Találatok a következő kifejezésre: Megcsalásnak számít a barátom (12 db)

Szerintetek miért számít a barátomnak megcsalásnak ha elmegyek bulizni?

Én is elengedem őt külön.. megbízok benne.. és én se adtam neki okot arra hogy nem bizhatna meg bennem... nem tud a tapasztalatai miatt.. mit kéne tennem, hogy megbízzon bennem, mert ő nem mond semmit erre... ??!!

Legjobb válasz: Menjetek el együtt is partizni!

Menjetek el együtt is partizni!
Menjetek el együtt bulizni, lehetõleg nagyobb társasággal, ahol fiúk is vannak. Ha látja, hogy nem flörtölgetsz másokkal, talán megenyhül. És a féltékenységen az idõ is tud segíteni, tapasztalat. Az én páromat anno a menyasszonya csalta meg, rendesen megalázta a csaj szegényt, így a kapcsolatunk elején bennem sem bízott túlságosan. Sokszor beszéltünk errõl, rengetegszer elmondtam neki, hogy én én vagyok, az a csaj meg egy idióta volt, amiért megcsalta. A lényeg, hogy beszéljetek errõl, biztos õ is meg akarna bízni benned, csak hát nem olyan egyszerû, ha egyszer már csalódott az ember... Az elõttem lévõ válaszokkal kapcsolatban: szerintem egy kapcsolat nem attól lesz sikeres és boldog, ha minden tökéletes, hanem attól, hogy ha probléma adódik, együtt meg tudja oldani a két ember :) Sok sikert :)
Megérni neked egy ilyen manipulatív párkapcsolat? Én szakítanék.
sajnos egy olyan kapcsolat, ami "azon kívül minden oké" soha az életben nem fog normálisan mûködni. a barátod egy gyerek érzelmi szintjén van.
Semmit nem kellene tenned, ez nem fog változni. Szerintem keress valakit, aki nem köt gúzsba a féltékenykedésével.
Ha ezen az oldalon valaki leírja a párkapcsolati problémáját, garantáltan megkapja a tanácsok özönét: szakíts; szakíts; szakíts; miért vagy még együtt egy ilyen ...-tal; ha nem hagyod ott, meg is érdemled; szakíts; jobbat érdemelsz; nem fog megváltozni; szakíts; szakíts... Egyébként tényleg van olyan helyzet, de azt kivülrõl nem lehet megállapítani. Azt neked kell érezned. A problémát mindenesetre nem megoldja, hanem megkerüli. Valószínû, hogy a párod esetében tényleg bizalomhiány van. Amikor a téma elõjön, akkor ti nem vagytok egyenrangúak, õ sérült pozícióból beszél, ezért nem szabad vele aggresszívnak lenned, nem adhatsz ultimátumot. Azért nem mond semmit, mert nem jó neki ez a helyzet. Nem könnyû az õ helyzetében beszélni. Az egója, az önértékelése nincs rendben, és azt neked kell segítened fölépíteni. A bizalmát ki kell építened. Van valami akadálya, hogy õt is elhívd a buliba? Ismeri azokat az embereket, akikkel együtt buliznál? Valóban nem adsz okot a bizalmatlanségra? Van egy másik, kevésbé valószínû, lehetõség is. Föl kell ismerned, hogy ez-e a halyzet. Lehet, hogy egyszerûen meg akar kötni téged, le akarja építeni az egyéb kapcsolataidat, uralkodni szeretne rajtad. Ez sem egyenrangú kommunikáció, csak nem a sérült, hanem a fõnök szerepében van a párod. Ebben az esetben viszont nincs más, mint a határozott fellépés. "Elmegyek bulizni", és elmész bulizni. Tökmindegy, hogy mit enged meg.
engem egyszer negatív tapasztalat ért egy tál kagylóval. konkrétan két napig hánytam utána. mégse gondolom, hogy minden kagyló romlott lenne...
Teljesen érthetõ a srác, ha eddig ezzel kapcsolatban negatív tapasztalatok érték és h
A kérdező hozzászólása: a féltékenységén kívül az égvilágon minden oké és szeretjük egymást.. változtatni szeretnék :S
A kérdező hozzászólása: Azzal nincsen probléma mert elmegyünk együtt is ... de én azt szeretném, hogy õ is eltudjon menni bulizni kikapcsolódni a barátaival lenni..õ viszont nélkülem nem akar.. miért várja el hogy bízzak benne ha õ képtelen rá.. ?? azt mondja túl szép vagyok... de hát mit csináljak?? fogszabályzó szemüveg segit?:D vagy mi:DD ez már beteges szerintem :S próbálom bizonyitani hogy nekem csak õ és senki más.. nem tudom mit tehetnék
ma 20:33 Így már egyértelmû a helyzet. Önértékelési problémája van. Nem benned nem bízik, hanem saját magában. Nem tudja magáról elhinni, hogy elég jó pasi ahhoz, hogy egy ilyen szép lány ellen tudjon állni a kísértésnek (ami garantáltan jönni fog), és megmaradjon mellette. Igaz, ha együtt vagy vele, a veszély akkor is fennáll, de amíg látja mi történik veled, addig nincs benne az a félelem, hogy valami a háta mögött történik. Nem túl felemelõ helyzet, de teljesen normális, amikor az egyik fél egy kapcsolatban alulértékeli magát a másikhoz képest. Kérdezted, hogy "mit kéne tennem, hogy megbízzon bennem", amire õ nyilván nem tudja a választ. Ha nem szeretnél rövid vagy középtávon besokallni az általad leírt problémától, azt kell tenned, hogy felépítitek együtt az õ személyiségét. Találjatok valamit, amit rendszeresen együtt tudtok csinálni, és õ sikeres lehet benne. Találd meg a módját, hogy mások elõtt õszintén megdicsérd. Ha lehet mások elõtt tedd egyértelmûvé, hogy hozzá tartozol. Persze, hogy mindenki tudja, de nem árt látványosan demonstrálni. Leépítõt meg véletlenül se mondj róla mások elõtt. Ezenkívül sokat segít, ha megtalálod, mi az õ szeretetnyelve, és azt maximális mértékben megadod neki. A nélküle való bulizásról meg tegyél le. Nyugis beszélgetés a barátnõiddel mehet, de zenés táncos helyre, házibuliba ne menj úgy, hogy õt nem hívod. Ok, hogy lenne rá igényed, de õ még nincs abban az állapotban hogy ezt el tudja fogadni. Ha együtt akarsz maradni vele, akkor erre még nem érett meg a helyzet. (A szakítás, mint lehetõség, természetesen ott van, de az más tészta. Arról különösebben sokat nem kell írni). A fordítottját pláne nem kell erõltetni. Õ nem akar nélküled bulizni menni. Lehet, hogy nem is bulizós tipus. Majd, ha egyszer akar, az más helyzet lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!! Sokat segített :) )

Megcsalásnak számít, ha valaki neten kavar valakivel a barátja háta mögött?

Párkapcsolatban élek és szeretem a barátomat. Most leszünk már 2 évesek tavasszal. Soha sem éreztem, hogy bármi hiányozna a kapcsolatunkból.

Legjobb válasz: Hát ez igenis megcsalásnak számít. De nincs ezzel semmi probléma biztos kihült már a kapcsolatotok, hogy egyáltalán mással ilyenekrõl beszélgetsz illetve mutogatjátok egymásnak magatokat. Szerinted mi lesz ebbõl? Mi lesz ha megtudja a párod? Viszont ha szimpi az uj srác nincs semmi még késve azt hiszem. De ezt neked kell tudnod. Ha van lelkiismeretfurdalásod az egész dolog miatt akkor szereted a párod ha nincs akkor már tuti, hogy nem szereted legalábbis nem annyira.

Hát ez igenis megcsalásnak számít. De nincs ezzel semmi probléma biztos kihült már a kapcsolatotok, hogy egyáltalán mással ilyenekrõl beszélgetsz illetve mutogatjátok egymásnak magatokat. Szerinted mi lesz ebbõl? Mi lesz ha megtudja a párod? Viszont ha szimpi az uj srác nincs semmi még késve azt hiszem. De ezt neked kell tudnod. Ha van lelkiismeretfurdalásod az egész dolog miatt akkor szereted a párod ha nincs akkor már tuti, hogy nem szereted legalábbis nem annyira.
Esetleg ha nem illetek össze szexuális téren, nem kell párkapcsolatot létesíteni. És talán ha valami gond van, meg lehet beszélni.
Igen, megcsalásnak számít. Talán nem kéne ribanc módjára viselkedni.
nem számít megcsalásnak mivel fizikailag nem csináltál semmit azzal a másikkal, de elég gusztustalan amit mûvelsz.nagyon imádhatod a barátodat tényleg ha ezt megtezsed.akit valaki imád azzal nem tesz ilyet.nemtom te mit szólnál ha õ csinálna ilyeneket a hátad mögött.undorító r.ibanc vagy.
Csak nehogy felfedezd a képeidet egy 18 éven felülieknek való oldalon. Vagy esetleg a barátod találja meg...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. imádom a barátomat, de nem elég izgalmas a szexuális életünk.. ezzel a sráccal meg egyszerûen egyek vagyunk ezen a téren, még ha élõben nem is csináltuk.. És már bocs, de ez nem ribancság.. egyszerûen emberi kíváncsiság, vágy.. nem feküdtem össze 6 pasival..
amirõl nem tudsz az nem fáj. mi van ha a barátod is ezt csinálja?
Elég szemét húzás. Gondolom fordított esetben neked sem esne jól.
pissedoff kapitánynál van az igazság.
Szia Sorstársam! Hasonló helyzetben vagyok mint te! Nekem is van egy barátom, imádom õt, és diliházba kerülnék, ha el kéne tõle válnom, de mindeközben egy másik fiúval szûrögetjük össze a levet telefonon!
Mondd neki, hogy majd te is lefekszel másokkal tapasztalatszerzés céljából, mert az nem megcsalás... Mekkora egy féreg a te barátod!!!
De ez k*rvára megcsalás
Ne nyeld be ezt a szöveget:D Jó szöveg, hathatós egy tini számára, de nem egy normális emberke számára.
XD a barátod nem szeret. Csak azért mondja, hogy nyugodtan megfarkalhasson másokat is. Te meg azért kellesz neki, hogy mindig legyen kihez mennie, ha épp üríteni kell...
Ha barátodnak ez jár a fejében, akkor most is csak egy tárgyként tekint rád.
nem csak te
Mindenképp meg fogja dugni. Pontosan tudja, hogy megcsalás. Nem, nem érdekli. Nem, nem is szeret. Nem, csak bemeséled magadnak ezt a becsületességi kérdést, simán hazudni fog róla, mivel tudja, hogy nem tûrnéd. Dobd ki. MOST! Egyáltalán nem szeret, egyáltalán nem tisztel, és amint lehetõsége adódik rá, meg fog csalni. Komolyan mondom, tudatosítsd magadban, hogy MEG FOG CSALNI. Ha meg akarod õrizni a méltóságod, akkor már most kihajítod a fenébe.
Akkor nem lenne megcsalás, ha szerinted se lenne az. Így azonban tiszteletben kéne tartania az érzéseidet, kéréseidet. Ebbõl egyébként szerintem az is következik, hogy nem igazán vagytok egymáshoz valóak... :(
En is az voltam (vagyok is), de ezt az egyetemi barataim se tudjak, egyszeruen mert nincs hozza kozuk. Arrol nem beszelve, hogy ha elmondanam, nem beszelnenek velem ilyen temarol olyan fesztelenul, mondvan ugyse ertem. Ez mindenki maganugye, biztos nem mondanam el vadidegeneknek.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem teszek semmit, hanem várok a találkáig. akár "megengedem" neki, akár nem, ha meg akarja tenni, úgyis megteszi, ez csak tõle függ. Nem tehetek ellene semmit. Ha viszont tényleg megcsal, akkor szakítok. Köszönöm a válaszokat!
Hogy ellenõrzöd? 2 perc alatt is megcsalhat. Ki kell dobni nincs más biztos megoldás!
úgyis elmondja hogyha megcsal, nagyon lelkiismeretes ilyen szempontból. - Mit szívtál? Jó erõs anyag!
A kérdező hozzászólása: szerinted, ha megkérdezett arról, hogy megteheti-e, nem mondaná el azt, hogy megtette? észreveszem rajta ha hazudik. volt már rá példa, hogy észrevettem. és nem szívtam semmit.
Ha megkérdezett csak azt jelenti teljesen hülyének nézett akivel bármit megtehet. Miután kiderült a tévedése okosabb lesz és nem szól.
És honnan vagy benne biztos, hogy még nem csalt meg, hogy még nem tette meg? Sokan utólag szoktak ilyet mondani illetve kérdezni amit a barátod tett. Mert így másképp hangzik. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ha már megtette és lefeküdt vele, akkor azt mégsem vetted észre rajta és simán hazudott. Ergo akkor hogy derülne ki ha most csalna meg? De legyen igazad azt kívánom!
De a pasidtól ha eltekintünk is - tudod mikor engednék egy ilyen idõzített bombát a pasim közelébe, aki rá van állva és "praktikázgatni" szeretne vele.... -.-
És honnan vagy benne biztos, hogy még nem csalt meg, hogy még nem tette meg? Sokan utólag szoktak ilyet mondani illetve kérdezni amit a barátod tett. Mert így másképp hangzik. - Ez tökéletesen így van, nem hinném el ha nem hallottam volna én is.
Azzal, hogy ezt neked elmondta/megkérdezte/engedélyt kért tõled, fogalmazhatunk akárhogy, közölte veled, hogy nem szeret, nem vagy neki fontos, nem vágyik rád. Ha valakit szeretek, rá sem nézek a másikra, hidegen hagy akármelyik kerek segg, vagy nagy cici, nem érdekel senki és semmi, csak a szerelmem, és a Vele(!) szerzett tapasztalatok. Nem akarlak megbántani, de ébredj fel légyszíves, és ne hagyd, hogy hülyét csináljon belõled! Épp eléggé megalázott már ezzel is!!!
Dobd kiii, ne engedd hogy megalázzon te lány! Nyilvánvaló, hogy egy idióta aki fel sem fogja mit csinál, és azt sem tudja mi a barátnõ és a kapcsolat fogalma! Ilyen undorító lány is ritka aki ilyet felajánl egy foglalt fiúnak amit leírtál.. méghogy pár praktika:DDD õszintén szólva egy riban c akinek szintén semmi fogalma sincs arról mi az a kapcsolat. Ne add meg neki az esélyt sem, hogy megalázzon. Küldd el a fenébe, aztán majd elgondolkozik. Ha meg ugrik a másik csaj puncijába, akkor ne számíts arra hogy valaha is szeretett és fontos voltál neki. :(
Dobd már ki a rohadt életbe! Úgy átb_sz ahogy az kell! És ha nem fogod észrevenni hogy hazudik? együtt maradtok? az ilyen férget, aki nem becsül meg még ennyire sem ki kell rakni a g_cibe!!! 22/F
Az ilyen pasit messzire kerüld el, ha nem akarod, hogy valami nemi betegséget kapj el tõle . (már ha nem gumival védekeztek) ez csak jó tanács...
Szerintem mondd azt neki hogy ez esetben te is gyûjtessz másnál egy kis tapasztalatot neked is van egy nagyon jó haverod csak eddig hanyagoltad a kapcsolatotokra tekintettel de most kedvet kaptál te is egy kis tapasztalatszerzéshez. :) ha kiakad akkor visszavághatsz neki hogy na ugye õ sem szeretné ha mással szexelnél. Ha nem akad ki akkor szakíts mert ez a pasi nem vesz téged komolyan és elõbb utóbb úgyis megcsal.
nagy hantás a fiud....
Elég nagy hülye aki ezt beveszi :)
Ha gondolod, én szívesen nyújtok közben továbbképzést neked, csak úgy tapasztalatszerzés céljából. Majd te is megoszthatod vele a frissen szerzett tudásodat, biztos ez is mindkettõtök elõnyére fog válni. Szerintem ez a verzió neki sem tetszene... :-D De ha AZ nem megcsalás, akkor EZ SEM.
:D
A kérdező hozzászólása: leírom összegezve. Van egy lány ismerõse, aki messze lakik, de most eljön hozzá látogatóba. még sosem találkoztak, amolyan netes barát, akivel mindenrõl tudnak beszélni, mindent megosztanak. és a csajka kitalálta, hogy "tanítgassák" egymást új praktikákra, amit a barátom nekem is átadhat, ezzel fellendíthetjük a kapcsolatunkat, stb.. persze engedélyt kért tõlem, hogy mit szólnék hozzá, ha õ ezzel a lánnyal lefeküdne, vagy csókolózna. Én persze kiakadtam, és õ azzal jött, hogy szeret engem, és a megcsalás az, ha már nem szeretne, és úgy tenné meg. Most én lennék ennyire prûd? mert hiába magyarázom neki, hogy de, ez megcsalás, nem érti meg, mert neki más a véleménye errõl. Én meg már ki vagyok akadva, hogy nemsokára jön a csaj, és mi lesz ha megcsal? nagyon szeretem. azt mondja, hogy õ is engem. akkor miért nem érti meg, hogy nekem ez fájna? és hogy én ezt megcsalásnak gondolom? szerintem nem velem van a baj e téren. Egyébként 19 éves vagyok.
el is hitted neki?? o.O persze h megcsalás...
szerintem dobd ki a p*csába ha nem érti meg hogy ez megcsalás... -.-
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem hittem el, tudom hogy ez megcsalás. De hogy magyarázzam el neki, hogy ez annak számít? o.O
Tök mindegy a szituáció. Ha szeret, nem csókolózik és nem fekszik össze mással, fõleg nem egy olyannal, akit még életében nem látott. "Tapasztalatot" egy normális ember a saját párján akar szerezni akit szeret!!
mond azt neki hogy ha megteszi akkor mehet is melegebb éghajlatra avval a r*bivel eggyütt..
A barátod akkor olyan hülye mint én :D Mert ugye engedélyt kér mielõtt lefekszik egy másik lánnyal akirõl tudod is, hogy ki. Hát nem tudom mit kellene tenned, talán menj bele azzal a feltétellel, hogy csinálhatják de te végignézed mert te is szeretnél tapasztalatot gyûjteni a látványból. Ki tudja, talán jól is elsülhet. Vagy minimum jobb lenne mint ez a helyzet, ha itt lesz az a lány mert folyton azon fogsz agyalni, hogy vajon megcsalt-e.
nem kel neki elmagyarázni. Õ is tudja minek számít ez. Ajánld fel neki hogy téged is tanítanak majd páran, szigorúan az õ érdekében. ;) Legegyszerûbb ha dobod mert egy szemétláda.
azért páran nagyon jó "tanácsot" adtok (egyez bele meg stb..) -.-" mindenesetre ha megteszi dobd ki mert újra meg újra megteszi...
Sok a hülye, kevés a lõszer.... El ne hidd ezt az orbitális hülyeséget! A megcsalásnak pont az a lényege, hogy szeret és úgy dug meg másik nõt. Jesszus a te pasid melyik bolygón él??? És miért egy idegentõl tanulja meg a szexet??? Ki tanította ezt neki, hogy a szexet "tanulni" kell? Gyûjtsön tapasztalatot nyugodtan. 10 másik nõtõl. de akkor ne legyen komoly kapcsolata. a kettõ együtt nem fér össze. Ha meg szerintetek igen akkor erkölcsileg igencsak el vagytok b....szva. Dobd ezt a p..csfejet!
De bizony megcsalás és ha barátod megcsal téged, nem szeret igazán.
A kérdező hozzászólása: épp ez az, hogy szerintem ez nem normális. Mindenesetre, várok addig a bizonyos "találkozóig". ha megteszi, akkor lépek. úgyis elmondja hogyha megcsal, nagyon lelkiismeretes ilyen szempontból. szerintem azért is kérdezett rá erre a dologra, hogy ne érezzen lelkiismertfurdalást ha megteszi. Persze nemet mondtam.
Én a helyedben dobnám az ilyen pasit, ugyanis ha valaki szereti a barátnöjét picit is, nem csalja meg.
20 Igen, okosan tedd. Ne lássa rajtad mit érzel. Persze bólints a dologra(utsó pillanatba is vissza lehet lépni-lehetõséget azért hagyd meg. Ha végig játsza a játékát, és le is fekszik a nõvel-utána könyörtelenül küld el.
*-lehetõséget azért hagyd meg.Hátha gyõz a jobbik énje és a szíve irántad..
Hát érdekes.. Szerintem ez megcsalás.

Ez megcsalásnak számít? Mondjam el a barátomnak?

Tegnap egy házibuliban túl sokat ittam, nagyon bevadultunk és többször is volt szájrapuszi egy fiúval. Csók nem, de tapizott is. A barátom eleve nagyon féltékeny típus, nem tudom mit tegyek. Ez megcsalás egyáltalán? A többiek azt mondták hogy nem, és ne is mondjam el neki. Nagyon félek hogy mit fog szólni, nem akarom hogy szakítsunk! Mit tegyek? Józanul sohasem csináltam volna ilyet. 16/L

Legjobb válasz: igen, megcsalás

igen, megcsalás
Mivel egy párkapcsolatról van szó, illik õszintének lenni. Szóval beszéljétek meg.
Megcsalásnak számít, a lelkiismeretedre bízom hogy elmondod-e...
Igen megcsalás, mond el neki, hiszen együtt vagytok, õszintének kell lenni, ha ezért szakít veled akkor ez van, talán nem kéne sokat inni meg más pasikat puszilgatni.
Nagyon embere válogatja, kinek mi a megcsalás. Olyat is ismerek, akinek már a szájrapuszi is megcsalás, és olyat is, akinek a csók sem, arról meg ugye ne is beszéljünk, akik párcserében és hasonlóban is benne vannak. Szerintem mondd el a barátodnak, így a legtisztább. Egyrészt mert joga van tudni, másrészt a saját lelkiismereted érdekében is.
nem nem az, de biztos hisztizne miatta, ne mondd el.
mondd el neki h nagyon részeg voltál és a fiú mozdult rád de nem történt semmi durva éshogy megbántad
Hát mivel házibuliban történt, szerintem elõbb utóbb úgyis a fülébe fog jutni, jobb ha tõled tudja meg.Ha elmondod, hangsúlyozd, hogy nagyon megbántad, és kérj bocsánatot.Ugyanakkor én elgondolkodnék rajta, hogy miért tettem, a részegség erre nem feltétlenül magyarázat, sõt... Tapasztalatból beszélek, én is követtem el egyszer egy hasonló hibát, és utána üldözési mániám volt.

Megcsalásnak számít ha a barátom smárolt egy másik lánnyal részegen?

megbocsátottam neki, hisz rögtön bevallotta nekem, igaz régen is volt, azóta h?séges, csak kíváncsi lennék ti mit szólnátok hozzá, és mit cselekedtetek volna a helyemben.

Legjobb válasz: Szia! Én is voltam már ebben a helyzetben, hogy a párom mással csókolózott. Nekem is nagyon rosszul esett és nehéz volt feldolgoznom, de én úgy gondolom egyszer megbocsátható. Szerintem megcsalásnak minõsül a szimpla smárolás is, mégha részeg is volt, de ha szeretitek egymást és õszintén megbánta, akko ez a kis botlás egyszer megbocsátható, de másodszor nem. Egyszer el lehet követni "hibát", de ha abból nem tanul, akkor újra és újra megteszi. kate86

Szia! Én is voltam már ebben a helyzetben, hogy a párom mással csókolózott. Nekem is nagyon rosszul esett és nehéz volt feldolgoznom, de én úgy gondolom egyszer megbocsátható. Szerintem megcsalásnak minõsül a szimpla smárolás is, mégha részeg is volt, de ha szeretitek egymást és õszintén megbánta, akko ez a kis botlás egyszer megbocsátható, de másodszor nem. Egyszer el lehet követni "hibát", de ha abból nem tanul, akkor újra és újra megteszi. kate86
Figyelj...ez annyi mindentol fugg...biztos Te is erzed, azert kerdeztel meg minket...megprobalok ugy valaszolni h az jo legyen:P elso sorban attol fugg hogy mennyire szeretitek egymast (sajnos ez neha eleg keves)ha nagyon nagyon szeret es ez volt az elso alkalom akkor belefer...talan...ha nem lesz masodik alkalom...sajat magam peldajan megprobalom elmondani...van egz baratom, kb fel eve jartunk, mikor megkerdez te h egy buliban ha megcsalt volna ittason (nem reszegen!) akkor megbocsajtottam volna e neki...(ekkor 3 honapja jartunk) azt mondtam neki h biztosan, mert szeretem...most 9 honapja jartunk, es valamelyik nap pont errol beszeltunk, hogy ha smarolna valakivel(vagy en), vagy csok, akkor biztosan az lenne az elso mondatom h legyen vege, mert ha szeret akkor meggyozodesem h nem csal meg, VISZONT a masodik gondolatom az lenne h 9 honapja egyutt vagyunk es jobban szeretem mint sajat magamat, biztosan nem tudnek elmenni mellette az uton es azt mondani VISZLAT...hat ezert nem szakitanek vele, mert o a MINDENEM (szo szerint)... viszont az h reszeg volt nem mentseg! remelem nem hozta fel mentsegere...tisztelem benne h elmondta, jobb mintha mastol tudnad meg... viszont ha lenne egy masodik eset akkor mehetne amerre akar, mert mar nem hiszem h lenne ertelme a dolognak... fajna h semmibe vesz annyira h nem tudnek megbizni benne... remelem segitettem ez az en velemenyem Udv es ne band meg, hallgass a szivedre:)
Én biztos nem bocsájtottam volna meg neki ilyen könnyen!! Nem mentség a részegség! Nem lehet valaki annyira részeg, hogy megcsaljon! Vagy akkor pedig óriási felelõtlenség volt....
100%-ba megcsalás, szerintem! Én nem tudtam volna megbocsájtani neki! Mert 1x megtette és megbocsájtok, de mi van ha még 1x megteszi, mert ugyis tudja, hogy ujra megbocsájtok? Nálam ez nem menne! Igyon mértékkel, addig amig még tud gondolkodni!
Oh, szerintem ha részegen, akkor nincs gáz! Mondjuk attól is függ, mennyire részegen, meghogy ismerte-e a lányt.. Nálam ez nem lenne buktató, az tuti, hisz nem volt tiszta az agya, nem csinálhatta direkt, és valszeg nem is volt benne elég erõ, h visszafogja magát...
Ha másikkal smárolt részegen az nem számit.Sõt akkor se ha más volt a körzetszáma!!!:)
helyes:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát az az igazság, hogy de, felhozta mentségének a piát, viszont én is kerültem ilyen helyzetbe de nem csaltam meg õt, pedig viszsavághattam volna, de úgy gondolom h nem errõl szól egy kapcsolat. és nem bántam meg a megbocsátást, mert ha lehet, azóta még jobb a kapcsolatunk!:)
A kérdező hozzászólása: szeritnem is így van. Remélem nem lesz több ilyen a kapcsinkba, mondtam is neki, ha még egyzser megteszi ne várja hogy újra megbocsátom ezt neki.
Még h nem gáz????Dehogynem!Nem mentég a részegség!Nagyon is gáz!

Ha a barátomat egy lánnyal csalom meg az is megcsalásnak számit? 19L

Legjobb válasz: szerintem igen...Ha a barátod egy fiúval csalna téged, te mit szólnál? :)

Természetesen megcsalás.
szerintem igen...Ha a barátod egy fiúval csalna téged, te mit szólnál? :)
Attól függ. Ha olyan felfogású a pasid mint én (nincs gondja a biszex csajokkal) akkor nem kell titokban sem tartani és csinálhatod :) de ha más felfogása van akkor igencsak megcsalás az is :) 23/F
Igen az is ugyan olyan! Nem tudom honnan veszed hogy jobb. Én még jobban szégyellném magam hogy egy lánnyal csalt meg!
annak számít te csira.amúgy meg a pasid büszke lehet rád ..selejt:D
Benne van a mondatodban. :D "Ha a barátomat egy lánnyal csalom meg" Hát ha megcsalod, az hogy az égbe ne számítana megcsalásnak? :D
na akkor nézzük fordítva: a barátod a legjobb barátjával dug és jól érzi magát? ez Neked hogy is esik, mit is érzel? ez ugyan úgy megcsalás, hiszen nyaljátok egymást, használtok vibrit, mindent amit a barátoddal csinálnál vele is megteszed, csak más személy N
Én nem haragudnék meg! F/18
Szerintem az nem megcsalás
hmm.. sztem nem:D
Persze, hogy megcsalás. Hiszen egy másik embert kívánsz és létesítesz vele szexuális viszonyt. Tök mindegy milyen nemû.. ez bizony megcsalás.
Megcsalás.Ha akarod lánnyal csinálni akkor szakítasz a barátoddal elõtte.Én is úgy csináltam.
Ha nincs ott a párod, akkor megcsalás. Ha hármasban csináljátok, akkor nem az.
Ha a pasid is ott van akkor nem :)
Amennyiben a nõgyógyászati rendelésrõl van szó, akkor nem. Minden más esetben elég gáz.
Csak szimplán r¡bancság.
Ha a baratod mas noknek mutogatja a farkat az megcsalas-, - ennyi hu..lye kurv..at nem ba..szott meg az isten
ugyan dehogy..isten tartsa meg jó szokásod...söt ha orálisan kielégitesz valakit se számit annak...-.- fuj de kár hogy ilyenek a fiatal lányok ..aztán csodálkozik mind ha csak egy patronra kellettek...
Ha más körzetszámú helyen vagy akkor nem. Vagy ha bekened mogyoróvajjal és hagyod hogy a kutyád nyalja le. Mert a te kutyád! Érted...
Undorito ri...banc :(
van akinek igen van akinek nem. nálam nem.
Végül is helyzete válogatja, egy kicsit is értelmes pasi sem fog megsértõdni, ha a férfi nõgyógyász ujjai kerülnek a barátnõjébe, vagy vannak akik járnak nudista strandra, mégsem megcsalás... akár a monokini is egy ilyen dolog, embere válogatja. Megint más kérdés, hha megjelennek elõtted az utcán kamerával és 100.000ft kp-val, hogyha megmutatod a melled a kamerának, odaadják. Értelmes nõ, aki olyan munkát is szeretne, nem teszi meg, de szintén lehet valaki értelmes, ha késõbbiekben úgy gondolja, h nem használják fel ellene most meg fiatal és jól jön neki. R!bancság, de nem megcsalás. A monokini is ribis, de nem megcsalás. Ha viszont 2esben vagy egy sráccal a lakásban és ott mutatod meg neki, õ meg csak úgy kicsit megnézi a kezével is.. .Az megcsalás. 21L
Na muti, most már kiváncsi vagyok!
Ha egy strandon monokinizel a barátoddal és úgy mutatod meg akkor nem az!
Megcsalásnak éppen nem, de ettõl még lehet szakító indok. Mégis miért csinálnál ilyet, ha párkapcsolatban élsz?
Ribizliségnek számít, ezt követi nemsokára a megcsalás is.
De miért mutatnád meg más srácnak a cicidet? Szerintem nem megcsalás önmagában, hiszen ha monokinizel akkor sokaknak mutatod meg (és egy elõttem szólóval ellentétben az nem r!banckodás), viszont ha valami célod van vele, hogy megmutatod kifejezetten valakinek, az megint más, ott nem a cselekmény maga a szakító indok, hanem az, amiért megmutatod. Neked hogy esne ha barátod a farkát mutatná meg egy lánynak? Vagy soknak?

Az megcsalásnak számít, ha a barátom más lányoknak irogat?

Tegnap miután elaludt beléptem a fbjába (tudom, nem szép dolog, de szerintem az se, hogy ilyeneket ír másoknak) Ez megbocsátható? Nem tudom mit tegyek annyira rosszul esett :/ Az egyiknek még azt is írta, h találkozzanak és akkor még több is lehet :( Mi tévő legyek?!!! :((( 2,5éve vagyunk együtt :( Köszönöm 18L

Legjobb válasz: Volt egy pasim, együtt is laktunk. Közel egy év után rájöttem, hogy valami idegen nõvel írogat, mikor én este elmegyek aludni, és õ még "egy kicsit játszik a gépen". Számon kértem, ordibáltam, mutattam a lány képét neki, hogy "ez neked jobban kell, mint én? ez miatt kockáztatod a kapcsolatunkat?" Azt ordította vissza, hogy mellettem annyira senkinek érzi magát, mert én olyan tökéletes vagyok, szép, okos, mindent jobban tudok. Hogy ellaposodott a kapcsolatunk, nem érzi magát már jó pasinak mellettem, mert már nem kapja meg tõlem a rajongást, már nem nézek fel rá, és azért írogat azzal a nõvel, mert tõle megkapja mindezt, de sosem találkoztak, nem csalt meg vele. Bennem összedõlt minden. Csalódtam, és akkorát, hogy el is zavartam a fenébe. Ezért azt gondolom, sõt biztos vagyok benne, hogy nem benned van a hiba, és azok a macák se jobbak mint Te. Ezt egy pillanatra se gondold!!! Udvaroltat magának, hogy a hü..e egóját növelje.

Ez nem megcsalás. De azt ne feledd, hogy amit olvasol, annak csak egy töredékét érted. Lehet ez a levelezés a megcsalás elõkészítése, de egy teljesen ártatlan flört is.
Volt egy pasim, együtt is laktunk. Közel egy év után rájöttem, hogy valami idegen nõvel írogat, mikor én este elmegyek aludni, és õ még "egy kicsit játszik a gépen". Számon kértem, ordibáltam, mutattam a lány képét neki, hogy "ez neked jobban kell, mint én? ez miatt kockáztatod a kapcsolatunkat?" Azt ordította vissza, hogy mellettem annyira senkinek érzi magát, mert én olyan tökéletes vagyok, szép, okos, mindent jobban tudok. Hogy ellaposodott a kapcsolatunk, nem érzi magát már jó pasinak mellettem, mert már nem kapja meg tõlem a rajongást, már nem nézek fel rá, és azért írogat azzal a nõvel, mert tõle megkapja mindezt, de sosem találkoztak, nem csalt meg vele. Bennem összedõlt minden. Csalódtam, és akkorát, hogy el is zavartam a fenébe. Ezért azt gondolom, sõt biztos vagyok benne, hogy nem benned van a hiba, és azok a macák se jobbak mint Te. Ezt egy pillanatra se gondold!!! Udvaroltat magának, hogy a hü..e egóját növelje.
az a rohadt facebook...
Tanítsd meg repülni!
Bizony, az a rohadt facebook! Sajnos a legtöbb embernek nem esik le, hogy ott szinte mindenki a legszebb képeket teszi fel magáról, a legjobb tulajdonságokat mutogatja (még nemlétezõket is). Mindenki annyira csodálatos, sikeres, érdekes, és izgalmas. Mi is a pasimmal majdnem szakítottunk a facebook miatt. Megláttam, hogy azt írta egy lánynak, hogy milyen szép a képen. Olyan ideg kapott el, mellesleg nagyon nyugodt természetû vagyok, de akkor annyira felkaptam a vizet, hogy meg is ütöttem. Szakítani akartam. Leültünk megbeszélni, hogyan tovább. Közös elhatározással töröltük a Facebook-ot mindketten, csináltunk egy közös oldalt. Azóta béke van és boldogság.
akkor még több is lehet? Ééééééérdekes ^^
#12-esnek igaza van, hallgass rà!
Ptt kezdõdik a baj hogy talizni akar és még tõbbet . Ha dicséri stab lehet ismerõsõk vagy rokonok azon nem kell ki akadni csak azon ha olyat ir találkozzanak és akkor még több is lehet . Persze elõb bezéld meg vele hogy ez mi
10:46 Akinek komoly kapcsolata van, az ismerje el a nyilvánosság elõtt a párja, az anyja, a húga, nõvére, lánya szépségét, ne egy idegen macájét. Ne alázza meg a párját, akit állítólag szeret, azzal, hogy lehetõséget ad a macának, hogy kiröhögje a párját, hogy "na, én kellek a pasidnak te szerencsétlen"... Mert a legtöbb "maca" ilyen, és a probléma itt kezdõdik, nem a kisajátítással.
"amit olvasol, annak csak egy töredékét érted" Ezzel maximálisan egyet értek. Mi is a barátommal összeköltözés után csináltunk közös FB-ot. Az övét használtuk erre a célra, mert hogy neki se kedve, se ideje nincsen újra összeszedni a barátokat. Miközben "pofásítottam, és takarítottam" a közös oldalt, rátaláltam egy levelezésre, amin nagyon megdöbbentem. Persze még azelõtt volt, hogy megismerkedtünk, csak azon csodálkoztam, hogy egy nála sokkal fiatalabb, kövér, nagymellû csajjal írogatott, hogy "nagyon szeretlek, hiányzol, nemsoká megyek haza külföldrõl és akkor találkozunk végre" stb. Azon lepõdtem meg, hogy Õ egy ilyen lánnyal ilyeneket? Rákérdeztem. Egybõl a laptophoz ült, és elkezdte kitörölni a beszélgetést. Szóltam, hogy nem kell, nincs baj, csak meglepõdtem. Azt válaszolta, hogy rég volt, magányos volt külföldön, és jól esett neki, hogy valaki, akárki levelezik vele, és azért törli, mert szégyenli magát miatta. Kedves kérdezõ. A Te pasidnak is valami hiányzik. Rá kell jönnöd, hogy mi, megadod neki, és rendben lesz a kapcsolatotok, eszébe sem fog jutni írogatni másnak.
ma 09:31 Attól hogy veled van még nem lesz egyik nõ sem ronda vagy kevésbé vonzó! A nõi szépség minden körülmények között megérdemli az elismerést. Te kisajátítani akarod a lelkét is teljesen, de ez sosem fog összejönni. Én kidobtalak volna.
Ha írogat az szerintem nem de ha ajánlkozik akkor az megcsalási szándék. Hosszú beszélgetés amibõl tanulsz, hogy mit rontottál el mit nem vettél észre, mit néztél nagyon be, aztán szakítás. 30F
kérdezz rá :O ez még nem megcsalás.. de ha olyat is ír.. ami egyértelmûen arra utal.. hát akkor inkább dobd ki.
ha azt írta, akkor Te tudod mit teszel, de akkor nem szeret, ha ezt komolyan teszi, az mennyi ideje vagytok együtt az nem focizik, azt felejtsd el, szakítsál keressél olyat aki Téged szeret N
Nálam már az lenne, mert ennek valószínûleg nem baráti szándéka volt.
06-25 10:59 Sekélyes önzõség és ostobaság megalázásnak megélni azt ha valaki egy idegen nõ szépségét is elismeri. Az ilyenfajta kontroll és korlátozás szerintem már súlyosan sérti a férfi önérzetét. Ne mondja meg nekem hogy mi tetsszen nekem vagy hogy kivel beszélhetek mit dícsérhetek meg és mit nem!!! Ha a csaj így gondolkodna akkor átverném, ha kell annyira hogy ne dobjam ki. Tisztelni kell a másik dolgaihoz való jogát még akkor is ha nem tetszik mert ahhoz joga van. Semmi nem változik attól hogy egy csaj meg lett dícsérve! Az csak az egyik oldal. Nyilván akivel együtt van az értékesebb számára mint a többi.

Ha a barátom seggbekúratta magát, akkor az megcsalásnak számít, igaz?

utána szólt róla. 2 éve vagyunk együtt. Bocsánat a megfogalmazásért, nagyon ki vagyok akadva...

Legjobb válasz: Ne tudd meg,hogy mennyire félre olvastam XD Amúgy az.

Ne tudd meg, hogy mennyire félre olvastam XD Amúgy az.
Jelen helyzetben sztem a megcsalás ténye a legkisebb probléma...
Annak. De aki ilyen hüyle a pasival képes járni, nem tök mindegy?!
foley elõször én is ÚGY olvastam. Agyaltam is, hogy hogy a faxba csinálhatta. :D
Nekem is csak utána esett le miután rákattintottam a kérdésre =) Igen, azonnal szakítanék a helyedben.
Ja. Érdekes esett! Meg te is az vagy.
nagyonjóó :DD
Te milyen nemü vagy????
ha pasival, ha csajjal csinálta, az amúgy Neked ezt kérdezni kell? hány éves vagy? azért csak kéne tudni, hogy mi a fenét akarok, ez a net káros hatása, visszafejlõdik az agy, ebbõl lesz gond sajnálom, de komolyan vedd már elõ a józan eszed, oké kiakadtál, gondolkozzál el mit akarsz, megbeszélitek, ehhez mérten cselekszel, ennyi N
Én mondjuk kiraknám a szûrét.
Ha csak a buli kedvéért és piás volt akkor nem számit. Nem jelent semmit
nem számít annak, mert én kértemrá... és qrvára örültem, hogy megtette. a reakcióm erekcio volt.27/f
szerintem nem megcsalás, én nem csinálnék cirkuszt belole, viszont ha pasival csinálná azonnal kirúgnám!!!!!!
Ez megcsalás. A csók testi kapcsolat, persze, hogy megcsalás.
Az már sajnos abba a kategóriába tartozik. Elküldeném amúgy a francba ... Minek kezd ki veled ha nem bír hûséges maradni ??? Ringyó az összes ...
mert mégis minek számítana????
egyik barátom pont igy járt ha a csaja berugott a barátnõivel és lesmárolgatták egymást ! elég durván összevesztek de 2 hónap mulva végleg szétmentek am 3 évet voltak együtt!
megcsalás nálam.
Ugy runam P.i...an hogy egyenesen a csajnal allna meg
Igen, ez a kérdés már bennem is felmerült, de a barátom is hasonlóképpen regált, hogy õ éppenséggel örülne neki, ha megtenném...igazából és hoztam fel, mert egy ideje fantáziálok errõl, hogy a buli kedvéért, akár egy ismeretlen, belevaló lánnyal is kipróbálnám, de másik pasival semmiképpen nem...ha együtt vagyok egy imádnivaló pasival, és megvan a hûség és a bizalom is, akkor sok mindent elbír egy kapcsolat, ráadásul tényleg úgy látom, hogy Õ sem bánná, sõt...haha...21/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!