a mostani barátja is. Kérdezõ, én elég agresszív vagyok, de úgy elkapnám suli után a csajt hogy nemigaz.
megbánta? vissza akarta magát könyörögni? megbocsájtottál? sírt? honnan tudtad meg?
Vágj neki vissza ;) 15 éves kis szaros és megcsal egy 17 évest ? :S Ne hagyd magad! Biztos nem szerett igazán.. Sajnállak :(
hát nálam a csók is halálos bûn szóval megértelek, fõleg hogy nagyon szeretem a barátomat és ha ilyet tenne belehalnék. szerintem próbáld meg elfelejteni. nehéz lesz, de sikerülni fog és úgyis mindjárt itt a tavasz/nyár kitûnõ idõszak új szerelmek kialakulására;)
de mit értesz megcsalás alatt?? le is feküdt a gyerekkel??
ha nem részletezed egy kicsit nem tudunk segíteni..
Oh istenem de sajnálom. :( Mit jelent az hogy megcsalt?
1csók 1 év alatt megbocsájtható lenne szerintem, hévbõl is történhetett volna.. Na de egész este..Szóval nem kapta el a fejét 10mp után, hogy hát nekem barátom van...Én ezt nem bocsájtanám meg a barátomnak.. L
Nincs jobb dolgod, mint a gép elõtt ülni? Mi lenne ha megbeszélnéd vele?
Akármikor képes voltál megalázkodni érte?! Na, várj! Ez így már nem egyenrangú kapcsolat! Felejtsd el! Jön egy másik, aki komoly!
Borzalmas érzés a szerelmi csalódással keveredett féltékenység, az tutkó!Javaslom dobd a kislányt(mert még az), idõvel túl fogsz lépni ezen!17 éves, fiatal srác vagy, egy hajszállal érettebb hölgyre kéne szemet vetned , mondjuk veled egykorúra!Minden jót!
Ha 1 évig együtt voltatok, és szerettétek egymást, akkor azért csalt meg mert egyszerûen kiszeretett belõled, ennyi
Mi az hogy sírtál? Meg milyen megalázkodás? Nem azért, de egy normális férfiember nem alázkodik meg és nem sír semmiféle nõ/lány után, van még milló másik.
menj el csajozni, vágj vissza, hadd tudja meg õ is mien érzés!!! hülye p'csa
Sokat kell még tanulnod... Senki nem kérte, hogy tegyél meg mindent és alázkodj meg. Magadtól csináltad. Szeretni csak önzetlenül lehet, utólag felhánytorgatni nem lehet, amit tettél érte. Ha szívesen tetted, örül, hogy megtehetted. Ha nem szívesen tetted, akkor meg magadra vess, nem kényszerített senki. És még egy: ne úgy szeresd a lányt, ahogy azt hiszed, hogy jó neki, hanem ahogy õ mondja, hogy jó neki.
Szerintem egy ev utan ezen nincs mit megbocsajtani!! Egy 15 lany ;)
Zed kösz az egyett értést:) örülök h van még ilyen férfi a világon Na láttod kérdezõ író! Így kell az ilyen pasiból van kevés ne legyél LÚZER menyj el sportolnmi de keményen vagy tanulj sokat h most cisnálsz egy nagyon jó bizonyítványt menyj el a haverokkal vagy ezt mind egyszerre egy nó se ér meg annyit h megalázkodj elõtte hajrá ui.:lelkesítõnek pedig hallgasd meg a kárpátiától a csatadalt 17/F
Szakitottatok mar? :| Mert egy egy eves kapcsolat nem ezt erdemli :| nekem is egy eves kapcsolatom van es ha megcsalna kiraknam a szuret...valoszinu hogy nagyon de nagyon megviselne...de...:|...el kell fogadni...Ne gondolj ra gondolj bele hogy mennyire hulye volt es hogy kihasznalt, es mennyire nem szerethetett teged ha neki eleg volt egy kis bulis kaland hogy felboritson egy egy eves kapcsolatot...nem? Sajnalom, hogy igy kellett vegzodnie...en sem szeretnek a helyedben lenni...nem tudom mi lenne velem ha megcsalna vagy ilyesmi :|....De fel a fejjel ne hagyd magad letiproni...gondolj arra hogy te egy sokkal jobb lanyt erdemelsz mind ez a lany....es keress idovel egy hozzad illot....megbizhatot...es aki onzetlenul szeret...Egy olyat akinek te meg az egesz kapcsolatotok fontosabb neki mind egy kis kaland :|
Zed jól beszél! nehéz dolog, de fel a fejjel!
Bár az elõzõ válaszoló nagyrészt lefedte a kérdést, de azért leírom én is. Jól figyelj, töröld le könnyed, taknyod, mert ez fontos. Az egészet, fiam, még mielõtt bárkit hibáztatnál, Te b*sztad el. Ugyanis te egy férfi vagy, legalábbis annak kéne lenned. Aki azért van egy nõvel, mert az boldoggá teszi, ezért érezteti ezzel a nõvel, hogy hálás neki, szereti, DE azt is, hogy ha kihasználja, õ maga fog lelépni. Te barátom, nem férfi voltál, hanem egy szolga. És a szolgának se tartása, se becsülete. Mindent megtettél érte? Megalázkodtál? Az élet nem egy tündérmese, ahol ezért a királylány örök szerelmet ad. Hanem a rideg valóság, ahol emiatt bizony rádunt a csaj, mert semmi kihívás nincs benned. Lehet, hogy akivel megcsalt, egy b*lfasz, de kihívás van benne. Ne sírj, örülj. Ez egy k*rva fontos lecke, és neked most 17 évesen lehetõséged van megtanulni. A másik meg, hogy 15 éves. 15!!! Csoda, ha tudja, mi a szerelem fogalma, mit vártál, hogy életed végéig leköti magát melléd? A tini korszak nem errõl szól, hanem arról, hogy tapasztalatokat szerzel, hogy késõbb ne b*ssz el olyanokat, mint az elsõ bekezdésben taglaltak. Úgyhogy, kapard össze magad, várd ki, még helyrejön a lelked, és örülj, mert a következõ barátnõdnél már okosabb leszel. Majd elb*szol valami mást, persze, de nem gond, emiatt leszel a végén teljes értékû férfi. Úgyhogy, neki lehet állni gerincet növeszteni. Üdv: Zed
A kérdező hozzászólása: Az a baj elég mélyen magamba zuhantam és semmihez és semmihez nincs kedvem ..csak õ jár a fejemben.. segítsetek =/
néha közös hangsúlyra kell jutni a nõvel de azért tutadni kell vele h te vagy a férfi:) szal légy határozott tanulj a hibádból papucs voltál megalázkodtál elõtte?miért megölted vkijét vagy mi?szerintem nem volt rá okod?és a következõ kapcsoladod adok kapok elven müködjön egyszerûen ki lettél használva tanulj ebbõl ne engedd vissza ha megy hozzád könyörögni csak beszélges vele de ne is enged vissza ha férfi vagy akkor nem engeded vissza legyen meg a férfi benned.Különben is õ 15 éves? mit vársz el tõle?elõtted az élet lesz még 20 csajod mire meglesz az igazi ezért kár szomorkodnod hidd el én jobban kilettem használva és nem csak egy csókról meg szexrõl volt szó sokkal több persze azért nem voltam papucs meg sejtettem csak nem akartam észrevenni.MÁr megbánta amit tett de akkor se engedem vissza mert van bennem ennyi tartás
A kérdező hozzászólása: Smárolás egész este! és szerintem ez 1 év után bõven elég! Nem kívánom senkinek ezt az érzést!
A kérdező hozzászólása: Nem õ sírt! Én sírok és tudom, hogy szégyen, de ez van! Mindent megtettem érte! Akármikor képes voltam megalázkodni érte! És most ezt kapom vissza cserébe!
könnyûvérû

A párom megcsalt mit tegyek? Azt mondta hogy én vagyok neki a minden és a gyerek. Higgyek neki? Tudok minden egyes részletet.. Csak ő nem mondja azt hogy igen megcsaltalak. Ja és az anyos is tud mindent.

E mellet a csaj nem száll ki az életünkb?l.

Legjobb válasz: Ez így elég tömör megfogalmazás. Mi jelent az , hogy nem száll ki a csaj az életetkbõl? Elõfordult már máskor is? Milyen habitusú a párod? Mit gondolsz megcsal máskor is? Megbízol még benne? Ja és miért fontos, hogy anyósod is tud mindent? Ha ezekre válaszolnál, szerintem jobban tudnánk véleményt kifejteni.

Ez így elég tömör megfogalmazás. Mi jelent az , hogy nem száll ki a csaj az életetkbõl? Elõfordult már máskor is? Milyen habitusú a párod? Mit gondolsz megcsal máskor is? Megbízol még benne? Ja és miért fontos, hogy anyósod is tud mindent? Ha ezekre válaszolnál, szerintem jobban tudnánk véleményt kifejteni.
Amíg a párod nem vallja be, amíg nem bánja meg, amíg nem derül ki, miért volt rá szüksége, illetve amíg nem száll ki a nõ azonnal az életetekbõl, nem tehetsz semmit. Ezeket vedd szépen sorra. A nõk lapja cafén van most egy cikk, nézd meg.
Egyet tehetsz kidobod a picsába. Ha a csaj nem akar kiszálni gondolom a párod sokszor találkozgatott már vele akkor ennek így semmi értelme hogy te otthon fõzölrá mosol rá stb és õ meg szép kényelmesen összefekszik a másik csajjal

A barátom megcsalt és most a barátnőmmel üzenget hogy szeret és szakitott a barátnöjével miattam. Mit csináljak? Szeretem öt, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Ha egyszer megtette, megteszi máskor is. Én a helyedben nem aláznám meg magam azzal, hogy adok neki mégegy esélyt (és ezzel együtt mégegy lehetõséget arra, hogy ismét megtegye és megint úgy érezzem magam, ahogyan akkor, amikor megtudtam, hogy megcsalt). Tudom, könnyû mondani, hogy felejtsd el, de szerintem tovább kéne lépned!

Szia! Ha egyszer megtette, megteszi máskor is. Én a helyedben nem aláznám meg magam azzal, hogy adok neki mégegy esélyt (és ezzel együtt mégegy lehetõséget arra, hogy ismét megtegye és megint úgy érezzem magam, ahogyan akkor, amikor megtudtam, hogy megcsalt). Tudom, könnyû mondani, hogy felejtsd el, de szerintem tovább kéne lépned!
A kérdező hozzászólása: és akkor nem is szeret?
megtanulnék helyesen írni, mert minden második szavad hibás, így tuti ki is röhög a barátod, hogy képtelen vagy leírni 2 szót helyesen.
nem kel rogton az irasavl foglalkozni neki egy valaszra lenne szuksege nem arra hogy az irasat kritizald eloszor nezd meg magad....
Elsõ válaszadó vagyok! Talán szeret, de ez most nem mindegy? Akkor talán szeretett, amikor megcsalt? Nem gondolt arra, hogy mi lesz akkor, ha megtudod? Én inkább a helyedben ezen gondolkoznék!
Nem nyelvtan dolgozatot írt, különben meg a te megfogalmazásod is sántít... Mit tegyél?Felejtsd el! Szeretett volna akkor amikor máshoz járt, most nem kéne kuncsorognia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!