Találatok a következő kifejezésre: Megcsaljam, vagy tegyek (2 db)

A barátom tudja, hogy milyen féltékeny típus vagyok mégis már elég régóta mondogatja, hogy szeretné kipróbálni hármasban. Tudom magamról ha megtenném utána nagyon ki lennék borulva, mert olyan mintha engedném hogy megcsaljon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért,hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.

Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért, hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.
Hát ja... az én párom is feldobta a témát én is nagyon féltékeny típus vagyok, és a szemétje bele se gondolt mennyire szar lehet ez nekem hogy a kis agyacskáját arra hassználja hogy ilyenen gondolkodjon.Arról nem beszélve hogy ezek után az nyilalt az agyamba hogy kevés vagyok neki 1edül, meg mégis hogy nézzem végig hogy a szerelmem mást dug??(persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki)...Ja és mi nem tizenx éve vagyunk 1ütt. Szóval ha nem 3asba... akkor elõbb-utóbb az ilyen úgyis megcsal! Szerintem gondold át és olyat ne csinálj amit nem akarsz! Én tuti nem megyek bele mondjuk azóta nem hozta fel amióta mondtam hogy NEM.
Furcsa mindketten igy látjuk.Okos vagy , elõre is tudsz gondolkozni és nemet mondani.irigyellek
"persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki" milljjen ismerõs ez!!!
Ha legközelebb felveti, ugorj a nyakába és boldogan jelents be, van egy biszex fiú, akinek mindketten tetszetek és õ szívesen beszállna harmadiknak. Mondd azt, már régóta törted a fejed, hogyan vesd ezt fel neki, de most hogy õ felajánlotta, máris lapozod a naptárat és keresel egy mindhármótoknak kedvezõ idõpontot. Utána meg gyönyörködj a döbbent ábrázatán ;)
Sziasztok! Óva intek mindenkit egy ilyen hármas kalandtól. Ha úgy érzitek valami hiányzik a kapcsolatotokból, tegyetek érte, hogy színesebb legyen, de ha házon (ágyon) belül nem találjátok meg akkor azon kívül sem fogjátok. Én majdnem elvesztettem a párom mire rájöttem a lényegre. Azt hittem, hogy én a háromgyerekes családanya csak úgy léphetek ki az átlagos kis életembõl, ha még egy férfi megerõsít abban, hogy én is lehetek dögös, kívánatos NÕ. Amikor mindenünk megvan nem érezzük, hogy milyen nagy kincs van a birtokunkban: a párunk szerelme.Idõközben észre sem vettem, hogy a párom is mennyit változott azálltal, hogy én kibújtam a csigaházamból. Újra belém szeretett, oly intenzitással udvarolt, mint sohasem. Tegnap este jöttem rá, hogy az hogy van önbizalmam, kívánatosnak és jó embernek érezhetem magam egyetlen ember érdeme a SZERELMEMNEK.Nem kell hozzá másik ember, egy kívülálló csak Õ. Folyamatosan kapom az impulzusokat amivel azt jelzi, hogy feltétel nélkül kellek neki. Röviden, egymásban keressétek a boldogságot, tegyétek változatossá a sexet ha ez kell, de ehez csak ketten kelletek. Még egy tanulság végül: szánjatok idõt egymásra beszélgessetek sokat, hidd el, hogy egy teljesen új ember kerül a szemed elé és ha elmeritek mondani a vágyaitokat, akkor még többet tudtok nyújtani egymásnak. A kérdés az, hogy mit jelentetek egymásnak. Ha elég fontos a másik akkor egymásban merüljetek el ne másban. Mi ennyi év után is tudunk egymásnak újat mutatni és mondani, de értékelni talán most tanultuk meg igazán egymást és az érzéseinket. jó lecke volt, de iszonyatos nagy próbatétel is egyben. Ha egy kicsivel kevesebbet jelentenénk egymásnak, nem hiszem, hogy kibírta volna a házasságunk az elmúlt (keserves) hónapokat. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy vége és hogy helyére került minden és tudom, hogy soha többé nem lesznek szürkék azok a hétköznapok, hiszen az az ember aki NÕ-vé tesz ott van mellettem, és végig fogta a kezem és türelmesen várta, hogy hazataláljak oda ahol minden boldogság forrása van olyan közel, hogy kiszúrja a szemünk mégis nehezen látjuk meg! Én voltam A MASKANÕ és mellesleg ezzé is a szerelmem tett és én minden nap dorombolni fogok NEKI. hiszen egy cicának ez a dolga.!!
Nem vagyok házas, de a barátnõmmel már 5 éve együtt élek! Többször is felvetõdött a 3 as sex kérdése, és ahányszor feljött, annyiszor értettünk egyet: IGEN! De a sors úgy hozta, hogy a 3as ból 4es lett! Többször is... Rendkívüli élménnyel lettünk mindannyian gazdagabbak! Életünk egyik legszebb emléke! Majd ezek után mentünk bele a 3 as sexbe (2fiú 1lány) Abszolút jól éreztük magunkat... Másnap láttam a barátnõmön, hogy kicsit szégyenli magát a történtek miatt, de megnyugtattam, hogy semmiféle ellenérzésem nincsen... Átbeszéltük a dolgokat, és nagyokat nevettünk közben! Nagyon szeretem, és tudom hogy õ is viszont szeret! Ezek a dolgok csak így mûködhetnek szerintem! A kedvesedre nem úgy nézzel, mint a tulajdonodra, hanem úgy mint egy nagyon jó barátodra, mint saját magadra! Ha õ van elõtérben - nála pedig te - akkor nem lesz féltékenységnek helye! Persze nem ajánlom senkinek aki nincsen erre felkészülve lelkileg! Nem egy 2 hónapos kapcsolatnak való dolog...
Ja igen!És mi van akkor ha a párotok lelép a másik féllel?Akkor cumi????Nnnna szerintem az tuti nagy cumi!!!

Megcsaljam, vagy mit tegyek?

Imádom a férjem,de egy másik pasihoz nagyon vonzódom,szexuálisan.Sokkal fiatalabb mint én,és nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Semmit se tegyél.A házasságodat ne tedd kockára egy szenvedélyéért.A szenvedély hamar elmúlhat,a házasságodnak meg annyi lehet.Megérné?Nem hiszem.Felejtsd el a másik pasit.Hameg esetleg úgy érzed hiányzik valami a szexuális életetekbõl,akkor újítsátok fel a férjeddel.

Semmit se tegyél.A házasságodat ne tedd kockára egy szenvedélyéért.A szenvedély hamar elmúlhat, a házasságodnak meg annyi lehet.Megérné?Nem hiszem.Felejtsd el a másik pasit.Hameg esetleg úgy érzed hiányzik valami a szexuális életetekbõl, akkor újítsátok fel a férjeddel.
Talán próbáld meg a férjeddel felmelegiteni a kapcsolatod.valami szexi ruci a lábárol levevés, és egy jo szex.A másikat probáld meg feledni, mert megcsalhatod de nagyon rosszzul fogod érezni magad!
Emlékezz vissza arra, hogy a két férfi közül melyik állt ott melletted, amikor annó az anyakönyvvezetõnél (és esetleg a templomban) tettél egy igéretet sok-sok ember elõtt a hûségre. Szerintem ezt tedd, és a másikat verd ki a fejedbõl
Ha vagy olyan hülye hogy megcsalod a férjed akkor tedd. Még ha meg is teszed Nem értem hogy tudsz majd uutána a férjed szemébe nézni. Meg hogy mered azt állítani hogy szereted meg imádod ha meg akarod csalni?!? Én a helyedben szégyelném magamat és még nyiltan képes vagy bevallani hogy meg akarod csalni. Ez egy gerinctelen dolog és a házasságod tönkre is mehet!
2.váklaszolo vagyok.igaz nekem a barátommal de én megtettem.Igaz az én barátom borzasztóan elhanyagolt hiába beszéltem vele hiába kértem nem ért semmit:(ne tedd meg nem lesz jobb próbáld feldobni a férjeddel, tudom nem egyszerü de még kisülhetnek dolgok amit nem gondoltál volna váltsd valora a legmerészebb álmaidat a szerepjátéktol kezdve a növérkés ruháig;)Sok sikert!
Attól függ, hogy a házasságotok mennyire van ellaposodva, ha már nagyon és úgy látszik menthetetlen a helyzet, akkor ne csald meg, hanem mondd el neki ezt és váljon külön utatok, sokkal tisztességesebb megoldás ez, ha már mindenképp ezt akarod tenni.
És még mennyi pasihoz fogsz vonzódni!! A fiatal fiúk szépek, izmosak, stb, vizuálisan ez jó, persze. Ez oké, de ettõl még nem kell megcsalni a férjedet. Alapvetõen döntés kérdése, hogy csak vonzódsz (errõl könnyen le lehet mondani, 1-2 hétig rossz, de elmúlik), vagy belezúgsz (akkor már komoly gáz van, fõleg ha õ csak szexelni akar).
az örök kérdés: a mai világban a jó nagy lóbrokiért kell összeházasodni??? de komolyan... én sosem fogok hozzámenni a barátomhoz, de lehet, h sokkal hûségesebb leszek hozzá, mint a férjes asszonyok az urukhoz... mert minket nem a papír, mer a tizenpáréve elböfögött fogadalmak fognak összetartani. ha pedig nem vagyunk házasok, az elválás is zökkenõmentesebb...és nem kell kirobbantani a 3. világháborút...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A második hozzászóló tanácsát megfogadom.De szerintem nem vagyok egyedül ezzel a problémával.Ha meg igen akkor én kérek elnézést.
Ha imadod a ferjed, akkor ne csald meg!!! A masik pasihoz csak szexualisan vonzodsz, de kivel kotted ossze az eleted? Gondolkodj el ezen, mi lenne ha elveszitened csak azert mert megkivantal valakit es nemtudtal ellenallni? Szerintem felejtsd el azt a masikat es torodj azzal, akit imadsz. Egy ajandek az elettol, hogy azzal lehetsz akit szeretsz, nem mindenki ilyen szerencses. Becsuld meg!
Hallgass a szívedre!
Állandóan ezzel a templomi igérgetéssel jönnek. "Holtodiglan-holtomiglan" Szerintem már ez nem aktuális. Az egész hercehurca csak egy régi szokás + egy papír. Én pl. terhesen mentem férhez, mindenki lenézett a faluban ahol lakom. Azok is, akik fûvel-fával. Nekem a férjem volt az elsõ, mégis én voltam a q, mert annak volt látszatja. (A baba a hasamban.) Nem vettem föl a fehér ruhát sem, mert az + a szüzesség jelképe szerintem. Aki támad téged, az mind képmutató. Tedd azt, amit a szíved diktál.
Miért lenne csak egy régi értelmét vesztett szokás megtartani az ígéretet, amit annak teszel, akit társadul választasz? Ne haragudj, de én nem így gondolom ezt. Azt az ígéretet nem kötelezõ elmondani, kimondani. De ha már megteszi az ember, akkor tartsa magát hozzá. Hidd el, hogy vannak olyanok, akik ezt komolyan veszik. Például én is komolyan veszem azt az ígéretet, amit annak idején a feleségemnek tettem. Ha ez képmutatás, akkor képmutató vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!